YENAAAAAA;
Hoş geldin canım...Nasılsın...
hadiiiii canımmmm
12 kilo anlaşılmıyor muşşşşşşşşşşşşşş sen uzme canını, harika yuz hatların var maşallah bu gün belli olmadımı(ki imkansız) yarın olacak. o zaman kim tutar seni, olmayanlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnn, fark görse bile bu seferde dili tutulup susarlar
Ya Mutlu anlatamam yıkıldım sanki,neden takıyorsam bu kadar salla gitsin dimi,ama motivasyonumu bozacağına dahada tetikledi bir daha gördüğünde senin de dediğin gibi ağzı bir karış açık kalsın istiyorum pisinve görmedik anlamadık diyen herkesin
Iyi Aksamlar herkesee Bennnn geldimmmm :))
Spor salonuna gittim 2 saat güzel sporumu yapdimm dushuda alinca güzelcene bi hamladim :))))
Hoşgeldin..... Maaşallah kız tam gider ayak 2 saat sporu yazmışsın gözlerim pörtledi
Efferim sana inşallah böyle devam edersen çok kısa sürede hedefine ulaşırsın bence
Weiter soyani Aynen devam
sevmiyorum canim meyvelerle aram yok zoraki yerim genelde3meleğim var canım bende inan senin kadar istiyorum nedense 80ler bana uzun sürdü gibi geliyor verelim gitsin .......
sen seviyorsan greyfurtu ye o zaman baksana ne çok faydası var......
iyi geceler ablacim nasilsin? abin nasil oldu? insallah daha iyidirBeyzuşum ikigözüm hoşgelmişsin..
İyiyim çok şükür sen nasılsın..
--------------
İyi geceler arkadaşlar..
geçmiş olsun,
ben yarın taaaaa bandırmaya gidiyorum. mimarobadan yenikapıya gitmek 3 saat zaten. 2 saat de gemi, of ki offffff
yenaaaa hoşgeldin canım nasılsın görüşemiyoruz artık....
beyzus abla ve sarı civcivim sizlerde hoşgeldiniz....
iyi geceler ablacim nasilsin? abin nasil oldu? insallah daha iyidir
ıyı geceler kızlar
melek senmıydın merı terı dınleyen bende actım sımdı cok zımbır degıl sakın ve ınsanı dınlendırıyor bana oyle geldıı
Beyzuşum ikigözüm hoşgelmişsin..
İyiyim çok şükür sen nasılsın..
--------------
İyi geceler arkadaşlar..
yenaaaa hoşgeldin canım nasılsın görüşemiyoruz artık....
beyzus abla ve sarı civcivim sizlerde hoşgeldiniz....
teşekkürler ; )
Tabiki yazarım civciviminşallah hep birlikte vereceğiz şu kiloları.
Bu arada Mutlucuğum sen birşey demedin ama ben senin genelde her konuya öncülük yaptığını bildiğim için senide ekliyorum Listeyenasıl olsa hepimiz sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz bari bir heyecan olsun dimi ama
canım bu gün daha uyanır uyanmaz komşum kahvaltıya çağırdı akşama kadarda bırakmadı sonra yukarı çıkınca yemek yapma fslı arada kocayı beklerken bi göz attım ama çok yazamadım,sonra koca geldi ona yemek ver vs sonrada tv izledik birlikte anca düştüm buralara.Dünden beri iyiyim şükür Banucum sen nasılsın canım?Efsunlu senin sesin hiç çıkmıyorNasılsın dünden beri?
naz iyileşti canım ama ben daha düzelemedim tam olarak ,çarpıntılarım var birde dizlerimden aşağı doğru karıncalanmalar geçmiyor bir türlü zaman istiyor heralde...İyiyim derincim sen nasıl oldun..?
NAz iyileştimi.?
İyi geceler güzel kardeşim benim...
İyiyim hamdolsun...Evime ve sizlere kavuştum,daha ne olsun....
Derinciğim hoş buldum canım....
Seni merak ediyordum...İyisin değilmi....
sen dikkat et kızım gelmesin 4. tehlikeli kilolara girdiğini yazmıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?