Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben öğretmenliğin ücreti iyi demiyorum bayan için ideal ve de daha sevimli bir meslek bence mühendislik bayana göre değil ki ben gıdacıyım şartlar zor. Maaşınız bizimkinden iyidir emin olki. Bizde ki ustalarıbn maşını duysan dudağın ucuklar.4-5 binler havada ucusuyor ve sipariş dısında hiçbirşey yapmıyorlar emin ol. Emeğe her zaman saygım var ama fark cok fazla.demek sınıf öğretmenısın büyük sabır isteyen iş tebrik ederim ben cesaret edip yazamamıştım zor iş.

doğrudur füsun,
ama
karatay bizi ayılardan yola çıkarak analiz ediyor güzelim ne kadar sağlıklı, hiç şişman maymunda yok durmadan ağızları kıpır kıpır, ben bu diyetlerin için de tek bir şeye inanıyorum taş devri diyetine yüzbinlerce yıldır insanoğlu dengeli beslenerek ve hareketle sağlıklı kalmış. ne saati ne besin ayırması. sen 6 öğün ye, hamur işi, tatlı ve fazla yağı kes aynı kiloyu verirsin bence. ama bence ... ve bence tehlikeli sulara giriyor herkes için yağlı besin yuklemek sağlıklı sonuç getirmez.

kadın için uygun kısmına katılıyorum ben de. belli güvenlik (ki liselerde pek olmasa da) yahut belli sınırlar içerisinde işinizi yapıyorsunuz. hamilelik ve ucretsiz ıznınız var yaz tatili ve sömestre tatilide hemen hemen hiçbir iş yerinde yok bildiğim. ama ucret kesinlikle bir evi geçindirmek için değil destek olmak için yeterli olabilir. ama saate vurulunca o da birçok unuversite mezununa göre iyi. ben mezun olduktan 2-3 sene sonrasına kadar yaklasık asgari ucretlerde çalıştım ki unuversitede çalıştığım için cıddı bir deneyimim de vardı. ama yine de daha iyi kazanma şansınız var elbette. öğretmenlikte yok.
ablam öğretmen 2 oğlu var 2 oğlunun eğitim masraflarını ancak karşılıyordur. eşi tüm masraflarla ilgileniyor. 15 senelik öğretmen master bile yaptı ama bunun maaşına bir artısı olmuyor. özel ders işide temel braşlarda geçerli. yalnız başına geçinmek neredeyse imkansız.

canım ben gıda mühendisliğinin ne olduğunu okula gittikten sonra biraz öğrendim ve şok oldum.o zman kimse bilinçlendirmemş demkki.geleceğn mesleği fln demişlerdi ama dersler hep biyoloji üzerine olunca kafam attı bıraktım okulu.matematik okuduğum için hiçbir zaman pişman olmadım sonrasında.ama ibatumun yazdığı şeylere sonuna kadar katılıyorum.okulda hiç bir işi yaptıramadığımız hademe bizden çok alıyor.ekders zaten anadolu liselerinde fln hiç yok.ben sınav kazanarak anadoluya geçtim maddi anlamda bir artısı olmadığı halde kaliteli öğrencilerle olayım diye.üzerime 3 öğretmen atayıp beni norm falzası yaptılar ve bu atamalar olduktan 4-5 ay sonra tebliğ edildi bana ve dava açma hakkımıda elimden almış oldular.ne büyük üzüntüler yaşadım.ticaret meslek lisesine görevlendirdiler.çokl şükür biri müdür yardımcısı oldu gittide kadromu aldım tekrardan. o kadar saçmalıklar varki anlatamam.bi de tenefüslerimiz bile yoğun.dersanelerde matematik geometri öğretmenleri genelde ayrıdırbiz hepsine giriyoruz ve şimdi o kadar çok kaynak varki.çocuk getiriyor dersanedeki hocasının çözemediği soruyu ve soruyor sana.sürekli ders çalışmak zorundayım yani.biraz ara versem pratikliğim gidiyor.bizim zamanımızda bu kadar ağır sorular yoktu.olimpiyat sorularını normal geometri kitabında testin ortasına yerleştiriyor soru diye.bazan okulda odtü elektrik elektronik mezunu bir arkaşla(evet yanlış duymadın öğretmenlik yapıyor) uğraşıyoruz genede dakkalarımızı alıyor bi soru çözmek.bi de şimdi geometri müfredatı değişti.iyice gıcık bişi oldu.kimse girmek istemiyor.sorudan çok anlatım var.bende daha hiç girmedim hamilelik doğum fln derken.annem diyor sınıf öğretmeni fln olsaydın bari ablan çalışmıyor senin kadar diyor.bende çocuklara rezil olurum sonra diye soru çözüp dururum Allahtan seviyorum.ama şimdi okula başlamak istemiyorum

canım benim de 1.çocuğumda 5,5 aylık diş çıkardı.2 si 7 aylık şimdiki çıkarmak bilmiyor.ek gıda veriyorum tabiki ama bazen yediremiyorum.açmıyor ağzını.süt katıyorum bende muhallebisine.diğerlerinde 1 yaşına kadar vermeimştim ama bunda veriyoruz azda olsa.eskiden hep süt içirirlermiş bizlere

1 saat yürüdüm geldim ankaranın ayazında öğlen bile ayaz var yaaa
şimdi gidiyim de yemek yapıyım bari

biz evde anlamıyruz ama ayz var herlade baya

katılıyorum sonuna kadar. senin çalışma saatin fenaymış yaa keşke biraz daha evde durabilsen?çok özleyeceksin ve kime emanet edecen?

ay maşallahhh bana da bi ara 3. bebeğim için ikiz olabilir denmişti benimkilerinde yaş aralıkları seninkiler gibi.ben tek olduğu halde çok çok zorlanıyrum sen tabi çok zorlanmışsındır zamanında.offf offf

basladım çiz getir anlaşırızzz dediler olur dedim ticari kısmını yıne yıne yeniden konuşamadım sonra daha zor oluyor biliyorum beceremiyorum

aslında baştan konuşmak en iyisi.bende para konuşmaktan nefret ederim ama bu nedenle bakıcılarla aram açıldı kaç kere((
baştan bi adını koyabilseydin keşke.o kadar yorulacaksın ve ne derlerse tamam dmek zorunda kalacaksın

kesinlikle katılıyorum.artık ilk 7 ay dana gibi yedim en azından ona seviniyorum inan

aslında çok kısmıyorum yememden.yani 3 ana öğünü yapıyorum güzelce ama hamur işi tatlı fln yemiyorum.aralarda leblebi badem veya meyve süt ayran tüketiyorum.araları tam yapmıyorum ama bazen 1 kere yapıyorum bazen 2 kere.ama çorba fln yerken kendimi tutyorum tabi ekmek yerine geçmesin diye.belki biraz yavaşlamalıyım ama yavaşlayıncada kendimi salıyorum bu sefer

evet yaa eski kıyafetlere girebilmekte çok güzel ama benim gibi sıfır kıyafeti giyebilmek daha da güzel:)))seninki de sıfır sayılırmış

geçen gece beğendiğe gittik ve orada kitapçıda gezinirken yiyerek zayıflama mıydı ne oradaki yazarın bir yazısına rastladım.danışan 3 hafta fln aynı kiloda kalabiliyor biz bu aşamada listeyi değiştirmeyiz.bu aynı kiloada kalması iyi birşey çünkü vücudunun o kiloaya uyum sağladığını göstergesidir demişti.bu süreç senin içni biraz uzun sürdü ama almaman bile çok büyük başarı.canını sakınnn sıkma

yaaa ne güldüm yaaa Allahta seni güldürsün

malesef öyle canım bizim mesleklerde de şöle bir 10 yıl kadar süründükten sonra ancak belki oda istediğin şartlara ulaşırsın.oda kurumsal yerlerde çalışmak kaydıyla. çalışmak güzelde emeğininin karşılığını alamamak kötü bir durum. 2 kişinin çalışması her acıdan avantaj oluyor. evde oturmak ilk başlarda güzelde alışan insan için zor... ne yapsam bilemedim bende.

sen neden ücreti konuşmada başladınki işe? sözleşme demi imzalamadın insanlara güvenmiyorum artık o yüzden şüpheli yaklaşıyorumkusura bakma sen işini daha iyi ilirsin tabikide.u işverenler varya çokçakal(!) oluyorlar.ben işe başladım ocakta 1 yılım dolacaktı maaşı o zaman konuşacaktımdüşü ücret calıştım ama beni tanısınlar dedim sesimi çıkarmadım. ekim ayındakendi kendilerine zam yapmışlarki benimistediğim maaşı vermemek için.az değil ama istediğimden az. eşime diyorumki demkki ederim baya fazla bunlar u kadar arttırdıklarına göre. biraz daha saredicem işte belgelendirmeçalışmaları başlasın o zaman görürlerr

haklısın canım aslında almamam iyi ama bazen de bıkkınlık geliyor uğraş uğraş hep aynı yerde kal sinir bozucu oluyor

Taş devri diyetinin yazarı Ahmet Aydın Hocada Canan hanımın öğrencisiymiş canım keza kadın kitabında da taş devri kitabını öneriyor zaten.Belki de ben gibi tembele 2 öğün daha uygun olduğu için mantığıma yatmıştır bilemiyorum valla Mutlucum,6 öğün yemek yemek benim sinirlerimi geriyor inan en son gittiğim diyetisyenin listesini koydum kenara bu diyete geçtim ama kör ama topal veriyorum bir şeyler işte.

Kızlar ben anneye gidiyorum,sanırım çarşamba perşembeye kadar yokum Allah'a emanet olun hepiniz.

Özlem ve Melis sizin şu diyet iyi giderse haftaya da ben yapcam bu hafta imkansız yoğun geçece benziyor çünkü,dönüşte annemler (kv) bana gelcekler hafta sonu pazar filan giderler onların yanında halsiz filan kalmıyım diye başlamıycam.Merakla bekliyorum dönüşte sizin sonuçları.

Öpüyorum hepinizi

İyi akşamlar hepinize....

Hafta sonu misafirlerim vardı..Gelemedim aranıza...Umarım herkes iyidir...

Geçmişe bakıp geleyim...
hoşgeldinnnnnnn
çok sağol labirent gibi olmasın diye kasıldım zaten. zor gercekten
allah kolaylık versin ve tabi bolca sabır :)
ayyy yaza hepimiz çıtırız ya inşallah :)
sen sağlıklı beslenmeye dayandığın için biizm yaptığımızı teklif edemiyorum :) sporu artır bari canım ya...
evet hep ideal olmuştur nedense :) halbuki o kadar gıcık ki bir sürü doldurman gereken form vs . ve her sene yeni bir icat :) valla maaşımız 1500-1600 arası benim 9.yılım ve maaşım bu... bu ustalar ,aşçıbaşılar çok fena alıyorlar değil mi ya hele büyük bir kuruluşta çalışıyorsa ... bizde mi olsaydık ya :) sınıf öğretmenliği hem çok zevkli hem çok zor, okumayı -yazmayı öğretmek çok büyük bir sabır işi .... ben bizdeki branşları görüyorum oralı değiller neden çünkü çocuk çalışmak zorunda iyi not almak için tabi bu iyi öğrenci için ama sınıfçılar en baştan bu şu, şu bu diye diye öğretmek zorunda yoksa temeli sağlam değildi olur :))))
akşam akşam hiç güleceğim yoktu maymunlar ha valla doğru habire götürüyorlar kalorili muzları, fıstıkları yinede fitler :))) dedikelrine aynen katılıyorum....
evet belli sınırlar içindeyiz işimizi yaparken bu açıdan sana göre belki şanslıyız ama sıkılıyor insan zamanla aynı yerden :))) hamilelik izni ve ücretsiz izin bütün devlet memurlarında var zaten ,tek fark yaz tatili o da 1 temmuzda başlar,1 eylülde biter 2 ay yani zaten o tatil olmasa bütün öğretmenler kafayı yer herhalde .evde anasının avutamadığı ile biz cebelleşiyoruz neler var anlatsam şaşar kalırsın... bir çok üniversite mezununa göre iyi belki ama bak hizmetliye göre az :) o okul mezunu bile değil ... bizim işte ekstra diye bir kavram yok malesef ne alıyorsan onunla yaşıyorsun ,ne döner sermayesi ne ikramiyesi yok tek başına bu işi yapıp eşi çalışmayan birinin bu maaşla geçinmesi çok zor gerçekten allah onlara kolaylık versin... ya evet birde bizde ne kadar okursan oku gram faydası yok maaşa... özel ders zaten yasak gibi . allahtan erkek değilim tek başıma çalışsam eşim çalışmasa iki yakamız bir araya gelmezdi :)

canım herkese kendi yaşadıkları zor geliyor işte. öğretmeni anlamak yine bir öğretmene düşüyor :) o kadar çok haksızlığa uğruyorsun ki kime neyi ,kimi şikayet edeceksin .etsen zaten mimlisin vs .
hele nöbet işi en zoru öğrencinin başına bir iş gelse hemen tek sorumlu var o da nöbetçi öğretmen, bir arkadaşım bu yüzden mahkemelik olmuştu az kalsın hapislere düşecekti ya. çocuğun biri o gün okula gelmiyor okulun bahçesinin dışında bisiklet sürüyor, derken kaza yapıyor ve bisikletin kolu karnına giriyor ,bunu gören arkadaş hemen çocuğu alıp hastaneye götürüyor ama imkanlar yetersiz olduğu için malesef çocuk vefat ediyor ve sorumlu kim dersin bizim arkadaş... çocuk o gün okula bile gelmemiş adam sırf gördü diye 1-2 yıl mahkemelerde süründü düşün... bizim tek işimiz sınıfa gir çık değil ki, bir sürü ders bu derslerin sınavları ,mebin uydurduğu ve doldurmak zorunda olduğun abuk subuk formlar, çocukların okuduğu kitaplara kadar giriyoruz ,100 kitap mı okudu hepsini tek tek gir hemde sayfa sayısıyla ama veli ne görüyor benim çocuğum 57 kitap okumuşu ama biz onları tek tek giriyoruz velinin gördüğünü değil sizde durum nedir bilmiyorum tabi ama bizde angarya çok. eve vakit kalmıyordu şimdi çocukla ne yaparım bilmiyorum. o sınvalarında tek tek tarihi alınır en az 3 sınav olmak zorundadır. zamanında girmelisindir herşeye mecbursundur kafama göre yapayım yoktur. insanla uğraştığın için her türlü sorunu kafana takar ve bu çocuğa nasıl yardımcı olabilrim diye eve gelsen bile kafa yorarsın . bu sene yeni bir icat varmış daha görmedim ama 100 sorudan oluşuyormuş ve her öğrenci için ayrı dolduruluyormuş çok gıcık olduğunu duydum ,tanışmak istemiyorum kendisiyle ama 2. dönem karşılacağız sanırım :)

aaa canım seni özleyeceğiz desene ,güle güle git bakalım :)
hımmm sonraki hafta listeyi sallayacağım diyorsun hadi bakalım....

KIZLARRRR YARDIMMMMM

özellikle deneyimlisiniz diye size soruyorum benim bebiş diş çıkarıyor zor bir süreç ,sanırım çok ağrıyor sürekli kulağını çekiyor ,bana jel ve şurup dışında önerebileceğiz doğal bir yöntem var mı? onları kullanıyoruz zaten ama sık kullanamadığımız için doğal birşeyler olsun istiyorum varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim.....

selam kizlar bugun uzun bir aradan sonra ise basladim menumu sayayim,
sabah special k
ara: 2 mandalina
ogle: biraz patates puresi, bezelye
ara: kahve
aksam: brokoli&karnabahar graten, peynirli soganli pay (malesef hamurlari yedim yine aksam aksam)
karnim davul gibi sis su an kendimi berbat ve sisman hissediyorum
leslie yapicam su hamuru eriteyim bari hic olmazsa sozde bugun cok dikkat edicektim...

özlemcim ben de sporu arttırmayı düşünüyorum ama bakalım cuma akşam kalabalık misafirim olacak o yüzden perşembeye kadar ne yapabilirsem artık bugün 1 saat yürüdüm 30 dk leslie yaptım
oğluşun diş çıkarıyor demek canım kolayca çıksın inşallah ben birtek jel sürdüğümü hatırlıyorum iyi geliyordu başka ne yapılırki unutmuşuz yaa

Selam Kızlarrrrrrrrrrrr

Akşam yemeğinden sonra büyük kızım babasıyla KPye indi bizde küçük kızımla baş başa kalmışken rahat rahat geçmişi okuyalım dedik ama resmen ikimiz birden laptobun başında oturduğumuz yerde uyuya kalmışız
Dün gece hesapta yatıcaktım buradan cıktıktan sonra ama kızım anne performans ödevimin kapağını yaparmısın dedi birazda onunla uğraştım sonrada kulağına 2.ci küpelerini takmak için uğraşırken birden ne olduğunu anlamadım ve resmen içim geçti bayılıyordum az daha :26: Allahtan yerde oturuyordum ve eşim beni o an yakaladı yoksa kafayı fena yere vururdum. Beni tokatlamış biraz kendime geleyim diye ama ne gözümü açabildim nede elimi ayağımı oynatabildim gece. Meğer tansiyonum düşmüş o an ve eşim ölçtüğünde büyük 8 küçük 4 müş. Kolonyalar falan derken biraz kendime geldimde sabah 4 gibi uyudum. Tabi ona göre geç uyandım ve bütün gün sersem gibiydim ama şu an dipçik gibiyim çok şükür

Eşim tabi o an 3buçuk atmış hatun elden gidiyor diye Bütün gün 1 saat arayla arayıp durdu iyimisin iyimisin diye

Ablacığımmmmm ne demek canımızı sıkmak bizler seni çok seviyoruz ve her an senin ve ailen için dua ediyoruz. Her gelişmeden bizlerde haberdar olmak isteriz tabiki. Çoğu arkadaşımızın da söylediği gibi insan birşeyleri paylaştıkca biraz daha iyi hissediyor kendini o yüzden asla bizlerin sıkılacağını düşünme. İnşallah Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sanada o mucizeyi gösterecek ve o güzel yüzünü yine güldürecektir Bir sonraki girişinde bizlere güzel Haberler verirsin inşallah... Amin.

hastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.

Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun inşallah bu işinde üstesinden başarıyla geleceksindir. Daloki yi kocaman öpüyorum

Anammmmmm melisle bir oldunuz fıstık olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsunuz Valla maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel ya daha ilk günden baya bir fark görmüşsünüz :122: darısı bizlerin başına.

banu naptın gittinmi dişçiye nasıl oldun

Doktorla görüştüm iki gün daha antibiyotiğini kullanki iltihap iyice kurusun ondan sonra hemen kapatırız o dişi bir daha ağrın olmaz dedi. Çok şükür bu gece diş ağrım yok ama ne olur ne olmaz hıç kurcalamıyorum da neme lazım yine ağrı falan tutar.
Çok ince bir sızı var ama herhalde antibiyotik işe yaradı ki öyle dünki gibi ağrım olmadı şükür. Az kaldı iki güne kadar bu dertten de kurtulacağım ondan sonrada ağrı tutmadan en ufak çürüğü tamir ettiriceğim. Tabi bir ara ayarlayıp şu köprüleride yaptırmam lazım ağrı yapmaz nasılsa sinir yok dişte diye sallamamam lazım artık.

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce rahatlar ufaklık biraz
Benim ufaklık diş çıkarttığında ağrısı olunca diş kaşıyıcısını buzluğa koyuyordum bir yarım saatte olsa öyle veriyordum eline. O soğukluk biraz uyuşturuyordu herhalde damağını baya bir sırıtıyordu onu damağına sürdükce

ceco dün çok mu az yedin yoksa ondanmı düştü tansiyonun dikkat et kendine canım
dişini de ihmal etme bende de var köprü yenilenmesi gerekiyor yıkılıacak nerdeyse

ceco dün çok mu az yedin yoksa ondanmı düştü tansiyonun dikkat et kendine canım
dişini de ihmal etme bende de var köprü yenilenmesi gerekiyor yıkılıacak nerdeyse

Yok güzelim ne çok yedim ne az yedim hatta eşimede dedim artık nekadar yemem gerektiğini öğrendim artık akşamları hiç rahatsız olmuyorum diye ama aynı gece yamuldum Kim bilir belkide gündüz çok fazla yoruldum temizlikle üzerinede bana göre yeterli ama vucuda göre yemek yetersiz gelmiş olabilir.

Yok yok bu sefer zaten eşim de diyor kulağından tutar götürürüm eğer kıvırmaya niyetlenirsen diye ama bu sefer kesin gidiceğim.

slm kizlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiim bugün pek giremedim gecmise söyle bi bakindimda ne cok cogalmis Allah kabul ederse bugün oruca basladim ama hic zorlanmadim cok sükür sabahtan cayla tost yedim ama öle yagli falan yapmadim sonra cocuklari okula gönderdim kafayi bi vurdum 11 e kadar uyumusum öglen cocuklar geldi yemek yedir ders yaptir zaten nerdeyse aksam olmustu kocis bende sana eslik ediyim dedi beraber oruc tuttuk cani tarhana cekmis köfteli patates yemegi cekmis garibimin bende kiyamadim yaptim corba yemedim iftarda ama 2-3 kasik pilavla yemekten yedim :26::26::26: baktim ekmegimiz cok az kocisle yürüyerek markete gittik ekmek falan aldim kendime diyet meyveli yogurt ve yagsiz normal yogurt aldim 1 saatlik yürüyüsümüde yapmis oldum az öncede cocuklara portakal suyu sikmistim bende yararlanayim dedim affiyetle hüplettim iste böyle kizlar bugünlük yaptiklarim bunlar özetle

Son düzenleme:
ceco geçmis olsun

ilknur83 tesekkur ederim canim ben 5.ayda baslamistim 30kiloyu 4 ,4.5 ayda verdim iyi gitti ama 2 aydirkide takildim oyuzden 5gunde 5kiloya basladim bugun insallah bi hareketlenme olur
insallah olur canim ama sen bence bu kiloyla bile harikasin degilki 70leri 80leri görsem göbek aticam ben vallahi
aaa neden oyle diyorsunki unuttunmu ne guzel vermistin onceden nasil incelmistin resin felan koymustun

ceco gecmis olsun bende gitmem lazim disciye korkuyom insanin yasi ilerledimi korkar oluyor
bilmiyorum toksincim ya kendime güveniyorumda irademe güvenemiyorum cok pis bogazim ben cooooook
borc oruclarimi falan bi tutayimda bende uygulamak istiyorum bakalim sen de bi denede tam karar veriririm bakalim sende nasil olucak ona görede baslayabilirim
cok sagol canimcim ne güzel 3 cocukla beraber harika kilolar vermissin ayni yastayiz ama bende sendeki cesaret ve özgüven malesef yok :18::18::18:
ilk diyete basladıgımda 105.4tüm. 5verdim geri aldım 4 verdim geri aldım en son 102.9la basladım 2 gün bitti suan 101.3üm. yeni üye oldugum için cizelge yapamıyorum
sende ben gibi bi verip bi almissin insallah bundan sonra ben sadece veririmde bidaha asla almam
canimcim bence cok takma basarirsin sen ben inaniyorum sende o potansiyel var cogu gitti azi kaldi ama bölede harikasin sen

cabuk gel canim özliycez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…