Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banu ve ece ne güzel anlatmışınız
banu senin yazdıklarına amin diyorum canı gönülden ve tüm evlat isteyenlere rabbimden hayırlı evlatlar vermesini diliyorum

Bu gece herkes verilen kiloları kutlamaya gitti herhalde yine sakin ortalık bu saatten sonrada gelen olurmu bilmem.
Meydan bize kaldı :122: :122: :122:

Dedikodumu yapsak olmayanlar hakkında

canim benim bende tedaviyle anne oldum ve yüce rabbim o kadar büyükki dogumumun ardindan tekrar hamile kaldim ben cok dua ettim hep Allahima sigindim ondan istedim sende öyle yap o vermeyince vermiyo ama insallah tez vakitte sizede bir melek verir esinde cok olgun ve düzgün karakterli demekki üzüldügünü görüyo biliyoki öyle davraniyo birbirinize siki siki sarilin nur topunuz insallah cabuk gelir

Canım ben 9 yıllık evliyim bu yıla kadar çocuk olayına çokta hazır hissetmedim kendimi aslında hep korktum aslında hala da korkuyorum bir ara olmasa daha iyi diyordum ama eşimi görünce öyle üzülüyorum Rabbimden hayırlısını istedim bu güne kadar hep ve hep en hayırlı zamanlarda olsun dedim istediklerimi de.Olmazsa da olmaz ondan iyi mi bilcem ben,her şeyde bir hayır vardır ben çok inanıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Allah bağışlasın tatlım,Allah sizinkilere uzun ömürler versin.Ben aşırı çocuk seven biri değilim eşim çok sever hayırlısı bakalım neler göstercek hayat bize.Eşim gerçekten çok iyidir Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin bir güne bir gün demedi çocuk lafını ne o ne ailesi üzmediler beni,Allahımda onları üzmesin.

Bu gece herkes verilen kiloları kutlamaya gitti herhalde yine sakin ortalık bu saatten sonrada gelen olurmu bilmem.
Meydan bize kaldı :122: :122: :122:

Dedikodumu yapsak olmayanlar hakkında

ay napsak bende bilemedim yok yok uzun zamandir ben gelmiyorum diye herkes kacti benden küstüler

Senin meleklerine uzun ömürler versin Rabbim canım,kalabalık aile güzeldir ya ben de öyle büyüdüm 4 kardeştik ne güzeldir şimdi evin içi cıvıl cıvıl,hep mutlu olun inşallah canım.

Hayırlısı olsun banum beee.

Bu arada kimden ne alıntı yaptığımı karıştırdım 2 kere yorumladım sanırım bazı şeyleri mantı çarptı beni sanırım onca zaman sonra bunca karbonhidratı kaldırmadı bünye

Aslında nekadar şanslısın canım Allah nazardan saklasın. Benim Kv olsa çoktan kıyamet etmişti kısır bu diye ( doktor raporuna gerenk yok prof. dr. sanki mübarek )
Ben evlendikten 10 gün sonra Gölçük depremi olmuştuda ben o gece korkudan adet olmuştum. Hayatımda deprem görmediğim için korkudan ancak kapı eşiğinde ağlıyordumki KP geldi eşime küfür edip bizi aşağı indirmişti. O zaman daha bizim apartman kaba inşaat sayılır bir tek bizim daire birde giriş katında bir daire oturulur haldeydi daha asansör kabini bile takılmamıştı
Ben bide dengesiz o şokla ne giysem diye dolaptan kıyafet seçmiştim neyse millet bizi süzüyor tabi yeni evliler sokakta hesabı :6o: ertesi gün bir baktım herkes geçmiş olsun diyor bana ağrın varmı doktora gittinmi diye :44: anaa ne oluyor derken bir öğrendim ki KV gelin hamileydi korkudan 10 günlük çocuk düşürdü diye yaymış oğlu ilk geceden beşerdi o işi gibilerinden
Biz hesapta 3 sene çocuk düşünmüyorduk ama daha bir ay sonra kadın başladı sen kısırmısın demeye eşimin anannesinede ne dediyse kadında yine kadınlı erkekli toplandığımız bir akşam herkesin içinde kız sen kısırmısın demezmi
nasıl şalterlerim attıysa bende o sinirle senin torunun beceremiyorsa ben ne yapayım demiştim ve ondan sonra olucaksa olsun şunları çenesinden kurtulayım diye hapı bırakmıştım 4 ay sonrada hamile olduğumu duyunca hepsine rahatlayın artık hamileyim demiştim

Halada der eğer o ilk bebek ( olmayan ) doğsaydı şimdi 3 tane çocuğun olacaktı diye manyamış işte ne olucak
Öyle değil 9 sene beklemek 1 sene bile bekleseydik herhalde boşa bu kısır karıyı der dururdu.
Allah gerçekten eşinede ailesinede ne diliyorsa Rabbim nasip eder inşallah. Yüreği güzel insanlarmış gerçekten. Ben bizimkilere insan müsveddesi diyorum bazı konularda. Allah bizimki gibileri islah etsin..... Aminnnn

ay kizlar ben facebookta dalmisim yaf gerci kimsede yok gibi :44::44::44:.

Sorma bizimde küçük cadı uyumadığı için karı koca dönüşümlü oyun oynuyoruz face'de. Sağ olsun eşim kıskandığı için bana ayrı hesap açtırmıyor bende biraz onunkinde birazda kızımınkinde oyun oynuyorum. Okul arkadaşlarımla fazla samimi olmayayım diye öyle bir taktik uyguluyor benimkine ekle diyor eee tabi hepsi genelde yabancı olunca adam ne dediğimi anlamaz diye kendince önlem alıyor ama bende zaten sadece iki tane bayan okul arkadaşımı ekledim diğerlerine bulaşırsam kurtulamam pc den

Son düzenleme:

Dediğin gibi canım Allah islah etsin sizinkileri ve öyle olanları,Alahtan iyi biliyorlar sanki.Valla bana en ufak bir laf etmeye hakları yoktu geçirdiğim kazadan sonra çocuk olmama durumum belli değildi ve eşim bana ilk evlenme lafı ettiğinde demiştim o da annesine demiş.O da oğlum siz birbirinizi sevdikten sonra olmazsa da olmasın demiş hayırlısı.Sağolsun bir kere bile istenmediğimi hissetmedim şükür.Bu güne kadar kırmadık birbirimizi ama üst katıma taşıncaklar yakında 1 aya kalmaz umarım bundan sonrada kırmayız çok korkuyorum iyiyken kötü olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…