- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun Asucuğum.....Yürüyüşlerde mi terleyip üşüttün acaba canım.Malum Ankara'nın ayazı vurduysa......Sıcak tutuyorsundur eminim ama söylemeden geçemedim;evde bile eski bir atkı veya yünlü bir şey sar istersen çok yumuşatıyor sıcak ortam..ece belim iyileşsin geleceğim inşallah o tarafa canım pazar günü pazardaydım ama hafta sonu diye haber vermedim canım
Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..ben aynaya bakinca kendimi hep sisman goruyorum ne kadar zayif oldugumu anlayamiyorummm bu gün 40beden etek giydim azcik SIKTI eee o zaman zayifim neden kendimi sisman saniyorum 38 bedene girincede kendimi sisman sancakmiyim merak ediyorum
he o programdan yazdigimi alta yaziyormus
Umutcuğum;Allah kolaylık versin...Çocuk yetiştirmek çok hassas bir sanat...Belli ki en ince noktalara kadar dikkat eden bir annesin.Çocuklarla hayat ne kadar stresli bunu buradaki annelere anlatmaya gerek yok. Ama her kişinin ve her ailenin dinamikleri farklı. Kimi çok sakin tabiatlı, kimi çok duygusal vb. O yüzden yaşananlar da kişiye göre değişiyor. Bizim kız son aylarda (herhalde yaşı gereği doğal olarak) çok hırçınlaştı, çok şımarık, başkalarında sevmediğim ne varsa görüyorum kızımda. Söz dinlememe, kötü sözler kullanma (gerçi bildiği en kötü sözler çiş, kaka, bok), anneye babaya vurma, kardeşi ile sürekli hır gür vb. Biz de ona gereken disiplini, ilgiyi veremiyoruz farkındayım. Eşimle bunalıyoruz, biz de geriliyoruz. Annemlerle yakın olunca onlar da dahil oluyor, bir de geçen hafta sonu onlardaki tartışma, babamın bağırıp çağırmaları son damla oldu.
Size de içimi dökmek istedim. Hem kendisi ya da yakınları böyle destek alıp memnun kalan varsa paylaşır belki diye...
Ohhhh mama....mama....mama......ooo neler gelmedi ki önce bebişe ne varsa almışlar bir sürü hediye geldi bize yok tabi artık ne var ne yok onun :)))
ama şimdi sayarsam canınız çeker çekmesin valla bende yemedim buzluğa attım gram gram yemeyi düşünüyorum :) ama sen demişsin sayayım: gömbe ( kıymalı böreğe benziyor ama kesinlikle kıymalı börek değil :) ,mantı, sarma, içli köfte, orcik ,orcik şekeri hepsi de kalorili ama hepsi buzlukta beklesinler beni :) fazla beklemez diye gömbeyi yarıya bölüp ısıttık onu yedik fazla yemedim ama nasılsa benimle ne zaman istersem yerim :)
Maaşallah....Maaşallah..Selam Ablalarrim Nasilsiniz Insallahh iyisinizdir :) Ben süperimm sabah tartildim ve tam 3 kg gitmis regl oldugum halde 2li rakamlara düsmeme yarim kg kaldi :))
Yarin spor günümm yarini iple cekiyorum :))
Vereceksin canım.Kendine inan....Başladık;bitirelim şu işi....Kızlar 63 kiloluk resimlerimi buldum albüme ekledim offf ya yine öyle olsam keşkeher ay 4 kilo versem ancak haziran temmuz gibi olabilirim o kilolarda.
Afiyet olsun.Azıcık tadına bakman iyi olmuş...Yoksa ;aklında kalır başka bir şekilde patlardı iştahın..Aslında az az tadına bakarak atlatmayı öğrendiğimiz zaman ;davete gitmekten korkmayız artık.İnan diyetim bozulur korkusuyla biri davet edecek diye ödüm patlıyor.Sen iyisini yapmışsın..Merak etme canım hasarsız döndüm
İki fincan çay şekersiz tabiki birde kız kardeşim bir kek yapmış ama içine çok çok az yağ koyduğu halde çok lezzetli olmuş ondanda ufacık bir dilim yidim
Çok geçmiş olsun Ablacığım umarım bir an önce iyileşirsin
Havalar bir öyle bir böyle olunca anlamadan tutuluyoruz maalesef
geçmis olsun ablacim insallah yarina biseyin kalmaz
Beyzuş geçmiş olsun canım yat dinlen yarın turp gibi gel aramıza inşallah.
Hadi kolay gelsin...Örgü terapi gibi iyi geliyor bana...Gece gece benimde aklıma örgü düştü Yena Ablanın örgülerini görünce
Uzun zamandır örgü örmüyordum bendeyarın ilk işim bazamın altından ip seçmek Allah gözümü doyursun önceden ne zaman örgüye niyetlensem hep fazla fazla alırdım ipleri ya sonra devamını bulamazsam diye ama örgüler her bittiyinde en az iki yumak hep artardı yarısını anneme verdiğim halde daha bir sürü ip var
Çüçük kızıma şapka şal takımıyla başlıyayım bari
Bir keresinde bir arkadaşın kız kardeşi erkek arkadaşına sana hırka örüyorum demiş ama tabi sevgililer gününe 2 gün kala daha ön tarafın yarısı bile bitmemişti ve biz İMÇ usülü 3 kişi 2 günde biirmiştik hırkayı çakalda sevgilisine ben ördüm diye hediye etmiş:60
Sağol Semirancığım..Ben de çoookkk öpüyorum seni canım..çok geçmiş olsun ablacım kendine dikkat et öptm kocamannn
Sağol Asucuğum..İyiyim şükür....herkeslere günaydıııııııııııııııın
beyzuş ablacım geçmşş olsun inşallah bişey kalmamıştır sabaha kadar
semiranımın ece ve özlem başka aklıma gelmedi tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Sağol Yenacığım.Sabah iyi uyandım...Gece deliksiz uyumuşum;kas gevşeticilerin marifeti sanırım..Günaydın,güzel bir gün diliyorum hepimize..
Beyzuşum çok geçmiş olsun inşallah gece rahat uyumuşsundur..
Derin'ciğim,demek sen rahatsızlanınca Naz cadısıda sakinleşti.:))
kıyamam ben ona büyüyor artık annesi artık daha ılımlı olur..
asıl sen kendine dikkat et büyüdükçe farklı meseleler oluşuyor..bazen tıkandığını hissediyorsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ceco'cum netde harika modeller var ben onlara baktıkça gözüm dönüyor onuda yapayım bunuda yapayım diye..:))
-------
Tüm eğitimcilerin günü kutlu olsun..
Geçmiş olsun canım.Umarım şimdi çok iyidir...günaydın kızlar
dün akşam oğlum ve en küçüğümle 365 denen avm ye gittik.benim de bu sıralar üzerimde bir bıkkınlık var ve her tarafım ağrıyor.spor yapamıyorumçdün yemeğide dışarda yedik oğlumla.ortancamı halaya bıraktık orada yaşıtı var çok seviyor.dışarda yediğim halde sapıtmadım.köfte ızgara salata ve ayran yedim.gerçi salataya kısır ekledim ama o da çok acıydı azcık yiyp bıraktım.ekmek yemediğim içn de köftenin yanında gelen pilavdan da yedim 3-4 kaşık kadar.çatalla yediğim içni anlayamadım aslında:) biraz gezdik ve sonra eve geldik.saat 9 gibi görümcemle konuştum bizim kız uyumuş.imkansız dedim hayatta böyle bişi olamaz.ben neler yapıyorumda uyuduğu saat en erken 10.30 oluyor.neyse 10 da bi daha aradı kızım ateşlenmiş.eşim heemn gidip aldı.gece kontrol ettik ara ara.bu sabahta kreşe göndermedik.2 minik kızımla evdeyim.şuan daha iyi çok şükür ama hafif ateşi var hala.bakalım gözlemleyeceğim.dün ateşi 38,6 ya kadar çıkmış
Sağol Yağmurgözlüm....Ablacım çok geçmiş olsun...İnşallah ağrıların geçmiştir..Tansiyonunuz nasıl ? tansiyon da baş ağrısı yapıyor annemden biliyorum
canım kızına çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur
Ne hassas ve zarif bir insansın canım....Fasulye ayıklıyorum yemeğe.
KAyınvaldem aradı kahvaltıya geliyorum diye.:))
birde tel.de bana diyorki kahvaltı ettinizmi.??
Ayıp olmasın diye yemedim bişey gel bekliyorum dedim..
Artık onunlada öğlen yemeği niyetine yerim.:))
Bu sıralar çok alıngan oldu.yanlış anlar diye bişi demedim..
Yaşla alakalı muhakak, gerçekten insan yaş aldıkça çocukluğuna dönüyor..
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin,çocuklarına dahi.
Bayramda görümcem bize geldi yakın oturuyor ana kız..
Günlerce surat yapmış görümceme neden bana haber vermediniz diye..:)
İyiyim Asucuğum çok şükür...Sen nasıl oldun.İnşallah biraz hafiflemiştir ağrın.beyzuş ablacım nasıl oldun
Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi beyzuş abla.
Çarpıntılarım azaldı çok şükür ama içimde sıkıntı ve ağırlık var sanırım panik ataktan kaynaklanıyor inşallah bunlarıda atlatırım.Gelmeye çalışıyorum ama çoğunlıkla evden çıkıyorum içim sıkılıyor çünkü.Sen nasılsın bu arada bende seni merak etmiştim.
Hiç becerim yok o konuda ne yazıkki bende istiyorum ama olmuyor mesala lif başlamıştım ama ne hikmetse mutfak önlüğüne benzer garip bir şey oldu ::))))banucum sağol belim geçmedi malesef yürüyüş de yapamıyorum of of
senin için de nacizane tavsiyem olacak kendini oyalayacak bişeyler bulsan canım mesela bir kurs olabilir ne biliyim elişi olabilir bu aralar topikçe hamaratız ya sen de den istersen kafanı boşaltır rahatlatır canım
Daha iyiyiyim şükür birde şu paniklik gitse tamam olucak.Geçmiş olsun Asucuğum.....Yürüyüşlerde mi terleyip üşüttün acaba canım.Malum Ankara'nın ayazı vurduysa......Sıcak tutuyorsundur eminim ama söylemeden geçemedim;evde bile eski bir atkı veya yünlü bir şey sar istersen çok yumuşatıyor sıcak ortam..
Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..
Umutcuğum;Allah kolaylık versin...Çocuk yetiştirmek çok hassas bir sanat...Belli ki en ince noktalara kadar dikkat eden bir annesin.
Merak etme;umarım gelip geçici bir dönemdir...Bizim bile bu tür dönemlerimiz olurken küçücük kuzular ne yapsın.Kendine göre çözemediği bir şey vardır.Sen fark eder yardımcı olursun zaten...
Ohhhh mama....mama....mama......Afiyet olsun...Gönderenin ellerine sağlık...
Maaşallah....Maaşallah..Hadi bakalım;inşallah kolayca verirsin kiloları...
Vereceksin canım.Kendine inan....Başladık;bitirelim şu işi....
Afiyet olsun.Azıcık tadına bakman iyi olmuş...Yoksa ;aklında kalır başka bir şekilde patlardı iştahın..Aslında az az tadına bakarak atlatmayı öğrendiğimiz zaman ;davete gitmekten korkmayız artık.İnan diyetim bozulur korkusuyla biri davet edecek diye ödüm patlıyor.Sen iyisini yapmışsın..
Ceco,3melegmvar,Efsunlu; teşekkürler güzellerim...
Sabah iyi uyandım şükür....Omuzları üşütmüşüm;onların ağrısı hafifleyince başımda geçti...
Hadi kolay gelsin...Örgü terapi gibi iyi geliyor bana...
Sağol Semirancığım..Ben de çoookkk öpüyorum seni canım..
Sağol Asucuğum..İyiyim şükür....
Sağol Yenacığım.Sabah iyi uyandım...Gece deliksiz uyumuşum;kas gevşeticilerin marifeti sanırım..
Güzel kızının başarısını kutluyorum canım.Allah daim etsin ve tüm yavrulara sağlam ve mutlu olacakları bir gelecek ihsan etsin inşallah...Bu arada seni ve eşini de kutlarım;bu başarıdaki büyük katkınız için....
Geçmiş olsun canım.Umarım şimdi çok iyidir...
Sağol Yağmurgözlüm....
İlk aklıma gelen tansiyon oluyor zaten.Normal tansiyonum.İlacımı hiç aksatmam zaten ama belli olmaz tabii..Bir de tansiyon baş ağrısını ayırt edebiliyorum.Kafadaki basıncı ve uğuldamayı hissettiğim zaman tamamdır;tansiyon fırlamış demektir.Allahtan pek oynamaz tansiyonum şükür..
Ne hassas ve zarif bir insansın canım....
İyiyim Asucuğum çok şükür...Sen nasıl oldun.İnşallah biraz hafiflemiştir ağrın.
Sağol canım..İyiyim şükür...Sen nasılsın bu aralar daha iyisin galiba....Allah sağlıktan ayırmasın...
Ben çıkmadan evvel baya bir ağırlaşmıştı ama sorun olmadı.
demek tek sorun bizde değilmiş sağolun....aynen canım ben de giremedim tam kapatıyodum son kez denedim gelmiş arada oluyor böyle
çok geçmiş olsun ablacım inşallah geçer bir an önce...İyi geceler arkadaşlar;
Bu akşam gelemedim topiğe....Akraba ziyaretindeydik...Kendimi eve zor attım.Üzerinize afiyet ;öğleden beri bir baş ağrısı başladı.Hala geçmedi ;ilaç aldığım halde...
Şimdi kas gevşetici içtim.Omuzlarım tutulmuş;sanırım baş ağrısını o yapıyor,çünkü ilaçla geçmedi....Birazda kas gevşetici jel sürüp yatıyorum..
Yarın görüşürüz nasipse..Hepinizi öpüyorum...
evet güzel ismin gerçekten :) çocuklarına ne isim koydun ki muhakkak güzeldir severler...bende seviyorum ismimi
insallah çocuklarimda benim kydugum isimleri severler
insallah hep boyle devam eder
ozlem le yapicagiz insallah sende katil
bende okumustum masallahi var valla ben tam yapamadim bile ve 2.kez denemek istedim yine yapamadim SIKILIYOR insan bi yerde sadece 3gun uyabilmistim
busefer insallah 5gun yapabilirim kiz ben detoks yazacaktim unuttum kusura bakma simdi yaziyim
2gun yada 3gun olarak yapiliyormus menuler ayni
1.gun sabah meyve veya meyve suyu
ogle sebze yemegi salata
aksam et yemegi salata
2.gunde aynisi
e hadi örde koy bakalım resmini...Gece gece benimde aklıma örgü düştü Yena Ablanın örgülerini görünce
Uzun zamandır örgü örmüyordum bendeyarın ilk işim bazamın altından ip seçmek Allah gözümü doyursun önceden ne zaman örgüye niyetlensem hep fazla fazla alırdım ipleri ya sonra devamını bulamazsam diye ama örgüler her bittiyinde en az iki yumak hep artardı yarısını anneme verdiğim halde daha bir sürü ip var
Çüçük kızıma şapka şal takımıyla başlıyayım bari
Bir keresinde bir arkadaşın kız kardeşi erkek arkadaşına sana hırka örüyorum demiş ama tabi sevgililer gününe 2 gün kala daha ön tarafın yarısı bile bitmemişti ve biz İMÇ usülü 3 kişi 2 günde biirmiştik hırkayı çakalda sevgilisine ben ördüm diye hediye etmiş:60
valla yaparsan başlayalım hadi...Melis'cim ekledim ben seni tamam dediğin an arkadaşız şekerim :)))
ayrıca 5 gün 5 kg olayını daha düşünüyorum nasılsa pazara var daha.
canım sağol çok mutlu ettin beni :)herkeslere günaydıııııııııııııııın
beyzuş ablacım geçmşş olsun inşallah bişey kalmamıştır sabaha kadar
semiranımın ece ve özlem başka aklıma gelmedi tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
teşekkürler canım.........Günaydın,güzel bir gün diliyorum hepimize..
Beyzuşum çok geçmiş olsun inşallah gece rahat uyumuşsundur..
Derin'ciğim,demek sen rahatsızlanınca Naz cadısıda sakinleşti.:))
kıyamam ben ona büyüyor artık annesi artık daha ılımlı olur..
asıl sen kendine dikkat et büyüdükçe farklı meseleler oluşuyor..bazen tıkandığını hissediyorsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ceco'cum netde harika modeller var ben onlara baktıkça gözüm dönüyor onuda yapayım bunuda yapayım diye..:))
-------
Tüm eğitimcilerin günü kutlu olsun..
çok teşekkür ederimmmmm.....günaydın kızlar bir sürü şey aklımdaydı alıntı yapmadan yazıcaktım güya araya telefon gelen giden olunca unuttum yaşlandım zaar
öğretmenler gününüz kutlu olsun öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah....günaydın kızlar
dün akşam oğlum ve en küçüğümle 365 denen avm ye gittik.benim de bu sıralar üzerimde bir bıkkınlık var ve her tarafım ağrıyor.spor yapamıyorumçdün yemeğide dışarda yedik oğlumla.ortancamı halaya bıraktık orada yaşıtı var çok seviyor.dışarda yediğim halde sapıtmadım.köfte ızgara salata ve ayran yedim.gerçi salataya kısır ekledim ama o da çok acıydı azcık yiyp bıraktım.ekmek yemediğim içn de köftenin yanında gelen pilavdan da yedim 3-4 kaşık kadar.çatalla yediğim içni anlayamadım aslında:) biraz gezdik ve sonra eve geldik.saat 9 gibi görümcemle konuştum bizim kız uyumuş.imkansız dedim hayatta böyle bişi olamaz.ben neler yapıyorumda uyuduğu saat en erken 10.30 oluyor.neyse 10 da bi daha aradı kızım ateşlenmiş.eşim heemn gidip aldı.gece kontrol ettik ara ara.bu sabahta kreşe göndermedik.2 minik kızımla evdeyim.şuan daha iyi çok şükür ama hafif ateşi var hala.bakalım gözlemleyeceğim.dün ateşi 38,6 ya kadar çıkmış
aynen ya bende ilk defa evdeyim :) ama mutluyumda yani .... gitmekte istiyorum özledimde ne bileyim nasıl bir ikilem bu :)))10 yıllık öğretmenlik hayatımda ilk defa evdeyim biraz buruk geçiyor bugün benim için.okululmu ,arkadaşlarımı ve öğrencilerimi özledim çok....ama evde olmakta ayrı bir huzur veriyor.hatta diğer 2 çocuğumda neden erken başlamışım diyorum evde olduğumdan öylede memnunum.kendimi anlayamıyorum yani:))) teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için çok şekersiniz.:109:
sağol ablacım.....Öncelikle Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere, Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun! Rabbim Van Depreminde Hayatını Kaybeden Öğretmenlerimizin de Mekanını Cennet Eylesin İnşaallah..
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
teşekkürlerrrrrrrrrr.......tüm öğretmelerin öğretmenler günü kutlu olsunnnnnnnnnnn
günaydın sevgili arkadaslar
sağol fıstığım :)Günaydinlar herkeseee :)
Tüm ögretmenlerin ögretmen günlerini kutluyorum..
Evet Abla yaa en sevdigim günde pasta günüm zaten :)))
Insallahhh bide sizlerin desteginede kesinlikle ihtiyacim var :) Burda yazilanlari takip ediyom bide kilo cetvelini gördükce herkesin nekadar verdigini daha cok hirslaniyom bende :)
yaşlandıkça değişiyor insanlar ne yapalım bizde çekiyoruz ki yaşlanınca çekilelim :)))) bizede öyle demesinler sonra...Fasulye ayıklıyorum yemeğe.
KAyınvaldem aradı kahvaltıya geliyorum diye.:))
birde tel.de bana diyorki kahvaltı ettinizmi.??
Ayıp olmasın diye yemedim bişey gel bekliyorum dedim..
Artık onunlada öğlen yemeği niyetine yerim.:))
Bu sıralar çok alıngan oldu.yanlış anlar diye bişi demedim..
Yaşla alakalı muhakak, gerçekten insan yaş aldıkça çocukluğuna dönüyor..
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin,çocuklarına dahi.
Bayramda görümcem bize geldi yakın oturuyor ana kız..
Günlerce surat yapmış görümceme neden bana haber vermediniz diye..:)
sağol ablacım .....
teşekkrler fıstık...Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
Selam güzeller,
Birazdan kuznim gelecek o yüzden şöyle bi size bakıp selam verip çıkıyım istedim.Ben bu sabah tartıda korkunç bir rakam gördüm yarına kadar inşallah iner şişlerim çok canım sıkıldı( kesinlikle kaçamakta yapmadım hafta sonu yapmıştım ama dün sadece artı 300 vardı bu gün 1 kilo neredeyse cinnet geçircem ya reglim diye desem dün nasıl normaldi de bu gün böyle (( neyse kızlar gidiyim mama hazırlıyım ben kuzene öpüyorum sizleri
Öğretmen gününüzü kutluyorum topiğimin güzel öğretmenleri.
beyzuş abla valla hep mama mama mama ne yapacağımı şaşırdım hepsini attım buzluğa yemiyorum şimdilik :))))
Tatlım yeni gördüm mesajını özür dilerimfüsunn uyuyamayanlardan mısın
sağol fıstığım :)
bende o günü tuttum tek :))) acaba her gün o günü yapsam olmaz mı :))))
@umutt kesinlikle aslında böyle bi zamanda herkesin bi psikolojik danışmana ihtiyacı var.. özellikle yoğun anneler olarak bizim.. ailece gidilmeli. bende bi ara çok araştırdım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana ayda 2 seans yapalım seans başı 350 tl idi.. bazen ara seanslar olabilir filan demişti sevgili prof. : ))) bu yüzden ayyynen dediğin gibi bu para tuzaklarını düşüne düşüne güvenim sarsıldı iyiden iyiye bende yeniden saldım...
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin ....
bence danışmandan yararlan bazen bizim göremediklerimizi göryorlar.. tamam bizlerde duyarlıyız, herşeyi öğrenmeye açığız çoğu şeyi de biliyoruz ama bence bu konunun uzmanı birinin olması sorunu daha kolay atlatmanızı sağlayabilir.......
...sıkma canını tatlım bu yollardan hemen hemen bütün anne babalar aileler geçiyordur değişik değişik hikayeleri vardır önemli olan sağlıklı birer bireyler olarak hayata devam etmeleri çocuklarımızn üzülme sen sen aklı başında bir kadınsın çocuklarını doğru aklı başında hayırlı birer evlat olarak yetiştireceğine ben kesinlikle eminm arada bu tip bocalamalar olur üzülme geçici bir dönemdir sanıyorum bennnn
Böyle durumlarda hep çaresiz ve yetersiz hisseder insan kendini, özellikle anneler bende aynını düşünürüm zaman zaman..
ÇAresiz kaldığımda ehil kişilerden öneri almayı o kadar çok isterimki..
Büyük ailede yetişen çocuklar anane babane gibi daha söz dinlemez oluyorlar sanki..
Birde kızının okula başlaması edindiği yeni çevre onu değiştirmiştir...
bence geçici bir durumdur.
eşin bir yerde haklı gibi,bazen düşünüyorum biz çocukken farklı yetiştik ama daha mutluyduk,saygılıydık amacımız vardı bir yığın..
Günümüzde ebeveyn ve çocukların rolleri değişti bu kadar esneklikte çocukları ister istemez doyumsuz ebeveynleride bunalıma sürüklüyor...
Ayrıca sen çok hamaratsın kendine tembel,üşengeç demen haksızlık..
....umutcum allah yardımcın olsun canım ama ilerlemeden psikolojik destek al ben bak çok hastalandım 2.5 aydır atlatamıyorum, kızım doğduğundan beri çok huysuzdu çok zor büyüttüm sürekli gerilmek sinirlenmek beni pani,k atak yaptı ,birde tansiyon korkusu ....
ben hastalandım kızım sakinleşti dediğin gibi babaanne anneanne ilede beraber büyüdüğü için çok zorluklar yaşıyoruz...
.....Umutcuğum;Allah kolaylık versin...Çocuk yetiştirmek çok hassas bir sanat...Belli ki en ince noktalara kadar dikkat eden bir annesin.
Merak etme;umarım gelip geçici bir dönemdir...Bizim bile bu tür dönemlerimiz olurken küçücük kuzular ne yapsın.Kendine göre çözemediği bir şey vardır.Sen fark eder yardımcı olursun zaten...
.....
aman canım dikkat et ne olur sen bize lazımsın :)dün kendimi iyi hissettiğim için normal ev işlerini yaptım bugün daha kötüyüm oturup duruyorum belimi sıcak tutmak adına sadece yelek giydim ablacım ya dedim ya ben kendime bakmam pek nedense ama dikkat ediyorum yine de
iyi yapmışım değil mi ablacım ,azar azar yerim dediğin gibi... patlarım valla azcık farklı şeylerde yemek gerek...İyi yapmışsın canım...Dediğin gibi,azar azar çıkarıp yersin...O kadar hakkımız olsun artık.Stresten patlarız valla kendimizi frenlemekten..
Geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.Ben de sıkça oluyor bu tür sorunlar ;kalorifere çok abanıyor bizim yönetim;ev öyle sıcak ki..Malum ben de menapoz ablayım;dayanamayıp camları açıveriyorum.Benim ya omuzlar ya bel tutuluyor;zavallı eşimin de hep burnu akar benim yüzümden...
harikasın canım ya inşallah hep böyle gider....slm kizlaaaaaaaar ben geldim bi bakiyim napiyolar dedimyalniz ben yürüyüs isini sanirim abarttim her yerim agriyor ve ayricada hasta oldum terleyip sogumaktan ama degdi sanirim 2 kilo vermisim insallah bu sefer basaririm insallah sonunu getirebilirim
teşekkür ederim canım ayda yılda bir olsada hatırlanıyoruz işte :)))herkese merhaba.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
sıkıcı bir istanbul günü soğuk yağmur yağıyor arada benimde sırtım kolum tutuk, soğuk hava bel fıtığım nüksediyor daha cok agrıyor.sabah 6da kalktım uyumadım bir daha ütülerimi yaptım haftasonu misafirim var kalvaltıya değişik alternatif öneriler bekliyorum sizlerden
ilbatum oho bi sürü cezbedici yemek bir anda geldiha ne irade maşallah yememişsin. bu kayınvalideler komplocu benimkide dünakşam bir tencere kara lahana sarması yapmış getirmiş çok severim ben.akşam yemepğinde yedim ne yalan söylım abartmadan kendi küçücük bişey tabi kilo sorunu yokki nerden bilsin benim halimi.saolsun benim kayınvalideye derimki anne dikkat ediyorum yemicem boşver diyor sen sıkıntıdan aldın verirsin zamnla komik kadınya.
beyzuş ablam
sanada çok geçmiş olsun. evinçok sıcak olmasıda iyi değil gercekten abimin evide öyleydi kışın şort tişört geziyorlardı evde camlar acıktı.. sonrada daha cok hasta oluyorlardı.
banu
çok geçmiş olsun kendini kendin telkin ederek iyileştirmen lazım canım sakın ilaçlara bağlanma bir süre kullan ama bağımlı olma.ben bu panik atak illetini çok iyi bilirim.
herkesi okuyorum ama unutuyorum sonra ne olur kusuruma bakmayın işyerindeyim uzun süre pc basındada kalamıyorum ama hepinizi seviyorummmmmm
Olmaz olurmu tabikiii olur :)) Ama o korkunc sonucu görmek istemiyorsan kesinlikle olmaz abla
ablacım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim....Arkadaşlar bunlarda benim yarım işlerim.Ne akla hizmet ise hepsini birden başladım ve bu kışı örgüyle geçirmeye karar verdim...
İlki batik ipten hafif simli hırkanın ön yarısı.
Krem rengi olanların ilki floş,diğeri merserize yazlık-baharlık hırkaların ön yarıları...
Gri olan pullu ipten kokoş hırkamın ön yarısı.Yeni başladım..
Sonuncu yeni bitirdiğim şalım.Bu sıcak evde nasıl kullanacaksam artık..
Tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım.
Kızım daha hazırlıkta (anasınıfı) ama bu özel günü hatırlamasına önem veriyorum. Okuldan mesaj atmışlar, "çiçek dahil hiçbir hediyeyi kabul edemiyoruz" diye. Biz de akşam oturup kızımla güzel bir resim çizdik, parlak taşlarla, pullarla süsledik, tam bitirdik oğlan gelip keçeli kalemle karalayıverdi( İkimiz de çıldırdık tabii. Kızım çok ağlayınca baştan yaptık
Beyzuş geçmiş olsun, Ece sana da geçmiş olsun, minik kızın daha iyidir umarım.
Teşekkür ederim kızlar, ilginiz ve destek mesajlarınız için. Kızımla da oğlumla da birebir vakit geçirmemiz gerektiğini, kızımın davranışlarının sebebinin ilgi çekmek ya da istediğini kolay yoldan yaptırmak iolduğunu, görmezden gelip sabırlı olarak yol alabileceğimizi vb. danışmanın bize söyleyeceği şeyleri aslında zaten tahmin ediyorum. Hepimiz doğruyu yanlışı iyi kötü ayırıyoruz, ama bir rehbere ihtiyacım var gibi hissediyorum. Nereden başlayıp nasıl yol almamız gerektiği konusunda. Bir de laf aramızda eşimin daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, ben eleştirmek, söylene söylene birşeyleri yaptırmak istemiyorum. Bir uzmanın yönlendirmesiyle o da davranışlarını düzeltir belki. İkimiz de gerginiz bu hafta zaten. Bize de faydası olur belki.
Aslında her durumda böyle uzmanlara koşanlarla inceden dalga geçerdim ama ağaç yaşken eğiliyor. Kızımın hafif bir özgüven problemi de var, bunları aşmamız, ailece daha huzurlu olmamız için umarım uygun bir uzman bulabilirim.
Bana referans veren arkadaşlarımın durumları bize tam uymuyor, kendilerine göre uzmanlar bulmuşlar, bizim durumumuzla örtüştüremedim. Dün gece epey araştırdım. İki uzmana indirdim, biri Bağdat cad. çocuk odaklı bir yer, sorunlu çocuklarla da ilgileniyorlar (otizm vb.), çocuğu ve ebeveynleri inceleyip yol gösteriyorlar.
Diğeri Ataşehir'de (eve çok yakın), aile danışmanı; çifler arası sorunları çözmek, çiftlerin ailelerinin yansıyan problemlerini çözmek, yanı sıra çocukla iletiş yolları göstermek, özellikle ergenlik sorunları üzerinde çalışıyor. Biraz kafam karıştı, az sonra telefon edip daha fazla detay edinmeye çalışacağım.
beyzuş bala ellerine sağlık çabucak bitirirsin hepsini inşallah da bitmiş hallerini de eklerisn ablacım şalını da artık gezmelere giderken kullanırsın
ben de bir ara resim çekip eklerim şallarımı yelek de bitti sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?