Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Böyle durumlarda hep çaresiz ve yetersiz hisseder insan kendini, özellikle anneler bende aynını düşünürüm zaman zaman..
ÇAresiz kaldığımda ehil kişilerden öneri almayı o kadar çok isterimki..

Büyük ailede yetişen çocuklar anane babane gibi daha söz dinlemez oluyorlar sanki..
Birde kızının okula başlaması edindiği yeni çevre onu değiştirmiştir...
bence geçici bir durumdur.

eşin bir yerde haklı gibi,bazen düşünüyorum biz çocukken farklı yetiştik ama daha mutluyduk,saygılıydık amacımız vardı bir yığın..
Günümüzde ebeveyn ve çocukların rolleri değişti bu kadar esneklikte çocukları ister istemez doyumsuz ebeveynleride bunalıma sürüklüyor...

Ayrıca sen çok hamaratsın kendine tembel,üşengeç demen haksızlık..

Selam Ablalarrim Nasilsiniz Insallahh iyisinizdir :) Ben süperimm sabah tartildim ve tam 3 kg gitmis regl oldugum halde 2li rakamlara düsmeme yarim kg kaldi :))
Yarin spor günümm yarini iple cekiyorum :))
Ne kadar zamanda gitti bu 3 kg? Şu malum diyetle mi sevdali öyle ise süper valla pastaları hüplet sonra ver kilocukları

Kızlar 63 kiloluk resimlerimi buldum albüme ekledim offf ya yine öyle olsam keşke her ay 4 kilo versem ancak haziran temmuz gibi olabilirim o kilolarda.

Selam kızlarrrrrrrrrr

Aslında bu akşam kız kardeşime çaya gidiceğiz inşallah ama gitmeden bir bakayım dedim :122:
Sonra merak edersiniz nerede bu cadı diye
Yarım saat sonra çıkarız herhalde ama çok gece gelince kesin uğrarım yine sizlere
Kız kardeşim kendi kilosuna da çok dikkat ettiği için zararlı şeyler çıkarmaz çayın yanına o bakımdan çok rahatım :122:

Bende iyiyim canım çok şükür sadece iki gündür yine bir kabızlıktır gidiyor :26: Ne yaptıysam olmuyor birde okadar su içtiğim halde hala ödem de var ama şükür kilom aynı şimdilik. İnşallah cumaya kadar geçerde biraz da eksilere düşerim.
Benim mutlaka doktora bunları bir ara anlatmam lazımki belki o bana bir çare gösterir yoğsam çat edeceğim

Tekrar hoşgeldin umarım bu sefer kalıcı olursun. Maşallahın var aynen devam edersin inşallah ama şu 2.5 ayda 17 kilo çok fazla değilmi. Yani nasıl bir diyettir bu merak ettim zararlı olmasın :44:

Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce herşey yoluna girer
Dediğin gibi sizede çocuklarada eziyet ama eminim herşey düzene girecektir bir haftaya kadar en geç.
Sanada çok geçmiş olsun bu arada.

Allah nazarlardan saklasın ablacığım inşallah hep böyle devam eder. Darısı bizim evlatlarımızın başına
Arkadaşının ve Ailesininde başı sağ olsun Ablacığım. Rabbim sabır versin hepsine çok zor bir durum gerçekten. İnşallah bir an önce atlatırda eski hayatına döner yine başarılı bir öğrencı olur.

Canım valla eşini tarif ederken bir an eşimi anlatıyorsun sandım
Aslında üzücü ama benim eşimde bazen çok zıtlaşır kızımla ve babadan gördüğü sistemin daha doğru olduğunu savunur durur. Her seferinde ben müdahaale ettiğimde de bak benim neyim var dediğinde de evet doğru söylüyorsun yediğin fırça ve dayaklar okadar yaramışki 2 Üniversite bitirip Doçent Doktor oldun diyorum anında susuyor tabiki.
Orta okulda annesinden devamlı dayaklar yemiş babasıda lisede elektrik bölümünü istiyorum dediğinde bağırmış asla olmaz diye oda sırf o yüzünden okuldan da soğmuş ve devamlı okuldan kaçmış. Sonuç Orta Okul terk ve ne kadar ısrar ettiysem dışardan da olsa bitirmek istemiyor ki ona hep diyorum en azından kızına güzel örnek olursun bir liseyi dışardan da olsa okusan diye ama hala o dönemin etkisinde midir nedir okumaya karşı alerjisi var sanki. Benle evlenmek istediğinde bile sakın bana yarın öbür gün tahsilini öne sürüp beni aşağlama demişti nasıl içine oturduysa artık. Bence erkekler bazı yerde eşlerini dinleseler eminim çok daha az gerginlik yaşayacaklar çocuklarıyla ama işte egolarını tatmin ediyorlar aslında bilinç altında. Kimin kime güçü yeterse diyorum ben bazen.
Umarım ilerde pişman olmazlar Bana kalsa bende danışmana gidelim diyorum ama eşim hemen analarımız bizi danışmanlamı büyüttü der

Selam Ablalarrim Nasilsiniz Insallahh iyisinizdir :) Ben süperimm sabah tartildim ve tam 3 kg gitmis regl oldugum halde 2li rakamlara düsmeme yarim kg kaldi :))

Maşallah maşallah Harikasın güzelim yaaa sen bu gazla hepimizden önce hedefine ulaşırsın. Aslında bende bir spor salonuna yazılsam çok daha etkili olucak ama işte benim tomurcuk başlar yine evde koşu bandı var bisiklet var ne salonu diye
Birde kıskançççççççç elin heriflerine doğru totoşunu mu sallayacan diye aslında sorun totoş değil ben fazla konuşkanım ya herkesle hemen arkadaş oluyorum kız erkek fark etmiyor bu sefer oda fit oluyor

Şu 5 günde 5 kilo diyeti forumda vardı sevgi diye bir kızda baya zayıflamıştı onla ben de onu mu yapsam yeni yıla kadar acaba bir inceliyim bakıyım.

Yaa simdi gemideyim bilmam iyi gecti galiba hic para konusmadik sen cizersin oki boyleydi muhabbet ne bilim kafam karisti
hayırlı olsun canım ya inşallah gönlüne göre olur, ne projesi hakkında konuşuldu peki yani ne çizeceksin? şöyle çizersin böyle yaparsın dediklerine göre görüşmeden memnun kalmışlar sanırım....
nasıl ya şu pastalı diyetle mi verdin? eğer öyleyse bu hafta 5 günü yapıp sonra 2 tur bunu dönerim valla :))))
Canım sağ-sol-ön-arka-yukarı-aşağı birde en son okuyup üflüyorsun ve onu içine çekiyorsun.Buna çember deniyormuş bana çok iyi gelir bu belaları savdığına inanıyorum.
allahımmmm topiğimizin üfürükçüsüde bulundu nihayet :))))
Kızlar 63 kiloluk resimlerimi buldum albüme ekledim offf ya yine öyle olsam keşke her ay 4 kilo versem ancak haziran temmuz gibi olabilirim o kilolarda.
inşallah canım ya inşallah olacağız ...
Şu 5 günde 5 kilo diyeti forumda vardı sevgi diye bir kızda baya zayıflamıştı onla ben de onu mu yapsam yeni yıla kadar acaba bir inceliyim bakıyım.

pazara biz melis ile başlıyoruz sende başla istersen....

FÜSUNNNN canım ya bence 5 gün 5 kilo diyeti sürekli yapılmamalı yazık ya kendi vücudumuza değil mi? tamam o kızı bende okudum ama düşünsene 9 hafta yapmış hergün vücudu birşeyleri eksik almış ilerleyen yaşlarda sorun yaşamak istemiyorsak adam gibi bir şey yapmamız gerek bence, bu tarz diyetler 2-3 ayda 1 yapılabilir belki ama her hafta çok acımasızca olur... ender saraç detoksları 10 günde 1 yapabilirsiniz dedi geçen gün hatta ben ay sonunda 1 kez yapacağım demiştim ya o bunu söyleyince ayda 3 e karar verdim...

Ne kadar zamanda gitti bu 3 kg? Şu malum diyetle mi sevdali öyle ise süper valla pastaları hüplet sonra ver kilocukları

Evet efsunlu Abla o yaptigim diyetle bide her 2 günde 2 saat spor salonuna gidiyom :) Bugun evdeydim bugunde gitcekdim ama dün biraz kaslarima yüklendim sanirim karin kaslarim fenaaaa zor eglip kalkiyom :)))

:)))) ben sadece kadinlar bölümünde yapiyom sporumu o yüzden baya bi rahat oluyorum abla :))

nasıl ya şu pastalı diyetle mi verdin? eğer öyleyse bu hafta 5 günü yapıp sonra 2 tur bunu dönerim valla :))))

Evet halen o diyeti uyguluyorum :) Acaba regllerim biterse tamamen bikac gram daha gidermiki :) Bugun 3. regl günüm 2 günüm var daha :)

cecoooooo canım iyi oturmalar sana ,az ye ha :)

Merak etme canım hasarsız döndüm
İki fincan çay şekersiz tabiki birde kız kardeşim bir kek yapmış ama içine çok çok az yağ koyduğu halde çok lezzetli olmuş ondanda ufacık bir dilim yidim

harika ya eğer bu diyetle kilo verdiysen pasta falan yiyip süper bende yapayım bari bir ara :)))) ucunda pasta var :)))
Merak etme canım hasarsız döndüm
İki fincan çay şekersiz tabiki birde kız kardeşim bir kek yapmış ama içine çok çok az yağ koyduğu halde çok lezzetli olmuş ondanda ufacık bir dilim yidim

maşallah canım sana valla aferin, bazen kaçırıyoruz ucundan ama olmamış ne güzel... benimde portakallı bir kekim var 1 çay bardağına 1 parmak kadar yağ koyup yaptığım o da çok güzel oluyor gerçekten yağsız ama çok lezzetli....

iyi geceler kızlar..dün dahiliyeye gittim diyetisyene sevk etmesi için..kan tahlili istedi..yaptırdım bugünde sonuçları göstermek için gittim ama doktor izinliymiş..yarın birdaha gideceğim..sonuçlarımda açlık kan şekerim yüksek görünüyo diğerlerinede baktımda sınırların içinde görünüyo...yarın bidaha gideceğim..cumadan beri diyetteyim zorlanmaya başlıyorum artık..karnım acıkıyo..bitki çayı içiyorum meyve yiyorum yediklerimi baya azalttım..sizler ilk başlarda haftada kaç kilo vermiştiniz..110 dan 108 e indim 2.gün böyle çıkmıştı sonuç hala aynı kilom fazlaya kaç kilo verebilirimki ayda

İyi geceler arkadaşlar;

Bu akşam gelemedim topiğe....Akraba ziyaretindeydik...Kendimi eve zor attım.Üzerinize afiyet ;öğleden beri bir baş ağrısı başladı.Hala geçmedi ;ilaç aldığım halde...
Şimdi kas gevşetici içtim.Omuzlarım tutulmuş;sanırım baş ağrısını o yapıyor,çünkü ilaçla geçmedi....Birazda kas gevşetici jel sürüp yatıyorum..
Yarın görüşürüz nasipse..Hepinizi öpüyorum...

Çok geçmiş olsun Ablacığım umarım bir an önce iyileşirsin
Havalar bir öyle bir böyle olunca anlamadan tutuluyoruz maalesef

bende seviyorum ismimi
insallah çocuklarimda benim kydugum isimleri severler

insallah hep boyle devam eder

ozlem le yapicagiz insallah sende katil

bende okumustum masallahi var valla ben tam yapamadim bile ve 2.kez denemek istedim yine yapamadim SIKILIYOR insan bi yerde sadece 3gun uyabilmistim
busefer insallah 5gun yapabilirim kiz ben detoks yazacaktim unuttum kusura bakma simdi yaziyim
2gun yada 3gun olarak yapiliyormus menuler ayni
1.gun sabah meyve veya meyve suyu
ogle sebze yemegi salata
aksam et yemegi salata
2.gunde aynisi

yenacım ellerine sağlık canım yelekte pançoda harika olmuş ellerine sağlık hamarat kadın seni.....bende dantel konusunda ustayımdır ama naz doğduğundan beri yapamıyorum birde dantelin modası kalmadı artık kullanmıyorum bile bende şu anda pamuk ipliğindeen bir örtü örüyorum masaya sehpaya kullanabiliyor....

umutcum allah yardımcın olsun canım ama ilerlemeden psikolojik destek al ben bak çok hastalandım 2.5 aydır atlatamıyorum, kızım doğduğundan beri çok huysuzdu çok zor büyüttüm sürekli gerilmek sinirlenmek beni pani,k atak yaptı ,birde tansiyon korkusu ....
ben hastalandım kızım sakinleşti dediğin gibi babaanne anneanne ilede beraber büyüdüğü için çok zorluklar yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…