Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Alışverişe gitmem lazım hanımlar...Mutfak tamtakır,kuru bakır....

Gidip sağlıklı sebzeler alıp geleyim...Sonra görüşürüz....

İyi alışverişler beyzuş abla.
suyu içiyorum tuvalete taşınıyorum offf ya
En zoruda o işte::)))
Hoşgeldin canım özlemiştik seni sen yine verirsin merak etme.

kolay gelsin ve çok geçmiş olsun.tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.insülin direncin vardı dimi?bende de insülin direnci çıkmıştı ama yükleme temz çıkmıştı çok şükür.biraz daha kilo vereyim kontrole gideceğim direnç için.diyetisyenin bana koyduğu hedef 80 idi boyum 179 ama ben 74 e kadar inmek istiyorum becerebilirsem

regl döneminde kasık agrısından nefret ediyorum
biri bana izin verse de eve gitsem ne gzl olurdu

valla bu halde çalışmak çok zor çoook

bende 2 aydır hep ağrı çekti ve korktum soğan suyunu denemek istiyorum deneyen varmı?

canım ben soğan kürünü denedim 2 ay kadar.kızım 15 aylıktı emziriyordum ve regl çok çok az geliyordu ve saçma sapan zamanlarda.bende düzenlesin ve içimdekiler temizlensin diye uyguladım .hem ödeme kiloyada iyiydi diye okumuştum.2 ay çok söküldü anlatamam.pıhtı fln şeklinde hatta.ağrım zaten olmuyordu ağrıya etkisini bilemedim.ama 3.ay yaptım yaptım faydası olmadı meğer hamişmişim hemde 3.ye:))) ve eşimle korunduğumz halde bunu yaşadık.rahmi temizlediği için hamiş kalma riskini artırıyormuş bunu da hamiş kaldıktan sona öğrendim.şuanda tüplerim bağlı ve kızım 10 aylık olduğu halde hala regl olmadım ama korkudan soğan kürü yapamıyorum yani:)))

geçmiş olsun şekerr

geçmiş olsun özlem.turşu acaip ödem yapar elbet suçluyu bulmuşun işte.uzak dur bakalım.bende ne zamandır yemiyorum kv de taze fasulye turşusu vardı affetmedim.ödem için yapılması gerkenleri yapıyn aslında bol su ve yeşil çay.limonu da dene hem hastalığına iyi gelir .sana bi de nazarlık takalım azkg vermedin çok azimlisin maşallah maşallahhh

sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.diyete tam gaz devamm inşallah hastalıklarımızda kilolarla uçacak gidecek inşallah
mutlu kolumu yiyesim var ne demek ?

sen hamile olmayasın

ahandaa

ben tam 2 kez diyetteyken ve yaklaşık 10 kg vermişken hamiş kalmıştım.2 sindede beklemediğim için kilo vermemin neden durduğunu ve iştahımın neden bu kadar açıldığını bi türlü anlayamamıştımmm

Eki Görüntüle 292639 Eki Görüntüle 292640
kızlar işte size motivasyon bilin bakalım kim bunlar
Süpersin, süper
Merhaba arkadaşlar.....

Ben artık evimde ve her gece sizinleyim nasipse..........
Hoşgeldin, sefa getirdin :)
Canım, evet denk gelemedik bir türlü :) Bir de ben önce geçmişi okuyorum, okurken de çok bölünüyor, uzun sürüyor bu nedenle aynı anda burada olsak da buluşamıyoruz galiba :)) Beyza epeydir yok haklısın, üç çocuk; üçünün de faaliyeti, derdi tasası ayrı, hak veriyorum ama özletti :) Geçen haftadan beri ben de haber almadım.
...
uzulme umutt insallah duzelir aile içinde zaman zaman olur boyle onlar buyuklerimiz yinede kirmadan halletmek gerek ALLAH yardimciniz olsun........
Sağol canım iyi dileklerin için :)
Ayşeciğim kolay gelsin, keşke dikkatli izleseymişim haberleri :) Bu arada güzel gidişin için bir nazarlık takıyorum sana, başladığı gibi devam eder sonuna kadar inşallah

canım zaten görünürde bişeyi yoktu. şimdi akarlara karşı savaşa başladık bir de düzenli kadınımdır bir temizimdir of ki offffff
Mutlu beslenme bülteni sitesinde hocanın allerji dosyası var, bir okumanı öneririm. Arama kısmına "Allerjik hastalıklar ve beslenme" yaz, karşına çıkacaktır. Konuyu araştırmış bir vatandaş olarak %100'ü olmasa da %99'u kafama yattı benim anlattıkları. Ve faydasını da çok gördüm çocuğumda. Evet çok zayıf benim oğlan, ama sağlıklı maşallah :) Allerjiyi de yendik gibi bir şey :)
Bisküvi vb. yasak demeseler de verme derim ben. Çünkü içindeki katkılar, mısır şurubu, uzun ömürlü olmasını sağlayan maddeler vb. her çocuğa zararlı, bizimkilere extra zararlı. Ben bunları öğrenince evde yapmaya başladım, en azından org. tam buğday unu kullanıyorum, sızma zeytinyağı kullanıyorum (palmiye yağı!!!! yerine), katkı yok, az şekerli yapıyorum, tarçın, portakal kabuğu vb. maddelerle aroma veriyorum hem mahrum olmuyor hem de katkısız yiyor. Ben de bunları yapmayı sağdan soldan araştırarak, doğal beslenme sitelerine üye olarak, tarifler toplayarak öğrendim. Ne zaman istersen de seninle paylaşırım (diğer arkadaşlarla da elbet). Yeter ki çocuklarımız sağlıklı beslensin, allerji en masum yan etkilerden, düşün artık (

beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.
Ben de geceleri kurt kadına dönüşüyorum Kurt gibi yiyesim geliyor. Beyzuş gibi içecek öneriyorum ben de, hatta en güzeli sıcak içecek; yudum yudum içildiği için insanı oyalıyor. Sırf sütle yapılmış nescafe çok seviyorum uykumu kaçırmasa, tarçınlı erik çayı da ikinci favorim :)
Aslında sen epey yol aldın ama epeydir de dinlenmedesin. Artık toparlanıyorsun Mutlu. Asuman'ı takdir etmekle yetinmeyelim, örnek de alalım. Nerede o motive Mutlu? Kendisine haksızlık edenlere; incecik, şık, özgüvenli, her açıdan mutlu bir kadın olup en güzel cevabı verecek olan Mutlu nerede? Eminim Nisan gelince sen tam gaz olacaksın ama gel Nisan'a bırakmayalım şu işi. Nisan'a neredeyse 5 ay var, çok yavaş gitse, gene 7-8 kilo gider Nisan'a. "Dinime küfreden Müslüman olsa" demeyesin, sana yazdıkça kendime de telkin ediyorum :))

Sarıcivciv
, alıntı yapmıştım silinmiş :) Hoşgeldin. Sarıcivciv'in de iyidir umarım :)

Son düzenleme:
Hoş buldum canım......

Bilmem mi???Ben de çok özledim...Hepinizi çok seviyorum....

Miden nasıl oldu canım.İnşallah daha iyisindir.....

çok şükür ablacım bir haftadır iyiyim inan yemek yemeye korkar oldum aç geziyorum diyet yapıyorum diyemem ama dikkat ediyorum mideme dokunacak şeyleri yemiyorum

haa söylemeyi unuttum sabahları aç karnına çiğ patates suyu içiyorum ıyyyykkkkkkkkkk tadı iğrenççççççççççççççççççççç ama ilaç niyetine içiyorum napayım

bu akşam yemeğe davetliyim ne yerim bu mideyle bilemiyorum ama az önce oğluşum aradı yemeğe davet etti taksimde buluşucaz Allahım büyümüşte anacığını yemeğe davet edermiş

Son düzenleme:
evet canim liste var ceco hazirliyor saolsun sende katil yarisa

supermis gurubumuzun adi

evet ozledik YENA ablayi senide ozlemistik insallah abisi çabuk iyilesir
YENA ablada doner aramiza

baslayalim canim bu hafta daha iyiyim bende moral olarak insallah bildirimim guzel olucak boyle gidersem
ender saraç in sitesinde toksinlerden arinma diyeti bende biyere not alistim buluyumda yaziyim aksam

geçmis olsun canim
sonuçlarin temiz çikmasina sevindim çok sukur

sitede sorun var galiba mesajim gitmedi sandim iki kez yazmisim
ozur dilerimmm

Son düzenleme:
masallah oglusuna ablacim ne guzel bak çok imrendim insallah ALLAH im banada gosterir ogunleri(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn)

kendim yazip kendim okuyorum kimse kalmadi
neyse biraz bekliyim belki birileri gelir kapida kalmasinlar dimii ama

dalokiye vermesem suan ne cukulata ne de buskivi istiyor. sokağa çıktığımızda mama yapamazsam veriğyorum eline oyalansın diye. ama vermemek lazım kime faydası oldu ki işlenmiş gıdaların bebeklere olsun. ben çocukken zayıftım ama hatırlıyorum tarlamızda yetişmemiş çok az sey yerdik. annem yılbasında damak çikulataları paket yapıp verirdi. buskivi de ay da yılda bir mozaik pastada karşılaşırdık. gazoz bayramlarda kaçamak içilirdi. kırmızı et yeniyor du tavuk kesilip tüketiliyordu. bu gün çok farklı.

diğer konu fena, adet oldum biraz önce bu haftaki manyaklığımı açıklasa da genel olarak motivasyonsuz halimi açıklamıyor. yav 10 kilo atsam nasıl güzel olacak ama bilemedim. hep semoş bozdu beni söliim. o durdu ben durdum.

iş olur inşallah ben de hem sosyalleşirim hem kendime güvenim artar biraz. bir de o kadar didinip uğraştığım işimi yarıda bırakma fikri bazen pek mantıklı gelse de yakıştıramıyorum kendime. daha 2. çocuk fikri var(Allah tum isteyenlere versin.) yani hayırlısı elbette. en azından dönüştürmek zorundayım iş hayatımı, bir şekilde kendimi olumlamak ortaya koymak, uretimin, hayatın içinde olduğumu hissetmek istiyorum.

tabi canım ya bende hep 5 kilo hedefledim ayda bu zamana kadar iyi gitti bakalım devamı gelecek mi :)
çok geçmiş olsun canım... ne güzel sonuçlarında iyi çıkmış maşallah sana...
İyi alışverişler beyzuş abla.

En zoruda o işte::)))

Hoşgeldin canım özlemiştik seni sen yine verirsin merak etme.
kesinlikle ya tuvalette mi kalsam hep oradayım :)
sağol canım ya buldum suçluyu tek onu yedim çünkü uzun zaman sonra... aman yemem ya şişirdi resmen beni.... yeşilçayda içiyorum su da inşalah fayda eder.... nazar değmesin canım ya daha verecek çooooooook kilom var
iyi gelsinde iç bari ne yapacaksın ablacım....
ayyy ne güzel ya rabbim banada o günleri gösterir mi benim oğluşumda beni davet eder mi ya .nasıl özendim maşalah size....

o zaman pazar başlıyoruz anlaştık mı?
valla yazıver canım ya böyle bir durumla tekrar karşı karşıya kalırsam yaparım en azından....

sen dikkat et kızım gelmesin 4. tehlikeli kilolara girdiğini yazmıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…