Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek yazdıklarına ne denir ki ancak offf offf
Allah kolaylık versin sana inşallah bu süreç olabilen en kısa zamanda biter canım

Sadece bu haftaya değil, genel gidişe ve istikrara atfen söyledim canım. Ben bu hafta hasbelkader dereceye bile girdim ama uzun süre de yerimde saydım. Gene de bu idealden, fikirden temelli vazgeçmemeyi önemsiyorum ben. Bu nedenle burada olup çabalayan herkes takdiri hak ediyor :)
hamsinin kurlanması mı ilk defa duyuyorumm karadenizliyim ama hiç duymadımm..neresinde kurt oluyo accaba..neresinden anlıyoruzz..banada öğretinn...
Yasemen arkadaşımız yazmış kurt gördüm diye, ben de bildiklerimi yazdım bunun üzerine. Çok ince kırmızı (kılcal damar gibi) ya da kısa beyaz kurtlar olabiliyor sanırım. Dikkatli bakarak görebiliriz. Ben de genel bir bilgiye sahibim, çok iyi anlamam aslında :)
Sağol canımm :) Asıl sana maşallah, 70'ler kapıda göründüüüü

Amiiiiiinnnnnnn

benim bir yardimcim bile yok
Hem de sende 3 çocuk var değil mi? Ama senin gençliğin, enerjin yeter :)) Başta huzur olsun, sevgi olsun, sağlık olsun zaten, diğerleri olur. Hatta olmasa da olur :)
Haftanın Birincisi..........YASAFAT..........-1800

Haftanın İkincisi...........UMUTTT...........-1700

Haftanın Üçüncüsü.......ECE78..............-1400

Ellerine sağlık Beyzuş İkinci kere dereceye girdim, biraz şansım yaver gitti galiba ama olsun :) Moral oldu bana. Hatta sabah tartıldığımda -1.900 geldim ama banyo sonrası çıplak tartılmıştım üzerinize afiyet Haksızlık olmasın diye giyinip tatıldım, her hafta penye alt-üst ile tartılıyorum çünkü. O zaman -1.700 geldim :))

Yasafat ile Ece bu listenin gediklilerinden, gene derecedeler, onları da tebrik ederim :)

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun Dilek..Sık sık seni düşünüyorum;ne yapıyorsun neler hissediyorsun diye....

Kilo bildirme işini boşver kafana takma sen.Tabii izinli sayarız......

Sık sık aramıza gel.Bizimle ol...Bir nebze bile olsa sana yalnızlığını unutturmaya çalışırız...Tabii evlatlarının yerini hiçbir değer dolduramaz ama bizler sana biraz daha iyi zaman geçirmeni sağlayabiliriz,seni sever kucaklarız.Elimizden gelen bu olur.Keşke daha fazlasını yapabilsek...
Evlatların ve senin için Rabbimiz hayırlısını verecektir.Sen inançla ve sabırla bekle....Yanındayız;elini tutuyoruz....

BEYZUŞŞŞŞ,emeğine sağlık canım..

Kilo verenleri dereceye girenleri tebrik ediyorum..

---

Dilek'çiğim geçecek bunlarda ,yaşaman gerekiyormuş demekki, sabır ve güç diliyorum sana ve çocuklarına..
herşey kötü gitmiyor en azından babalarındalar değilmi.?

Dilekcim ne denir bilmiyorum okurken bile benim canım yandı seni tahmin edemiyorum Allahım güç sabır versin sana ve yavrularına.Karşı taraftakilerede vicdan versin inşallah.

Beyzuşum; hatırladığım kadarı ile sinoope hamile olduğunu söylemişti..
Bu yüzden listede olmasına gerek yok artık..

Son düzenleme:
Ben bu aralar cennet elmasına takmış durumdayım trabzon hurmasıda deniyor sanırım..
Günde 2 adet kesin yiyorum çok hoşuma gidiyor..
Kalorisini net bilmiyorum ama bayağı tatlı, masum değildir kanımca..:)

Beyzuşum; hatırladığım kadarı ile sinoope hamile olduğunu söylemişti..
Bu yüzden listede olmasına gerek yok artık..

Evet canım...Bu gün biraz tereddüt ettim ama sonra baktım önceki hafta kilo bildirmiş ;bu gün yine gelir belki diye silmedim adını...

Tesekkur ederim sagolun ben de zaten kendimi cok yalniz hissettigim icin buralardayim evde vakti geciremiyorum Meger ne kadar da dolduruyormus cocuklar insanin gununu simdi evi supursen istersen on gun supurme yok ki kirleten keske olsa
Allah dusmanimin basina evlatla imtihan vermesin dayanmasi cok guc gercekten Klinikten 8 hafta izin veriyorlar ayarlayabilirsem TR gelcem belki biraz iyi gelir durumu kabullenene kadar

Kızlarrrrrrrr akşam görüşürüz az KPyi görmeye gideyim geçte olsa gelirim

Kendinize iyi bakın

Yasafat ile Ece bu listenin gediklilerinden, gene derecedeler, onları da tebrik ederim :)

çok teşekkürler teveccühünüz

Rabbimbu süreci en hafif şekilde atlatmanızı nasip etsin.çok zor gerçekten .insan okurken bile dayanamıyor

Ben bu aralar cennet elmasına takmış durumdayım trabzon hurmasıda deniyor sanırım..

yenaaa bu meyve zararlı tatlım yeme fazla.ben gebelik şekerim olduğunda ölçüyordum zırt pırt ve bu meyveden sona baya bi yükselme görmüştüm kestim yemeyi o süre.şimdide korkutur beni hala.yani şekerini birden çıkarıp daha çok acıkmana sebep oluyordur muhtemeln.dikkatli yeee

teşekkürler asuman ben sizler sayesinde bu kadar motive oldum gerçekten çok şekersiniz hepiniz

Ayşe, Yasafat, Fadime, Asumanzeynep, Yasemenn, Gülma, Karanfill, Semiran, Beyzuş, Ece, Derin, İlbatum... Umarım unuttuğum yoktur, hepinize bravoooooooooo. Beğen butonumuz ne güzeldi, kilo kaybeden herkesi beğeniyordum (

teşekkürler bende seni çok çok tebirk ederim

buzlukta o kadar güzel yiyecekler beni bekliyor bense pırasa pişiriyorum neyse pırasayı çok seviyorum allahtan

valla işin zor özlem.neseki cumaları yesen az az ceconun dediği gibi?

ben 2,5 aydır leslie yapıyorum çok memnunum.tavsiye ederim.gördüğüm herkese anlatıyorum.evde yürüyş bence mükemmel.hem çocuklarımın yanında yapıyorum bazen gecenin 11 inde bazen sabahın 9 unda.her zaman benimle hemde sıcacık evimde.her yerimde incelme var.özellikle popo basen kısmı çok iyi.ama üst tarflarımdada incelme var.göbişim hala kocaman ama eskiye göre oda küçüldü

süpersin canım ya maşallah sana

teşekkürler özlem şu 5 günlük diyete baktım ama olmaz o bana.hem basurdan hem emzikliyim risk olur.tacı alırsın artık haftaya inşallah

ilbatum ne yiyeceksiniz siz şimdi pazar günü anlatsana bi
canım bu pek sana uygun bir diyet değil sanırım sen pek haz etmiyorsun ama anlatayım :))) bu diyet tek tip beslenmeye dayanıyor ama hergün farklı bir besin tüketerek gidiyorsun, örneğin 1. gün patates günü sadece patates yiyorsun ben fırında közlemeyi düşünüyorum haşlayabilirsinde tuz ve yağ hariç her türlü baharatı kullanabiliyorsun, 2. gün sebze günü ister hangi malzemeden istersen salata yap içinde 40 çeşit olsun ister sebzeleri haşlayarak tüket ama hangi sebzelerle başladıysan gün boyu aynı şekilde yani sabah salatalık yemedin öğlende yiyemezsin, 3. gün et günü ister ızgara ister haşlama nasıl istersen baharat serbest, 4.gün meyve yine 10 çeşit meyveyle mi başladın aynen devam , 5 gün yumurta günü onuda baharatla yiyebilrsin yok ben yumurta yiyemem diyorsan süt ya da yoğurtta olur ,her gün isteidğin kadar yiyebilirsin sınır yok doyana kadar ye ama tabi yine abartma :))) aslında beğendiğin 2 günü yapsan sen 79u rahat görürsün hemde metabolizman hızlanır ben en çok şu şişliğim gitsin diye yapacağım 5 olmaz 3 olur gitsinde :)
annem şişliği patates iyi alır dedi sırf onun için bile yapardım emin ol çünkü bu şişlik beni çok rahatsız ediyor
Hatta hiç yayınlamasaydım daha iyi olacaktı galiba....
aslında olurdu ama arkadaşlarımızın emeğine haksızlık etmiş oluruz ,bana göre bu hafta hava hoş gerçi :)))
Kuru fasulye heee gaz kısmı doğru ayy ver coşkuyu kolonlara bakalım ben bu gazla neler ederim
offff füsuncum ya sen verirsin çıldırtma beni .... istesen var ya herkesten fazla verirsin sen çok daha güzel olurum diye vermek istemiyorsun :))) zaten güzelsin eşin kıskanır diye korkuyorsun aaa haklısın kimse kısıtlanmaya gelemez bak :)
Benim regl haftamdı ondan ödem vardı,bir de suyu az içmiştim hafta başı şimdi suyu 3 lt ye çıkardım bakalım nolcek
bende damacanaya hortum bağladım 2 gün önce aldığımız damacana bitti ama bendeki şiş bitmedi yahu....
hmmm tamam o zaman genelde iyi bir istikrrar gösteriyordum ama bayramdan sonra cıvıttım ben acilen toparlnamam gerek...
ben her hafta öyle tartılıyorum çamaşırlarla sadece yani buraya girdim gireli öyle :)
kesinlikle masum değildir bence ,aaa diğer adı cennet elmasımıymış hiç duymamıştım :)
Kızlarrrrrrrr akşam görüşürüz az KPyi görmeye gideyim geçte olsa gelirim

Kendinize iyi bakın
aynı zamanda KVyi de göreceksin hiç bahsetmemişsin :)))

Kızlar kuzenime gidiyorum bizi mantı yemeye çağırdı bir sabotaj mı söz konusu bilemiyorum ben de tıkabasa yedim mamalarımı suyumuda içtim zınnık yemiycem,telde ben yemem dedim ona göre haşla gelde konuşuruz olmaz öyle diyip gülüyor cadı,dünde o bizdeydi gördü yemiyorum bu günde yemezsem anlar irademi inşallahta ısrar etmez .

merhaba efsunluu sen varsın sadece nasılsınn

umutcum sankı 2 kılo vermıs gıbı hissettirdin benii valla tebrık falan saol cnmm
aaa hamsıde kurtlanırmıymış hayert dogrusu ılk defa duyuyorumm

dereceye gıren kızlarr masallah bravo sızee
bugun oruçluydumm oyle bır bas agrısı varkı sımdı anlatamam şakaklarım sankı yerınden cıkacak uzanıyordum bı bakayım dedımm içim yanmışş bol bol su ıcıyorumm bırazdan tv de dızı baslıyacak on u beklıyorumm herkeze iyi geceler

yemeeeeeeeeeeeee sabotaj varrrrrrrr :))) inşallah ısrar etmez ederse sende yemem diye ısrar et :)

dilek cnm okudum yazdıklarını yorum yapmak çok zor insan yaşamayınca anlamıyor her ne kadar seni anlayamasam da ortak olmaya çalıyorum cnm kendini yıpratma nolur üzülme herşey dua ile Allahı yardımcı olacak bunların hepsi geçecek unutacaksın güzel günler yakında her gecenin bir sabahı vardır bunların hepsi geçecek canım benim üzülme akıllı üzül olur mu öptm seni

kızlarrrr..1.takımda 1.. olmusummm...ve tüm takımlar içinde de 1.liği ben almışıımmm...ayolll havam yerine geldiii...ahhahahahah :))))))

umutcum ıyısallah hep lıstede kalırızda atarız su fazla yuku sırtımızdan ıyısallah senle beraber

zeynepcım dualarımız senınle

günaydınlarr güzeller

ayşe cnm allah sabır versın hem calışıp hem de cocugunla ılgılenmek gercekten cok zor yanı o bıle yeter ınsana allah yardımcın olsun

yasafat masallah yınee

:

tesekkur ederım bayanlarrrr bu hafta ve onumuzdekı hafta et rejımı yapmaya karar verdım pazar basladım et rejımıne sadece et peynır zeytın yesıllık yıyorum gunde 3 bardak yesıl cay ıcıyorum atkıns rejımı galıba adı daha once yapmıstım 5 sene oluyor 3 ayda 18 kılo vermıstım bu rejımle 2 hafta boyle yapıyorsun 6-7 kılo arası verdırıyor hepsı yag degıl suda gıdıyor ama olsun cızelgem takılmıstı 3 haftadır moral olsun bana ıyısallah aralıgın ılk haftasında 81 olmak ıstıyorum

bırde gunde 2 saat spor 1 saatı yuruyus 1 saatı plates haftanın 1 gunu ızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…