ne işin var bakalım senin bugün hıııı gezenti :)
hoşgeldin inşallah kolayca verirsin.....
merak etme buradaki herkes 90 üstü değil ben 83 kiloyum mesela, hatta 68 kilo olan arkadaşımızda var ...ben buraya başladığımda 99 kiloydum :)
dinlen canım geçmiş olsun......
kolay gelsin işin zor .....
herkesin canı dayak çekiyor bu ara :)))) asuuuuuuu al eline sopanı :)
ödem için mi canım bu? gün içinde mi içeceğim bunu?
toksinnnnnnn
asumanzeynepppppppppp
sahilliiiiiiiiiiii
dalokaysmommmm
sizleri yeni gördüm hoşgeldinizzzzzzz
geçmiş olsun canım ya ... neyse gidersin de daha yakında bir yerde bulamadın mı ya 30 km lik yeri nereden buldun?Valla bacım güya bakıma gitcektim ağda manikür pedikür vs ama sırtıma giren ağrı bütün gece uyutmadı beni dolayısıyla da sabah eşim bırakcaktı kalkıp gidemedim gözümde yemedi 30 km yolu yalnız gitmeyi minübüs metrobüs vs amann dedim yarın giderim.
hoşbuldum canım
yuhhhh 11 kilo vermişsin kör mü ,bence sen ona gözlük al gıcık oldum ya, geçen gün yemeğe gelen arkadaşım 2 kiloyu bile fark etti oooo özlem zayıflamışsın yine dedi o nasıl görmemiş ya da görmek istememiş......
Diyoki gıcık bi 10 kg daha ver anlıycam!!! ben 11 değil aslında 12.100 gr verdim 100.400 le başladım.Beni sinir etmeyi sever biraz ama ciddi ciddi fark etmedim dedi önce sinir etmek için söylüyor sandım bayan olsa kıskandı diyvem de ciddi çok zayıf bir de(( moralim sıfır kastıkça kastım ben de kendimi ama sayesinde 2 gündür kahvenin yanına komşumun getirdiği çikolatalara hayır diyorum.Yok yok valla ben bu yıl başına kadar 6 değil 8 kilo da veririm bu hırsla.Sövsem mi sevsem mi şimdi ben bu çocuğu bilemedim ki
Diyoki gıcık bi 10 kg daha ver anlıycam!!! ben 11 değil aslında 12.100 gr verdim 100.400 le başladım.Beni sinir etmeyi sever biraz ama ciddi ciddi fark etmedim dedi önce sinir etmek için söylüyor sandım bayan olsa kıskandı diyvem de ciddi çok zayıf bir de(( moralim sıfır kastıkça kastım ben de kendimi ama sayesinde 2 gündür kahvenin yanına komşumun getirdiği çikolatalara hayır diyorum.Yok yok valla ben bu yıl başına kadar 6 değil 8 kilo da veririm bu hırsla.Sövsem mi sevsem mi şimdi ben bu çocuğu bilemedim ki
doğru ya 12 oldu değil mi? neyse sen bu azimle 8i kesin verirsin aslında bazen iyi oluyor kamçılıyor bunlar bizi değil mi? verirsen seversin ki vereceksin kesin seversin sayende diye :))))
dalokiye vermesem suan ne cukulata ne de buskivi istiyor. sokağa çıktığımızda mama yapamazsam veriğyorum eline oyalansın diye. ama vermemek lazım kime faydası oldu ki işlenmiş gıdaların bebeklere olsun. ben çocukken zayıftım ama hatırlıyorum tarlamızda yetişmemiş çok az sey yerdik. annem yılbasında damak çikulataları paket yapıp verirdi. buskivi de ay da yılda bir mozaik pastada karşılaşırdık. gazoz bayramlarda kaçamak içilirdi. kırmızı et yeniyor du tavuk kesilip tüketiliyordu. bu gün çok farklı.
diğer konu fena, adet oldum biraz önce bu haftaki manyaklığımı açıklasa da genel olarak motivasyonsuz halimi açıklamıyor. yav 10 kilo atsam nasıl güzel olacak ama bilemedim. hep semoş bozdu beni söliim. o durdu ben durdum.
iş olur inşallah ben de hem sosyalleşirim hem kendime güvenim artar biraz. bir de o kadar didinip uğraştığım işimi yarıda bırakma fikri bazen pek mantıklı gelse de yakıştıramıyorum kendime. daha 2. çocuk fikri var(Allah tum isteyenlere versin.) yani hayırlısı elbette. en azından dönüştürmek zorundayım iş hayatımı, bir şekilde kendimi olumlamak ortaya koymak, uretimin, hayatın içinde olduğumu hissetmek istiyorum.
beyzuş abla öyle iştahlıyım ki özellikle hava kararınca kolumu yiyesim var ne oluyor bana anlamadım. yine başladım of ki of sizi çok seviyorum şu an size tutunuyorum kayıp gitmemek için.
ben aklıma gelenlerden bazılarını paylaşmak istiyorum diyetisyenin bana dediklerinden
öncelikle aç kalmamak lazımmış aç kaldığımız zaman yediğimiz en ufak birşey yağa dönüşüyormuş bana acıktığında bi avuç leblebi ye dedi öyle yapıyorum.
portakal greyfurt yasak asitli olduğu için
üzüm,kavun,karpuz gbi şekerli meyveler yasak
tabi şeker tuz sıfır en çok ta şeker benim açımdan kötü çünkü ben çay çok severim ve şekersiz içmek hiç keyifli değil:)
sabahları yemek yemeği sevmediğim için nesfitle yulaf ezmesi yiyorum onun haricinde öğlen ve akşam yemeklerinde et varsa yanında salata eğer sebze yemeği varsa yanında kepekli makarna yada bulgur pilavı ayda 5 kilo vercen dedi 1 ay verdim bakalım önümüzdeki aylaradada böyle olurmu bilmiorum ama bu sefer kararlıyım
normalde hep diyete başlardım bırakırdım kilo alırdım 54 kilodan 85e cıktım yani düşünün ve çevremdekileri hiç dinlemiyordum bana şunu yeme bunu yeme diyenlere gıcık oluyodum sanane çok biliosan sen yap diyodum hep ama diyetisyene gidince öyle olmuyo çünkü uzman olunca karşınızdaki olayın ciddiyetini anlıyosunuz mesela diyetisyen beni hiç motive etmedi bana dediki bu güne kadar yemişin yemişin şimdi senin lezzetli şeyler yemeğe hakkın yok gibi konuştu normalde böyle konuşmalara gıcık olurdum ama kadın doğru söyylüyo falan dedim içimden utandım yani
günaydınlar öncelikle herkese
kaç gündür giremiyorum malesef
malum haberlerde yada gazetelerde görmüştürsünüz cerrahpaşanın halinin taşınan bina bizim binamız
perişan olduk bizde hastalarda
kaç gündür resmen hamallık yapıyoruz eşya taşıyoruz temizlik yapıyoruz
yeni geldiğimiz yer eskisinden daha beter ama yapıcak bişey yok
o yüzden giremedim
bugünde grev var herkes grevde ben gitmedim regl oldum kaç gündür tam olamadım ama kasıklarım belim fena agrıyo yorgunluktan geberiyorum
bu arada aklımda kalan yenacın abine geçmiş olsun diyorum
tebessüm sana da geçmiş olsun
ceco beni de ekle 6 hafta 6 kilo dayanışmasına
asucum şeker yükleme sonucum temiz çıktı çük şükür
bu arada dereceye girmişim ne gzl
eline sağlık beyzuş ablacım :))
selam herkese...
ben o kadar yeniyim ki anlatamam:)
bu diyet akımınıza kapıldım şu an itibariyle...
45 kilodan 70 kiloya çıktım da
hadi beni de alın aranıza....
Kızlar ömrümde almadığım kadar kiloluyum şu anda iş yerinde bir arkadaşla başladık diyete bakalım sizlerinde desteğinizi istiyorum şuan 98 kiloyum yıllardır kiloluyum ama hiç bu kadar olmamıştım en zayıf olmam gereken zaman aslında dua edin bana lütfennn
ooooooooooo aşağıda kimleri görüyorummmmm
beyzuş ablaaaaaaaaaaaaaaa
cecoooooooooo
efsunluuuuuuuuu
geçen gün şu metabolizmamı hangi yiyecekler hızlandırır diye bakarken greyfurtun insülin direncini düşürdüğünü ve her öğün yarım yendiğinde haftada 1 kiloya yakın verdirdiği yazıyordu ,greyfurtu hiç sevmem ama denemeye değer gibi geldi ne dersiniz?
cecoooo kız yeter okuduğun azcıkta yaz :):99:
bende seni özledim valla iyi ki geldin :)))Ohhhhh hele şükür geçmişi okumayı bitirebildim :122: :122: :122:
Hepinize Selamlarrrrrrrrr
Ya özlemişim sizleri yawbu arada topiğimize can gelmiş maşallah cıvıl cıvıl tıpkı eskisi gibi.
İnşallah hiç bozulmaz ve bu hareket kilolarımızada yansız :122: :122: :122:
Senin diyetisyene gıcık oldum heeValla benimki şeker gibi ama bu ay beni görünce ne olur bilemiyeceğim sonuçta en az 6 kilo verip gelirsin diyordu ama ben daha 3 ancak verdim olsun gittiya az da olsa onada şükür.
Bence diyetisyenini sevmekte çok önemli sonuçta herşeyini paylaşıyorsun yeri geldiğinde kilo veremediğinin sebeplerini bulmak için dimi amaİnşallah o anlık birşeydir ve birdahaki sefere Doktorunda seni motive eder
Ekledim gitti canımBu arada sanada kolay gelsin şimdi en az bir hafta uğraşır durursunuz iyice yerleşene kadar. Fazlada iş cıkarmasınlarda sende kendini özletmek zorunda kalma güzel Arkadaşım
Bu sefer hepimiz birlik olup çok daha güzel kilolar vereceğiz ve yaza bomba (cık) gibi gireceğiz inşallah.
Yepis yeni Arkadaşada hoşgeldin sefalar geldin diyorumSende harbi tüy sikletmişsin ama merak etme yine eski günlerine dönersin bize takılırsan
Allah hepimizin yardımcısı olucaktır inşallah.... Önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayatımızın parçası yapmakondan sonra hedefe zaten kesin ulaşırız.
Geldim şekerim geldimmmmmmmmAncak okudum ve laf yetiştirdim
Maşallah banyodan cıkamıyormuşsunValla ben dünden beri yine dıkandım haaa bağırsaklar tembelliği iyice abarttı herhalde doktorumunda dediği gibi mecbur ilaç kullanmak zorunda kalıcağım. En son öyle demişti düzene girmezse mecbur ilaç vericeğim yoksa çok zor demişti
Bayılırım Grayfurttakışın sırf gripten korusun diye her sabah bir bardak içerdim ama tabi bi yandan yediklerime o dönem dikkat etmediğim için vermemiştim ama bu sefer inşallah işe yarar
Sağol bilgilendirdiğin için hafta sonu alışverişe gidince kesin alırım ve her içtiğimde seni hatırlarım şekerim
az daha bekle şimdi döktürür
derken döktürmüş bile
bu arada SARICİVCİV tekrardan hoşgeldin
Hoşgeldin canım özlemiştik seni sen yine verirsin merak etme.
merhaba kızlarr cıvcıv beyzus ve yenı gelenler hosgeldınız kızlarr
Sarıcivciv, alıntı yapmıştım silinmiş :) Hoşgeldin. Sarıcivciv'in de iyidir umarım :)
geçen gün şu metabolizmamı hangi yiyecekler hızlandırır diye bakarken greyfurtun insülin direncini düşürdüğünü ve her öğün yarım yendiğinde haftada 1 kiloya yakın verdirdiği yazıyordu ,greyfurtu hiç sevmem ama denemeye değer gibi geldi ne dersiniz?
toksinnnnnnn
asumanzeynepppppppppp
sahilliiiiiiiiiiii
dalokaysmommmm
sizleri yeni gördüm hoşgeldinizzzzzzz
yebende seni özledim valla iyi ki geldin :)))
ben su içip gidiyorum canım yanlış anlşılmasın yoksa benimde genelde hep dıkalı kendimi bildim bileli öyle :) ama ben çözdüm olayı çok beklediysem sabah aç karna kızarmış 1 -2 lokma patates işlem tamam ya da kayısı ye .....
bende bayılsam keşke ya valla baksana zayıflamaya yardımcıymış bayağı 1 haftada 1 kilo ne demek ya hemde her öğün yarım yiyerek....
döktürmüş döktürmüş :)
teşekkürler : ) hoşbuldummmm : )
greyfurtun faydaları zaten saymakla bitmez arkadaşım; ) kesinlikle denemelisin. bak bu yazın bana da bi hatırlatma oldu hem mevsim meyvesi, hem koruyucu, hem tok tutucu, hem hem hem hem : ) selülitlerede iyi geliyormuş öyle duymuştum yanlış hatırlamıyorsam:44:
Tam geçmişi okuyamadım bugün hastalandım karnım çok ağrıyor.Doktora gittim sonuçlarımı aldım kalple ilgili bir sorunun yok dedi şükürler olsun ama bu olanlar nedendir anlamadım valla dietim güzel gidiyor ama cumaya bakalım ne olucak hastayken artı bile çıkabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?