Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bacım güya bakıma gitcektim ağda manikür pedikür vs ama sırtıma giren ağrı bütün gece uyutmadı beni dolayısıyla da sabah eşim bırakcaktı kalkıp gidemedim gözümde yemedi 30 km yolu yalnız gitmeyi minübüs metrobüs vs amann dedim yarın giderim.

geçmiş olsun canım ya ... neyse gidersin de daha yakında bir yerde bulamadın mı ya 30 km lik yeri nereden buldun?
hoşbuldum canım

Son düzenleme:
füsun sen hangi diyeti sordun canım? 5 gün 5 kiloyu mu? valla bazılarına inat yapmak gerek en azından kendimizi daha rahat hissederiz..... 5 gün dediğin ne göz açıp kapayıncaya kadar geçer nasılsa giden su da olsa ödemde olsa (ki bende bugün çok ) gitsin ya....

Evet, küçükten mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum ben de. Az şekerli, daha farklı şekilde pişmiş gıdaları yemeye de alışsınlar istiyorum. Büyüdükçe engel olmak çok daha zorlaşıyor çünkü. En bilinçli okullarda bile sabah kahvaltısında şokellalı ekmek veriliyor Aynı şeyi bugün biz de konuştuk, biz küçükken çeşit de öyle azdı ki.. Cips diye bir şey yoktu bile. İlkokul 3'te idim galiba, Tombi çıkmıştı, onu bile kırk yılda bir yerdik.
Zaten çocukların cebini parayla doldurmak, izin almadan kendi başlarına alışverişe müsaade etmek gibi bir anlayış da yoktu. :)) Şimdi tüketim toplumunda ne kadar koruyabilirsek artık :)

Semoş'a da sana da artık ilerleyin demek istiyorum vallahi. Siz ilerleyin biz de ilerleyelimmmm.

İş konusunda da en iyisini diliyorum. Şimdiden bir düzen oturtabilirsen, ikinciyi yaptığın zaman bu düzene adapte etmek daha kolay olur sanki ? Benim eşim de mimar, mimar arkadaşlarımız da çok ama uzmanlıkları ayrı ayrı. Senin dalında yarı zamanlı çalışmak, evden çalışmak gibi ihtimaller olabiliyor mu? Eğer öyleyse süper olur :)

geçen gün şu metabolizmamı hangi yiyecekler hızlandırır diye bakarken greyfurtun insülin direncini düşürdüğünü ve her öğün yarım yendiğinde haftada 1 kiloya yakın verdirdiği yazıyordu ,greyfurtu hiç sevmem ama denemeye değer gibi geldi ne dersiniz?

beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.

cnm banada oluyordu hep ayni saatlerde yemek yiyecegim illaaaa bende o zamanlar ya disari cikip geziyordum yada evde spor yapiyorum o saatleri atlattinmi yeme hissi gidiyordu mutlucum kayip gitmeeeee ne zorluklarla verdik kilolarimizi gr gr verdik motive kaynagi bulman gerek aslinda antepe gitcektin bu seni motive etmiyormu her gören ay mutlu ne kadar zayifladin dicekler nasil verdin felan ,....

Ohhhhh hele şükür geçmişi okumayı bitirebildim :122: :122: :122:

Hepinize Selamlarrrrrrrrr

Ya özlemişim sizleri yaw bu arada topiğimize can gelmiş maşallah cıvıl cıvıl tıpkı eskisi gibi.
İnşallah hiç bozulmaz ve bu hareket kilolarımızada yansız :122: :122: :122:

Senin diyetisyene gıcık oldum hee Valla benimki şeker gibi ama bu ay beni görünce ne olur bilemiyeceğim sonuçta en az 6 kilo verip gelirsin diyordu ama ben daha 3 ancak verdim olsun gittiya az da olsa onada şükür.
Bence diyetisyenini sevmekte çok önemli sonuçta herşeyini paylaşıyorsun yeri geldiğinde kilo veremediğinin sebeplerini bulmak için dimi ama İnşallah o anlık birşeydir ve birdahaki sefere Doktorunda seni motive eder

Ekledim gitti canım Bu arada sanada kolay gelsin şimdi en az bir hafta uğraşır durursunuz iyice yerleşene kadar. Fazlada iş cıkarmasınlarda sende kendini özletmek zorunda kalma güzel Arkadaşım
Bu sefer hepimiz birlik olup çok daha güzel kilolar vereceğiz ve yaza bomba (cık) gibi gireceğiz inşallah.

selam herkese...

ben o kadar yeniyim ki anlatamam:)
bu diyet akımınıza kapıldım şu an itibariyle...
45 kilodan 70 kiloya çıktım da
hadi beni de alın aranıza....

Yepis yeni Arkadaşada hoşgeldin sefalar geldin diyorum Sende harbi tüy sikletmişsin ama merak etme yine eski günlerine dönersin bize takılırsan

Allah hepimizin yardımcısı olucaktır inşallah.... Önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayatımızın parçası yapmak ondan sonra hedefe zaten kesin ulaşırız.

ooooooooooo aşağıda kimleri görüyorummmmm

beyzuş ablaaaaaaaaaaaaaaa

cecoooooooooo

efsunluuuuuuuuu

Geldim şekerim geldimmmmmmmm Ancak okudum ve laf yetiştirdim
Maşallah banyodan cıkamıyormuşsun Valla ben dünden beri yine dıkandım haaa bağırsaklar tembelliği iyice abarttı herhalde doktorumunda dediği gibi mecbur ilaç kullanmak zorunda kalıcağım. En son öyle demişti düzene girmezse mecbur ilaç vericeğim yoksa çok zor demişti

Bayılırım Grayfurtta kışın sırf gripten korusun diye her sabah bir bardak içerdim ama tabi bi yandan yediklerime o dönem dikkat etmediğim için vermemiştim ama bu sefer inşallah işe yarar
Sağol bilgilendirdiğin için hafta sonu alışverişe gidince kesin alırım ve her içtiğimde seni hatırlarım şekerim

bende seni özledim valla iyi ki geldin :)))
ben su içip gidiyorum canım yanlış anlşılmasın yoksa benimde genelde hep dıkalı kendimi bildim bileli öyle :) ama ben çözdüm olayı çok beklediysem sabah aç karna kızarmış 1 -2 lokma patates işlem tamam ya da kayısı ye .....
bende bayılsam keşke ya valla baksana zayıflamaya yardımcıymış bayağı 1 haftada 1 kilo ne demek ya hemde her öğün yarım yiyerek....
az daha bekle şimdi döktürür
derken döktürmüş bile

döktürmüş döktürmüş :)

bu arada SARICİVCİV tekrardan hoşgeldin

teşekkürler : ) hoşbuldummmm : )

Hoşgeldin canım özlemiştik seni sen yine verirsin merak etme.

inşaAllah bu sefer verebilmeliyim ; ) vazgeçmeden azimle ve irade ile ; )

merhaba kızlarr cıvcıv beyzus ve yenı gelenler hosgeldınız kızlarr

saol gülmacım hoşbuldum ; )

Sarıcivciv
, alıntı yapmıştım silinmiş :) Hoşgeldin. Sarıcivciv'in de iyidir umarım :)

hoşbuldum; ) fena değil civcivimiz de iyi sayılır bi gribe yakalandık atlatamadı gitti : ) gerçi bi öksürüğü kaldı ama anne yüreği ona da dayanamıyorum işte : )

greyfurtun faydaları zaten saymakla bitmez arkadaşım; ) kesinlikle denemelisin. bak bu yazın bana da bi hatırlatma oldu hem mevsim meyvesi, hem koruyucu, hem tok tutucu, hem hem hem hem : ) selülitlerede iyi geliyormuş öyle duymuştum yanlış hatırlamıyorsam:44:

toksinnnnnnn

asumanzeynepppppppppp

sahilliiiiiiiiiiii

dalokaysmommmm

sizleri yeni gördüm hoşgeldinizzzzzzz

hoşbuldukkkk yarın için hazırlıkları tamamlıyorum daloki ile ayrı ilkkez bu kadar uzun kalıcaz. saat 7 den akşam 10 kadar muhtemelen uyuduu için hiç görüşemicez. gece artık koklaşırız. hayırlısı olur inşallah heyecan bastı.:44::44::44::44:

ye
YOk anam ne kayısı ne pattis bir keresinde eşim sinamekiyi duymuş şirketteki sekreterden ve öğle yemeğine çıktıklarında almışlar. Kadın bak çok etkili bir bardak içsin akşama kadar tuvaletten çıkamaz demiş bizim meraklı melehatta az yapda bende bir deneyim yemek fazla kaçtı demiş ve inan sadece yarım çay bardağı içtim dedi ve şirketten eve 10 dakkada gelir normalde anında işe yaramış zor yetişti bende o dönem 1 bardak içtim çok kötüyüm diye ama banamısın demedi ki eşimin bir akrabasının eşi sırf onunla zayıflamıştı hatta şu an kadın hala karga gibi ama oda çok fazla tüketilince bağırsaklar tembelleşiyormuş o yüzden kimse nasıl içmiş falan dimesin

ya en tok tutan besin sanırım ama çeşitli zararları da var sanırım ilaç kullananlar için bir sıkıntısı var bi araştırıp yemekte fayda var. ama yarımsardan günde 2 tane olsa ne olur ki.

yaa bana biri şu çizelge linkini verebilirmi?? eşim pc yi formatamış. sık kullanılanlarımıda yedeklemeyi unutmuş : ( şimdi hatırlayamadım.. bi de şifremle filan girsem eski çizelge tutanağımı kullanabilirim diimi??

cnm regl döneminde ben bazen kilo veriyordum sen dietin den eminsen bence vermissindir az cikacaksin oh ne guzel temiz cikmis bende dün kan aldirdim dogumdan sonra hic baktirmadim gecende tokluk sekerimi ölcdürdüm yüksek cikinca hemde 2kere hemen kan koltrolü yaptirdim haftaya pazartesi alacam sonucu insallah sekerim cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…