Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banucum sağol belim geçmedi malesef yürüyüş de yapamıyorum of of
senin için de nacizane tavsiyem olacak kendini oyalayacak bişeyler bulsan canım mesela bir kurs olabilir ne biliyim elişi olabilir bu aralar topikçe hamaratız ya sen de den istersen kafanı boşaltır rahatlatır canım

Selam güzeller,

Birazdan kuznim gelecek o yüzden şöyle bi size bakıp selam verip çıkıyım istedim.Ben bu sabah tartıda korkunç bir rakam gördüm yarına kadar inşallah iner şişlerim çok canım sıkıldı ( kesinlikle kaçamakta yapmadım hafta sonu yapmıştım ama dün sadece artı 300 vardı bu gün 1 kilo neredeyse cinnet geçircem ya reglim diye desem dün nasıl normaldi de bu gün böyle (( neyse kızlar gidiyim mama hazırlıyım ben kuzene öpüyorum sizleri

Öğretmen gününüzü kutluyorum topiğimin güzel öğretmenleri.

ece belim iyileşsin geleceğim inşallah o tarafa canım pazar günü pazardaydım ama hafta sonu diye haber vermedim canım
Geçmiş olsun Asucuğum.....Yürüyüşlerde mi terleyip üşüttün acaba canım.Malum Ankara'nın ayazı vurduysa......Sıcak tutuyorsundur eminim ama söylemeden geçemedim;evde bile eski bir atkı veya yünlü bir şey sar istersen çok yumuşatıyor sıcak ortam..

Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..

Umutcuğum;Allah kolaylık versin...Çocuk yetiştirmek çok hassas bir sanat...Belli ki en ince noktalara kadar dikkat eden bir annesin.
Merak etme;umarım gelip geçici bir dönemdir...Bizim bile bu tür dönemlerimiz olurken küçücük kuzular ne yapsın.Kendine göre çözemediği bir şey vardır.Sen fark eder yardımcı olursun zaten...

Ohhhh mama....mama....mama......Afiyet olsun...Gönderenin ellerine sağlık...

Selam Ablalarrim Nasilsiniz Insallahh iyisinizdir :) Ben süperimm sabah tartildim ve tam 3 kg gitmis regl oldugum halde 2li rakamlara düsmeme yarim kg kaldi :))
Yarin spor günümm yarini iple cekiyorum :))
Maaşallah....Maaşallah..Hadi bakalım;inşallah kolayca verirsin kiloları...

Kızlar 63 kiloluk resimlerimi buldum albüme ekledim offf ya yine öyle olsam keşke her ay 4 kilo versem ancak haziran temmuz gibi olabilirim o kilolarda.
Vereceksin canım.Kendine inan....Başladık;bitirelim şu işi....

Merak etme canım hasarsız döndüm
İki fincan çay şekersiz tabiki birde kız kardeşim bir kek yapmış ama içine çok çok az yağ koyduğu halde çok lezzetli olmuş ondanda ufacık bir dilim yidim
Afiyet olsun.Azıcık tadına bakman iyi olmuş...Yoksa ;aklında kalır başka bir şekilde patlardı iştahın..Aslında az az tadına bakarak atlatmayı öğrendiğimiz zaman ;davete gitmekten korkmayız artık.İnan diyetim bozulur korkusuyla biri davet edecek diye ödüm patlıyor.Sen iyisini yapmışsın..

Çok geçmiş olsun Ablacığım umarım bir an önce iyileşirsin
Havalar bir öyle bir böyle olunca anlamadan tutuluyoruz maalesef

geçmis olsun ablacim insallah yarina biseyin kalmaz

Beyzuş geçmiş olsun canım yat dinlen yarın turp gibi gel aramıza inşallah.

Ceco,3melegmvar,Efsunlu; teşekkürler güzellerim...
Sabah iyi uyandım şükür....Omuzları üşütmüşüm;onların ağrısı hafifleyince başımda geçti...

Hadi kolay gelsin...Örgü terapi gibi iyi geliyor bana...

çok geçmiş olsun ablacım kendine dikkat et öptm kocamannn
Sağol Semirancığım..Ben de çoookkk öpüyorum seni canım..

Sağol Asucuğum..İyiyim şükür....

Sağol Yenacığım.Sabah iyi uyandım...Gece deliksiz uyumuşum;kas gevşeticilerin marifeti sanırım..

Güzel kızının başarısını kutluyorum canım.Allah daim etsin ve tüm yavrulara sağlam ve mutlu olacakları bir gelecek ihsan etsin inşallah...Bu arada seni ve eşini de kutlarım;bu başarıdaki büyük katkınız için....

Geçmiş olsun canım.Umarım şimdi çok iyidir...

Sağol Yağmurgözlüm....
İlk aklıma gelen tansiyon oluyor zaten.Normal tansiyonum.İlacımı hiç aksatmam zaten ama belli olmaz tabii..Bir de tansiyon baş ağrısını ayırt edebiliyorum.Kafadaki basıncı ve uğuldamayı hissettiğim zaman tamamdır;tansiyon fırlamış demektir.Allahtan pek oynamaz tansiyonum şükür..

Ne hassas ve zarif bir insansın canım....
beyzuş ablacım nasıl oldun
İyiyim Asucuğum çok şükür...Sen nasıl oldun.İnşallah biraz hafiflemiştir ağrın.

Sağol canım..İyiyim şükür...Sen nasılsın bu aralar daha iyisin galiba....Allah sağlıktan ayırmasın...

Son düzenleme:
dün kendimi iyi hissettiğim için normal ev işlerini yaptım bugün daha kötüyüm oturup duruyorum belimi sıcak tutmak adına sadece yelek giydim ablacım ya dedim ya ben kendime bakmam pek nedense ama dikkat ediyorum yine de

Hiç becerim yok o konuda ne yazıkki bende istiyorum ama olmuyor mesala lif başlamıştım ama ne hikmetse mutfak önlüğüne benzer garip bir şey oldu ::))))
Daha iyiyiyim şükür birde şu paniklik gitse tamam olucak.

Ben çıkmadan evvel baya bir ağırlaşmıştı ama sorun olmadı.

aynen canım ben de giremedim tam kapatıyodum son kez denedim gelmiş arada oluyor böyle
demek tek sorun bizde değilmiş sağolun....
çok geçmiş olsun ablacım inşallah geçer bir an önce...
evet güzel ismin gerçekten :) çocuklarına ne isim koydun ki muhakkak güzeldir severler...
aman yok yapalım sonra yine çok takılırsak yaparız 9 hafta yapılır mı ya sıkılınır tabi. 5 güne zorlayalım canım ya 80leri görmek istemiyorum artık...
sağol canım yazayım bir kenara önümüzdeki aya yaparım bunu güzelmiş...
e hadi örde koy bakalım resmini...
kızda akıllıymış ha :)))
Melis'cim ekledim ben seni tamam dediğin an arkadaşız şekerim :)))

ayrıca 5 gün 5 kg olayını daha düşünüyorum nasılsa pazara var daha.
valla yaparsan başlayalım hadi...
canım sağol çok mutlu ettin beni :)
teşekkürler canım.........
günaydın kızlar bir sürü şey aklımdaydı alıntı yapmadan yazıcaktım güya araya telefon gelen giden olunca unuttum yaşlandım zaar
öğretmenler gününüz kutlu olsun öpüyorum hepinizi
çok teşekkür ederimmmmm.....
geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah....
aynen ya bende ilk defa evdeyim :) ama mutluyumda yani .... gitmekte istiyorum özledimde ne bileyim nasıl bir ikilem bu :)))
sağol ablacım.....
tüm öğretmelerin öğretmenler günü kutlu olsunnnnnnnnnnn

günaydın sevgili arkadaslar
teşekkürlerrrrrrrrrr.......
sağol fıstığım :)

bende o günü tuttum tek :))) acaba her gün o günü yapsam olmaz mı :))))
yaşlandıkça değişiyor insanlar ne yapalım bizde çekiyoruz ki yaşlanınca çekilelim :)))) bizede öyle demesinler sonra...
Günaydın arkadaşlar....

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN....

sağol ablacım .....
Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
teşekkrler fıstık...

of ya bende şişlik hala var yarından hiç umutlu değilim aynı çıkayım yeter vermekten geçtim valla....

sağol canım benim bende 27 martta sana geri dönerim :))))

beyzuş abla valla hep mama mama mama ne yapacağımı şaşırdım hepsini attım buzluğa yemiyorum şimdilik :))))

bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum...

beyzuş abla valla hep mama mama mama ne yapacağımı şaşırdım hepsini attım buzluğa yemiyorum şimdilik :))))

İyi yapmışsın canım...Dediğin gibi,azar azar çıkarıp yersin...O kadar hakkımız olsun artık.Stresten patlarız valla kendimizi frenlemekten..

Geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.Ben de sıkça oluyor bu tür sorunlar ;kalorifere çok abanıyor bizim yönetim;ev öyle sıcak ki..Malum ben de menapoz ablayım;dayanamayıp camları açıveriyorum.Benim ya omuzlar ya bel tutuluyor;zavallı eşimin de hep burnu akar benim yüzümden...

slm kizlaaaaaaaar ben geldim bi bakiyim napiyolar dedim yalniz ben yürüyüs isini sanirim abarttim her yerim agriyor ve ayricada hasta oldum terleyip sogumaktan ama degdi sanirim 2 kilo vermisim insallah bu sefer basaririm insallah sonunu getirebilirim

ilknur bravo canım
hamladın ondan her yerin ağrır ama yürüyüşten sonra dikkat et terin üzerinde soğumasın

herkese merhaba.

öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

sıkıcı bir istanbul günü soğuk yağmur yağıyor arada benimde sırtım kolum tutuk, soğuk hava bel fıtığım nüksediyor daha cok agrıyor.sabah 6da kalktım uyumadım bir daha ütülerimi yaptım haftasonu misafirim var kalvaltıya değişik alternatif öneriler bekliyorum sizlerden

ilbatum oho bi sürü cezbedici yemek bir anda geldiha ne irade maşallah yememişsin. bu kayınvalideler komplocu benimkide dünakşam bir tencere kara lahana sarması yapmış getirmiş çok severim ben.akşam yemepğinde yedim ne yalan söylım abartmadan kendi küçücük bişey tabi kilo sorunu yokki nerden bilsin benim halimi.saolsun benim kayınvalideye derimki anne dikkat ediyorum yemicem boşver diyor sen sıkıntıdan aldın verirsin zamnla komik kadınya.

beyzuş ablam

sanada çok geçmiş olsun. evinçok sıcak olmasıda iyi değil gercekten abimin evide öyleydi kışın şort tişört geziyorlardı evde camlar acıktı.. sonrada daha cok hasta oluyorlardı.

banu
çok geçmiş olsun kendini kendin telkin ederek iyileştirmen lazım canım sakın ilaçlara bağlanma bir süre kullan ama bağımlı olma.ben bu panik atak illetini çok iyi bilirim.

herkesi okuyorum ama unutuyorum sonra ne olur kusuruma bakmayın işyerindeyim uzun süre pc basındada kalamıyorum ama hepinizi seviyorummmmmm

Arkadaşlar bunlarda benim yarım işlerim.Ne akla hizmet ise hepsini birden başladım ve bu kışı örgüyle geçirmeye karar verdim...

İlki batik ipten hafif simli hırkanın ön yarısı.

Krem rengi olanların ilki floş,diğeri merserize yazlık-baharlık hırkaların ön yarıları...

Gri olan pullu ipten kokoş hırkamın ön yarısı.Yeni başladım..

Sonuncu yeni bitirdiğim şalım.Bu sıcak evde nasıl kullanacaksam artık..

Tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım.
Kızım daha hazırlıkta (anasınıfı) ama bu özel günü hatırlamasına önem veriyorum. Okuldan mesaj atmışlar, "çiçek dahil hiçbir hediyeyi kabul edemiyoruz" diye. Biz de akşam oturup kızımla güzel bir resim çizdik, parlak taşlarla, pullarla süsledik, tam bitirdik oğlan gelip keçeli kalemle karalayıverdi ( İkimiz de çıldırdık tabii. Kızım çok ağlayınca baştan yaptık

Beyzuş geçmiş olsun, Ece sana da geçmiş olsun, minik kızın daha iyidir umarım.

Teşekkür ederim kızlar, ilginiz ve destek mesajlarınız için. Kızımla da oğlumla da birebir vakit geçirmemiz gerektiğini, kızımın davranışlarının sebebinin ilgi çekmek ya da istediğini kolay yoldan yaptırmak iolduğunu, görmezden gelip sabırlı olarak yol alabileceğimizi vb. danışmanın bize söyleyeceği şeyleri aslında zaten tahmin ediyorum. Hepimiz doğruyu yanlışı iyi kötü ayırıyoruz, ama bir rehbere ihtiyacım var gibi hissediyorum. Nereden başlayıp nasıl yol almamız gerektiği konusunda. Bir de laf aramızda eşimin daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, ben eleştirmek, söylene söylene birşeyleri yaptırmak istemiyorum. Bir uzmanın yönlendirmesiyle o da davranışlarını düzeltir belki. İkimiz de gerginiz bu hafta zaten. Bize de faydası olur belki.

Aslında her durumda böyle uzmanlara koşanlarla inceden dalga geçerdim ama ağaç yaşken eğiliyor. Kızımın hafif bir özgüven problemi de var, bunları aşmamız, ailece daha huzurlu olmamız için umarım uygun bir uzman bulabilirim.

Bana referans veren arkadaşlarımın durumları bize tam uymuyor, kendilerine göre uzmanlar bulmuşlar, bizim durumumuzla örtüştüremedim. Dün gece epey araştırdım. İki uzmana indirdim, biri Bağdat cad. çocuk odaklı bir yer, sorunlu çocuklarla da ilgileniyorlar (otizm vb.), çocuğu ve ebeveynleri inceleyip yol gösteriyorlar.
Diğeri Ataşehir'de (eve çok yakın), aile danışmanı; çifler arası sorunları çözmek, çiftlerin ailelerinin yansıyan problemlerini çözmek, yanı sıra çocukla iletiş yolları göstermek, özellikle ergenlik sorunları üzerinde çalışıyor. Biraz kafam karıştı, az sonra telefon edip daha fazla detay edinmeye çalışacağım.

aman canım dikkat et ne olur sen bize lazımsın :)
iyi yapmışım değil mi ablacım ,azar azar yerim dediğin gibi... patlarım valla azcık farklı şeylerde yemek gerek...

kıyamam çok geçmiş olsun tekrar... benimde geçen yıl evim kaloriferliydi ve çok yanıyordu bende her odanın penceresini sabah okula giderken açıyor öğlen kapatıyordum yine de fayda etmiyordu ,bende sıcağı sevmiyorum şimdi kombili bebeğe göre ayarladık gayette iyi, ben geçen yıl 1-2 odanın peteğini kapatmıştım daha iyi oluyor dene istersen tüm kapılar açık zaten öyle olunca ılıyor evin işi.... eşinize de çok geçmiş olsun....
harikasın canım ya inşallah hep böyle gider....
teşekkür ederim canım ayda yılda bir olsada hatırlanıyoruz işte :)))

sana da çok geçmiş olsun dikkat et canım... kahvaltı önerilerini umut verir :))) onda çeşit çok maşallah...

valla komplocu demeyeyim haksızlık etmeyeyim kayınvalideme çünkü eşim sipariş etti çok özlemiş anasının yemeklerini ben sarma hariç hiçbirini yapamam :))) eşin karadenizli olunca karalahana ha :))) seninde çok iyi sanırım kayınvaliden değil mi? sağolsunlar allah başımızdan eksik etmesin .... seni düşünyor yinede demek kadın ne yapsın ....
Olmaz olurmu tabikiii olur :)) Ama o korkunc sonucu görmek istemiyorsan kesinlikle olmaz abla

tamam o zaman ben sadece o günü yapıyorum ohhh dünya varmış :)))) korkunç sonuç off offf bakalım yarına bu şişlikle ne olacak yerimde saysam razıyım inşallah + olmaz ya....

beyzuş bala ellerine sağlık çabucak bitirirsin hepsini inşallah da bitmiş hallerini de eklerisn ablacım şalını da artık gezmelere giderken kullanırsın
ben de bir ara resim çekip eklerim şallarımı yelek de bitti sayılır

ablacım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim....
bu kış trikotaj atölyesi gibi geçecek desene :))) kolay gelsin yine de fazla yorma kendini tamam mı?

çok teşekkür ederimmmmm :)
öğretmenler için en büyük hediye nedir biliyor musun hatırlanmak gerçekten en büyük hediye ,onların gelip yanağına minicik bir buseyi o kocaman yürekleriyle kondurmaları ,canım öğretmenim seni çok seviyorum demeleri paha biçilemez....
çıkarsızca ,masumca, çocukça bir sevgi ve sonsuz güven daha ne olsun :)
birde öğrettiğimiz şeyleri hayata geçirdiklerinde ben inanılmaz keyif alıyorum ,bana arkadaşlar hep 'ya bunların hepsi küçük özlem' der bu çok hoşuma gider çünkü bu örnek olabildiğimi gösterir ve bana büyük bir haz verir...
hediyeniz çok ama çok değerli emin ol zaman ve emek isteyen herşey çok değerlidir ben hala o tür hediyeleri saklar zaman zaman bakıp eskilere dalarım çokta hoş olur. senin ve kızının ellerine sağlık...
merkezlere gelince bence eşininde ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan 2.yi seç hem daha yakın eşinde sorun çıkarmaz ,diğerine gidip gelirken yolda olabilecek her aksilik sana patlayabilir :))) kaç yapayım derken göz çıkarma sakın :))) ama ilkininde çocuk odaklı olması güzel tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…