Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sakız çiğnemeyi çok severim..:))

çiğnerken yalnız olmalıyımki dediğin gibi bol cak caklı,balonlu çiğneyince tadı çıkıyor.:)

Son düzenleme:
herkese iyi geceler ve bol eksiler diliyorum
yarin erken kalkmam gerek oglumun gitar kursu var onu biraktiktan sonra biraz dikis yapmak istiyorum kismet olursa
ALLAH rahatlik versin

İkisi de çok güzel Yenacığım....Bayılıyorum bu yünlere....

Ellerine sağlık...

Beğendiğine çok sevindim canım..

Büyük kolaylık değilmi bu yünler..:)

Seninde kokoş hırkanı merak ediyorum..:)

Son düzenleme:
Beğendiğine çok sevindim canım..

Büyük kolaylık değilmi bu yünler..:)

Seninde kokoş hırkanı merak ediyorum..:)

Evet çok kolaylık gerçekten ve ne kadar güzel desenler oluşuyor...

Ben yeni başladım,umarım bitirir kokoş hırkamı gösteririm...

İyi geceler güzeller....Allah rahatlık versin hepinize...

meraba kizlar.bi kac haftadir giremedim ama simdi aranizdayim insallah.giremedigim süre zarinda 90 kg ulastim.az önede burda bi diyet listesine rast geldim insallah onu uygulayacagim 2.5 ayda 17 kg. harika bisey umarim hepimiz citir oluruz.öpüyrum

Günaydın,

Mutlu, hayırlı olsun,iş görüşmesinemi gidiyorsun.?
Daloki babasıylamı.?

Saferan mucuks..

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutlu yaa sormuştun ya aklımda ama hep şurda şunu ye burda bunu ye diyesim var ondan tırsdım yazmadım ama yazıcam yemeden olmaz demii o kadar yol gelmişsin ))sağa sola soruym bende gezilecek yerleri sana yazarım

yenacıım geçmiş olsun ayrıcada eline sağlık ne hoş çıkmış desenler panço bende kızıma istiyorum da işlerim var 1-2 hafta sonra açıklamalı tarif alırım sizlerden

günaydınlar herkese
ana baba günü gibi burası resmen rezalet
bi yandan boya yapılıyo bi yandan muayene
el kadar bebekler böyle ortamlarda soyunup boy kilo bakılıyo
bizler için de hastalar için de çok zor bi durum yani
ayrıca acayip derecede regl kanamam var off offf
bugun bitsin istiyorum

mutlucum hayırlı yolculuklar cnm
umarım gzl haberler verirsin bizlere
dalokayı nereye bıraktın cnm aklıma ilk gelen o oldu :)

şimdiden afiyet olsun çok güzel olur değilmi yemekleri.antepli arkadasım vardı salça getiriyordu mükemmeldi tadını unutamam bulsam alıcam yani.

ben geldimmmmmmmmmmmm ama açımmmmmm ,yarına hazırlıyorum kendimi :) yeşilçayımı içtim ama çok acıkırsam yine içerim :)
ilbatum canım yeşil çayı günde en fazla 3 fincan iç fazlası böbreklere zarar veriyor.

Melis'çim abim taburcu oldu iyi çok şükür..
yena abine çok geçmiş olsun. benim abimde olmuştu safra kesesinden şimdi iyi çabuk toparlanır inşallah.

Eki Görüntüle 293567

oğluma başladığım yelek..

Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566

Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))

çok güzel olmuş maşallah elin çok düzgün

Gunaydin kizlar gemideyim bandirmaya vardim variyorum. Garip cok bayadir bu kadar uzaklasmadim evimden
mutlucum inşallah gönlüne göre olsun.hayırlısı diyelim

ayşe canım günaydın off ne eziyet cekıyorsunuz orda allah kolaylık versin canım nasıl gidiyor diyet işleri??

semiran seni seviyorrrr hadiiii ordannnnn vücut urdu gııı ben ne edimm ama ama bu hafta hareket var nerde hareket orda bereket demişler dimiiii
bana ne bana neeee mutlu durdu öğretmenimmm ona kızzz döv onuuu
Eki Görüntüle 293567

oğluma başladığım yelek..

Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566

Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))
aaa süper olmuş bunlar bende örmesini seviyorum ama takmıyorum hiç bere atkı şal takma alışkanlığım yok ama örmesini severim başlamalıyım oyalanmak için bişilere dantel öresim varrrrr
Gunaydin kizlar gemideyim bandirmaya vardim variyorum. Garip cok bayadir bu kadar uzaklasmadim evimden
mutlu hayırlı yolculuklar iş için mi gidiyorsun ben daloki ile gidiyorsun sanmıştım iş içinse hayırlı olsun Allahım hayırlısını versin diliyorum umarım her şey çok güzel olsun

Semirancım, ben dantel hiiç sevmem hatta nefret ederim..
Küçükken annem zorla yaptırırdı ondan zaar.:))

Sen nasılsın bu arada..evlilik falan yakınmıki dantel olayına girişicen.
Çeyizde eksik varsa yardımcı oluruz topikçe ayıpsın.:)

merhabalar kimsecikler yok ben de dün gece de girdim okuyamadım yorum yazamadım şimdi yeniden okudum geçmişi SARICİVCİVİM hg tekrardan canım benim kolay gelsin diyet dönemin inş ders çalışıp diyet yapmak zordur bilirim çünkü ders çalışırken insanın aklına hep yemek geliyor sıkıntıdan abur cubur dimiiii neyse sen artık bu işin ne zor olduğunu zayıflamamızın şart olduğunu biliyorsun hem ders çalış hem sağlıklı beslennn senin sloganın olsun şekerimmm öptm seni ben de şimdi çıkıyorum okula gideceğim giyineyim okulda sadece bir kaç dakika girebiliyorum o kadar okuyorum eve gelince yeniden okuyorum herkesi çok öpüyorumm

canım bende zorla yapmaya çalışırdım çok ördüm hatta ördüm sattım bile dışarı çok severim ince ince örmeyi ama işe yaramıyor artık sandık bekçisi neler çıkmış hazırlar çok daha güzel de ben oyalanmak bilgisayar bağımlılığımdan kurtulmak için istiyorum biraz ama bakalım yapabilecekmiyimmm
Bu arada evlilik yok henüzzz ben evde kaldım eğer olursaa hemen haber verecem artık herkes elinden geleni yapsın anacımm ama henüz yok rolantide bir ilişkim var durdum durdum aceele etmeye gerek yok sadece acelem çocuk için o da hayırlısı diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…