- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
cok tesekkürler canimcim hayatimda hic böyle hasta olmamistim zayiflamak ugruna onuda oldum
cok tesekkürler canimcim hayatimda hic böyle hasta olmamistim zayiflamak ugruna onuda oldum
O kadarcıktan bir şey olmaz yarından sonra cumaya kadar yeemzsin kaçamak bii olur biter.Ben Allahtan aşureyi sevmiyorum da ordan yırtıyorum.Sadece kayınvalidemin yaptığından bir iki kaşık yerim mükemmel yapıyor çünkü başka da yemem yeter bana o kadarcık.
çok hızlı başladın yordun kendini azcık fazlamı gaza gelmişin ne
Geçmiş olsun canım neyin var?Zayıflamak uğrauna mı yapma yaaa( zayıflamak sağlık için yapılan bir şey sağlığından olmak için değil ki eziyet etme kendine lütfen
benimkide ilk defa benden erken yattı.bebişi uyutma görevi vermiştim.hangisi kimi uyuttu bilmem artık
ay asuman bende aşure hastasıyım.ne etçez???bi de 2 yıl gebelik şekerinden yiyememiştim hamiş olunca iyi bir hüzün çökmüştü üstüme.bu yıl yapim istiyordum ama zaten 1 kere yaptım ondada zorlandım.bu yıl yaparsam hespini ben yerim:)))iyi geceler kızlar
ben de başladım haftasonu kaçamaklarına kahveyle biraz çikolata ve de 1 avuç kabak çekirdeğini indirdim mideye
bugün hicri yılbaşı herkese hayırlar getirsin inşallah yarın 1 muharrem yani aşure ayına girdik ben de pek severim malesef bugün ilk aşure komşudan geldi bile sadece1 tatlı kaşığı alıp eşime yedirdim ama kendim yapınca nolacak bilemiyorum zor sınavlar beni bekler
inşallah yemem ama hafatasonu tehlikeli oluyor
ne güzel sen yırttın aşure tehlikesinden demekki ben napacam bakalım bu sene yapmayım diyordum ama eşim illa yap diyor güzel yapıyomuşum
sanirim öyle oldu asucum ama sayende iyi gaza geldim yalan degil vallaama yinede günlük yürüyüslerimi yapiyorum yapicamda kafaya koydum gitcek bu kilolar
Ellerine sağlık ee eşin istiyorsa yap tabi sen azimli kadınsın yesen bile sporla eritirsin,şimdiden Allah kabul etsin canım o tahıl taneleri gibi bereketli olsun yuvanda.inşallah yemem ama hafatasonu tehlikeli oluyor
ne güzel sen yırttın aşure tehlikesinden demekki ben napacam bakalım bu sene yapmayım diyordum ama eşim illa yap diyor güzel yapıyomuşum
of of offfffffff eh bi kasecik az sekerlisinden banada ayirirsin artik dimi canim
Sende git bir avm de yap yürüyüşünü ya da leslie gibi bişi yap evde dışarısı bu gün hepten soğuktu aman sağlık için spor yaparken sağlığından olma cancağızım.sanirim öyle oldu asucum ama sayende iyi gaza geldim yalan degil vallaama yinede günlük yürüyüslerimi yapiyorum yapicamda kafaya koydum gitcek bu kilolar
Ellerine sağlık ee eşin istiyorsa yap tabi sen azimli kadınsın yesen bile sporla eritirsin,şimdiden Allah kabul etsin canım o tahıl taneleri gibi bereketli olsun yuvanda.
süper kararlı olman çok iyi ama bu ara sen dikkat et sağlığına canım
tabii ne demek artık bir öğün yerine onu yeriz
Sende git bir avm de yap yürüyüşünü ya da leslie gibi bişi yap evde dışarısı bu gün hepten soğuktu aman sağlık için spor yaparken sağlığından olma cancağızım.
bu akşam deli deli olma diye bir türk filmi izledim çok hoştu gerçekten
iyi geceler kızlar
ben de başladım haftasonu kaçamaklarına kahveyle biraz çikolata ve de 1 avuç kabak çekirdeğini indirdim mideye
bugün hicri yılbaşı herkese hayırlar getirsin inşallah yarın 1 muharrem yani aşure ayına girdik ben de pek severim malesef bugün ilk aşure komşudan geldi bile sadece1 tatlı kaşığı alıp eşime yedirdim ama kendim yapınca nolacak bilemiyorum zor sınavlar beni bekler
slm kizlar herkese iyi geceler nasilsiniz bakalim ben cok kötü hasta oldum ya bu ne böyle
Hahahaha süper yaabenimki de kuzenin 3 aylık oğlu var çok tatlı maşallah onla filan ilgilendi bütün gece onu uyutmaya çalışırken baktım koltukta gittikçe yayılıyor dedim Alp Tunga seni uyutuyor galiba,hıı diyor o da
Ya kendime değil de eşime üzülüyorum çocuk meselesinde adam o kadar çok çocuk seviyor ki bazen haksızlık geliyor bu Allahın gücüne gitmesin.Ama dün diyorki bana kuzenin çocuğunu kucağından indirmedi diye dün biraz hüzünlü baktım sanırım,ben hiç üzülmüyorum Rabbim istese vermez mi nelere kadir değil ki buna olmasın.Sakın aklına bir şey gelmesin diyor.Melek gibi ya Allahım tuttuğunu altın etsin kocişimin,cümlemizin de yuvasında ağız tadı huzur ve sevgiyi eksik etmesin bol bol versin inşallah.
Hahahaha süper yaabenimki de kuzenin 3 aylık oğlu var çok tatlı maşallah onla filan ilgilendi bütün gece onu uyutmaya çalışırken baktım koltukta gittikçe yayılıyor dedim Alp Tunga seni uyutuyor galiba,hıı diyor o da
Ya kendime değil de eşime üzülüyorum çocuk meselesinde adam o kadar çok çocuk seviyor ki bazen haksızlık geliyor bu Allahın gücüne gitmesin.Ama dün diyorki bana kuzenin çocuğunu kucağından indirmedi diye dün biraz hüzünlü baktım sanırım,ben hiç üzülmüyorum Rabbim istese vermez mi nelere kadir değil ki buna olmasın.Sakın aklına bir şey gelmesin diyor.Melek gibi ya Allahım tuttuğunu altın etsin kocişimin,cümlemizin de yuvasında ağız tadı huzur ve sevgiyi eksik etmesin bol bol versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?