- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
geçmis olsun ablacim insallah yarina biseyin kalmazİyi geceler arkadaşlar;
Bu akşam gelemedim topiğe....Akraba ziyaretindeydik...Kendimi eve zor attım.Üzerinize afiyet ;öğleden beri bir baş ağrısı başladı.Hala geçmedi ;ilaç aldığım halde...
Şimdi kas gevşetici içtim.Omuzlarım tutulmuş;sanırım baş ağrısını o yapıyor,çünkü ilaçla geçmedi....Birazda kas gevşetici jel sürüp yatıyorum..
Yarın görüşürüz nasipse..Hepinizi öpüyorum...
Beyzuş geçmiş olsun canım yat dinlen yarın turp gibi gel aramıza inşallah.İyi geceler arkadaşlar;
Bu akşam gelemedim topiğe....Akraba ziyaretindeydik...Kendimi eve zor attım.Üzerinize afiyet ;öğleden beri bir baş ağrısı başladı.Hala geçmedi ;ilaç aldığım halde...
Şimdi kas gevşetici içtim.Omuzlarım tutulmuş;sanırım baş ağrısını o yapıyor,çünkü ilaçla geçmedi....Birazda kas gevşetici jel sürüp yatıyorum..
Melis'cim ekledim ben seni tamam dediğin an arkadaşız şekerim :)))geçmis olsun ablacim insallah yarina biseyin kalmaz
Efsunlu canim biz senle arkadas degilmiyizben neden goremiyorum albumunu
herkese iyi geceler opuldunuz çitirmi çitir adaylari
İyi geceler arkadaşlar;
Neyse kızlar hazır civcivim uyumuşken bende yatayım bari
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler hepinize
günaydın kızlar bir sürü şey aklımdaydı alıntı yapmadan yazıcaktım güya araya telefon gelen giden olunca unuttum yaşlandım zaar
öğretmenler gününüz kutlu olsun öpüyorum hepinizi
doğa'cım
vefat eden ahbabınızın eşi nasıl?
günaydın kızlar
dün akşam oğlum ve en küçüğümle 365 denen avm ye gittik.benim de bu sıralar üzerimde bir bıkkınlık var ve her tarafım ağrıyor.spor yapamıyorumçdün yemeğide dışarda yedik oğlumla.ortancamı halaya bıraktık orada yaşıtı var çok seviyor.dışarda yediğim halde sapıtmadım.köfte ızgara salata ve ayran yedim.gerçi salataya kısır ekledim ama o da çok acıydı azcık yiyp bıraktım.ekmek yemediğim içn de köftenin yanında gelen pilavdan da yedim 3-4 kaşık kadar.çatalla yediğim içni anlayamadım aslında:) biraz gezdik ve sonra eve geldik.saat 9 gibi görümcemle konuştum bizim kız uyumuş.imkansız dedim hayatta böyle bişi olamaz.ben neler yapıyorumda uyuduğu saat en erken 10.30 oluyor.neyse 10 da bi daha aradı kızım ateşlenmiş.eşim heemn gidip aldı.gece kontrol ettik ara ara.bu sabahta kreşe göndermedik.2 minik kızımla evdeyim.şuan daha iyi çok şükür ama hafif ateşi var hala.bakalım gözlemleyeceğim.dün ateşi 38,6 ya kadar çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?