Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kargoma baktım ankaradan gece 4 gibi yüklenmiş daha buraya ulaşmamış yahu 1,5 saatlik yerdeyim neden gelmedi açımmmm :))))

ekincik taze anne adayı..Nasılsın.?

gebelik çok güzel bir süreç yaa bayılıyorum tüm bulantılara rağmen hele emzirmek.

Son düzenleme:
kargoma baktım ankaradan gece 4 gibi yüklenmiş daha buraya ulaşmamış yahu 1,5 saatlik yerdeyim neden gelmedi açımmmm :))))

Neler gelecek acaba.Elazığı'ın nesi meşhur pek bilmiyorum..

ben zeytinyağıl pırasa pişiriyorum ..Kızım hiiç sevmez pırasayı..
Ona tost yapacağım..

Sen ne hazırlıyorsun bakiim..?

ben de hindiburger almıştım ondan kızartıyorum benimkilerde sevmez pırasayı aldım kaç gündür pişiremedim duruyor

Canım iyi ççok şükür..KApalı ameliyat olunca iyileşme süreci daha hızlı..
Allah nerde varsa şifasını verir inşallah tüm hastalara..
amin canım allah şifa versin .........
ben zeytinyağıl pırasa pişiriyorum ..Kızım hiiç sevmez pırasayı..
Ona tost yapacağım..

Sen ne hazırlıyorsun bakiim..?
ben pırasaya bayılırım anne tarafım arnavut olunca :)))) ay sevilmez mi pırasa limonlu limonlu karşısında ben yesem iştaha gelir o kadar severim :))))
ben hazırlık yapmıyorum kargom gelecek KV gönderdi onu bekliyorum ,neler gelecek bilmiyorum akşama yazarım hüplettikten sonra :)

aaa evet maydanozu duymuştum ama aklıma gelmemişti sağolasın deneyeyim onu .....
aynen benimde ellerim boğum boğum :))) ama benim daha var 2 hafta falan var nerden çıktı bu şişlik anlamadım

ben de hindiburger almıştım ondan kızartıyorum benimkilerde sevmez pırasayı aldım kaç gündür pişiremedim duruyor

Ben bayılırım pırasaya ama evdekiler yemez sadece kendime pişiriyorum..
Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))

Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))

ben de kendime yapayım akşama olmazsa ya yemek ya da yumurtalı ama yedim bugün yumurtamı bakalım

bende eşim yemesede yapar yerim valla, yumurtalı hiç denemedim nasıl yapıyorsun tarif eder misin?
böreğini de seviyorum ben.......

Bursa'ya gitmiştik gezmeye..
Oranın meşhur bir pidesi var adı (cantık )
ben öyle harika birşey yemedim zaten hamur işinin çok severim..

ORda yediklerim yetmemiş gibi birde paket yapıp İzmir'e getirip ısıtıp fırında yemiştim..:))

Son düzenleme:
bende eşim yemesede yapar yerim valla, yumurtalı hiç denemedim nasıl yapıyorsun tarif eder misin?
böreğini de seviyorum ben.......

Genelde beyaz kısmını doğruyorum yeşil yaprakları geç pişiyor az yağda kavuruyorum hani tavada öldürdüm denir ya öyle.:)
Sonra üzerine yumurta pulbiber bu kadar..

ekincik taze anne adayı..Nasılsın.?

gebelik çok güzel bir süreç yaa bayılıyorum tüm bulantılara rağmen hele emzirmek.

iyiyiz yenacım, hala içimde bi şi taşıdığıma inanamıyorum, ilk günler daha hamile psikolojisindeydim şimdi sanki biraz biraz unuttum, geçen hafta ultrasonda ilk kez insan silüetinde bebişi gördük 5 cmlik şey bacakları elleri başı o hiç durmadan hızlı hızlı çarpan kalbi, dünyadaki en muhteşem doğa olayı, daha öceki ultrasonlarda yuvarlak bi top gibiydi, şimdi resmen küçük insan olmuş benim velet... zaman milim milim geçiyo, daha 12 haftalık olduk, yolumuz çok uzun...

ben uludağ'dan mezunum ne yerdim ya cantığı çok lezzetli olur ,paketletecek kadar var yani iyi yapmışsın :)))
Genelde beyaz kısmını doğruyorum yeşil yaprakları geç pişiyor az yağda kavuruyorum hani tavada öldürdüm denir ya öyle.:)
Sonra üzerine yumurta pulbiber bu kadar..

hımmm gayet pratikmiş sağol canım yaparım bunu, böreğin içi gibi yani......

Allaha emanet ikinizde..Kİlo aldınmı.?

Pısstt kazdağlısı nesgayfe ısmarlıyayımmı sana..

Ooooohhh sıcak sıcak,sütlü sütlü yanındada ev yapımı limonlu kek ile ne güzel gidiyor..:)))

Dün yemek nasıl geçti,ne yediniz.? .:)

Son düzenleme:
Beyzuş,Yena hoşgeldiniz ayrıca gözün aydın Yenacım abin çıkmış hastaneden Allah bir daha yaşatmasın böyle üzüntüler inşallah.
Özlemişim sizleri valla iyiki geldiniz.

seni seniii aslında bişiler yede çok aç bekleme.yoksa ne olacağı belli olmaz.şeytan doldurur mazallah

kızına maşallah yena inşallah böyle dgider.arkadaşı için ne zordur.Allah sabır versin yakınlarını kaybedenlere.zor toparlanır yavrucak.

Gunaydin kizlar gemideyim bandirmaya vardim variyorum. Garip cok bayadir bu kadar uzaklasmadim evimden

hadi hayırlısı mutlu.bende geçende kızılaydan kendi kendime döndüm eve bi garip oldumki bağıran çağıran yok.paçamdan tutan anne annen diye vıyaklayan yokk.tabi senin ki bambaşka bi duygudur.hayırlı haberlerle gel inşallah

offf çok zor kolay gelsin
Eki Görüntüle 293567

oğluma başladığım yelek..

Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566

Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))

süper süper.ben sadece atkı örebiliyorum malesef asumana yapışsam da öğretse bana

sakız çiğnemeyi çok severim..:))

çiğnerken yalnız olmalıyımki dediğin gibi bol cak caklı,balonlu çiğneyince tadı çıkıyor.:)

ay evet resmen cak cak zevki çıkıyor.1.sınıfa giden oğlum sakızlı muhallebi bile yemiyor.benmi nefret ettirdimki???

ben bu şişlikle buraya katıldığım 99 kilodan daha kilolu hissediyorum kendimi ((

al benden de o kadar.karnım bi şişki sanki 6 aylık hamişim.çok rahatsızım .canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…