Dilek nasılsın canım ? Hiç sesin çıkmıyor...
Banu yeni yıla 6 kilo yarışına girdik te kimin kaç kilo verdiği nasıl anlaşılacak
ben başlangıç kilomu yazıyım sen başlangıç kilosuyla beraber tekrar bi liste hazırla şeker
geçen hafta 87.2 idi kilom sana kolay gelsin
Biraz gecmisi okudum canim ne olsun ne deyim evde yalnizliga alismaya calisiyorum
Yalniz olunca ne televizyon ne bilgisayar ne kitap hic bir sey avutmuyormus
Herkes sabretceksin diyor ama ates dustugu yeri yakiyor inan..
Eminim güzelim ben geçen kış alt tarafı 15 günlüğüne kızımı Almanyaya Anannesinin yanına gönderdim ama daha hostesle gözden kaybolunca sinirlerim boşalmıştı. Her aradığında zor tutuyordum kendimi ama en azından biliyordum ki elbet geri gelicek.
İnan hep aklımdasın her duamda senide unutmuyorum .... İnşallah en kısa zamanda sende kavuşacaksın çocuklarına.
Biliyorum hiç kolay değil ama kendini oyalayacak bir meşkale kendine bulmak zorundasın senin ruh sağlığın için bu gerekli
En azından yarım günlükte olsa bir işe girme imkanın yokmu biraz kafan dağılır hemde mahkemede çalışman daha iyi bir izlenim verir
ya inan zaten is bulamamak beni bu hallere dusurdu bakiniyorum ama psikolojik hasta damgasi yedim bir kere bir damga yersin bir ömur tasirsin is bulmak da cok zor benim icin olsa aksama kadar da calisirim ama maalesef almanya ilginc bir yer kendi bransimda sertifikalarin eksik diyorlar baska branslar da da sen bize fazla egitimlisin diyorlar elimden tutan da yok yani ne yapayim bilemiyorum
selam arkadaşlar bende yılbaşına kadar 6 kg diyetine katılabilirmiyim ne yapmam gerekiyo bununla ilgili
evet evet bende istiyoruuuuum belki bu beni dahada hirslandirir
selam arkadaşlar bende yılbaşına kadar 6 kg diyetine katılabilirmiyim ne yapmam gerekiyo bununla ilgili
Sadece düzenli olarak buraya gelip cumadan cumaya kilo bildirimi yapman yeterliYılbaşı Listesini ben İlbatumla birlikte tutuyoruz ve yılbaşı günü öğleden sonra Listeyi açıklıyoruz yani kim en çok kiloyu verdi hesabı.
Senide listeye eklerim tabiki ama bak iki gün sonra yok olmak yokeğer iki hafta üst üste cuma günü kilo bildiriminde bulunmayan olursada Listeden çıkıyor. Yani bu kural birim topikte Kilo bildirimi için tek kural. Yeni gelenler iki hafta sonra normal kilo bildirim listesine girebiliyor ama yılbaşı yarışı için bu geçerli değil ekledim gitti
Bu arada aramıza hoşgeldin... Biraz kendinen bahsedermisin birde başlangıç kilon yani geçen haftaki kilon baz oluyor onuda yazarsan sevinirim
İlknur ve yenibirumut ikinizide ekledim listeye ama geçen haftaki kilolarınızı alayımyoğsam nasıl bilceğiz kaç kilodan kaç kiloya düştüğünüzü Her cuma günüde gündüz öğlene kadar yine gelip kilo bildirimi yapmayı unutmayın
teşekkür ederimmm söz kaybolmucam kovsanızda gitmicem 26 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ama doğum yapınca daha kilo aldım ist yaşıyorum 8 aylık dünya tatlısı oğluşum var. geçen haftaki kilom 92 ydi ama bu hafta 92,9 oldu saldımda kendimi azcık ama toparlanıyorum ve yılbaşına kadar 87 oluyorum
hanımlar benide ekleyebilirmisiniz listeye..
geçen cuma 110 bu cuma 107 dim..
Sadece düzenli olarak buraya gelip cumadan cumaya kilo bildirimi yapman yeterliYılbaşı Listesini ben İlbatumla birlikte tutuyoruz ve yılbaşı günü öğleden sonra Listeyi açıklıyoruz yani kim en çok kiloyu verdi hesabı.
Senide listeye eklerim tabiki ama bak iki gün sonra yok olmak yokeğer iki hafta üst üste cuma günü kilo bildiriminde bulunmayan olursada Listeden çıkıyor. Yani bu kural birim topikte Kilo bildirimi için tek kural. Yeni gelenler iki hafta sonra normal kilo bildirim listesine girebiliyor ama yılbaşı yarışı için bu geçerli değil ekledim gitti
Bu arada aramıza hoşgeldin... Biraz kendinen bahsedermisin birde başlangıç kilon yani geçen haftaki kilon baz oluyor onuda yazarsan sevinirim
İlknur ve yenibirumut ikinizide ekledim listeye ama geçen haftaki kilolarınızı alayımyoğsam nasıl bilceğiz kaç kilodan kaç kiloya düştüğünüzü Her cuma günüde gündüz öğlene kadar yine gelip kilo bildirimi yapmayı unutmayın
Senide ekledim Listeye ama dediğim gibi her cuma bildirim yapman lazım
Umarım sende hedefine ulaşırsın en kısa zamanda.
Bu arada aramıza tekrar hoşgeldin.
Hances senide ekliyorum ama geçen hafta ve bu hafta kaç kilo olduğunu yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?