doğa aldınmı mesajı.?
aradığında eğer cevap vermiyorsa hastaneye götürmüyor bazen telefonu o nedenle açmaz haberin olsun...
zeynep ablanın eşinin durumu aynımı yenacım
bizden de selam ve dualarımızı iletin lütfen
zeynep abla hangi ilde şu anda
Ablacım çok geçmiş olsun...İyi geceler arkadaşlar;
Bu akşam gelemedim topiğe....Akraba ziyaretindeydik...Kendimi eve zor attım.Üzerinize afiyet ;öğleden beri bir baş ağrısı başladı.Hala geçmedi ;ilaç aldığım halde...
Şimdi kas gevşetici içtim.Omuzlarım tutulmuş;sanırım baş ağrısını o yapıyor,çünkü ilaçla geçmedi....Birazda kas gevşetici jel sürüp yatıyorum..
Yarın görüşürüz nasipse..Hepinizi öpüyorum...
canım kızına çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yokturgünaydın kızlar
dün akşam oğlum ve en küçüğümle 365 denen avm ye gittik.benim de bu sıralar üzerimde bir bıkkınlık var ve her tarafım ağrıyor.spor yapamıyorumçdün yemeğide dışarda yedik oğlumla.ortancamı halaya bıraktık orada yaşıtı var çok seviyor.dışarda yediğim halde sapıtmadım.köfte ızgara salata ve ayran yedim.gerçi salataya kısır ekledim ama o da çok acıydı azcık yiyp bıraktım.ekmek yemediğim içn de köftenin yanında gelen pilavdan da yedim 3-4 kaşık kadar.çatalla yediğim içni anlayamadım aslında:) biraz gezdik ve sonra eve geldik.saat 9 gibi görümcemle konuştum bizim kız uyumuş.imkansız dedim hayatta böyle bişi olamaz.ben neler yapıyorumda uyuduğu saat en erken 10.30 oluyor.neyse 10 da bi daha aradı kızım ateşlenmiş.eşim heemn gidip aldı.gece kontrol ettik ara ara.bu sabahta kreşe göndermedik.2 minik kızımla evdeyim.şuan daha iyi çok şükür ama hafif ateşi var hala.bakalım gözlemleyeceğim.dün ateşi 38,6 ya kadar çıkmış
çok sağol canım şimdi kahvaltısını da ettirdim yemem demedi çok şükürece geçmiş olsun kuzuya canım neyseki ateşi hafiflemiş
Çok geçmiş olsun prensese..Demek keyifsiz olduğu için erken uyumuş..
İnşallah doktora gerek kalmadan atlatır..
ece geçmiş olsun benimkinde de var bişeyler huzursuz en basit şeye ağlıyor falan bişey çıkmaz inşallah
yenacıım sağol
Ablacım çok geçmiş olsun...İnşallah ağrıların geçmiştir..Tansiyonunuz nasıl ? tansiyon da baş ağrısı yapıyor annemden biliyorum
canım kızına çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur
tüm öğretmelerin öğretmenler günü kutlu olsunnnnnnnnnnn
günaydın sevgili arkadaslar
Evet Abla yaa en sevdigim günde pasta günüm zaten :)))harika ya eğer bu diyetle kilo verdiysen pasta falan yiyip süper bende yapayım bari bir ara :)))) ucunda pasta var :)))
.
insallah hep boyle devam eder
teşekkür ederizzz
antalyadaymış selamını söyledim sesi çok kötüydü yaa aynıymış durum ilacı kesmişler ama uyanmamış hala makinaya bağlıymış
Sağol canım inşallah.sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.diyete tam gaz devamm inşallah hastalıklarımızda kilolarla uçacak gidecek inşallah
ahandaa
ben tam 2 kez diyetteyken ve yaklaşık 10 kg vermişken hamiş kalmıştım.2 sindede beklemediğim için kilo vermemin neden durduğunu ve iştahımın neden bu kadar açıldığını bi türlü anlayamamıştımmm
Sağol canım teşekkürler.evet canim liste var ceco hazirliyor saolsun sende katil yarisa
supermis gurubumuzun adi
evet ozledik YENA ablayi senide ozlemistikinsallah abisi çabuk iyilesir
YENA ablada doner aramiza
baslayalim canim bu hafta daha iyiyim bende moral olarak insallah bildirimim guzel olucak boyle gidersem
ender saraç in sitesinde toksinlerden arinma diyeti bende biyere not alistim buluyumda yaziyim aksam
geçmis olsun canim
sonuçlarin temiz çikmasina sevindim çok sukur
Sağol ilbatumcum.tabi canım ya bende hep 5 kilo hedefledim ayda bu zamana kadar iyi gitti bakalım devamı gelecek mi :)
çok geçmiş olsun canım... ne güzel sonuçlarında iyi çıkmış maşallah sana...
kesinlikle ya tuvalette mi kalsam hep oradayım :)
sağol canım ya buldum suçluyu tek onu yedim çünkü uzun zaman sonra... aman yemem ya şişirdi resmen beni.... yeşilçayda içiyorum su da inşalah fayda eder.... nazar değmesin canım ya daha verecek çooooooook kilom var
iyi gelsinde iç bari ne yapacaksın ablacım....
ayyy ne güzel ya rabbim banada o günleri gösterir mi benim oğluşumda beni davet eder mi ya .nasıl özendim maşalah size....
o zaman pazar başlıyoruz anlaştık mı?
valla yazıver canım ya böyle bir durumla tekrar karşı karşıya kalırsam yaparım en azından....
Ohhh afiyet olsun ilbatum.benim KV kargo göndermiş yarın elimize geçer meşhur elazığ menüsü yolda yani suikasttttttt var :))))
o nedenle yarın yerim diye bu akşam otla geçirdim bol bol tere ve marul ile 1 bardak ayran içtim ve 1 dilim ekmek yedim...
hazırlıklarımı yaptım kargoyu bekliyorum inşalah çok fazla birşey göndermez ya ....
Aynen valla asuman benide perişan etti.bu iştah denen şey regl sonunda da coşuyo sanki ya da bana öyle oluyor
Gözün aydın canım..Çok sevindim sonucuna...Çarpıntıların TSH yüksekliğinden olabilir canım.İkinciye yazıyorum galiba ,kusura bakma..Baktır bir TSH ına...
Dilek nasılsın...Daha iyisindir umarım...
Hoş buldum canım...Nasılsın?
Hoş buldum Umut...Nasılsın canım...
Ne mutlu sana canım....Oğlunu da kutlarım ana kıymeti bildiği için....
Patates suyu inşallah işine yarar...
Ben de sizleri özledim canım;sağolasın.Yenacığımda yakında gelir inşallah...
Baktırdım beyzuş abla oda normal çıktı sanırım panik atak yaşıyorum.Sövme sövme canım...Sen daha hırsla sarıl diyete diye öyle demiştir...
Aman derim Mutlucuğum;Antep'te çok dikkatli ol...Ben zar zor 82 ye düşmüştüm 2-3 yıl evvel;bir Hatay-Adana-Antep gezisi yaptık o gün bu gündür toparlanamıyorum..Yemekleri müthiş güzel ve lezzetli ama kilo vermek çoookkkk zor.Az az her şeyin tadına bakarsın,tatlılarla çok ilgilenmezsin ve hasarsız atlatırsın inşallah...
Bende tam düzelemedim derincim nasıl geçicek bu sıkıntılı dönem bilmiyorum.naz iyileşti canım ama ben daha düzelemedim tam olarak ,çarpıntılarım var birde dizlerimden aşağı doğru karıncalanmalar geçmiyor bir türlü zaman istiyor heralde...
abinede geçmiş olsun canım
sağol beyzus ablam daha iyiyim çok şükür ama tam düzelemedim zayıfladığım anda tansiyopn ilacını bırakabileceğimi söyledi drlar sporabaşladım bakalım inşallah zayıflarımda ilacada gerek kalmaz...
Canım çok geçmiş olsun çok fenadır tutulma kendine dikkat et.sağol canım bi nazara geldim ama sizden mi bilmem sizin değmez nazarınız ama pazartesi yemeğe gittik ya eşimle eve döndüm üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim eteği çıkardım pantolonu giymek nasip olmadı takıldım kaldım canım artık yorum sizin orda çok konuşuldu kilo vermem felan
Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi beyzuş abla.İyi geceler arkadaşlar;
Bu akşam gelemedim topiğe....Akraba ziyaretindeydik...Kendimi eve zor attım.Üzerinize afiyet ;öğleden beri bir baş ağrısı başladı.Hala geçmedi ;ilaç aldığım halde...
Şimdi kas gevşetici içtim.Omuzlarım tutulmuş;sanırım baş ağrısını o yapıyor,çünkü ilaçla geçmedi....Birazda kas gevşetici jel sürüp yatıyorum..
Yarın görüşürüz nasipse..Hepinizi öpüyorum...
Çarpıntılarım azaldı çok şükür ama içimde sıkıntı ve ağırlık var sanırım panik ataktan kaynaklanıyor inşallah bunlarıda atlatırım.Gelmeye çalışıyorum ama çoğunlıkla evden çıkıyorum içim sıkılıyor çünkü.Sen nasılsın bu arada bende seni merak etmiştim.Banuuu canım nasıl oldun..?
Seni düşündüm sabah, kaç gündür yazmıyosun. ihmal etme burayı canım..
Ben çıkayım yeniden kahvaltı masası hazırlayayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?