Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr diyet yapmıyorumm..sabah normal şekilde kahvaltı ,ara ve öğleni yiyip 5 te kesiyorum boğazımı..1 haftada 1900 vermişimm...nasıll iyi değilmii?

Aslında çok iyi hatta harika DA ben saat 5ten sonra kesme olayında zorlanırım herhalde saat 6 bucuk gibi yemek yediğim zaman bile yatacağıma yakın acıkıyorum maalesef ama tabi yemiyorum birşey

Aslında çok iyi hatta harika DA ben saat 5ten sonra kesme olayında zorlanırım herhalde saat 6 bucuk gibi yemek yediğim zaman bile yatacağıma yakın acıkıyorum maalesef ama tabi yemiyorum birşey

ya ceco canım bende denedim aslında 6.300 7 yaptım yok olmadı ..5 te kesşnce nerden baksan en az 300 gidiyo benden ...

allah yardımcınız olsun hepinizin gönlüne göre olur umarım bende eşimle yarın başlıyorum sıkı bi diyete haşlamalar salatalar az yaglı filan

mesela ben dün 93.800 düm bugun ise 93. 400 olmuşşş..dünce koca bi tabak pilav.yemek salata..ayran tıka basa yaniii..o derece...5 te kestim ca ve su içtim 400 gitmişş bende şaşırdım ama sonuç bu ...

ya ceco canım bende denedim aslında 6.300 7 yaptım yok olmadı ..5 te kesşnce nerden baksan en az 300 gidiyo benden ...

Benim metabolizma zaten yavaş çalışıyor birde çok erken kesersem yemeği iyice yavaşlayacak diye korkuyorum acıkcası. Peki sen saat 5de yemeyi kesmeden evvel nasıl birşeyler yiyorsun yani az mı normalmı yada ne tarz?

durun size bişey anlatam saat 11 geliyo bizim zil uzunn uzn zır zır çaldı bizimki fırladı kim geldi diye alt komuşunun kızı kusura bakmayınnn diyoo bizimkide bagırdı ok adar bagırdıki kendi başı agrıdı apartman inledi :))

valla super olur bende epeydir takildim artik daral geldi banabu hafta tekrar basladim bakalim eski duzene busefer birakmak yokkararliyim valla esim bugun baklava almis gelmis onu bile yemedim çayimida demledim içiyorum ohhh

tesekkur ederim canim boyle dusunmen beni çok mutlu etti
evet çocuklari çok seviyorum ilgilenmek onlarla vakit geçirmek hosuma gidiyor bide demistimya onceden ana okulu ogretmeni olmak isterdim hep ama kismet degilmis
3.ye hamileyken çok dua ettim ikiz olsun diye ama rabbim nasip etmedi bunada sukur 3tane melegim var 4.de isterim ALLAH nasip ederse ikizde olabilir hani yok demem tabiki RABBIM bilir insallah nasip eder

benimkine baktım yaşında 10.900 gram, boy 80 cm.
seninkinin kilosu %80 lik,boyu%95 lik dilimde. masallah
yalnış olmasın kızlarınkinde daha yuksek bu değerler
himmm bugun doktora ozellikle sordum hani kilosunda sakincali bidurum varmi diye hayir normal dedi boyuna gore bakiyorlarmis birde mesela burda 1.5yasindaki çocugun boyu 81 2yasindaki 86 boyuda super dedi masallah
1yasindaki ise 74 oluyor diyelim benim kiz normalde 74 olmasi gerek ama uzun masallah uzun olmayipta 70,71 olsaydi dedi kilo sIKINti olurdu dedi yani boydan kurtarmis nebiliyim ama yinede bazilari aaa çok kilolu abez falan diyince bende korkmustum açikçasi bugun rahatladim tesekkur ederim yorumun için
dalokiye de masallah

Son düzenleme:
Ben mesaj yazana kadar herkes gitmis yine tek kaldim
neyse çay esligine muzik dinliyorum super bi keyif biyandanda yaziyorum esimin sabrini zorluyorum gibi ama olsun simdilik bisey demedi

ya kizlar hint muzigine bayiliyorum dinle dinle bikmam yani yeni favori sarkim
Teri Meri Meri Teri Prem Kahani hai Mushkil
tavsiye ederim

kızlarr diyet yapmıyorumm..sabah normal şekilde kahvaltı ,ara ve öğleni yiyip 5 te kesiyorum boğazımı..1 haftada 1900 vermişimm...nasıll iyi değilmii?
harikasın canım bende senin gibi yapıyorum ama 6dan sonra yemiyorum
iyi akşamlar kızlar
aaa sende ceee deyip gidiyorsun olmuyor bak
nassılsıız bakem nasıl gidiyo diyetler
iyi ya senin?
allah yardımcınız olsun hepinizin gönlüne göre olur umarım bende eşimle yarın başlıyorum sıkı bi diyete haşlamalar salatalar az yaglı filan
hadi bakalım daha iyi olur öyle
mesela ben dün 93.800 düm bugun ise 93. 400 olmuşşş..dünce koca bi tabak pilav.yemek salata..ayran tıka basa yaniii..o derece...5 te kestim ca ve su içtim 400 gitmişş bende şaşırdım ama sonuç bu ...

harikaaaaaaaaaaa

3meleğim var canım bende inan senin kadar istiyorum nedense 80ler bana uzun sürdü gibi geliyor verelim gitsin .......

sen seviyorsan greyfurtu ye o zaman baksana ne çok faydası var......

Iyi Aksamlar herkesee Bennnn geldimmmm :))
Spor salonuna gittim 2 saat güzel sporumu yapdimm dushuda alinca güzelcene bi hamladim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…