- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco benide yazarmısın canım yılbaşına kadar 6 kilo birliğine ; )
cnm banada oluyordu hep ayni saatlerde yemek yiyecegim illaaaa bende o zamanlar ya disari cikip geziyordum yada evde spor yapiyorum o saatleri atlattinmi yeme hissi gidiyordu mutlucum kayip gitmeeeee ne zorluklarla verdik kilolarimizi gr gr verdik motive kaynagi bulman gerek aslinda antepe gitcektin bu seni motive etmiyormu her gören ay mutlu ne kadar zayifladin dicekler nasil verdin felan ,....
yaa bana biri şu çizelge linkini verebilirmi?? eşim pc yi formatamış. sık kullanılanlarımıda yedeklemeyi unutmuş : ( şimdi hatırlayamadım.. bi de şifremle filan girsem eski çizelge tutanağımı kullanabilirim diimi??
ya en tok tutan besin sanırım ama çeşitli zararları da var sanırım ilaç kullananlar için bir sıkıntısı var bi araştırıp yemekte fayda var. ama yarımsardan günde 2 tane olsa ne olur ki.
Tabiki yazarım civciviminşallah hep birlikte vereceğiz şu kiloları.
Bu arada Mutlucuğum sen birşey demedin ama ben senin genelde her konuya öncülük yaptığını bildiğim için senide ekliyorum Listeyenasıl olsa hepimiz sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz bari bir heyecan olsun dimi ama
ah güzelim antepe ilk kez gidiyorum diyen olursa şaşırırım. gayet yemeye içmeye gidicem. ama eşimin memleketi antep aynı zaman da ama o da ilk gidiyor ama. bir motivasyon bulucam bulucam bulucam başka yolu yokkkkk
kendi fikrimi söylüyorum araştırmadım lakin; 2 tane fazla gibime geldi.. hani 1 taneyi gün içine bölüp, diğer meyveşlerede yer vermek daha iyi olur.. tekrar belirityorum bence ; )
cnm o zaman antepde yiyeceklerin icin en azindan 5kilo vererek yer acmalisin
banuuuuuuuuuuuu, yemedi ya 10 hafta 10 kilo deyip 5 alınca gözüm korktu. 6 hafta 6 kilo deyip almayayım 3 olmayayım 95 offfffffffffffffffffffff
Ohhhhh hele şükür geçmişi okumayı bitirebildim :122: :122: :122:
Hepinize Selamlarrrrrrrrr
Ya özlemişim sizleri yawbu arada topiğimize can gelmiş maşallah cıvıl cıvıl tıpkı eskisi gibi.
İnşallah hiç bozulmaz ve bu hareket kilolarımızada yansız :122: :122: :122:
Senin diyetisyene gıcık oldum heeValla benimki şeker gibi ama bu ay beni görünce ne olur bilemiyeceğim sonuçta en az 6 kilo verip gelirsin diyordu ama ben daha 3 ancak verdim olsun gittiya az da olsa onada şükür.
Bence diyetisyenini sevmekte çok önemli sonuçta herşeyini paylaşıyorsun yeri geldiğinde kilo veremediğinin sebeplerini bulmak için dimi amaİnşallah o anlık birşeydir ve birdahaki sefere Doktorunda seni motive eder
Ekledim gitti canımBu arada sanada kolay gelsin şimdi en az bir hafta uğraşır durursunuz iyice yerleşene kadar. Fazlada iş cıkarmasınlarda sende kendini özletmek zorunda kalma güzel Arkadaşım
Bu sefer hepimiz birlik olup çok daha güzel kilolar vereceğiz ve yaza bomba (cık) gibi gireceğiz inşallah.
Yepis yeni Arkadaşada hoşgeldin sefalar geldin diyorumSende harbi tüy sikletmişsin ama merak etme yine eski günlerine dönersin bize takılırsan
Allah hepimizin yardımcısı olucaktır inşallah.... Önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayatımızın parçası yapmakondan sonra hedefe zaten kesin ulaşırız.
Geldim şekerim geldimmmmmmmmAncak okudum ve laf yetiştirdim
Maşallah banyodan cıkamıyormuşsunValla ben dünden beri yine dıkandım haaa bağırsaklar tembelliği iyice abarttı herhalde doktorumunda dediği gibi mecbur ilaç kullanmak zorunda kalıcağım. En son öyle demişti düzene girmezse mecbur ilaç vericeğim yoksa çok zor demişti
Bayılırım Grayfurttakışın sırf gripten korusun diye her sabah bir bardak içerdim ama tabi bi yandan yediklerime o dönem dikkat etmediğim için vermemiştim ama bu sefer inşallah işe yarar
Sağol bilgilendirdiğin için hafta sonu alışverişe gidince kesin alırım ve her içtiğimde seni hatırlarım şekerim
benide al yanına yamak olarak bari :))))
ben kullandım 2 haftada 3 kiloda verdim dedikleri doğru harfiyen uygularsan ....
hanaaa 4 güne bir pasta mı yiyorum yani çok iyi ama zamanla sıkar bu beni en fazla 2 kez dönerim ben bu diyetle :)
kız alamanyalı deng değil denk :)
Nasıl bir diyet bu ben de karataya ara veriyim yapayım bir süre belki moralim düzelir,hafta sonu bir arkadaşımı görmüştüm dün telde bana kilo verdiğin anlaşılmıyor dedi resmen sinirden sırtıma sancı girdi hala da geçmedi((((((((
hadiiiii canımmmm
12 kilo anlaşılmıyor muşşşşşşşşşşşşşş sen uzme canını, harika yuz hatların var maşallah bu gün belli olmadımı(ki imkansız) yarın olacak. o zaman kim tutar seni, olmayanlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnn, fark görse bile bu seferde dili tutulup susarlar
Valla bacım güya bakıma gitcektim ağda manikür pedikür vs ama sırtıma giren ağrı bütün gece uyutmadı beni dolayısıyla da sabah eşim bırakcaktı kalkıp gidemedim gözümde yemedi 30 km yolu yalnız gitmeyi minübüs metrobüs vs amann dedim yarın giderim.
ya bende mi yesem şunu selülitten bol ne var sanki :) kiloda verdiriyorsa daha ne olsun.... aldırayım eşime bakayım ya sağol.....teşekkürler : ) hoşbuldummmm : )
inşaAllah bu sefer verebilmeliyim ; ) vazgeçmeden azimle ve irade ile ; )
saol gülmacım hoşbuldum ; )
hoşbuldum; ) fena değil civcivimiz de iyi sayılır bi gribe yakalandık atlatamadı gitti : ) gerçi bi öksürüğü kaldı ama anne yüreği ona da dayanamıyorum işte : )
greyfurtun faydaları zaten saymakla bitmez arkadaşım; ) kesinlikle denemelisin. bak bu yazın bana da bi hatırlatma oldu hem mevsim meyvesi, hem koruyucu, hem tok tutucu, hem hem hem hem : ) selülitlerede iyi geliyormuş öyle duymuştum yanlış hatırlamıyorsam:44:
sende yeniden hoşgeldin canım inşallah gidecek bu kilolar.....ceco benide yazarmısın canım yılbaşına kadar 6 kilo birliğine ; )
hoşbuldukkkk yarın için hazırlıkları tamamlıyorum daloki ile ayrı ilkkez bu kadar uzun kalıcaz. saat 7 den akşam 10 kadar muhtemelen uyuduu için hiç görüşemicez. gece artık koklaşırız. hayırlısı olur inşallah heyecan bastı.:44::44::44::44:
ibatum cnm hosbulduk
kizlarrr sporumu yazayim cünkü ben unutuyorum kac dakkaydi diye bende gecmise bakinca buluyompazar 1saat pazartesi 1saat sali 1saat toplam 180dakkk eh iste fena deil
Gözün aydın canım..Çok sevindim sonucuna...Çarpıntıların TSH yüksekliğinden olabilir canım.İkinciye yazıyorum galiba ,kusura bakma..Baktır bir TSH ına...Tam geçmişi okuyamadım bugün hastalandım karnım çok ağrıyor.Doktora gittim sonuçlarımı aldım kalple ilgili bir sorunun yok dedi şükürler olsun ama bu olanlar nedendir anlamadım valla dietim güzel gidiyor ama cumaya bakalım ne olucak hastayken artı bile çıkabilirim.
Dilek nasılsın...Daha iyisindir umarım...Sevdali kardesim yazdigim ozel msj lar sana gelmiyor sanirim Bir tlf nm verirsen ozelden arayipda anlatabilirim
Hoş buldum canım...Nasılsın?merhaba kızlarr cıvcıv beyzus ve yenı gelenler hosgeldınız kızlarr
Hoş buldum Umut...Nasılsın canım...Süpersin, süper
Hoşgeldin, sefa getirdin :)
Canım, evet denk gelemedik bir türlü :) Bir de ben önce geçmişi okuyorum, okurken de çok bölünüyor, uzun sürüyor bu nedenle aynı anda burada olsak da buluşamıyoruz galiba :)) Beyza epeydir yok haklısın, üç çocuk; üçünün de faaliyeti, derdi tasası ayrı, hak veriyorum ama özletti :) Geçen haftadan beri ben de haber almadım.
Sağol canım iyi dileklerin için :)
Ayşeciğim kolay gelsin, keşke dikkatli izleseymişim haberleri :) Bu arada güzel gidişin için bir nazarlık takıyorum sana, başladığı gibi devam eder sonuna kadar inşallah
Mutlu beslenme bülteni sitesinde hocanın allerji dosyası var, bir okumanı öneririm. Arama kısmına "Allerjik hastalıklar ve beslenme" yaz, karşına çıkacaktır. Konuyu araştırmış bir vatandaş olarak %100'ü olmasa da %99'u kafama yattı benim anlattıkları. Ve faydasını da çok gördüm çocuğumda. Evet çok zayıf benim oğlan, ama sağlıklı maşallah :) Allerjiyi de yendik gibi bir şey :)
Bisküvi vb. yasak demeseler de verme derim ben. Çünkü içindeki katkılar, mısır şurubu, uzun ömürlü olmasını sağlayan maddeler vb. her çocuğa zararlı, bizimkilere extra zararlı. Ben bunları öğrenince evde yapmaya başladım, en azından org. tam buğday unu kullanıyorum, sızma zeytinyağı kullanıyorum (palmiye yağı!!!! yerine), katkı yok, az şekerli yapıyorum, tarçın, portakal kabuğu vb. maddelerle aroma veriyorum hem mahrum olmuyor hem de katkısız yiyor. Ben de bunları yapmayı sağdan soldan araştırarak, doğal beslenme sitelerine üye olarak, tarifler toplayarak öğrendim. Ne zaman istersen de seninle paylaşırım (diğer arkadaşlarla da elbet). Yeter ki çocuklarımız sağlıklı beslensin, allerji en masum yan etkilerden, düşün artık(
Ben de geceleri kurt kadına dönüşüyorumKurt gibi yiyesim geliyor. Beyzuş gibi içecek öneriyorum ben de, hatta en güzeli sıcak içecek; yudum yudum içildiği için insanı oyalıyor. Sırf sütle yapılmış nescafe çok seviyorum uykumu kaçırmasa, tarçınlı erik çayı da ikinci favorim :)
Aslında sen epey yol aldın ama epeydir de dinlenmedesin. Artık toparlanıyorsun Mutlu. Asuman'ı takdir etmekle yetinmeyelim, örnek de alalım. Nerede o motive Mutlu? Kendisine haksızlık edenlere; incecik, şık, özgüvenli, her açıdan mutlu bir kadın olup en güzel cevabı verecek olan Mutlu nerede? Eminim Nisan gelince sen tam gaz olacaksın ama gel Nisan'a bırakmayalım şu işi. Nisan'a neredeyse 5 ay var, çok yavaş gitse, gene 7-8 kilo gider Nisan'a. "Dinime küfreden Müslüman olsa" demeyesin, sana yazdıkça kendime de telkin ediyorum :))
Sarıcivciv, alıntı yapmıştım silinmiş :) Hoşgeldin. Sarıcivciv'in de iyidir umarım :)
Ne mutlu sana canım....Oğlunu da kutlarım ana kıymeti bildiği için....çok şükür ablacım bir haftadır iyiyim inan yemek yemeye korkar oldum aç geziyorum diyet yapıyorum diyemem ama dikkat ediyorum mideme dokunacak şeyleri yemiyorum
haa söylemeyi unuttum sabahları aç karnına çiğ patates suyu içiyorum ıyyyykkkkkkkkkk tadı iğrenççççççççççççççççççççç ama ilaç niyetine içiyorum napayım
bu akşam yemeğe davetliyim ne yerim bu mideyle bilemiyorum ama az önce oğluşum aradı yemeğe davet etti taksimde buluşucaz Allahım büyümüşte anacığını yemeğe davet edermiş
Ben de sizleri özledim canım;sağolasın.Yenacığımda yakında gelir inşallah...evet canim liste var ceco hazirliyor saolsun sende katil yarisa
supermis gurubumuzun adi
evet ozledik YENA ablayi senide ozlemistikinsallah abisi çabuk iyilesir
YENA ablada doner aramiza
baslayalim canim bu hafta daha iyiyim bende moral olarak insallah bildirimim guzel olucak boyle gidersem
ender saraç in sitesinde toksinlerden arinma diyeti bende biyere not alistim buluyumda yaziyim aksam
geçmis olsun canim
sonuçlarin temiz çikmasina sevindim çok sukur
Sövme sövme canım...Sen daha hırsla sarıl diyete diye öyle demiştir...Diyoki gıcık bi 10 kg daha ver anlıycam!!! ben 11 değil aslında 12.100 gr verdim 100.400 le başladım.Beni sinir etmeyi sever biraz ama ciddi ciddi fark etmedim dedi önce sinir etmek için söylüyor sandım bayan olsa kıskandı diyvem de ciddi çok zayıf bir de(( moralim sıfır kastıkça kastım ben de kendimi ama sayesinde 2 gündür kahvenin yanına komşumun getirdiği çikolatalara hayır diyorum.Yok yok valla ben bu yıl başına kadar 6 değil 8 kilo da veririm bu hırsla.Sövsem mi sevsem mi şimdi ben bu çocuğu bilemedim ki
ah güzelim antepe ilk kez gidiyorum diyen olursa şaşırırım. gayet yemeye içmeye gidicem. ama eşimin memleketi antep aynı zaman da ama o da ilk gidiyor ama. bir motivasyon bulucam bulucam bulucam başka yolu yokkkkk
Aman derim Mutlucuğum;Antep'te çok dikkatli ol...Ben zar zor 82 ye düşmüştüm 2-3 yıl evvel;bir Hatay-Adana-Antep gezisi yaptık o gün bu gündür toparlanamıyorum..Yemekleri müthiş güzel ve lezzetli ama kilo vermek çoookkkk zor.Az az her şeyin tadına bakarsın,tatlılarla çok ilgilenmezsin ve hasarsız atlatırsın inşallah...
kızlarr diyet yapmıyorumm..sabah normal şekilde kahvaltı ,ara ve öğleni yiyip 5 te kesiyorum boğazımı..1 haftada 1900 vermişimm...nasıll iyi değilmii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?