selam yenaaa..geçmiş olsun canım.......
Nasılsın saferancım..
sende ergen annesisin değilmi.?
birde bizde ufak veletlerde var,onlarlada uğraşıyoruz ..
aynen öyle... fazla yüz vermiyorum yoksa iyice üste çıkmaya çalışıyor liseye başladı bu sene ben oldum artık sanıyor maalesef.....
ben de her boydan var 15..10..2.5.....seç beğen al.............
Kıyamam ben onaAhhh umutt okadar zorki bu yaşlar.. kızım 1998 haziran doğumlu 8.sınıf bu sene çok önemli iyi bir lise de okuması için disiplinli olmak zorunda..
aslında o daha çocuk ama sistem öyle bir hale getirdiki öğrencileri ve velileri yarış atı gibi olduk..Olduk diyorum anneler bir araya geldiğimizde çocukların notlarını planlarını konuşur olduk sistem sayesinde..
dolayısıyla çok yoruluyorlar..MEsela hafta içi ve haftasonu dersaneye gidiyor artı okul. ve daha 13 yaşında günah değilmi.?
Zaman zaman isyan ediyor hem o hem ben..
Yarın dersanede deneme sınavı var.. tüm hafta lay lay lom yaptı bugün nezle olmasına rağmen masadan kalkmadı harıl harıl yarına çalışıyor sınıf düşmemek için..
Üzülüyorum tabiii daha öncede olmuştu bunun yanlış olduğunu verim alması için yayması gerektiğini sadece bir günle olmayacağını söyledim yine..
İşte sebeb o..KEndisine çok güveniyor..Endişeleniyorum o konuda hayal kırıklığına uğrayacak diye..Çok başarılı sınıfında ama plan çok önemli başarının sürekliliğinde..
burnu gözleri kıpkırmızı şiş yazık, bakınca içim gidiyor.
gene güldürdün beni gece gece :))....Şimdi eşim bunu görse kesin der ulen iyi şeyleri kendine kötü huyları bana mâl etmişsin diye
Hosbuldum :)
Kilo cizelgem var aslinda ama gorunmuyor mu yoksa? :26: cok da yeni sayilmam transferim diyelim :) 7 hafta oldu baslayali
Bende çok fazla taviz vermem. Benim büyük kız 2 yaşındayken bir keresinde kış günü dondurma istedi sokakta bende olmaz diyince kendini yere attı bende kışın olmaz istersen simit yada başka birşey alayım demiştim ama o banane diye tekrar attı kendini kalk dedim kalkmadı sonra hiç umurum değil o zaman sokakta yatmaya devam et demiştimde daha ben 3 adım atmadan anında peşimden koşmaya başlamıştı aniiiii diye ağlaya ağlayabir daha o oldu.
Şu an kardeşide aynı taktiği deniyor ama bana sökmediği için bu sefer babasına yapıyor oda anında kanıyorşu an bile nasıl babasına söyleniyor bana bakarak Allahtan henüz sadece birkaç kelime biliyor yoksa kesin küfür ediyordur
Ama hep diyorum bu ufaklık Ablasından çok daha edepsiz olucak diye çünkü ne olursa olsun inadından vazgeçmiyor ben koltuktan indiriyorum üzerinde dolaşma düşersin diye o inat edip yine çıkıyordünde sandalyeye çıkmış oradana yemek masasına birde iki dakkada ben koşana kadar hallediyor mercümek
Kıyamam ben onaben de aynı senin gibi düşünüyorum, içim gidiyor ama öyle bir sistem var ki, o kadar fırsat eşitsizliği var ki daha oyun çağında çabalamaya mecbur oluyor çocuklar Anne babalara mı yanalım, çocuklara mı? Bizim zamanımızda en azından lise 2'de filan başlıyordu stres, şimdi neredeyse ilkokulda Bu arada ben de tıpkı kızın gibi bir öğrenciydim, yumurta kapıya gelmeden çalışmazdım. Lise sonda son aylarda sıkıya almıştım işi o kadar. Sevdiğim derslerde (edebiyat, tarih, mantık, felsefe, coğrafya) 9,5 bile almazken sevmediğim derslerden (kimya, fizik, matematik) 5,5'tan 6 ile geçerdim.
Sen çok anlayışlı ve destek olan bir annesin, kızın çok şanslı
gene güldürdün beni gece gece :))
Allah allah, ben mi göremiyorum şimdi diye şüpheye düştüm?? Bana göre çizelge yok, başka gören var mı??? :))))
Daha önce de uğramıştın, hatırladım ben :) Azimle ve sağlıkla kurtulursun kilolarından inşallah :)
selammmmmmm hepinize iyi geceler ,bugün sabahtan girdim sonra giremedim :) öğleden sonra avmye gittik orada arkadaşları gördük akşam bize gelin deyince eve uğradık yemek yedik ,bebiş biraz uyudu onlara gittik birazda yedim açıkçası gerçi akşam menümde ıspanak ve dünden kalan az bir pırasa vardı ne muhteşem menü değil mi :))) orada da 3 tatlı 3 tuzlu bisküvi ve 1 portakal yedim :) bakalım yarın tartılıp 5 günlük maceraya başlayacağım :):))
Allah allah, ben mi göremiyorum şimdi diye şüpheye düştüm?? Bana göre çizelge yok, başka gören var mı??? :))))
Daha önce de uğramıştın, hatırladım ben :) Azimle ve sağlıkla kurtulursun kilolarından inşallah :)
evet ugramistim sonra cuma yarismalarinda 9. takima katildim, ama burayi takip ettim paylasim yapmasam da.
cok ilginc cizelgemi ben gorebiliyorum sanirim benden baska gorenler de varben silip bir daha yapistirayim bakalim belki ise yarar.
selammmmmmm hepinize iyi geceler ,bugün sabahtan girdim sonra giremedim :) öğleden sonra avmye gittik orada arkadaşları gördük akşam bize gelin deyince eve uğradık yemek yedik ,bebiş biraz uyudu onlara gittik birazda yedim açıkçası gerçi akşam menümde ıspanak ve dünden kalan az bir pırasa vardı ne muhteşem menü değil mi :))) orada da 3 tatlı 3 tuzlu bisküvi ve 1 portakal yedim :) bakalım yarın tartılıp 5 günlük maceraya başlayacağım :):))
İlginç gerçekten..
ben görüyorum..
iyi geceler canım geçoldu azcık amaİyi geceler..
# umutttt+,
# ceco34+,
# asumanzeynep+
Konumuz çocuklarmış bende üstüne geldim..
Kızımla dalaştım akşam, nasıl huzursuzum ve sıkkınım..
Hakkaten büyüdükçe sorunlarda büyüyor..
Birde öyle hassas dönemdelerki nasıl dikkatli davranıyorum,nasıl kasıyorum kendimi..
Akıl erdiremedim, teknik bir açıklaması var herhalde :) Daha önce uğradığı ve tecrübeli olduğu aklımda kaldığı için çizelge olmadığına şaşırmıştım, biraz da ondan önermiştim :) Varmış zaten ama görünürken adam seçiyor bu çizelge baksanaŞaka bir yana topik hareketlendi değil mi bu günlerde, yeni gelen arkadaşlarımız, azimle ilerleyenler... grubumuz büyüdükçe biz küçülürüz (beden olarak tabii) inşallah :)
Benim bızdık gecenin bu saatinde elinde oyunca fil oyun istiyor yaaa.
Bayılacağım, memeyi bıraktığımızdan beri alt üst uyku saatleri.( Bir de şuna sinir oluyorum ben: Eşim yorgun olduğundan güzeeelce yatıp uyuyor dilediği saatte. Kızımın zaten kurulu düzeni var, oğlanı beklemek daima bana düşüyor. Benim yorgun olup erken yatıp uyumak gibi bir opsiyonum olamaz! Hastayken bile eşim "hadi sen yat ben ilgileneyim" diyor, oğlan ikide birde gelip "ya anne uğumasanaaa" diye dürtüp uyandırıyor beni.
küçük kızımla tiramisu yaptık hazır pasta kekinden ben de yedim minnak bir parça güzeldi bir dahakine kekini de yaparım inşallah
bugünkü kaçamağım da bu oldu başka da yaramazlık yapmadım bugünü iyi atlattım sayılır yarını da atlatırsam hafta içinde daha sorunsuz giderim bişey çıkmazsa
ben de çizelge görmüyorum yeni gelen arkadaşta füsunun arkadaşı olan hani
yeni gelen epey arkadaş olmuş bugün hepsi de hoşgelmişler
küçük kızımla tiramisu yaptık hazır pasta kekinden ben de yedim minnak bir parça güzeldi bir dahakine kekini de yaparım inşallah
bugünkü kaçamağım da bu oldu başka da yaramazlık yapmadım bugünü iyi atlattım sayılır yarını da atlatırsam hafta içinde daha sorunsuz giderim bişey çıkmazsa
ben de çizelge görmüyorum yeni gelen arkadaşta füsunun arkadaşı olan hani
yeni gelen epey arkadaş olmuş bugün hepsi de hoşgelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?