İlknur83 senide ekledim listeye ama bana kiloları yazman lazım geçen hafta ve bu hafta ki
Hancessssssss sende
kizlar fadimeden sonra baktim yenibirumut da buradaymis ben eksik kalmayayim :26:
zaten hergun 90+ topigini takipteyim hatta yakin arkadasim ruh ikizim de burada Efsunlu
ben 9. takimdayim normalde kizlar, bizim takim malesef cuma yarismalarinin en uyusugu :) 3-4 kisi paylasim yapiyoruz gunde 1 sayfayi zor dolduruyoruz oyle diyeyim. KK'ye birkac ay once diyet gruplarindan birine girebilmek ve kendimi motive edebilmek amaciyla girmistim fakat malesef kendi takimimda hareket olmadigi icin amacina ulasamadi. Takimda paylasim yapan birkac arkadasim var onlari da seviyorum o yuzden takimdan ayrilmayi dusunmuyorum, takim kaptanimiz grubu kapatmaktan bahsediyor ama bu olacak mi bilemiyorum henuz belli degil, ben bu arada araniza dahil olmak istiyorum eger sizin icin de uygunsa :)
biraz kendimden bahsedeyim ismim Fulya, psikologum, 28 yasindayim, evliyim. hayatim boyunca hic cok zayif olmadim hep baliketliydim ama evlendikten sonra ipin ucunu kacirdim maximum geldigim nokta 99.700'du. paniklemis bir sekilde hemen o gun diyete basladim ve simdiye kadar 8 kilo verdim 7 hafta oldu baslayali. iste o aralar KK'ye katildim o gunden beri de hergun buradayim. gunde en az 2-3 saat giriyorum haftasonlari neredeyse devamli acik fonda duruyor yani oldukca aktifim diyebiliriz. spor konusunda ben oldukca azimli ve istekliyim haftada 6 gun leslie 5mil yapiyordum yalniz gectigimiz persembeden beri rahatsizim oldukca kotuydum yeni yeni 2 gundur ayaklandim, o yuzden spora ara vermek zorunda kaldim. Bu hafta ici tamamen iyilesmis olmayi ve de spora tekrar baslamayi umuyorum.
sok diyet turu birsey de uygulamiyorum bu arada kizlar herseyden yiyorum yalniz karbonhidrat-yag-protein dengelemeye, kalori hesabi yapmaya ve de aksam gec saatte birsey yememeye calisiyorum 8 kiloyu bu sekilde verdim boyle de devam etmeyi dusunuyorum memnunum simdiye kadar aldigim sonuclardan.
bu yilbasina kadar 6 kg olayindan Fusun bahsetmisti biz de kendi aramizda onun 5 kilo versiyonunu uygulamaya karar vermistik hatta basladik bu hafta. ama size uyarsa ben de buradaki listeye girmek ve de herkesle beraber yapmak isterim daha cok kisi daha cok rekabet daha buyuk motivasyon :79:
hedefim 65 kilo, ama 65e gelince durmayi dusunmuyorum 60a kadar yavas yavas vermeye devam ederim sporla, oyle planliyorum. ama onumde uzun bir yol var o yuzden o kismi zamani geldiginde dusunurum artik, simdilik gozumu daha kisa vadeli hedeflere diktim mesela yilbasinda en fazla 88 kilo olmayi istiyorum umarim basarabilirim. kalan kilolari da ayda 3 kilo seklinde uzun vadede vermeyi hedefliyorum.
biraz uzun oldu kusura bakmayin kaptirip gitmisimumarim aranizda bana da yer vardir
slm kızlarr
cecoo afferımkız sana lısteyı bılem yapmışsınn
benı soracak olursanızz aksama kadar çocuklrın pesınde kostum durdum yaa valla cok yaramazlar ıkısıdee
bır bılgısayarı acıyım dedım kendıme şekersiz neskafe yaptımm saolsun benım cadı dokuverdı klevyeye sıldım falan ama ınsallah bır sey olmazz
Allah oğluşunu Analı Babalı büyütsün
Benimde biri 11 yaşında biride 15 aylık iki tane kızım var. 31 yaşındayım ve 12 senelik evliyim bende ve istanbulda yaşıyorum
Umarım hedeflerimize hepbirlikte ulaşırız.
Ne demek biz yeni gelen herkesi kollarımız açık karşılıyoruzAramıza hoşgeldin diyorum ve inşallah sende düzenli olarak burada olursun ki hedefine de bir an önce ulaşırsın bu sayede çünkü motivasyon burada fazlasıyla var.
Bizde cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz ve ben bu haftadan itibaren o kilo bildirimini takip edip yılbaşı yarışı için oluşan Listeyi hazırlıyorum İlbatum ( Özlem ) adlı arkadaşla birlikte
Senide tabiki seve seve eklerim Listye ama bana geçen hafta ve bu hafta olan kilonu yazarsan sevinirim.
Tekrar aramıza hoşgelin ve inşallah el birliği ile yeni yıla çok daha güzel sonuçlarla girip hedefimize bir adım daha yaklaşacağız
çok güzel yazmışsın tebrikler canım. aynı görüşleri savunuyorum. leslıe bende bıraktım seninle ve diğer arkadaşlarla leslıemede yeniden başlıcam inşallah :) hep birlikte görücez 88 leri 70 leri 65 leri ve 60 ları inşallah sonra başarı öykülerimizi yazıcaz ve en fit resimlerimizi motive etmek için koyucaz hadi bu defa başarıcaz hep birliktekizlar fadimeden sonra baktim yenibirumut da buradaymis ben eksik kalmayayim :26:
zaten hergun 90+ topigini takipteyim hatta yakin arkadasim ruh ikizim de burada Efsunlu
ben 9. takimdayim normalde kizlar, bizim takim malesef cuma yarismalarinin en uyusugu :) 3-4 kisi paylasim yapiyoruz gunde 1 sayfayi zor dolduruyoruz oyle diyeyim. KK'ye birkac ay once diyet gruplarindan birine girebilmek ve kendimi motive edebilmek amaciyla girmistim fakat malesef kendi takimimda hareket olmadigi icin amacina ulasamadi. Takimda paylasim yapan birkac arkadasim var onlari da seviyorum o yuzden takimdan ayrilmayi dusunmuyorum, takim kaptanimiz grubu kapatmaktan bahsediyor ama bu olacak mi bilemiyorum henuz belli degil, ben bu arada araniza dahil olmak istiyorum eger sizin icin de uygunsa :)
biraz kendimden bahsedeyim ismim Fulya, psikologum, 28 yasindayim, evliyim. hayatim boyunca hic cok zayif olmadim hep baliketliydim ama evlendikten sonra ipin ucunu kacirdim maximum geldigim nokta 99.700'du. paniklemis bir sekilde hemen o gun diyete basladim ve simdiye kadar 8 kilo verdim 7 hafta oldu baslayali. iste o aralar KK'ye katildim o gunden beri de hergun buradayim. gunde en az 2-3 saat giriyorum haftasonlari neredeyse devamli acik fonda duruyor yani oldukca aktifim diyebiliriz. spor konusunda ben oldukca azimli ve istekliyim haftada 6 gun leslie 5mil yapiyordum yalniz gectigimiz persembeden beri rahatsizim oldukca kotuydum yeni yeni 2 gundur ayaklandim, o yuzden spora ara vermek zorunda kaldim. Bu hafta ici tamamen iyilesmis olmayi ve de spora tekrar baslamayi umuyorum.
sok diyet turu birsey de uygulamiyorum bu arada kizlar herseyden yiyorum yalniz karbonhidrat-yag-protein dengelemeye, kalori hesabi yapmaya ve de aksam gec saatte birsey yememeye calisiyorum 8 kiloyu bu sekilde verdim boyle de devam etmeyi dusunuyorum memnunum simdiye kadar aldigim sonuclardan.
bu yilbasina kadar 6 kg olayindan Fusun bahsetmisti biz de kendi aramizda onun 5 kilo versiyonunu uygulamaya karar vermistik hatta basladik bu hafta. ama size uyarsa ben de buradaki listeye girmek ve de herkesle beraber yapmak isterim daha cok kisi daha cok rekabet daha buyuk motivasyon :79:
hedefim 65 kilo, ama 65e gelince durmayi dusunmuyorum 60a kadar yavas yavas vermeye devam ederim sporla, oyle planliyorum. ama onumde uzun bir yol var o yuzden o kismi zamani geldiginde dusunurum artik, simdilik gozumu daha kisa vadeli hedeflere diktim mesela yilbasinda en fazla 88 kilo olmayi istiyorum umarim basarabilirim. kalan kilolari da ayda 3 kilo seklinde uzun vadede vermeyi hedefliyorum.
biraz uzun oldu kusura bakmayin kaptirip gitmisimumarim aranizda bana da yer vardir
canimcim gecen cuma 1oo düm bu cuma 98e düstüminsallah bende bi yerlere kaybolmam bende tanitayim kendimi 28 yasindayim almanyada yasiyorum 10 yillik evliyim 7 yasinda bir oglum 6 yasindada bir kizim var aslen zonguldakliyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
hoşgeldin canım sende benimle birlikte inşallah güzel yollar katedicez bu arada zong neresindesin ben orada üni okudum
ya arkadaslar özellikle de almanya da yasayan´arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var
dusunuyorum dusunuyorum bu yalnizlikla nasil basedeyim diye cocuklari bana en az 2 sene vermeyeceklermis gibi konustu hakim
is bulmam da cok zor
bende diyorum bir cocugum daha olsun gerci bu kadar kiloluyken bir hamilelik aklimin ucundan bile gecmiyordu hem de 33 yasindayim dogumdan cok korkuyorum ama en azindan 9 ay sonra bir can yoldasim olur diyorum ama korkuyorum ya onu da elimden alirlarsa diye
Jugendamt bu kadarini da yapmaz di mi yapamazlar di mi yeni dogacak bir bebegi de benden alamazlar di mi ya bilmiyorum esim de bana cok kötu davraniyor gerci ne kadar dogru bilmiyorum ama iki kizimda cahilligime gelmisti simdi olacak bir bebegin daha cok kiymetini bilirim hele böyle bi olaydan sonra ayrica bana buyuk bir mesguliyet olur
hem de ona bakabildigimi isbatlarsam mahkemeye cocuklarima bakabilecegimi de isbatlamis olmaz miyim diyorum ya kafamda kuruyorum delirmemek icten bile degil ne dersiniz sizce dogru bir karar mi olur yeni bir bebek
bende 25 yaşındayım istanbulda oturuyorum 9,5 aylık oğlum war..kendimi bildim bileli kiloluyum..hamile kalmadan önce 1 ayda 5 kilo wermiştim..97 kiloyla hamile kalmıştım..bu sefer kesin kararlıyım haziran temmuz ayına kadar 80 olmak istiyorum..bir haftadır diyetteyim zorlanmaya başladım sanki akşamları bi uyku bastırıyo acıkıyorum..umarım geçici dir alışır bünyem..
olsun canım daha cumaya çok var ,uslu dur bundan sonra tamam mı :)
hanaaa yok yok sen yapma enişte ile papaz olmayayım sonra :))) bende tam tersiyim biliyor musun fazla kilo gittiğinde nasıl korurum derdine giriyorum ve daha çok dikkat ediyorum, herkesin yapısı farklı işte....
kaçamak günü olması ne hoş değil mi :))) bende pırasa yedim cezalıyım bu hafta...
ece ismini bende çok severdim hatta gençken kızım olsa melis ece falan koyarım derdim ama eşimin akrabaları hep benden önce davranmışlar :)) gerçi oğluşum oldu gerekte kalmadı ama... seninde adın çok güzel severim ben cansel ismini...
bu kadar etkili spor öyle mi ya bende mi başlasam şu spora 1 ayda 8 kilo süper bence 5-6 bana zaten yeter gerçi,sen bayağı gayretlisin maşallah aslında yanımda biri olsa bendede olurda yalnız olunca insnaın canı sıkılıyor, sen yaklaştın hedefe ne güzel darısı bizlere inşallah....
inanmıyorum ya:))) yeseydin ya kız azcık ucundan.... aaa öyle bir yöntem mi varmış bende 2 gün önce yaptım onu Kv kargo gönderdi dmeiştim ya eşime pişirdim bende dediğin gibi yaptım yaradıda :)))) sen ara sıra kendini çimdikle bak rüya mı değil mi rüyadaysan saldır gitsin ohhhhhhh :)))
eti tavada yağla kızartabilirmiyim yani ya da sote falan yapabilir miyim? aslında yapılabilir et sevenler için ama ben pek sevmiyorum . sıkıştığım bir anda yapabilirim bunu teşekkürler....
cnm ya kıyaamam sana zor bir durum evde pişipte yememek ama sabır bayağı iradelisin ve azimlisn istesen de yiyemezsin bence ben diyetin ilk günleri kaçamak yapıyordum didem ve asumana derdim gülerlerdi o kaçamak değil diye kaçamaklarım ole olurdu ki kaçamak değil tadımlık şeylerdi yiyemiyordum tabiki o azim ve irade şimdi kalmadı olsun şimdiki de yetiyor sen de istesen de yiyemiyorsun anladığım kadarıyla olsun ucunda sağlık var güzel günler yakın bu şekilde gelecek inş ...
selam arkadaşlar bende yılbaşına kadar 6 kg diyetine katılabilirmiyim ne yapmam gerekiyo bununla ilgili
Ne demek biz yeni gelen herkesi kollarımız açık karşılıyoruzAramıza hoşgeldin diyorum ve inşallah sende düzenli olarak burada olursun ki hedefine de bir an önce ulaşırsın bu sayede çünkü motivasyon burada fazlasıyla var.
Bizde cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz ve ben bu haftadan itibaren o kilo bildirimini takip edip yılbaşı yarışı için oluşan Listeyi hazırlıyorum İlbatum ( Özlem ) adlı arkadaşla birlikte
Senide tabiki seve seve eklerim Listye ama bana geçen hafta ve bu hafta olan kilonu yazarsan sevinirim.
Tekrar aramıza hoşgelin ve inşallah el birliği ile yeni yıla çok daha güzel sonuçlarla girip hedefimize bir adım daha yaklaşacağız
ya arkadaslar özellikle de almanya da yasayan´arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var
dusunuyorum dusunuyorum bu yalnizlikla nasil basedeyim diye cocuklari bana en az 2 sene vermeyeceklermis gibi konustu hakim
is bulmam da cok zor
bende diyorum bir cocugum daha olsun gerci bu kadar kiloluyken bir hamilelik aklimin ucundan bile gecmiyordu hem de 33 yasindayim dogumdan cok korkuyorum ama en azindan 9 ay sonra bir can yoldasim olur diyorum ama korkuyorum ya onu da elimden alirlarsa diye
Jugendamt bu kadarini da yapmaz di mi yapamazlar di mi yeni dogacak bir bebegi de benden alamazlar di mi ya bilmiyorum esim de bana cok kötu davraniyor gerci ne kadar dogru bilmiyorum ama iki kizimda cahilligime gelmisti simdi olacak bir bebegin daha cok kiymetini bilirim hele böyle bi olaydan sonra ayrica bana buyuk bir mesguliyet olur
hem de ona bakabildigimi isbatlarsam mahkemeye cocuklarima bakabilecegimi de isbatlamis olmaz miyim diyorum ya kafamda kuruyorum delirmemek icten bile degil ne dersiniz sizce dogru bir karar mi olur yeni bir bebek
is bulmam da cok zor
insallah canim insallahhhhhdevrekliyim ama merkezde büyüdüm oraya sadece yazdan yaza gittim zonguldak karaelmas üniversitesindemi okudun sen :44::44::44:
canimcim yukarda yazmistim ama bidaha yaziyim gecen hafta 100 bu hafta 98
çok teşekkür ederim arkadaşım :) 99dum gecen hafta şimdi de 98 oldum
amin cümlemizinkini inşallah.. maşallah sen kızanı büyütmüşsün ben daha yeni doğurdum ikinciye doğum yapacağımda incelmem lazım. ben hamileliğe 78 kg ile başladım 90 la doğuma gittim sonra 100 oldum sigarayı bıraktım çok kilo aldım ilk hedef 80 sonra 70 inşallah. ist avrupamısın anadolumu
cok tesekkur ederim
ben bu grupta olmamasina ragmen topigi en cok takip eden kisi olabilirim heralde, hemen hepinizi taniyorum
dedigim gibi hergun online oldugum icin duzenli paylasimim da olur Fusun da benim oz ablam gibi zaten o da simdi eve gelince beni burada gorunce sevinecekcuma oglene kadar kilo bildirimimi de yaparim zaten alistigim sistem de buydu
bir onceki hafta 2.300 vermistim ama dedigim gibi hastalanip yataga dusunce bu hafta malesef kilo verememisim.
93.900 - 91.600 - 91.600 son 3 cumanin gidisati budur (bugun gerci 92 ciktim ama sislik oldugunu umuyorum)
tekrar tesekkur ederim araniza beni de dahil ettiginiz icin hep beraber incecik olana kadar buradayim
is bulmam da cok zor
Merak etme Güzelim ben o işi çoktannnnnnnn hallettimbu haftaki kilo bildirimlerinde herkesin önceki hafta olan kilosuda yazdığı için direk excellde bir liste oluşturdum ve herkesin geçen haftaki kilolarını ekledim bile
Her hafta kilo bildirimi oldukca bende kopya çekerek değişiklikleri takip ediceğim ve yılbaşı günü en geç öğlenden sonra 6 haftalık Farklarında ekli olduğu listeyi yayınlarım :122:
Hatta eşim bile dur bari bir işi yapıyorsan düzgün yap deyip ucundan eccük yardım bile etti
bundan sonra ruyaysa saldıracagım hıç kacarı yok sımdı onumuzde dogum gunum var pasta yıyemeyecegıme gore ruyamda 1 koca pastayı yerım ohhhh gel keyfım gellll:125::125:
saka bı yana hıc bır dogum gunumde soyle keyıfle doya doya dogum gunu pastası yıyemedım ne yazıkkıhep rejımdeydım hep artık allahım ıyısallah bu son rejımdekı dogum gunum olsun su kılolarımdan kurtulup bende normal ınsanlar gıbı dogum gunumde pasta yemek ve bu bana kılo aldırırmı dıye dusunmek ıstemıyorum cunku gelecek dogum gunumde 38 beden olup ıstedıgımı asırıya kacmadan yıyıp ıstedıgımı gıymek ıstıyorummmmmmmm:84::84::84:
etı ıstedıgın gıbı yap ama domates sogan yasak salcada
ıyısallah tekrar kazanırsın canım ıradenı benımde oyleydı hayır dıyemıyordum o yuzden karbon rejımıne basladım 2 hafta proteyınden baskası yasak ve 6 kılo verdırıyor haftaya 81 olmam lazım ıyısallahhhhhh
yersem anında alıyorum yaza kadar halletmem lazım bu kılo ısını artık sıkılıyorum 3 ayda bır ısyan edıyor ınsılun dırencım portluyor tatlıya saldırıyorum sımdı basladım tekrar bakalım 3 ayda ne kadar verırsem kar kardır bugun teyzemı gormeye gıttım bayadır gorusmuyorduk 1 ay oldu heralde bana cook zayıflamıs guzellesmıssın dedı cok sevındım tabı benı uzun zamandır gormeyenler daha fazla farkedıyor kılolarımı ıyısallah bıda 70 kıloyken gıtmek ıstıyorum yanına sasırsın ıstıyorum
canımmmmm benıde alırmısın ben 84 ıle basladım bakalım 78 olabılecekmıyım yenı yıla kadar bende varım bende varım benıde unutmaaa
canım ya cok uzuldum hıç turk marketı felan yokmu senı ıse alsa yada turkıyeye gelemezmısınız burda almazlar cocuklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?