bu akşam misafirlerim vardı geç gittiler.ben çok yoruldum ve ancak yazılanları okumaya çalıştım zorlandım biraz.valla maşallah hareketlenmiş iyice topik.gündüz girdiğim halde zorlanıyorum bitirmeye.bu akşam 3-4 çatal kendi yaptığım pastadan kaçtı valla aslında akşm menüm güzeldi((
pasta yediğim için de gece gece acıktım.ve kendimi burada buldum.attım ağzıma bir sakız cak cak onu çiğniyorum:))) neyse bi daha yemeden yatayım bari.herkese slmlar ve iyi uykular
Eki Görüntüle 293567
oğluma başladığım yelek..
Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566
Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))
İkisi de çok güzel Yenacığım....Bayılıyorum bu yünlere....
Ellerine sağlık...
Beğendiğine çok sevindim canım..
Büyük kolaylık değilmi bu yünler..:)
Seninde kokoş hırkanı merak ediyorum..:)
hadi fıstıklar iyi geceler ben kaçtım
Eki Görüntüle 293567
şimdiden afiyet olsun çok güzel olur değilmi yemekleri.antepli arkadasım vardı salça getiriyordu mükemmeldi tadını unutamam bulsam alıcam yani.benim KV kargo göndermiş yarın elimize geçer meşhur elazığ menüsü yolda yani suikasttttttt var :))))
o nedenle yarın yerim diye bu akşam otla geçirdim bol bol tere ve marul ile 1 bardak ayran içtim ve 1 dilim ekmek yedim...
hazırlıklarımı yaptım kargoyu bekliyorum inşalah çok fazla birşey göndermez ya ....
ilbatum canım yeşil çayı günde en fazla 3 fincan iç fazlası böbreklere zarar veriyor.ben geldimmmmmmmmmmmm ama açımmmmmm ,yarına hazırlıyorum kendimi :) yeşilçayımı içtim ama çok acıkırsam yine içerim :)
yena abine çok geçmiş olsun. benim abimde olmuştu safra kesesinden şimdi iyi çabuk toparlanır inşallah.Melis'çim abim taburcu oldu iyi çok şükür..
Eki Görüntüle 293567
mutlucum inşallah gönlüne göre olsun.hayırlısı diyelimGunaydin kizlar gemideyim bandirmaya vardim variyorum. Garip cok bayadir bu kadar uzaklasmadim evimden
günaydınlar herkese
ana baba günü gibi burası resmen rezalet
bi yandan boya yapılıyo bi yandan muayene
el kadar bebekler böyle ortamlarda soyunup boy kilo bakılıyo
bizler için de hastalar için de çok zor bi durum yani
ayrıca acayip derecede regl kanamam var off offf
bugun bitsin istiyorum
dalokiye vermesem suan ne cukulata ne de buskivi istiyor. sokağa çıktığımızda mama yapamazsam veriğyorum eline oyalansın diye. ama vermemek lazım kime faydası oldu ki işlenmiş gıdaların bebeklere olsun. ben çocukken zayıftım ama hatırlıyorum tarlamızda yetişmemiş çok az sey yerdik. annem yılbasında damak çikulataları paket yapıp verirdi. buskivi de ay da yılda bir mozaik pastada karşılaşırdık. gazoz bayramlarda kaçamak içilirdi. kırmızı et yeniyor du tavuk kesilip tüketiliyordu. bu gün çok farklı.
diğer konu fena, adet oldum biraz önce bu haftaki manyaklığımı açıklasa da genel olarak motivasyonsuz halimi açıklamıyor. yav 10 kilo atsam nasıl güzel olacak ama bilemedim. hep semoş bozdu beni söliim. o durdu ben durdum.
iş olur inşallah ben de hem sosyalleşirim hem kendime güvenim artar biraz. bir de o kadar didinip uğraştığım işimi yarıda bırakma fikri bazen pek mantıklı gelse de yakıştıramıyorum kendime. daha 2. çocuk fikri var(Allah tum isteyenlere versin.) yani hayırlısı elbette. en azından dönüştürmek zorundayım iş hayatımı, bir şekilde kendimi olumlamak ortaya koymak, uretimin, hayatın içinde olduğumu hissetmek istiyorum.
bana ne bana neeee mutlu durdu öğretmenimmm ona kızzz döv onuuuEvet, küçükten mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum ben de. Az şekerli, daha farklı şekilde pişmiş gıdaları yemeye de alışsınlar istiyorum. Büyüdükçe engel olmak çok daha zorlaşıyor çünkü. En bilinçli okullarda bile sabah kahvaltısında şokellalı ekmek veriliyorAynı şeyi bugün biz de konuştuk, biz küçükken çeşit de öyle azdı ki.. Cips diye bir şey yoktu bile. İlkokul 3'te idim galiba, Tombi çıkmıştı, onu bile kırk yılda bir yerdik.
Zaten çocukların cebini parayla doldurmak, izin almadan kendi başlarına alışverişe müsaade etmek gibi bir anlayış da yoktu. :)) Şimdi tüketim toplumunda ne kadar koruyabilirsek artık :)
Semoş'a da sana da artık ilerleyin demek istiyorum vallahi. Siz ilerleyin biz de ilerleyelimmmm.
İş konusunda da en iyisini diliyorum. Şimdiden bir düzen oturtabilirsen, ikinciyi yaptığın zaman bu düzene adapte etmek daha kolay olur sanki ? Benim eşim de mimar, mimar arkadaşlarımız da çok ama uzmanlıkları ayrı ayrı. Senin dalında yarı zamanlı çalışmak, evden çalışmak gibi ihtimaller olabiliyor mu? Eğer öyleyse süper olur :)
aaa süper olmuş bunlar bende örmesini seviyorum ama takmıyorum hiç bere atkı şal takma alışkanlığım yok ama örmesini severim başlamalıyım oyalanmak için bişilere dantel öresim varrrrrEki Görüntüle 293567
mutlu hayırlı yolculuklar iş için mi gidiyorsun ben daloki ile gidiyorsun sanmıştım iş içinse hayırlı olsun Allahım hayırlısını versin diliyorum umarım her şey çok güzel olsunGunaydin kizlar gemideyim bandirmaya vardim variyorum. Garip cok bayadir bu kadar uzaklasmadim evimden
Semirancım, ben dantel hiiç sevmem hatta nefret ederim..
Küçükken annem zorla yaptırırdı ondan zaar.:))
Sen nasılsın bu arada..evlilik falan yakınmıki dantel olayına girişicen.
Çeyizde eksik varsa yardımcı oluruz topikçe ayıpsın.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?