Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banu yeni yıla 6 kilo yarışına girdik te kimin kaç kilo verdiği nasıl anlaşılacak

ben başlangıç kilomu yazıyım sen başlangıç kilosuyla beraber tekrar bi liste hazırla şeker

geçen hafta 87.2 idi kilom sana kolay gelsin

Merak etme Güzelim ben o işi çoktannnnnnnn hallettim bu haftaki kilo bildirimlerinde herkesin önceki hafta olan kilosuda yazdığı için direk excellde bir liste oluşturdum ve herkesin geçen haftaki kilolarını ekledim bile
Her hafta kilo bildirimi oldukca bende kopya çekerek değişiklikleri takip ediceğim ve yılbaşı günü en geç öğlenden sonra 6 haftalık Farklarında ekli olduğu listeyi yayınlarım :122:

Hatta eşim bile dur bari bir işi yapıyorsan düzgün yap deyip ucundan eccük yardım bile etti

Biraz gecmisi okudum canim ne olsun ne deyim evde yalnizliga alismaya calisiyorum
Yalniz olunca ne televizyon ne bilgisayar ne kitap hic bir sey avutmuyormus
Herkes sabretceksin diyor ama ates dustugu yeri yakiyor inan..

Eminim güzelim ben geçen kış alt tarafı 15 günlüğüne kızımı Almanyaya Anannesinin yanına gönderdim ama daha hostesle gözden kaybolunca sinirlerim boşalmıştı. Her aradığında zor tutuyordum kendimi ama en azından biliyordum ki elbet geri gelicek.
İnan hep aklımdasın her duamda senide unutmuyorum .... İnşallah en kısa zamanda sende kavuşacaksın çocuklarına.
Biliyorum hiç kolay değil ama kendini oyalayacak bir meşkale kendine bulmak zorundasın senin ruh sağlığın için bu gerekli
En azından yarım günlükte olsa bir işe girme imkanın yokmu biraz kafan dağılır hemde mahkemede çalışman daha iyi bir izlenim verir

ya inan zaten is bulamamak beni bu hallere dusurdu bakiniyorum ama psikolojik hasta damgasi yedim bir kere bir damga yersin bir ömur tasirsin is bulmak da cok zor benim icin olsa aksama kadar da calisirim ama maalesef almanya ilginc bir yer kendi bransimda sertifikalarin eksik diyorlar baska branslar da da sen bize fazla egitimlisin diyorlar elimden tutan da yok yani ne yapayim bilemiyorum

Gazete ilanlarına bir bak istersen bazen Almanlar sadece yaşlı Anne babalarının yanında yaşayacak alışverişini yapacak birilerini bile arıyorlar. Yada Alışveriş Mağazalarına ilan olmasada girip sor yardımcıya ihtiyaçları varmı diye tezgahtar olarak. Ben bir ara Binicilik okulunda bile yardım etmiştim tabi ben para almadım onun yerine bedava binicilik kursuna katılmıştım
Evlenmeden 6 ay önce en azından sigortam başlasın diye Annemle alışverişe çıktığımızda girdiğim her mağazaya eleman arıyorlarmı diye sormuştum kapıda yazı olmadığı halde ve şans eseri arada alışveriş yaptığım bir mağaza hadi seni bir hafta deneylim demişti ve daha sonra 6 ay orada çalıştım tam gün. Hatta kadın en son bana evleniceğim işten çıkmam lazım dediğimde ya boşver eşini getir almanyaya bak yeni şube açıyoruz başına sen geç demişti ama tabi olmadı eşim asla gelmem dediği için.
Senin yerinde olsam temizlik işine de olsa giderim yeterki biraz kafa dağılsın yeni insanlarla tanışıp biraz kafa dağıtırdın en azından.

selam arkadaşlar bende yılbaşına kadar 6 kg diyetine katılabilirmiyim ne yapmam gerekiyo bununla ilgili

Sadece düzenli olarak buraya gelip cumadan cumaya kilo bildirimi yapman yeterli Yılbaşı Listesini ben İlbatumla birlikte tutuyoruz ve yılbaşı günü öğleden sonra Listeyi açıklıyoruz yani kim en çok kiloyu verdi hesabı.
Senide listeye eklerim tabiki ama bak iki gün sonra yok olmak yok eğer iki hafta üst üste cuma günü kilo bildiriminde bulunmayan olursada Listeden çıkıyor. Yani bu kural birim topikte Kilo bildirimi için tek kural. Yeni gelenler iki hafta sonra normal kilo bildirim listesine girebiliyor ama yılbaşı yarışı için bu geçerli değil ekledim gitti

Bu arada aramıza hoşgeldin... Biraz kendinen bahsedermisin birde başlangıç kilon yani geçen haftaki kilon baz oluyor onuda yazarsan sevinirim

İlknur ve yenibirumut ikinizide ekledim listeye ama geçen haftaki kilolarınızı alayım yoğsam nasıl bilceğiz kaç kilodan kaç kiloya düştüğünüzü Her cuma günüde gündüz öğlene kadar yine gelip kilo bildirimi yapmayı unutmayın

Son düzenleme:

teşekkür ederimmm söz kaybolmucam kovsanızda gitmicem 26 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ama doğum yapınca daha kilo aldım ist yaşıyorum 8 aylık dünya tatlısı oğluşum var. geçen haftaki kilom 92 ydi ama bu hafta 92,9 oldu saldımda kendimi azcık ama toparlanıyorum ve yılbaşına kadar 87 oluyorum

Allah oğluşunu Analı Babalı büyütsün
Benimde biri 11 yaşında biride 15 aylık iki tane kızım var. 31 yaşındayım ve 12 senelik evliyim bende ve istanbulda yaşıyorum
Umarım hedeflerimize hepbirlikte ulaşırız.

merhaba arkadaşlar yılbaşına kadar sizin de desteğinizle 5 kilo vericem. hadi hayırlısı :) bu arada 28 yaşındayım. bide tartılmayı ne kadar da bi yapıyosunuz ?

kizlar fadimeden sonra baktim yenibirumut da buradaymis ben eksik kalmayayim :26:
zaten hergun 90+ topigini takipteyim hatta yakin arkadasim ruh ikizim de burada Efsunlu

ben 9. takimdayim normalde kizlar, bizim takim malesef cuma yarismalarinin en uyusugu :) 3-4 kisi paylasim yapiyoruz gunde 1 sayfayi zor dolduruyoruz oyle diyeyim. KK'ye birkac ay once diyet gruplarindan birine girebilmek ve kendimi motive edebilmek amaciyla girmistim fakat malesef kendi takimimda hareket olmadigi icin amacina ulasamadi. Takimda paylasim yapan birkac arkadasim var onlari da seviyorum o yuzden takimdan ayrilmayi dusunmuyorum, takim kaptanimiz grubu kapatmaktan bahsediyor ama bu olacak mi bilemiyorum henuz belli degil, ben bu arada araniza dahil olmak istiyorum eger sizin icin de uygunsa :)

biraz kendimden bahsedeyim ismim Fulya, psikologum, 28 yasindayim, evliyim. hayatim boyunca hic cok zayif olmadim hep baliketliydim ama evlendikten sonra ipin ucunu kacirdim maximum geldigim nokta 99.700'du. paniklemis bir sekilde hemen o gun diyete basladim ve simdiye kadar 8 kilo verdim 7 hafta oldu baslayali. iste o aralar KK'ye katildim o gunden beri de hergun buradayim. gunde en az 2-3 saat giriyorum haftasonlari neredeyse devamli acik fonda duruyor yani oldukca aktifim diyebiliriz. spor konusunda ben oldukca azimli ve istekliyim haftada 6 gun leslie 5mil yapiyordum yalniz gectigimiz persembeden beri rahatsizim oldukca kotuydum yeni yeni 2 gundur ayaklandim, o yuzden spora ara vermek zorunda kaldim. Bu hafta ici tamamen iyilesmis olmayi ve de spora tekrar baslamayi umuyorum.

sok diyet turu birsey de uygulamiyorum bu arada kizlar herseyden yiyorum yalniz karbonhidrat-yag-protein dengelemeye, kalori hesabi yapmaya ve de aksam gec saatte birsey yememeye calisiyorum 8 kiloyu bu sekilde verdim boyle de devam etmeyi dusunuyorum memnunum simdiye kadar aldigim sonuclardan.

bu yilbasina kadar 6 kg olayindan Fusun bahsetmisti biz de kendi aramizda onun 5 kilo versiyonunu uygulamaya karar vermistik hatta basladik bu hafta. ama size uyarsa ben de buradaki listeye girmek ve de herkesle beraber yapmak isterim daha cok kisi daha cok rekabet daha buyuk motivasyon :79:

hedefim 65 kilo, ama 65e gelince durmayi dusunmuyorum 60a kadar yavas yavas vermeye devam ederim sporla, oyle planliyorum. ama onumde uzun bir yol var o yuzden o kismi zamani geldiginde dusunurum artik, simdilik gozumu daha kisa vadeli hedeflere diktim mesela yilbasinda en fazla 88 kilo olmayi istiyorum umarim basarabilirim. kalan kilolari da ayda 3 kilo seklinde uzun vadede vermeyi hedefliyorum.

biraz uzun oldu kusura bakmayin kaptirip gitmisim umarim aranizda bana da yer vardir

hanımlar benide ekleyebilirmisiniz listeye..
geçen cuma 110 bu cuma 107 dim..

Senide ekledim Listeye ama dediğim gibi her cuma bildirim yapman lazım
Umarım sende hedefine ulaşırsın en kısa zamanda.
Bu arada aramıza tekrar hoşgeldin.

Handecs senide ekliyorum ama geçen hafta ve bu hafta kaç kilo olduğunu yazarsan sevinirim

Son düzenleme:

canimcim gecen cuma 1oo düm bu cuma 98e düstüm insallah bende bi yerlere kaybolmam bende tanitayim kendimi 28 yasindayim almanyada yasiyorum 10 yillik evliyim 7 yasinda bir oglum 6 yasindada bir kizim var aslen zonguldakliyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

İlknur83 senide ekledim listeye ama bana kiloları yazman lazım geçen hafta ve bu hafta ki
Hancessssssss sende

tşk ceco34.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…