Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burda birçok öğretmen arkadaşımız var. inşallah meskleğini yapamasanda gönlüne göre olur herşey. bu kilo işi fena özellikle hareketsiz ve düzensi bir hayatın varsa affetmiyorlar. verelim kilocukları rahat bir yaz geçirelim şermin.

melis naber ailemizin annesi. yetiştim mi sana içerde mama yıyorduk hatta yazdığımı bile geçirmeden gitmişim.
iyiyim canim kimse yoktu demin bak neguzel herkes gelmeye basladi bi basina olmuyor benim pasalari almaya gitmistim çok olmadi geleli
kiz ailemizin annesi dedin kendimi yasli hissettim simdi bak ailenizin kizi olsam:26::26:

tamam canim anlastik pazar gunu baslayalim kismet olursa aksam bulur yazarim

ben gideyim yemek yapiim öptüm yazışın geliyom.
kolay gelsin benimde yemek yapmam lazim çocuklar acikmis abur cubura girismesinler hiç bende gelirim aksama insallah ama aksamlari rahat yazamiyorum benimki sevmiyor yaninda çit çit ses çikinca ama herkese cvap veremeyincede yada kisa yazincada ben sevmiyorum neyse yinede yazabilirim insallah çocuklari yatirinca gelirim

ya bide kimse yorum yapmamis gerçi doktora gittik kizin asisi vardi doktor bisey demedi kilosuna normal dedi
bide soyleyin bakem boyu 80 kilosu 11.600 çikti ben 300 dedim ama heralde yemek sonrasi gittigimiz için oyle çikti nasil ablalari çok kilolu degil dimi buarada persembe yasina giricek insallah

tamam canım pazara başlıyoruz o zaman... ayyy ne güzel sen 70i belki altını bende 79u falan görürüm düşüncesi bile çok güzel yaaaa... bu diyeti 2 yıl önce yaptım bir daha da hiç yapmadım bakalım fayda edecek mi :)))
Bencede kesinlikle yeter :) her verdigim gram degerlidir :)

aynen öyle canım her hafta verdiğin gramlar bile çok değerli damlaya damlaya göl olur misali :)

yani yani:)))) Kilolarr gitsin gitsinnn gitsinkii yeni yeni güzel güzell ciciler alalimm :)))

benim KV kargo göndermiş yarın elimize geçer meşhur elazığ menüsü yolda yani suikasttttttt var :))))
o nedenle yarın yerim diye bu akşam otla geçirdim bol bol tere ve marul ile 1 bardak ayran içtim ve 1 dilim ekmek yedim...
hazırlıklarımı yaptım kargoyu bekliyorum inşalah çok fazla birşey göndermez ya ....

iyiyim canim kimse yoktu demin bak neguzel herkes gelmeye basladi bi basina olmuyor benim pasalari almaya gitmistim çok olmadi geleli
kiz ailemizin annesi dedin kendimi yasli hissettim simdi bak ailenizin kizi olsam:26::26:

güzelim onu neden dedim ama, ya böyle ben bi taneyle başa çıkamaz sıkılıp bunalırken "ya keşke 2 tane daha olsa ne güzel olur bayılıyorum çocuklara" dediğin için. sen bizim spor kraliçelerimizdensin daha güzel ne olabilir.

oh bugünden hazırsın yani yarına yersin hepsinden azar azar canım afiyet olsun

benimkine baktım yaşında 10.900 gram, boy 80 cm.
seninkinin kilosu %80 lik,boyu%95 lik dilimde. masallah
yalnış olmasın kızlarınkinde daha yuksek bu değerler

Son düzenleme:
ben geldimmmmmmmmmmmm ama açımmmmmm ,yarına hazırlıyorum kendimi :) yeşilçayımı içtim ama çok acıkırsam yine içerim :)

oh bugünden hazırsın yani yarına yersin hepsinden azar azar canım afiyet olsun

bu iştah denen şey regl sonunda da coşuyo sanki ya da bana öyle oluyor

bugünden hazırım canım ama bazılarını buzluğa atarım dediğin gibi azar azar yemek gerek yoksa çok fena :) sağol canım gel beraber olsun :)

bencede, bende hep öyle oluyorum ya sonrasındada saldıgan ruhum devam ediyor hele çikolataya saldırmamak için zor tutuyorum kendimi, çok zaman kavanozun dibini görmüşlüğüm vardır ama artık yooooooooooook......

ooooooooooo aşağıda kimleri görüyorummmmm

beyzuş ablaaaaaaaaaaaaaaa

cecoooooooooo

efsunluuuuuuuuu

toksinnnnnnn

asumanzeynepppppppppp

sahilliiiiiiiiiiii

dalokaysmommmm

sizleri yeni gördüm hoşgeldinizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…