Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma gitsin kilo alma topiği olsa sınır tanımayız :)
iyi geceler canım

iyi geceler.. eşinin boğazına basmaya gidiyorsun sanırım

malesef canim ben o diyeti cozemedim degisik birkac safhadan olusuyor sanirim, icinde cok et oldugu icin ben bastan elemistim onu
evet canim cok etli bir diyet gercekten bide protein diyeti varmis duydunmu hic
hahahahaa bu ingiliz damadı benim kocayla tanıştıralım acayip anlaşırlar ben dünyada tek sanıyodum birbirlerine bakıp et yerler uyurlar acıktım yorgunum derler süper anlaşırlar

ay kizlaaaaaaaaar ayni benim kociste böyle düsünsenize hepsinin bi yerde toplandigini biz sohbet edermisiz bunlar et yiyip acikip uyurlarmis

ben de kaciyorum kizlar esim film indirmis onu izleyecekmisiz umarim yine bir uzayli filmi cikmaz gecen sefer sectigi film bir faciaydi... hayatimin 2 saati daha heba olsun istemiyorum
hepinize iyi geceler

Ya şimdiye kadar hiç zararını görmedim hatta bayılırım pattize ama doktor yeme dedi diye kaç haftadır pattize hasret kaldım
olmadı pazartesi bende deniyeyim yaaa artık tartıda da motive edecek sonuçlar istiyorum hem bir günden birşey olmaz bence değişmezsede en azından aklımda kalmaz acaba mı diye hem doktor nerden duycak

hepinize iyi geceler bayanlar özlem kaçarrrrrrrr :)

Allah rahatlık versin canım yarın görüşürüz

Yok anammmm havasından mıdır suyundan mıdır ingiliz ithal enişte bile bozulmuş
Benim eşimde canı istesin benden daha titiz davranır her konuda ama işte canı isteyecek oda nadiren
Yemek müthiş yapar ama mutfak savaş alanına döner sonra yemeği yaptım mutfak senin der en az 2 saat
sadece halıyı süpürmeye diye girişir sonra halı dahil herşey havaya kalkar aniden işi çıkar kaçar ve benim yerleştirmem en az 1 ssat sürer
Hesapta kızı giydirir elli kere seslenir onu getir bunu getir diye taksit taksit söylemesi beni zaten cıldırtır
Banyoya girer hiçbirşey almadan sonra seslenir havlum nerde o nerde bu nerde diye bende içimden küvette boğul emi derim ama işin kötü yani bizde duşakabin var

Heee ama kendi istekleri oldumu sadrazamın sol kolu mübarek. Biraz evvel karşımda fosur fosur uyuyunca yürü git bari gözüm görmesin zaten yine sabahlıyacağım dedimde hemen kaçtı bende uykusuz çok lanettimdir heee aslında birazda inadıma yapıyorum ama olsun bugün beni o düğüne götürmediğine pişman etcem ben onu daha yeni başladım

[QUOTE

ay kizlaaaaaaaaar ayni benim kociste böyle düsünsenize hepsinin bi yerde toplandigini biz sohbet edermisiz bunlar et yiyip acikip uyurlarmis [/QUOTE]

ayy düşünmek bile istemiyorum katil olurduk kesin :)

ben de kaciyorum kizlar esim film indirmis onu izleyecekmisiz umarim yine bir uzayli filmi cikmaz gecen sefer sectigi film bir faciaydi... hayatimin 2 saati daha heba olsun istemiyorum
hepinize iyi geceler
benim esimde ayni dicem simdi inanmiycaksin tam bir star trek hastasi ve buna benzer filmlerin iyi geceler cnmmm
[QUOTE

ay kizlaaaaaaaaar ayni benim kociste böyle düsünsenize hepsinin bi yerde toplandigini biz sohbet edermisiz bunlar et yiyip acikip uyurlarmis

ayy düşünmek bile istemiyorum katil olurduk kesin :)[/QUOTE]

kesin

Damdan düşer gibi oldummm ama yok öyle hayaller kızlarrr aaaa ...

Çıtır olacağızz biz.
Ne pasta böreğiiii ..

Anaaaaammm bak şimdi görüyorum Kızlarrrrr tutmayın beni yolacammmmmmmm ben bunu
Kız zaten çıtır olmuşsun hala ne uğraşıyorsun çıtır çerezmi olcan
Nispetmi yapmaya geldin yoğsam bak fesatlandım şimdi ben bu gazla yaza ( bu seneye zor yetir ama 2013 yazına kesin olur ) o kıvama gelirim inşallah :122:

Şaka şaka bak sonra deme delinin biri topikte bana saldırdı diye
Helal olsun gerçekten güzel bir kiloya gelmişsin umarım hedefinede ulaşırsın ki zaten çok az kalmış

ay evet canim bide aciktim'i biliyor haha
zaten yemek yesin, futbol izlesin, uyuklasin. baska biseye de ihtiyaci yok iste tum yasamsal hareketler bunlar

çok güldüm yaa eşin hala yorgun ve açtır o zaman desene

kizlaaaaaaaaar starda yeni bir program basliycakmis duydunuzmu adi the biggest loser türkiye:44: hatta link vereyim The Biggest Loser Türkiye ben buna burda almanyada bi alman kanalinda seyrediyordum cok güzel bir program tam gaza getirecek bir program siddetle tavsiye ederim

güzel mamaları yapcaz ama sadece tadına bakacağız biz kocalar ve çocuklar yesin biz çıtır olacağızz

bir iki sene evvel burada da yapıldmıştı ve eminim bizede faydalı olur bazen o tip programlarda güzel tafiflerde veriyorlar kalorisi az olan ben kesin takip ederim

güzel mamaları yapcaz ama sadece tadına bakacağız biz kocalar ve çocuklar yesin biz çıtır olacağızz

aynen canimcim benimkilerde pizza isteyip duruyolar yarin kendimi daha iyi hissedersem yapicam sanirim itiraf edeyim kendimde yememek icin yapmiyorum cogu zaman ama onlarada kiyamam yaparim sanirim insallah yemeden dururum

bir iki sene evvel burada da yapıldmıştı ve eminim bizede faydalı olur bazen o tip programlarda güzel tafiflerde veriyorlar kalorisi az olan ben kesin takip ederim

aynen canim bende kesin izlerim yalniz benim seyrettiklerimde tarif olmuyodu sadece yaptiklari sporlar ve verdikleri kilolar vesaire seyler oluyodu ben hic türkcede seyretmemistim kesin eglenceli olr merakla bekliyorum

Zeynep ablacığım inşallah eşinle ilgili hayırlı haberlerin vardır :122: Nasıl gelişme var mı?

canimcimlar hadi bana müsade yatayimda iyice dinleneyim iyilesmek zorundayim hepinize iyi geceler Allah rahatlik versin yarin görüsürüz tekrar insallahhh

Benim Mercimekte sonunda uyudu çok şükür

Bana müsaade sizlerede hoş sohbetler ve hayırlı geceler yarın görüşürüz yine inşallah
Allaha emanet olun

herkese iyi pazarlarrrrrr

dün iyi ki yemişim ya bugün bu patates hiç gitmiyor bu diyette en nefret ettiğim gün halbuki ben patatesin her halini severim ama böyle ığğğğğğ çok kötü ,tuzsuz yağsız hiçbir şeye benzemiyor ama güzellik için çekilir ne yapalım :))))

amaaaa özlem patates yerken böyle güzel muhabbetler olmamış olmamıııııııııııııııııııııış ((
yap bakalım nasıl olacak güzel olursa tarifini isterim ama :)
oyyyyy ıspaaklı börek yenmez mi iyi yapmışsın :) cumaya kadar gider....
ben evde ne pişirdiysem yiyorum yağını azalttım sadece tuz falan aynı ....
İyi geceler..
bende çıkacağım birazdan..güya sadece okumak için girmiştim..
bende hep öyle giriyorum ama girince olmuyor :)
evet ya keşke kilo almak iin uğraşıyor olsaymışız nasılda iyi becerirdik o işi :)
eşinde alem ha :))))

emin ol bu patatese o kadar bayılmıyorsun iğrenç ya tatsız tuzsuz hiçbir şeye benzemiyor.... bence farklı bir günü dene mesela sebze gününü ,meyve gününü ama patates ığğğğ şu günü hayırlısıyla atlatsam süper olacak süper... drun haberi olmaz tabi :)
tartıya etkisi kesin olur ama patates gününü atlarsan ben sevmiyorum böyle gerçi sen dene belki seversin bilemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…