seni seniiiaslında bişiler yede çok aç bekleme.yoksa ne olacağı belli olmaz.şeytan doldurur mazallah
kızına maşallah yena inşallah böyle dgider.arkadaşı için ne zordur.Allah sabır versin yakınlarını kaybedenlere.zor toparlanır yavrucak.
hadi hayırlısı mutlu.bende geçende kızılaydan kendi kendime döndüm eve bi garip oldumki bağıran çağıran yok.paçamdan tutan anne annen diye vıyaklayan yokk.tabi senin ki bambaşka bi duygudur.hayırlı haberlerle gel inşallah
offf çok zor kolay gelsin
süper süper.ben sadece atkı örebiliyorum malesefasumana yapışsam da öğretse bana
ay evet resmen cak cak zevki çıkıyor.1.sınıfa giden oğlum sakızlı muhallebi bile yemiyor.benmi nefret ettirdimki???
al benden de o kadar.karnım bi şişki sanki 6 aylık hamişim.çok rahatsızım .canım sıkılıyor
ekmek tüketiminin yarısını en azından cevizle yap ekincik,en azından hem b vitamini alırsın hemde omega3.Hamilelikte çok lazım diye biliyorum omega3.almaz mıyım +3 gösteriyor tartı, tatlı yemiyorum, ama ekmek tüketimim arttı diyebilirim...
yedim canım yedim öğlen eşim gelince kahvaltı hazırladım yedik ne umduk ne bulduk :))) aradık 2de gelecekmiş bize ne zaman ulaşır bilmiyorum :)))))
ya neden şişlik var bizde acaba? ben merak etmeye başladım bu zamana kadar yoktu böyle birşey, kız yoksa 6 aylık hamiş misin :)))))
benimde canım sıkılıyor cumaya hiç istediğim gibi bir şey olmayacak bundan korkuyorum ya......
ece ilbatum cumaya ikiniz de atarsınız bence o şişlikleri bol suya devam ben öyle yaptım gitti benimkiler
Ayşecim Allah kolaylık versin canım senin işin çok zor,dikkat ette üşütüp hastalanma yeni binada şimdi boya yapılırken soğukta olur orası
Yena kızına maşallah Allah başarılarını daim etsin,senide kutlarım demek çok iyi ilgileniyorsun ki başarılı bir kızın var.Kızının arkadaşına üzüldüm ama bencede o çocuğu bir uzmana götürsünler kendi başına aşacağı bir durum değil bu çok zor ne demek 50 yakınını aynı anda kaybetmek,Allah kalanlara sabır versin.
İlbatum canım sen hem şişim diyorsun cumaya kötü çıkcak tartı hemde gözün kargoda,bu ne yaman çelişki böyle
Benimde reglin 4. günü bu gün ama kasıklarımdaki ve diğer bilumum kaslarımdaki ağrı beni deli etti,sızlıyor her yanım resmen,güya 2 gündür kuaföre gitcem ama nerdeeee sabahları kalkamıyorum gece uyuyamadığımdan((
ekmek tüketiminin yarısını en azından cevizle yap ekincik,en azından hem b vitamini alırsın hemde omega3.Hamilelikte çok lazım diye biliyorum omega3.
bana diyen kendine baksın bende 3 tane varrr zaten
3-5 çatal pasta yedim diyemi şiştim anlamadım yaw.inşallah gider
geçmiş olsun şeker ayaklarını sıcak tut.hatta sıcak su torbası iyi gelridi bana regl olduğum dönemlerde.10 aydır olamadım .bi yandan iyi tabi dr a da sordum emzirirken olmuyorsan iyi dedi.ilaca fln gerke yok böyle devam dedi .
katılıyorum.kepek ekmeği de yenmemeli biliyorsundur zaten.bende gebelik şekeri olduğundan diyet yaparak geçmişti 5 aydan sonra.az kilo almıştım.ekmek olarak tam buğday veya çavdar yiyordum ve bi ara bebişimin ağırlığı az artmaya başladı.çok canım sıkılıyordu çünkü iyi beslensem şekerden zarar görecekti.o sıra yedim durdum cevize yüklendim.yani 3 er 3er 2 kere fln yani günde.ve kilo alması da artmıştı minişimin
Sağol canım dikkat ediyorum ayaklarıma zaten ev tipi ugları var ya twigynin onlardan var ayağımda.
Ceviz kilo aldırıyorsa bebişlere tüm hamilelere söylerim artık bunu.Ben cevizde omega3 olduğundan aşağıdaki hamile komşuma yediriyordum bol bol hamilelikte bebeğin gelişimi için omega3 gerekiyor diye biliyorum en çokta sanırım beyin gelişimi içindi.
ben uludağ'dan mezunum ne yerdim ya cantığı çok lezzetli olur ,paketletecek kadar var yani iyi yapmışsın :)))
hımmm gayet pratikmiş sağol canım yaparım bunu, böreğin içi gibi yani......
asuman belin nasıl oldu?iyimisin?
ilbatum bende çok severim pırasalı böreği ananem arnavut benimde uff çok güzel yapar annamede keza öyle. Süper olur.ayy canım çekti şimdi memleketimi özledim
canım daha iyiyim ama yürüyemedim yine bugün niyetlenmiştim hava da güzel ama malesef daha tam geçmedi canım oturup duruyorum bebek yeleği yapıyorum şimdi bitsin ekleyim resmini
Canım geçmiş olsun kış geldi hepimizin ağrıları kudurdu resmen,şifa versin Rabbim hepimize.Bebek yeleğimi maşallah ya nazar mı değdi yoksa asu sana bilmeden nazar mı ettik kızcanım daha iyiyim ama yürüyemedim yine bugün niyetlenmiştim hava da güzel ama malesef daha tam geçmedi canım oturup duruyorum bebek yeleği yapıyorum şimdi bitsin ekleyim resmini
Canım geçmiş olsun kış geldi hepimizin ağrıları kudurdu resmen,şifa versin Rabbim hepimize.Bebek yeleğimi maşallah ya nazar mı değdi yoksa asu sana bilmeden nazar mı ettik kız
sağol canım bi nazara geldim ama sizden mi bilmem sizin değmez nazarınız ama pazartesi yemeğe gittik ya eşimle eve döndüm üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim eteği çıkardım pantolonu giymek nasip olmadı takıldım kaldım canım artık yorum sizin orda çok konuşuldu kilo vermem felan
Nazar oku kendine canım,özellikle 7 tarafına 7 şer kere ayetel kürsi oku çok iyi geliyor.
Tamam canım dikkat et kendine.okudum canım eşime de okuttum
ece belim iyileşsin geleceğim inşallah o tarafa canım pazar günü pazardaydım ama hafta sonu diye haber vermedim canım
sağol canım bi nazara geldim ama sizden mi bilmem sizin değmez nazarınız ama pazartesi yemeğe gittik ya eşimle eve döndüm üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim eteği çıkardım pantolonu giymek nasip olmadı takıldım kaldım canım artık yorum sizin orda çok konuşuldu kilo vermem felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?