Ayşeciğim;
Tut kendini canım...Bu hallere hep tatlılar yüzünden geldik(genellikle)
Çok dayanamazsan küçük bir meyvalı yoğurt ye eğer diyetine ters değilse.Bana epey iyi geliyor tatlı krizlerinde...
gerçektende öyle burdan biraz uzaklşayım hemen fark ediyor.seni düşünmemi canım söz verdim ben sana sende bana. bak az önce dereotlu pohaça getirdiler yemedim gerçekten sana verdiğim sözü düşündüm.
geçmiş olsun canım ne oldu sana uzun düreli diyette olur bölr şeyler.biraz düzenini değiştir ve bol su iç.
mutlu nbr daloki nasıl oldu iyimi daha?
Ayşeciğim;
Tut kendini canım...Bu hallere hep tatlılar yüzünden geldik(genellikle)
Çok dayanamazsan küçük bir meyvalı yoğurt ye eğer diyetine ters değilse.Bana epey iyi geliyor tatlı krizlerinde...
beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.
ayşe netten baktım habere gördüm ben de seni sandalye itiyordun
cnm sen temizliğe kadın alıyodun ya ne kadar süre de alıyodun onu
aynen cnm ya benimde tek korkum o
obezlik kanında var diyorum eşime kayınvalidelere gidince kayınpeder saolsun emirin elini boş bırakmıyo yeter de desek yiyo bırakın diyo dinlemiyo bizi
ve mutlaka çikolata yedirir bende eşimi dürtüyorum napim
şimdi daha çok meyve yediriyolar ama
1 tane çikolata da veriyolar yine
aman mutlucum sakın uzaklaşma buralardan sonra ulaşıp müdahale de edemiyoruz
kış akşamları uzun canım zor geçiyor gerçekten ama nolur dikkat edelim
ben de leblebi aldım onu yiyorum hatta eski usul içine kuru üzüm de karıştırıyorum hep tok tutuyor hem tatlı isteğine iyi geliyor hem de sağlıklı üstüne de bol su
bir de ayva yedim dün akşam çok acıkmıştım o da baya bi tok tuttu beni
sakın uzaklaşma bak akşamları bana yoklama aldırmayın haaaatlar gelirim yanınıza istanbul neyim dinlemem bi bakmışın kapındayım
beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.
tanımak hiç zor olmuyo dimi cüssemden dolayı :))
ee ufak tefek olsam nasıl görcektiniz ki ben sizleri halkımı düşündüm de iri oldum :)
Mutlucuğum,çok hoşsun valla.İnan benim de bazen kolumu bile yiyesim geliyor...
Hepimiz bu dönemleri yaşıyoruz.Sanırım uzun süre diyette mahrumluk krizine giriyoruz...Bu da çok doğal bence...Seninde böyle bir dönem yaşadığını ve kısa bir süre sonra biteceğini düşünüyorum....
Uzun süre çok istikrarlı ve azimliydin,hem beden hem ruh olarak biraz dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsun muhtemelen.Bunun geçici olduğunu düşünerek,en azından çok zararlı şeyler yemeden bu dönemi atlatmaya çalış.Sonra tam hız devam edersin inşallah....
Bu arada ; gece gelen yeme krizleri için eğer imkanın varsa (evladından,eşinden ve ev işlerinden fırsat bulabilirsen) el işi yapmanı tavsiye ederim...Güzel olsun kötü olsun önemsemeden al eline bir şiş yada tığ iki sıra yap 3 sıra sök..Bak ne kadar oyalıyor insanı.Bunu yaparken de light bir içeceğin içine iri bir dilim limon koyup yudum yudum gönder bünyeye...Seni oyalar diye düşünüyorum.....
herkese hayırlı günler diliyorum;
nasılsınız görüşmeyeli yaa tanıdıklardan bazı isimleri gördüm..
BEYZUŞ abla, dalokaysmom, ayşe, nevzamansız, toksin, asumanzeynep, ilbatum, 3melegimvar, semiran, yağmurgözlü, doğa3,ceco
hepinize bi maşaAllah öncelikle burdasınız ve azimle devam ediyorsunuz ; )
göremediğim ve anımsadığım isimler ise; YOTSUZ, YENA, fadime, banu, derin, dilencii, LEAH, julyet, umutt... aklıma gelenleri yazdım umarım benim gibi yapıp salmamışlardır jkendilerini : (
ama bi dönüş olsun diye girdim tekrar topiğimize : )
bilmiyorum nasıl olucak, nerden başlayacağım ama : )
sizi özlemişim yazılarınızı okumayı özlemişim bu bi gerçek : )
aman mutlucum sakın uzaklaşma buralardan sonra ulaşıp müdahale de edemiyoruz
kış akşamları uzun canım zor geçiyor gerçekten ama nolur dikkat edelim
ben de leblebi aldım onu yiyorum hatta eski usul içine kuru üzüm de karıştırıyorum hep tok tutuyor hem tatlı isteğine iyi geliyor hem de sağlıklı üstüne de bol su
bir de ayva yedim dün akşam çok acıkmıştım o da baya bi tok tuttu beni
sakın uzaklaşma bak akşamları bana yoklama aldırmayın haaaatlar gelirim yanınıza istanbul neyim dinlemem bi bakmışın kapındayım
ablacım süper fikir vallaaa
Ohhh ne güzel olur Asumancığım.Seni görmeyi çok isterim.İnşallah nasip olur....
Bu arada eski usul leblebi+kuru üzüm karışımın süper bir şey....Eskiler yapmışsa vardır bir hikmeti.Aslında atalarımız gibi beslenip;onlar gibi bedenen çalışsak kilo sorunumuzda olmaz diye düşünüyorum...
herkese hayırlı günler diliyorum;
nasılsınız görüşmeyeli yaa tanıdıklardan bazı isimleri gördüm..
BEYZUŞ abla, dalokaysmom, ayşe, nevzamansız, toksin, asumanzeynep, ilbatum, 3melegimvar, semiran, yağmurgözlü, doğa3,ceco
hepinize bi maşaAllah öncelikle burdasınız ve azimle devam ediyorsunuz ; )
göremediğim ve anımsadığım isimler ise; YOTSUZ, YENA, fadime, banu, derin, dilencii, LEAH, julyet, umutt... aklıma gelenleri yazdım umarım benim gibi yapıp salmamışlardır jkendilerini : (
ama bi dönüş olsun diye girdim tekrar topiğimize : )
bilmiyorum nasıl olucak, nerden başlayacağım ama : )
sizi özlemişim yazılarınızı okumayı özlemişim bu bi gerçek : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?