süper valla bu gazla sen haftayada rüzgar gibi esersin ....
2 hafta boyunca et mi yiyorsun yani? tamam hadi yedik diyelim eti nasıl pişiriyoruz haşlamamı sürekli? yağ, tuz falan serbest mi gerçi ben eti sevmiyorum ama 6-7 kilo için ne yapılmaz :))) ama bu hafta 5 gün diyetim var sonra 2-3 hafta kendi bildiğimi yaparım olmadı 1 haftada bunu yaparım........
Olsun efsunlu az yemişsin oda başarı.Ayy banu ne bravosu ya gitmeden önce hiç yemiycem diye hava atmıştım kendim aldım sonra havamıaman napıyım sefam olsun kendimi kasarsam daha çok alırım o yüzden bal olsun yağ olmasın diyip vicdanımı rahatlatıyorum
Çok zor ya yaşlılık hastalık Allah sağlık versin inşallah.Kızlarrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmm
Kv'yi ziyaret ettiğim iyi oldu ama adamcağız resmen bir deri bir kemik kalmış acayip zayıflamış. Beni görünce tanıdı ve hal hatır sordu ama sonra iki gün evvel Annemle babamın onu ziyaret etmeye geldiklerini kim uydurduysa benim hasta olduğumu duymuşlar baya oturup gittiler dedi. Tabi iyice kafası karışmasın diye Annemler Almanyadalar kaç aydır demedim.
Sonrada eşimin eniştesi kalp krizi geçirmişti onu ziyaret edip döndük. Halası şerbetli tatlı ve bir sürü bisküvi ikram etmek istedi çayın yanına ama ben inat ettim yemedimhalası bile helal olsun dedi
Birde onda normal tartı vardı birde onda tartılayım dedim bir baktım 112 çıktım o tartıdaama tabi devamlı benimkinde tartıldığım için evdeki dijitali baz almaya devam ediceğim.
Efferim kız harikasındarısı bizlerinde başına yani güzel bildirimler yapmak
Olmuşla ölmüşe çare yok bu durumda afiyet olsunben eminim sen onları yarın bile eritirsin bu haftada kaçamak yapmazsan güzel bir sonuç çıkacaktır cuma günü.
Bende çok severim yapmayı planlıyorum ama en az iki kilo alırım biliyorum.iyi geceler kızlar
ben de başladım haftasonu kaçamaklarına kahveyle biraz çikolata ve de 1 avuç kabak çekirdeğini indirdim mideye
bugün hicri yılbaşı herkese hayırlar getirsin inşallah yarın 1 muharrem yani aşure ayına girdik ben de pek severim malesef bugün ilk aşure komşudan geldi bile sadece1 tatlı kaşığı alıp eşime yedirdim ama kendim yapınca nolacak bilemiyorum zor sınavlar beni bekler
Geçmiş olsun canım.slm kizlar herkese iyi geceler nasilsiniz bakalim ben cok kötü hasta oldum ya bu ne böyle
Ne güzel şanslısın bende öyleyim benimde eşimde ailesi hiç laf etmediler şükür neler var...Hahahaha süper yaabenimki de kuzenin 3 aylık oğlu var çok tatlı maşallah onla filan ilgilendi bütün gece onu uyutmaya çalışırken baktım koltukta gittikçe yayılıyor dedim Alp Tunga seni uyutuyor galiba,hıı diyor o da
Ya kendime değil de eşime üzülüyorum çocuk meselesinde adam o kadar çok çocuk seviyor ki bazen haksızlık geliyor bu Allahın gücüne gitmesin.Ama dün diyorki bana kuzenin çocuğunu kucağından indirmedi diye dün biraz hüzünlü baktım sanırım,ben hiç üzülmüyorum Rabbim istese vermez mi nelere kadir değil ki buna olmasın.Sakın aklına bir şey gelmesin diyor.Melek gibi ya Allahım tuttuğunu altın etsin kocişimin,cümlemizin de yuvasında ağız tadı huzur ve sevgiyi eksik etmesin bol bol versin inşallah.
Allah acılar göstermesin bende diziyi izlerken çok üzüldüm.çok şansılısıneşine gerçektn.kimi adamlar odun gibi kadına yükelnirler laf sokarlar.hatta cnisiyeti kız oldu diye bile eşine kötü davranan dr tanıyrum düşün.eşin ne güzel söylemiş Rabbim istese vermzmi ..diye.hayırlısını dilemek lazım.bizim 3 çocuk var bazen çok bunalıyorum.okulda bile dalga geçmişti öğrencilerim(lisedeyim) hocam seneyede hamile olcakmısınız gene diye? gülermisin kızarmısn?mesleğimi çok seviyorum .ve hiç düşünmezdim 3 çocuk annesi olacağımı.matematik öğretmeniyim ve ne bilim yüksek lisans yapim istiyordum yada özel ders fln da veririm eve biraz daha katkım olur diyordum.hem temzlik fln sevmem .kazancımla bir yardımcı alırım diyordum.matematik öğretmeni olunca nankör bir ders.soru çözmeyi bırkaınca zorlanıyorunuz.hep dinamik olmak zorundasınız.hem geometri sorularına yoğunlaşmk fln gerekiyor yani.diyeceğim o ki bana deselerdi hayatta inanmazdım 3 çocuğa.ben kariyer yapacaktım.zaten grubetteydim...ama ruhları yaratılmış ve biz ne etsekte onlar geliverdi işte.şuan hem çok seviyorum hem çok korkuyorum.her an imtihandayız .eşimle çocuklar evden çıkıyorlar ve akşama ya dönmezlerse,ya eşime bişi olursa diye bazen kötü oluyorum.yani hiçbir şey elimizde garantide değil.her halimize şükretmeliyiz ve kaldıramayacağımız yükü vermesin Rabbim diye dua etmeliyiz .inşallah hakıınızda hayırlsı olsun efsunlu. muhteşem yüzyılı izliyormusun bilmem.orda hatice sultan denen bir karakter var ve bebeğini emziriken uyuyakaldı ve sabah bebişin cansız bedeniyle karşılaştı.çok kötüydü....ben baya bir ağladım .yani ondan önce paşaya aşıktı ama imkansız aşk gibiydi onlarnki ve kavuşamayackalarını düşündüğü için günden güne eridi.o zmanlar onun için en büyük acı oydu ama bugün gördüki daha büyük acılarda varmış.... özetleyecek olursam şuandaki durumumuza şükredip ,geleceğe dair sabrımızı dağıtmazsak bu sabır bize yeter inşallah.ay çok uzattım yaww :26:
Sen gene sınırlı ol sevgiyle davran inan bişey olmaz birde bazen haklısın demeyi bilmemiz lazım nede olsa yaşlı insanlar.Dediğin gibi canım Allah islah etsin sizinkileri ve öyle olanları,Alahtan iyi biliyorlar sanki.Valla bana en ufak bir laf etmeye hakları yoktu geçirdiğim kazadan sonra çocuk olmama durumum belli değildi ve eşim bana ilk evlenme lafı ettiğinde demiştim o da annesine demiş.O da oğlum siz birbirinizi sevdikten sonra olmazsa da olmasın demiş hayırlısı.Sağolsun bir kere bile istenmediğimi hissetmedim şükür.Bu güne kadar kırmadık birbirimizi ama üst katıma taşıncaklar yakında 1 aya kalmaz umarım bundan sonrada kırmayız çok korkuyorum iyiyken kötü olmaktan
Günaydın canım nasılsın.günaydınnnnnnnn herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum
olsun canım daha cumaya çok var ,uslu dur bundan sonra tamam mı :)Yedim mantıdanama 2 kaşık,bide azcık nohut yedim buraya kadar iyiydide sonradan sütlü irmik tatlısı yedim bir dilim o kötü işte.Bu haftaki kaçamağımda bunlar olsun hafta sonu uslu uslu geçirmeyi düşünüyorum
karanfil maşallah,kıskandım valla haftaya ben de 3.5 kilo vercem(desemde inanma)
hanaaa yok yok sen yapma enişte ile papaz olmayayım sonra :))) bende tam tersiyim biliyor musun fazla kilo gittiğinde nasıl korurum derdine giriyorum ve daha çok dikkat ediyorum, herkesin yapısı farklı işte....Özlem şimdi eşime 5 günde 5 kilo diyeti yapcam diyorum sakın ha diyor olan diyetide bırakırsın sen,çünkü biliyor sıkıcı olan her şeyden sonra kendimi fena dağıtıyorum yıllardır şahit oldu ya istemiyor yapmamısen böyle devam et az ver ama istikrarlı olsun diyor.Haklı adam aslında,yavaş yavaş ilerliyim ben yolumda,yoldan çıkarma beni yoksa ismini veririm valla
kaçamak günü olması ne hoş değil mi :))) bende pırasa yedim cezalıyım bu hafta...Huuu nerelerdesiniz topiğimin azimli amazonları herkesler benim gibi tartı gününü mü kutluyor yoksa kaçamaklarla
ece ismini bende çok severdim hatta gençken kızım olsa melis ece falan koyarım derdim ama eşimin akrabaları hep benden önce davranmışlar :)) gerçi oğluşum oldu gerekte kalmadı ama... seninde adın çok güzel severim ben cansel ismini...canım benim nikimin benle veya çocuklarla bi alakası yok.ben buraya ilk hamileliğimde yani 7 yıl önce üye olmuştum sanırsam.o zamn internetle fln yeni tanışıyordum.çok acemiydim.korkmuştum yani sanal alemden.ecede pek bir sevdiğim isimdi.o nedenle seçtim.gerçek ismim CANSEL ama ece de diyebilirsiniz farketmez yani.akılda kalmayabilir gerçek ismim ben rahatsız olmuyorum.
valla kurbandan önce ablam gelmişti.bizim içimizde en incemizdir 3 kız kardeşten.dediki senin alt tarafla işin bitmiş üst tarafı çalıştır diye ve gene gene sordu ne yaptın fln.hatta birgün birlikte yaptık leslieyi sonra onada kopyaladık.hatta eşim leslieyi sevdiğimi görünce benim bulamadığım yerlerden indirdi şimdi büyük lcd den izleyerek salonda bile yapıyorum.bazen çocuk odasında bilgisayardan.hatta halılarım kayıyordu ben tepinirken bi sürü halı kaydırmaz aldım rahat edim diye.ben sevdim ama sevmeyenler var heralde çok konuşuyor spor yaptırırken bazıları gıcık oluyormuş ama ben sevdim .spor konusunda ben gayretliyimdir.4 yıl önce akapunktura gitmiştim.ordaki diyetisyen hergün 1 saatı şart koşmuştu ve 1 ayda 8 kg vermiştim diyet ve sporla.o nedenle spora inancım başladı.soğukta fln yürürdüm veya koşu bandına binerdim ve sonrasında stepper aletine .o kadar azimliydim yani.bu yıl ise çocuk sayısı arttığı için daha yoğunlaştım doğal olarak dışarda yürüyüşüm zorlaştı.o nedenle leslieyle tanışmak beni çok mutlu etti.artık bahane yok.her daim hazır.(tabi bel tutlması,hastalık hariç).bana en son gittiğim diyetisyen 80 yeter dedi.insülin direncim var diye herhalde bi de emzikliyim moralim bozulmasın diye beni bu şekilde motive etmeye çalıştı garibim ama şu an karnım çok şişiyor ve zararlı bişi yesem veya 3 saatten uzun süre aç kalsam kötü oluyorum.yani anlıyorumki direncim geçmemiş.benim hedefim 74-75 olmakaslında.akapunktura giderkenki kadın da 72 belirlemişti hedefi ama o zamn okuldan arkadaşlar 78 olduğumda yeter diyorlardı bilmem gerçek bilmem ???yani 77 fln olduğumda bi daha tahlillerime baktırıp ona göre karar vereceğim yani.
maşallh sana efsunlu.davet olduğunda ben 2-3 kaşıkta olsa yiyorum ama evde salatayla geçiştiriyorum o akşamı.gerçi kuzenin anlaması lazım
Allah kabul etsin orucunu.ne çok susuyor insan.geçmiş olsun başın içinde.
aslında sanal alem ama nasıl güzel motive oluyor insan.bir araştırmada yalnız başına dyet yapanların grup ile diyet yapanlardan daha mutsuz ve daha az kilo verdiklerini okumşutum ki çok çok doğru bir tespit
insanlar yaşlandıkça herşey değişiyor bizde mi böyle olacağız acaba?Kızlarrrrrrrrrrr ben döndümmmmmmmm
Kv'yi ziyaret ettiğim iyi oldu ama adamcağız resmen bir deri bir kemik kalmış acayip zayıflamış. Beni görünce tanıdı ve hal hatır sordu ama sonra iki gün evvel Annemle babamın onu ziyaret etmeye geldiklerini kim uydurduysa benim hasta olduğumu duymuşlar baya oturup gittiler dedi. Tabi iyice kafası karışmasın diye Annemler Almanyadalar kaç aydır demedim.
Sonrada eşimin eniştesi kalp krizi geçirmişti onu ziyaret edip döndük. Halası şerbetli tatlı ve bir sürü bisküvi ikram etmek istedi çayın yanına ama ben inat ettim yemedimhalası bile helal olsun dedi
Birde onda normal tartı vardı birde onda tartılayım dedim bir baktım 112 çıktım o tartıdaama tabi devamlı benimkinde tartıldığım için evdeki dijitali baz almaya devam ediceğim.
Efferim kız harikasındarısı bizlerinde başına yani güzel bildirimler yapmak
Olmuşla ölmüşe çare yok bu durumda afiyet olsunben eminim sen onları yarın bile eritirsin bu haftada kaçamak yapmazsan güzel bir sonuç çıkacaktır cuma günü.
kahve ve çikolata ikilisi bayılırım, aaa aşure günü 5 aralık diye biliyordum ben yanlış biliyormuşum demek ,bizim blokta 24 daire var ve birbirine çok bağlı kesin hepsi gönderir ben hariç bilmiyorum yapmayı ne yapayım :) KV olsaydı yaptırıdım süper yapar hiç onunki kadar güzelini yemedim desem yeridir... hadi ben yapmadım yemem zaten ama gelenleri ne yapmalı yaiyi geceler kızlar
ben de başladım haftasonu kaçamaklarına kahveyle biraz çikolata ve de 1 avuç kabak çekirdeğini indirdim mideye
bugün hicri yılbaşı herkese hayırlar getirsin inşallah yarın 1 muharrem yani aşure ayına girdik ben de pek severim malesef bugün ilk aşure komşudan geldi bile sadece1 tatlı kaşığı alıp eşime yedirdim ama kendim yapınca nolacak bilemiyorum zor sınavlar beni bekler
rabbim size en kısa zamanda bir bebiş nasip eder inşallah ,bizde bunun sancısını çok yaşadık eşim boşver sen benim için daha değerlisin dedi hep yanımda oldu ama bebiş olunca tüm fikri değişti ,her ne kadar bize destek olsalarda içlerinde var o duygu... sende hazır ol artık canım aaaa oğluma kız bakacağım daha :)))Hahahaha süper yaabenimki de kuzenin 3 aylık oğlu var çok tatlı maşallah onla filan ilgilendi bütün gece onu uyutmaya çalışırken baktım koltukta gittikçe yayılıyor dedim Alp Tunga seni uyutuyor galiba,hıı diyor o da
Ya kendime değil de eşime üzülüyorum çocuk meselesinde adam o kadar çok çocuk seviyor ki bazen haksızlık geliyor bu Allahın gücüne gitmesin.Ama dün diyorki bana kuzenin çocuğunu kucağından indirmedi diye dün biraz hüzünlü baktım sanırım,ben hiç üzülmüyorum Rabbim istese vermez mi nelere kadir değil ki buna olmasın.Sakın aklına bir şey gelmesin diyor.Melek gibi ya Allahım tuttuğunu altın etsin kocişimin,cümlemizin de yuvasında ağız tadı huzur ve sevgiyi eksik etmesin bol bol versin inşallah.
sen anlatınca aklıma geldi tesadüfe bak ki bizim öğretmenimizde matemetikçi :))) kadının göbeği mart-nisan gibi belirmeye başladı bizde aaa sevim öğretmen hamile dedik ve yaydık tabi :) neyse yıl bitti yeni eğitim-öğretim dönemi başladı kadın hala göbekli ve biraz daha şişkince :))) öyle olunca tamam ya kesin hamile bu kadın dedik. 1. yarıyıl bitti artık 2. yarıyıla geçtik bizimkinin performansı aynı :) göbek şişik ama boyut aynı gibi neyse 2. dönemin yine mart-nisan aylarına geldik ama bizimki hala doğurmadı :))) ulen dedik bunun normal olmadığını biliyordukta bu kadarda olmaz diye dalga geçiyorduk kendi çapımızda :) herkes 9 ayda doğurur bizimki 1 yıl oldu çıkaramadı demiştik ,meğer kadın hamile değilmi tabi boşuna bekledik :))) öğrenci milleti işte çocukluk mu cahillik mi ne bileyim safça bir şey işte tabi şimdikileri bilemiyoruz o ayrı yeni nesil çok fena ....çok şansılısıneşine gerçektn.kimi adamlar odun gibi kadına yükelnirler laf sokarlar.hatta cnisiyeti kız oldu diye bile eşine kötü davranan dr tanıyrum düşün.eşin ne güzel söylemiş Rabbim istese vermzmi ..diye.hayırlısını dilemek lazım.bizim 3 çocuk var bazen çok bunalıyorum.okulda bile dalga geçmişti öğrencilerim(lisedeyim) hocam seneyede hamile olcakmısınız gene diye? gülermisin kızarmısn?mesleğimi çok seviyorum .ve hiç düşünmezdim 3 çocuk annesi olacağımı.matematik öğretmeniyim ve ne bilim yüksek lisans yapim istiyordum yada özel ders fln da veririm eve biraz daha katkım olur diyordum.hem temzlik fln sevmem .kazancımla bir yardımcı alırım diyordum.matematik öğretmeni olunca nankör bir ders.soru çözmeyi bırkaınca zorlanıyorunuz.hep dinamik olmak zorundasınız.hem geometri sorularına yoğunlaşmk fln gerekiyor yani.diyeceğim o ki bana deselerdi hayatta inanmazdım 3 çocuğa.ben kariyer yapacaktım.zaten grubetteydim...ama ruhları yaratılmış ve biz ne etsekte onlar geliverdi işte.şuan hem çok seviyorum hem çok korkuyorum.her an imtihandayız .eşimle çocuklar evden çıkıyorlar ve akşama ya dönmezlerse,ya eşime bişi olursa diye bazen kötü oluyorum.yani hiçbir şey elimizde garantide değil.her halimize şükretmeliyiz ve kaldıramayacağımız yükü vermesin Rabbim diye dua etmeliyiz .inşallah hakıınızda hayırlsı olsun efsunlu. muhteşem yüzyılı izliyormusun bilmem.orda hatice sultan denen bir karakter var ve bebeğini emziriken uyuyakaldı ve sabah bebişin cansız bedeniyle karşılaştı.çok kötüydü....ben baya bir ağladım .yani ondan önce paşaya aşıktı ama imkansız aşk gibiydi onlarnki ve kavuşamayackalarını düşündüğü için günden güne eridi.o zmanlar onun için en büyük acı oydu ama bugün gördüki daha büyük acılarda varmış.... özetleyecek olursam şuandaki durumumuza şükredip ,geleceğe dair sabrımızı dağıtmazsak bu sabır bize yeter inşallah.ay çok uzattım yaww :26:
inanmıyorum ya:))) yeseydin ya kız azcık ucundan.... aaa öyle bir yöntem mi varmış bende 2 gün önce yaptım onu Kv kargo gönderdi dmeiştim ya eşime pişirdim bende dediğin gibi yaptım yaradıda :)))) sen ara sıra kendini çimdikle bak rüya mı değil mi rüyadaysan saldır gitsin ohhhhhhh :)))gunaydınnnnnn ıyı bır haftasonu dılıyorum herkese
dun gordugum ruyayı sızede anlatayım dun aksam eve bı geldım annem mıs gıbı pogca ve borek yapmıs fırında nasıl kokuyor sınır oldum tabı:18:
neyse karbon dıyetındeyım yıyemem tabıkı gercı oda napsın yola cıkacaklar yolluk yapmıs kendıne neyse ben ortalarda fazla dolanmayayım dedım odama cıktım yattım tabı benım moral sıfırın altında eksı 30 surat desen eksı 5neyse ruyamda pogca yıyorum cıgnıyorum sonra yutmadan tukuruyorum bunu kk de bırınden duymustum canı cok yemek ısterse bı seyı cıgnnıyormus ama yutmuyormus heralde ordan aklımda kaldı bende nasıl bı psıkolojıdır anlamadım ruyamda bıle rahat rahat yıyemedım
bırde ne zaman sıkı karbon dıyetı yapsam ruyamda hıc sevmedıgım halde tarhana corbası yıyorum
ewet canım ıkı hafta boyunca et tavuk yumurta yaglı peynır kasar zeytın ve yesıllık yıyorsun etı ıster kızart ıster hasla ıstedıgın gıbı pısırebılırsın yag serbest ama bunların dısında hersey yasak ıstersen gunde 10 kılo et ye hıç kılo almıyorsun denenmıstır ama ben hıc 10 kılo et yıyemedımzaten bır sure sonra doyuyorsun proteın cok tok tutuyor karbon kesınlıkle yasak kofteyıde ıcıne un galeta veya ekmek katmadan yapmak lazım
ıkı haftada 6-7 kılo verılıyor tabı sudan daha fazla gıdıyor ama olsun tartı benım moralımı duzeltıyor genelde ıkıncı hafta verılıyor kıloların cogu o yuzden ılk hafta fazla veremezsen bırakma ama eger bobrek ve karacıger sorunun varsa yapmamalısın ıkı hafta sonra pısmıs sebze yemegıde eklıyorsun rejımıne bır ogun sebze bır ogun et gıbı aralarda et yıyebılıyorsun yıne ıstedıgın kadar ıstedıgın kıloya gelıncede karbonları eklıyorsun ama proteyınle ayırarak yıyorsun yanı kofteyle patatesı aynı anda yıyemıyorsun ben ıstedıgım kıloya kadar karbon almamaya devam etmeyecegım yanı en cok aralıgı bıtıresıye kadar karbonu kesecegım ocakta sabahları karbon alıp oglen et aksam sebze grubu yıyecegım mesela sabah 1 sımıt ama yanında peynır vs yok oglen pırzola aksam ıspanak gıbı ayırma rejımıyle devam edecegım 54 kılo olana kadar
gunaydınnnnnn ıyı bır haftasonu dılıyorum herkese
dun gordugum ruyayı sızede anlatayım dun aksam eve bı geldım annem mıs gıbı pogca ve borek yapmıs fırında nasıl kokuyor sınır oldum tabı:18:
neyse karbon dıyetındeyım yıyemem tabıkı gercı oda napsın yola cıkacaklar yolluk yapmıs kendıne neyse ben ortalarda fazla dolanmayayım dedım odama cıktım yattım tabı benım moral sıfırın altında eksı 30 surat desen eksı 5neyse ruyamda pogca yıyorum cıgnıyorum sonra yutmadan tukuruyorum bunu kk de bırınden duymustum canı cok yemek ısterse bı seyı cıgnnıyormus ama yutmuyormus heralde ordan aklımda kaldı bende nasıl bı psıkolojıdır anlamadım ruyamda bıle rahat rahat yıyemedım
bırde ne zaman sıkı karbon dıyetı yapsam ruyamda hıc sevmedıgım halde tarhana corbası yıyorum
Zeynep 957----- | İzinli|----- |izinli|----- | izinli|-----|İzinli|-----
İlbatum----- | 84.6|----- | 85(+400)|----- |83.3(-1700)|-----|83.100(-200)|-----
Toksin----- |68.2|----- |68.4(+200)|----- |68.5(+100)|-----|68.1(-400)|-----
Nevzamansız----- | 98|----- |97.9(-100)|----- |97.9(0.00)|-----|97.9(0.00)|-----
Beyzus----- | 88.5|----- |87.2(-1300)----- |86.7(-500)|-----|86.500(-200)|-----
Sinoope----- | 90.7|----- |90.7(0.00)|----- |?|-----|?|
Fadime02----- | izinl|i----- |?|-----| |99|-----|98.9(-100)|-----
Yasafat----- |86.4|----- | 86.4(0.00)|----- |86.4(0.00)|-----|84.600(-1.800)|
Derin----- |113|----- |115(+2000)|----- |?|-----|114(-1000)|-----
Yena----- |izinli|----- | izinli|----- | izinli|-----|izinli|-----
Ceco34----- |115.2|----- | 113.8(-1400)|----- |113.4(-400)|-----|113.1(-300)|-----
Yst38----- |izinli|----- |92|----- |?|-----|?|
3melegmvar----- |76|----- | 76(0.00)|----- |76(0.00)|-----|76.500(+500)|
Yağmurgözlü----- | 99.2|----- |100.8(+1600)|----- |100(-800)|-----|99(-1000)|-----
Saferan----- |118.7| ----- |?|----- |119(+300)|-----|119(0.00)|-----
Umuttt----- |84.2|----- | 85.2(+1000)|----- |84.8(-400)|-----|83.1(-1700)|-----
Asumanzeynep----- | 79.8|----- |80.2(+400)|----- |81.5(+1300)|-----|80.3(-1200)|-----
Dalokaysmom----- | 88.5|----- |90.2(+1700)|----- |89.7(-500)|-----|89.5(-200)|-----
Semiran----- |89.5|----- |90.5(+1000)|----- |90.5(0.00)|-----|89.4(-1100)|-----
Banu145145----- |108.1|----- | ?| ----- |105.3(-2800)|-----|izinli|-----
Gulma----- | izinli|----- |94|----- |94(0.00)|-----|93.5(-500)|-----
Corazon----- |96.7|----- |97(+300)|----- |96.1(-900)|-----|?|
AyseC52----- | 99.9|----- |102(+2100)|----- |99.9(-2100)|-----|99.1(-800)|-----
Tebessüm77----- | 86|----- | 84.4(-1600)|----- |83.7(-700)|-----|
Profit----- |86.6|----- | 87.5(+900)|----- |86.7(-800)|-----|?|
Bitmedi----- |105|----- |105.5(+500)|----- |105(-500)|-----|104.8(-200)|-----
Ece78----- | ?|----- |82|----- |82.6(+600)|-----|81.2(-1400)|-----
Efsunlu----- | 89.5|----- | 90.4(+900)|----- |88.3(-2100)|-----|87.7(-600)|-----
Dilek78----- |?|----- |94.5|----- |93.2(-1300)|-----|?|
Yotsuz----- |86.6|----- |87(+400)|----- | 86.3(-700)|-----|85.7(-600)|-----
Şimdilik liste budur arkadaşlar.....Sonradan bildiren olunca ilave edeceğim...
KARANFİL83
YASEMEN.....Sizlerde önümüzdeki cuma listedesiniz güzeller....
Herkesi kutluyorum canlarım....
banu alem kadınsın ya geçmiş olsun mu diyim yoksa gözün aydınmı diyim bilemedim:44:
Ne yapayım Güzelim insan 2 gün davul gibi dolanınca neredeyse Bayram ediyorum
slm kizlaaaaaaaaaar ben geldim ama pekte hosgelmedim bugün öksürügüme birde ses kisikligi eklendi tam oldusanirim yürüyüslerime birkac gün ara vericem sabahtan beri yatip yatip kalkiyorum halsizim sabahta öle bi atistirdim o kadar yemek bile yapacak halim yok bugün cocuklarida dogru babaneye göndermeyi düsünüyorum
Ben bu gün çok keyifsizim çok tembelim kendimi boğasım var o derece gıcığım kendime de.Sanırım dünkü kaçamakların ahı tuttu.Arkadaşım aradı seni Beykoz korusuna götüriyim sinemaya götüriyim filan dedi canım istemiyor kızda yarım saat süre sana düşün ben seni ararım dedi.Yarım saat oldu ben kalkalı bütün gün uyumak istedim kalkıp bir işin ucundan tutmak gelmedi.Güya ben bugün anneme gitcektim kuaföre gitcektim bir sürü işim vardı sabah yine eşim bırakmak için uyandırınca su koyverdim tam rezilim ben ya rezil! Offffff gidiyim bari bir şeyler yiyim de kendime geliyim.Bu hafta düzeltcem şu uyku saatlerimi de yeter artık yarasa gibi güneşi görmeden yaşıyorum neredeyse.
bendede vardi canim bi ara ama evde durmak hic iyi gelmiyo söyliyimBen bu gün çok keyifsizim çok tembelim kendimi boğasım var o derece gıcığım kendime de.Sanırım dünkü kaçamakların ahı tuttu.Arkadaşım aradı seni Beykoz korusuna götüriyim sinemaya götüriyim filan dedi canım istemiyor kızda yarım saat süre sana düşün ben seni ararım dedi.Yarım saat oldu ben kalkalı bütün gün uyumak istedim kalkıp bir işin ucundan tutmak gelmedi.Güya ben bugün anneme gitcektim kuaföre gitcektim bir sürü işim vardı sabah yine eşim bırakmak için uyandırınca su koyverdim tam rezilim ben ya rezil! Offffff gidiyim bari bir şeyler yiyim de kendime geliyim.Bu hafta düzeltcem şu uyku saatlerimi de yeter artık yarasa gibi güneşi görmeden yaşıyorum neredeyse.
ceco34 bende bitki caylarinin iyi geldigine inanirim ne zaman kendimi kötü hissetsem melissa cayi iciyorum stresi uykusuzlugu hoooooop ucuruyo tavsiye ederimSıkma canını Güzelim ya arada hepimiz öyle bir dönem geçiriyoruz. Ben bir dönem 3 ay sabahlara kadar uyumadığımı bilirim ondan sonra çok şükür düzene girdim sende girersinkendini kasma sonra stresli olunca bünyede sapıtıyor.
Kafana takma ve sadece relax olmaya çalış birde akşamları ısırgan çayı içmyi denekarşı komşumda uykusuzluktan şikayet ederdi birkaç haftadır onu içiyor ve sabahlara kadar oturan kadın saat en geç 12de uyuyormuş. Yada başka bitkisel Çayları dene seni mayıştırabilecek
İnşallah en kısa ürede düzelir Uyku düzenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?