bende 31 yaşındayım ama henüz çocuğum yok canım kamuya memur olarak yeni atandım aslında bende öğretmenim ama mesleğimi yapamıyorum ama ünv. den itibaren hep kilo aldım ve kilolar yüzünden moralimi çok bozuluyor gerçekten kendime güvenimi azaltıyor inş hep beraber hallederiz bu sorunu sevgiler
bende pasalari aldim geldimben burdayım canım
bende pasalari aldim geldim
iyi masallah kalabaliklasiyor pek sessizdi yafff
iyiyim canim kimse yoktu demin bak neguzel herkes gelmeye basladi bi basina olmuyor benim pasalari almaya gitmistim çok olmadi gelelimelis naber ailemizin annesi. yetiştim mi sana içerde mama yıyorduk hatta yazdığımı bile geçirmeden gitmişim.
tamam canim anlastik pazar gunu baslayalim kismet olursa aksam bulur yazarimtabi canım ya bende hep 5 kilo hedefledim ayda bu zamana kadar iyi gitti bakalım devamı gelecek mi :)
çok geçmiş olsun canım... ne güzel sonuçlarında iyi çıkmış maşallah sana...
kesinlikle ya tuvalette mi kalsam hep oradayım :)
sağol canım ya buldum suçluyu tek onu yedim çünkü uzun zaman sonra... aman yemem ya şişirdi resmen beni.... yeşilçayda içiyorum su da inşalah fayda eder.... nazar değmesin canım ya daha verecek çooooooook kilom var
iyi gelsinde iç bari ne yapacaksın ablacım....
ayyy ne güzel ya rabbim banada o günleri gösterir mi benim oğluşumda beni davet eder mi ya .nasıl özendim maşalah size....
o zaman pazar başlıyoruz anlaştık mı?
valla yazıver canım ya böyle bir durumla tekrar karşı karşıya kalırsam yaparım en azından....
kolay gelsin benimde yemek yapmam lazim çocuklar acikmis abur cubura girismesinler hiç bende gelirim aksama insallah ama aksamlari rahat yazamiyorum benimki sevmiyor yaninda çit çit ses çikinca ama herkese cvap veremeyincede yada kisa yazincada ben sevmiyorum neyse yinede yazabilirim insallah çocuklari yatirinca gelirimben gideyim yemek yapiim öptüm yazışın geliyom.
tabi canım ya bende hep 5 kilo hedefledim ayda bu zamana kadar iyi gitti bakalım devamı gelecek mi :)
.
tamam canım pazara başlıyoruz o zaman... ayyy ne güzel sen 70i belki altını bende 79u falan görürüm düşüncesi bile çok güzel yaaaa... bu diyeti 2 yıl önce yaptım bir daha da hiç yapmadım bakalım fayda edecek mi :)))tamam canim anlastik pazar gunu baslayalim kismet olursa aksam bulur yazarim
kolay gelsin benimde yemek yapmam lazim çocuklar acikmis abur cubura girismesinler hiç bende gelirim aksama insallah ama aksamlari rahat yazamiyorum benimki sevmiyor yaninda çit çit ses çikinca ama herkese cvap veremeyincede yada kisa yazincada ben sevmiyorum neyse yinede yazabilirim insallah çocuklari yatirinca gelirim
ya bide kimse yorum yapmamis gerçi doktora gittik kizin asisi vardi doktor bisey demedi kilosuna normal dedi
bide soyleyin bakem boyu 80 kilosu 11.600 çikti ben 300 dedim ama heralde yemek sonrasi gittigimiz için oyle çikti nasil ablalari çok kilolu degil dimi buarada persembe yasina giricek insallah
Bencede kesinlikle yeter :) her verdigim gram degerlidir :)
tamam canım pazara başlıyoruz o zaman... ayyy ne güzel sen 70i belki altını bende 79u falan görürüm düşüncesi bile çok güzel yaaaa... bu diyeti 2 yıl önce yaptım bir daha da hiç yapmadım bakalım fayda edecek mi :)))
aynen öyle canım her hafta verdiğin gramlar bile çok değerli damlaya damlaya göl olur misali :)
yani yani:)))) Kilolarr gitsin gitsinnn gitsinkii yeni yeni güzel güzell ciciler alalimm :)))
iyiyim canim kimse yoktu demin bak neguzel herkes gelmeye basladi bi basina olmuyor benim pasalari almaya gitmistim çok olmadi geleli
kiz ailemizin annesi dedin kendimi yasli hissettim simdi bak ailenizin kizi olsam:26::26:
benim KV kargo göndermiş yarın elimize geçer meşhur elazığ menüsü yolda yani suikasttttttt var :))))
o nedenle yarın yerim diye bu akşam otla geçirdim bol bol tere ve marul ile 1 bardak ayran içtim ve 1 dilim ekmek yedim...
hazırlıklarımı yaptım kargoyu bekliyorum inşalah çok fazla birşey göndermez ya ....
tamam canim anlastik pazar gunu baslayalim kismet olursa aksam bulur yazarim
kolay gelsin benimde yemek yapmam lazim çocuklar acikmis abur cubura girismesinler hiç bende gelirim aksama insallah ama aksamlari rahat yazamiyorum benimki sevmiyor yaninda çit çit ses çikinca ama herkese cvap veremeyincede yada kisa yazincada ben sevmiyorum neyse yinede yazabilirim insallah çocuklari yatirinca gelirim
ya bide kimse yorum yapmamis gerçi doktora gittik kizin asisi vardi doktor bisey demedi kilosuna normal dedi
bide soyleyin bakem boyu 80 kilosu 11.600 çikti ben 300 dedim ama heralde yemek sonrasi gittigimiz için oyle çikti nasil ablalari çok kilolu degil dimi buarada persembe yasina giricek insallah
oh bugünden hazırsın yani yarına yersin hepsinden azar azar canım afiyet olsun
bu iştah denen şey regl sonunda da coşuyo sanki ya da bana öyle oluyor
benide al yanına yamak olarak bari :))))
ben kullandım 2 haftada 3 kiloda verdim dedikleri doğru harfiyen uygularsan ....
hanaaa 4 güne bir pasta mı yiyorum yani çok iyi ama zamanla sıkar bu beni en fazla 2 kez dönerim ben bu diyetle :)
kız alamanyalı deng değil denk :)
ilbatum canim bende yapmak istiyorum aslinda 5gunde 5kiloyu iyi verdiriyor dikkat edersen geri gelmiyoda ben ilk dikkat etmeye basladigimda 2.5kilo vermistim bu diyetle ve sadece 3gun guzel yapmistim kalan 2gun hep kaçamaklarla geçmisti yinede iyi gitti 3gune 2.5kilo superdim beni baya motive etmisti ve sonra tikir tikir gitti kilolar taaki 7lerde takilana dek buara yapmak istiyorum bakalim hayirlisi yapmayi dusunursen beraber yapalimmi?
3 meleğim var canım benim bu ay hedeflerim şaştı ve ben çok üzgünüm ben varım diyorsan pazar günü başlayalım mı hem tartı gününe yetişmiş oluruz ne dersin sen varsan bende varım hadi..... mutlaka yanıtla beniiiiiiiiiiiiiii :)))) hem başka bölümlere girmeden buradan beraberce yapar ne kadar gitti bakarız... ben 1 -2 kere yaptım 2 yıl önce falan ve ilkinde 4,5 kilo vermiştim geride almadım dikkat ettim sonrasında ,ben varım tekrar hadi bakalım :)
Nasıl bir diyet bu ben de karataya ara veriyim yapayım bir süre belki moralim düzelir,hafta sonu bir arkadaşımı görmüştüm dün telde bana kilo verdiğin anlaşılmıyor dedi resmen sinirden sırtıma sancı girdi hala da geçmedi((((((((
benide al yanına yamak olarak bari :))))
ben kullandım 2 haftada 3 kiloda verdim dedikleri doğru harfiyen uygularsan ....
hanaaa 4 güne bir pasta mı yiyorum yani çok iyi ama zamanla sıkar bu beni en fazla 2 kez dönerim ben bu diyetle :)
kız alamanyalı deng değil denk :)
Nasıl bir diyet bu ben de karataya ara veriyim yapayım bir süre belki moralim düzelir,hafta sonu bir arkadaşımı görmüştüm dün telde bana kilo verdiğin anlaşılmıyor dedi resmen sinirden sırtıma sancı girdi hala da geçmedi((((((((
yuhhhh 11 kilo vermişsin kör mü ,bence sen ona gözlük al gıcık oldum ya, geçen gün yemeğe gelen arkadaşım 2 kiloyu bile fark etti oooo özlem zayıflamışsın yine dedi o nasıl görmemiş ya da görmek istememiş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?