Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar imzadan silip cizelge yerine yapistirdim gorunuyor mu simdi acaba bi bakar misiniz :26:
bunca zamandir ben herkes goruyor saniyordum meger kimse goremiyor muymus yani

Hadi hayırlı olsun artık bizde görebiliyoruz
Güle güle kullan artık kesin görülüyordur herkes tarafından.

afiyet olsun canım..
Tiramıisu harika bişi değilmi..bayılırım hele kahveyle birlikte inleyerek yiyorum resmen..

gerçekten güzeldi canım çayla yedim ben de hem çay hem kahve işini halletmiş oldum ama çok az yedim tutabildim kendimi zor da olsa

İlknur,
hoşgeldin nasılsın.?

gerçekten güzeldi canım çayla yedim ben de hem çay hem kahve işini halletmiş oldum ama çok az yedim tutabildim kendimi zor da olsa

Bugün oruç tuttum nasıl canım tatlı istedi
akşam kurabiye yaptım bende çayla yedim.:)

kizlar imzadan silip cizelge yerine yapistirdim gorunuyor mu simdi acaba bi bakar misiniz :26:
bunca zamandir ben herkes goruyor saniyordum meger kimse goremiyor muymus yani
Haaaah şöyle. Şimdi görünüyor işte :) Yena çözdü işi :) Pek de güzelmiş çizelgen...
Aynen bende sinir olurum..haksızlık olarak görürüm.:)
birde şu var nasılda vazgeçilmeziz diye düşünüp teselli edelim kendimizi en iyisi..:))

Senin gül hatrın için öyle diyelim bari Yena'cığım :)))

Ben çok şaşırmıştım, Fransa'da oturan arkadaşım (eşi de yabancı) çalışmadığı halde, akşamları eşi ile işleri paylaştığını, gece bebeğe dönüşümlü kalktıklarını söyleyince. "Ne yani o akşama kadar yoruluyor, ben yorulmuyor muyum? 'Ee, doğru sen de yoruluyorsun ama gene de her şeyi sen yapacaksın' diye bir mantık olur mu?" demişti. düşününce hak verdim ama bizde uygulaması çok zor... Binde bir vardır bunu uygulayabilen herhalde :)

Bugün oruç tuttum nasıl canım tatlı istedi
akşam kurabiye yaptım bende çayla yedim.:)

Allah kabul etsin canım ben de pazartesi tutacam inşallah
kurabiye çok sever büyük kızım ama ben pek beceremiyorum sanki ya da yapmak zoruma mı gidiyor ne
yarın ben de kalorili mamalr yapacağım yeni bir poğaça öğrendim onu deneyeceğim var aklımda bişeyler artık yetiştirebildiğim kadarını yaparım malum pazar çamaşır ütü işleri oluyor

Pandispanyasını evde yapınca diğer pastalara göre, daha masum bir tatlı aslında tiramisu. Kekinde zerre yağ yok, un az, kabartma tozu yok, şekerini de az koysak dilim başına düşen kalori -pasta tipi diğer yiyeceklere göre- epey azdır sanırım :)

**Asumancığım başka bir sefer için fesleğen, ıspanak, domates, beyaz peynir ve çok az sarımsakla hazırlanan bir poğaça öneririm sana. Nasıl nefis anlatamam. Ya da fesleğen çok sevdiğim için bana öyle geliyor...

Son düzenleme:
evet karaelmasda okudum hiç sevmedim zong o kadar güzel birt şehiri ne yazıkki hiç değerlendirememişler
malesef canim ama ben her haliyle yinede cok seviyorum memleketimi
İlknur,
hoşgeldin nasılsın.?

Umuttt'çum hep unutuyorum söylemeyi senin ekmek tarifinden yaptım ben..
Nasıl nefis bişey yarebbim..
Yuvarlak bir kapta mayaladım o şekil fırınladım trabzon ekmeği gibi oldu..

Son düzenleme:

Bir haftadan fazladır her gece saat 3lere kadar oturan ben bugün kendimi izinli ilan etmeye kalkıştım ama kimse duymadı
Sabahtan akşama kadar yine mercimek benim gözetimimdeydi ve en sonunda babaya havale edeyim dedim. Bugün hesapta düğüne gidecektik yok dedi babam öyleyken gitmem inadı tuttu sonradanda böbreklerim ağrıyor dedi sırf cadıyı kakalamim diye.
Sonra başım ağrıyor al şunu başımdan dedi yine bana kaldı mercimek Koltuk üzerinde yavaş yavaş yayılmaya başladı ve son manzara koltukta boylu boyunca uzanmış bir eş, halı üzerine keyif yapan büyük kızım, laptobta sizlere yazmaya çalışan bir ben ve yazdıklarımı koltuğa çıkıp bir anda silmeyi becerip tekrar kaçan bir mercimek bırak kovalayıncada anında koltuktan inip kaçıyor fırlama arada gidip babasını öpüyor masa ve sandalyelere çıkmaya çalıştıkca yerimden fırlayıp yakalıyorum onu.
Uykudan da vazgeçtim şöyle bir günümü kendime ayırabilsem şöyle sakin doğayla iç içe bir yerde teknolojiden uzak sadece kitap okumak yada doğayı dinlemek isterdim ama hayalllllllll ne zaman bu hayalimden bahsetsem eşim git ama çocukları unutma der

fesleğen sarımsak bana hoş göründü de bizimkiler pek yeniliğe açık değiller ben de 1tane ancak yerim ama kendim için yaparım 1 tane canım

ben evleneli 5. seneye girdim ilk yıllar eşimle hep kavga ettim işin gücün uyuya kalmak başka bildiğin bişey yok geçiyosun fosur fosur uyuyorsun. abartmıyorum öyle ki kavgalar büyüdü ayrılma noktasına kadar gittik diyebilirim. sonra ben şunu gördüm bütün erkekler aslında aynıymış hepsi klasik koltuk üstünde uyuya kalan tipik türk erkeği uyumak onların damarlarında var demekki :))) şuan benim eşimde arkamda koltuk üstünde fosur fosur uyuyo

Umuttt'çum hep unutuyorum söylemeyi senin ekmek tarifinden yaptım ben..
Nasıl nefis bişey yarebbim..
Yuvarlak bir kapta mayaladım o şekil fırınladım trabzon ekmeği gibi oldu..

Ellerine sağlık canım. Eminim nefis olmuştur, bazen ben de kapta mayalıyorum ama %90 elle şekil verip öyle pişiriyorum. Bir de şimdi Karahan marka bir un buldum, taş değirmende öğütülen tam buğday unu, organik standında satılıyor, fiyatı da makul, onunla yaptığım ekmekler gerçekten köy ekmeği doygunluğunda oluyor. Bir dilimi nasıl tok tutuyor :)

Benim eşimde koltukta tv. izleyerek uyumayı çok sever..

demek doğru biliyormuşum :) bizim komşulardan ses seda yok sözde geçen sene çok güzel kutlamışlar bu senede aynı performansı beklediğimi geçen hafta güne gittiğimde belirttim inşallah gösterirler yine :))) hergün biri yapsa oooooo aylarca yeter :) ama ben kapıyı açmayacağım dayanamam sonra :)))
benimkiler hala grevde o kadarda sebze tüketiyorum sözde ve su hani nerde tembeller ya .......
canım ya olur bazen böyle suçlama yine kendini, melekotu var bir arkadaşım hiç uyuyamazdı onun iyi geldiğini söylemişti birde hangi firma unuttum gece çayı var onu dene istersen......
sen hariaksın ya muhteşemsin....
rüyanda ye tabi affetme :)))
inşallah bu doğum gününde yersin canım amannnn o gün ye içinde kalmasın sonraki günler sporu artır nereye kadar yemeden yaşanır ya 1 günden birşey olmaz .... hem bu senin için en özel gün başkalarının doğum gününde yeme ama kendi doğum gününün keyfini 1 kere olsun çıkar ahhh etme sonra...38 bedene de girersin sen bu azimle maşallah sana..
tamam etleri dediğin gibi yaparım sağolasın...
sen çok cici bir annesin kızında muhakkak farkındadır ama yaşadıklarıda kolay değil ,bizlerde sürekli değişen müfredata ayak uydurmaya çalışrken yıpratıyoruz kendimizi çocuklar ne yapsın... rabbim hepsine zihin açıklığı versin ,söylediklerin çok doğru 1 gecede helak olacağına disiplinli bir çalışma onu daha da başarılı yapar ,kendine güvenmek çok güzel bir şey ama bazen bu güven malesef olumsuz sonuçlar doğuruyor ,kızının yanında senin gibi bir annesi varken o asla tökezlemez eminim ben.... inşallah başarılı olacak sen üzülme yenam ....
İlginç gerçekten..
ben görüyorum..
bende erdim herhalde görüyorum derken son sayfada anladım ki herkes görmeye başlamış :)
Hoşgeldin, ben ıspanağıda pırasayıda çok severim..
Kış sebzelerini çok severim kısacası.:)
afiyet olsun..
sağol canım bende bu ikiliye bayılırım her gün ver yerim ama karnıbaharı pek sevmem sırf onuda ayrı bir yararı vardır diye yerim :)))
gezdim tozdum bugün öğleden sonra avmye gittik arkadaşalrı gördük illa gelin deyince akşam gittik... cumaya nasipse vereceğim bayağı bir kilo ,şişlik artık ne varsa :)
olmaz olmaz bayağıdır yememiştim ama varya böyle şeyleri yiyinc einsan daha çok acıkıyor test ettim bir kez daha
aman aman seninkiler grevi uzatır falan :)))

ohhh afiyet olsun benimde annem yapar bayıla bayıla yerim ama ben hiç denemedim nedense .... olsun ufak bir kaçamaktan birşey olmaz gider cumaya kadar...

ben görüyorummmmmmmmmm :))))

hiiç görmedim o markayı her markette varmıdır acaba.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…