Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım...Bitirdikçe birer birer yüklerim ...
Seninkileri de bekliyoruz...

ablacım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim....
bu kış trikotaj atölyesi gibi geçecek desene :))) kolay gelsin yine de fazla yorma kendini tamam mı?

Sağol canım.Aynen öyle..Trikotaj atölyesi olacak ev..Bendenizde şekil şu;

Son düzenleme:
maşallah herkes hamarat olmuş ne güzel modeller yapıp koyabiliyorsunuz bende kızlarıma çeyiz için tülbentlere başladım yaşı 20 oldu yavaş yavaş yaparım .

merhaba hanımlarr ogretmen arkadaslarım gununuz kutlu olsunn
sabah butun ogretmenlerımı aryıp gunlerını kutlamak ıstedım ama ne mumkunn belkı aralarında yasamyan bıle vardırr

beyzus sonda kı salına bayıldım rengı cok guzle elıne sağlıkk..

geçmis olsun canim insallah çabuk atlatir

antalyadaymış selamını söyledim sesi çok kötüydü yaa aynıymış durum ilacı kesmişler ama uyanmamış hala makinaya bağlıymış
ALLAH yardimcisi olsun

hepsi birbirinden guzel ablacim ellerine saglik gule gule giyin

BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN

KIZLAR bugun benim kuçuk melegimin dogum gunu pasta yaptim aksama yicez insallah fazla kaçirmam tamda tarti gununden once hiç iyi olmadi ama kizimin dogum gunu pastasindanda yememezlik edemem kendi aramizda kutlamayi dusunuyoruz insallah daha nice nice yas gunlerine hep beraber (Amiiiiiiinnnnnn)

ilbatum(ozlem) meleklerimin ismi
buyuk oglumun Samet kuçuk oglumun Ali Akif kiziminda Eslem
çok severek seçtim esimde itiraz etmedi saolsun
senin oglusun ismi neydi?

Hediye kavgasına tutuşan, hatta hediyelerini önceden sipariş eden öğretmenleri de duyuyoruz görüyoruz ne yazık ki. Ama senin gibi öğretmenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum ben. Öğrencilerin eminim çok seviyorlardır seni, ne mutlu. Kreşe veda ederken de öğretmenine CD hazırlayıp vermiştik, kızımı videoya çekmiştim, "sen benin ilk öğretmenimsin seni çok seviyorum Elif öğretmenim" diye damardan girmiş, onun öğrettiği şiir ve şarkıları söylemişti :) Dedim ya, özenirim ben böyle şeylere kızıma da öğretmek isterim.

Galiba ben de ikincisini seçeceğim, aynı belirttiğin sebeplerden, telefon ettim ücretler de makul gibi :) Bakalım, hayırlısı...

Tariflere gelinceee, Nevin yazınca gördüm ama hepsine de atlamayayım dedim; eminim daha çeşitli ve güzel tariflere olan arkadaşlar boldur. Ama madem sen de bana pas vermişsin bir kaç sunumu güzel kahvaltılık öneri sunayım:
*Omletlerim meşhurdur benim, güzel bir omlet yapıp kurabiye kalıpları ile şekilli kesip güzel bir sunum yapabilirsin.
*Zeytin piyazı (daha önce de yazmıştım, kahvaltıya çok uygun)
*Peynir topları (daha önce yazmıştım, ister bir tabak yapılır ister normal dilimlenmiş peynir tabağının kenarları süslenir. Üzerine kürdan da saplayabilirsin.)
*Muhammara-acıka karışımı tarifimi kahvaltıda sunmayı çok severim. Tarif klasik: Ufalanmış 1 dilim bayat ekmek+pul biber+1 çorba k. limon suyu+biber salçası+az miktarda domates salçası+kimyon+karabiber+kuru fesleğen+iri dövülmüş ceviz+nar ekşisi+1 diş sarımsak+maydonoz+1 çorba k. tahin. Çay bardağı ile yuvarlak kesilmiş hafif fırınlanmış tost ekmeğine sürünce sunumu da güzel olur.
*Mini pizza: Pizza hamurunu bir kase ile keserek tek kişilik olarak hazırlamak, üzerine sos, rende kaşar, ince dilim sucuk, domates, sviri biber vb. bildiğin ev yapımı pizza işte :)

Meleğinin doğum günü kutlu olsun. Neşeli, sağlıklı, çok güzel bir yeni yaş dilerim.

Son düzenleme:
Sağol canım...Bitirdikçe birer birer yüklerim ...
Seninkileri de bekliyoruz...

Sağol canım.Aynen öyle..Trikotaj atölyesi olacak ev..Bendenizde şekil şu;
olsun bakalım güzel işler çıkacak o atölyeden :)
az sonraaaa:))

ablacım harıl ahrıl çalışıyorum:))
hadi bekliyoruzzzzzzz
teşekkürlerrrrrrrrrr

iyi ki doğdun dileklerimizi ilet minik prensese....
hepsi adıyla yaşasın hepsininde çok güzel maşallah... benim avatarımda var ya batu :)

allahtan hiç öyle bir öğretmen grubuyla çalışmadım sinir olurum valla ... sevmiyorum hediyeyi bende ,en büyük hediye ders çalışmaları yeter bana :)
çok güzel bir hediye hazırlmaışsınız bendede 23 nisan'ı hazırlamışlar sınıfça onu vermişlerdi hatıra :)
fiyatta önemli bence 2. seçenek daha iyi gibi

marifetli anacım bu bayan ben diyorum :))))

yükleyemedim bir türlü daha sonra denerim tekrar
melis minik meleğinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim

slm kizlarrr
BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN

dün baya eksideydim ama bu gün fazla ciktim :44:
[/COLOR][/I][/B]
Baktırdım beyzuş abla oda normal çıktı sanırım panik atak yaşıyorum.

Bende tam düzelemedim derincim nasıl geçicek bu sıkıntılı dönem bilmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun çok fenadır tutulma kendine dikkat et.

Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi beyzuş abla.

Çarpıntılarım azaldı çok şükür ama içimde sıkıntı ve ağırlık var sanırım panik ataktan kaynaklanıyor inşallah bunlarıda atlatırım.Gelmeye çalışıyorum ama çoğunlıkla evden çıkıyorum içim sıkılıyor çünkü.Sen nasılsın bu arada bende seni merak etmiştim.[/QUOTE]

banucum gecmis olsun disari cikmakla iyi ediyorsun temiz hava iyi gelir cnm
cnm kendine dikkat et sicak tut kendini masaj yaptir iyi gelir

bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. ilkokulda 2 tane öğretmenim olmuştu, ikisi de dünya iyisi mükemmel insanlardı. çok şanslıyım böyle iyi öğretmenlerle karşılaştığım için...

arkadaşlar bişi sormak istiyorum hamsilerin üzerinde küçük kurtlar gördüm kırmızı sizde denk geldiniz mi ?

hamsiyi de severim hani ama 3tür gelen hamsiler çöpe gitti bi dahada almamaya karar verdim
beni balıktan soğuttular peh

Aman abla sakin haa :)))) Yoksa biz bile kurtaramayiz seni sadece o günü yaparsan :)))))
tamam tamam vazgeçtim :)))
yükleyemedim bir türlü daha sonra denerim tekrar
melis minik meleğinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim
ben yükledikten sonra sen kesin becerirsin :)))

banucum gecmis olsun disari cikmakla iyi ediyorsun temiz hava iyi gelir cnm

cnm kendine dikkat et sicak tut kendini masaj yaptir iyi gelir

teşekkürler canımmmmmm.....
yemedim valla sen benrim yerimde olsan ne yapardın bence yerdin çünkü senin kilon az benim fazla senin hakkın benim değil (((

teşekkürler....

aaa balıkta kurdun ne işi var ya ben hiç rastlamadım bayattır o zaman....

çok güzel olmuş ellerine sağlık, bu modellerden bendede var KV yapmış göndermişti bebişe :) ben anlamam malesef düz ör geç benim yöntem :)

kurtmu desem solucan mı bilemedim hani bebek tatasında olurya beyaz kılkurdu onun kırmızısı işte çok ince bişi

benim koca dün yine getirmiş hamsi ben dokunmadım kendisi ayıkladı bak diyo tertemiz pırıl pırıl bişi yok bi baktım yine var bence sizde dikkat edin bidahakine iyi inceleyin

Melis'çiğim kuzunun yeni yaşı kutlu olsun..
Hayırlı ve mutlu bir evlat olsun..

Asuu'cum iki yelekte harika olmuş..
İyi iş çıkarmışsın :)
Ben öyle yelek yapamıyorum mesela..

Benim oğlana yaptığım yeleği babaannesi söktürdü bir güzel. nerdeyse arka bitiyodu, çok geniş olmuş dedi.:))
Yeniden başladım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…