- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sadece bu haftaya değil, genel gidişe ve istikrara atfen söyledim canım. Ben bu hafta hasbelkader dereceye bile girdim ama uzun süre de yerimde saydım. Gene de bu idealden, fikirden temelli vazgeçmemeyi önemsiyorum ben. Bu nedenle burada olup çabalayan herkes takdiri hak ediyor :)oleyyyyyy yalnız değili :))) bende en son orta okulda öğrenmiştim gerçi severim örgüyü ama beceremiyorum 1-2 yıl önce bir atkı örmüştüm komşumun yardımıyla kadın anlattı ben yaptım 2 günde bitti elim çabukta öğreten biri lazım :) ama dantel falan hiç yapmadım bilmem yani... bence senin branşın mutfak ve leziz yemekler :)
ay benim neremi beğendin hepi topu 200 gram ya ama haftaya ilk sıradayım Melissss ile :)))) Füsunda eklenirse tamamdır ilk 3 :)))
Yasemen arkadaşımız yazmış kurt gördüm diye, ben de bildiklerimi yazdım bunun üzerine. Çok ince kırmızı (kılcal damar gibi) ya da kısa beyaz kurtlar olabiliyor sanırım. Dikkatli bakarak görebiliriz. Ben de genel bir bilgiye sahibim, çok iyi anlamam aslında :)hamsinin kurlanması mıilk defa duyuyorumm karadenizliyim ama hiç duymadımm..neresinde kurt oluyo accaba..neresinden anlıyoruzz..banada öğretinn...
Sağol canımm :) Asıl sana maşallah, 70'ler kapıda göründüüüüumutt maşallah
Hem de sende 3 çocuk var değil mi? Ama senin gençliğin, enerjin yeter :)) Başta huzur olsun, sevgi olsun, sağlık olsun zaten, diğerleri olur. Hatta olmasa da olur :)Amiiiiiinnnnnnn
benim bir yardimcim bile yok
Haftanın Birincisi..........YASAFAT..........-1800
Haftanın İkincisi...........UMUTTT...........-1700
Haftanın Üçüncüsü.......ECE78..............-1400
merhaba hanimlar,
bu hafta benim icin oldukca stresli gectiginden paylasimda bulunamadim umarim izinli sayilmisimdir
bugun mahkeme oldu hamdolsun ki cocuklari baska bir aileye vermedi hakim gencten bir bayandi
yazdigim mektubu dikkate aldigini söyledi cocuklar babasinda kalacak sekilde karar verdi ancak jugendamt denen yer yani cocuk esirgeme oluyor sanirim turkiyedeki karsiligi her an mudahil olabilecek ve görus gunlerini onlar duzenleyecekler
sunu dedi bu is surecek senin iyilestiginden emin olunana kadar ki bu 6 ay olur 1 sene olur 2 sene olur belli degil
cocuklarin geri dönecek diye bekleme dedi ustune ustluk parami da keseceklermis cocuklar yok diye yani
baska yere gitmediler diye sevineyim mi yoksa mechul bir zamana kadar yalnizliga alismak zorunda kalicam uzuleyim mi bilemedim
bugun tartilmadim bu hafta cok yemedim ama bilmiyorum tabi butun bu derdin uzerine bir de maddi darlanma gelecek
kendi cocuklarimi görmek icin hep birilerinden izin almak zorunda olusuma mi yanayim cocuklarimin kumamin eline kaldigina sukredecegime mi yanayim yavrularima bir daha kim bilir ne zaman sarilarak uyumak nasip olacak buna mi yanayim
deli degilsemde bu yalnizlik beni delirtecek ona mi yanayim aklim sasti yeminlen :2:
merhaba hanimlar,
bu hafta benim icin oldukca stresli gectiginden paylasimda bulunamadim umarim izinli sayilmisimdir
bugun mahkeme oldu hamdolsun ki cocuklari baska bir aileye vermedi hakim gencten bir bayandi
yazdigim mektubu dikkate aldigini söyledi cocuklar babasinda kalacak sekilde karar verdi ancak jugendamt denen yer yani cocuk esirgeme oluyor sanirim turkiyedeki karsiligi her an mudahil olabilecek ve görus gunlerini onlar duzenleyecekler
sunu dedi bu is surecek senin iyilestiginden emin olunana kadar ki bu 6 ay olur 1 sene olur 2 sene olur belli degil
cocuklarin geri dönecek diye bekleme dedi ustune ustluk parami da keseceklermis cocuklar yok diye yani
baska yere gitmediler diye sevineyim mi yoksa mechul bir zamana kadar yalnizliga alismak zorunda kalicam uzuleyim mi bilemedim
bugun tartilmadim bu hafta cok yemedim ama bilmiyorum tabi butun bu derdin uzerine bir de maddi darlanma gelecek
kendi cocuklarimi görmek icin hep birilerinden izin almak zorunda olusuma mi yanayim cocuklarimin kumamin eline kaldigina sukredecegime mi yanayim yavrularima bir daha kim bilir ne zaman sarilarak uyumak nasip olacak buna mi yanayim
deli degilsemde bu yalnizlik beni delirtecek ona mi yanayim aklim sasti yeminlen :2:
Beyzuşum; hatırladığım kadarı ile sinoope hamile olduğunu söylemişti..
Bu yüzden listede olmasına gerek yok artık..
Allah yardımcın olsun Dilek..Sık sık seni düşünüyorum;ne yapıyorsun neler hissediyorsun diye....
Kilo bildirme işini boşver kafana takma sen.Tabii izinli sayarız......
Sık sık aramıza gel.Bizimle ol...Bir nebze bile olsa sana yalnızlığını unutturmaya çalışırız...Tabii evlatlarının yerini hiçbir değer dolduramaz ama bizler sana biraz daha iyi zaman geçirmeni sağlayabiliriz,seni sever kucaklarız.Elimizden gelen bu olur.Keşke daha fazlasını yapabilsek...
Evlatların ve senin için Rabbimiz hayırlısını verecektir.Sen inançla ve sabırla bekle....Yanındayız;elini tutuyoruz....
Haftanın Birincisi..........YASAFAT..........-1800
Haftanın İkincisi...........UMUTTT...........-1700
Haftanın Üçüncüsü.......ECE78..............-1400
Yasafat ile Ece bu listenin gediklilerinden, gene derecedeler, onları da tebrik ederim :)
merhaba hanimlar,
Ben bu aralar cennet elmasına takmış durumdayım trabzon hurmasıda deniyor sanırım..
Günde 2 adet kesin yiyorum çok hoşuma gidiyor..
Kalorisini net bilmiyorum ama bayağı tatlı, masum değildir kanımca..:)
işte mutlu bu yaa şöyle sözler duyalım sizden kızlar
ben de arkadaşıma çaya gittim geldim maşallah ne güzel gitmiş kilolar
herkesi tebrik ediyorum
özellikle ece süpersin canım
umutt maşallah
semiran hadi bakalım devam
bu arada beyza bugün de uğramamış
Ayşe, Yasafat, Fadime, Asumanzeynep, Yasemenn, Gülma, Karanfill, Semiran, Beyzuş, Ece, Derin, İlbatum... Umarım unuttuğum yoktur, hepinize bravoooooooooo. Beğen butonumuz ne güzeldi, kilo kaybeden herkesi beğeniyordum(
buzlukta o kadar güzel yiyecekler beni bekliyor bense pırasa pişiriyorumneyse pırasayı çok seviyorum allahtan
internetten araştırdım da bayağı memnun kalanlar sıkılaşanlar var, ben de bi ara 3 hafta kadar yaptım cidden sıkılaştırıyor. havalar soğuk olduğu için dışarı çıkmak istemiyorum açıkçası, çok çabuk hasta oluyorum faranjitim de var, leslie cazip geldi gözüme:)) siz ne kadar zamandır kilo veriyosunuz? yani ne zaman başladınız?
süpersin canım ya maşallah sana
teşekkürler özlem şu 5 günlük diyete baktım ama olmaz o bana.hem basurdan hem emzikliyim risk olur.tacı alırsın artık haftaya inşallah
canım bu pek sana uygun bir diyet değil sanırım sen pek haz etmiyorsun ama anlatayım :))) bu diyet tek tip beslenmeye dayanıyor ama hergün farklı bir besin tüketerek gidiyorsun, örneğin 1. gün patates günü sadece patates yiyorsun ben fırında közlemeyi düşünüyorum haşlayabilirsinde tuz ve yağ hariç her türlü baharatı kullanabiliyorsun, 2. gün sebze günü ister hangi malzemeden istersen salata yap içinde 40 çeşit olsun ister sebzeleri haşlayarak tüket ama hangi sebzelerle başladıysan gün boyu aynı şekilde yani sabah salatalık yemedin öğlende yiyemezsin, 3. gün et günü ister ızgara ister haşlama nasıl istersen baharat serbest, 4.gün meyve yine 10 çeşit meyveyle mi başladın aynen devam , 5 gün yumurta günü onuda baharatla yiyebilrsin yok ben yumurta yiyemem diyorsan süt ya da yoğurtta olur ,her gün isteidğin kadar yiyebilirsin sınır yok doyana kadar ye ama tabi yine abartma :))) aslında beğendiğin 2 günü yapsan sen 79u rahat görürsün hemde metabolizman hızlanır ben en çok şu şişliğim gitsin diye yapacağım 5 olmaz 3 olur gitsinde :)ilbatum ne yiyeceksiniz siz şimdi pazar günü anlatsana bi
aslında olurdu ama arkadaşlarımızın emeğine haksızlık etmiş oluruz ,bana göre bu hafta hava hoş gerçi :)))Hatta hiç yayınlamasaydım daha iyi olacaktı galiba....
offff füsuncum ya sen verirsin çıldırtma beni .... istesen var ya herkesten fazla verirsin sen çok daha güzel olurum diye vermek istemiyorsun :))) zaten güzelsin eşin kıskanır diye korkuyorsun aaa haklısın kimse kısıtlanmaya gelemez bak :)Kuru fasulye heee gaz kısmı doğruayy ver coşkuyu kolonlara bakalım ben bu gazla neler ederim
bende damacanaya hortum bağladım 2 gün önce aldığımız damacana bitti ama bendeki şiş bitmedi yahu....Benim regl haftamdı ondan ödem vardı,bir de suyu az içmiştim hafta başı şimdi suyu 3 lt ye çıkardım bakalım nolcek
hmmm tamam o zaman genelde iyi bir istikrrar gösteriyordum ama bayramdan sonra cıvıttım ben acilen toparlnamam gerek...Sadece bu haftaya değil, genel gidişe ve istikrara atfen söyledim canım. Ben bu hafta hasbelkader dereceye bile girdim ama uzun süre de yerimde saydım. Gene de bu idealden, fikirden temelli vazgeçmemeyi önemsiyorum ben. Bu nedenle burada olup çabalayan herkes takdiri hak ediyor :)
Yasemen arkadaşımız yazmış kurt gördüm diye, ben de bildiklerimi yazdım bunun üzerine. Çok ince kırmızı (kılcal damar gibi) ya da kısa beyaz kurtlar olabiliyor sanırım. Dikkatli bakarak görebiliriz. Ben de genel bir bilgiye sahibim, çok iyi anlamam aslında :)
Sağol canımm :) Asıl sana maşallah, 70'ler kapıda göründüüüü
Hem de sende 3 çocuk var değil mi? Ama senin gençliğin, enerjin yeter :)) Başta huzur olsun, sevgi olsun, sağlık olsun zaten, diğerleri olur. Hatta olmasa da olur :)
Ellerine sağlık Beyzuşİkinci kere dereceye girdim, biraz şansım yaver gitti galiba ama olsun :) Moral oldu bana. Hatta sabah tartıldığımda -1.900 geldim ama banyo sonrası çıplak tartılmıştım üzerinize afiyet Haksızlık olmasın diye giyinip tatıldım, her hafta penye alt-üst ile tartılıyorum çünkü. O zaman -1.700 geldim :))
Yasafat ile Ece bu listenin gediklilerinden, gene derecedeler, onları da tebrik ederim :)
kesinlikle masum değildir bence ,aaa diğer adı cennet elmasımıymış hiç duymamıştım :)Ben bu aralar cennet elmasına takmış durumdayım trabzon hurmasıda deniyor sanırım..
Günde 2 adet kesin yiyorum çok hoşuma gidiyor..
Kalorisini net bilmiyorum ama bayağı tatlı, masum değildir kanımca..:)
aynı zamanda KVyi de göreceksin hiç bahsetmemişsin :)))Kızlarrrrrrrr akşam görüşürüz az KPyi görmeye gideyim geçte olsa gelirim
Kendinize iyi bakın
çok teşekkürler teveccühünüz
Rabbimbu süreci en hafif şekilde atlatmanızı nasip etsin.çok zor gerçekten .insan okurken bile dayanamıyor
yenaaa bu meyve zararlı tatlım yeme fazla.ben gebelik şekerim olduğunda ölçüyordum zırt pırt ve bu meyveden sona baya bi yükselme görmüştüm kestim yemeyi o süre.şimdide korkutur beni hala.yani şekerini birden çıkarıp daha çok acıkmana sebep oluyordur muhtemeln.dikkatli yeee
teşekkürler asuman ben sizler sayesinde bu kadar motive oldum gerçekten çok şekersiniz hepiniz
teşekkürler bende seni çok çok tebirk ederim
valla işin zor özlem.neseki cumaları yesen az az ceconun dediği gibi?
ben 2,5 aydır leslie yapıyorum çok memnunum.tavsiye ederim.gördüğüm herkese anlatıyorum.evde yürüyş bence mükemmel.hem çocuklarımın yanında yapıyorum bazen gecenin 11 inde bazen sabahın 9 unda.her zaman benimle hemde sıcacık evimde.her yerimde incelme var.özellikle popo basen kısmı çok iyi.ama üst tarflarımdada incelme var.göbişim hala kocaman ama eskiye göre oda küçüldü
süpersin canım ya maşallah sana
teşekkürler özlem şu 5 günlük diyete baktım ama olmaz o bana.hem basurdan hem emzikliyim risk olur.tacı alırsın artık haftaya inşallah
işim çok zor çok (senin kendi ismin mi ece ben senin adınıda bilmiyorum ya ) yok anacım yemem bu hafta zaten veremedim neme lazım haftaya cumaya kadar kalsınlar buzlukta...
popoda ve basende incelme mi var ya bende mi yapsam şunu ....
yok canım sana olmaz o emziriyorsun sen zaten emzirme işin bitene kadar sen kalan kilolarınıda verirsin gerek kalmaz ,senin 6 kilon kaldı vermen gereken değil mi? 75 yeter demiştin sanırım
Kızlar kuzenime gidiyorum bizi mantı yemeye çağırdı bir sabotaj mı söz konusu bilemiyorumben de tıkabasa yedim mamalarımı suyumuda içtim zınnık yemiycem,telde ben yemem dedim ona göre haşla gelde konuşuruz olmaz öyle diyip gülüyor cadı,dünde o bizdeydi gördü yemiyorum bu günde yemezsem anlar irademi inşallahta ısrar etmez .
günaydınlarr güzeller
ayşe cnm allah sabır versın hem calışıp hem de cocugunla ılgılenmek gercekten cok zor yanı o bıle yeter ınsana allah yardımcın olsun
yasafat masallah yınee
:
tesekkur ederim canim
insallah darisi sana ve tum isteyenlere RABBIM isteyen herkese tattirsin buguzel duyguyu(Amiiiiiiiinnnnnn)
alemsin abla guldurdun beni ALLAH da seni guldursun
gece gece ne guzel muhabbetler olmus kaçirmisim
tesekkur ederim ablacim
Amiiiiiiiiinnnnnnn insallah
ne guzel dua banuuuu AMiiiiiiinnnnnnn diyim bende
moralini bozmamaya çalis geçicektir insallah bu gunlerde
RABBIM kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis sabret sabir herseyin ilaci
abowww naptin kis masallah canimne rejimiymis bu kiz anlat hele
bunada sukur canim bende ayni durumdayim hatta +dayim dunki dogum gununu acisi çikti ama olsun moral bozmuyorum pazar gunu kismetse basliyalim
ZEYNEP ablacim dualarimiz seninler insallah iyi haberlerle gelirsin acil sifalar dilerim
kız benimkilerde grevde :))))
vayyyyyyy desene sen 6 haftada 12 kilo falan vereceksin :)
bayıldım bayıldımmmmmmmmm rengide modelide süper.....
tamam canım sen gelmeden yemem valla :)))
ay benimde çırçır olmam gerek ya ne yapsam acaba :)
canım ya harikasın nasıl gitti bu kadar kilo süper.....
canım maşallah sana da inşallah hep böyle devam eder....
süperrrrrrrrrr alkışşşşşşşşş
olsun canım ya yarım kilo az mı ayda 2 kilo eder....
harikasın ya maşallah valla ben hiç bu kadar veremedim ya en fazla verdiğim 1900 oldu ....
sende artı çıkmışsın ama bence dün akşamın acısı :) neyse pazara hazır ol ben bu kadar kilo vereni görünce acayip gaza geldim valla...
bendende giden o kadar :)
Ayşe, Yasafat, Fadime, Asumanzeynep, Yasemenn, Gülma, Karanfill, Semiran, Beyzuş, Ece, Derin, İlbatum... Umarım unuttuğum yoktur, hepinize bravoooooooooo. Beğen butonumuz ne güzeldi, kilo kaybeden herkesi beğeniyordum(
Canımm, geçmişi okurken görmemişim,azıcık geçikmeli yanıtlıyorum. Biraz daha iyiyim, bu hafta başı çok tatsızdım gerçekten. Gene de bir boşluk hissediyorum, bu hafta hiç görüşmedik sayılır annemlerle. (Bir kere çocukları kapıdan alıp gezmeye götürüp getirdiler). Dün, bugün biraz daha iyiyim :)
Sen nasılsın?
* Bu arada biliyorum tabii şamata yaptığınızı, biraz da ben takılayım dedim :)
Sağol canım. Ben ne yazık ki aylardır aynı kilolarda takılıyorum. Sen azimlisin ama maşallah, sen ilerle yetmişlere doğru bana da moral olur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?