Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yedim canım yedim öğlen eşim gelince kahvaltı hazırladım yedik ne umduk ne bulduk :))) aradık 2de gelecekmiş bize ne zaman ulaşır bilmiyorum :)))))

ya neden şişlik var bizde acaba? ben merak etmeye başladım bu zamana kadar yoktu böyle birşey, kız yoksa 6 aylık hamiş misin :)))))
benimde canım sıkılıyor cumaya hiç istediğim gibi bir şey olmayacak bundan korkuyorum ya......

ece ilbatum cumaya ikiniz de atarsınız bence o şişlikleri bol suya devam ben öyle yaptım gitti benimkiler

Ayşecim Allah kolaylık versin canım senin işin çok zor,dikkat ette üşütüp hastalanma yeni binada şimdi boya yapılırken soğukta olur orası
Yena kızına maşallah Allah başarılarını daim etsin,senide kutlarım demek çok iyi ilgileniyorsun ki başarılı bir kızın var.Kızının arkadaşına üzüldüm ama bencede o çocuğu bir uzmana götürsünler kendi başına aşacağı bir durum değil bu çok zor ne demek 50 yakınını aynı anda kaybetmek,Allah kalanlara sabır versin.
İlbatum canım sen hem şişim diyorsun cumaya kötü çıkcak tartı hemde gözün kargoda,bu ne yaman çelişki böyle

Benimde reglin 4. günü bu gün ama kasıklarımdaki ve diğer bilumum kaslarımdaki ağrı beni deli etti,sızlıyor her yanım resmen,güya 2 gündür kuaföre gitcem ama nerdeeee sabahları kalkamıyorum gece uyuyamadığımdan ((

bana diyen kendine baksın bende 3 tane varrr zaten

ece ilbatum cumaya ikiniz de atarsınız bence o şişlikleri bol suya devam ben öyle yaptım gitti benimkiler

3-5 çatal pasta yedim diyemi şiştim anlamadım yaw.inşallah gider

geçmiş olsun şeker ayaklarını sıcak tut.hatta sıcak su torbası iyi gelridi bana regl olduğum dönemlerde.10 aydır olamadım .bi yandan iyi tabi dr a da sordum emzirirken olmuyorsan iyi dedi.ilaca fln gerke yok böyle devam dedi .

ekmek tüketiminin yarısını en azından cevizle yap ekincik,en azından hem b vitamini alırsın hemde omega3.Hamilelikte çok lazım diye biliyorum omega3.

katılıyorum.kepek ekmeği de yenmemeli biliyorsundur zaten.bende gebelik şekeri olduğundan diyet yaparak geçmişti 5 aydan sonra.az kilo almıştım.ekmek olarak tam buğday veya çavdar yiyordum ve bi ara bebişimin ağırlığı az artmaya başladı.çok canım sıkılıyordu çünkü iyi beslensem şekerden zarar görecekti.o sıra yedim durdum cevize yüklendim.yani 3 er 3er 2 kere fln yani günde.ve kilo alması da artmıştı minişimin

Sağol canım dikkat ediyorum ayaklarıma zaten ev tipi ugları var ya twigynin onlardan var ayağımda.
Ceviz kilo aldırıyorsa bebişlere tüm hamilelere söylerim artık bunu.Ben cevizde omega3 olduğundan aşağıdaki hamile komşuma yediriyordum bol bol hamilelikte bebeğin gelişimi için omega3 gerekiyor diye biliyorum en çokta sanırım beyin gelişimi içindi.

evet kesinlikle ceviz çok önemli.kilo aldırdığını bizzat yaşadığım içni biliyorum.hayya son haftlardaydık.dr dedi gelişim geriliği olabliri kilosu az diye.halbuki bende 5 öğün besleniyorum dikkat edyiorum fln.6. öğünü yetiştiremiyuordum geç kalktığım için.diyetisyende kızmıştı bu öğün önemli diye.bende cevizi eklemiştim 1 haftada baya bir farketmişti.dr gayet iyi demişti.

ben uludağ'dan mezunum ne yerdim ya cantığı çok lezzetli olur ,paketletecek kadar var yani iyi yapmışsın :)))

hımmm gayet pratikmiş sağol canım yaparım bunu, böreğin içi gibi yani......

ilbatum bende çok severim pırasalı böreği ananem arnavut benimde uff çok güzel yapar annamede keza öyle. Süper olur.ayy canım çekti şimdi memleketimi özledim

Mutlu bol şans canım sana bu gün iş görüşmende inşallah hayırlısı olur hakkında.Bir şey merak ettim ama işyeri Bandırmadaysa her gün bu yolu mu gidip gelceksin sen :S

ilbatum bende çok severim pırasalı böreği ananem arnavut benimde uff çok güzel yapar annamede keza öyle. Süper olur.ayy canım çekti şimdi memleketimi özledim

gurbet çok zorrr ahh ahhh.3 küçük çocuğum var ve ne dede,anane,babane teyze vs göremedn büyüorlar.en ufacık bir ilgi gösterenin üzerine atlıyorlar resmen.insan kendisi katlanıyor da çocukları böyle gördükçe içim acıyor.ankarada bitek halaları vardı benim de görümcem ama arkadaş gibiyiz çok severim.o da yakında almanyaya gidiyor.düznbizdeydiler ve ortamcam nasıl ağladı bende geleyim sizlen diyee boncuk boncuk gözyaşları döktü

canım daha iyiyim ama yürüyemedim yine bugün niyetlenmiştim hava da güzel ama malesef daha tam geçmedi canım oturup duruyorum bebek yeleği yapıyorum şimdi bitsin ekleyim resmini

iyi ol da yaparsın yürüyüşlerini leslini canım geçmiş olsun.hava güzel görünüyor ben çıkmadım pekte çıkmıyorum zaten.sen geleceğin zaman haber et görürsem yazdığını çıkarım bende buluşuruz müsait olursak.eklede görelim yeleği ne şekerdir

Son düzenleme:
canım daha iyiyim ama yürüyemedim yine bugün niyetlenmiştim hava da güzel ama malesef daha tam geçmedi canım oturup duruyorum bebek yeleği yapıyorum şimdi bitsin ekleyim resmini
Canım geçmiş olsun kış geldi hepimizin ağrıları kudurdu resmen,şifa versin Rabbim hepimize.Bebek yeleğimi maşallah ya nazar mı değdi yoksa asu sana bilmeden nazar mı ettik kız

ece belim iyileşsin geleceğim inşallah o tarafa canım pazar günü pazardaydım ama hafta sonu diye haber vermedim canım

Canım geçmiş olsun kış geldi hepimizin ağrıları kudurdu resmen,şifa versin Rabbim hepimize.Bebek yeleğimi maşallah ya nazar mı değdi yoksa asu sana bilmeden nazar mı ettik kız

sağol canım bi nazara geldim ama sizden mi bilmem sizin değmez nazarınız ama pazartesi yemeğe gittik ya eşimle eve döndüm üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim eteği çıkardım pantolonu giymek nasip olmadı takıldım kaldım canım artık yorum sizin orda çok konuşuldu kilo vermem felan

Nazar oku kendine canım,özellikle 7 tarafına 7 şer kere ayetel kürsi oku çok iyi geliyor.

ece belim iyileşsin geleceğim inşallah o tarafa canım pazar günü pazardaydım ama hafta sonu diye haber vermedim canım

aaa bizde pazar oğlumla bir girip çıktık hızlıca ama çok kalabalıktı 3,30 gibiydi biz gittiğimde ama çok az durduk.zaten sabah kahvaltıya gitmiştik.nişantaşına oğlana bişi almak için girdim ama yürümekte bile zorlandım yaw

resmen nazar olmuş gibisin.kadın milleti işte bi zayıflayan görünce gözler açılıyor koca kocadile kolay yaa 30 kg.biz bile fotolardan nasıl etkileniyoruz görenler nasıl görüyordur kimbilir.dikkat et. tak bari fular fln olarak veya kolye olsun nazarlıklı ne bileyim altın kolyenin ucuna hoş bir nazarlık iste eşinden.tabiki okumak en iyisi ama kv anlatmıştı.ilk bebeği topaç gibiymiş. bir kadın gelmiş bebek görmeye ve kadın gittikten sonra bebeğin üzerindeki nazarlık paramparça olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…