Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 293567

oğluma başladığım yelek..

Eki Görüntüle 293565 Eki Görüntüle 293566

Asuuu,kızıma panço örüyordum ya, bittiğinin resmidir ..:))
cnm hosgeldin abine gecmis olsun panconuz cok guzel ellerine saglik olunun yelegide cok guzel olacaga benziyor renkleri cok guzel

Ben bayılırım pırasaya ama evdekiler yemez sadece kendime pişiriyorum..
Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))
cnm bende gecen okumustum yumurtali pirasa ama unutmustum bu gün alipda yarin yapayim

cnm cok sevindim senin icin insan cok duygulaniyor ultrasyonda görünce bende kizimin ultrasyonunda cok duygulanmistim benim kiz sanki sinek kovaliyor o kadar hizli ellerini salliyorduki ben o zaman cok mutlu sevinmistim
cnm insallah hep beyaz ekmek yemiyorsundur canin istedimi börek felan okeyde kepekli ekmekleri birakmamani tavsiye ederim bol bol sebzede ye cnm cocugun damak zevki olusuyormus sonra sebze yemez minik kusun benim kiz ben ne yersem yiyor simdilik masallalh kendini iyi bak

Hoş buldum Umut...Nasılsın canım...

İyi diyelim, iyi olalım :) Bu hafta pek tadım tuzum yok. gene de sağlığımız yerinde çok şükür, iyiyiz diyeyim :)
Eki Görüntüle 293567

Asuman bir yandan, sen bir yandan böyle güzel resimler eklerseniz yakında, "ah keşke krem rengi berem olsaydı" "Ah keşke şöyle bir hırkam olsaydı" diye eksiklerimi saymaya başlayacağım :))

.....bana ne bana neeee mutlu durdu öğretmenimmm ona kızzz döv onuuu....
İkinizi de itekleyeyim, azıcık harekete geçin. Ben başladığımda ikiniz de çok iyi gidiyordunuz, şimdi bu duraksama süresi uzadıkça ben de kötü etkileniyorum yahu :)
Unuttum paylaşmayı sizinle kızımın toplantısı vardı pazar günü bayağı uzun sürdü ara karnemizi aldık..Sonuçlar mükemmel maşallah....
41 kere maşallah. Başarılarının devamını diliyoruz :)

Yenacim tel icin programi indirdim ogrenmeye calisiyom he ordan yaziyom daha rahata benziyor. Kullanmasi netten zorlaniyordum. Tskler :)

ben aynaya bakinca kendimi hep sisman goruyorum ne kadar zayif oldugumu anlayamiyorummm bu gün 40beden etek giydim azcik SIKTI eee o zaman zayifim neden kendimi sisman saniyorum 38 bedene girincede kendimi sisman sancakmiyim merak ediyorum

he o programdan yazdigimi alta yaziyormus

Son düzenleme:
Bu hafta keyfim olmadığı için yürüyüş de yapamadım hiç İçimden gelmedi, zaten bugün biraz iyiyim, dün ve önceki gün karnımda-bacaklarımda çok sızlama vardı (regl+üşütme). Yemekler de çok düzensiz oldu, çok geç yattım, kızı okula gönderip tekrar yatıp uyudum, kahvaltıyı taaa 12.00'de yaptım filan falan. Bu hafta düzensiz beslenme ve düzensiz uyku haftası oldu bana yani... Hiç de tartılmadım, ama stresim had safhadaydı.

Çocuklarla hayat ne kadar stresli bunu buradaki annelere anlatmaya gerek yok. Ama her kişinin ve her ailenin dinamikleri farklı. Kimi çok sakin tabiatlı, kimi çok duygusal vb. O yüzden yaşananlar da kişiye göre değişiyor. Bizim kız son aylarda (herhalde yaşı gereği doğal olarak) çok hırçınlaştı, çok şımarık, başkalarında sevmediğim ne varsa görüyorum kızımda. Söz dinlememe, kötü sözler kullanma (gerçi bildiği en kötü sözler çiş, kaka, bok), anneye babaya vurma, kardeşi ile sürekli hır gür vb. Biz de ona gereken disiplini, ilgiyi veremiyoruz farkındayım. Eşimle bunalıyoruz, biz de geriliyoruz. Annemlerle yakın olunca onlar da dahil oluyor, bir de geçen hafta sonu onlardaki tartışma, babamın bağırıp çağırmaları son damla oldu.

Zaten düşünüyordum daha ciddiye alır oldum, eşime "çocuk ve aile danışmanı bulalım, bir danışmanlık alalım" dedim. O pek taraftar değil, biraz "modern zaman zırvalıkları" gibi görüyor. Tamam çocuklarda -çok şükür- bariz bir sorun yok, okulda bir uyumsuzluk vb. yok ama eğer stresi yönetmek, gerginliği azaltmak, yanlış davranışları yoluna koymak için bir faydası olacaksa ben gitmek istiyorum. Sihirli değnek yok kimsede biliyorum ama bir yol gösterici olabilir diye düşünüyorum. Giden arkadaşlarımın hepsi olumlu sonuçlar almışlar çünkü... Eşimse "zaten doğruyu yanlışı biliyoruz daha fazla çaba gösterelim" diyor. Bir yanım ona hak veriyor bir yandan daha radikal çözümler olsun istiyorum. Sadece çocuklar için değil bizim için de. İsteksizliğimle, tembelliğimle, ilgisizliğimle hatta kilolarımla savaşmak için bir destek olabilir diye düşünüyorum. Para tuzağı olmadığını bildiğim, ciddi bir uzman bulsam emin olacağım da bu haliyle emin olamıyorum. Ben emin olsam eşim de ikna olacak gibi. Bir iki gün içinde karar vereceğim işte...

Size de içimi dökmek istedim. Hem kendisi ya da yakınları böyle destek alıp memnun kalan varsa paylaşır belki diye...

yenaaaa hoşgeldin canım nasılsın görüşemiyoruz artık....
beyzus abla ve sarı civcivim sizlerde hoşgeldiniz....

saol derinciim.. kızın nasıl iyidir inşaAllah.. öpüyorum o güzel kızını maşaAllah; )

@umutt kesinlikle aslında böyle bi zamanda herkesin bi psikolojik danışmana ihtiyacı var.. özellikle yoğun anneler olarak bizim.. ailece gidilmeli. bende bi ara çok araştırdım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana ayda 2 seans yapalım seans başı 350 tl idi.. bazen ara seanslar olabilir filan demişti sevgili prof. : ))) bu yüzden ayyynen dediğin gibi bu para tuzaklarını düşüne düşüne güvenim sarsıldı iyiden iyiye bende yeniden saldım...
her ama her ailede sorunlar mutlaka vardır. sorunsuz bi,r aile varsa bana göre o ailede sevginin zerresi yoktur. bir karı koca konuşup, tartışıp, zevkle kavga edip ardından muhabbetle şevkatle barışamıyorsa onun eğlencesini yaşıyamıyorsa o aile zaten ölmüş demektir.. ama işte biz bayan olduğumuzdan belki bazı şeylere daha duygusal yaklaşıyoruz. çocuk eğitimi , disiplini konusunda bende eşimle çok çatışlıyorum mesela.. eşim sinirlendiğinde çok sert ve tehditkar yaklaşıyor kızıma... otorite sağlıyormuşşşşşşş....... çocuk bundan sadece etkilenir ne sevgi ne saygı duyar bu tür hareketlere ahhh bi anlatabilsemm : ( ben ne annemden ne de babamdan tk bir fiske yememişimdir.. ve çok şükür kızımda benden göremez.. aynı şekilde sakin bi yapıya sahibimdir.. ama eşim annesinden çooook dayak yemiş... bi de demezmi bak biz annemizden dayak yedikte nooldu.. aklı başında insanlar olduk. yanlış yollara sapmaktan, yanlış kararlar almaktan hep kaçındık.... ahhhh ahhh neyse yani insan gördüğünü yaşıyor ve gösteriyor : ) neyse nerden geldi bu konu yani kesinlikle danışman şart. ama bulabilirseniz öyle adamakıllı paragöz olmayan birini bana da tavsiye edin ; )

ece ilbatum cumaya ikiniz de atarsınız bence o şişlikleri bol suya devam ben öyle yaptım gitti benimkiler
inşallah atarız cnaım ya...
valla ne yaman çelişki değil mi ama özledim ya yerim valla :))) çoğunu buzluğa attım sonra yerim diye
isterim ben 1 tane daha ama sonra yeter ...
ilbatum bende çok severim pırasalı böreği ananem arnavut benimde uff çok güzel yapar annamede keza öyle. Süper olur.ayy canım çekti şimdi memleketimi özledim

aaa seninde anne tarafın öyle demek ne güzel keşke olsada yesek

Eki Görüntüle 293567

çok guzel ablacim ellerine saglik gule gule giysinler
ben dantel yapmayi daha çok seviyorum vazgeçemiyorum biturlu yapmaktan kendime hirkalarda ormustum çok hos oluyordu eskiden tabi kilo alinca artik olmuyordu bi 10 kilo daha versem giyerim yine insallah panço ya bayildim çokta yakismis kizina
ben kizima ormedim henuz ama canim annemin bana ordugu panço yu giydirecegim manevi degeri çok buyuk benim içim biz 7kardesiz 5imiz kiz 5kizin hepsi giydi pançoyu simdi sira kizimda insallah tam 28senelik panço çok tatli kirmizi
insallah senin kizinda çocuguna giydirmek nasip olur (iyi niyetimle biyle yazdim)

hos geldin tekrardan

ALLAH kolaylik versin canim aman sen kendine dikkat et yazik oradakilere yaaa hele bebislere kiyamam ALLAH yardimciniz olsun

ben bayilirim dantel yapmaya kiz semirancim cegizinin butun dantellerini yapabilirim

masallah diyorum kizina YENA abla annnesinede tabii
kizinin arkadasina da uzuldum ne zordur simdi onlar için kiyamam nasil etkilenmistir simdi insallah ALLAH rahmet eylesin sabir versin

adim MELIS canim yazmistim oncede sana gozunden kaçmis memnun oldum ozlem

yena ikinci sınavlar başlıyor bizim haftaya
sizinkiler başlayınca kaybolma yine ortadan
bak neler de düşünüyorm demi
bugün benim büyük kızın da ilk fizik sınavı var bakalım ne yapacak
ALLAH zihin açikligi versin basarilar dilerim

ekincik taze anne adayı..Nasılsın.?

gebelik çok güzel bir süreç yaa bayılıyorum tüm bulantılara rağmen hele emzirmek.
bende çok severim hamilelik surecini her anin tadini çikarmak lazim (ben oyle yaptim)

ALLAH nazarlardan korusun

geçmis olsun canim

sutte bebege guzel kilo aldiriyor ozellikle son uç ayinda
bizden degildir ablacim isterizki dahada kilo ver çitirmi çitir ol tu tu tu masalllah

MUTLU insallah hayirli haberlerle gelirsin hakkinda hayirlisi olsun

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin ....
bence danışmandan yararlan bazen bizim göremediklerimizi göryorlar.. tamam bizlerde duyarlıyız, herşeyi öğrenmeye açığız çoğu şeyi de biliyoruz ama bence bu konunun uzmanı birinin olması sorunu daha kolay atlatmanızı sağlayabilir... önce kendi yapmadık dediğiniz şeyleri yapın hala aynıysa mutlaka gidin çünkü çocukta rahat atlatılamayan bir dönem bir başka döneme yansıyor bu da olumsuz oluyor yani her sorun döneminde aşılmalı bir sonraki döneme aktarılmamalı... eşini dinle birkaç ay dediği gibi yap bakalım inşallah gerek kalmaz. otoriteyi çocuk tabiki tanımalı ama otorite tatlı-sert olmalı yoksa diğer türlü de olmaz bu kez kimseyi tanımaz ,dinlemez .herşeyi onun anlayacğı dille anlatmak gerek bağırıp ,çağırmak olumlu br sonuç vermez tam tersi çocuğuda agresif yapar. korkabilir zamanla o nedenle bilmeden yaklaşmamak ,üzerine fazla gitmemek gerek. ççüünkü üzerine ne kadar çok gidersen o o davranışı o kadar sahiplenir dikkat çekmek için bile kullanabilir bu nedenle fazla üstelemeyin bazen görmezden ,duymazdan gelin ki terk etsin o davranışı yani söndürün davranışını....
hımmm demek adın melis çok severim melis adını eğer bebeğim kız olsaydı bu ismi koyacaktım :)))
İlbatum

neler geldi say bakalım

ooo neler gelmedi ki önce bebişe ne varsa almışlar bir sürü hediye geldi bize yok tabi artık ne var ne yok onun :)))

ama şimdi sayarsam canınız çeker çekmesin valla bende yemedim buzluğa attım gram gram yemeyi düşünüyorum :) ama sen demişsin sayayım: gömbe ( kıymalı böreğe benziyor ama kesinlikle kıymalı börek değil :) ,mantı, sarma, içli köfte, orcik ,orcik şekeri hepsi de kalorili ama hepsi buzlukta beklesinler beni :) fazla beklemez diye gömbeyi yarıya bölüp ısıttık onu yedik fazla yemedim ama nasılsa benimle ne zaman istersem yerim :)

Aaa cok gecmis olsun cnm. Degmistir gozu ciksin kem bakanin

evet canım hayırlısı artık kariyerde bitti zayıflayım sonra kısmetse evliliğe geldi sıra herşeyin zamanı var hayırlısıolsun hakkımızda diyorum
mutlucum hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
semiranım bu hafta iyi gidiyor anladığım kadarıyla beslenme ve spor
evet asuman bu hafta biraz daha iyi gidiyorr 6 da kesiyorum yemek yemeyi meyve yiyorum çokkkk acıkırsam ama su içiyorum bitki çayı içiyorum az da olsun spor yapıyorum sanki bir kıpırdanma var gibi tabi cumaya ne olur bilinmezzzz
ben ben biliyorummm bennn yaşlandık mı ne artıkkkımmmm:26::26::26::26::26:
Ben bayılırım pırasaya ama evdekiler yemez sadece kendime pişiriyorum..
Yumurtalıda güzel oluyor minik minik doğrayıp kavurup üzerine yımırta kırdınmıydı tamamdır.:))

sıkma canını tatlım bu yollardan hemen hemen bütün anne babalar aileler geçiyordur değişik değişik hikayeleri vardır önemli olan sağlıklı birer bireyler olarak hayata devam etmeleri çocuklarımızn üzülme sen sen aklı başında bir kadınsın çocuklarını doğru aklı başında hayırlı birer evlat olarak yetiştireceğine ben kesinlikle eminm arada bu tip bocalamalar olur üzülme geçici bir dönemdir sanıyorum bennnn
tmm meliscim haber vereceğim düğün zamanı burda olursak hepimizde inş sizlere bırakıcam el birliği ile dantellerimi çeyizimi yaparsınızzz

MUTLUUU naptın bacımmm ne haberr gittin geldinnn

Selam Ablalarrim Nasilsiniz Insallahh iyisinizdir :) Ben süperimm sabah tartildim ve tam 3 kg gitmis regl oldugum halde 2li rakamlara düsmeme yarim kg kaldi :))
Yarin spor günümm yarini iple cekiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…