Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmis olsun ablacim insallah yarina biseyin kalmaz

Efsunlu canim biz senle arkadas degilmiyiz ben neden goremiyorum albumunu

herkese iyi geceler opuldunuz çitirmi çitir adaylari

Beyzuş geçmiş olsun canım yat dinlen yarın turp gibi gel aramıza inşallah.

Gece gece benimde aklıma örgü düştü Yena Ablanın örgülerini görünce

Uzun zamandır örgü örmüyordum bende yarın ilk işim bazamın altından ip seçmek Allah gözümü doyursun önceden ne zaman örgüye niyetlensem hep fazla fazla alırdım ipleri ya sonra devamını bulamazsam diye ama örgüler her bittiyinde en az iki yumak hep artardı yarısını anneme verdiğim halde daha bir sürü ip var
Çüçük kızıma şapka şal takımıyla başlıyayım bari

Bir keresinde bir arkadaşın kız kardeşi erkek arkadaşına sana hırka örüyorum demiş ama tabi sevgililer gününe 2 gün kala daha ön tarafın yarısı bile bitmemişti ve biz İMÇ usülü 3 kişi 2 günde biirmiştik hırkayı çakalda sevgilisine ben ördüm diye hediye etmiş :60

geçmis olsun ablacim insallah yarina biseyin kalmaz

Efsunlu canim biz senle arkadas degilmiyiz ben neden goremiyorum albumunu

herkese iyi geceler opuldunuz çitirmi çitir adaylari
Melis'cim ekledim ben seni tamam dediğin an arkadaşız şekerim :)))

ayrıca 5 gün 5 kg olayını daha düşünüyorum nasılsa pazara var daha.

Neyse kızlar hazır civcivim uyumuşken bende yatayım bari

Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler hepinize

çok geçmiş olsun ablacım kendine dikkat et öptm kocamannn

herkeslere günaydıııııııııııııııın
beyzuş ablacım geçmşş olsun inşallah bişey kalmamıştır sabaha kadar
semiranımın ece ve özlem başka aklıma gelmedi tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Son düzenleme:
Günaydın,güzel bir gün diliyorum hepimize..

Beyzuşum çok geçmiş olsun inşallah gece rahat uyumuşsundur..

Derin'ciğim,demek sen rahatsızlanınca Naz cadısıda sakinleşti.:))
kıyamam ben ona büyüyor artık annesi artık daha ılımlı olur..
asıl sen kendine dikkat et büyüdükçe farklı meseleler oluşuyor..bazen tıkandığını hissediyorsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ceco'cum netde harika modeller var ben onlara baktıkça gözüm dönüyor onuda yapayım bunuda yapayım diye..:))

-------

Tüm eğitimcilerin günü kutlu olsun..

Son düzenleme:
günaydın kızlar bir sürü şey aklımdaydı alıntı yapmadan yazıcaktım güya araya telefon gelen giden olunca unuttum yaşlandım zaar
öğretmenler gününüz kutlu olsun öpüyorum hepinizi

yenacıım zeynep ablanın telefon numarası varmı sende sakıncası yoksa bana verirmisin

günaydın kızlar bir sürü şey aklımdaydı alıntı yapmadan yazıcaktım güya araya telefon gelen giden olunca unuttum yaşlandım zaar
öğretmenler gününüz kutlu olsun öpüyorum hepinizi

doğa'cım
vefat eden ahbabınızın eşi nasıl?

günaydın kızlar

dün akşam oğlum ve en küçüğümle 365 denen avm ye gittik.benim de bu sıralar üzerimde bir bıkkınlık var ve her tarafım ağrıyor.spor yapamıyorumçdün yemeğide dışarda yedik oğlumla.ortancamı halaya bıraktık orada yaşıtı var çok seviyor.dışarda yediğim halde sapıtmadım.köfte ızgara salata ve ayran yedim.gerçi salataya kısır ekledim ama o da çok acıydı azcık yiyp bıraktım.ekmek yemediğim içn de köftenin yanında gelen pilavdan da yedim 3-4 kaşık kadar.çatalla yediğim içni anlayamadım aslında:) biraz gezdik ve sonra eve geldik.saat 9 gibi görümcemle konuştum bizim kız uyumuş.imkansız dedim hayatta böyle bişi olamaz.ben neler yapıyorumda uyuduğu saat en erken 10.30 oluyor.neyse 10 da bi daha aradı kızım ateşlenmiş.eşim heemn gidip aldı.gece kontrol ettik ara ara.bu sabahta kreşe göndermedik.2 minik kızımla evdeyim.şuan daha iyi çok şükür ama hafif ateşi var hala.bakalım gözlemleyeceğim.dün ateşi 38,6 ya kadar çıkmış

10 yıllık öğretmenlik hayatımda ilk defa evdeyim biraz buruk geçiyor bugün benim için.okululmu ,arkadaşlarımı ve öğrencilerimi özledim çok....ama evde olmakta ayrı bir huzur veriyor.hatta diğer 2 çocuğumda neden erken başlamışım diyorum evde olduğumdan öylede memnunum.kendimi anlayamıyorum yani:))) teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için çok şekersiniz.:109:

doğa'cım
vefat eden ahbabınızın eşi nasıl?

nasıl olsun adamcağız dayanamaz fazla gibi geliyor bana birbirlerini çok severlerdi ....bey ....hanım diye hitap ederlerdi bu gün mevlüdü var akşam oraya gidicez iş çıkışı

Çok geçmiş olsun prensese..Demek keyifsiz olduğu için erken uyumuş..
İnşallah doktora gerek kalmadan atlatır..

Son düzenleme:
doğa aldınmı mesajı.?
aradığında eğer cevap vermiyorsa hastaneye götürmüyor bazen telefonu o nedenle açmaz haberin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…