canım bende zorla yapmaya çalışırdım çok ördüm hatta ördüm sattım bile dışarı çok severim ince ince örmeyi ama işe yaramıyor artık sandık bekçisi neler çıkmış hazırlar çok daha güzel de ben oyalanmak bilgisayar bağımlılığımdan kurtulmak için istiyorum biraz ama bakalım yapabilecekmiyimmm
Bu arada evlilik yok henüzzz ben evde kaldım eğer olursaa hemen haber verecem artık herkes elinden geleni yapsın anacımm ama henüz yok rolantide bir ilişkim var durdum durdum aceele etmeye gerek yok sadece acelem çocuk için o da hayırlısı diyorummm
maşallah fıstığım sana ya kocaman aferin .......Iyi Aksamlar herkesee Bennnn geldimmmm :))
Spor salonuna gittim 2 saat güzel sporumu yapdimm dushuda alinca güzelcene bi hamladim :))))
hımmm bende sevmiyorum greyfurtu ama meyve severim....sevmiyorum canim meyvelerle aram yok zoraki yerim genelde
iyi geceler ablacim nasilsin? abin nasil oldu? insallah daha iyidir
ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle giysinler....Eki Görüntüle 293567
oğluma başladığım yelek..
Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566
Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))
geç oldu sanırım ama sana da günaydın canım :)günaydın hanımlaaar............
iyi yolculuklar hakkında hayırlısı olsun.......Gunaydin kizlar gemideyim bandirmaya vardim variyorum. Garip cok bayadir bu kadar uzaklasmadim evimden
öyle ya yemekleri çok güzel yöre farklı olunca daha iyiymiş :))) farklı lezzetler tadıyorsun ,ay iyi hatırlattın şu kargo nerede bakayım açım ya bekliyorum :)şimdiden afiyet olsun çok güzel olur değilmi yemekleri.antepli arkadasım vardı salça getiriyordu mükemmeldi tadını unutamam bulsam alıcam yani.
ilbatum canım yeşil çayı günde en fazla 3 fincan iç fazlası böbreklere zarar veriyor.
yena abine çok geçmiş olsun. benim abimde olmuştu safra kesesinden şimdi iyi çabuk toparlanır inşallah.
çok güzel olmuş maşallah elin çok düzgün
mutlucum inşallah gönlüne göre olsun.hayırlısı diyelim
ayşe canım günaydın off ne eziyet cekıyorsunuz orda allah kolaylık versin canım nasıl gidiyor diyet işleri??
Unuttum paylaşmayı sizinle kızımın toplantısı vardı pazar günü bayağı uzun sürdü ara karnemizi aldık..Sonuçlar mükemmel maşallah..
Sınıfımızda başarılı bir öğrenci var son zamanlarda derslerinde ciddi düşüş olduğunu annesine anlatıyor öğretmen..
Anneside Van'daki depremden çok etkilendi oğlum diye izah ediyor. yaklaşık 50 ye yakın tanıdıklarını kaybetmişler..
Doğal olarak çocukta etkilenmiş..Allah rahmet eylesin..
Eki Görüntüle 293567
oğluma başladığım yelek..
Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566
Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))
yena ikinci sınavlar başlıyor bizim haftaya
sizinkiler başlayınca kaybolma yine ortadan
bak neler de düşünüyorm demi
bugün benim büyük kızın da ilk fizik sınavı var bakalım ne yapacak
İlbatum,
hastaymışsın iyileştinmi.?
geçmiş olsun..
Doğacım,başınız sağolsun..ne zordur ani gelen ölüm.hele eşi için Allah sabır versin sevenlerine...
sağol canım daha iyiyim ama hala şişlik var ,dün yemek bile yemedim ot yedim desem yeridir biraz faydası oldu ama bugün daha iyiyim suyu ihmal etmiyorum ama şu yeşilçayı 2 bardağa çıkaramadım
yena ikinci sınavlar başlıyor bizim haftaya
sizinkiler başlayınca kaybolma yine ortadan
bak neler de düşünüyorm demi
bugün benim büyük kızın da ilk fizik sınavı var bakalım ne yapacak
YENA canım abin nasıl oldu inşallah daha iyidir
ben kızımın yemeğini hazırlayım sonra da okula gideceğim ama gidene kadar buralardayım
fiziğin daha başında lar yenacım ama benim kızım da pek sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?