süper valla bu gazla sen haftayada rüzgar gibi esersin ....kızlarrrr..1.takımda 1.. olmusummm...ve tüm takımlar içinde de 1.liği ben almışıımmm...ayolll havam yerine geldiii...ahhahahahah :))))))
umutcum ıyısallah hep lıstede kalırızda atarız su fazla yuku sırtımızdan ıyısallah senle beraber
zeynepcım dualarımız senınle
tesekkur ederım bayanlarrrr bu hafta ve onumuzdekı hafta et rejımı yapmaya karar verdım pazar basladım et rejımıne sadece et peynır zeytın yesıllık yıyorum gunde 3 bardak yesıl cay ıcıyorum atkıns rejımı galıba adı daha once yapmıstım 5 sene oluyor 3 ayda 18 kılo vermıstım bu rejımle 2 hafta boyle yapıyorsun 6-7 kılo arası verdırıyor hepsı yag degıl suda gıdıyor ama olsun cızelgem takılmıstı 3 haftadır moral olsun bana ıyısallah aralıgın ılk haftasında 81 olmak ıstıyorum
bırde gunde 2 saat spor 1 saatı yuruyus 1 saatı plates haftanın 1 gunu ızın
işim çok zor çok (senin kendi ismin mi ece ben senin adınıda bilmiyorum ya ) yok anacım yemem bu hafta zaten veremedim neme lazım haftaya cumaya kadar kalsınlar buzlukta...
popoda ve basende incelme mi var ya bende mi yapsam şunu ....
yok canım sana olmaz o emziriyorsun sen zaten emzirme işin bitene kadar sen kalan kilolarınıda verirsin gerek kalmaz ,senin 6 kilon kaldı vermen gereken değil mi? 75 yeter demiştin sanırım
Kızlar kuzenime gidiyorum bizi mantı yemeye çağırdı bir sabotaj mı söz konusu bilemiyorumben de tıkabasa yedim mamalarımı suyumuda içtim zınnık yemiycem,telde ben yemem dedim ona göre haşla gelde konuşuruz olmaz öyle diyip gülüyor cadı,dünde o bizdeydi gördü yemiyorum bu günde yemezsem anlar irademi inşallahta ısrar etmez .
merhaba efsunluu sen varsın sadece nasılsınn
umutcum sankı 2 kılo vermıs gıbı hissettirdin benii valla tebrık falan saol cnmm
aaa hamsıde kurtlanırmıymış hayert dogrusu ılk defa duyuyorumm
dereceye gıren kızlarr masallah bravo sızee
bugun oruçluydumm oyle bır bas agrısı varkı sımdı anlatamam şakaklarım sankı yerınden cıkacak uzanıyordum bı bakayım dedımm içim yanmışş bol bol su ıcıyorumm bırazdan tv de dızı baslıyacak on u beklıyorumm herkeze iyi geceler
kızlarrrr..1.takımda 1.. olmusummm...ve tüm takımlar içinde de 1.liği ben almışıımmm...ayolll havam yerine geldiii...ahhahahahah :))))))
Sağol canım ama o heves gitti bak bu hafta veremedim.Bnu hoşgeldin,geçmiş olsun iyiymişsin ne güzel,ohh mamalarda sefan olsun haftaya verirsin fazla fazla kuşum
meraklı banu (ceco) meraklı banuuuuuu
Sağol derincim nasıl oldun.3 meleğim var yavrunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah...
zeynep ablacım dualarımdasın inşallah herşey yo0luna girecektir..
beyzus abla çok marifetlisin bayıldım ördüklerine özelliklede simli şıkırtılı hırkaya yeni başladığın....
asumancım seninkilerde çok güzel ellerine sdağlık...
banucum afiyet olsun canım değişiklik iyi olmuştur sana bu gece...
bu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
İyi geceler Banucuğum...İnşallah sende eksi kiloda çık.Bak eksi çıkarsan bildir...
Ellerine sağlık beyzuş ablacım.Zeynep 957----- | İzinli|----- |izinli|----- | izinli|-----|İzinli|-----
İlbatum----- | 84.6|----- | 85(+400)|----- |83.3(-1700)|-----|83.100(-200)|-----
Toksin----- |68.2|----- |68.4(+200)|----- |68.5(+100)|-----|68.1(-400)|-----
Nevzamansız----- | 98|----- |97.9(-100)|----- |97.9(0.00)|-----|97.9(0.00)|-----
Beyzus----- | 88.5|----- |87.2(-1300)----- |86.7(-500)|-----|86.500(-200)|-----
Sinoope----- | 90.7|----- |90.7(0.00)|----- |?|-----|?|
Fadime02----- | izinl|i----- |?|-----| |99|-----|98.9(-100)|-----
Yasafat----- |86.4|----- | 86.4(0.00)|----- |86.4(0.00)|-----|84.600(-1.800)|
Derin----- |113|----- |115(+2000)|----- |?|-----|114(-1000)|-----
Yena----- |izinli|----- | izinli|----- | izinli|-----|izinli|-----
Ceco34----- |115.2|----- | 113.8(-1400)|----- |113.4(-400)|-----|113.1(-300)|-----
Yst38----- |izinli|----- |92|----- |?|-----|?|
3melegmvar----- |76|----- | 76(0.00)|----- |76(0.00)|-----|76.500(+500)|
Yağmurgözlü----- | 99.2|----- |100.8(+1600)|----- |100(-800)|-----|99(-1000)|-----
Saferan----- |118.7| ----- |?|----- |119(+300)|-----|119(0.00)|-----
Umuttt----- |84.2|----- | 85.2(+1000)|----- |84.8(-400)|-----|83.1(-1700)|-----
Asumanzeynep----- | 79.8|----- |80.2(+400)|----- |81.5(+1300)|-----|80.3(-1200)|-----
Dalokaysmom----- | 88.5|----- |90.2(+1700)|----- |89.7(-500)|-----|89.5(-200)|-----
Semiran----- |89.5|----- |90.5(+1000)|----- |90.5(0.00)|-----|89.4(-1100)|-----
Banu145145----- |108.1|----- | ?| ----- |105.3(-2800)|-----|izinli|-----
Gulma----- | izinli|----- |94|----- |94(0.00)|-----|93.5(-500)|-----
Corazon----- |96.7|----- |97(+300)|----- |96.1(-900)|-----|?|
AyseC52----- | 99.9|----- |102(+2100)|----- |99.9(-2100)|-----|99.1(-800)|-----
Tebessüm77----- | 86|----- | 84.4(-1600)|----- |83.7(-700)|-----|
Profit----- |86.6|----- | 87.5(+900)|----- |86.7(-800)|-----|?|
Bitmedi----- |105|----- |105.5(+500)|----- |105(-500)|-----|104.8(-200)|-----
Ece78----- | ?|----- |82|----- |82.6(+600)|-----|81.2(-1400)|-----
Efsunlu----- | 89.5|----- | 90.4(+900)|----- |88.3(-2100)|-----|87.7(-600)|-----
Dilek78----- |?|----- |94.5|----- |93.2(-1300)|-----|?|
Yotsuz----- |86.6|----- |87(+400)|----- | 86.3(-700)|-----|85.7(-600)|-----
Şimdilik liste budur arkadaşlar.....Sonradan bildiren olunca ilave edeceğim...
KARANFİL83
YASEMEN.....Sizlerde önümüzdeki cuma listedesiniz güzeller....
Herkesi kutluyorum canlarım....
Tebrikler hanımlar.Haftanın Birincisi..........YASAFAT..........-1800
Haftanın İkincisi...........UMUTTT...........-1700
Haftanın Üçüncüsü.......ECE78..............-1400
Kalorisi korkunç ama çok faydalı arada yenir bende bayılırım.Ben bu aralar cennet elmasına takmış durumdayım trabzon hurmasıda deniyor sanırım..
Günde 2 adet kesin yiyorum çok hoşuma gidiyor..
Kalorisini net bilmiyorum ama bayağı tatlı, masum değildir kanımca..:)
Afiyet olsun bravo valla mantı var ve sewn 2 kaşık yedin tebrikler valllaaaa.Yedim mantıdanama 2 kaşık,bide azcık nohut yedim buraya kadar iyiydide sonradan sütlü irmik tatlısı yedim bir dilim o kötü işte.Bu haftaki kaçamağımda bunlar olsun hafta sonu uslu uslu geçirmeyi düşünüyorum
karanfil maşallah,kıskandım valla haftaya ben de 3.5 kilo vercem(desemde inanma)
Sağol canım ama o heves gitti bak bu hafta veremedim.
Sağol derincim nasıl oldun.
Ellerine sağlık beyzuş ablacım.
Tebrikler hanımlar.
Kalorisi korkunç ama çok faydalı arada yenir bende bayılırım.
Afiyet olsun bravo valla mantı var ve sewn 2 kaşık yedin tebrikler valllaaaa.
kızlarrrr..1.takımda 1.. olmusummm...ve tüm takımlar içinde de 1.liği ben almışıımmm...ayolll havam yerine geldiii...ahhahahahah :))))))
Yedim mantıdanama 2 kaşık,bide azcık nohut yedim buraya kadar iyiydide sonradan sütlü irmik tatlısı yedim bir dilim o kötü işte.Bu haftaki kaçamağımda bunlar olsun hafta sonu uslu uslu geçirmeyi düşünüyorum
karanfil maşallah,kıskandım valla haftaya ben de 3.5 kilo vercem(desemde inanma)
Ben de benim büyük paşayı yatırdım geldimahanda bi sürü kişi gelmiş çoluk çocuğu yatırıp
Kızlarrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmm
Kv'yi ziyaret ettiğim iyi oldu ama adamcağız resmen bir deri bir kemik kalmış acayip zayıflamış. Beni görünce tanıdı ve hal hatır sordu ama sonra iki gün evvel Annemle babamın onu ziyaret etmeye geldiklerini kim uydurduysa benim hasta olduğumu duymuşlar baya oturup gittiler dedi. Tabi iyice kafası karışmasın diye Annemler Almanyadalar kaç aydır demedim.
Sonrada eşimin eniştesi kalp krizi geçirmişti onu ziyaret edip döndük. Halası şerbetli tatlı ve bir sürü bisküvi ikram etmek istedi çayın yanına ama ben inat ettim yemedimhalası bile helal olsun dedi
Birde onda normal tartı vardı birde onda tartılayım dedim bir baktım 112 çıktım o tartıdaama tabi devamlı benimkinde tartıldığım için evdeki dijitali baz almaya devam ediceğim.
Efferim kız harikasındarısı bizlerinde başına yani güzel bildirimler yapmak
Olmuşla ölmüşe çare yok bu durumda afiyet olsunben eminim sen onları yarın bile eritirsin bu haftada kaçamak yapmazsan güzel bir sonuç çıkacaktır cuma günü.
Ya inşallah banucum ya güzel sonuçlar çıkar çünkü ekim ayım faciaydı -600 ile kapadım bir buçuk aydır mehter takımı gibiyim resmen 2 geri bir ileri çok canım sıkıldı,sporumuda değişcem bende hiç toparlanma olmuyor resmen bir halta yaradığı yok.Leslie yapmak istiyorum ama ekim ayında bir kaç kez izlemiş bir kezde yapmıştım faturası ağır oldu ama kotayı geçmişiz 29 olan fatura geldi 75 lira yuh yani(( kuzenin eşine indittircektim bu gün onada çocuklardan ve sohbetten sıra gelmedi bir şekil yapcam artık kısmet.
Ben de cdyi aslında ondan istiyorum birazda oturma odasında ortada geniş yer var koca ekranda rahat ortamda daha iyi olur dediğin gibi.Ama bir babayiğit bulamadım yapacak henüzAslında bende eşime bir CDye kaydetmesini istemiştim geçenlerde ama şirkette fırsatı olmadı şimdiye kadar. Bizim kot sınırı yok daha doğrusu ilten kotalıyken hep fazla geliyor diye eşim en son 100 lira gelince sinir oldu girsende girmesende bunlar nasılsa aştın kotayı diyecek ve fazladan alıcaklar bari sınırsız olsunda hepimiz rahat edelim bende ne ödeyeceğimi bileyim demişti
Kızımın odasında PC var ama oda ufak istesemde orada pek rahat olmuyor leslie o yüzden bende pazartesi CDye aktarması için istediğim bölümleri kısayol olarak ona kayıt ediceğim ki şirketteki bilgisayarcı çocuklardan birine yaptırsınondan sonra salonun ortasında depişeyimde gitsin daha fazla kilolarım
iyi geceler kızlar
ben de başladım haftasonu kaçamaklarına kahveyle biraz çikolata ve de 1 avuç kabak çekirdeğini indirdim mideye
bugün hicri yılbaşı herkese hayırlar getirsin inşallah yarın 1 muharrem yani aşure ayına girdik ben de pek severim malesef bugün ilk aşure komşudan geldi bile sadece1 tatlı kaşığı alıp eşime yedirdim ama kendim yapınca nolacak bilemiyorum zor sınavlar beni bekler
slm kizlar herkese iyi geceler nasilsiniz bakalim ben cok kötü hasta oldum ya bu ne böyle
geçmiş olsun canım
iyi geceler kızlar
ben de başladım haftasonu kaçamaklarına kahveyle biraz çikolata ve de 1 avuç kabak çekirdeğini indirdim mideye
bugün hicri yılbaşı herkese hayırlar getirsin inşallah yarın 1 muharrem yani aşure ayına girdik ben de pek severim malesef bugün ilk aşure komşudan geldi bile sadece1 tatlı kaşığı alıp eşime yedirdim ama kendim yapınca nolacak bilemiyorum zor sınavlar beni bekler
Ben de benim büyük paşayı yatırdım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?