Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel sözlerin için sağol canım
bugün iyi gitmiş bakalım gerisi de gelir inşallah yürüyüş de yapmışın maşallah orucu da uykuya tutturmuşun azcık
bugün ben de niyetliydim ama yarın değilim kardşimle kahvaltıya gideceğiz ben tutabilirsem pazartesi perşembe diye düşünüyorum bakalım nasip
akşamı iyi geçirmişin geç yatıyosun yatana kadar sapıtma sakın haa

ben baslamisken bi 10 gün falan tutmayi düsünüyorum cnm insallah bi aksilik cikmazsan nasip diyelimbugün öksürügümde tutmadi cok sükür Allah niyetimi biliyo dedim kendi kendime iyilestim hemencecik birazdan diyet yogurdumu yemeyi düsünüyorum belki yatmadanda form cayimi icerim onunda bi etkisi varmi bilmiyorum ama iciyorum iste sende bana dua et noluuuuur sapitmadan biraz idare edersem sonra bikkinlik vermiycek biliyorum ama sabirsizim iste bian önce hersey olup bitsin istiyorum ah ahhhhhh senin gibi olsam keske hayranim ssana

Allah kabul etsin canım
form çayını ben arada içiyorum bağırsaklar çalışmayınca
Allah azmini daim etsin canım inşallah sen de verirsin kiloları neden veremeyesin hem yaşında benden küçük metabolizma daha hızlıdır

calgel sürüyorum ben çok huzursuz olursa, ama genel olarak kolay atlattık
inşallah ates yapmaz kusma ve ates yapabilir.

haberturkte canan karatay var izleyin acaip bişiler söylüyor.

akşama kadar gayet iyiymiş aslında akşam ne olduysa olmuş :) ama eritirsin sen canım...
maşallah canım sana helal valla... yap yapabildiğin kadar bakalım ne faydası olacak cumaya kadar inşalalh olur canım ....
canım çok geçmiş olsun kıyamam ne yaptın dün sen az mı yedin yoksa? neden düştü tansiyonun dikkat et fıstığım sen bize lazımsın
bakalım başladık melisle inşallah fıstık olacağız hep beraber. gördük bakalım yarına ne olur bilemiyorum ....
onuda yapıyoruz canım ama ağrıyı kesen bir şey olsa daha iyi olacak sanki.... bizimkide seviyor senin fıstık gibi ...
ceco dün çok mu az yedin yoksa ondanmı düştü tansiyonun dikkat et kendine canım
dişini de ihmal etme bende de var köprü yenilenmesi gerekiyor yıkılıacak nerdeyse
köprü, tünel,altgeçit, üstgeçit herşey var annemdede :))) aman aman yol yakınken dikkat et yaptır hemen..... yıkılmasın köprüler :)))
fazla birşey yememişsin zaten canım afiyet olsun, rabbim oruçlarınızı kabul etsin ....

hımmm beni kobay yaptın yani :))) hadi bakalım cumaya memnun kalırsan yaparsın sende :)

haberturkte canan karatay var izleyin acaip bişiler söylüyor.

acaip bişeyler demek ha alemsin mutlu
ben yapamıyom şu diyeti bu diyetini liste işini de sevmiyorum
şimdiye kadar 1 kez lapa yaptım o da yarım gün sürdü ama çarşamba perşembe yapasım var fikrimi değiştirmezsem

calgel sürüyorum ben çok huzursuz olursa, ama genel olarak kolay atlattık
inşallah ates yapmaz kusma ve ates yapabilir.

sağol canım bizde onu kullanıyoruz ama fayda etmedi ,ne güzel kolayca atlatmışsınız bizimki zorluyor ya
ateş olur dediler bazen oluyor evet ama kusmayı duymamıştım sağol olursa falan panik yapmam en azından tabi unutmazsam :)

Geçmiş olsun canım...Sakın kendi nazarın değmiş olmasın.

Genellikle öyle de olur ya .Hani çocuk bu aralar iyi hastalanmıyor der anneler,çocuk ertesi gün hastalanır..Buna benzer şekilde kendi kendine nazar ettin farkında olmadan galiba.İnşallah tekrarı olmaz.

ASUCUĞUM;

Moralini bozma lütfen canım...Hiç katlanılabilir bir durum değil ama ,diyetin de bir rutini bu duraklamalar...Çok iyi kilolar verdin;zoru başardın;artık sağlığın için endişelenmene gerek kalmadı maaşallah.Bundan sonrası daha çok estetik konusunda olur ancak.Nasıl görünmek istediğine bağlı artık vereceğin kilolar.Bence süper görünüyorsun;stres yapıp kendini sıkma ve üzülme..Harika kilo verdin yine vereceksin.Sonuçta tabiatın önüne geçemiyoruz.Kuralları o koyuyor bazen.Şimdi bedenin dinleniyor;2-3 güne kadar coşar bence...
Sporu daha da arttırırsan,diyetin bitince ne yapacaksın canım.Kilo almamak için ömür boyu spora devam etmen gerekebilir.Ben yapacağım dersen tamam ama bizim hayat tarzımızda biraz zor görünüyor.Bence diye vurguluyorum canım;daha iyisine sen karar vereceksin tabii....

EFSUNLU;

Güle güle git gel canım.İyi eğlen,dinlen,diyeti bozma inşallah...

İLBATUM;

Patatesle savaşın bitti şükür değilmi?Çok zor tatsız tuzsuz patates yemek...Bu diyetle amaçladığın kiloyu verirsin inşallah;bir daha bu tür zorluk çekmek durumunda kalmazsın...

YENİ GELEN ARKADAŞLAR;

Hoş geldiniz;sefalar getirdiniz.Umarım istediğiniz kilolara kolayca inersiniz....

Son düzenleme:

karatayda liste yok aslında keyfine göre yapıyorsun işte :) sabah stardart gibi aslında diğer öğünlerde ekmek yeme yerine bol salata,yoğurt falan tüket, öğlen sebze yemeği+ayran,cacık,yoğurt +salata ,akşama et yemeği yine salata ,yoğurt tarzı tüket işte ben böyle yapıyorum aralarda acıkırsam meyve ya da çerez 5-6 tane bu kadar :)
diyorum ya kendimce karatay yapıyorum diye bende makarnada ,pilavda var ama 2 kaşık :)
yap yap tartıda yüzün gülsün en azından..
yenanın verdiği bir liste vardı onu yap istersen 2 günlük ,2 kilo veriyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam :)

inşallah ablacım ya yemem zaten patates uzun süre :))) şükür bitti kazasız belasız ama dediğin gibi ne zor tatsız birşeyi yemek... bundan sonra çok sıkışmazsam böyle şeyler yapmam 10 güne 1 detoks yeter bana :)

MUTLU;

İşin hayırlı olsun.

Projen için kolaylıklar diliyorum.

Profesyonel anlamda tekrar aktif olmanın sana çok iyi geleceğini düşünüyor ve diliyorum...Başarılar canım...

amin canim benim bagirsaklara tik demiyo ne is anlamadim valla bende aaa kizicam bak simdi seni duyanda 70lik nene sancak

askolsun cnm ben seni hic kobay yaparmiyim yani diyorum bakiyim benim verdiklerimden fazla verebiliyorsan bende yaparim diyorum

İLKNUR;

Tekrar hoş geldin...

Burayı bırakıp gidenlerin kilo işi maalesef kötüye gidiyor...Motivasyon odağımızı boşlamayacak gibi görüyorum seni bu sefer.İnşallah

gidecek kilolar...

İLKNUR;

Tekrar hoş geldin...

Burayı bırakıp gidenlerin kilo işi maalesef kötüye gidiyor...Motivasyon odağımızı boşlamayacak gibi görüyorum seni bu sefer.İnşallah

gidecek kilolar...

insallah beyza ablam insallahhhhhh gördüm baktim gercekten is kötüye gidiyor asumanzeynep ablaninda destegiyle tekrar basladim insallah bu sefer basaricam

ablacım ne güzel yazmışsın okumak rahatlattı aslında çok da takmıyorum ama yine de yeter takıldığım değil mi ama
spor konusunda da haklısın ablacım çok da abartmam zaten
ilknur bana asuman hatta asu bile diyebilirsin canım

Son düzenleme:

zevkle sen yeterki iste ama bazen kime nasi hitap edecegimi sasiriyorum asucummmmmm

İLKNUR;

Tekrar hoş geldin...

gidecek kilolar...

BEYZUS merhaba
88 kiloyum ama forumun bu bölümünü de takip ediyorum.
diyetime başladım.
inşallah bende zayıflayacağım.
sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda nasıl verdin.
günlüğünü bulamadım.
yardım et nolur.

:)) şaka tabi canım ya bakalım bende merak ediyorum ne kadar vereceğimi inşallah 3,5 falan olur ya çok sevinirim valla 5te gözüm var ama yok diyeyim ilk gün giden 800 olunca pekte 5i göremem diyorum açıkçası ve bende sporda yok :)
sen ne yapıyorsunda veriyorsun peki bu kadar kiloyu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…