Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet haklısın bende yaptım,gördüm faydasını.:)

Ben çocukluğumdan beri şişkoyum..gençkızlığımda bir kaç yıl zayıftım sonra ışık hızıyla tekrar kilo aldım..
Son 13 yıldır hep 90-100 lü kilolardayım..
Umutsuz vakayım,iradesizim yemek yemeyi yedirmeyi çok seviyorum geniş bir ailem var, suçlayacak birileri olmalı herzaman..
2,5 yıldır bu topikteyim henüz bir başarım yok..En büyük başarım 89 u görüp tekrar 3 lü rakamlara çıkmak.:))

Fakat çok başarılı arkadaşlarımız var asumanzeynep,dalokaysmom,semiran,dilencii.yasafat,saferan,LEAH,daha bir çok arkadaşımız..
Açıkçası benim dışımda herkes başarılı.)

allah allah daha hamsinin kurtlanması için erken diye biliyorum ben, demek kurtlanmış bile. Kimi yağmurlardan sonra kurtlanır der, kimi Şubat'tan sonra... Çok emin değilim ama sıcak akıntılar kurtlanma yapıyor diye biliyorum. Kurtlar çok incedir, çok iyi bakmalı... Tüm hamsi alan arkadaşlarımız dikkat etsin :)))
şu koca topikte bir tek ben anlamıyorum sanırım bu işten :)
bende şu şişlikten dolayı hiç ümitli değilim ya neyse ,aynı çıksam göbek atacağım valla....
Yok canım sadece sen değilsin, ben de ne yazık ki hiç anlamıyorum. Lisede miydi neydi, ev ekonomisi dersinde denemiştim, çok da zevkliydi, sonra unuttum, öğreten de olmayınca..
Hepiniz için en hayırlısını diliyorum. Allah sana güç kuvvet versin
Amin Banucuğum. Eşin için de çok zor, en kısa zamanda yüzünüz güler, kayınpederin iyiye gider inşallah.

Gelmiş geçmiş olsun Füsun. Defo kısmını bilmem ama gerçekten çok tatlı bir insansın sennn.
yardımcın olunca çok daha iyi hissedeceksin.

Bolero harika gerçekten..İlk yüklediğin modellerde çok güzeldi..

Kız bir yardımcımız var şu hayatta, işimizi kolaylaştıran (gerçi gene elimiz sudan, başımız işten kurtulmuyor ya), ne dalga geçip duruyonussss.

o kadar içten,samimi yazmışsınız ki bayıldım:) kendinize haksızlık etmeyin bence, 10 kilo vermişsiniz işte, demek ki isteseniz daha çok verebilirsiniz. sizi ben bir alıntınızdan tanıyorum, 42 kilo veren bir hanfendinin başarı öyküsünü derleyip paylaşmıştınız , yaklaşık 1 yıl önce okuyup çok beğenmiştim, ilham almıştım ama herhangi bir yol katedememiştim. yemek konusunda değil ama spor konusunda ben de pek iradeli sayılmam, snaırım üşengecim her ne kadar başkası dediğinde kabul etmesem de, burda itiraf edebiliyorum:))

umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz, siz ve diğerleri, kendim de tabi:)

Kız bir yardımcımız var şu hayatta, işimizi kolaylaştıran (gerçi gene elimiz sudan, başımız işten kurtulmuyor ya), ne dalga geçip duruyonussss.

Yaaa ne dalgası,gırgır şamata desek daha doğru olur..
Hep beyzuşun yüzünden, benim özel şoförümü kıskandı olanlar oldu işte...

Son düzenleme:

Sen kaç kilosun.?
ÖĞrencimiydin.?
dinbumcum ne demek.:)

Son düzenleme:
eferim sana süpersin her ne kadar sen yaptığın beslenme ve spor şeklini beğenmesende doğruyu bildiğimiz için sorun yok olsun bu hafta böyle olsun haftaya doğrusu olur değil mi öptm senii

nilüferrrrr yapma ole ne biz sensiz oluruz ne sen bizsiz birimizin başarısı hepimizin başarısı sen bu topiğin baştaclarından birisin ve başarın yadsınamaz lütfen kendine haksızlık etme öptm seni de bak hiç vaktim yokken çocukları bhırakıp sana yorum yapmak istedimmmm seni seviyorummmm

Ayşe, Yasafat, Fadime, Asumanzeynep, Yasemenn, Gülma, Karanfill, Semiran, Beyzuş, Ece, Derin, İlbatum... Umarım unuttuğum yoktur, hepinize bravoooooooooo. Beğen butonumuz ne güzeldi, kilo kaybeden herkesi beğeniyordum (

umutttt,
nasılsın canım...
Canımm, geçmişi okurken görmemişim,azıcık geçikmeli yanıtlıyorum. Biraz daha iyiyim, bu hafta başı çok tatsızdım gerçekten. Gene de bir boşluk hissediyorum, bu hafta hiç görüşmedik sayılır annemlerle. (Bir kere çocukları kapıdan alıp gezmeye götürüp getirdiler). Dün, bugün biraz daha iyiyim :)

Sen nasılsın?

* Bu arada biliyorum tabii şamata yaptığınızı, biraz da ben takılayım dedim :)
süpersin canım aynı kilodayız bu hafta :))) ben veremedim 200 gramdan başka
bende veren herkesi tebrik ediyorum...

Sağol canım. Ben ne yazık ki aylardır aynı kilolarda takılıyorum. Sen azimlisin ama maşallah, sen ilerle yetmişlere doğru bana da moral olur belki :)

Hay ağzını seveyim Semirancığım. Öyle kendi kendine haksızlık yok Yena hanımmm...

Merhabalarrrrr

İlk önce bu hafta topiğimizdeki bütün Çıtır adaylarını ayakta alkışlamak istiyorum
Hepiniz harikasınız ve maşallah yine eski günlerimize dönüyoruz anlaşılan

Kilo veren veya sabit kalan herkesi tebrik ediyorum ve inanıyorum ki haftayada yine böyle güzel sonuçlar alacağız

Bende Bildirimi yapayım bari

Geçen hafta 113.4 kg
Bu hafta 113.1 kg

Fark: - 300 gr ( bu kadar bağırsak grevine nazaran ben sonuçtan çok memnunum ama yakında bağırsaklara lookout ilan
ediceğim eğer greve devam ederlerse )

Sporum: maalesef ancak 120 dakika ( hala arada takılıyorum nasıl bir bel ağrısıysa :26:) bunada şükür hiç yoktan iyidir.

oleyyyyyy yalnız değili :))) bende en son orta okulda öğrenmiştim gerçi severim örgüyü ama beceremiyorum 1-2 yıl önce bir atkı örmüştüm komşumun yardımıyla kadın anlattı ben yaptım 2 günde bitti elim çabukta öğreten biri lazım :) ama dantel falan hiç yapmadım bilmem yani... bence senin branşın mutfak ve leziz yemekler :)
ay benim neremi beğendin hepi topu 200 gram ya ama haftaya ilk sıradayım Melissss ile :)))) Füsunda eklenirse tamamdır ilk 3 :)))

aferin kız sana maşallah :))) inşallah hep böyle vere vere gidecek ....
kızım lokavta başlayamazlar onu sen yaparsın :))) yanlış hatırlamıyorsam lokavt işverenin çalıştırmamasıydı ki sen çalıştırırsın eline düşen yanar :))))
ay şükür tabi ya gitmese daha mı iyi sanki....

FÜSUUUUUUUUUUUUUUUN neredesin kuzum ya ben mi kaçırdım bir yere falan mı gittin? kaç kilosun bu hafta merak ettim hadi gel....

buzlukta o kadar güzel yiyecekler beni bekliyor bense pırasa pişiriyorum neyse pırasayı çok seviyorum allahtan

hamsinin kurlanması mı ilk defa duyuyorumm karadenizliyim ama hiç duymadımm..neresinde kurt oluyo accaba..neresinden anlıyoruzz..banada öğretinn...

buzlukta o kadar güzel yiyecekler beni bekliyor bense pırasa pişiriyorum neyse pırasayı çok seviyorum allahtan

Kız cumadan cumaya yeseydin ya az az mamaları nasılsa bir sonraki bildiriye kadar aldığını verirdin ama pırasayı bende çok severim alışverişe gittiğimde bende alayım bari bak aklıma düştü zeytinyağlı soğuk soğuk

semoşum yeter bu olumsuz konuşmalar artık bitsin. 85 altına inilecek yılbasında yeter artık.

işte mutlu bu yaa şöyle sözler duyalım sizden kızlar
ben de arkadaşıma çaya gittim geldim maşallah ne güzel gitmiş kilolar
herkesi tebrik ediyorum
özellikle ece süpersin canım
umutt maşallah
semiran hadi bakalım devam
bu arada beyza bugün de uğramamış

Amiiiiiinnnnnnn

benim bir yardimcim bile yok

Masallah çok guzel kilolar verilmis supersiniz valla
tek kilo alan benim galiba basarisizim yine offf offf ben artik çok sIKILdim yerimde saymaktan yaaaaaa:84::84::84::84: ozlem nerdesinnnn yarin mi baslasak?:122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…