Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrr..1.takımda 1.. olmusummm...ve tüm takımlar içinde de 1.liği ben almışıımmm...ayolll havam yerine geldiii...ahhahahahah :))))))
süper valla bu gazla sen haftayada rüzgar gibi esersin ....

2 hafta boyunca et mi yiyorsun yani? tamam hadi yedik diyelim eti nasıl pişiriyoruz haşlamamı sürekli? yağ, tuz falan serbest mi gerçi ben eti sevmiyorum ama 6-7 kilo için ne yapılmaz :))) ama bu hafta 5 gün diyetim var sonra 2-3 hafta kendi bildiğimi yaparım olmadı 1 haftada bunu yaparım........

Yedim mantıdan ama 2 kaşık,bide azcık nohut yedim buraya kadar iyiydide sonradan sütlü irmik tatlısı yedim bir dilim o kötü işte.Bu haftaki kaçamağımda bunlar olsun hafta sonu uslu uslu geçirmeyi düşünüyorum

karanfil maşallah,kıskandım valla haftaya ben de 3.5 kilo vercem (desemde inanma)

Özlem şimdi eşime 5 günde 5 kilo diyeti yapcam diyorum sakın ha diyor olan diyetide bırakırsın sen,çünkü biliyor sıkıcı olan her şeyden sonra kendimi fena dağıtıyorum yıllardır şahit oldu ya istemiyor yapmamı sen böyle devam et az ver ama istikrarlı olsun diyor.Haklı adam aslında,yavaş yavaş ilerliyim ben yolumda,yoldan çıkarma beni yoksa ismini veririm valla

canım benim nikimin benle veya çocuklarla bi alakası yok.ben buraya ilk hamileliğimde yani 7 yıl önce üye olmuştum sanırsam.o zamn internetle fln yeni tanışıyordum.çok acemiydim.korkmuştum yani sanal alemden.ecede pek bir sevdiğim isimdi.o nedenle seçtim.gerçek ismim CANSEL ama ece de diyebilirsiniz farketmez yani.akılda kalmayabilir gerçek ismim ben rahatsız olmuyorum.

valla kurbandan önce ablam gelmişti.bizim içimizde en incemizdir 3 kız kardeşten.dediki senin alt tarafla işin bitmiş üst tarafı çalıştır diye ve gene gene sordu ne yaptın fln.hatta birgün birlikte yaptık leslieyi sonra onada kopyaladık.hatta eşim leslieyi sevdiğimi görünce benim bulamadığım yerlerden indirdi şimdi büyük lcd den izleyerek salonda bile yapıyorum.bazen çocuk odasında bilgisayardan.hatta halılarım kayıyordu ben tepinirken bi sürü halı kaydırmaz aldım rahat edim diye.ben sevdim ama sevmeyenler var heralde çok konuşuyor spor yaptırırken bazıları gıcık oluyormuş ama ben sevdim .spor konusunda ben gayretliyimdir.4 yıl önce akapunktura gitmiştim.ordaki diyetisyen hergün 1 saatı şart koşmuştu ve 1 ayda 8 kg vermiştim diyet ve sporla.o nedenle spora inancım başladı.soğukta fln yürürdüm veya koşu bandına binerdim ve sonrasında stepper aletine .o kadar azimliydim yani.bu yıl ise çocuk sayısı arttığı için daha yoğunlaştım doğal olarak dışarda yürüyüşüm zorlaştı.o nedenle leslieyle tanışmak beni çok mutlu etti.artık bahane yok.her daim hazır.(tabi bel tutlması,hastalık hariç).bana en son gittiğim diyetisyen 80 yeter dedi.insülin direncim var diye herhalde bi de emzikliyim moralim bozulmasın diye beni bu şekilde motive etmeye çalıştı garibim ama şu an karnım çok şişiyor ve zararlı bişi yesem veya 3 saatten uzun süre aç kalsam kötü oluyorum.yani anlıyorumki direncim geçmemiş.benim hedefim 74-75 olmakaslında.akapunktura giderkenki kadın da 72 belirlemişti hedefi ama o zamn okuldan arkadaşlar 78 olduğumda yeter diyorlardı bilmem gerçek bilmem ???yani 77 fln olduğumda bi daha tahlillerime baktırıp ona göre karar vereceğim yani.

maşallh sana efsunlu.davet olduğunda ben 2-3 kaşıkta olsa yiyorum ama evde salatayla geçiştiriyorum o akşamı.gerçi kuzenin anlaması lazım

Allah kabul etsin orucunu.ne çok susuyor insan.geçmiş olsun başın içinde.

kızlarrrr..1.takımda 1.. olmusummm...ve tüm takımlar içinde de 1.liği ben almışıımmm...ayolll havam yerine geldiii...ahhahahahah :))))))

aslında sanal alem ama nasıl güzel motive oluyor insan.bir araştırmada yalnız başına dyet yapanların grup ile diyet yapanlardan daha mutsuz ve daha az kilo verdiklerini okumşutum ki çok çok doğru bir tespit

Bnu hoşgeldin,geçmiş olsun iyiymişsin ne güzel,ohh mamalarda sefan olsun haftaya verirsin fazla fazla kuşum

meraklı banu (ceco) meraklı banuuuuuu
Sağol canım ama o heves gitti bak bu hafta veremedim.
Sağol derincim nasıl oldun.
İyi geceler Banucuğum...İnşallah sende eksi kiloda çık.Bak eksi çıkarsan bildir...

Ellerine sağlık beyzuş ablacım.
Haftanın Birincisi..........YASAFAT..........-1800

Haftanın İkincisi...........UMUTTT...........-1700

Haftanın Üçüncüsü.......ECE78..............-1400

Tebrikler hanımlar.
Ben bu aralar cennet elmasına takmış durumdayım trabzon hurmasıda deniyor sanırım..
Günde 2 adet kesin yiyorum çok hoşuma gidiyor..
Kalorisini net bilmiyorum ama bayağı tatlı, masum değildir kanımca..:)
Kalorisi korkunç ama çok faydalı arada yenir bende bayılırım.
Afiyet olsun bravo valla mantı var ve sewn 2 kaşık yedin tebrikler valllaaaa.

Ayy banu ne bravosu ya gitmeden önce hiç yemiycem diye hava atmıştım kendim aldım sonra havamı aman napıyım sefam olsun kendimi kasarsam daha çok alırım o yüzden bal olsun yağ olmasın diyip vicdanımı rahatlatıyorum

Kızlarrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmm

Kv'yi ziyaret ettiğim iyi oldu ama adamcağız resmen bir deri bir kemik kalmış acayip zayıflamış. Beni görünce tanıdı ve hal hatır sordu ama sonra iki gün evvel Annemle babamın onu ziyaret etmeye geldiklerini kim uydurduysa benim hasta olduğumu duymuşlar baya oturup gittiler dedi. Tabi iyice kafası karışmasın diye Annemler Almanyadalar kaç aydır demedim.
Sonrada eşimin eniştesi kalp krizi geçirmişti onu ziyaret edip döndük. Halası şerbetli tatlı ve bir sürü bisküvi ikram etmek istedi çayın yanına ama ben inat ettim yemedim halası bile helal olsun dedi
Birde onda normal tartı vardı birde onda tartılayım dedim bir baktım 112 çıktım o tartıda ama tabi devamlı benimkinde tartıldığım için evdeki dijitali baz almaya devam ediceğim.

Efferim kız harikasın darısı bizlerinde başına yani güzel bildirimler yapmak

Olmuşla ölmüşe çare yok bu durumda afiyet olsun ben eminim sen onları yarın bile eritirsin bu haftada kaçamak yapmazsan güzel bir sonuç çıkacaktır cuma günü.

Ya inşallah banucum ya güzel sonuçlar çıkar çünkü ekim ayım faciaydı -600 ile kapadım bir buçuk aydır mehter takımı gibiyim resmen 2 geri bir ileri çok canım sıkıldı,sporumuda değişcem bende hiç toparlanma olmuyor resmen bir halta yaradığı yok.Leslie yapmak istiyorum ama ekim ayında bir kaç kez izlemiş bir kezde yapmıştım faturası ağır oldu ama kotayı geçmişiz 29 olan fatura geldi 75 lira yuh yani (( kuzenin eşine indittircektim bu gün onada çocuklardan ve sohbetten sıra gelmedi bir şekil yapcam artık kısmet.

Aslında bende eşime bir CDye kaydetmesini istemiştim geçenlerde ama şirkette fırsatı olmadı şimdiye kadar. Bizim kot sınırı yok daha doğrusu ilten kotalıyken hep fazla geliyor diye eşim en son 100 lira gelince sinir oldu girsende girmesende bunlar nasılsa aştın kotayı diyecek ve fazladan alıcaklar bari sınırsız olsunda hepimiz rahat edelim bende ne ödeyeceğimi bileyim demişti
Kızımın odasında PC var ama oda ufak istesemde orada pek rahat olmuyor leslie o yüzden bende pazartesi CDye aktarması için istediğim bölümleri kısayol olarak ona kayıt ediceğim ki şirketteki bilgisayarcı çocuklardan birine yaptırsın ondan sonra salonun ortasında depişeyimde gitsin daha fazla kilolarım

iyi geceler kızlar
ben de başladım haftasonu kaçamaklarına kahveyle biraz çikolata ve de 1 avuç kabak çekirdeğini indirdim mideye
bugün hicri yılbaşı herkese hayırlar getirsin inşallah yarın 1 muharrem yani aşure ayına girdik ben de pek severim malesef bugün ilk aşure komşudan geldi bile sadece1 tatlı kaşığı alıp eşime yedirdim ama kendim yapınca nolacak bilemiyorum zor sınavlar beni bekler

Ben de cdyi aslında ondan istiyorum birazda oturma odasında ortada geniş yer var koca ekranda rahat ortamda daha iyi olur dediğin gibi.Ama bir babayiğit bulamadım yapacak henüz

amin canim insallah sanada hayirlar getirir bu arada asureyi bende cok severim

O kadarcıktan bir şey olmaz yarından sonra cumaya kadar yeemzsin kaçamak bii olur biter.Ben Allahtan aşureyi sevmiyorum da ordan yırtıyorum.Sadece kayınvalidemin yaptığından bir iki kaşık yerim mükemmel yapıyor çünkü başka da yemem yeter bana o kadarcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…