Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar banada müsaade kaç gecedir hep sabahın 3ünde uyutuyor cadı beni. Bu sefer direk yanıma yatırayımda inat etmiyelim sonuçta ikimizde uykumuzdan oluyoruz o benle yatıcağım diye inat ederken, bende yatağında yatacak diye inat ederken

Yarın akşam görüşmek üzere
kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Hepinize hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr

Iyi Aksamlar herkesee Bennnn geldimmmm :))
Spor salonuna gittim 2 saat güzel sporumu yapdimm dushuda alinca güzelcene bi hamladim :))))

Hoşgeldin..... Maaşallah kız tam gider ayak 2 saat sporu yazmışsın gözlerim pörtledi
Efferim sana inşallah böyle devam edersen çok kısa sürede hedefine ulaşırsın bence

Weiter so yani Aynen devam

ıyı geceler kızlar

melek senmıydın merı terı dınleyen bende actım sımdı cok zımbır degıl sakın ve ınsanı dınlendırıyor bana oyle geldıı

Hoşgeldin..... Maaşallah kız tam gider ayak 2 saat sporu yazmışsın gözlerim pörtledi
Efferim sana inşallah böyle devam edersen çok kısa sürede hedefine ulaşırsın bence

Weiter so yani Aynen devam

:)))))))Edicemm edicemm busefer inadim inatt :)) Insallah bi ulassammm :))
Aynenn weiter so nicht aufgeben :))) ( Pes etmek yok ) :))))))

3meleğim var canım bende inan senin kadar istiyorum nedense 80ler bana uzun sürdü gibi geliyor verelim gitsin .......

sen seviyorsan greyfurtu ye o zaman baksana ne çok faydası var......
sevmiyorum canim meyvelerle aram yok zoraki yerim genelde

Beyzuşum ikigözüm hoşgelmişsin..

İyiyim çok şükür sen nasılsın..

--------------

İyi geceler arkadaşlar..
iyi geceler ablacim nasilsin? abin nasil oldu? insallah daha iyidir

yenaaaa hoşgeldin canım nasılsın görüşemiyoruz artık....
beyzus abla ve sarı civcivim sizlerde hoşgeldiniz....

ıyı geceler kızlar

melek senmıydın merı terı dınleyen bende actım sımdı cok zımbır degıl sakın ve ınsanı dınlendırıyor bana oyle geldıı

evet canim hint muzigini çok seviyorum
bunun filminide izledim filmini begenmedim fazla ama sarkilari guzel

Beyzuşum ikigözüm hoşgelmişsin..

İyiyim çok şükür sen nasılsın..

--------------

İyi geceler arkadaşlar..

İyi geceler güzel kardeşim benim...

İyiyim hamdolsun...Evime ve sizlere kavuştum,daha ne olsun....

yenaaaa hoşgeldin canım nasılsın görüşemiyoruz artık....
beyzus abla ve sarı civcivim sizlerde hoşgeldiniz....

Derinciğim hoş buldum canım....

Seni merak ediyordum...İyisin değilmi....

teşekkürler ; )

hadi bakalım hayırlı oolsun hepimize ; )

Dilek,
Çocuklarını görmene çok sevindim.. azda olsa iyi gelmiştir sana..
İnanıyorum ben mahkeme kararı seni ve çocuklarını çok sevindirecek..
İyi düşün..Pozitif ol bu yansıyacak her şeklide sana..

Birde muhakak biliyorsundur beyaz giymek karşı tarafta güven duygusu yaratıyormuş çok hafif makyajla öz güvenli,sağlam biri olduğu intibası uyandırdınmı tamamdır inşallah..:)
HAkim abla kesinlikle doğru karar vericektir..
Yolun açık olsun,dualarım seninle..

Son düzenleme:
Efsunlu senin sesin hiç çıkmıyor Nasılsın dünden beri?
canım bu gün daha uyanır uyanmaz komşum kahvaltıya çağırdı akşama kadarda bırakmadı sonra yukarı çıkınca yemek yapma fslı arada kocayı beklerken bi göz attım ama çok yazamadım,sonra koca geldi ona yemek ver vs sonrada tv izledik birlikte anca düştüm buralara.Dünden beri iyiyim şükür Banucum sen nasılsın canım?

İyiyim derincim sen nasıl oldun..?
NAz iyileştimi.?
naz iyileşti canım ama ben daha düzelemedim tam olarak ,çarpıntılarım var birde dizlerimden aşağı doğru karıncalanmalar geçmiyor bir türlü zaman istiyor heralde...
abinede geçmiş olsun canım
İyi geceler güzel kardeşim benim...

İyiyim hamdolsun...Evime ve sizlere kavuştum,daha ne olsun....

Derinciğim hoş buldum canım....

Seni merak ediyordum...İyisin değilmi....

sağol beyzus ablam daha iyiyim çok şükür ama tam düzelemedim zayıfladığım anda tansiyopn ilacını bırakabileceğimi söyledi drlar sporabaşladım bakalım inşallah zayıflarımda ilacada gerek kalmaz...

bu akşam misafirlerim vardı geç gittiler.ben çok yoruldum ve ancak yazılanları okumaya çalıştım zorlandım biraz.valla maşallah hareketlenmiş iyice topik.gündüz girdiğim halde zorlanıyorum bitirmeye.bu akşam 3-4 çatal kendi yaptığım pastadan kaçtı valla aslında akşm menüm güzeldi((

pasta yediğim için de gece gece acıktım.ve kendimi burada buldum.attım ağzıma bir sakız cak cak onu çiğniyorum:))) neyse bi daha yemeden yatayım bari.herkese slmlar ve iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…