Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah yemem ama hafatasonu tehlikeli oluyor
ne güzel sen yırttın aşure tehlikesinden demekki ben napacam bakalım bu sene yapmayım diyordum ama eşim illa yap diyor güzel yapıyomuşum

Geçmiş olsun canım neyin var?Zayıflamak uğrauna mı yapma yaaa ( zayıflamak sağlık için yapılan bir şey sağlığından olmak için değil ki eziyet etme kendine lütfen

canimcim malum havalar soguk yürüyüslerimi cogaltayim dedim cok fazla terleyip bianda soguyuncada sanirim bronsit oldum

benimkide ilk defa benden erken yattı.bebişi uyutma görevi vermiştim.hangisi kimi uyuttu bilmem artık

Hahahaha süper yaa benimki de kuzenin 3 aylık oğlu var çok tatlı maşallah onla filan ilgilendi bütün gece onu uyutmaya çalışırken baktım koltukta gittikçe yayılıyor dedim Alp Tunga seni uyutuyor galiba,hıı diyor o da

Ya kendime değil de eşime üzülüyorum çocuk meselesinde adam o kadar çok çocuk seviyor ki bazen haksızlık geliyor bu Allahın gücüne gitmesin.Ama dün diyorki bana kuzenin çocuğunu kucağından indirmedi diye dün biraz hüzünlü baktım sanırım,ben hiç üzülmüyorum Rabbim istese vermez mi nelere kadir değil ki buna olmasın.Sakın aklına bir şey gelmesin diyor.Melek gibi ya Allahım tuttuğunu altın etsin kocişimin,cümlemizin de yuvasında ağız tadı huzur ve sevgiyi eksik etmesin bol bol versin inşallah.

ay asuman bende aşure hastasıyım.ne etçez???bi de 2 yıl gebelik şekerinden yiyememiştim hamiş olunca iyi bir hüzün çökmüştü üstüme.bu yıl yapim istiyordum ama zaten 1 kere yaptım ondada zorlandım.bu yıl yaparsam hespini ben yerim:)))
en iyisi komşulardan gelen olursa 4-5 kaşık yiyip kocaya vermek.kendim yaparsam bi de sıcakken nasıl da güzeol olurr...aaa gece gece noluyo yaaa bana ?

inşallah yemem ama hafatasonu tehlikeli oluyor
ne güzel sen yırttın aşure tehlikesinden demekki ben napacam bakalım bu sene yapmayım diyordum ama eşim illa yap diyor güzel yapıyomuşum
Ellerine sağlık ee eşin istiyorsa yap tabi sen azimli kadınsın yesen bile sporla eritirsin,şimdiden Allah kabul etsin canım o tahıl taneleri gibi bereketli olsun yuvanda.

sanirim öyle oldu asucum ama sayende iyi gaza geldim yalan degil valla ama yinede günlük yürüyüslerimi yapiyorum yapicamda kafaya koydum gitcek bu kilolar
Sende git bir avm de yap yürüyüşünü ya da leslie gibi bişi yap evde dışarısı bu gün hepten soğuktu aman sağlık için spor yaparken sağlığından olma cancağızım.

Ellerine sağlık ee eşin istiyorsa yap tabi sen azimli kadınsın yesen bile sporla eritirsin,şimdiden Allah kabul etsin canım o tahıl taneleri gibi bereketli olsun yuvanda.

amin canım hepimizin evleri bereketli olsun inşallah
ah şu belim bi düzelse de başlasam sporuma
spor yapamıyorum diye yemeye korkuyorum

Sende git bir avm de yap yürüyüşünü ya da leslie gibi bişi yap evde dışarısı bu gün hepten soğuktu aman sağlık için spor yaparken sağlığından olma cancağızım.

disari cikamadigim zamanlarda leslie yapmayi bende düsünüyorum canim öyle gercekten saglik gibisi yok ama insan nedense hasta olunca anliyo kiymetini

Aminnn.... Hepimize inşallah
Yaaaa bende aşure için geberirim genelde yaptığım zaman gelip geçip aşure yerdim ama bu sene nasıl olucak bilmiyorum Bir yandan düzenimi bozmayı asla istemiyorum diğer yandanda aşure bu boru değil diyorum
Apartmanda da kesin dağıtan olur ama hatunların aşureden pek haberi yok galiba tamam bol malzemeli güzel olur ama fazlada oldumu tadı aşurelikten çıkıyor
Hakikaten yaaa nasıl yapıcağız bu aşure işini? Birde eskiler muharrem ayında aşure yapanların evinde çok daha fazla bereket olur derler o yüzden ben evlendiğimden beri her sene mutlaka yaparım elimin ayarıda olmadığı için bir sürü yere dağıtırım ama yinede eve çok kalır
Bu sene 100er gr danmı yapsam acaba

slm kizlar herkese iyi geceler nasilsiniz bakalim ben cok kötü hasta oldum ya bu ne böyle

Çok geçmiş olsun dikkat et iyice çiğerlerini üşütme canım

Canım çok şanslısın ki öyle bir eşin var ve eşinde çok şanslı senin gibi bir kadınla evli
Sen bilmezsin Abdala malum olur hesabı geçen ramazan burada uzun zamandır bebiş özlemi yaşayan bir arkadaşımız vardı hatta tüp bebek için kredi çekmişlerdi ve evlerine o gece hırsız girip paraları çaldığında yıkılmıştı O dönem umutsuzluğa kapılan arkadaşımıza içimden geldi ve bak önümüz ramazan ben inanıyorum tüp bebeğe gerek kalmadan rabbim size bir bebek vericek demiştim ama tabi o zaman sadece bir temenni diye düşündük meğer abdala malum olmuş birkaç hafta sonra hamileyim diye gelmişti topiğe :122: :122: :122: ve şu anda çok güzel bir hamilelik geçiriyor
İnşallah Rabbim sanada bu mubarek Muharrem ayın yüzü suyu hürmetine o çok istediğiniz Mucizeyi nasip eder siz yeterki birbirinize olan sevginizi ve Allaha olan inancınızı asla yitirmeyin canım benim

çok şansılısın eşine gerçektn.kimi adamlar odun gibi kadına yükelnirler laf sokarlar.hatta cnisiyeti kız oldu diye bile eşine kötü davranan dr tanıyrum düşün.eşin ne güzel söylemiş Rabbim istese vermzmi ..diye.hayırlısını dilemek lazım.bizim 3 çocuk var bazen çok bunalıyorum.okulda bile dalga geçmişti öğrencilerim(lisedeyim) hocam seneyede hamile olcakmısınız gene diye? gülermisin kızarmısn?mesleğimi çok seviyorum .ve hiç düşünmezdim 3 çocuk annesi olacağımı.matematik öğretmeniyim ve ne bilim yüksek lisans yapim istiyordum yada özel ders fln da veririm eve biraz daha katkım olur diyordum.hem temzlik fln sevmem .kazancımla bir yardımcı alırım diyordum.matematik öğretmeni olunca nankör bir ders.soru çözmeyi bırkaınca zorlanıyorunuz.hep dinamik olmak zorundasınız.hem geometri sorularına yoğunlaşmk fln gerekiyor yani.diyeceğim o ki bana deselerdi hayatta inanmazdım 3 çocuğa.ben kariyer yapacaktım.zaten grubetteydim...ama ruhları yaratılmış ve biz ne etsekte onlar geliverdi işte.şuan hem çok seviyorum hem çok korkuyorum.her an imtihandayız .eşimle çocuklar evden çıkıyorlar ve akşama ya dönmezlerse,ya eşime bişi olursa diye bazen kötü oluyorum.yani hiçbir şey elimizde garantide değil.her halimize şükretmeliyiz ve kaldıramayacağımız yükü vermesin Rabbim diye dua etmeliyiz .inşallah hakıınızda hayırlsı olsun efsunlu. muhteşem yüzyılı izliyormusun bilmem.orda hatice sultan denen bir karakter var ve bebeğini emziriken uyuyakaldı ve sabah bebişin cansız bedeniyle karşılaştı.çok kötüydü....ben baya bir ağladım .yani ondan önce paşaya aşıktı ama imkansız aşk gibiydi onlarnki ve kavuşamayackalarını düşündüğü için günden güne eridi.o zmanlar onun için en büyük acı oydu ama bugün gördüki daha büyük acılarda varmış.... özetleyecek olursam şuandaki durumumuza şükredip ,geleceğe dair sabrımızı dağıtmazsak bu sabır bize yeter inşallah.ay çok uzattım yaww :26:

Çok geçmiş olsun dikkat et iyice çiğerlerini üşütme canım

ceco34 cok tesekkür ederim canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…