cnm hosgeldin abine gecmis olsun panconuz cok guzel ellerine saglik olunun yelegide cok guzel olacaga benziyor renkleri cok guzelEki Görüntüle 293567
oğluma başladığım yelek..
Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566
Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))
cnm bende gecen okumustum yumurtali pirasa ama unutmustum bu gün alipda yarin yapayimBen bayılırım pırasaya ama evdekiler yemez sadece kendime pişiriyorum..
Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))
iyiyiz yenacım, hala içimde bi şi taşıdığıma inanamıyorum, ilk günler daha hamile psikolojisindeydim şimdi sanki biraz biraz unuttum, geçen hafta ultrasonda ilk kez insan silüetinde bebişi gördük 5 cmlik şey bacakları elleri başı o hiç durmadan hızlı hızlı çarpan kalbi, dünyadaki en muhteşem doğa olayı, daha öceki ultrasonlarda yuvarlak bi top gibiydi, şimdi resmen küçük insan olmuş benim velet... zaman milim milim geçiyo, daha 12 haftalık olduk, yolumuz çok uzun...
Hoş buldum Umut...Nasılsın canım...
Asuman bir yandan, sen bir yandan böyle güzel resimler eklerseniz yakında, "ah keşke krem rengi berem olsaydı" "Ah keşke şöyle bir hırkam olsaydı" diye eksiklerimi saymaya başlayacağım :))Eki Görüntüle 293567
İkinizi de itekleyeyim, azıcık harekete geçin. Ben başladığımda ikiniz de çok iyi gidiyordunuz, şimdi bu duraksama süresi uzadıkça ben de kötü etkileniyorum yahu :).....bana ne bana neeee mutlu durdu öğretmenimmm ona kızzz döv onuuu....
41 kere maşallah.Unuttum paylaşmayı sizinle kızımın toplantısı vardı pazar günü bayağı uzun sürdü ara karnemizi aldık..Sonuçlar mükemmel maşallah....
yenaaaa hoşgeldin canım nasılsın görüşemiyoruz artık....
beyzus abla ve sarı civcivim sizlerde hoşgeldiniz....
Nazar oku kendine canım,özellikle 7 tarafına 7 şer kere ayetel kürsi oku çok iyi geliyor.
inşallah atarız cnaım ya...ece ilbatum cumaya ikiniz de atarsınız bence o şişlikleri bol suya devam ben öyle yaptım gitti benimkiler
valla ne yaman çelişki değil mi ama özledim ya yerim valla :))) çoğunu buzluğa attım sonra yerim diyeAyşecim Allah kolaylık versin canım senin işin çok zor,dikkat ette üşütüp hastalanma yeni binada şimdi boya yapılırken soğukta olur orası
Yena kızına maşallah Allah başarılarını daim etsin,senide kutlarım demek çok iyi ilgileniyorsun ki başarılı bir kızın var.Kızının arkadaşına üzüldüm ama bencede o çocuğu bir uzmana götürsünler kendi başına aşacağı bir durum değil bu çok zor ne demek 50 yakınını aynı anda kaybetmek,Allah kalanlara sabır versin.
İlbatum canım sen hem şişim diyorsun cumaya kötü çıkcak tartı hemde gözün kargoda,bu ne yaman çelişki böyle
Benimde reglin 4. günü bu gün ama kasıklarımdaki ve diğer bilumum kaslarımdaki ağrı beni deli etti,sızlıyor her yanım resmen,güya 2 gündür kuaföre gitcem ama nerdeeee sabahları kalkamıyorum gece uyuyamadığımdan((
isterim ben 1 tane daha ama sonra yeter ...bana diyen kendine baksın bende 3 tane varrr zaten
3-5 çatal pasta yedim diyemi şiştim anlamadım yaw.inşallah gider
geçmiş olsun şeker ayaklarını sıcak tut.hatta sıcak su torbası iyi gelridi bana regl olduğum dönemlerde.10 aydır olamadım .bi yandan iyi tabi dr a da sordum emzirirken olmuyorsan iyi dedi.ilaca fln gerke yok böyle devam dedi .
katılıyorum.kepek ekmeği de yenmemeli biliyorsundur zaten.bende gebelik şekeri olduğundan diyet yaparak geçmişti 5 aydan sonra.az kilo almıştım.ekmek olarak tam buğday veya çavdar yiyordum ve bi ara bebişimin ağırlığı az artmaya başladı.çok canım sıkılıyordu çünkü iyi beslensem şekerden zarar görecekti.o sıra yedim durdum cevize yüklendim.yani 3 er 3er 2 kere fln yani günde.ve kilo alması da artmıştı minişimin
ilbatum bende çok severim pırasalı böreği ananem arnavut benimde uff çok güzel yapar annamede keza öyle. Süper olur.ayy canım çekti şimdi memleketimi özledim
çok guzel ablacim ellerine saglik gule gule giysinlerEki Görüntüle 293567
hos geldin tekrardanmeraba kizlar.bi kac haftadir giremedim ama simdi aranizdayim insallah.giremedigim süre zarinda 90 kg ulastim.az önede burda bi diyet listesine rast geldim insallah onu uygulayacagim 2.5 ayda 17 kg. harika bisey umarim hepimiz citir oluruz.öpüyrum
ALLAH kolaylik versin canim aman sen kendine dikkat et yazik oradakilere yaaa hele bebislere kiyamam ALLAH yardimciniz olsungünaydınlar herkese
ana baba günü gibi burası resmen rezalet
bi yandan boya yapılıyo bi yandan muayene
el kadar bebekler böyle ortamlarda soyunup boy kilo bakılıyo
bizler için de hastalar için de çok zor bi durum yani
ayrıca acayip derecede regl kanamam var off offf
bugun bitsin istiyorum
ben bayilirim dantel yapmaya kiz semirancim cegizinin butun dantellerini yapabilirimSemirancım, ben dantel hiiç sevmem hatta nefret ederim..
Küçükken annem zorla yaptırırdı ondan zaar.:))
Sen nasılsın bu arada..evlilik falan yakınmıki dantel olayına girişicen.
Çeyizde eksik varsa yardımcı oluruz topikçe ayıpsın.:)
masallah diyorum kizina YENA abla annnesinede tabiiUnuttum paylaşmayı sizinle kızımın toplantısı vardı pazar günü bayağı uzun sürdü ara karnemizi aldık..Sonuçlar mükemmel maşallah..
Sınıfımızda başarılı bir öğrenci var son zamanlarda derslerinde ciddi düşüş olduğunu annesine anlatıyor öğretmen..
Anneside Van'daki depremden çok etkilendi oğlum diye izah ediyor. yaklaşık 50 ye yakın tanıdıklarını kaybetmişler..
Doğal olarak çocukta etkilenmiş..Allah rahmet eylesin..
adim MELIS canim yazmistim oncede sana gozunden kaçmismaşallah fıstığım sana ya kocaman aferin .......
hımmm bende sevmiyorum greyfurtu ama meyve severim....
bu arada adın neydi canım ben senin adını bilmiyorum sanırım ,benim özlem :)
ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle giysinler....
geç oldu sanırım ama sana da günaydın canım :)
iyi yolculuklar hakkında hayırlısı olsun.......
öyle ya yemekleri çok güzel yöre farklı olunca daha iyiymiş :))) farklı lezzetler tadıyorsun ,ay iyi hatırlattın şu kargo nerede bakayım açım ya bekliyorum :)
yeşilçayı daha hiç 3 bardağa ulaştıramadım 2 içiyordum tembellikten 1e indi :)))) ama yinede çok teşekkür ederim yazdım aklımın bir kenarına içmem :)
kıyamam canım ya bence yardım alsa iyi olur ,tek başına ya da ailesiyle üstesinden gelemeyebilir, allah hepsinin yardımcısı olsun......
kızımıza da maşallah hep böyle sürsün öğrenim hayatı
ALLAH zihin açikligi versin basarilar dilerimyena ikinci sınavlar başlıyor bizim haftaya
sizinkiler başlayınca kaybolma yine ortadan
bak neler de düşünüyorm demi
bugün benim büyük kızın da ilk fizik sınavı var bakalım ne yapacak
bende çok severim hamilelik surecini her anin tadini çikarmak lazim (ben oyle yaptim)ekincik taze anne adayı..Nasılsın.?
gebelik çok güzel bir süreç yaa bayılıyorum tüm bulantılara rağmen hele emzirmek.
ALLAH nazarlardan korusuniyiyiz yenacım, hala içimde bi şi taşıdığıma inanamıyorum, ilk günler daha hamile psikolojisindeydim şimdi sanki biraz biraz unuttum, geçen hafta ultrasonda ilk kez insan silüetinde bebişi gördük 5 cmlik şey bacakları elleri başı o hiç durmadan hızlı hızlı çarpan kalbi, dünyadaki en muhteşem doğa olayı, daha öceki ultrasonlarda yuvarlak bi top gibiydi, şimdi resmen küçük insan olmuş benim velet... zaman milim milim geçiyo, daha 12 haftalık olduk, yolumuz çok uzun...
geçmis olsun canimAyşecim Allah kolaylık versin canım senin işin çok zor,dikkat ette üşütüp hastalanma yeni binada şimdi boya yapılırken soğukta olur orası
Yena kızına maşallah Allah başarılarını daim etsin,senide kutlarım demek çok iyi ilgileniyorsun ki başarılı bir kızın var.Kızının arkadaşına üzüldüm ama bencede o çocuğu bir uzmana götürsünler kendi başına aşacağı bir durum değil bu çok zor ne demek 50 yakınını aynı anda kaybetmek,Allah kalanlara sabır versin.
İlbatum canım sen hem şişim diyorsun cumaya kötü çıkcak tartı hemde gözün kargoda,bu ne yaman çelişki böyle
Benimde reglin 4. günü bu gün ama kasıklarımdaki ve diğer bilumum kaslarımdaki ağrı beni deli etti,sızlıyor her yanım resmen,güya 2 gündür kuaföre gitcem ama nerdeeee sabahları kalkamıyorum gece uyuyamadığımdan((
sutte bebege guzel kilo aldiriyor ozellikle son uç ayindaSağol canım dikkat ediyorum ayaklarıma zaten ev tipi ugları var ya twigynin onlardan var ayağımda.
Ceviz kilo aldırıyorsa bebişlere tüm hamilelere söylerim artık bunu.Ben cevizde omega3 olduğundan aşağıdaki hamile komşuma yediriyordum bol bol hamilelikte bebeğin gelişimi için omega3 gerekiyor diye biliyorum en çokta sanırım beyin gelişimi içindi.
sağol canım bi nazara geldim ama sizden mi bilmem sizin değmez nazarınız ama pazartesi yemeğe gittik ya eşimle eve döndüm üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim eteği çıkardım pantolonu giymek nasip olmadı takıldım kaldım canım artık yorum sizin orda çok konuşuldu kilo vermem felan
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin ....Bu hafta keyfim olmadığı için yürüyüş de yapamadım hiçİçimden gelmedi, zaten bugün biraz iyiyim, dün ve önceki gün karnımda-bacaklarımda çok sızlama vardı (regl+üşütme). Yemekler de çok düzensiz oldu, çok geç yattım, kızı okula gönderip tekrar yatıp uyudum, kahvaltıyı taaa 12.00'de yaptım filan falan. Bu hafta düzensiz beslenme ve düzensiz uyku haftası oldu bana yani... Hiç de tartılmadım, ama stresim had safhadaydı.
Çocuklarla hayat ne kadar stresli bunu buradaki annelere anlatmaya gerek yok. Ama her kişinin ve her ailenin dinamikleri farklı. Kimi çok sakin tabiatlı, kimi çok duygusal vb. O yüzden yaşananlar da kişiye göre değişiyor. Bizim kız son aylarda (herhalde yaşı gereği doğal olarak) çok hırçınlaştı, çok şımarık, başkalarında sevmediğim ne varsa görüyorum kızımda. Söz dinlememe, kötü sözler kullanma (gerçi bildiği en kötü sözler çiş, kaka, bok), anneye babaya vurma, kardeşi ile sürekli hır gür vb. Biz de ona gereken disiplini, ilgiyi veremiyoruz farkındayım. Eşimle bunalıyoruz, biz de geriliyoruz. Annemlerle yakın olunca onlar da dahil oluyor, bir de geçen hafta sonu onlardaki tartışma, babamın bağırıp çağırmaları son damla oldu.
Zaten düşünüyordum daha ciddiye alır oldum, eşime "çocuk ve aile danışmanı bulalım, bir danışmanlık alalım" dedim. O pek taraftar değil, biraz "modern zaman zırvalıkları" gibi görüyor. Tamam çocuklarda -çok şükür- bariz bir sorun yok, okulda bir uyumsuzluk vb. yok ama eğer stresi yönetmek, gerginliği azaltmak, yanlış davranışları yoluna koymak için bir faydası olacaksa ben gitmek istiyorum. Sihirli değnek yok kimsede biliyorum ama bir yol gösterici olabilir diye düşünüyorum. Giden arkadaşlarımın hepsi olumlu sonuçlar almışlar çünkü... Eşimse "zaten doğruyu yanlışı biliyoruz daha fazla çaba gösterelim" diyor. Bir yanım ona hak veriyor bir yandan daha radikal çözümler olsun istiyorum. Sadece çocuklar için değil bizim için de. İsteksizliğimle, tembelliğimle, ilgisizliğimle hatta kilolarımla savaşmak için bir destek olabilir diye düşünüyorum. Para tuzağı olmadığını bildiğim, ciddi bir uzman bulsam emin olacağım da bu haliyle emin olamıyorum. Ben emin olsam eşim de ikna olacak gibi. Bir iki gün içinde karar vereceğim işte...
Size de içimi dökmek istedim. Hem kendisi ya da yakınları böyle destek alıp memnun kalan varsa paylaşır belki diye...
hımmm demek adın melis çok severim melis adını eğer bebeğim kız olsaydı bu ismi koyacaktım :)))çok guzel ablacim ellerine saglik gule gule giysinler
ben dantel yapmayi daha çok seviyorum vazgeçemiyorum biturlu yapmaktan kendime hirkalarda ormustum çok hos oluyordu eskiden tabi kilo alinca artik olmuyordu bi 10 kilo daha versem giyerim yine insallah panço ya bayildim çokta yakismis kizina
ben kizima ormedim henuz ama canim annemin bana ordugu panço yu giydirecegim manevi degeri çok buyuk benim içim biz 7kardesiz 5imiz kiz 5kizin hepsi giydi pançoyu simdi sira kizimda insallah tam 28senelik panço çok tatli kirmizi
insallah senin kizinda çocuguna giydirmek nasip olur (iyi niyetimle biyle yazdim)
hos geldin tekrardan
ALLAH kolaylik versin canim aman sen kendine dikkat et yazik oradakilere yaaa hele bebislere kiyamam ALLAH yardimciniz olsun
ben bayilirim dantel yapmaya kiz semirancim cegizinin butun dantellerini yapabilirim
masallah diyorum kizina YENA abla annnesinede tabii
kizinin arkadasina da uzuldum ne zordur simdi onlar için kiyamam nasil etkilenmistir simdi insallah ALLAH rahmet eylesin sabir versin
adim MELIS canim yazmistim oncede sana gozunden kaçmismemnun oldum ozlem
ALLAH zihin açikligi versin basarilar dilerim
bende çok severim hamilelik surecini her anin tadini çikarmak lazim (ben oyle yaptim)
ALLAH nazarlardan korusun
geçmis olsun canim
sutte bebege guzel kilo aldiriyor ozellikle son uç ayinda
bizden degildir ablacim isterizki dahada kilo ver çitirmi çitir ol tu tu tu masalllah
MUTLU insallah hayirli haberlerle gelirsin hakkinda hayirlisi olsun
İlbatum
neler geldi say bakalım
sağol canım bi nazara geldim ama sizden mi bilmem sizin değmez nazarınız ama pazartesi yemeğe gittik ya eşimle eve döndüm üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim eteği çıkardım pantolonu giymek nasip olmadı takıldım kaldım canım artık yorum sizin orda çok konuşuldu kilo vermem felan
mutlu ne yaptı acaba haberi olan var mı? inşalalh hallolmuştur...
evet canım hayırlısı artık kariyerde bitti zayıflayım sonra kısmetse evliliğe geldi sıra herşeyin zamanı var hayırlısıolsun hakkımızda diyorumHerşeyin hayırlısı tatlım..
Çocuk içinde üzülme günümüzde evlilikler artık geç yapılıyor kadınların kariyerlerine verdikleri önemden kaynaklı..
hem iyice zayıflayıp çıtır olunca harika bir gelin olursun inanıyorum..
evet asuman bu hafta biraz daha iyi gidiyorr 6 da kesiyorum yemek yemeyi meyve yiyorum çokkkk acıkırsam ama su içiyorum bitki çayı içiyorum az da olsun spor yapıyorum sanki bir kıpırdanma var gibi tabi cumaya ne olur bilinmezzzzmutlucum hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
semiranım bu hafta iyi gidiyor anladığım kadarıyla beslenme ve spor
ben ben biliyorummm bennn yaşlandık mı ne artıkkkımmmm:26::26::26::26::26:Benim jenerasyonumdakiler hatırladınızmı..:)
Dailymotion - Falco - Jeanny - Müzik Kanalı
Dailymotion - Laura Branigan - Self Control live - une vidéo Müzik
Ben bayılırım pırasaya ama evdekiler yemez sadece kendime pişiriyorum..
Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))
sıkma canını tatlım bu yollardan hemen hemen bütün anne babalar aileler geçiyordur değişik değişik hikayeleri vardır önemli olan sağlıklı birer bireyler olarak hayata devam etmeleri çocuklarımızn üzülme sen sen aklı başında bir kadınsın çocuklarını doğru aklı başında hayırlı birer evlat olarak yetiştireceğine ben kesinlikle eminm arada bu tip bocalamalar olur üzülme geçici bir dönemdir sanıyorum bennnnBu hafta keyfim olmadığı için yürüyüş de yapamadım hiçİçimden gelmedi, zaten bugün biraz iyiyim, dün ve önceki gün karnımda-bacaklarımda çok sızlama vardı (regl+üşütme). Yemekler de çok düzensiz oldu, çok geç yattım, kızı okula gönderip tekrar yatıp uyudum, kahvaltıyı taaa 12.00'de yaptım filan falan. Bu hafta düzensiz beslenme ve düzensiz uyku haftası oldu bana yani... Hiç de tartılmadım, ama stresim had safhadaydı.
Çocuklarla hayat ne kadar stresli bunu buradaki annelere anlatmaya gerek yok. Ama her kişinin ve her ailenin dinamikleri farklı. Kimi çok sakin tabiatlı, kimi çok duygusal vb. O yüzden yaşananlar da kişiye göre değişiyor. Bizim kız son aylarda (herhalde yaşı gereği doğal olarak) çok hırçınlaştı, çok şımarık, başkalarında sevmediğim ne varsa görüyorum kızımda. Söz dinlememe, kötü sözler kullanma (gerçi bildiği en kötü sözler çiş, kaka, bok), anneye babaya vurma, kardeşi ile sürekli hır gür vb. Biz de ona gereken disiplini, ilgiyi veremiyoruz farkındayım. Eşimle bunalıyoruz, biz de geriliyoruz. Annemlerle yakın olunca onlar da dahil oluyor, bir de geçen hafta sonu onlardaki tartışma, babamın bağırıp çağırmaları son damla oldu.
Zaten düşünüyordum daha ciddiye alır oldum, eşime "çocuk ve aile danışmanı bulalım, bir danışmanlık alalım" dedim. O pek taraftar değil, biraz "modern zaman zırvalıkları" gibi görüyor. Tamam çocuklarda -çok şükür- bariz bir sorun yok, okulda bir uyumsuzluk vb. yok ama eğer stresi yönetmek, gerginliği azaltmak, yanlış davranışları yoluna koymak için bir faydası olacaksa ben gitmek istiyorum. Sihirli değnek yok kimsede biliyorum ama bir yol gösterici olabilir diye düşünüyorum. Giden arkadaşlarımın hepsi olumlu sonuçlar almışlar çünkü... Eşimse "zaten doğruyu yanlışı biliyoruz daha fazla çaba gösterelim" diyor. Bir yanım ona hak veriyor bir yandan daha radikal çözümler olsun istiyorum. Sadece çocuklar için değil bizim için de. İsteksizliğimle, tembelliğimle, ilgisizliğimle hatta kilolarımla savaşmak için bir destek olabilir diye düşünüyorum. Para tuzağı olmadığını bildiğim, ciddi bir uzman bulsam emin olacağım da bu haliyle emin olamıyorum. Ben emin olsam eşim de ikna olacak gibi. Bir iki gün içinde karar vereceğim işte...
Size de içimi dökmek istedim. Hem kendisi ya da yakınları böyle destek alıp memnun kalan varsa paylaşır belki diye...
tmm meliscim haber vereceğim düğün zamanı burda olursak hepimizde inş sizlere bırakıcam el birliği ile dantellerimi çeyizimi yaparsınızzzçok guzel ablacim ellerine saglik gule gule giysinler
ben dantel yapmayi daha çok seviyorum vazgeçemiyorum biturlu yapmaktan kendime hirkalarda ormustum çok hos oluyordu eskiden tabi kilo alinca artik olmuyordu bi 10 kilo daha versem giyerim yine insallah panço ya bayildim çokta yakismis kizina
ben kizima ormedim henuz ama canim annemin bana ordugu panço yu giydirecegim manevi degeri çok buyuk benim içim biz 7kardesiz 5imiz kiz 5kizin hepsi giydi pançoyu simdi sira kizimda insallah tam 28senelik panço çok tatli kirmizi
insallah senin kizinda çocuguna giydirmek nasip olur (iyi niyetimle biyle yazdim)
hos geldin tekrardan
ALLAH kolaylik versin canim aman sen kendine dikkat et yazik oradakilere yaaa hele bebislere kiyamam ALLAH yardimciniz olsun
ben bayilirim dantel yapmaya kiz semirancim cegizinin butun dantellerini yapabilirim
masallah diyorum kizina YENA abla annnesinede tabii
kizinin arkadasina da uzuldum ne zordur simdi onlar için kiyamam nasil etkilenmistir simdi insallah ALLAH rahmet eylesin sabir versin
adim MELIS canim yazmistim oncede sana gozunden kaçmismemnun oldum ozlem
ALLAH zihin açikligi versin basarilar dilerim
bende çok severim hamilelik surecini her anin tadini çikarmak lazim (ben oyle yaptim)
ALLAH nazarlardan korusun
geçmis olsun canim
sutte bebege guzel kilo aldiriyor ozellikle son uç ayinda
bizden degildir ablacim isterizki dahada kilo ver çitirmi çitir ol tu tu tu masalllah
MUTLU insallah hayirli haberlerle gelirsin hakkinda hayirlisi olsun
hayırlısı olsun canım benim hadi inş olur istediğin bütün herşey gerçekleşsin canım arkadaşım ne çizeceksin hastane falan mııYaa simdi gemideyim bilmam iyi gecti galiba hic para konusmadik sen cizersin oki boyleydi muhabbet ne bilim kafam karisti
hayırlısı olsun canım benim hadi inş olur istediğin bütün herşey gerçekleşsin canım arkadaşım ne çizeceksin hastane falan mıı
Hastane baya zor ama keyifli 8-9 bin m2 civari. İnsallah emegimin karsiligini kazanirim
Canım sağ-sol-ön-arka-yukarı-aşağı birde en son okuyup üflüyorsun ve onu içine çekiyorsun.Buna çember deniyormuş bana çok iyi gelir bu belaları savdığına inanıyorum.7 taraf hangi taraf ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?