süpersin mutlu kolunu yicen haa:)))) benide bıraksalar burdaki bütün pastalara dalıcam
ablacım öyle tabikide sonuçta mesleğim hep bu şekilde çalışıcam bazen diyorum işimi bıraksam sonra üzülüyorum annnem babamın emekleri heba olmasın bi mesleğim var evde oturmakta kötü yapıyor beni.ama önemli olan zoru başarmak değilmi. kendimle savaş veriyorum sürekli yemek düşünür oldum çünkü hep önümdeler. ne yapsam bilemiyorum.mutsuzum bu sıra çok
keşke gelsen asuman abla seni görmeyi çok istiyorum.buradan uzaklaşmak hiç iyi gelmiyor gerçekten.
canım benim ne de çok düşünceliyiz
canım sevindim çünkü daha sağlıklı besnelecek yavrun zor olucak küçük çocugu zaptekmek biz kocaman insanlarız ki dayanamıyoruz o napısn ana bu yaşlarında uzak durusa belkı ılerde sevmez..
kaldığın yerden başla canım. bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır.
ayyy beyzuş ablam süper fikir geçen sene yeğenime atkı örüyordum onu tamamlayayım ben en iyisi.zaten başladığım bir şeyi asla tamamlayamıyorum bu yüzden başarısızım
Kızlar ömrümde almadığım kadar kiloluyum şu anda iş yerinde bir arkadaşla başladık diyete bakalım sizlerinde desteğinizi istiyorum şuan 98 kiloyum yıllardır kiloluyum ama hiç bu kadar olmamıştım en zayıf olmam gereken zaman aslında dua edin bana lütfennn
yaa ne dicem benim kocişe acayıp sinir oldum içten içe deli etti beni.. beyimiz tartılmaktan atrtımın pilini bitirdi zaten onu saymıyoum birde spor salonuna yazılcakmış bir arkadasıyla. göbek problemi var onda.beraber gidelim diyo ben senle gelmem dedim.birde devamlılık göstereceğimden emi,n değilim. iş saatlerim düzensiz evimin işlerini zor yetiştiriyorum. bir taraftanda belkı para verecğimden bağlayıcı olur dıyorumaslında bu kiloyla spora başlam taraftarıda dğilim şöle 80lerde olsam bahara kadar platese gitmeyi düşünüyorum napsamki?
canım biz iyiyiz sen nasılsın özledik seni
kaldığın yerden başla canım. bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır.
paylaşımda bulunmak ön koşul zaten öbür turlu insanın kendini, milletin kilosunu haftalık takip eden katip gibi hissetmesi çok doğal değil mi sence de. sonuçta al bir defter yaz kilonu olsun bitsin. mühim olan hep beraber bu süreci götürmek. paylaşırken hem kendine hem başkalrına faydalı olmak.
ay bayıldım ablacım hem örerim hem zayıflarım 90 da neymiş
süper bir slogan oldu ama ben yenayı da istiyorum yaaa banane banane yoksa örmem bak:84::84::84:
evet hem de nasıl hissediliyor çabucak dönsün inşallahYena gelene kadar sabırla örelim.Gelince gösteririz sabır ürünlerimizi o da sevinir....
Yakında gelir diye umuyorum..Abisi iyileşsin gelir...Genç adam kolayca iyileşir diye düşünüyorum....
Eksikliği çok hissediliyor ama....
Alışverişe gitmem lazım hanımlar...Mutfak tamtakır,kuru bakır....
Gidip sağlıklı sebzeler alıp geleyim...Sonra görüşürüz....
güzel bir isim oldu topiğimize bende yalancı selanik yapıyordum bitireyim de foto koyarım belkim.Benimde çok yarım işim var canım ama bir gün bitecekleri konusunda ümidim de var......
Oyalanmak adına çok faydalı ,bir de kendi el emeği insana daha çok zevk veriyor kullanırken....
+90 topiği el işine başlıyor....Grubumuzun adını da ''hem örerim hem zayıflarım 90 da neymiş'' şeklinde değiştirelim.....:118:
evet adım nevin canım.haklısın bende öle düşündüm yürüyüşe vakit yokişte sorunum orda nerdesin leslieee en iyi o kurtarr beni.nevin bizim ilacımız (ya ismini doğru yazmadıysam ne olur bir daha düzelt çok zayıfım o konuda) yürüyüs günde 45-60 dk yeter. 80 altında sıkılaştırma felan yaparız.
Alışverişe gitmem lazım hanımlar...Mutfak tamtakır,kuru bakır....
sağol canım ,bencede daha çok gençsin ve zaten metabolizman hızlı saçma sapan diyetler yapma zamanla ver ,veremediğin yerde desteklersin 2-3 günlük şeylerle tamam mı?:S Allah acil sifalar verir Insallah :S Aman yok ben vazgecdim zaten
uzun süren diyette oluyor demek hiç böyle düşünmemiştim ama ben suçluyu buldum sanırım turşugerçektende öyle burdan biraz uzaklşayım hemen fark ediyor.seni düşünmemi canım söz verdim ben sana sende bana. bak az önce dereotlu pohaça getirdiler yemedim gerçekten sana verdiğim sözü düşündüm.
geçmiş olsun canım ne oldu sana uzun düreli diyette olur bölr şeyler.biraz düzenini değiştir ve bol su iç.
mutlu nbr daloki nasıl oldu iyimi daha?
katılmak istersen tabi hoşgeldin ama paylaşım şart ......selam herkese...
ben o kadar yeniyim ki anlatamam:)
bu diyet akımınıza kapıldım şu an itibariyle...
45 kilodan 70 kiloya çıktım da
hadi beni de alın aranıza....
içiyorum canım ya içmesem neysedesağol canım idare ediyor işte
sana da kolay gelsin dün haberlerde görmüştüm sen de uğramayınca tahmin ettim canım kolay gelsin sana da sonuçlar da iyi çıkmış şükür
canım ya hepimiz bir silkelenip atalım şu damacanaları değilmi ama ben ne gerekiyorsa yapmaya hazırım valla yapıma ters ama eli sopalı bile oldum sizin için
sağol nevincim
canım bol su iç en önemlisi o
hadi gözün aydın bakalım
canım ablam tuzu değilde turşuyu kaçırdım sanırım :) ondan oldu aslında yıkadımda ama demek faydası olmadı.... yok ablacım tiroid falan şükürler olsun..... taktım atlatmam lazım, tamam ablacım içiyorum zaten sağolasın......Günaydın canım....
Aslında sen de biliyorsun ama ilk aklıma gelen tuzu kaçırmış olabilirsin...Farkında olmadan fazla tuzlu bir şey yemiş olabilirsin...Bir de hypotiroidi olanlarda çok ödem oluyor ama hatırladığım kadar senin böyle bir sorunun yoktu....
Takma kafana sakın..Bol bol su içersin hepsi gider inşallah....
pirinç lapasını geçen ay yapmıştım hiç canım çekmiyor onu, ender saraç'ı denemedim öyle diyet mi varmış ?bilemedimki canim belki tuzu biraz fazla kaçirdiysan olabilir 1gun pirinç lapasi yap olmazsa yada ender saraçin toksin arindirma diyeti var 2yada 3gun onu yap faydasi olur belki
ne zorluklarla çalisiyorsunuz ALLAH kolaylik versin canim
bende varim ilbatum pazar gunu baslayalim ozaman 2.kez ve son kez yapiyim diyorum busefer 5gunu tamamlamak istiyorum insallah
buarada benim ismim Melis yazmistim ama gozden kaçmis nickim uzun gelebilir ismimle hitap edebilirsin
canim bende biara kullandim 1bardak sicak suya 1tatli kasigi(1yemek kasigi çok bence) sirke koyup içiyordum acayip derecede tok tutuyor ama ben fazla yapmadim unuttum hep sonrasinda
emire ve dalokiye masallahbenim kizda persembe yasina giricek bayu 80 kilosu 11.300 çokmu sizce kizlar aslinda ben tombis severim ama fazlasi zarar biliyorum oyuzden istemem ben çekiyorum çocuklarim çekmesin bugun de asisi var melegiin bakalim doktor nedicek
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
kiz hangi kanaldi ben kaçirmisim esim genelde fransiz tv bakar
soyle kanali pc den bakiyim geçmis olsun buarada olaylardan haberdar degildimki bende diyorum ne tasinmasi kusura bakma
hos geldin canim tekrar insallah devamli gelirsin artik ozlettin kendini herseyi sil bastan yap yaza hazirlaniyoruz topik olarak katil aramiza sende insallah yilbasina kadar bi 6kilo sonrasindada gerisini verirsek yaza buyuuuukkk bi mutlulukla merhaba diyecegiz topikçe
iyiyiz sen nasılsın bakalım?ben geldimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım
benimki böyle bir teklifle gelse hiçççççç durmam ama nerdeeeeeeeeeeeeeyaa ne dicem benim kocişe acayıp sinir oldum içten içe deli etti beni.. beyimiz tartılmaktan atrtımın pilini bitirdi zaten onu saymıyoum birde spor salonuna yazılcakmış bir arkadasıyla. göbek problemi var onda.beraber gidelim diyo ben senle gelmem dedim.birde devamlılık göstereceğimden emi,n değilim. iş saatlerim düzensiz evimin işlerini zor yetiştiriyorum. bir taraftanda belkı para verecğimden bağlayıcı olur dıyorumaslında bu kiloyla spora başlam taraftarıda dğilim şöle 80lerde olsam bahara kadar platese gitmeyi düşünüyorum napsamki?
kolay gelsin ablacımAlışverişe gitmem lazım hanımlar...Mutfak tamtakır,kuru bakır....
Ne güzel yaaa herkes ic iceee aile gibi olmussunuz hep :) Süper ya
Ne güzel yaaa herkes ic iceee aile gibi olmussunuz hep :) Süper ya
inşallah halledicez bu sıkıntımızı. kendinden bahsedermisin. ben 33 yaşındayım adım mutlu evli ve 1 çocuk sahibiyim. evdeyim şuan ama mesleğim mimarlık.
Zaten bensağol canım ,bencede daha çok gençsin ve zaten metabolizman hızlı saçma sapan diyetler yapma zamanla ver ,veremediğin yerde desteklersin 2-3 günlük şeylerle tamam mı?
uzun süren diyette oluyor demek hiç böyle düşünmemiştim ama ben suçluyu buldum sanırım turşu(( dün akşam yedim.... düzenimi değiştireyim turşu yemeyeyim :) suyu çok içiyorum ama faydası olmuyor sanki yarına belli olur bakalım.....
katılmak istersen tabi hoşgeldin ama paylaşım şart ......
içiyorum canım ya içmesem neysede(( eşimde dedi ben demeden senin kolların mı şiş diye öğlen yemeğe gelince
canım ablam tuzu değilde turşuyu kaçırdım sanırım :) ondan oldu aslında yıkadımda ama demek faydası olmadı.... yok ablacım tiroid falan şükürler olsun..... taktım atlatmam lazım, tamam ablacım içiyorum zaten sağolasın......
pirinç lapasını geçen ay yapmıştım hiç canım çekmiyor onu, ender saraç'ı denemedim öyle diyet mi varmış ?
peki sen 5 gün 5 kiloya ne diyorsun? haftaya başlayalım mı? becerebilir miyiz?
iyiyiz sen nasılsın bakalım?
benimki böyle bir teklifle gelse hiçççççç durmam ama nerdeeeeeeeeeeeee
kolay gelsin ablacım
sende zamanla böyle olursun :)
zaten sabahdan beri takipdeyim okuyorum yazilanlari :)) Kurtulamazsiniz benden daha kolay kolay .))))canım sende düzenli takip edip paylaşım yaparsan sende bu ailenin bir üyesi olursun hoşgeldin
Amin canım inşallah.insallah cnm hedefine ulasirsin ve tüm dularin kabul olurrrrrrr cnmmmm
Geçmiş olsun canım abine şimdi iyidir inşallah.Günaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
Başın sağolsun doğacım Allah sabır versin.mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
Tam geçmişi okuyamadım bugün hastalandım karnım çok ağrıyor.Doktora gittim sonuçlarımı aldım kalple ilgili bir sorunun yok dedi şükürler olsun ama bu olanlar nedendir anlamadım valla dietim güzel gidiyor ama cumaya bakalım ne olucak hastayken artı bile çıkabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?