kızlarr diyet yapmıyorumm..sabah normal şekilde kahvaltı ,ara ve öğleni yiyip 5 te kesiyorum boğazımı..1 haftada 1900 vermişimm...nasıll iyi değilmii?
bir de soruyormusun tabii çok iyi başlarda böyle oluyor böyle devam eder inşallah
Aslında çok iyi hatta harikaDA ben saat 5ten sonra kesme olayında zorlanırım herhalde saat 6 bucuk gibi yemek yediğim zaman bile yatacağıma yakın acıkıyorum maalesef ama tabi yemiyorum birşey
allah yardımcınız olsun hepinizin gönlüne göre olur umarım bende eşimle yarın başlıyorum sıkı bi diyete haşlamalar salatalar az yaglı filan
ya ceco canım bende denedim aslında 6.300 7 yaptım yok olmadı ..5 te kesşnce nerden baksan en az 300 gidiyo benden ...
valla super olur bende epeydir takildim artik daral geldi banabu hafta tekrar basladim bakalim eski duzene busefer birakmak yokkararliyim valla esim bugun baklava almis gelmis onu bile yemedim çayimida demledim içiyorum ohhhtamam canım pazara başlıyoruz o zaman... ayyy ne güzel sen 70i belki altını bende 79u falan görürüm düşüncesi bile çok güzel yaaaa... bu diyeti 2 yıl önce yaptım bir daha da hiç yapmadım bakalım fayda edecek mi :)))
aynen öyle canım her hafta verdiğin gramlar bile çok değerli damlaya damlaya göl olur misali :)
tesekkur ederim canim boyle dusunmen beni çok mutlu ettigüzelim onu neden dedim ama, ya böyle ben bi taneyle başa çıkamaz sıkılıp bunalırken "ya keşke 2 tane daha olsa ne güzel olur bayılıyorum çocuklara" dediğin için. sen bizim spor kraliçelerimizdensin daha güzel ne olabilir.
himmm bugun doktora ozellikle sordum hani kilosunda sakincali bidurum varmi diye hayir normal dedi boyuna gore bakiyorlarmis birde mesela burda 1.5yasindaki çocugun boyu 81 2yasindaki 86 boyuda super dedi masallahbenimkine baktım yaşında 10.900 gram, boy 80 cm.
seninkinin kilosu %80 lik,boyu%95 lik dilimde. masallah
yalnış olmasın kızlarınkinde daha yuksek bu değerler
5gunde 5kilo diyeti 1.gun patates 2.gun sebze 3.gun et 4.gun meyve 5.gun yumurta yiyorsun sinirsiz bol su bide 5kiloya kadar gidebiliyor ben yapmistim ama 3gun guzel yaptim 2.5 kilo verdim geride almamistimbenide al yanına yamak olarak bari :))))
ben kullandım 2 haftada 3 kiloda verdim dedikleri doğru harfiyen uygularsan ....
hanaaa 4 güne bir pasta mı yiyorum yani çok iyi ama zamanla sıkar bu beni en fazla 2 kez dönerim ben bu diyetle :)
kız alamanyalı deng değil denk :)
Nasıl bir diyet bu ben de karataya ara veriyim yapayım bir süre belki moralim düzelir,hafta sonu bir arkadaşımı görmüştüm dün telde bana kilo verdiğin anlaşılmıyor dedi resmen sinirden sırtıma sancı girdi hala da geçmedi((((((((
greyfurtu bende sevmem aslinda meyvelerle aram yokgeçen gün şu metabolizmamı hangi yiyecekler hızlandırır diye bakarken greyfurtun insülin direncini düşürdüğünü ve her öğün yarım yendiğinde haftada 1 kiloya yakın verdirdiği yazıyordu ,greyfurtu hiç sevmem ama denemeye değer gibi geldi ne dersiniz?
ama çocuklara hergun yediririm mevsim meyvelerini
almazsin almazsin insallah eski azmin gelir seninde biran once masallah az kilo vermedin sende azmine hayran olduklarimin arasindasinbanuuuuuuuuuuuu, yemedi ya 10 hafta 10 kilo deyip 5 alınca gözüm korktu. 6 hafta 6 kilo deyip almayayım 3 olmayayım 95 offfffffffffffffffffffff
canim onlar 12 kiloyu anlamamis(gerçi mmumkun degil anlamamak) ben 30 verdim hala anlamayan sesini bile çikartmayanlar var bikaçkisi amaaaaaaannn çokta umrumdu çatlasinda patlasinlar diyorum ne diyim baskahadiiiii canımmmm
12 kilo anlaşılmıyor muşşşşşşşşşşşşşş sen uzme canını, harika yuz hatların var maşallah bu gün belli olmadımı(ki imkansız) yarın olacak. o zaman kim tutar seni, olmayanlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnn, fark görse bile bu seferde dili tutulup susarlar
kızlarr diyet yapmıyorumm..sabah normal şekilde kahvaltı ,ara ve öğleni yiyip 5 te kesiyorum boğazımı..1 haftada 1900 vermişimm...nasıll iyi değilmii?
iyi aksamlar hos geldin nasilsin?iyi akşamlar kızlar
harikasın canım bende senin gibi yapıyorum ama 6dan sonra yemiyorumkızlarr diyet yapmıyorumm..sabah normal şekilde kahvaltı ,ara ve öğleni yiyip 5 te kesiyorum boğazımı..1 haftada 1900 vermişimm...nasıll iyi değilmii?
aaa sende ceee deyip gidiyorsun olmuyor bakiyi akşamlar kızlar
iyi ya senin?nassılsıız bakem nasıl gidiyo diyetler
hadi bakalım daha iyi olur öyleallah yardımcınız olsun hepinizin gönlüne göre olur umarım bende eşimle yarın başlıyorum sıkı bi diyete haşlamalar salatalar az yaglı filan
mesela ben dün 93.800 düm bugun ise 93. 400 olmuşşş..dünce koca bi tabak pilav.yemek salata..ayran tıka basa yaniii..o derece...5 te kestim ca ve su içtim 400 gitmişş bende şaşırdım ama sonuç bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?