internetten araştırdım da bayağı memnun kalanlar sıkılaşanlar var, ben de bi ara 3 hafta kadar yaptım cidden sıkılaştırıyor. havalar soğuk olduğu için dışarı çıkmak istemiyorum açıkçası, çok çabuk hasta oluyorum faranjitim de var, leslie cazip geldi gözüme:)) siz ne kadar zamandır kilo veriyosunuz? yani ne zaman başladınız?
allah allah daha hamsinin kurtlanması için erken diye biliyorum ben, demek kurtlanmış bile. Kimi yağmurlardan sonra kurtlanır der, kimi Şubat'tan sonra... Çok emin değilim ama sıcak akıntılar kurtlanma yapıyor diye biliyorum. Kurtlar çok incedir, çok iyi bakmalı... Tüm hamsi alan arkadaşlarımız dikkat etsin :)))arkadaşlar bişi sormak istiyorum hamsilerin üzerinde küçük kurtlar gördüm kırmızı sizde denk geldiniz mi ?
hamsiyi de severim hani ama 3tür gelen hamsiler çöpe gitti bi dahada almamaya karar verdim
beni balıktan soğuttular peh
Yok canım sadece sen değilsin, ben de ne yazık ki hiç anlamıyorum. Lisede miydi neydi, ev ekonomisi dersinde denemiştim, çok da zevkliydi, sonra unuttum, öğreten de olmayınca..şu koca topikte bir tek ben anlamıyorum sanırım bu işten :)
bende şu şişlikten dolayı hiç ümitli değilim ya neyse ,aynı çıksam göbek atacağım valla....
Hepiniz için en hayırlısını diliyorum. Allah sana güç kuvvet versinselam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.
Amin Banucuğum. Eşin için de çok zor, en kısa zamanda yüzünüz güler, kayınpederin iyiye gider inşallah.....
Bugün eşimde direk iş çıkışı babasına gitti. İki gündür KP devamlı ağlıyormuş ve KV aynen tavırlarına devam ediyormuş dün kızım geldikten sonra anlattı bana. KP ağladıkca yok kabus gördüm, yok kızımı özledim, yok bilmemne diye KVde bir yandan söyleniyormuş ne ağlıyorsun işte sussana niye elli kere bişeyi tekrarlıyorsun diye. Kızım çok üzülmüş ve bana anlattı neden Babannem böyle yapıyor dedeme yazık değilmi diye. Dün bende eşime anlattım bak konuş şununla sırf o hallerini görmemek için gitmiyorum aşağı yoksa sinirlerime hakim olamazsam KVle kavga ederim diye. Oda görmüş bugünki halini ve tabiki en çok babasının o ağlamasına üzülmüş. Bana nekadar Annemin sinirleri bozuk desede oda içten içe ona kızıyor sanırım çünkü geldiğinde eşim hiç iyi değildi. Sırf ona her an anlamda destek olduğumu hissetsin diye bir an sıkıca sarılmak geldi içimden ve bir baktım koca adam ağlıyor.
Bana sarılma ne olur yoksa kendimi tutamıyacağım daha beter sinirlerim boşalacak demek zorunda hissetti kendini ama o an tam tersine ihtiyacı olduğunu bildiğim için içim acıdı resmen. Hiç birşey yapamamak içimi acıtıyor elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef ve bunu eşimede söyledim sen dua et Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun.....
Güzel Allahım bütün hastalara şifa versin ve kimseye çektirmesin.....Aminnnn
Gelmiş geçmiş olsun Füsun. Defo kısmını bilmem ama gerçekten çok tatlı bir insansın sennn.Maşallah canım,doktorlar çok umutlu konuşmazlar genelde sonradan bir şey olursa sorun yaşamayalım diye.Bide eskiden daha vicdanlımıydı doktorlar bilemiyorum hasta yakınına filan söylenirdi hastalığı babamın kanser olduğunu direk babama söylemişler annem ablamın yanındaydı ablam yeni doğum yapmıştı tek gitmişti babam.O koskoca adam parkta oturup ağlamış en çokta torunlarımı sevemeden gitcem diye.Ama rabbim öyle büyük ki onu bize bağışladı torunlarının ilk okula gittiğini bile gördü ve inşallah düğünlerinide görcek canım babam.Sen de mucizelere inan ben inanıyorum çünkü ben de mucizelerden biriyim ya ölür ya sakat kalır dedikleri bir çocuktum ben kaza geçirdiğimde.Şükür yaşıyorum ve hiç bir sakatlığım yok,tamam azcık kafadan sakatım ama o da benim tatlı defom
yardımcın olunca çok daha iyi hissedeceksin.
Bolero harika gerçekten..İlk yüklediğin modellerde çok güzeldi..
Evet haklısın bende yaptım,gördüm faydasını.:)
Ben çocukluğumdan beri şişkoyum..gençkızlığımda bir kaç yıl zayıftım sonra ışık hızıyla tekrar kilo aldım..
Son 13 yıldır hep 90-100 lü kilolardayım..
Umutsuz vakayım,iradesizim yemek yemeyi yedirmeyi çok seviyorum geniş bir ailem var, suçlayacak birileri olmalı herzaman..
2,5 yıldır bu topikteyim henüz bir başarım yok..En büyük başarım 89 u görüp tekrar 3 lü rakamlara çıkmak.:))
Fakat çok başarılı arkadaşlarımız var asumanzeynep,dalokaysmom,semiran,dilencii.yasafat,saferan,LEAH,daha bir çok arkadaşımız..
Açıkçası benim dışımda herkes başarılı.)
Kız bir yardımcımız var şu hayatta, işimizi kolaylaştıran (gerçi gene elimiz sudan, başımız işten kurtulmuyor ya), ne dalga geçip duruyonussss.
o kadar içten,samimi yazmışsınız ki bayıldım:) kendinize haksızlık etmeyin bence, 10 kilo vermişsiniz işte, demek ki isteseniz daha çok verebilirsiniz. sizi ben bir alıntınızdan tanıyorum, 42 kilo veren bir hanfendinin başarı öyküsünü derleyip paylaşmıştınız , yaklaşık 1 yıl önce okuyup çok beğenmiştim, ilham almıştım ama herhangi bir yol katedememiştim. yemek konusunda değil ama spor konusunda ben de pek iradeli sayılmam, snaırım üşengecim her ne kadar başkası dediğinde kabul etmesem de, burda itiraf edebiliyorum:))
umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz, siz ve diğerleri, kendim de tabi:)
Sen kaç kilosun.?
ÖĞrencimiydin.?
dinbumcum ne demek.:)
eferim sana süpersin her ne kadar sen yaptığın beslenme ve spor şeklini beğenmesende doğruyu bildiğimiz için sorun yok olsun bu hafta böyle olsun haftaya doğrusu olur değil mi öptm seniiMerhaba güzel bayanlar. Geçmişi okumadan önce bildirimlerimi yapayım:
Geçen hafta 84.8 kg
Bu hafta 83.1 kg
Fark: 1.7 kg :)))
Durup durup dün (kısmen de önceki gün) sapıtmama rağmen, uzun süredir ilk defa ciddi bir fark gördüm. Tabii başlıca sebebi bugün reglin bitmiş olması; diğer sebebi de keyifsiz geçirdiğim 3-5 gün iştahsız olmam. Pek sağlıklı gitmese de sevindirdi beni bu fark :)
Daha önce yazmıştım, isteksizlik ve ağrı sızı yüzünden yürüyüş de yapamadım, sadece dün 60 dk yürüyüş, bugün 30 dk aerobik. (ititraf edeyim sırf bildirim var diye yaptım aerobiği de) yani 90 dk spor
Kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, şimdi geçmişi okuyayım :)
Evet haklısın bende yaptım,gördüm faydasını.:)
Ben çocukluğumdan beri şişkoyum..gençkızlığımda bir kaç yıl zayıftım sonra ışık hızıyla tekrar kilo aldım..
Son 13 yıldır hep 90-100 lü kilolardayım..
Umutsuz vakayım,iradesizim yemek yemeyi yedirmeyi çok seviyorum geniş bir ailem var, suçlayacak birileri olmalı herzaman..
2,5 yıldır bu topikteyim henüz bir başarım yok..En büyük başarım 89 u görüp tekrar 3 lü rakamlara çıkmak.:))
Fakat çok başarılı arkadaşlarımız var asumanzeynep,dalokaysmom,semiran,dilencii.yasafat,saferan,LEAH,daha bir çok arkadaşımız..
Açıkçası benim dışımda herkes başarılı.)
Canımm, geçmişi okurken görmemişim,azıcık geçikmeli yanıtlıyorum. Biraz daha iyiyim, bu hafta başı çok tatsızdım gerçekten. Gene de bir boşluk hissediyorum, bu hafta hiç görüşmedik sayılır annemlerle. (Bir kere çocukları kapıdan alıp gezmeye götürüp getirdiler). Dün, bugün biraz daha iyiyim :)umutttt,
nasılsın canım...
süpersin canım aynı kilodayız bu hafta :))) ben veremedim 200 gramdan başka
bende veren herkesi tebrik ediyorum...
nilüferrrrryapma ole ne biz sensiz oluruz ne sen bizsiz birimizin başarısı hepimizin başarısı sen bu topiğin baştaclarından birisin ve başarın yadsınamaz lütfen kendine haksızlık etme öptm seni de bak hiç vaktim yokken çocukları bhırakıp sana yorum yapmak istedimmmm seni seviyorummmm
oleyyyyyy yalnız değili :))) bende en son orta okulda öğrenmiştim gerçi severim örgüyü ama beceremiyorum 1-2 yıl önce bir atkı örmüştüm komşumun yardımıyla kadın anlattı ben yaptım 2 günde bitti elim çabukta öğreten biri lazım :) ama dantel falan hiç yapmadım bilmem yani... bence senin branşın mutfak ve leziz yemekler :)allah allah daha hamsinin kurtlanması için erken diye biliyorum ben, demek kurtlanmış bile. Kimi yağmurlardan sonra kurtlanır der, kimi Şubat'tan sonra... Çok emin değilim ama sıcak akıntılar kurtlanma yapıyor diye biliyorum. Kurtlar çok incedir, çok iyi bakmalı... Tüm hamsi alan arkadaşlarımız dikkat etsin :)))
Yok canım sadece sen değilsin, ben de ne yazık ki hiç anlamıyorum. Lisede miydi neydi, ev ekonomisi dersinde denemiştim, çok da zevkliydi, sonra unuttum, öğreten de olmayınca..
Hepiniz için en hayırlısını diliyorum. Allah sana güç kuvvet versin
Amin Banucuğum. Eşin için de çok zor, en kısa zamanda yüzünüz güler, kayınpederin iyiye gider inşallah.
Gelmiş geçmiş olsun Füsun. Defo kısmını bilmem ama gerçekten çok tatlı bir insansın sennn.
Kız bir yardımcımız var şu hayatta, işimizi kolaylaştıran (gerçi gene elimiz sudan, başımız işten kurtulmuyor ya), ne dalga geçip duruyonussss.
ay benim neremi beğendin hepi topu 200 gram ya ama haftaya ilk sıradayım Melissss ile :)))) Füsunda eklenirse tamamdır ilk 3 :)))Ayşe, Yasafat, Fadime, Asumanzeynep, Yasemenn, Gülma, Karanfill, Semiran, Beyzuş, Ece, Derin, İlbatum... Umarım unuttuğum yoktur, hepinize bravoooooooooo. Beğen butonumuz ne güzeldi, kilo kaybeden herkesi beğeniyordum(
Canımm, geçmişi okurken görmemişim,azıcık geçikmeli yanıtlıyorum. Biraz daha iyiyim, bu hafta başı çok tatsızdım gerçekten. Gene de bir boşluk hissediyorum, bu hafta hiç görüşmedik sayılır annemlerle. (Bir kere çocukları kapıdan alıp gezmeye götürüp getirdiler). Dün, bugün biraz daha iyiyim :)
Sen nasılsın?
* Bu arada biliyorum tabii şamata yaptığınızı, biraz da ben takılayım dedim :)
Sağol canım. Ben ne yazık ki aylardır aynı kilolarda takılıyorum. Sen azimlisin ama maşallah, sen ilerle yetmişlere doğru bana da moral olur belki :)
Merhabalarrrrr
İlk önce bu hafta topiğimizdeki bütün Çıtır adaylarını ayakta alkışlamak istiyorum
Hepiniz harikasınız ve maşallahyine eski günlerimize dönüyoruz anlaşılan
Kilo veren veya sabit kalan herkesi tebrik ediyorum ve inanıyorum ki haftayada yine böyle güzel sonuçlar alacağız
Bende Bildirimi yapayım bari
Geçen hafta 113.4 kg
Bu hafta 113.1 kg
Fark: - 300 gr ( bu kadar bağırsak grevine nazaran ben sonuçtan çok memnunum ama yakında bağırsaklara lookout ilan
ediceğim eğer greve devam ederlerse)
Sporum: maalesef ancak 120 dakika ( hala arada takılıyorum nasıl bir bel ağrısıysa :26:) bunada şükür hiç yoktan iyidir.
allah allah daha hamsinin kurtlanması için erken diye biliyorum ben, demek kurtlanmış bile. Kimi yağmurlardan sonra kurtlanır der, kimi Şubat'tan sonra... Çok emin değilim ama sıcak akıntılar kurtlanma yapıyor diye biliyorum. Kurtlar çok incedir, çok iyi bakmalı... Tüm hamsi alan arkadaşlarımız dikkat etsin :)))
Yok canım sadece sen değilsin, ben de ne yazık ki hiç anlamıyorum. Lisede miydi neydi, ev ekonomisi dersinde denemiştim, çok da zevkliydi, sonra unuttum, öğreten de olmayınca..
Amin Banucuğum. Eşin için de çok zor, en kısa zamanda yüzünüz güler, kayınpederin iyiye gider inşallah.
Gelmiş geçmiş olsun Füsun. Defo kısmını bilmem ama gerçekten çok tatlı bir insansın sennn.
buzlukta o kadar güzel yiyecekler beni bekliyor bense pırasa pişiriyorumneyse pırasayı çok seviyorum allahtan
kuzum sen nasıl verdin o kiloyu MAŞAALLAH
yimedin içmedin herhal
semoşum yeter bu olumsuz konuşmalar artık bitsin. 85 altına inilecek yılbasında yeter artık.
Amiiiiiinnnnnnnbak seni okurken aklıma ne geldi.
karı koca olmak, kardeş olmak, hatta anne çocuk bile olmak belli bir davranış sekillerni zorunlu kılmıyor artık. yani hep diyoruz karı koca birbirine böyle mi yapar diye, ama yıllar geçtikçe aynı ev de bile olsan bağlar zayıflıyor, uğraşta azaldıkça tüm eski defterler gün yuzune çıkarılıp karşılıklı kinleniliyor. yahut kardeşlikte bile bazen "bunu bana kardeşim nasıl yapar cumlesini kurabiliyoruz, yahut bir anne çocuğuna, ya da bir evlat annesine böylemi davranır diyoruz.
özetle herşey insanlıkla alakalı kim olursa olsun karı koca, anne baba evlat kardeş farketmiyor insan gibi insan olmak, vicdan sahibi olmak sart birşeylerin doğru kalabilmesi sevginin hayatımıza dahil olması için.
Allah hepimizi insan gibi insanlarla karşılaştırsın, yüreklerimizden vicdanı almasın.
benim bir yardimcim bile yokallah allah daha hamsinin kurtlanması için erken diye biliyorum ben, demek kurtlanmış bile. Kimi yağmurlardan sonra kurtlanır der, kimi Şubat'tan sonra... Çok emin değilim ama sıcak akıntılar kurtlanma yapıyor diye biliyorum. Kurtlar çok incedir, çok iyi bakmalı... Tüm hamsi alan arkadaşlarımız dikkat etsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?