Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydınnnnnn ıyı bır haftasonu dılıyorum herkese

dun gordugum ruyayı sızede anlatayım dun aksam eve bı geldım annem mıs gıbı pogca ve borek yapmıs fırında nasıl kokuyor sınır oldum tabı:18:
neyse karbon dıyetındeyım yıyemem tabıkı gercı oda napsın yola cıkacaklar yolluk yapmıs kendıne neyse ben ortalarda fazla dolanmayayım dedım odama cıktım yattım tabı benım moral sıfırın altında eksı 30 surat desen eksı 5neyse ruyamda pogca yıyorum cıgnıyorum sonra yutmadan tukuruyorum bunu kk de bırınden duymustum canı cok yemek ısterse bı seyı cıgnnıyormus ama yutmuyormus heralde ordan aklımda kaldı bende nasıl bı psıkolojıdır anlamadım ruyamda bıle rahat rahat yıyemedım

bırde ne zaman sıkı karbon dıyetı yapsam ruyamda hıc sevmedıgım halde tarhana corbası yıyorum

ewet canım ıkı hafta boyunca et tavuk yumurta yaglı peynır kasar zeytın ve yesıllık yıyorsun etı ıster kızart ıster hasla ıstedıgın gıbı pısırebılırsın yag serbest ama bunların dısında hersey yasak ıstersen gunde 10 kılo et ye hıç kılo almıyorsun denenmıstır ama ben hıc 10 kılo et yıyemedımzaten bır sure sonra doyuyorsun proteın cok tok tutuyor karbon kesınlıkle yasak kofteyıde ıcıne un galeta veya ekmek katmadan yapmak lazım

ıkı haftada 6-7 kılo verılıyor tabı sudan daha fazla gıdıyor ama olsun tartı benım moralımı duzeltıyor genelde ıkıncı hafta verılıyor kıloların cogu o yuzden ılk hafta fazla veremezsen bırakma ama eger bobrek ve karacıger sorunun varsa yapmamalısın ıkı hafta sonra pısmıs sebze yemegıde eklıyorsun rejımıne bır ogun sebze bır ogun et gıbı aralarda et yıyebılıyorsun yıne ıstedıgın kadar ıstedıgın kıloya gelıncede karbonları eklıyorsun ama proteyınle ayırarak yıyorsun yanı kofteyle patatesı aynı anda yıyemıyorsun ben ıstedıgım kıloya kadar karbon almamaya devam etmeyecegım yanı en cok aralıgı bıtıresıye kadar karbonu kesecegım ocakta sabahları karbon alıp oglen et aksam sebze grubu yıyecegım mesela sabah 1 sımıt ama yanında peynır vs yok oglen pırzola aksam ıspanak gıbı ayırma rejımıyle devam edecegım 54 kılo olana kadar

Olsun efsunlu az yemişsin oda başarı.
Çok zor ya yaşlılık hastalık Allah sağlık versin inşallah.
Bende çok severim yapmayı planlıyorum ama en az iki kilo alırım biliyorum.
slm kizlar herkese iyi geceler nasilsiniz bakalim ben cok kötü hasta oldum ya bu ne böyle
Geçmiş olsun canım.
Ne güzel şanslısın bende öyleyim benimde eşimde ailesi hiç laf etmediler şükür neler var...
Allah acılar göstermesin bende diziyi izlerken çok üzüldüm.
Sen gene sınırlı ol sevgiyle davran inan bişey olmaz birde bazen haklısın demeyi bilmemiz lazım nede olsa yaşlı insanlar.
günaydınnnnnnnn herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum
Günaydın canım nasılsın.

olsun canım daha cumaya çok var ,uslu dur bundan sonra tamam mı :)
hanaaa yok yok sen yapma enişte ile papaz olmayayım sonra :))) bende tam tersiyim biliyor musun fazla kilo gittiğinde nasıl korurum derdine giriyorum ve daha çok dikkat ediyorum, herkesin yapısı farklı işte....
Huuu nerelerdesiniz topiğimin azimli amazonları herkesler benim gibi tartı gününü mü kutluyor yoksa kaçamaklarla
kaçamak günü olması ne hoş değil mi :))) bende pırasa yedim cezalıyım bu hafta...
ece ismini bende çok severdim hatta gençken kızım olsa melis ece falan koyarım derdim ama eşimin akrabaları hep benden önce davranmışlar :)) gerçi oğluşum oldu gerekte kalmadı ama... seninde adın çok güzel severim ben cansel ismini...
bu kadar etkili spor öyle mi ya bende mi başlasam şu spora 1 ayda 8 kilo süper bence 5-6 bana zaten yeter gerçi,sen bayağı gayretlisin maşallah aslında yanımda biri olsa bendede olurda yalnız olunca insnaın canı sıkılıyor, sen yaklaştın hedefe ne güzel darısı bizlere inşallah....
insanlar yaşlandıkça herşey değişiyor bizde mi böyle olacağız acaba?
demek zayıfladın ha :)))
kahve ve çikolata ikilisi bayılırım, aaa aşure günü 5 aralık diye biliyordum ben yanlış biliyormuşum demek ,bizim blokta 24 daire var ve birbirine çok bağlı kesin hepsi gönderir ben hariç bilmiyorum yapmayı ne yapayım :) KV olsaydı yaptırıdım süper yapar hiç onunki kadar güzelini yemedim desem yeridir... hadi ben yapmadım yemem zaten ama gelenleri ne yapmalı ya (( kapıyı mı açmasam :)))
rabbim size en kısa zamanda bir bebiş nasip eder inşallah ,bizde bunun sancısını çok yaşadık eşim boşver sen benim için daha değerlisin dedi hep yanımda oldu ama bebiş olunca tüm fikri değişti ,her ne kadar bize destek olsalarda içlerinde var o duygu... sende hazır ol artık canım aaaa oğluma kız bakacağım daha :)))
sen anlatınca aklıma geldi tesadüfe bak ki bizim öğretmenimizde matemetikçi :))) kadının göbeği mart-nisan gibi belirmeye başladı bizde aaa sevim öğretmen hamile dedik ve yaydık tabi :) neyse yıl bitti yeni eğitim-öğretim dönemi başladı kadın hala göbekli ve biraz daha şişkince :))) öyle olunca tamam ya kesin hamile bu kadın dedik. 1. yarıyıl bitti artık 2. yarıyıla geçtik bizimkinin performansı aynı :) göbek şişik ama boyut aynı gibi neyse 2. dönemin yine mart-nisan aylarına geldik ama bizimki hala doğurmadı :))) ulen dedik bunun normal olmadığını biliyordukta bu kadarda olmaz diye dalga geçiyorduk kendi çapımızda :) herkes 9 ayda doğurur bizimki 1 yıl oldu çıkaramadı demiştik ,meğer kadın hamile değilmi tabi boşuna bekledik :))) öğrenci milleti işte çocukluk mu cahillik mi ne bileyim safça bir şey işte tabi şimdikileri bilemiyoruz o ayrı yeni nesil çok fena ....
inanmıyorum ya:))) yeseydin ya kız azcık ucundan.... aaa öyle bir yöntem mi varmış bende 2 gün önce yaptım onu Kv kargo gönderdi dmeiştim ya eşime pişirdim bende dediğin gibi yaptım yaradıda :)))) sen ara sıra kendini çimdikle bak rüya mı değil mi rüyadaysan saldır gitsin ohhhhhhh :)))

eti tavada yağla kızartabilirmiyim yani ya da sote falan yapabilir miyim? aslında yapılabilir et sevenler için ama ben pek sevmiyorum . sıkıştığım bir anda yapabilirim bunu teşekkürler....

cnm ya kıyaamam sana zor bir durum evde pişipte yememek ama sabır bayağı iradelisin ve azimlisn istesen de yiyemezsin bence ben diyetin ilk günleri kaçamak yapıyordum didem ve asumana derdim gülerlerdi o kaçamak değil diye kaçamaklarım ole olurdu ki kaçamak değil tadımlık şeylerdi yiyemiyordum tabiki o azim ve irade şimdi kalmadı olsun şimdiki de yetiyor sen de istesen de yiyemiyorsun anladığım kadarıyla olsun ucunda sağlık var güzel günler yakın bu şekilde gelecek inş ...

canım sağollll bu listede olmak beni mutlu edecek ..daha da azimli olucammmm....inş....

kızlarr..bugun güzle bir gün benim içinn..sebebini bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorumm..dün gece bunalım hissediyodumm..ne garip bir piskolojimm varr...

bu sabah yine bende 200 gr gitmişş..ama daha fazla olabilirdi..ben dün dayanamayıp pilav yedimm 6 kaşık hemde ..ama tüm gece midem ağrıdı..bende hemen step aletiyle bi kaç tur yaptımm...cok şükür 200 gr gitmiş ..hiç olmamasından iyidir..aslından almamdan cococcock iyidir...bugunde aynı taktiği uygulicam 5 ten sonra kapatıcam kepenklerii..ama yarınn beni bırakınnnnn......

hamsi yiyeceğummmmm...erken yerim..telafi ederiimm ..yarın kacamak günümm olsuunnnnn....

herkese merhaba hafta sonumuz güzel geçsin az kaçamaklı geçsin inşallah
özlemcim sen doğru biliyosun canım aşure günü 5 aralık bugün muharrem aynın 1i aşure de 10.günü oluyor ama bizim hamarat komşu dün yapmış getirmiş
muharrem ayı boyunca yapılıyor genelde

Anammmm bir bakayım kimler var dedim ama yine in cin top oynuyor
Geçen gece ettiğim cırcır duası gecikmeli de olsa bugün kabul oldu az camları açıp evi havalandırayım dedim alt tarafı bir saat açık kaldı camlar anında ayaklarımdan üşüttüm :122: ama nasıl bir denyoluksa benimkisi seviniyorum çünkü azda olsa bağırsaklar çalıştıda sıkıntım azaldı
Ben iyisimi çarşambadan dua edeyim cuma sabahına kadar ancak kabul olur

Hay Allahım yaa bir yandan yazıp bir yandan kendine gülen bir başkası yoktur herhalde

Ne yapayım Güzelim insan 2 gün davul gibi dolanınca neredeyse Bayram ediyorum

slm kizlaaaaaaaaaar ben geldim ama pekte hosgelmedim bugün öksürügüme birde ses kisikligi eklendi tam oldu sanirim yürüyüslerime birkac gün ara vericem sabahtan beri yatip yatip kalkiyorum halsizim sabahta öle bi atistirdim o kadar yemek bile yapacak halim yok bugün cocuklarida dogru babaneye göndermeyi düsünüyorum

geçmiş olsun gönder çocukları yat dinlen bol bol
ıhlamur ve ılık su iç iyi gelir

Ben bu gün çok keyifsizim çok tembelim kendimi boğasım var o derece gıcığım kendime de.Sanırım dünkü kaçamakların ahı tuttu.Arkadaşım aradı seni Beykoz korusuna götüriyim sinemaya götüriyim filan dedi canım istemiyor kızda yarım saat süre sana düşün ben seni ararım dedi.Yarım saat oldu ben kalkalı bütün gün uyumak istedim kalkıp bir işin ucundan tutmak gelmedi.Güya ben bugün anneme gitcektim kuaföre gitcektim bir sürü işim vardı sabah yine eşim bırakmak için uyandırınca su koyverdim tam rezilim ben ya rezil! Offffff gidiyim bari bir şeyler yiyim de kendime geliyim.Bu hafta düzeltcem şu uyku saatlerimi de yeter artık yarasa gibi güneşi görmeden yaşıyorum neredeyse.

Sıkma canını Güzelim ya arada hepimiz öyle bir dönem geçiriyoruz. Ben bir dönem 3 ay sabahlara kadar uyumadığımı bilirim ondan sonra çok şükür düzene girdim sende girersin kendini kasma sonra stresli olunca bünyede sapıtıyor.
Kafana takma ve sadece relax olmaya çalış birde akşamları ısırgan çayı içmyi dene karşı komşumda uykusuzluktan şikayet ederdi birkaç haftadır onu içiyor ve sabahlara kadar oturan kadın saat en geç 12de uyuyormuş. Yada başka bitkisel Çayları dene seni mayıştırabilecek

İnşallah en kısa ürede düzelir Uyku düzenin

bendede vardi canim bi ara ama evde durmak hic iyi gelmiyo söyliyim bence mümkün oldukca gündüzleri biseylerle oyalan yada bi yerlere git yoksa iyice eve kapanirsin canim
ceco34 bende bitki caylarinin iyi geldigine inanirim ne zaman kendimi kötü hissetsem melissa cayi iciyorum stresi uykusuzlugu hoooooop ucuruyo tavsiye ederim

Dilek nasılsın canım ? Hiç sesin çıkmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…