iyi akşamlar kızlaar...ne kaynatıyonuz bakalım..keyifler nasıııl............
ya arkadaslar özellikle de almanya da yasayan´arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var
dusunuyorum dusunuyorum bu yalnizlikla nasil basedeyim diye cocuklari bana en az 2 sene vermeyeceklermis gibi konustu hakim
is bulmam da cok zor
bende diyorum bir cocugum daha olsun gerci bu kadar kiloluyken bir hamilelik aklimin ucundan bile gecmiyordu hem de 33 yasindayim dogumdan cok korkuyorum ama en azindan 9 ay sonra bir can yoldasim olur diyorum ama korkuyorum ya onu da elimden alirlarsa diye
Jugendamt bu kadarini da yapmaz di mi yapamazlar di mi yeni dogacak bir bebegi de benden alamazlar di mi ya bilmiyorum esim de bana cok kötu davraniyor gerci ne kadar dogru bilmiyorum ama iki kizimda cahilligime gelmisti simdi olacak bir bebegin daha cok kiymetini bilirim hele böyle bi olaydan sonra ayrica bana buyuk bir mesguliyet olur
hem de ona bakabildigimi isbatlarsam mahkemeye cocuklarima bakabilecegimi de isbatlamis olmaz miyim diyorum ya kafamda kuruyorum delirmemek icten bile degil ne dersiniz sizce dogru bir karar mi olur yeni bir bebek
Keyifler iyi çok şükürYeni gelen arkadaşlarla kaynaşmaya başladık tabi genel konu yilbaşı
Bende bugün uzun aradan sonra tavlada yenilmiş olmanın acısıyla masum masum topiğime döndüm
Taktik uygulamadım yoksa kesin ben kazanırdım ama dikkatini dağıtmak için uğraşmadım bile yoksa kesin yenerdim
1saatte halletmişsin ..tebrikleeer.....eşim samsuna gitti ben de buralarda takılırım artık geceleeer boyu salıya anca gelir....
Allah kavuştursun bende ufak cadiyla uğraşıyorum 15 aylık ama daha şimdiden istediği olmayınca kendini yırtıyor birkaç gündür bende inat ediyorum olmayacak diye :1
Ben de aynı dertten muzdaribim. Yıllar önce, evlilik öncesi işten ayrılmıştım. Düğünümle, evimle rahat rahat uğraşayım mantığıyla. Aptal kafam, 2000 krizi patlak verince 1.5 sene işe giremedim. O 1.5 sene boyunca sabaha karşı yatıp öğleden sonra 3'te filan kalkmıştım. Çalışırken dahi gece kuşu oldum, hep zor uykuya daldım. Beni hizaya çocuklar getirdi, sabahın köründe uyandıkları için yıllar içinde düzene girer gibi oldu.Ben bu gün çok keyifsizim çok tembelim kendimi boğasım var o derece gıcığım kendime de.Sanırım dünkü kaçamakların ahı tuttu.Arkadaşım aradı seni Beykoz korusuna götüriyim sinemaya götüriyim filan dedi canım istemiyor kızda yarım saat süre sana düşün ben seni ararım dedi.Yarım saat oldu ben kalkalı bütün gün uyumak istedim kalkıp bir işin ucundan tutmak gelmedi.Güya ben bugün anneme gitcektim kuaföre gitcektim bir sürü işim vardı sabah yine eşim bırakmak için uyandırınca su koyverdim tam rezilim ben ya rezil! Offffff gidiyim bari bir şeyler yiyim de kendime geliyim.Bu hafta düzeltcem şu uyku saatlerimi de yeter artık yarasa gibi güneşi görmeden yaşıyorum neredeyse.
kizlar fadimeden sonra baktim yenibirumut da buradaymis ben eksik kalmayayim :26:
zaten hergun 90+ topigini takipteyim hatta yakin arkadasim ruh ikizim de burada Efsunlu
........
biraz uzun oldu kusura bakmayin kaptirip gitmisimumarim aranizda bana da yer vardir
benim de 3 kız var 15 10 2.5 ...küçük aynı inat etmeye çalışıyor ama ben kanmam seçenek sunuyorum birini kabul ediyor sen de böyle yap...
Bende çok fazla taviz vermem. Benim büyük kız 2 yaşındayken bir keresinde kış günü dondurma istedi sokakta bende olmaz diyince kendini yere attı bende kışın olmaz istersen simit yada başka birşey alayım demiştim ama o banane diye tekrar attı kendini kalk dedim kalkmadı sonra hiç umurum değil o zaman sokakta yatmaya devam et demiştimde daha ben 3 adım atmadan anında peşimden koşmaya başlamıştı aniiiii diye ağlaya ağlayabir daha o oldu.
Bu çocukların inadı, tutturması yüzünden kendimden geçtim ben de. Çelik gibi sinir istiyor, ağlayınca yapmayacaksın, kural koyacaksın, dikkatini başka şeye çekeceksin vb. Bunlar iyi hoş da kuzum her zaman da olamıyor işte, biz de etten kemikten yapıldık, hadi biz harfi harfine yapıyoruz bu sefer başka şımartanlar, büyükanne büyükbabalar çıkıyor meydana.
Ağlayıp tutturmalarına ben de kulak asmıyorum ama eşim pek dayanamıyor. Bazen kafası kaldırmıyor bazen yüreği elvermiyor.. Aksi gibi ben de inadımdır (klasik boğa :), kızımla ne uğraştım :))))
İyi geceler..
# umutttt+,
# ceco34+,
# asumanzeynep+
Sanada iyi geceler hoşgelin sefalar getirdin
Hiiiiii sen şimdi bunları yazdın ya, benim kızın o yaşları geldi gözümün önüne, başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ergenliğe girerken hiç çekilmez vallahi, öfff ne zormuş ebeveyn olmak. Hele de anne olmakBizde de aynı durum şu an bile bırak ağlamasın laptobu istiyorsa bırak biraz bızıklasın diyip duruyor ama sonuçta şu an tamam desem devamlı isteyecek o yüzden inadım inat parmaklayamaz diyorum
Büyüğü daha beter vallaAnnem seneler evvel bizler ufakken ay büyüselerde kurtulsam demiş bir Komşu Ablasıda aaa demiş yat kalk birde 3 göbek at şu anki haline demiş ilerde keşke hep kücük kalsalardıda başım şişseydi diyeceksin demiş. O zamanlar tabi anlam veremezmiş annem ama sonra oda başladı aynını bana söylemeye ki bende farkındayım ki büyüdükce dertlerde büyüyor.
Daha evvelde bahsetmiştim benim kızım dürüstlüğün ..okunu çıkarıyor dürüstlüğün. Tipik bir Akrep burcubazen babasına sesini dahi yükseltiyor bu sefer anında ben mecbur araya giriyorum bana bak beni ayağa kaldırma babana karşı sesini yükseltme haklıda olsan sakin konuşacaksın o senin büyüğün diye heee kalksam değişen birşey olmaz dövemem maşallah boyum kadar birde kıyamamda zaten. Fakat o an müdahalle etmesem eşim iyice zıvanadan çıkarsa kulağına yapışır ne diyorsun len sen diye o an canı çok yanmasa bile gücüne gidiyor ve sonradan babası yanaşmasın en az 2 gün yüzüne bakmaz bende aralarına soğukluk girsin istemiyorum. Genelde ben hemen ondan evvel horozlanıyorum ki eşim aaa iyi bana gerek kalmadı oh diye sakinleşip bir kenara geçsin diye sonra tabiki kızı odasına çekip baya uzun konuşuyoruz bak olmaz babanla düşman olmayın zıtlaşmayın diye.
Heee Allah için eşimde ne kadar sinirlenirse sinirlensin eğer o sinirle kızın kulağına yapıştıysa yada fazla bağırdıysa aradan bir kaç saat geçsin gider konuşur gönlünü almaya çalışır ve gerekirse özürde diler.
Annemin de dediği gibi daha bunlar iyi günlerimiz
İyi geceler..
# umutttt+,
# ceco34+,
# asumanzeynep+
Konumuz çocuklarmış bende üstüne geldim..
Kızımla dalaştım akşam, nasıl huzursuzum ve sıkkınım..
Hakkaten büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
Birde öyle hassas dönemdelerki nasıl dikkatli davranıyorum,nasıl kasıyorum kendimi..
Birde öyle hassas dönemdelerki nasıl dikkatli davranıyorum,nasıl kasıyorum kendimi..
Hiiiiii sen şimdi bunları yazdın ya, benim kızın o yaşları geldi gözümün önüne, başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ergenliğe girerken hiç çekilmez vallahi, öfff ne zormuş ebeveyn olmak. Hele de anne olmak
Kızın daha çok sana çekmiş gibi geliyor bana :))
İyi geceler, gece kuşu Yena :)))))
Merhaba hoşgeldin :)) Kilo çizelgesi yaparak işe başlamaya ne dersin? KK'nın "diyet grupları" sayfasında sabit konularda "kilo çizelgesi nasıl yapılır" başlığında açıklaması yer alıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?