Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlaar...ne kaynatıyonuz bakalım..keyifler nasıııl............

iyi akşamlar kızlaar...ne kaynatıyonuz bakalım..keyifler nasıııl............

Keyifler iyi çok şükür Yeni gelen arkadaşlarla kaynaşmaya başladık tabi genel konu yilbaşı

Bende bugün uzun aradan sonra tavlada yenilmiş olmanın acısıyla masum masum topiğime döndüm
Taktik uygulamadım yoksa kesin ben kazanırdım ama dikkatini dağıtmak için uğraşmadım bile yoksa kesin yenerdim

ah canım 3. çocuğu nasıl düşünüyorsun eşin böyle saçmalamaya devam ederken....hala berabermisiniz ...ayrılmayıo düşünmüyormu başkası var da...bence kesinlikle çocuk düşünme..arkadaşların dediği gibi iş bul ne olursa olsun..ayakların üzerinde dur psikolojin düzelsin çocuklarını geri kazan herşeyin seni iyi olmana bağlı buna odaklan.. o adamı da silersin hayatından devletin yardımı maaşın sana yeter kimseye muhtaç olmazsın..erkek ne yaa kendine yetikten sonra ne hali varsa görsün dostuyla...

1saatte halletmişsin ..tebrikleeer.....eşim samsuna gitti ben de buralarda takılırım artık geceleeer boyu salıya anca gelir....

1saatte halletmişsin ..tebrikleeer.....eşim samsuna gitti ben de buralarda takılırım artık geceleeer boyu salıya anca gelir....

Allah kavuştursun bende ufak cadiyla uğraşıyorum 15 aylık ama daha şimdiden istediği olmayınca kendini yırtıyor birkaç gündür bende inat ediyorum olmayacak diye :1

Allah kavuştursun bende ufak cadiyla uğraşıyorum 15 aylık ama daha şimdiden istediği olmayınca kendini yırtıyor birkaç gündür bende inat ediyorum olmayacak diye :1

benim de 3 kız var 15 10 2.5 ...küçük aynı inat etmeye çalışıyor ama ben kanmam seçenek sunuyorum birini kabul ediyor sen de böyle yap...

Ben de aynı dertten muzdaribim. Yıllar önce, evlilik öncesi işten ayrılmıştım. Düğünümle, evimle rahat rahat uğraşayım mantığıyla. Aptal kafam, 2000 krizi patlak verince 1.5 sene işe giremedim. O 1.5 sene boyunca sabaha karşı yatıp öğleden sonra 3'te filan kalkmıştım. Çalışırken dahi gece kuşu oldum, hep zor uykuya daldım. Beni hizaya çocuklar getirdi, sabahın köründe uyandıkları için yıllar içinde düzene girer gibi oldu.
Gene en ufak bir durumda uyku düzenim bozulur. Örneğin geçen hafta boyunca oğlum geç yattı, geç kalktı; ben de kızı okula gönderince hoop yatağa, sonra oğlanla 10.30-11.00'de uyan, kahvaltıyı 12.00'ye doğru yap. Bioritmi bozuluyor insanın, hem metabolizma yavaşlıyor hem ruhen de zinde olamıyorum. Ben de kendime bir çeki düzen versem süper olacak :))

Merhaba hoşgeldin :)) Kilo çizelgesi yaparak işe başlamaya ne dersin? KK'nın "diyet grupları" sayfasında sabit konularda "kilo çizelgesi nasıl yapılır" başlığında açıklaması yer alıyor :))

Son düzenleme:
benim de 3 kız var 15 10 2.5 ...küçük aynı inat etmeye çalışıyor ama ben kanmam seçenek sunuyorum birini kabul ediyor sen de böyle yap...

Bende çok fazla taviz vermem. Benim büyük kız 2 yaşındayken bir keresinde kış günü dondurma istedi sokakta bende olmaz diyince kendini yere attı bende kışın olmaz istersen simit yada başka birşey alayım demiştim ama o banane diye tekrar attı kendini kalk dedim kalkmadı sonra hiç umurum değil o zaman sokakta yatmaya devam et demiştimde daha ben 3 adım atmadan anında peşimden koşmaya başlamıştı aniiiii diye ağlaya ağlaya bir daha o oldu.

Şu an kardeşide aynı taktiği deniyor ama bana sökmediği için bu sefer babasına yapıyor oda anında kanıyor şu an bile nasıl babasına söyleniyor bana bakarak Allahtan henüz sadece birkaç kelime biliyor yoksa kesin küfür ediyordur
Ama hep diyorum bu ufaklık Ablasından çok daha edepsiz olucak diye çünkü ne olursa olsun inadından vazgeçmiyor ben koltuktan indiriyorum üzerinde dolaşma düşersin diye o inat edip yine çıkıyor dünde sandalyeye çıkmış oradana yemek masasına birde iki dakkada ben koşana kadar hallediyor mercümek

Bu çocukların inadı, tutturması yüzünden kendimden geçtim ben de. Çelik gibi sinir istiyor, ağlayınca yapmayacaksın, kural koyacaksın, dikkatini başka şeye çekeceksin vb. Bunlar iyi hoş da kuzum her zaman da olamıyor işte, biz de etten kemikten yapıldık, hadi biz harfi harfine yapıyoruz bu sefer başka şımartanlar, büyükanne büyükbabalar çıkıyor meydana.

Ağlayıp tutturmalarına ben de kulak asmıyorum ama eşim pek dayanamıyor. Bazen kafası kaldırmıyor bazen yüreği elvermiyor.. Aksi gibi ben de inadımdır (klasik boğa :), kızımla ne uğraştım :))))

İyi geceler..
# umutttt+,
# ceco34+,
# asumanzeynep+

Bizde de aynı durum şu an bile bırak ağlamasın laptobu istiyorsa bırak biraz bızıklasın diyip duruyor ama sonuçta şu an tamam desem devamlı isteyecek o yüzden inadım inat parmaklayamaz diyorum
Büyüğü daha beter valla Annem seneler evvel bizler ufakken ay büyüselerde kurtulsam demiş bir Komşu Ablasıda aaa demiş yat kalk birde 3 göbek at şu anki haline demiş ilerde keşke hep kücük kalsalardıda başım şişseydi diyeceksin demiş. O zamanlar tabi anlam veremezmiş annem ama sonra oda başladı aynını bana söylemeye ki bende farkındayım ki büyüdükce dertlerde büyüyor.
Daha evvelde bahsetmiştim benim kızım dürüstlüğün ..okunu çıkarıyor dürüstlüğün. Tipik bir Akrep burcu bazen babasına sesini dahi yükseltiyor bu sefer anında ben mecbur araya giriyorum bana bak beni ayağa kaldırma babana karşı sesini yükseltme haklıda olsan sakin konuşacaksın o senin büyüğün diye heee kalksam değişen birşey olmaz dövemem maşallah boyum kadar birde kıyamamda zaten. Fakat o an müdahalle etmesem eşim iyice zıvanadan çıkarsa kulağına yapışır ne diyorsun len sen diye o an canı çok yanmasa bile gücüne gidiyor ve sonradan babası yanaşmasın en az 2 gün yüzüne bakmaz bende aralarına soğukluk girsin istemiyorum. Genelde ben hemen ondan evvel horozlanıyorum ki eşim aaa iyi bana gerek kalmadı oh diye sakinleşip bir kenara geçsin diye sonra tabiki kızı odasına çekip baya uzun konuşuyoruz bak olmaz babanla düşman olmayın zıtlaşmayın diye.
Heee Allah için eşimde ne kadar sinirlenirse sinirlensin eğer o sinirle kızın kulağına yapıştıysa yada fazla bağırdıysa aradan bir kaç saat geçsin gider konuşur gönlünü almaya çalışır ve gerekirse özürde diler.

Annemin de dediği gibi daha bunlar iyi günlerimiz

Sanada iyi geceler hoşgelin sefalar getirdin

Konumuz çocuklarmış bende üstüne geldim..

Kızımla dalaştım akşam, nasıl huzursuzum ve sıkkınım..
Hakkaten büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
Birde öyle hassas dönemdelerki nasıl dikkatli davranıyorum,nasıl kasıyorum kendimi..

Hiiiiii sen şimdi bunları yazdın ya, benim kızın o yaşları geldi gözümün önüne, başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ergenliğe girerken hiç çekilmez vallahi, öfff ne zormuş ebeveyn olmak. Hele de anne olmak
Kızın daha çok sana çekmiş gibi geliyor bana :))
İyi geceler..
# umutttt+,
# ceco34+,
# asumanzeynep+

İyi geceler, gece kuşu Yena :)))))

Son düzenleme:

Size de mi inatlaşma oldu?? "Büyüdükçe dertleri büyüyor" sözüne gün geçtikçe inanır oldum ben de... Bir evlat ne zor yetişiyor

Ahhh umutt okadar zorki bu yaşlar.. kızım 1998 haziran doğumlu 8.sınıf bu sene çok önemli iyi bir lise de okuması için disiplinli olmak zorunda..
aslında o daha çocuk ama sistem öyle bir hale getirdiki öğrencileri ve velileri yarış atı gibi olduk..Olduk diyorum anneler bir araya geldiğimizde çocukların notlarını planlarını konuşur olduk sistem sayesinde..
dolayısıyla çok yoruluyorlar..MEsela hafta içi ve haftasonu dersaneye gidiyor artı okul. ve daha 13 yaşında günah değilmi.?
Zaman zaman isyan ediyor hem o hem ben..
Yarın dersanede deneme sınavı var.. tüm hafta lay lay lom yaptı bugün nezle olmasına rağmen masadan kalkmadı harıl harıl yarına çalışıyor sınıf düşmemek için..
Üzülüyorum tabiii daha öncede olmuştu bunun yanlış olduğunu verim alması için yayması gerektiğini sadece bir günle olmayacağını söyledim yine..
İşte sebeb o..KEndisine çok güveniyor..Endişeleniyorum o konuda hayal kırıklığına uğrayacak diye..Çok başarılı sınıfında ama plan çok önemli başarının sürekliliğinde..
burnu gözleri kıpkırmızı şiş yazık, bakınca içim gidiyor.

Son düzenleme:

Valla yaa bende her tartıştığımızda huzursuz olurum ama genelde yatmadan barışmış birbirimizin gönlünü almış oluruz öbür türlü ne o nede ben uyuyamayız.
Eşime konu büyükse küs yatabilirim ama evladıma asla
Umarım sizde yatmadan birbirinizin gönlünü alırsınız
Biz daha yeni yeni o hassas döneme girdik ve dediğin gibi inanılmaz kasıyorum bende kendimi bazen sanki anne o oluyor bende kızı.
Olmadık şeye sinirlenip bana sesini yükseltiyor ve o an sadece tamam haklısın diyip susuyorum tabi anında anlıyor cadı.
Geçenlerde kendimi nasıl kastıysam çenem ve dişlerim resmen sonradan ağrımaya başladı ama bu dönemde geçicek inşallah Rabbim başka dert keder vermesin diye sabır diliyorum güzel Allahımdan.

Görüntü ben ama huy ikimizdende
İnadı babaya çekmiş
umursamazlığı da öyle
bendede bin türlü numara yapma yeteneğini birde çeneyi almış
pek ders çalışmayı sevmez ancak zorunlu olanı yapar babası kılıklı ama kafa bana çekmiş herhalde ki çalışmasada anında kavrıyor
Şimdi eşim bunu görse kesin der ulen iyi şeyleri kendine kötü huyları bana mâl etmişsin diye

Merhaba hoşgeldin :)) Kilo çizelgesi yaparak işe başlamaya ne dersin? KK'nın "diyet grupları" sayfasında sabit konularda "kilo çizelgesi nasıl yapılır" başlığında açıklaması yer alıyor :))

Hosbuldum :)
Kilo cizelgem var aslinda ama gorunmuyor mu yoksa? :26: cok da yeni sayilmam transferim diyelim :) 7 hafta oldu baslayali

selam yenaaa..geçmiş olsun canım.......

Ceco,
bende kendimi kastığımda ensem ve çenem sızım sızım sızlıyor..
allah başka keder vermesin elbet geçecek bunlar..

Akşam eşimle film izliyoruz kızı terkedilen bir baba var..eşim diyorki benim kızımı hiç kimse terk edemez gebertirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…