kargoma baktım ankaradan gece 4 gibi yüklenmiş daha buraya ulaşmamış yahu 1,5 saatlik yerdeyim neden gelmedi açımmmm :))))
ben zeytinyağıl pırasa pişiriyorum..Kızım hiiç sevmez pırasayı..
Ona tost yapacağım..
Sen ne hazırlıyorsun bakiim..?
amin canım allah şifa versin .........Canım iyi ççok şükür..KApalı ameliyat olunca iyileşme süreci daha hızlı..
Allah nerde varsa şifasını verir inşallah tüm hastalara..
ben pırasaya bayılırım anne tarafım arnavut olunca :)))) ay sevilmez mi pırasa limonlu limonlu karşısında ben yesem iştaha gelir o kadar severim :))))ben zeytinyağıl pırasa pişiriyorum..Kızım hiiç sevmez pırasayı..
Ona tost yapacağım..
Sen ne hazırlıyorsun bakiim..?
Bir kaç dal maydanoz sapıyla birlikte bir iki taşım kaynayınca suyu bayağı etkili ödeme fakat iğrenç tadı var..
Benimde ellerim bebek eli gibi oldu boğum boğum parmaklarım.
Muayyen dönemine az kaldı..
ben de hindiburger almıştım ondan kızartıyorum benimkilerde sevmez pırasayı aldım kaç gündür pişiremedim duruyor
Neler gelecek acaba.Elazığı'ın nesi meşhur pek bilmiyorum..
Ben bayılırım pırasaya ama evdekiler yemez sadece kendime pişiriyorum..
Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))
Ben bayılırım pırasaya ama evdekiler yemez sadece kendime pişiriyorum..
Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))
allah tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin inşallah...
bende eşim yemesede yapar yerim valla, yumurtalı hiç denemedim nasıl yapıyorsun tarif eder misin?
böreğini de seviyorum ben.......
ekincik taze anne adayı..Nasılsın.?
gebelik çok güzel bir süreç yaa bayılıyorum tüm bulantılara rağmen hele emzirmek.
ben uludağ'dan mezunum ne yerdim ya cantığı çok lezzetli olur ,paketletecek kadar var yani iyi yapmışsın :)))Bursa'ya gitmiştik gezmeye..
Oranın meşhur bir pidesi var adı (cantık )
ben öyle harika birşey yemedim zaten hamur işinin çok severim..
ORda yediklerim yetmedi gibi birde paket yapıp İzmir'e getirip ısıtıp fırında yemiştim..:))
Genelde beyaz kısmını doğruyorum yeşil yaprakları geç pişiyor az yağda kavuruyorum hani tavada öldürdüm denir ya öyle.:)
Sonra üzerine yumurta pulbiber bu kadar..
iyiyiz yenacım, hala içimde bi şi taşıdığıma inanamıyorum, ilk günler daha hamile psikolojisindeydim şimdi sanki biraz biraz unuttum, geçen hafta ultrasonda ilk kez insan silüetinde bebişi gördük 5 cmlik şey bacakları elleri başı o hiç durmadan hızlı hızlı çarpan kalbi, dünyadaki en muhteşem doğa olayı, daha öceki ultrasonlarda yuvarlak bi top gibiydi, şimdi resmen küçük insan olmuş benim velet... zaman milim milim geçiyo, daha 12 haftalık olduk, yolumuz çok uzun...
kargoma baktım ankaradan gece 4 gibi yüklenmiş daha buraya ulaşmamış yahu 1,5 saatlik yerdeyim neden gelmedi açımmmm :))))
Unuttum paylaşmayı sizinle kızımın toplantısı vardı pazar günü bayağı uzun sürdü ara karnemizi aldık..Sonuçlar mükemmel maşallah..
Sınıfımızda başarılı bir öğrenci var son zamanlarda derslerinde ciddi düşüş olduğunu annesine anlatıyor öğretmen..
Anneside Van'daki depremden çok etkilendi oğlum diye izah ediyor. yaklaşık 50 ye yakın tanıdıklarını kaybetmişler..
Doğal olarak çocukta etkilenmiş..Allah rahmet eylesin..
Gunaydin kizlar gemideyim bandirmaya vardim variyorum. Garip cok bayadir bu kadar uzaklasmadim evimden
günaydınlar herkese
ana baba günü gibi burası resmen rezalet
bi yandan boya yapılıyo bi yandan muayene
el kadar bebekler böyle ortamlarda soyunup boy kilo bakılıyo
bizler için de hastalar için de çok zor bi durum yani
ayrıca acayip derecede regl kanamam var off offf
bugun bitsin istiyorum
Eki Görüntüle 293567
oğluma başladığım yelek..
Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566
Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))
sakız çiğnemeyi çok severim..:))
çiğnerken yalnız olmalıyımki dediğin gibi bol cak caklı,balonlu çiğneyince tadı çıkıyor.:)
ben bu şişlikle buraya katıldığım 99 kilodan daha kilolu hissediyorum kendimi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?