ben evleneli 5. seneye girdim ilk yıllar eşimle hep kavga ettim işin gücün uyuya kalmak başka bildiğin bişey yok geçiyosun fosur fosur uyuyorsun. abartmıyorum öyle ki kavgalar büyüdü ayrılma noktasına kadar gittik diyebilirim. sonra ben şunu gördüm bütün erkekler aslında aynıymış hepsi klasik koltuk üstünde uyuya kalan tipik türk erkeği uyumak onların damarlarında var demekki :))) şuan benim eşimde arkamda koltuk üstünde fosur fosur uyuyo
kizlaaaaaaaaaar yazdiklarinizi teker teker okuyorumda icim kazindi resmensize bisey sorucam evde pisirdiginiz yani günlük yemeklerinizdenmi yiyorsunuz yoksa kendinize özel menümü hazirliyosunuz mesela ben bugün azicik pilavdan yedim ama napiyim cok canim cekti
kizlaaaaaaaaaar yazdiklarinizi teker teker okuyorumda icim kazindi resmensize bisey sorucam evde pisirdiginiz yani günlük yemeklerinizdenmi yiyorsunuz yoksa kendinize özel menümü hazirliyosunuz mesela ben bugün azicik pilavdan yedim ama napiyim cok canim cekti
iyi geceler kızlar...
yenacım allah kolaylık versin doğru söylüyorsun büyüdükçe sorunlar artıyor birde dersler ekleniyor okul sorunları birde evde 2.bir çocuk hakikatten çok zor oluyordur , ben bazen bir tane çocuğun inadı ile uğraşamıyorsun 2 yada 3 olanlar napsın diye söylenirim kendime..
bugün kv dede idim yine ıspanak böreği yapmış dayanamadım yedim tabikide sonucundada her zamanki gibi pişmanlık ve tansiyon okrkusu yaşıyorum şu anda bile bile yiyorum ...
ay koptum canim ya ama tipik turk erkegi deme benim esim ingiliz o da aynen oyle tembel artik benim annemler bile alisti bu duruma, cunku daha yeni turkce ogrenmeye baslamisti hemen ogrenmis "yorgunum"u, papagan gibi soyleyip duruyordu. turkiye'deyken her nasilsin diyene ayni cevap, yorgunumsimdi de ailemle skype uzerinden gorusuyoruz her konusmamizda annemler esimi sorarken "yine yorgun mu" deyip guluyorlar tembel bunlarin hepsi tembel...
hepinize iyi geceler bayanlar özlem kaçarrrrrrrr :)
Aynen bizde de öyle. Ne istersen yap, yeter ki çocukları da al diyor eşim :)) Şimdi hakkını yemeyeyim, yardım ettiği de oluyor ama çocuklara bakmaz yie, mesela kahvaltı hzırlar, mutfağı toplar, süpürge yapar (Pazar günlerinden bahsediyorum) aman yeter ki çocuklara bakmasın :)) Şu akşamlar olmasa o kadar şikayetçi değilim de akşamlar çok bezgin geçiyor benim :)Oğlan dün rekor kırıp 2'de yattıı!!!! Ben de 4'te yattımBir haftadan fazladır her gece saat 3lere kadar oturan ben bugün kendimi izinli ilan etmeye kalkıştım ama kimse duymadı
Sabahtan akşama kadar yine mercimek benim gözetimimdeydi ve en sonunda babaya havale edeyim dedim. Bugün hesapta düğüne gidecektik yok dedi babam öyleyken gitmem inadı tuttu sonradanda böbreklerim ağrıyor dedi sırf cadıyı kakalamim diye.
Sonra başım ağrıyor al şunu başımdan dedi yine bana kaldı mercimekKoltuk üzerinde yavaş yavaş yayılmaya başladı ve son manzara koltukta boylu boyunca uzanmış bir eş, halı üzerine keyif yapan büyük kızım, laptobta sizlere yazmaya çalışan bir ben ve yazdıklarımı koltuğa çıkıp bir anda silmeyi becerip tekrar kaçan bir mercimek bırak kovalayıncada anında koltuktan inip kaçıyor fırlama arada gidip babasını öpüyor masa ve sandalyelere çıkmaya çalıştıkca yerimden fırlayıp yakalıyorum onu.
Uykudan da vazgeçtim şöyle bir günümü kendime ayırabilsem şöyle sakin doğayla iç içe bir yerde teknolojiden uzak sadece kitap okumak yada doğayı dinlemek isterdim ama hayalllllllllne zaman bu hayalimden bahsetsem eşim git ama çocukları unutma der
Başka bir sefere, bu tip bir tarif ararsan aklında olsun canım, bir taneye sarımsağı filan çok keskin gelebilir :) Şekli de yuvarlak yapılıp yumurta akı ve her yanı susama bulanıyor. Sunumu da çok güzel, zararlı ama çok nefis bir şey. Tadanlar tarifini alır mutlaka. :) Bu tarz tarif arayan olursa yazarım ölçülerini :)fesleğen sarımsak bana hoş göründü de bizimkiler pek yeniliğe açık değiller ben de 1tane ancak yerim ama kendim için yaparım 1 tane canım
hadi canım demek bütün erkekler aynıymış sadece türke özgü değilmişseninkide bizden hep yorgun hep uykusuz hep başı ağrır deli olurum türkçeyi sırf yorgunum kelimesinden ibaret kılan tek ingiliz erkeğide senin kocandır sanırım :))
ben ne yaparsam onu yiyorum pilavda makarnada mesela 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek ona göre denge kurup yiyorum
canim ben normalde kendime ayri menu yapiyorum esim et cok sever ben vejeteryanim zaten illa ayri oluyor bizim yemekler. ben benimkini yagsiz tuzsuz yapiyorum. ama pilav makarna falan yiyorum yani yapinca, varken hayir diyemiyorum yanidengelemeye calisiyorum bir sekilde onu gun icinde veya ertesi gun.
kizlar ben bide dukan diyeti diye bir diyete denk geliyorum kac seferdir tam cözemedim bilen varmi aranizda
İyi geceler Derincim..
Ayy ıspanaklı börek yenmezmi..İnşallah çabucak eritirsin canım...
Afiyet olsun yağ olmasın..
Yena'cığım her markette bulunmaz snaırım. ben Migros'ta bile bazen denk geliyorum. Büyük bir markete gittiğinde özellikle organik standına bakarken aklında bulunsun, taş değirmende öğütülen un çok zor bulunuyor :)
Kızlar kocalar mışıl mışıl uyurken biz burada sinirden poğaça börek muhabeti yapıyoruz. Aslında kilo verme değil kilo alma topiği olsaymışız (hani 40 kilo filan olanlar var ya) hedefe ışık hızıyla erişirmişiz
Hepinize güzel, huzurlu uykular, ben haylazımla uğraşmaya gidiyorum
Yena'cığım her markette bulunmaz snaırım. ben Migros'ta bile bazen denk geliyorum. Büyük bir markete gittiğinde özellikle organik standına bakarken aklında bulunsun, taş değirmende öğütülen un çok zor bulunuyor :)
Kızlar kocalar mışıl mışıl uyurken biz burada sinirden poğaça börek muhabeti yapıyoruz. Aslında kilo verme değil kilo alma topiği olsaymışız (hani 40 kilo filan olanlar var ya) hedefe ışık hızıyla erişirmişiz
ay evet canim bide aciktim'i biliyor haha
zaten yemek yesin, futbol izlesin, uyuklasin. baska biseye de ihtiyaci yok iste tum yasamsal hareketler bunlar
eh ben de birkac saat once daha cok motive olayim diye katildim ama simdi ispanakli borek pogaca hayalleri kuruyorum kizlar bu topik hep boyleyse yandim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?