Yena'cığım her markette bulunmaz snaırım. ben Migros'ta bile bazen denk geliyorum. Büyük bir markete gittiğinde özellikle organik standına bakarken aklında bulunsun, taş değirmende öğütülen un çok zor bulunuyor :)
Kızlar kocalar mışıl mışıl uyurken biz burada sinirden poğaça börek muhabeti yapıyoruz. Aslında kilo verme değil kilo alma topiği olsaymışız (hani 40 kilo filan olanlar var ya) hedefe ışık hızıyla erişirmişiz
Hepinize güzel, huzurlu uykular, ben haylazımla uğraşmaya gidiyorum
Tamam canım burda kipa var hiper market birde carrefour oralara gittiğimizde bakarım..
Akşam haberlerde 270 kiloluk kadını hastaneye götürmek için itfaiye gelmişti onu gördünüzmü.?
Çok kötüydü, eşime diyorumki bende böyle olurmuyum acaba..Oda hayır sen 500 kilo olursun diyor.
İyi geceler..
Damdan düşer gibi oldummm ama yok öyle hayaller kızlarrr aaaa ...
Çıtır olacağızz biz.
Ne pasta böreğiiii ..
evet canim cok etli bir diyet gercektenmalesef canim ben o diyeti cozemedim degisik birkac safhadan olusuyor sanirim, icinde cok et oldugu icin ben bastan elemistim onu
hahahahaa bu ingiliz damadı benim kocayla tanıştıralım acayip anlaşırlarben dünyada tek sanıyodum birbirlerine bakıp et yerler uyurlar acıktım yorgunum derler süper anlaşırlar
gezdim tozdum bugün öğleden sonra avmye gittik arkadaşalrı gördük illa gelin deyince akşam gittik... cumaya nasipse vereceğim bayağı bir kilo ,şişlik artık ne varsa :)
olmaz olmaz bayağıdır yememiştim ama varya böyle şeyleri yiyinc einsan daha çok acıkıyor test ettim bir kez daha
aman aman seninkiler grevi uzatır falan :)))))
hepinize iyi geceler bayanlar özlem kaçarrrrrrrr :)
ay koptum canim ya ama tipik turk erkegi deme benim esim ingiliz o da aynen oyle tembel artik benim annemler bile alisti bu duruma, cunku daha yeni turkce ogrenmeye baslamisti hemen ogrenmis "yorgunum"u, papagan gibi soyleyip duruyordu. turkiye'deyken her nasilsin diyene ayni cevap, yorgunumsimdi de ailemle skype uzerinden gorusuyoruz her konusmamizda annemler esimi sorarken "yine yorgun mu" deyip guluyorlar tembel bunlarin hepsi tembel...
benim esimde ayni dicem simdi inanmiycaksinben de kaciyorum kizlar esim film indirmis onu izleyecekmisiz umarim yine bir uzayli filmi cikmaz gecen sefer sectigi film bir faciaydi... hayatimin 2 saati daha heba olsun istemiyorum
hepinize iyi geceler
[QUOTE
ay kizlaaaaaaaaar ayni benim kociste böyle düsünsenize hepsinin bi yerde toplandigini biz sohbet edermisiz bunlar et yiyip acikip uyurlarmis
Damdan düşer gibi oldummm ama yok öyle hayaller kızlarrr aaaa ...
Çıtır olacağızz biz.
Ne pasta böreğiiii ..
ay koptum canim ya ama tipik turk erkegi deme benim esim ingiliz o da aynen oyle tembel artik benim annemler bile alisti bu duruma, cunku daha yeni turkce ogrenmeye baslamisti hemen ogrenmis "yorgunum"u, papagan gibi soyleyip duruyordu. turkiye'deyken her nasilsin diyene ayni cevap, yorgunumsimdi de ailemle skype uzerinden gorusuyoruz her konusmamizda annemler esimi sorarken "yine yorgun mu" deyip guluyorlar tembel bunlarin hepsi tembel...
ay evet canim bide aciktim'i biliyor haha
zaten yemek yesin, futbol izlesin, uyuklasin. baska biseye de ihtiyaci yok iste tum yasamsal hareketler bunlar
kizlaaaaaaaaar starda yeni bir program basliycakmis duydunuzmu adi the biggest loser türkiye:44: hatta link vereyim The Biggest Loser Türkiye ben buna burda almanyada bi alman kanalinda seyrediyordum cok güzel bir programtam gaza getirecek bir program siddetle tavsiye ederim
güzel mamaları yapcaz ama sadece tadına bakacağız biz kocalar ve çocuklar yesin biz çıtır olacağızz
bir iki sene evvel burada da yapıldmıştı ve eminim bizede faydalı olur bazen o tip programlarda güzel tafiflerde veriyorlar kalorisi az olanben kesin takip ederim
amaaaa özlem patates yerken böyle güzel muhabbetler olmamış olmamıııııııııııııııııııııışAllah kabul etsin canım ben de pazartesi tutacam inşallah
kurabiye çok sever büyük kızım ama ben pek beceremiyorum sanki ya da yapmak zoruma mı gidiyor ne
yarın ben de kalorili mamalr yapacağım yeni bir poğaça öğrendim onu deneyeceğim var aklımda bişeyler artık yetiştirebildiğim kadarını yaparım malum pazar çamaşır ütü işleri oluyor
oyyyyy ıspaaklı börek yenmez mi iyi yapmışsın :) cumaya kadar gider....iyi geceler kızlar...
yenacım allah kolaylık versin doğru söylüyorsun büyüdükçe sorunlar artıyor birde dersler ekleniyor okul sorunları birde evde 2.bir çocuk hakikatten çok zor oluyordur , ben bazen bir tane çocuğun inadı ile uğraşamıyorsun 2 yada 3 olanlar napsın diye söylenirim kendime..
bugün kv dede idim yine ıspanak böreği yapmış dayanamadım yedim tabikide sonucundada her zamanki gibi pişmanlık ve tansiyon okrkusu yaşıyorum şu anda bile bile yiyorum ...
ben evde ne pişirdiysem yiyorum yağını azalttım sadece tuz falan aynı ....kizlaaaaaaaaaar yazdiklarinizi teker teker okuyorumda icim kazindi resmensize bisey sorucam evde pisirdiginiz yani günlük yemeklerinizdenmi yiyorsunuz yoksa kendinize özel menümü hazirliyosunuz mesela ben bugün azicik pilavdan yedim ama napiyim cok canim cekti
bende hep öyle giriyorum ama girince olmuyor :)İyi geceler..
bende çıkacağım birazdan..güya sadece okumak için girmiştim..
evet ya keşke kilo almak iin uğraşıyor olsaymışız nasılda iyi becerirdik o işi :)Yena'cığım her markette bulunmaz snaırım. ben Migros'ta bile bazen denk geliyorum. Büyük bir markete gittiğinde özellikle organik standına bakarken aklında bulunsun, taş değirmende öğütülen un çok zor bulunuyor :)
Kızlar kocalar mışıl mışıl uyurken biz burada sinirden poğaça börek muhabeti yapıyoruz. Aslında kilo verme değil kilo alma topiği olsaymışız (hani 40 kilo filan olanlar var ya) hedefe ışık hızıyla erişirmişiz
Hepinize güzel, huzurlu uykular, ben haylazımla uğraşmaya gidiyorum
eşinde alem ha :))))Tamam canım burda kipa var hiper market birde carrefour oralara gittiğimizde bakarım..
Akşam haberlerde 270 kiloluk kadını hastaneye götürmek için itfaiye gelmişti onu gördünüzmü.?
Çok kötüydü, eşime diyorumki bende böyle olurmuyum acaba..Oda hayır sen 500 kilo olursun diyor.
İyi geceler..
Ya şimdiye kadar hiç zararını görmedim hatta bayılırım pattize ama doktor yeme dedi diye kaç haftadır pattize hasret kaldım
olmadı pazartesi bende deniyeyim yaaa artık tartıda da motive edecek sonuçlar istiyorum hem bir günden birşey olmaz bencedeğişmezsede en azından aklımda kalmaz acaba mı diye hem doktor nerden duycak
Allah rahatlık versin canım yarın görüşürüz
Yok anammmm havasından mıdır suyundan mıdır ingiliz ithal enişte bile bozulmuş
Benim eşimde canı istesin benden daha titiz davranır her konuda ama işte canı isteyecekoda nadiren
Yemek müthiş yapar ama mutfak savaş alanına döner sonra yemeği yaptım mutfak senin deren az 2 saat
sadece halıyı süpürmeye diye girişir sonra halı dahil herşey havaya kalkar aniden işi çıkar kaçar ve benim yerleştirmem en az 1 ssat sürer
Hesapta kızı giydirir elli kere seslenir onu getir bunu getir diye taksit taksit söylemesi beni zaten cıldırtır
Banyoya girer hiçbirşey almadan sonra seslenir havlum nerde o nerde bu nerde diye bende içimden küvette boğul emi derim ama işin kötü yani bizde duşakabin var
Heee ama kendi istekleri oldumu sadrazamın sol kolumübarek. Biraz evvel karşımda fosur fosur uyuyunca yürü git bari gözüm görmesin zaten yine sabahlıyacağım dedimde hemen kaçtı bende uykusuz çok lanettimdir heee aslında birazda inadıma yapıyorum ama olsun bugün beni o düğüne götürmediğine pişman etcem ben onu daha yeni başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?