Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayşeciğim;
Tut kendini canım...Bu hallere hep tatlılar yüzünden geldik(genellikle)
Çok dayanamazsan küçük bir meyvalı yoğurt ye eğer diyetine ters değilse.Bana epey iyi geliyor tatlı krizlerinde...

beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.

Canım,senin işin çok zor gerçekten.Devamlı göz alıcı ve baştan çıkarıcı mamalarla haşır neşirsin.Dayanmak çok zor.Göz görünce gönül nasıl dayansın...Bu nedenle senin verdiğin 1 kilo 5 kilo değerinde benim için...Allah kolaylık versin....

Ayşeciğim;
Tut kendini canım...Bu hallere hep tatlılar yüzünden geldik(genellikle)
Çok dayanamazsan küçük bir meyvalı yoğurt ye eğer diyetine ters değilse.Bana epey iyi geliyor tatlı krizlerinde...

regl oldugum için sanırım ahh ah önümde olsa koca bi pasta yerim şuanda
diyetisyen haftada 2 gün sütlü tatlı verdi

beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.

aman mutlucum sakın uzaklaşma buralardan sonra ulaşıp müdahale de edemiyoruz
kış akşamları uzun canım zor geçiyor gerçekten ama nolur dikkat edelim
ben de leblebi aldım onu yiyorum hatta eski usul içine kuru üzüm de karıştırıyorum hep tok tutuyor hem tatlı isteğine iyi geliyor hem de sağlıklı üstüne de bol su
bir de ayva yedim dün akşam çok acıkmıştım o da baya bi tok tuttu beni
sakın uzaklaşma bak akşamları bana yoklama aldırmayın haaaatlar gelirim yanınıza istanbul neyim dinlemem bi bakmışın kapındayım

dr dediki hiçbir boyalı gıda yemiyecek. gıda alerjişsi olmadığı halde. doğal rengini koruyan gıdalar yiyebilirmiş. özetle cikolata büskivi yiyebilir ama sekerler katiyetle yasak. gazlı içeceklerin tümü yasak.

herkese hayırlı günler diliyorum;
nasılsınız görüşmeyeli yaa tanıdıklardan bazı isimleri gördüm..

BEYZUŞ abla, dalokaysmom, ayşe, nevzamansız, toksin, asumanzeynep, ilbatum, 3melegimvar, semiran, yağmurgözlü, doğa3,ceco

hepinize bi maşaAllah öncelikle burdasınız ve azimle devam ediyorsunuz ; )
göremediğim ve anımsadığım isimler ise; YOTSUZ, YENA, fadime, banu, derin, dilencii, LEAH, julyet, umutt... aklıma gelenleri yazdım umarım benim gibi yapıp salmamışlardır jkendilerini : (
ama bi dönüş olsun diye girdim tekrar topiğimize : )
bilmiyorum nasıl olucak, nerden başlayacağım ama : )
sizi özlemişim yazılarınızı okumayı özlemişim bu bi gerçek : )

süper olur. bekleriz cnm benm.

Mutlucuğum,çok hoşsun valla.İnan benim de bazen kolumu bile yiyesim geliyor...

Hepimiz bu dönemleri yaşıyoruz.Sanırım uzun süre diyette mahrumluk krizine giriyoruz...Bu da çok doğal bence...Seninde böyle bir dönem yaşadığını ve kısa bir süre sonra biteceğini düşünüyorum....
Uzun süre çok istikrarlı ve azimliydin,hem beden hem ruh olarak biraz dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsun muhtemelen.Bunun geçici olduğunu düşünerek,en azından çok zararlı şeyler yemeden bu dönemi atlatmaya çalış.Sonra tam hız devam edersin inşallah....
Bu arada ; gece gelen yeme krizleri için eğer imkanın varsa (evladından,eşinden ve ev işlerinden fırsat bulabilirsen) el işi yapmanı tavsiye ederim...Güzel olsun kötü olsun önemsemeden al eline bir şiş yada tığ iki sıra yap 3 sıra sök..Bak ne kadar oyalıyor insanı.Bunu yaparken de light bir içeceğin içine iri bir dilim limon koyup yudum yudum gönder bünyeye...Seni oyalar diye düşünüyorum.....

ablacım süper fikir vallaaa

işte anında 4 kilo alışımın en büyük sebebi : ( hava karardıkça sanki içimdeki boşluk artıyıor gibi yedikçe yiyorum : ( asla ağzıma sürmeyeceğim şeyleri bişle sırf ağzımda yer etsin diye oturup yedim yaa : (
kendimi bu derece iradesiz bilmiyodum gerçekten : (
kolumu yiyesim geliyo ya çok güldüm : )))

sarcıvcıv böceğim ben de 1 kere 113 kilo civarı iken girip 1.5 ay takılmıştım buraya. ancak bazı arkadaşlar gibi kendimi dışlanmış hissetmiştim ki o grup tan 1-2 kişi var şuan. neyse salıp kendimi verdiğim 5 kilonun 3 alıp oturdum. tam 3 ay sonra attım kendimi +90 nın ortasına kendimi daha çok ifade ettim günlük gibi hislerimi duygularımı özlemlerim yazdım yazdım. sonra paylaşmaya başladım ki 7-8 ay dır 10-12 kişilik bir grup bir aradayız. özetle bu iş istikrar işi yazılardan kopmak bana iyi gelmedi belliki sana da. kopmak için bahane çok. kalmak için daha çok ama. hadi toparlanıp yolumuza bakalım.

Ohhh ne güzel olur Asumancığım.Seni görmeyi çok isterim.İnşallah nasip olur....

Bu arada eski usul leblebi+kuru üzüm karışımın süper bir şey....Eskiler yapmışsa vardır bir hikmeti.Aslında atalarımız gibi beslenip;onlar gibi bedenen çalışsak kilo sorunumuzda olmaz diye düşünüyorum...

ablacım süper fikir vallaaa

tığ beceremem de etamin işlerim çocukken çok severdim. kocaman kırmızı bir masa örtusu yapmak istiyorum yıllardır kart taneleri ve uzerinde çam ağaçları işli. ama işi alırsam gecelerim zaten dolar çizim yaparım bol bol olmazsa masa örtümü yapayım. süper.

ben kızların çalışma masalarına birer tabak sarı üzüm sarı leblebi birer tabak fındık ve kan üzümlerinden karıştırıp koyuyorum arada onları atıştırsınlar faydasız şeyler yemesinler
eskilerin vardır tabii bildikleri valla hem tatlı hem de tok tutuyor ben bu ara böyle yapıyorum

Tekrar hoşgeldin....Bu sefer daim olur;bizi bırakıp gitmezsin inşallah...

Saldım diyorsun;çok kilo almamışsındır inşallah...Bu arada annen nasıl?O da saldımı yoksa....Buna üzülürüm bak...Bizim bir an önce kilo sorununu çözmemiz lazım..Sizler gençsiniz daha hareketli ve yüksek metabolizma sahibisiniz ama bizim yaş nedeniyle dezavantajlarımız var..Bir an önce elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız diye düşünüyorum.İnşallah düşündüğümün tersi olmuş ve annen kilo vermiştir...

mutlu şiş işi de dene bi haroşa öğrensen tamam atkı örersin bol bol eşine dalokiye kendine
yüyürken alırsın atkını oh sıcacık

Kızlar ömrümde almadığım kadar kiloluyum şu anda iş yerinde bir arkadaşla başladık diyete bakalım sizlerinde desteğinizi istiyorum şuan 98 kiloyum yıllardır kiloluyum ama hiç bu kadar olmamıştım en zayıf olmam gereken zaman aslında dua edin bana lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…