Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsın saferancım..
sende ergen annesisin değilmi.?

birde bizde ufak veletlerde var,onlarlada uğraşıyoruz ..

aynen öyle... fazla yüz vermiyorum yoksa iyice üste çıkmaya çalışıyor liseye başladı bu sene ben oldum artık sanıyor maalesef.....

ben de her boydan var 15..10..2.5.....seç beğen al.............

aynen öyle... fazla yüz vermiyorum yoksa iyice üste çıkmaya çalışıyor liseye başladı bu sene ben oldum artık sanıyor maalesef.....

ben de her boydan var 15..10..2.5.....seç beğen al.............

:)) Çok şanslısın üç kız annesi harika..büyüdüklerinde çok rahat edersin..

Allah doğru yoldan ayırmasın evlatlarımızı nerde varsa..

Son düzenleme:
Kıyamam ben ona ben de aynı senin gibi düşünüyorum, içim gidiyor ama öyle bir sistem var ki, o kadar fırsat eşitsizliği var ki daha oyun çağında çabalamaya mecbur oluyor çocuklar Anne babalara mı yanalım, çocuklara mı? Bizim zamanımızda en azından lise 2'de filan başlıyordu stres, şimdi neredeyse ilkokulda Bu arada ben de tıpkı kızın gibi bir öğrenciydim, yumurta kapıya gelmeden çalışmazdım. Lise sonda son aylarda sıkıya almıştım işi o kadar. Sevdiğim derslerde (edebiyat, tarih, mantık, felsefe, coğrafya) 9,5 bile almazken sevmediğim derslerden (kimya, fizik, matematik) 5,5'tan 6 ile geçerdim.
Sen çok anlayışlı ve destek olan bir annesin, kızın çok şanslı
....Şimdi eşim bunu görse kesin der ulen iyi şeyleri kendine kötü huyları bana mâl etmişsin diye
gene güldürdün beni gece gece :))
Hosbuldum :)
Kilo cizelgem var aslinda ama gorunmuyor mu yoksa? :26: cok da yeni sayilmam transferim diyelim :) 7 hafta oldu baslayali

Allah allah, ben mi göremiyorum şimdi diye şüpheye düştüm?? Bana göre çizelge yok, başka gören var mı??? :))))
Daha önce de uğramıştın, hatırladım ben :) Azimle ve sağlıkla kurtulursun kilolarından inşallah :)

işte tamda bu nokta beni korkutuyor ilk çocuk olunca tecrübesiz ve toy oluyosun çok kararlı istikrarlı biriyimdir ama bebeğime yenilmekten korkuyorum umarım senin kadar kararlı olabilirim. bence hayattaki en zor şey çocuk yetiştirmek

Umutttt'çum ben görüyorum TrulyScrumptious çizelgesini.:)

Son düzenleme:

bende çizelge göremiyorum

selammmmmmm hepinize iyi geceler ,bugün sabahtan girdim sonra giremedim :) öğleden sonra avmye gittik orada arkadaşları gördük akşam bize gelin deyince eve uğradık yemek yedik ,bebiş biraz uyudu onlara gittik birazda yedim açıkçası gerçi akşam menümde ıspanak ve dünden kalan az bir pırasa vardı ne muhteşem menü değil mi :))) orada da 3 tatlı 3 tuzlu bisküvi ve 1 portakal yedim :) bakalım yarın tartılıp 5 günlük maceraya başlayacağım :):))

Hoşgeldin, ben ıspanağıda pırasayıda çok severim..
Kış sebzelerini çok severim kısacası.:)
afiyet olsun..

Son düzenleme:

evet ugramistim sonra cuma yarismalarinda 9. takima katildim, ama burayi takip ettim paylasim yapmasam da.
cok ilginc cizelgemi ben gorebiliyorum sanirim benden baska gorenler de var ben silip bir daha yapistirayim bakalim belki ise yarar.

evet ugramistim sonra cuma yarismalarinda 9. takima katildim, ama burayi takip ettim paylasim yapmasam da.
cok ilginc cizelgemi ben gorebiliyorum sanirim benden baska gorenler de var ben silip bir daha yapistirayim bakalim belki ise yarar.

İmzana değilde profiline yapıştırırmısın anladığım sadece pro üyeler görebiliyor..
Şu an çevrim dışısın onlıne olurmusun değişrimi acaba..:26:

Son düzenleme:

A.Selam canım hoşgeldin... gözlerim yollarda kaldı bende diyordum kesin gelirdi bu saate kadar ne oldu diye
Olsun be güzelim nasılsa cumaya daha çok var fark olsa bile kesin verirsin sen.
Okadarcıktan birşey olmaz bence.
Hadi bakalım umarım bir hafta sonra güzel sonuçlar alırız senden
Ya aslında bende istiyorum ama doktorum bana patatesi yasaklamıştı nasıl olucak o iş o zaman sonra iyice patates yiye yiye bir günde patatese dönmim zaten barsaklarla bu ara zıtlaşıyorum onlarda söz dinlemiyor

İlginç gerçekten..
ben görüyorum..

Akıl erdiremedim, teknik bir açıklaması var herhalde :) Daha önce uğradığı ve tecrübeli olduğu aklımda kaldığı için çizelge olmadığına şaşırmıştım, biraz da ondan önermiştim :) Varmış zaten ama görünürken adam seçiyor bu çizelge baksana Şaka bir yana topik hareketlendi değil mi bu günlerde, yeni gelen arkadaşlarımız, azimle ilerleyenler... grubumuz büyüdükçe biz küçülürüz (beden olarak tabii) inşallah :)

Benim bızdık gecenin bu saatinde elinde oyunca fil oyun istiyor yaaa.
Bayılacağım, memeyi bıraktığımızdan beri alt üst uyku saatleri. ( Bir de şuna sinir oluyorum ben: Eşim yorgun olduğundan güzeeelce yatıp uyuyor dilediği saatte. Kızımın zaten kurulu düzeni var, oğlanı beklemek daima bana düşüyor. Benim yorgun olup erken yatıp uyumak gibi bir opsiyonum olamaz! Hastayken bile eşim "hadi sen yat ben ilgileneyim" diyor, oğlan ikide birde gelip "ya anne uğumasanaaa" diye dürtüp uyandırıyor beni.

İyi geceler..
# umutttt+,
# ceco34+,
# asumanzeynep+
iyi geceler canım geçoldu azcık ama

aynen ben de senin gibiyim bende iki tane malum bazen yüz göz olmayım diye laf söylemeye çekiniyorum resmen
sessiz kalmaya çalışıyorum napıyım şimdi ben diyecem o ya tavır yapacak ya bişy diyecek ben dayanamayıp kızacam felan derken hiç yok sebepten iş büyüyecek en iyisi sessiz kalmak oluyor bu durumda

küçük kızımla tiramisu yaptık hazır pasta kekinden ben de yedim minnak bir parça güzeldi bir dahakine kekini de yaparım inşallah
bugünkü kaçamağım da bu oldu başka da yaramazlık yapmadım bugünü iyi atlattım sayılır yarını da atlatırsam hafta içinde daha sorunsuz giderim bişey çıkmazsa

ben de çizelge görmüyorum yeni gelen arkadaşta füsunun arkadaşı olan hani
yeni gelen epey arkadaş olmuş bugün hepsi de hoşgelmişler

kizlar imzadan silip cizelge yerine yapistirdim gorunuyor mu simdi acaba bi bakar misiniz :26:
bunca zamandir ben herkes goruyor saniyordum meger kimse goremiyor muymus yani

Aynen bende sinir olurum..haksızlık olarak görürüm.:)
birde şu var nasılda vazgeçilmeziz diye düşünüp teselli edelim kendimizi en iyisi..:))

afiyet olsun canım..
Tiramıisu harika bişi değilmi..bayılırım hele kahveyle birlikte inleyerek yiyorum resmen..

tesekkurler hosbulduk :) cizelge isini cozmeye calistim oldu heralde simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…