Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ceco benide yazarmısın canım yılbaşına kadar 6 kilo birliğine ; )

Tabiki yazarım civcivim inşallah hep birlikte vereceğiz şu kiloları.

Bu arada Mutlucuğum sen birşey demedin ama ben senin genelde her konuya öncülük yaptığını bildiğim için senide ekliyorum Listeye nasıl olsa hepimiz sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz bari bir heyecan olsun dimi ama

ah güzelim antepe ilk kez gidiyorum diyen olursa şaşırırım. gayet yemeye içmeye gidicem. ama eşimin memleketi antep aynı zaman da ama o da ilk gidiyor ama. bir motivasyon bulucam bulucam bulucam başka yolu yokkkkk

ya en tok tutan besin sanırım ama çeşitli zararları da var sanırım ilaç kullananlar için bir sıkıntısı var bi araştırıp yemekte fayda var. ama yarımsardan günde 2 tane olsa ne olur ki.

kendi fikrimi söylüyorum araştırmadım lakin; 2 tane fazla gibime geldi.. hani 1 taneyi gün içine bölüp, diğer meyveşlerede yer vermek daha iyi olur.. tekrar belirityorum bence ; )

banuuuuuuuuuuuu, yemedi ya 10 hafta 10 kilo deyip 5 alınca gözüm korktu. 6 hafta 6 kilo deyip almayayım 3 olmayayım 95 offfffffffffffffffffffff

kendi fikrimi söylüyorum araştırmadım lakin; 2 tane fazla gibime geldi.. hani 1 taneyi gün içine bölüp, diğer meyveşlerede yer vermek daha iyi olur.. tekrar belirityorum bence ; )

ya ne biliim ben günde bir ara 2 kilo mandalina yiyordum bi zararı olmadı azıcık rengim sarardı(gerçekten) ama bişey olmadı herkes elbet kendini biliyor sana olur olmaz demek yalnış elbet

banuuuuuuuuuuuu, yemedi ya 10 hafta 10 kilo deyip 5 alınca gözüm korktu. 6 hafta 6 kilo deyip almayayım 3 olmayayım 95 offfffffffffffffffffffff

Olmaz olmaz sonuçt Antepde gezilecek çok yer var Çarşı, Pazar ve Akrabalar derken eminim yediklerini eritirsin. Okadar kilo verdin çıkmazsın artık artılara. Hem motivasyon istiyordun al sana motivasyon işte

yok öyle sekerim içmek yiyoruzzzzzz

geçmiş olsun,
ben yarın taaaaa bandırmaya gidiyorum. mimarobadan yenikapıya gitmek 3 saat zaten. 2 saat de gemi, of ki offffff

Efsunlu senin sesin hiç çıkmıyor Nasılsın dünden beri?

merhaba kızlarrr....ben geldimmmm..anca müsait oldumm..cocularımı uyuttum..5 i bir yerde cayımıda demledim.loptopumuda aldım elime oohhhhhhhhhhhh.... sefamm olsunn ..geçmişe bi göz atıp geleyimm hemennnn....

ya bende mi yesem şunu selülitten bol ne var sanki :) kiloda verdiriyorsa daha ne olsun.... aldırayım eşime bakayım ya sağol.....
ceco benide yazarmısın canım yılbaşına kadar 6 kilo birliğine ; )
sende yeniden hoşgeldin canım inşallah gidecek bu kilolar.....

inşallah hayırlısı olsun hakkında.....

ibatum cnm hosbulduk
kizlarrr sporumu yazayim cünkü ben unutuyorum kac dakkaydi diye bende gecmise bakinca buluyom pazar 1saat pazartesi 1saat sali 1saat toplam 180dakkk eh iste fena deil

kızlarr diyet yapmıyorumm..sabah normal şekilde kahvaltı ,ara ve öğleni yiyip 5 te kesiyorum boğazımı..1 haftada 1900 vermişimm...nasıll iyi değilmii?

Gözün aydın canım..Çok sevindim sonucuna...Çarpıntıların TSH yüksekliğinden olabilir canım.İkinciye yazıyorum galiba ,kusura bakma..Baktır bir TSH ına...

Sevdali kardesim yazdigim ozel msj lar sana gelmiyor sanirim Bir tlf nm verirsen ozelden arayipda anlatabilirim
Dilek nasılsın...Daha iyisindir umarım...

merhaba kızlarr cıvcıv beyzus ve yenı gelenler hosgeldınız kızlarr
Hoş buldum canım...Nasılsın?

Hoş buldum Umut...Nasılsın canım...

Ne mutlu sana canım....Oğlunu da kutlarım ana kıymeti bildiği için....
Patates suyu inşallah işine yarar...

Ben de sizleri özledim canım;sağolasın.Yenacığımda yakında gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…