Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bilemedimki canim belki tuzu biraz fazla kaçirdiysan olabilir 1gun pirinç lapasi yap olmazsa yada ender saraçin toksin arindirma diyeti var 2yada 3gun onu yap faydasi olur belki

saol cnm valla masa sandalye bilgisayar taşıdık herşeyi işte
canımızı okuyolar valla
geldiğimiz bina da sağlam değil acayip pis ve rutubetli üstelik off off kimseye anlatamıyoruz derdimizi malesef
ne zorluklarla çalisiyorsunuz ALLAH kolaylik versin canim

bende varim ilbatum pazar gunu baslayalim ozaman 2.kez ve son kez yapiyim diyorum busefer 5gunu tamamlamak istiyorum insallah

buarada benim ismim Melis yazmistim ama gozden kaçmis nickim uzun gelebilir ismimle hitap edebilirsin

Yaaa Ablalar bide ben bu elma sirkesiyel sunu okudum bi kac yerde
sabah ac karnina 1 brdk su 1 yk elma sirkesi 1 yk kasigi bal
Deniyenler varmi aranizda ??
canim bende biara kullandim 1bardak sicak suya 1tatli kasigi(1yemek kasigi çok bence) sirke koyup içiyordum acayip derecede tok tutuyor ama ben fazla yapmadim unuttum hep sonrasinda

maşallah emirime
dr zaten 1 er cm oynar bu aylarda sonradan boylumu ortaya çıkar dedi. ya sorun değil zaten boy sağlıklı olsun yeter. bir de şişman olmasın ben çekiyorum o çekmesin offffff
emire ve dalokiye masallah benim kizda persembe yasina giricek bayu 80 kilosu 11.300 çokmu sizce kizlar aslinda ben tombis severim ama fazlasi zarar biliyorum oyuzden istemem ben çekiyorum çocuklarim çekmesin bugun de asisi var melegiin bakalim doktor nedicek

selam herkese...

ben o kadar yeniyim ki anlatamam:)
bu diyet akımınıza kapıldım şu an itibariyle...
45 kilodan 70 kiloya çıktım da
hadi beni de alın aranıza....
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

tanımak hiç zor olmuyo dimi cüssemden dolayı :))
ee ufak tefek olsam nasıl görcektiniz ki ben sizleri halkımı düşündüm de iri oldum :)
kiz hangi kanaldi ben kaçirmisim esim genelde fransiz tv bakar
soyle kanali pc den bakiyim geçmis olsun buarada olaylardan haberdar degildimki bende diyorum ne tasinmasi kusura bakma

hos geldin canim tekrar insallah devamli gelirsin artik ozlettin kendini herseyi sil bastan yap yaza hazirlaniyoruz topik olarak katil aramiza sende insallah yilbasina kadar bi 6kilo sonrasindada gerisini verirsek yaza buyuuuukkk bi mutlulukla merhaba diyecegiz topikçe

Son düzenleme:

yaa aslında benim girememekteki tek derdim vakit darlığı idi. bi de bikaç gram alıptra kilo bildirimini alarak yapmak kendimi çok kötü hissettirdi cumaları bildirim yapamadım. evden hep alelacele çıktım. eee sohbetlere katılmayınca yenada git seni istemem tembel talebe dedi : )) bende napiim tırs tırs gittim : )
ama tilki misali aalın şu üstümdeki fazlalık kürkü diye geri geldim : )
mesela şu anda çalışmam gereken bi ton ders var ama belli bir şey ki buraya da girmem gerekiyor sağlığım açısından.. eğer başka bi sıkıntı çıkmazsa en azından geceleri bi uğriicam ; )

ablacım süper fikir vallaaa

Bu aralar hep elimde bir işim var.Gerçi çok severim el işini.Çalışırken bile geceleri yapardım...

Diyet döneminde çok faydasını görüyorum..Elimde; kafamda oyalanıyor.Tabii bunu TV karşısında yapıyorum...TV olmazsa olmaz....

Bu ara 3-4 tane başlanmış işim var...Hangisini canım isterse onu yapıyorum.Ev işleri beklesin boşverrrrrrrr........

ben de ev işindense elişini daha çok severim boyun fıtığı bile oldum elişi yüzünden artık sadece örgü yapıyorum

annem de vermedi ama en azından o sadece 1 kilo aldı sanırım.
ama anneme destek oliim derken sanırım kendi programımı saldım ben. : )
aslında anneme çok destek olmam lazım ama işte beceremiyomuyum ne : )

civicivim sen kısa sürede verirsin gelen hain kiloları hadi bakalım yola devam

yola devam kesinlikle hemde ciddi ciddi yola devam : ) yani yrüyüşü de bırakmıştım yola, yürüyüşe devam etmem şart : ))))

hmmm yılbaşına kadar 6 kilo ööle miiii ???? işte bu içimde bi ışık yaktı yeniden : )))
tmm varsa bi liste beni de yazabilirsiniz.. ve ŞAHİT OLUN ŞU DAKİKA İTİBARİ İLE SAĞLIKLIO BESLENİYORUM ; )
saat : 12:37 ; )

tatli kasigi da olabilir belki ben yanlis hatirliyorda olabilirim:) Ama ben vaz gectim cogu kisi zarar görmüs ondan :S

yaaa bu arada bi de şöyle bi düşmanım var kiiiii ; EŞİM : )
sormayın beni resmen sabote ediyor : (
ne varsa bana zararlı hepsini dolduruyor eve : (
ve bakıyorum ki ben zayıfladıkça o kendini kötü hissediyor : )
birilerinin beni övmesine ve aksine onu da yermelerine dayanamıyo tabii : )
yaa sende beni zayıf daha çok beğenirsin bak desemde yok çaktırmadan dolapları dolduruyor : (
ama neyseki şu anda evde sebze ve meyve namına da herşey var çok şükür. tam sağlığa uygun ilerleyebilirim ; ) ama önce şu çizelgemi düzenlemeliyim..
amaaa eşim pc ye format atmış ve sıkkullanılanlarımdan site adı gitmiş biri bana link verebilirmi acaba?? bide şifrtemi kullanarak çizelgeme ulaşabilirmiyim ki caba??

Sanırım şaka yapıyorsun canım;yoksa YENA kimseye ''git seni istemem'' demez...

Paylaşım olmayınca arkadaşlarımızı yeterince tanıyamıyoruz.Kriz anlarında ne yapacağını ve neden kilosu konusunda zaman zaman takılmalar yada başarısızlıklar yaşadığını kestiremiyoruz ve yardımcı olamıyoruz.Bu nedenle paylaşım çok önemli...Bildirimlerin bazı cumalar yapılmaması kilo listesini hazırlama ve takip konusunda oldukça sıkıntıya yol açıyor.Allah arttırsın çok kalabalığız.Kilo listesine bakarsan yaşanabilecek zorlukları anlarsın...Yoksa YENA'nın kimseye git seni istemem demesi mümkün değil...İstese bile demez o derece hassas bir insandır.Bunu en olumlu şekilde söyler.O'na da hak vermek gerekir diye düşünüyorum....

Önemli olan senin artık sürekli aramızda olman ve başarıyla kilo vermen.Umarım bizimde sana olumlu katkılarımız olur....

tabiiki YENA abla ile ilgili söylediğim söz şaka mahiyetyinde idiiiiii : ) gülücüklerden ve tembel talebe benzetmemden dolayı şaka diye belirtmedim ama tabiiki şaka yoksa ben yena ablamızıda çok severim ve ne kadar hassas olduğununda farkındayııımm : ) aramızdaki bi pm'de bunu daha iyi anlamıştım : )
sadece paylaşımda buluniim diye listeden çıkarmış : ) yoksa git istemem filan benim şakamdı ; )
ayşe aracı olmuştu bana ama bikaç cuma üstüsyte paylaşımsız bildirim olunca yena da öyle olmaz girmesi şart dedi ; ) çünkü farkettiki paylaşım yok, kilo artışı çok : )))

ben de ev işindense elişini daha çok severim boyun fıtığı bile oldum elişi yüzünden artık sadece örgü yapıyorum

Kimbilir ne cici şeyler yapıyorsun...Kızının beresini gördüm çok güzeldi.Ellerine sağlık...
Ben de elimdekileri bitirirsem fotosunu koyarım ama Allah bilir ne zaman biterler....Bazen başaramadığım kısımlarını ablama danışmak için bırakıyorum.Memlekete gidince soruyorum.Sonra tekrar devam.Bu nedenle biraz uzun sürüyor...
Şu anda 2 tane yazlık-baharlık iki hırka başladım.Biri floş,biri pamuklu ip(gerçek ismini hatırlayamadım)...Motiflerden yapıyorum.Kol kısmını daha sık bir model yapacağım,amaç kollar kapansın.Birde kışlık hırka başladım.Batik ipten yapıyorum...Tiftik karşık olduğundan sökmek gerekince biraz zorlanıyorum ama ağız eğri göz şaşı bir şekilde yapmaya gayret ediyorum.Birde pullu gümüş rengi ip aldım kokoş bir hırka yapacağım...El işi raporum budur Asucuğum..Bitermi bunlar sence...:18::18::18::18::18:

Haydi hayırlısı Allahtan....Bu sefer başaralım inşallah....

canım biz iyiyiz sen nasılsın özledik seni
ablacım hoşgeldin ne kadar özlendiğini yazmama gerek yok sen biliyorsun zaten

oo güzel işler olacağa benziyor
resim isterim muhakkak ben de kızların bere ve atkılarını bitirdim yeğenime bebek yeleği örmek istiyorum
bide bi arkadaşta kızına istedi bereden ona da öreceğim bekleyen işim çok 2lif var bekliyo yarımları zaten saymakla bitiremem sonra da şallara dönüş yaparım herhalde geçen kış çok örmüştüm
ellerine sağlık ablacım

beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.
süpersin mutlu kolunu yicen haa:)))) benide bıraksalar burdaki bütün pastalara dalıcam

ablacım öyle tabikide sonuçta mesleğim hep bu şekilde çalışıcam bazen diyorum işimi bıraksam sonra üzülüyorum annnem babamın emekleri heba olmasın bi mesleğim var evde oturmakta kötü yapıyor beni.ama önemli olan zoru başarmak değilmi. kendimle savaş veriyorum sürekli yemek düşünür oldum çünkü hep önümdeler. ne yapsam bilemiyorum.mutsuzum bu sıra çok

keşke gelsen asuman abla seni görmeyi çok istiyorum.buradan uzaklaşmak hiç iyi gelmiyor gerçekten.

tanımak hiç zor olmuyo dimi cüssemden dolayı :))
ee ufak tefek olsam nasıl görcektiniz ki ben sizleri halkımı düşündüm de iri oldum :)

canım benim ne de çok düşünceliyiz

canım sevindim çünkü daha sağlıklı besnelecek yavrun zor olucak küçük çocugu zaptekmek biz kocaman insanlarız ki dayanamıyoruz o napısn ana bu yaşlarında uzak durusa belkı ılerde sevmez..

kaldığın yerden başla canım. bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır.

ayyy beyzuş ablam süper fikir geçen sene yeğenime atkı örüyordum onu tamamlayayım ben en iyisi.zaten başladığım bir şeyi asla tamamlayamıyorum bu yüzden başarısızım

paylaşımda bulunmak ön koşul zaten öbür turlu insanın kendini, milletin kilosunu haftalık takip eden katip gibi hissetmesi çok doğal değil mi sence de. sonuçta al bir defter yaz kilonu olsun bitsin. mühim olan hep beraber bu süreci götürmek. paylaşırken hem kendine hem başkalrına faydalı olmak.

nolsun canım yaa yedigim cipslerin çerezlerin pastaların cezasını çekiyorum :))) 70 kiloyduk 3 ayda 90 okka oldum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…