Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bugün tartıldım malum cumaya ne kadar gidecek bakalım diye ve cuma +cumartesi ne yaptıysam +400 çıktım yani 83.5 olmuşum öyle olunca bu diyet beni kurtarır diyorum bakalım göreceğiz :)
79u görsem varya süper olur, 79.9a razıyım :)))))

Bu ara menu paylasamiyorum cunku abuk subuk bir hal aldi yeme duzenim
Meger cocuklar sayesinde bu evde yemek pisiyormus kendime salata bile yapamiyorum
icimden gelmiyor ekmek arasi zeytinle bile gecistirir oldum ama biliyorum salivermemem lazim
hafta ici zaten klinikte yiyorum onlarda bazan acaip seyler oluyor adini sanini bilmedigim

simdi hanimlar bu klinikte carsamba ve cumalari hastalar ekip olarak yemek pisiriyor saat 10-12 arasi
beni görunce terapist dedi carsamba bir turk gunu yapariz falan diye burda aktif olmak da oldukca onemli ne kadar aktifsen o kadar stabilsin diyorlar dr lara öyle aktariyorlar yani
benden zeytinyagli yaprak sarmasi ve mercimek köftesi istediler o zaman dedim yetismez sarmanin icini bir gun önceden hazirlayalim
ancak bu almanlar doymazlar ki bunlarla yanina muhakkak bi sey daha lazim ayrica tatli da lazim tatli icin oktay ustanin tavuk gögsu geldi aklima ama ben öyle becerikli biri de degilimdir 35-40 kisiye pratik yemek cikarayim
hem ölcude lazim ben genelde göz karari yapmisimdir ama simdi en az 33 kisiyiz butun dr ve hemsirelerle birlikte yani
imdat diyorum bir el atin becerikli hatunlar iki saatte yetisebilcek ne yapabilirim kine yanina hos sarmayi da nasi saricaklar merak ediyorum ya ama bir yerde mecburum hayir yapamam diyemedim yoksa suremi uzatir da uzatirlar

Herkses günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Aslında öğlen oldu ama benim afyonum hala patlamadı yatsam uyurumda ama öğlen olmuş bu seferde bütün gün sersem gibi olurum
Uyanalı çok oldu ama hala bizimkilerin uyanmasını bekliyorum. Kalkıcaklarda bizde kahvaltı ediceğiz inşallah. Ben tabiki bir lokmada olsa ağzıma attım yoksa açlıktan bayıltır bunlar adamı beklerken

Canım sık dişini akşama ne kaldı ki şaka şaka... Ya yanlış hatırlamıyorsam tuz hariç barahatlar serbestti. Dediğin gibi yağsız tuzsuz tabiki pek bir şeye benzemez ama düşün bir hafta sonra Kilon baya bir fark edicektir inşallah deymezmi bir gün katlanmaya. Tövbe yarabbım öyle bir hale geldikki biri kalkıp tv de açıklama yapsa güvercin pisliği zayıflatıyor diye onu bile bulup yiyecek hale geldik o yüzden patatese razı gel şükret

Güzelim bence yemek düzenini bence rayına sok ki daha sağlıklı görün doktorların karşısında.
Senin adına gerçekten çok sevindim bak en azından onlara güzel bir izlenim bırakırsın hemde haftanın bir iki günüde olsa oyalanırsın orası için birşeyler yaparken
Valla şu an benim aklıma pek birşey gelmiyor ama eminim kızlar geldikce sana güzel fikirler vereceklerdir. Sonuçta burada bir sürü hamarat bayan var
Kız okadar insana sarmayı nasıl saracaksınız neyse olmadı senin sardıklarını ( almanlar kesin beceremez ) tadımlık tabağın yanına koyarsınız eğer az olursa sarma mikatarı. Ben yinede ne yapsan diye düşünmeye devam ederim sonra aklıma benimde birşey gelirse yazarım

Umarım çok güzel bir pazar geçiririz hepbirlikte

allahımmmmmmm yardım et bugünü atlatayım ya iğrenç ne yapsam ya salatasını mı yapsam acaba? yoksa gitmiyor midem kalkıyor ya... o 9 hafta yapan kız nasıl yapmış helal valla ,bence en zor gün bu, et gününde eti yine çeşnili yapıyorsun baharatla falan oluyor ay bu baharatlada olmuyor, sözde fırına attım ki daha leziz olsun diye nerdeeeeeeeee.....

inşallah hayırlısıyla yavrularına kavuşursun canım işin gerçekten çok zor sabır sınavı....
aman ya rabbi ne kadar kalabalık insan ne yapar nasıl yapar ? türk günü değil mi pilav üstü kuru yap :)))) kim uğraşacak sarmayla, köfteyle ya.... ya da hazır yufkadan börek falan yap onuda bilmezler nasılsa.....

snein afyon patlamış canım baksana maşallah yine oldukça dinamik başlamışsın :)))
baharatlar serbestte neye benziyor tuzsuz hiçbir şeye akşam haşlarken azda olsa tuz atacağım olmuyor böyle kimyon,karabiber artık ne bulursam ekler haşlarım yoksa gerçekten ığğğğğğğğğğğğ...
zaten cumaya çıtırlığa yaklaşacağım diye yoksa hayatta yapmam zaten büyük söylemeyeyim bundan başka yapmam yaparsamda patates gününü atlarım :)))
ya da kızların verdikleri daha çeşitli onlardan yaparım...

biliyolar canim biliyolar gecen sene sigara böregi bile yapmistik cumbur cemaat sarmayi özelliklen istediler de doymazlarki onlan
valla bi seyler bulun söyle pratik den doyurucu benim aklima melemen den baskasi gelmiyor )

canimcim tam olarak ne yaptigini banada anlatirmisin lütfeeeeeeeeeeeeeeen anladigim kadariyla diyet uyguluyorsun ya ben böle bi düzen istiyorum kendimde yoksa herseyi yiyebilirim
biliyolar canim biliyolar gecen sene sigara böregi bile yapmistik cumbur cemaat sarmayi özelliklen istediler de doymazlarki onlan
valla bi seyler bulun söyle pratik den doyurucu benim aklima melemen den baskasi gelmiyor )

canim bence kisir yap dök önlerine yesinler

ne yiyosun ki bu kadar iğrenç merak ettim bide ne diyeti

ama yalanmi canimcim sende biliyosundur yabancilar tastan yumusagini yerler heleki almanlara yemek olsun yeter

evet canim ben yemek yapmayi bilmeden gelin geldim buraya, millet diyordu ki turk mutfagini ogreticek simdi fulya bize, nerdeee annemi aradim bi bulgur pilavi tarifi aldim onu yaptim bayildi herkes burada bilinmiyormus. soyle bol sebzeli domatesli yapmistim. herkes beni hamarat sandi.. sonra bir gun hazir yufkadan peynirli borek ile mercimek koftesi yaptim misafir aldim silip supurduler sonra ben de sevdim bu isi, surekli turk tariflerini internetten baka baka evde yapmaya ve de esim uzerinde denemeye basladim o ara ogrenmisim elim alisti simdi herseyi beceriyorum pratiklestim biraz da. beceremesem de zaten anlamiyorlar yiyorlar onlara hepsi guzel geliyor
almanlari bilmiyorum ama ingilizlerin dogru duzgun bir yemekleri bile yok. bildikleri tek sey patates, patates olmasaymis ac kalacaklarmis. patates, bezelye, tatli kuru fasulye, yagli ekmek. hic abartisiz bu kadar iste ingiliz mutfagi :)

kesinlikle katiliyorum fulyacim sana benim cocuklarim okula gidiyorlar bura biri 1. sinifta digeri 2. sinifta ne zaman bi eglence olsa annen bize ne yapicak diye merakla soruyorlar düsün bulgur pilavina bile bayiliyorlarsa diger yemeklerimizi tatsalar neler yapmazlar almanlarinda pek yemek kültürleri yok onlarda ayni ingilizler gibi patates sosis o tür takiliyorlar tek bildikleri sey aksam ekmek yemek yagi sür salami koy oooooh al sana aksam yemegi

neyse fistik arkadaslar ben müsadenizle ufaktan ufaktan kacar birsürü isim var ama ara sira gelir bakarim öptüm hepinizi görüsürüzzzzzzzzz

Fulya hoşgeldin canımmmmm,inşallah hep beraber vercez bu kiloları,biliyorsun yaza kadar sözümüz var çıtır olcaz en azından 60 lı kilolara düşcez dün yoktum arkadaşlarlaydım dışarda geç geldim eve sonra da eşimle film izledik,tam filmin sonlarında da elektrikler gitti ancak girebildim foruma yani.Sen her şeyi çok güzel anlatmışsın zaten hayırlısı olsun senide katmıştır ceco yarışa sanırım ilerleyen sayfaları henüz okumadığımdan bilmiyorum,hoşgeldin diyorum ben kendi adıma sana.

Anca okuyup geldim bütün sayfaları

oooo gece baya baya burda poğaçalar börekler dönmüş uleyn bir topiğin bütün bayanlarımı hamarat olur anlaşıldı bizim neden kilo aldığımız

Açıkçası benim bu aralar acayip derecede iştahım kapandı acayipte keyifsizim zorla yiyorum yoksa kabız oluyorum hayatı ömrümde kabız olmayan ben 1 haftadır az yedim diye kabız oldum sinir geldi bol bol su içiyorum sırf bağırsaklarım çalışsın diye ekstra zorla mamalar yedim dün bu sabah -100 grdım cumaya göre 87.600 çıktım hemde cuma gecesi yediğim mantıya rağmen çok ilginç valla.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız beni soracak olursanız açlıktan başım neyim dönüyo ayy bu zayıflamaya çalışmak ne zor işmiş kaç gündr diyeti salmıştım bugün bayağı kastı biraz önce ara öğünüm olan 6 fındık 6 bademi löp diye götürmüş bulunuyorum

Selammmmm ben geldim yine :122:

Kahvaltıdan sonra bu saate kadar temizlikle uğraştım ama her yer mis gibi oldu :122: birde şu ütüler olmasa tam süper olucak
Tabi eşime bir çoğunu borçluyum adam beni bir sinirlendirdi o sinirle bütün evi kazıdım
Bazen üstten yapacakken iyi oluyor aslında
Sebepte neymiş efendim canım sıkılıyor demişim bir sürü iş var evde yapda oyalan dedi bana benimde şalter attı bir hafta sonumuz var biryerlere kendi isteğinle gitsek ölürmüsün diye ille fırça yiyecek sonra tutturdu hadi giyin madem çıkalım diye ama bu seferde benim inadım tuttu birak ben hiç bir yere gitmiyorum olan işlerimle oyalanıyorum zaten diye
Artık iki yada üç gün boyunca hayatım canın bişey istiyormu yada dışarı çıkalımmı diye bin takla atar
İyi oldu ama hem evim mis gibi oldu hemde adam hazırolda bekliyor

ama yalanmi canimcim sende biliyosundur yabancilar tastan yumusagini yerler heleki almanlara yemek olsun yeter

Ay hiç gülesim yoktu valla sen çok yaşa emi Aslında çok doğru taştan az yumuşak olsun yetiyor
Benimde Alman Arkadaşın Annesi her haftasonu kızını görmeye geldiğinde mutlaka bizede uğrar kedi gibi bakınırdı birşeyler ikram edeceklermi diye Sarmaya böreğe bayılırdı hatta derdi ay perhizdeyim ama senin yemeklerine hayır diyemiyorum diye ( maşallah 365 gün perhizdeydi ama gram verdiğini görmedik ) Okul zamanıda öyle Annen şunu yapsın bunu yapsın yine der dururlardı
Hatta bizim Ortaokulda Yemek Dersimizde vardı mezuniyet sınavında o derste türk yemeyi yapmıştımda müdüre kadar bütün öğretmenler kedi gibi beklemişti yemek pişsede yesek diye not bahane sonuçta
Bedava olmasıda onlar için tabi çekici geliyor emek vermeden karın doyurmak hazıra konmakta cazip geliyor

Katmaz olurmuyum tabiki. İnşallah hep birlikte vereceğiz kilolarımızı :122:
Bende tekrar hoşgeldin diyeyim bari :122:

iyi akşamlar arkadaşlar

Kız kaçak sen nerelerdesin bakim Yılbaşı yarışı için listeye benide alın dedin ama maaşallah yerinde yeller esiyor
Bana bir ara geçen haftaki kilonu birde bu haftaki kilonu yazarsan sevinirim. Listeyi yılbaşı günü açıklıyacağım tabiki ama o güne kadar her cuma kilo bildirimlerini bende takip edip oradan bütün herkesin kilolarını not edip listeye ekliyorum ki 6 hafta sonunda gelişmelerimizi daha net görelim
Eğer vazgeçmediysen her cuma mutlaka bildirmen lazım kilonu Umarım vazgeçmemişsindir de hep birlikte zaferimizi kutlarız :122:

kızlaaaaar ben geldiiiim. 1 aylık kayseri gezisinden sonra işte dün geldim. bugünde ev işi filan yapabilirim diye umut ettim ama nerdeee. bavullar oğlan filan baya hamlamışım. ah ceco dün aynısı bana oldu. yoldan gelmiştik. 1 aydır ev yanmıyor buz gibi. donuyorum. sevgili kocacım ne oturuyon kalk valizleri boşalt üşümen geçer deyince çocuğu sardım başına valizleri boşalttım. ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…