- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hepinize iyi geceler diliyorum gönlü güzel kendi güzel topikdaşlarım
Hahahaha süper yaabenimki de kuzenin 3 aylık oğlu var çok tatlı maşallah onla filan ilgilendi bütün gece onu uyutmaya çalışırken baktım koltukta gittikçe yayılıyor dedim Alp Tunga seni uyutuyor galiba,hıı diyor o da
Ya kendime değil de eşime üzülüyorum çocuk meselesinde adam o kadar çok çocuk seviyor ki bazen haksızlık geliyor bu Allahın gücüne gitmesin.Ama dün diyorki bana kuzenin çocuğunu kucağından indirmedi diye dün biraz hüzünlü baktım sanırım,ben hiç üzülmüyorum Rabbim istese vermez mi nelere kadir değil ki buna olmasın.Sakın aklına bir şey gelmesin diyor.Melek gibi ya Allahım tuttuğunu altın etsin kocişimin,cümlemizin de yuvasında ağız tadı huzur ve sevgiyi eksik etmesin bol bol versin inşallah.
çok şansılısıneşine gerçektn.kimi adamlar odun gibi kadına yükelnirler laf sokarlar.hatta cnisiyeti kız oldu diye bile eşine kötü davranan dr tanıyrum düşün.eşin ne güzel söylemiş Rabbim istese vermzmi ..diye.hayırlısını dilemek lazım.bizim 3 çocuk var bazen çok bunalıyorum.okulda bile dalga geçmişti öğrencilerim(lisedeyim) hocam seneyede hamile olcakmısınız gene diye? gülermisin kızarmısn?mesleğimi çok seviyorum .ve hiç düşünmezdim 3 çocuk annesi olacağımı.matematik öğretmeniyim ve ne bilim yüksek lisans yapim istiyordum yada özel ders fln da veririm eve biraz daha katkım olur diyordum.hem temzlik fln sevmem .kazancımla bir yardımcı alırım diyordum.matematik öğretmeni olunca nankör bir ders.soru çözmeyi bırkaınca zorlanıyorunuz.hep dinamik olmak zorundasınız.hem geometri sorularına yoğunlaşmk fln gerekiyor yani.diyeceğim o ki bana deselerdi hayatta inanmazdım 3 çocuğa.ben kariyer yapacaktım.zaten grubetteydim...ama ruhları yaratılmış ve biz ne etsekte onlar geliverdi işte.şuan hem çok seviyorum hem çok korkuyorum.her an imtihandayız .eşimle çocuklar evden çıkıyorlar ve akşama ya dönmezlerse,ya eşime bişi olursa diye bazen kötü oluyorum.yani hiçbir şey elimizde garantide değil.her halimize şükretmeliyiz ve kaldıramayacağımız yükü vermesin Rabbim diye dua etmeliyiz .inşallah hakıınızda hayırlsı olsun efsunlu. muhteşem yüzyılı izliyormusun bilmem.orda hatice sultan denen bir karakter var ve bebeğini emziriken uyuyakaldı ve sabah bebişin cansız bedeniyle karşılaştı.çok kötüydü....ben baya bir ağladım .yani ondan önce paşaya aşıktı ama imkansız aşk gibiydi onlarnki ve kavuşamayackalarını düşündüğü için günden güne eridi.o zmanlar onun için en büyük acı oydu ama bugün gördüki daha büyük acılarda varmış.... özetleyecek olursam şuandaki durumumuza şükredip ,geleceğe dair sabrımızı dağıtmazsak bu sabır bize yeter inşallah.ay çok uzattım yaww :26:
Bu gece herkes verilen kiloları kutlamaya gitti herhaldeyine sakin ortalık bu saatten sonrada gelen olurmu bilmem.
Meydan bize kaldı :122: :122: :122:
Dedikodumu yapsak olmayanlar hakkında
Allah bağışlasın tatlım,Allah sizinkilere uzun ömürler versin.Ben aşırı çocuk seven biri değilim eşim çok sever hayırlısı bakalım neler göstercek hayat bize.Eşim gerçekten çok iyidir Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin bir güne bir gün demedi çocuk lafını ne o ne ailesi üzmediler beni,Allahımda onları üzmesin.canim benim bende tedaviyle anne oldum ve yüce rabbim o kadar büyükki dogumumun ardindan tekrar hamile kaldim ben cok dua ettim hep Allahima sigindim ondan istedim sende öyle yap o vermeyince vermiyo ama insallah tez vakitte sizede bir melek verir esinde cok olgun ve düzgün karakterli demekki üzüldügünü görüyo biliyoki öyle davraniyo birbirinize siki siki sarilin nur topunuz insallah cabuk gelir
Bu gece herkes verilen kiloları kutlamaya gitti herhaldeyine sakin ortalık bu saatten sonrada gelen olurmu bilmem.
Meydan bize kaldı :122: :122: :122:
Dedikodumu yapsak olmayanlar hakkında
Senin meleklerine uzun ömürler versin Rabbim canım,kalabalık aile güzeldir ya ben de öyle büyüdüm 4 kardeştik ne güzeldir şimdi evin içi cıvıl cıvıl,hep mutlu olun inşallah canım.çok şansılısıneşine gerçektn.kimi adamlar odun gibi kadına yükelnirler laf sokarlar.hatta cnisiyeti kız oldu diye bile eşine kötü davranan dr tanıyrum düşün.eşin ne güzel söylemiş Rabbim istese vermzmi ..diye.hayırlısını dilemek lazım.bizim 3 çocuk var bazen çok bunalıyorum.okulda bile dalga geçmişti öğrencilerim(lisedeyim) hocam seneyede hamile olcakmısınız gene diye? gülermisin kızarmısn?mesleğimi çok seviyorum .ve hiç düşünmezdim 3 çocuk annesi olacağımı.matematik öğretmeniyim ve ne bilim yüksek lisans yapim istiyordum yada özel ders fln da veririm eve biraz daha katkım olur diyordum.hem temzlik fln sevmem .kazancımla bir yardımcı alırım diyordum.matematik öğretmeni olunca nankör bir ders.soru çözmeyi bırkaınca zorlanıyorunuz.hep dinamik olmak zorundasınız.hem geometri sorularına yoğunlaşmk fln gerekiyor yani.diyeceğim o ki bana deselerdi hayatta inanmazdım 3 çocuğa.ben kariyer yapacaktım.zaten grubetteydim...ama ruhları yaratılmış ve biz ne etsekte onlar geliverdi işte.şuan hem çok seviyorum hem çok korkuyorum.her an imtihandayız .eşimle çocuklar evden çıkıyorlar ve akşama ya dönmezlerse,ya eşime bişi olursa diye bazen kötü oluyorum.yani hiçbir şey elimizde garantide değil.her halimize şükretmeliyiz ve kaldıramayacağımız yükü vermesin Rabbim diye dua etmeliyiz .inşallah hakıınızda hayırlsı olsun efsunlu. muhteşem yüzyılı izliyormusun bilmem.orda hatice sultan denen bir karakter var ve bebeğini emziriken uyuyakaldı ve sabah bebişin cansız bedeniyle karşılaştı.çok kötüydü....ben baya bir ağladım .yani ondan önce paşaya aşıktı ama imkansız aşk gibiydi onlarnki ve kavuşamayackalarını düşündüğü için günden güne eridi.o zmanlar onun için en büyük acı oydu ama bugün gördüki daha büyük acılarda varmış.... özetleyecek olursam şuandaki durumumuza şükredip ,geleceğe dair sabrımızı dağıtmazsak bu sabır bize yeter inşallah.ay çok uzattım yaww :26:
Hayırlısı olsun banum beee.Aminnn.... Hepimize inşallah
Yaaaa bende aşure için geberirimgenelde yaptığım zaman gelip geçip aşure yerdim ama bu sene nasıl olucak bilmiyorum Bir yandan düzenimi bozmayı asla istemiyorum diğer yandanda aşure bu boru değil diyorum
Apartmanda da kesin dağıtan olur ama hatunların aşureden pek haberi yok galibatamam bol malzemeli güzel olur ama fazlada oldumu tadı aşurelikten çıkıyor
Hakikaten yaaa nasıl yapıcağız bu aşure işini? Birde eskiler muharrem ayında aşure yapanların evinde çok daha fazla bereket olur derler o yüzden ben evlendiğimden beri her sene mutlaka yaparım elimin ayarıda olmadığı için bir sürü yere dağıtırımama yinede eve çok kalır
Bu sene 100er gr danmı yapsam acaba
Çok geçmiş olsun dikkat et iyice çiğerlerini üşütme canım
Canım çok şanslısın ki öyle bir eşin var ve eşinde çok şanslı senin gibi bir kadınla evli
Sen bilmezsin Abdala malum olur hesabı geçen ramazan burada uzun zamandır bebiş özlemi yaşayan bir arkadaşımız vardı hatta tüp bebek için kredi çekmişlerdi ve evlerine o gece hırsız girip paraları çaldığında yıkılmıştıO dönem umutsuzluğa kapılan arkadaşımıza içimden geldi ve bak önümüz ramazan ben inanıyorum tüp bebeğe gerek kalmadan rabbim size bir bebek vericek demiştim ama tabi o zaman sadece bir temenni diye düşündük meğer abdala malum olmuş birkaç hafta sonra hamileyim diye gelmişti topiğe :122: :122: :122: ve şu anda çok güzel bir hamilelik geçiriyor
İnşallah Rabbim sanada bu mubarek Muharrem ayın yüzü suyu hürmetine o çok istediğiniz Mucizeyi nasip edersiz yeterki birbirinize olan sevginizi ve Allaha olan inancınızı asla yitirmeyin canım benim
ay napsak bende bilemedim yok yok uzun zamandir ben gelmiyorum diye herkes kacti benden küstüler
Heee bakıyoz ilknur geliyo ıslık çalıyoz kaçın diyeee
vay vay vay demek öyle bunu sizden hic beklemezdim cok kirdiniz beni coooooooooooook
Tühhh ağzımdan kaçırdım bu bir sırdı döfcekler beni şimdik bunun için
bilemiyorum artikin canimcim ne demisler akilsiz basin cezasini ayaklar cekermis bence sen kosmaya basla
Kaçtım bilem çiyuwwwwwwww
Ben gidiyim biraz tv izliyim kızlar yine gelirim görüşürüz...
Allah bağışlasın tatlım,Allah sizinkilere uzun ömürler versin.Ben aşırı çocuk seven biri değilim eşim çok sever hayırlısı bakalım neler göstercek hayat bize.Eşim gerçekten çok iyidir Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin bir güne bir gün demedi çocuk lafını ne o ne ailesi üzmediler beni,Allahımda onları üzmesin.
ay kizlar ben facebookta dalmisim yaf gerci kimsede yok gibi :44::44::44:.
Aslında nekadar şanslısın canımAllah nazardan saklasın. Benim Kv olsa çoktan kıyamet etmişti kısır bu diye ( doktor raporuna gerenk yok prof. dr. sanki mübarek )
Ben evlendikten 10 gün sonra Gölçük depremi olmuştuda ben o gece korkudan adet olmuştum. Hayatımda deprem görmediğim için korkudan ancak kapı eşiğinde ağlıyordumki KP geldi eşime küfür edip bizi aşağı indirmişti. O zaman daha bizim apartman kaba inşaat sayılır bir tek bizim daire birde giriş katında bir daire oturulur haldeydi daha asansör kabini bile takılmamıştı
Ben bide dengesiz o şokla ne giysem diye dolaptan kıyafet seçmiştimneyse millet bizi süzüyor tabi yeni evliler sokakta hesabı :6o: ertesi gün bir baktım herkes geçmiş olsun diyor bana ağrın varmı doktora gittinmi diye :44: anaa ne oluyor derken bir öğrendim ki KV gelin hamileydi korkudan 10 günlük çocuk düşürdü diye yaymış oğlu ilk geceden beşerdi o işi gibilerinden
Biz hesapta 3 sene çocuk düşünmüyorduk ama daha bir ay sonra kadın başladı sen kısırmısın demeyeeşimin anannesinede ne dediyse kadında yine kadınlı erkekli toplandığımız bir akşam herkesin içinde kız sen kısırmısın demezmi
nasıl şalterlerim attıysa bende o sinirle senin torunun beceremiyorsa ben ne yapayım demiştimve ondan sonra olucaksa olsun şunları çenesinden kurtulayım diye hapı bırakmıştım 4 ay sonrada hamile olduğumu duyunca hepsine rahatlayın artık hamileyim demiştim
Halada der eğer o ilk bebek ( olmayan ) doğsaydı şimdi 3 tane çocuğun olacaktı diyemanyamış işte ne olucak
Öyle değil 9 sene beklemek 1 sene bile bekleseydik herhalde boşa bu kısır karıyı der dururdu.
Allah gerçekten eşinede ailesinede ne diliyorsa Rabbim nasip eder inşallah. Yüreği güzel insanlarmış gerçekten. Ben bizimkilere insan müsveddesi diyorum bazı konularda. Allah bizimki gibileri islah etsin..... Aminnnn
Sorma bizimde küçük cadı uyumadığı için karı koca dönüşümlü oyun oynuyoruz face'de. Sağ olsun eşim kıskandığı için bana ayrı hesap açtırmıyor bende biraz onunkinde birazda kızımınkinde oyun oynuyorum. Okul arkadaşlarımla fazla samimi olmayayım diye öyle bir taktik uyguluyor benimkine ekle diyor eee tabi hepsi genelde yabancı olunca adam ne dediğimi anlamaz diye kendince önlem alıyorama bende zaten sadece iki tane bayan okul arkadaşımı ekledim diğerlerine bulaşırsam kurtulamam pc den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?