Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde çok yarım işim var canım ama bir gün bitecekleri konusunda ümidim de var......

Oyalanmak adına çok faydalı ,bir de kendi el emeği insana daha çok zevk veriyor kullanırken....

+90 topiği el işine başlıyor....Grubumuzun adını da ''hem örerim hem zayıflarım 90 da neymiş'' şeklinde değiştirelim.....:118:

yaa ne dicem benim kocişe acayıp sinir oldum içten içe deli etti beni.. beyimiz tartılmaktan atrtımın pilini bitirdi zaten onu saymıyoum birde spor salonuna yazılcakmış bir arkadasıyla. göbek problemi var onda.beraber gidelim diyo ben senle gelmem dedim.birde devamlılık göstereceğimden emi,n değilim. iş saatlerim düzensiz evimin işlerini zor yetiştiriyorum. bir taraftanda belkı para verecğimden bağlayıcı olur dıyorum aslında bu kiloyla spora başlam taraftarıda dğilim şöle 80lerde olsam bahara kadar platese gitmeyi düşünüyorum napsamki?

inşallah halledicez bu sıkıntımızı. kendinden bahsedermisin. ben 33 yaşındayım adım mutlu evli ve 1 çocuk sahibiyim. evdeyim şuan ama mesleğim mimarlık.

ay bayıldım ablacım hem örerim hem zayıflarım 90 da neymiş
süper bir slogan oldu ama ben yenayı da istiyorum yaaa banane banane yoksa örmem bak:84::84::84:

nevin bizim ilacımız (ya ismini doğru yazmadıysam ne olur bir daha düzelt çok zayıfım o konuda) yürüyüs günde 45-60 dk yeter. 80 altında sıkılaştırma felan yaparız.

canım biz iyiyiz sen nasılsın özledik seni

bende özledim hem sizleri hem de sağlıklı bişeyler yemeyi spor yapmayı su içmeyi : )))

kaldığın yerden başla canım. bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır.

kesinlikle; )
hadi diğer yarım için yeni baştan o zaman ; )

kesinlikle zaten sadece cumaları bildirimimi yaparken hatta bildirimimi da ayşe aracılığı ile yaparken hiçbir ilerlemem yoktu. aksine gram gram fazlalaşıyordum. buradaki yazıları okumayınca sizlerin yaptıklarınızdan örnek almayınca saldıkça gidiyo insan kesinlikle.. ama şu da varki yazın daha iyi kilo veriyormuşum meğer : ( su 3 lt içerken şimdi 2 lt ucu ucuna zor bitiyor : (
bide benim tüm programım bi detoks uyguladığım gün altüst oldu : ( bütün gün tek bi çorba içtim. ve çorba öyle ağırdı ki ve hiçbir faydasını görmedim. aksine vücudumda diğer tüm zararlı yiyeceklere istek uyandırdı sanki : (
9 kasım doğum günüme 75 ile giricektim güya ama şimdi 84 ü gördüm yeniden : (
gerçi sınav zamanlarım şimdi 12 aralığa kadar her hafta sonu sınavım var : ) stresten iyi kilo vermem gerekiyor : )

şimdi çıkmalıyım kızımı öğle uykusuna yatırıp ders çalışiim biraz
görüşürüz arkadaşlarım ; )
hem içi, hem dışı güzel arkadaşlarım beniiiiim ; )
ne kadar ablalarım çoğunlukta olsada onlarda arkadaşım ; )

Son düzenleme:
ay bayıldım ablacım hem örerim hem zayıflarım 90 da neymiş
süper bir slogan oldu ama ben yenayı da istiyorum yaaa banane banane yoksa örmem bak:84::84::84:

Yena gelene kadar sabırla örelim.Gelince gösteririz sabır ürünlerimizi o da sevinir....

Yakında gelir diye umuyorum..Abisi iyileşsin gelir...Genç adam kolayca iyileşir diye düşünüyorum....

Eksikliği çok hissediliyor ama....

Alışverişe gitmem lazım hanımlar...Mutfak tamtakır,kuru bakır....

Gidip sağlıklı sebzeler alıp geleyim...Sonra görüşürüz....

evet hem de nasıl hissediliyor çabucak dönsün inşallah

benim de çıkmam lazım ama çıkamam bugün sanırım görüşürüz ablacım

güzel bir isim oldu topiğimize bende yalancı selanik yapıyordum bitireyim de foto koyarım belkim.

nevin bizim ilacımız (ya ismini doğru yazmadıysam ne olur bir daha düzelt çok zayıfım o konuda) yürüyüs günde 45-60 dk yeter. 80 altında sıkılaştırma felan yaparız.
evet adım nevin canım.haklısın bende öle düşündüm yürüyüşe vakit yokişte sorunum orda nerdesin leslieee en iyi o kurtarr beni.

görüşürüz inşallah sana iyi alışverişler öptüm

:S Allah acil sifalar verir Insallah :S Aman yok ben vazgecdim zaten
sağol canım ,bencede daha çok gençsin ve zaten metabolizman hızlı saçma sapan diyetler yapma zamanla ver ,veremediğin yerde desteklersin 2-3 günlük şeylerle tamam mı?
uzun süren diyette oluyor demek hiç böyle düşünmemiştim ama ben suçluyu buldum sanırım turşu (( dün akşam yedim.... düzenimi değiştireyim turşu yemeyeyim :) suyu çok içiyorum ama faydası olmuyor sanki yarına belli olur bakalım.....
selam herkese...

ben o kadar yeniyim ki anlatamam:)
bu diyet akımınıza kapıldım şu an itibariyle...
45 kilodan 70 kiloya çıktım da
hadi beni de alın aranıza....
katılmak istersen tabi hoşgeldin ama paylaşım şart ......
içiyorum canım ya içmesem neysede (( eşimde dedi ben demeden senin kolların mı şiş diye öğlen yemeğe gelince
canım ablam tuzu değilde turşuyu kaçırdım sanırım :) ondan oldu aslında yıkadımda ama demek faydası olmadı.... yok ablacım tiroid falan şükürler olsun..... taktım atlatmam lazım, tamam ablacım içiyorum zaten sağolasın......
pirinç lapasını geçen ay yapmıştım hiç canım çekmiyor onu, ender saraç'ı denemedim öyle diyet mi varmış ?
peki sen 5 gün 5 kiloya ne diyorsun? haftaya başlayalım mı? becerebilir miyiz?
ben geldimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım
iyiyiz sen nasılsın bakalım?
benimki böyle bir teklifle gelse hiçççççç durmam ama nerdeeeeeeeeeeeee

kolay gelsin ablacım
Ne güzel yaaa herkes ic iceee aile gibi olmussunuz hep :) Süper ya

sende zamanla böyle olursun :)

inşallah halledicez bu sıkıntımızı. kendinden bahsedermisin. ben 33 yaşındayım adım mutlu evli ve 1 çocuk sahibiyim. evdeyim şuan ama mesleğim mimarlık.

bende 31 yaşındayım ama henüz çocuğum yok canım kamuya memur olarak yeni atandım aslında bende öğretmenim ama mesleğimi yapamıyorum ama ünv. den itibaren hep kilo aldım ve kilolar yüzünden moralimi çok bozuluyor gerçekten kendime güvenimi azaltıyor inş hep beraber hallederiz bu sorunu sevgiler

Zaten ben
im bi acelem yok sadece yaza kadar citir olmak istiyom :)))) 7 ay var hemen hemen her ay 5 kg versem süper yeterde artar benim icin :))
canım sende düzenli takip edip paylaşım yaparsan sende bu ailenin bir üyesi olursun hoşgeldin
zaten sabahdan beri takipdeyim okuyorum yazilanlari :)) Kurtulamazsiniz benden daha kolay kolay .))))

insallah cnm hedefine ulasirsin ve tüm dularin kabul olurrrrrrr cnmmmm
Amin canım inşallah.
Geçmiş olsun canım abine şimdi iyidir inşallah.
Başın sağolsun doğacım Allah sabır versin.

Tam geçmişi okuyamadım bugün hastalandım karnım çok ağrıyor.Doktora gittim sonuçlarımı aldım kalple ilgili bir sorunun yok dedi şükürler olsun ama bu olanlar nedendir anlamadım valla dietim güzel gidiyor ama cumaya bakalım ne olucak hastayken artı bile çıkabilirim.

geçmiş olsun inş. önemli birşey yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…