herkese iyi pazarlarrrrrr
dün iyi ki yemişim ya bugün bu patates hiç gitmiyor bu diyette en nefret ettiğim gün halbuki ben patatesin her halini severim ama böyle ığğğğğğ çok kötü ,tuzsuz yağsız hiçbir şeye benzemiyor ama güzellik için çekilir ne yapalım :))))
bu arada bugün tartıldım malum cumaya ne kadar gidecek bakalım diye ve cuma +cumartesi ne yaptıysam +400 çıktım yani 83.5 olmuşum öyle olunca bu diyet beni kurtarır diyorum bakalım göreceğiz :)
79u görsem varya süper olur, 79.9a razıyım :)))))
Bu ara menu paylasamiyorum cunku abuk subuk bir hal aldi yeme duzenim
Meger cocuklar sayesinde bu evde yemek pisiyormus kendime salata bile yapamiyorum
icimden gelmiyor ekmek arasi zeytinle bile gecistirir oldum ama biliyorum salivermemem lazim
hafta ici zaten klinikte yiyorum onlarda bazan acaip seyler oluyor adini sanini bilmedigim
simdi hanimlar bu klinikte carsamba ve cumalari hastalar ekip olarak yemek pisiriyor saat 10-12 arasi
beni görunce terapist dedi carsamba bir turk gunu yapariz falan diye burda aktif olmak da oldukca onemli ne kadar aktifsen o kadar stabilsin diyorlar dr lara öyle aktariyorlar yani
benden zeytinyagli yaprak sarmasi ve mercimek köftesi istediler o zaman dedim yetismez sarmanin icini bir gun önceden hazirlayalim
ancak bu almanlar doymazlar ki bunlarla yanina muhakkak bi sey daha lazim ayrica tatli da lazim tatli icin oktay ustanin tavuk gögsu geldi aklima ama ben öyle becerikli biri de degilimdir 35-40 kisiye pratik yemek cikarayim
hem ölcude lazim ben genelde göz karari yapmisimdir ama simdi en az 33 kisiyiz butun dr ve hemsirelerle birlikte yani
imdat diyorum bir el atin becerikli hatunlar iki saatte yetisebilcek ne yapabilirim kine yanina hos sarmayi da nasi saricaklar merak ediyorum ya ama bir yerde mecburum hayir yapamam diyemedim yoksa suremi uzatir da uzatirlar
inşallah hayırlısıyla yavrularına kavuşursun canım işin gerçekten çok zor sabır sınavı....Bu ara menu paylasamiyorum cunku abuk subuk bir hal aldi yeme duzenim
Meger cocuklar sayesinde bu evde yemek pisiyormus kendime salata bile yapamiyorum
icimden gelmiyor ekmek arasi zeytinle bile gecistirir oldum ama biliyorum salivermemem lazim
hafta ici zaten klinikte yiyorum onlarda bazan acaip seyler oluyor adini sanini bilmedigim
simdi hanimlar bu klinikte carsamba ve cumalari hastalar ekip olarak yemek pisiriyor saat 10-12 arasi
beni görunce terapist dedi carsamba bir turk gunu yapariz falan diye burda aktif olmak da oldukca onemli ne kadar aktifsen o kadar stabilsin diyorlar dr lara öyle aktariyorlar yani
benden zeytinyagli yaprak sarmasi ve mercimek köftesi istediler o zaman dedim yetismez sarmanin icini bir gun önceden hazirlayalim
ancak bu almanlar doymazlar ki bunlarla yanina muhakkak bi sey daha lazim ayrica tatli da lazim tatli icin oktay ustanin tavuk gögsu geldi aklima ama ben öyle becerikli biri de degilimdir 35-40 kisiye pratik yemek cikarayim
hem ölcude lazim ben genelde göz karari yapmisimdir ama simdi en az 33 kisiyiz butun dr ve hemsirelerle birlikte yani
imdat diyorum bir el atin becerikli hatunlar iki saatte yetisebilcek ne yapabilirim kine yanina hos sarmayi da nasi saricaklar merak ediyorum ya ama bir yerde mecburum hayir yapamam diyemedim yoksa suremi uzatir da uzatirlar
Herkses günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Aslında öğlen oldu ama benim afyonum hala patlamadıyatsam uyurumda ama öğlen olmuş bu seferde bütün gün sersem gibi olurum
Uyanalı çok oldu ama hala bizimkilerin uyanmasını bekliyorum. Kalkıcaklarda bizde kahvaltı ediceğiz inşallah. Ben tabiki bir lokmada olsa ağzıma attım yoksa açlıktan bayıltır bunlar adamı beklerken
Canım sık dişini akşama ne kaldı kişaka şaka... Ya yanlış hatırlamıyorsam tuz hariç barahatlar serbestti. Dediğin gibi yağsız tuzsuz tabiki pek bir şeye benzemez ama düşün bir hafta sonra Kilon baya bir fark edicektir inşallah deymezmi bir gün katlanmaya. Tövbe yarabbım öyle bir hale geldikki biri kalkıp tv de açıklama yapsa güvercin pisliği zayıflatıyor diye onu bile bulup yiyecek hale geldik o yüzden patatese razı gel şükret
Güzelim bence yemek düzenini bence rayına sok ki daha sağlıklı görün doktorların karşısında.
Senin adına gerçekten çok sevindim bak en azından onlara güzel bir izlenim bırakırsın hemde haftanın bir iki günüde olsa oyalanırsın orası için birşeyler yaparken
Valla şu an benim aklıma pek birşey gelmiyor ama eminim kızlar geldikce sana güzel fikirler vereceklerdir. Sonuçta burada bir sürü hamarat bayan var
Kız okadar insana sarmayı nasıl saracaksınızneyse olmadı senin sardıklarını ( almanlar kesin beceremez ) tadımlık tabağın yanına koyarsınız eğer az olursa sarma mikatarı. Ben yinede ne yapsan diye düşünmeye devam ederim sonra aklıma benimde birşey gelirse yazarım
Umarım çok güzel bir pazar geçiririz hepbirlikte
inşallah hayırlısıyla yavrularına kavuşursun canım işin gerçekten çok zor sabır sınavı....
aman ya rabbi ne kadar kalabalık insan ne yapar nasıl yapar ? türk günü değil mi pilav üstü kuru yap :)))) kim uğraşacak sarmayla, köfteyle ya.... ya da hazır yufkadan börek falan yap onuda bilmezler nasılsa.....
canimcim tam olarak ne yaptigini banada anlatirmisin lütfeeeeeeeeeeeeeeenherkese iyi pazarlarrrrrr
dün iyi ki yemişim ya bugün bu patates hiç gitmiyor bu diyette en nefret ettiğim gün halbuki ben patatesin her halini severim ama böyle ığğğğğğ çok kötü ,tuzsuz yağsız hiçbir şeye benzemiyor ama güzellik için çekilir ne yapalım :))))
biliyolar canim biliyolar gecen sene sigara böregi bile yapmistik cumbur cemaat sarmayi özelliklen istediler de doymazlarki onlan
valla bi seyler bulun söyle pratik den doyurucu benim aklima melemen den baskasi gelmiyor)
allahımmmmmmm yardım et bugünü atlatayım ya iğrenç ne yapsam ya salatasını mı yapsam acaba? yoksa gitmiyor midem kalkıyor ya... o 9 hafta yapan kız nasıl yapmış helal valla ,bence en zor gün bu, et gününde eti yine çeşnili yapıyorsun baharatla falan oluyor ay bu baharatlada olmuyor, sözde fırına attım ki daha leziz olsun diye nerdeeeeeeeee.....
canim bence kisir yap dök önlerine yesinler
"dok onlerine yesinler"
ama yalanmi canimcim sende biliyosundur yabancilar tastan yumusagini yerlerheleki almanlara yemek olsun yeter
evet canim ben yemek yapmayi bilmeden gelin geldim buraya, millet diyordu ki turk mutfagini ogreticek simdi fulya bize, nerdeeeannemi aradim bi bulgur pilavi tarifi aldim onu yaptim bayildi herkes burada bilinmiyormus. soyle bol sebzeli domatesli yapmistim. herkes beni hamarat sandi.. sonra bir gun hazir yufkadan peynirli borek ile mercimek koftesi yaptim misafir aldim silip supurduler sonra ben de sevdim bu isi, surekli turk tariflerini internetten baka baka evde yapmaya ve de esim uzerinde denemeye basladim o ara ogrenmisim elim alisti simdi herseyi beceriyorum pratiklestim biraz da. beceremesem de zaten anlamiyorlar yiyorlar onlara hepsi guzel geliyor
almanlari bilmiyorum ama ingilizlerin dogru duzgun bir yemekleri bile yok. bildikleri tek sey patates, patates olmasaymis ac kalacaklarmis. patates, bezelye, tatli kuru fasulye, yagli ekmek. hic abartisiz bu kadar iste ingiliz mutfagi :)
kizlar fadimeden sonra baktim yenibirumut da buradaymis ben eksik kalmayayim :26:
zaten hergun 90+ topigini takipteyim hatta yakin arkadasim ruh ikizim de burada Efsunlu
ben 9. takimdayim normalde kizlar, bizim takim malesef cuma yarismalarinin en uyusugu :) 3-4 kisi paylasim yapiyoruz gunde 1 sayfayi zor dolduruyoruz oyle diyeyim. KK'ye birkac ay once diyet gruplarindan birine girebilmek ve kendimi motive edebilmek amaciyla girmistim fakat malesef kendi takimimda hareket olmadigi icin amacina ulasamadi. Takimda paylasim yapan birkac arkadasim var onlari da seviyorum o yuzden takimdan ayrilmayi dusunmuyorum, takim kaptanimiz grubu kapatmaktan bahsediyor ama bu olacak mi bilemiyorum henuz belli degil, ben bu arada araniza dahil olmak istiyorum eger sizin icin de uygunsa :)
biraz kendimden bahsedeyim ismim Fulya, psikologum, 28 yasindayim, evliyim. hayatim boyunca hic cok zayif olmadim hep baliketliydim ama evlendikten sonra ipin ucunu kacirdim maximum geldigim nokta 99.700'du. paniklemis bir sekilde hemen o gun diyete basladim ve simdiye kadar 8 kilo verdim 7 hafta oldu baslayali. iste o aralar KK'ye katildim o gunden beri de hergun buradayim. gunde en az 2-3 saat giriyorum haftasonlari neredeyse devamli acik fonda duruyor yani oldukca aktifim diyebiliriz. spor konusunda ben oldukca azimli ve istekliyim haftada 6 gun leslie 5mil yapiyordum yalniz gectigimiz persembeden beri rahatsizim oldukca kotuydum yeni yeni 2 gundur ayaklandim, o yuzden spora ara vermek zorunda kaldim. Bu hafta ici tamamen iyilesmis olmayi ve de spora tekrar baslamayi umuyorum.
sok diyet turu birsey de uygulamiyorum bu arada kizlar herseyden yiyorum yalniz karbonhidrat-yag-protein dengelemeye, kalori hesabi yapmaya ve de aksam gec saatte birsey yememeye calisiyorum 8 kiloyu bu sekilde verdim boyle de devam etmeyi dusunuyorum memnunum simdiye kadar aldigim sonuclardan.
bu yilbasina kadar 6 kg olayindan Fusun bahsetmisti biz de kendi aramizda onun 5 kilo versiyonunu uygulamaya karar vermistik hatta basladik bu hafta. ama size uyarsa ben de buradaki listeye girmek ve de herkesle beraber yapmak isterim daha cok kisi daha cok rekabet daha buyuk motivasyon :79:
hedefim 65 kilo, ama 65e gelince durmayi dusunmuyorum 60a kadar yavas yavas vermeye devam ederim sporla, oyle planliyorum. ama onumde uzun bir yol var o yuzden o kismi zamani geldiginde dusunurum artik, simdilik gozumu daha kisa vadeli hedeflere diktim mesela yilbasinda en fazla 88 kilo olmayi istiyorum umarim basarabilirim. kalan kilolari da ayda 3 kilo seklinde uzun vadede vermeyi hedefliyorum.
biraz uzun oldu kusura bakmayin kaptirip gitmisimumarim aranizda bana da yer vardir
iyi akşamlar arkadaşlar
ama yalanmi canimcim sende biliyosundur yabancilar tastan yumusagini yerlerheleki almanlara yemek olsun yeter
Fulya hoşgeldin canımmmmm,inşallah hep beraber vercez bu kiloları,biliyorsun yaza kadar sözümüz var çıtır olcaz en azından 60 lı kilolara düşcezdün yoktum arkadaşlarlaydım dışarda geç geldim eve sonra da eşimle film izledik,tam filmin sonlarında da elektrikler gitti ancak girebildim foruma yani.Sen her şeyi çok güzel anlatmışsın zaten hayırlısı olsun senide katmıştır ceco yarışa sanırım ilerleyen sayfaları henüz okumadığımdan bilmiyorum,hoşgeldin diyorum ben kendi adıma sana.
iyi akşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?