Sağol canım...Bitirdikçe birer birer yüklerim ...beyzuş bala ellerine sağlık çabucak bitirirsin hepsini inşallah da bitmiş hallerini de eklerisn ablacım şalını da artık gezmelere giderken kullanırsın
ben de bir ara resim çekip eklerim şallarımı yelek de bitti sayılır
ablacım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim....
bu kış trikotaj atölyesi gibi geçecek desene :))) kolay gelsin yine de fazla yorma kendini tamam mı?
az sonraaaa:))hadi bakalım koyda görelim :)
Sağol canım...Bitirdikçe birer birer yüklerim ...
Seninkileri de bekliyoruz...
Sağol canım.Aynen öyle..Trikotaj atölyesi olacak ev..Bendenizde şekil şu;
geçmis olsun canim insallah çabuk atlatirgünaydın kızlar
dün akşam oğlum ve en küçüğümle 365 denen avm ye gittik.benim de bu sıralar üzerimde bir bıkkınlık var ve her tarafım ağrıyor.spor yapamıyorumçdün yemeğide dışarda yedik oğlumla.ortancamı halaya bıraktık orada yaşıtı var çok seviyor.dışarda yediğim halde sapıtmadım.köfte ızgara salata ve ayran yedim.gerçi salataya kısır ekledim ama o da çok acıydı azcık yiyp bıraktım.ekmek yemediğim içn de köftenin yanında gelen pilavdan da yedim 3-4 kaşık kadar.çatalla yediğim içni anlayamadım aslında:) biraz gezdik ve sonra eve geldik.saat 9 gibi görümcemle konuştum bizim kız uyumuş.imkansız dedim hayatta böyle bişi olamaz.ben neler yapıyorumda uyuduğu saat en erken 10.30 oluyor.neyse 10 da bi daha aradı kızım ateşlenmiş.eşim heemn gidip aldı.gece kontrol ettik ara ara.bu sabahta kreşe göndermedik.2 minik kızımla evdeyim.şuan daha iyi çok şükür ama hafif ateşi var hala.bakalım gözlemleyeceğim.dün ateşi 38,6 ya kadar çıkmış
ALLAH yardimcisi olsunantalyadaymış selamını söyledim sesi çok kötüydü yaa aynıymış durum ilacı kesmişler ama uyanmamış hala makinaya bağlıymış
Arkadaşlar bunlarda benim yarım işlerim.Ne akla hizmet ise hepsini birden başladım ve bu kışı örgüyle geçirmeye karar verdim...
İlki batik ipten hafif simli hırkanın ön yarısı.
Krem rengi olanların ilki floş,diğeri merserize yazlık-baharlık hırkaların ön yarıları...
Gri olan pullu ipten kokoş hırkamın ön yarısı.Yeni başladım..
Sonuncu yeni bitirdiğim şalım.Bu sıcak evde nasıl kullanacaksam artık..
çok teşekkür ederimmmmm :)
öğretmenler için en büyük hediye nedir biliyor musun hatırlanmak gerçekten en büyük hediye ,onların gelip yanağına minicik bir buseyi o kocaman yürekleriyle kondurmaları ,canım öğretmenim seni çok seviyorum demeleri paha biçilemez....
çıkarsızca ,masumca, çocukça bir sevgi ve sonsuz güven daha ne olsun :)
birde öğrettiğimiz şeyleri hayata geçirdiklerinde ben inanılmaz keyif alıyorum ,bana arkadaşlar hep 'ya bunların hepsi küçük özlem' der bu çok hoşuma gider çünkü bu örnek olabildiğimi gösterir ve bana büyük bir haz verir...
hediyeniz çok ama çok değerli emin ol zaman ve emek isteyen herşey çok değerlidir ben hala o tür hediyeleri saklar zaman zaman bakıp eskilere dalarım çokta hoş olur. senin ve kızının ellerine sağlık...
merkezlere gelince bence eşininde ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan 2.yi seç hem daha yakın eşinde sorun çıkarmaz ,diğerine gidip gelirken yolda olabilecek her aksilik sana patlayabilir :))) kaç yapayım derken göz çıkarma sakın :))) ama ilkininde çocuk odaklı olması güzel tabi....
Meleğinin doğum günü kutlu olsun. Neşeli, sağlıklı, çok güzel bir yeni yaş dilerim.KIZLAR bugun benim kuçuk melegimin dogum gunupasta yaptim aksama yicez insallah fazla kaçirmam tamda tarti gununden once hiç iyi olmadi ama kizimin dogum gunu pastasindanda yememezlik edemem kendi aramizda kutlamayi dusunuyoruz insallah daha nice nice yas gunlerine hep beraber (Amiiiiiiinnnnnn)
olsun bakalım güzel işler çıkacak o atölyeden :)Sağol canım...Bitirdikçe birer birer yüklerim ...
Seninkileri de bekliyoruz...
Sağol canım.Aynen öyle..Trikotaj atölyesi olacak ev..Bendenizde şekil şu;
hadi bekliyoruzzzzzzzaz sonraaaa:))
ablacım harıl ahrıl çalışıyorum:))
teşekkürlerrrrrrrrrrmerhaba hanımlarr ogretmen arkadaslarım gununuz kutlu olsunn
sabah butun ogretmenlerımı aryıp gunlerını kutlamak ıstedım ama ne mumkunn belkı aralarında yasamyan bıle vardırr
beyzus sonda kı salına bayıldım rengı cok guzle elıne sağlıkk..
geçmis olsun canim insallah çabuk atlatir
ALLAH yardimcisi olsun
hepsi birbirinden guzel ablacim ellerine saglik gule gule giyin
BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN
KIZLAR bugun benim kuçuk melegimin dogum gunupasta yaptim aksama yicez insallah fazla kaçirmam tamda tarti gununden once hiç iyi olmadi ama kizimin dogum gunu pastasindanda yememezlik edemem kendi aramizda kutlamayi dusunuyoruz insallah daha nice nice yas gunlerine hep beraber (Amiiiiiiinnnnnn)
ilbatum(ozlem) meleklerimin ismi
buyuk oglumun Samet kuçuk oglumun Ali Akif kiziminda Eslem
çok severek seçtim esimde itiraz etmedi saolsun
senin oglusun ismi neydi?
Hediye kavgasına tutuşan, hatta hediyelerini önceden sipariş eden öğretmenleri de duyuyoruz görüyoruz ne yazık ki. Ama senin gibi öğretmenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum ben. Öğrencilerin eminim çok seviyorlardır seni, ne mutlu. Kreşe veda ederken de öğretmenine CD hazırlayıp vermiştik, kızımı videoya çekmiştim, "sen benin ilk öğretmenimsin seni çok seviyorum Elif öğretmenim" diye damardan girmiş, onun öğrettiği şiir ve şarkıları söylemişti :) Dedim ya, özenirim ben böyle şeylere kızıma da öğretmek isterim.
Galiba ben de ikincisini seçeceğim, aynı belirttiğin sebeplerden, telefon ettim ücretler de makul gibi :) Bakalım, hayırlısı...
Tariflere gelinceee, Nevin yazınca gördüm ama hepsine de atlamayayım dedim; eminim daha çeşitli ve güzel tariflere olan arkadaşlar boldur. Ama madem sen de bana pas vermişsin bir kaç sunumu güzel kahvaltılık öneri sunayım:
*Omletlerim meşhurdur benim, güzel bir omlet yapıp kurabiye kalıpları ile şekilli kesip güzel bir sunum yapabilirsin.
*Zeytin piyazı (daha önce de yazmıştım, kahvaltıya çok uygun)
*Peynir topları (daha önce yazmıştım, ister bir tabak yapılır ister normal dilimlenmiş peynir tabağının kenarları süslenir. Üzerine kürdan da saplayabilirsin.)
*Muhammara-acıka karışımı tarifimi kahvaltıda sunmayı çok severim. Tarif klasik: Ufalanmış 1 dilim bayat ekmek+pul biber+1 çorba k. limon suyu+biber salçası+az miktarda domates salçası+kimyon+karabiber+kuru fesleğen+iri dövülmüş ceviz+nar ekşisi+1 diş sarımsak+maydonoz+1 çorba k. tahin. Çay bardağı ile yuvarlak kesilmiş hafif fırınlanmış tost ekmeğine sürünce sunumu da güzel olur.
*Mini pizza: Pizza hamurunu bir kase ile keserek tek kişilik olarak hazırlamak, üzerine sos, rende kaşar, ince dilim sucuk, domates, sviri biber vb. bildiğin ev yapımı pizza işte :)
tamam o zaman ben sadece o günü yapıyorum ohhh dünya varmış :)))) korkunç sonuç off offf bakalım yarına bu şişlikle ne olacak yerimde saysam razıyım inşallah + olmaz ya....
cnm kendine dikkat et sicak tut kendini masaj yaptir iyi gelirbanucum sağol belim geçmedi malesef yürüyüş de yapamıyorum of of
senin için de nacizane tavsiyem olacak kendini oyalayacak bişeyler bulsan canım mesela bir kurs olabilir ne biliyim elişi olabilir bu aralar topikçe hamaratız ya sen de den istersen kafanı boşaltır rahatlatır canım
Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..
ablacim bas agrin gecmis cok kötü oluyor bas agrisi bende bu gün ramazan borclarima niyetlendim bas agrim yavas yavas geliyor ilk günü agriyor hep ,...
ablacim kendimi ne kadar oldugumu anlayamiyorum hep yanimdaki arkadasa sorarim ben bu kadar miyim diyeyada kendi kiyafetlerimi giydirip bakiyom illtifatlarin icin tskler sende cok tatlisin
cnm cok iyi etmissin buzluga atmakla ben düsünüyorumda ben atarmiydim masallah cnm sanabeyzuş abla valla hep mama mama mama ne yapacağımı şaşırdım hepsini attım buzluğa yemiyorum şimdilik :))))
hosgeldin cnm bu sefer birakip gitmek yokslm kizlaaaaaaaar ben geldim bi bakiyim napiyolar dedimyalniz ben yürüyüs isini sanirim abarttim her yerim agriyor ve ayricada hasta oldum terleyip sogumaktan ama degdi sanirim 2 kilo vermisim insallah bu sefer basaririm insallah sonunu getirebilirim
ablacim hepsi cok guzel bitince resimleri eklersin $alida gezmeye giderken felan giyersin rengi cok guzelmisArkadaşlar bunlarda benim yarım işlerim.Ne akla hizmet ise hepsini birden başladım ve bu kışı örgüyle geçirmeye karar verdim...
İlki batik ipten hafif simli hırkanın ön yarısı.
Krem rengi olanların ilki floş,diğeri merserize yazlık-baharlık hırkaların ön yarıları...
Gri olan pullu ipten kokoş hırkamın ön yarısı.Yeni başladım..
Sonuncu yeni bitirdiğim şalım.Bu sıcak evde nasıl kullanacaksam artık..
][/url]
cnm prensesinin dogum günü mubarek olsun daha nice saglikli uzun yillara
tamam tamam vazgeçtim :)))Aman abla sakin haa :)))) Yoksa biz bile kurtaramayiz seni sadece o günü yaparsan :)))))
ben yükledikten sonra sen kesin becerirsin :)))yükleyemedim bir türlü daha sonra denerim tekrar
melis minik meleğinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim
slm kizlarrr
BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN
dün baya eksideydim ama bu gün fazla ciktim :44:
[/COLOR][/I][/B]
Baktırdım beyzuş abla oda normal çıktı sanırım panik atak yaşıyorum.
Bende tam düzelemedim derincim nasıl geçicek bu sıkıntılı dönem bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun çok fenadır tutulma kendine dikkat et.
Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi beyzuş abla.
Çarpıntılarım azaldı çok şükür ama içimde sıkıntı ve ağırlık var sanırım panik ataktan kaynaklanıyor inşallah bunlarıda atlatırım.Gelmeye çalışıyorum ama çoğunlıkla evden çıkıyorum içim sıkılıyor çünkü.Sen nasılsın bu arada bende seni merak etmiştim.
Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..
ablacim bas agrin gecmis cok kötü oluyor bas agrisi bende bu gün ramazan borclarima niyetlendim bas agrim yavas yavas geliyor ilk günü agriyor hep ,...
ablacim kendimi ne kadar oldugumu anlayamiyorum hep yanimdaki arkadasa sorarim ben bu kadar miyim diyeyada kendi kiyafetlerimi giydirip bakiyom illtifatlarin icin tskler sende cok tatlisin
cnm cok iyi etmissin buzluga atmakla ben düsünüyorumda ben atarmiydim masallah cnm sana
hosgeldin cnm bu sefer birakip gitmek yok
ablacim hepsi cok guzel bitince resimleri eklersin $alida gezmeye giderken felan giyersin rengi cok guzelmis
cnm prensesinin dogum günü mubarek olsun daha nice saglikli uzun yillara
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. ilkokulda 2 tane öğretmenim olmuştu, ikisi de dünya iyisi mükemmel insanlardı. çok şanslıyım böyle iyi öğretmenlerle karşılaştığım için...
aaa balıkta kurdun ne işi var ya ben hiç rastlamadım bayattır o zaman....arkadaşlar bişi sormak istiyorum hamsilerin üzerinde küçük kurtlar gördüm kırmızı sizde denk geldiniz mi ?
hamsiyi de severim hani ama 3tür gelen hamsiler çöpe gitti bi dahada almamaya karar verdim
beni balıktan soğuttular peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?