- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
insallah olur canim ama sen bence bu kiloyla bile harikasin degilki 70leri 80leri görsem göbek aticam ben vallahi
bilmiyorum toksincim ya kendime güveniyorumda irademe güvenemiyorum cok pis bogazim ben cooooook
borc oruclarimi falan bi tutayimda bende uygulamak istiyorum bakalim sen de bi denede tam karar veriririm bakalim sende nasil olucak ona görede baslayabilirim
cok sagol canimcim ne güzel 3 cocukla beraber harika kilolar vermissin ayni yastayiz ama bende sendeki cesaret ve özgüven malesef yok:18::18::18:
sende ben gibi bi verip bi almissin insallah bundan sonra ben sadece veririmde bidaha asla almam
canimcim bence cok takma basarirsin sen ben inaniyorum sende o potansiyel varcogu gitti azi kaldi ama bölede harikasin sen
cabuk gel canim özliycez seni
güzel sözlerin için sağol canım
bugün iyi gitmiş bakalım gerisi de gelir inşallah yürüyüş de yapmışın maşallah orucu da uykuya tutturmuşun azcık
bugün ben de niyetliydim ama yarın değilim kardşimle kahvaltıya gideceğiz ben tutabilirsem pazartesi perşembe diye düşünüyorum bakalım nasip
akşamı iyi geçirmişin geç yatıyosun yatana kadar sapıtma sakın haa
ben baslamisken bi 10 gün falan tutmayi düsünüyorum cnm insallah bi aksilik cikmazsan nasip diyelimbugün öksürügümde tutmadi cok sükür Allah niyetimi biliyo dedim kendi kendime iyilestim hemencecik birazdan diyet yogurdumu yemeyi düsünüyorum belki yatmadanda form cayimi icerim onunda bi etkisi varmi bilmiyorum ama iciyorum iste sende bana dua et noluuuuur sapitmadan biraz idare edersem sonra bikkinlik vermiycek biliyorum ama sabirsizim iste bian önce hersey olup bitsin istiyorum ah ahhhhhh senin gibi olsam keske hayranim ssana
KIZLARRRR YARDIMMMMM
özellikle deneyimlisiniz diye size soruyorum benim bebiş diş çıkarıyor zor bir süreç ,sanırım çok ağrıyor sürekli kulağını çekiyor ,bana jel ve şurup dışında önerebileceğiz doğal bir yöntem var mı? onları kullanıyoruz zaten ama sık kullanamadığımız için doğal birşeyler olsun istiyorum varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim.....
Taş devri diyetinin yazarı Ahmet Aydın Hocada Canan hanımın öğrencisiymiş canım keza kadın kitabında da taş devri kitabını öneriyor zaten.Belki de ben gibi tembele 2 öğün daha uygun olduğu için mantığıma yatmıştır bilemiyorum valla Mutlucum,6 öğün yemek yemek benim sinirlerimi geriyor inan en son gittiğim diyetisyenin listesini koydum kenara bu diyete geçtim ama kör ama topal veriyorum bir şeyler işte.
akşama kadar gayet iyiymiş aslında akşam ne olduysa olmuş :) ama eritirsin sen canım...selam kizlar bugun uzun bir aradan sonra ise basladim menumu sayayim,
sabah special k
ara: 2 mandalina
ogle: biraz patates puresi, bezelye
ara: kahve
aksam: brokoli&karnabahar graten, peynirli soganli pay (malesef hamurlari yedim yine aksam aksam)
karnim davul gibi sis su an kendimi berbat ve sisman hissediyorum
leslie yapicam su hamuru eriteyim bari hic olmazsasozde bugun cok dikkat edicektim...
maşallah canım sana helal valla... yap yapabildiğin kadar bakalım ne faydası olacak cumaya kadar inşalalh olur canım ....özlemcim ben de sporu arttırmayı düşünüyorum ama bakalım cuma akşam kalabalık misafirim olacak o yüzden perşembeye kadar ne yapabilirsem artık bugün 1 saat yürüdüm 30 dk leslie yaptım
oğluşun diş çıkarıyor demek canım kolayca çıksın inşallah ben birtek jel sürdüğümü hatırlıyorum iyi geliyordu başka ne yapılırki unutmuşuz yaa
canım çok geçmiş olsun kıyamam ne yaptın dün sen az mı yedin yoksa? neden düştü tansiyonun dikkat et fıstığım sen bize lazımsınSelam Kızlarrrrrrrrrrrr
Akşam yemeğinden sonra büyük kızım babasıyla KPye indi bizde küçük kızımla baş başa kalmışken rahat rahat geçmişi okuyalım dedik ama resmen ikimiz birden laptobun başında oturduğumuz yerde uyuya kalmışız
Dün gece hesapta yatıcaktım buradan cıktıktan sonra ama kızım anne performans ödevimin kapağını yaparmısın dedi birazda onunla uğraştım sonrada kulağına 2.ci küpelerini takmak için uğraşırken birden ne olduğunu anlamadım ve resmen içim geçti bayılıyordum az daha :26: Allahtan yerde oturuyordum ve eşim beni o an yakaladı yoksa kafayı fena yere vururdum. Beni tokatlamış biraz kendime geleyim diye ama ne gözümü açabildim nede elimi ayağımı oynatabildim gece. Meğer tansiyonum düşmüş o an ve eşim ölçtüğünde büyük 8 küçük 4 müş. Kolonyalar falan derken biraz kendime geldimde sabah 4 gibi uyudum. Tabi ona göre geç uyandım ve bütün gün sersem gibiydim ama şu an dipçik gibiyim çok şükür
Eşim tabi o an 3buçuk atmış hatun elden gidiyor diyeBütün gün 1 saat arayla arayıp durdu iyimisin iyimisin diye
Ablacığımmmmm ne demek canımızı sıkmakbizler seni çok seviyoruz ve her an senin ve ailen için dua ediyoruz. Her gelişmeden bizlerde haberdar olmak isteriz tabiki. Çoğu arkadaşımızın da söylediği gibi insan birşeyleri paylaştıkca biraz daha iyi hissediyor kendini o yüzden asla bizlerin sıkılacağını düşünme. İnşallah Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sanada o mucizeyi gösterecek ve o güzel yüzünü yine güldürecektir Bir sonraki girişinde bizlere güzel Haberler verirsin inşallah... Amin.
Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsuninşallah bu işinde üstesinden başarıyla geleceksindir. Daloki yi kocaman öpüyorum
Anammmmmm melisle bir oldunuz fıstık olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsunuzValla maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel ya daha ilk günden baya bir fark görmüşsünüz :122: darısı bizlerin başına.
Doktorla görüştüm iki gün daha antibiyotiğini kullanki iltihap iyice kurusun ondan sonra hemen kapatırız o dişi bir daha ağrın olmaz dedi. Çok şükür bu gece diş ağrım yok ama ne olur ne olmaz hıç kurcalamıyorum da neme lazım yine ağrı falan tutar.
Çok ince bir sızı var ama herhalde antibiyotik işe yaradı ki öyle dünki gibi ağrım olmadı şükür. Az kaldı iki güne kadar bu dertten de kurtulacağım ondan sonrada ağrı tutmadan en ufak çürüğü tamir ettiriceğim. Tabi bir ara ayarlayıp şu köprüleride yaptırmam lazım ağrı yapmaz nasılsa sinir yok dişte diye sallamamam lazım artık.
onuda yapıyoruz canım ama ağrıyı kesen bir şey olsa daha iyi olacak sanki.... bizimkide seviyor senin fıstık gibi ...Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce rahatlar ufaklık biraz
Benim ufaklık diş çıkarttığında ağrısı olunca diş kaşıyıcısını buzluğa koyuyordum bir yarım saatte olsa öyle veriyordum eline. O soğukluk biraz uyuşturuyordu herhalde damağını baya bir sırıtıyordu onu damağına sürdükce
köprü, tünel,altgeçit, üstgeçit herşey var annemdede :))) aman aman yol yakınken dikkat et yaptır hemen..... yıkılmasın köprüler :)))ceco dün çok mu az yedin yoksa ondanmı düştü tansiyonun dikkat et kendine canım
dişini de ihmal etme bende de var köprü yenilenmesi gerekiyor yıkılıacak nerdeyse
fazla birşey yememişsin zaten canım afiyet olsun, rabbim oruçlarınızı kabul etsin ....slm kizlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiimbugün pek giremedim gecmise söyle bi bakindimda ne cok cogalmis Allah kabul ederse bugün oruca basladim ama hic zorlanmadim cok sükür sabahtan cayla tost yedim ama öle yagli falan yapmadim sonra cocuklari okula gönderdim kafayi bi vurdum 11 e kadar uyumusum öglen cocuklar geldi yemek yedir ders yaptir zaten nerdeyse aksam olmustu kocis bende sana eslik ediyim dedi beraber oruc tuttuk cani tarhana cekmis köfteli patates yemegi cekmis garibimin bende kiyamadim yaptim corba yemedim iftarda ama 2-3 kasik pilavla yemekten yedim :26::26::26: baktim ekmegimiz cok az kocisle yürüyerek markete gittik ekmek falan aldim kendime diyet meyveli yogurt ve yagsiz normal yogurt aldim 1 saatlik yürüyüsümüde yapmis oldum az öncede cocuklara portakal suyu sikmistim bende yararlanayim dedim affiyetle hüplettim iste böyle kizlar bugünlük yaptiklarim bunlar özetle
insallah olur canim ama sen bence bu kiloyla bile harikasin degilki 70leri 80leri görsem göbek aticam ben vallahi
bilmiyorum toksincim ya kendime güveniyorumda irademe güvenemiyorum cok pis bogazim ben cooooook
borc oruclarimi falan bi tutayimda bende uygulamak istiyorum bakalim sen de bi denede tam karar veriririm bakalim sende nasil olucak ona görede baslayabilirim
cok sagol canimcim ne güzel 3 cocukla beraber harika kilolar vermissin ayni yastayiz ama bende sendeki cesaret ve özgüven malesef yok:18::18::18:
sende ben gibi bi verip bi almissin insallah bundan sonra ben sadece veririmde bidaha asla almam
canimcim bence cok takma basarirsin sen ben inaniyorum sende o potansiyel varcogu gitti azi kaldi ama bölede harikasin sen
cabuk gel canim özliycez seni
haberturkte canan karatay var izleyin acaip bişiler söylüyor.
calgel sürüyorum ben çok huzursuz olursa, ama genel olarak kolay atlattık
inşallah ates yapmaz kusma ve ates yapabilir.
Yok güzelim ne çok yedim ne az yedim hatta eşimede dedim artık nekadar yemem gerektiğini öğrendim artık akşamları hiç rahatsız olmuyorum diye ama aynı gece yamuldumKim bilir belkide gündüz çok fazla yoruldum temizlikle üzerinede bana göre yeterli ama vucuda göre yemek yetersiz gelmiş olabilir.
Yok yok bu sefer zaten eşim de diyor kulağından tutar götürürüm eğer kıvırmaya niyetlenirsen diyeama bu sefer kesin gidiceğim.
acaip bişeyler demek ha alemsin mutlu
ben yapamıyom şu diyeti bu diyetini liste işini de sevmiyorum
şimdiye kadar 1 kez lapa yaptım o da yarım gün sürdü ama çarşamba perşembe yapasım var fikrimi değiştirmezsem
Geçmiş olsun canım...Sakın kendi nazarın değmiş olmasın.
Genellikle öyle de olur ya .Hani çocuk bu aralar iyi hastalanmıyor der anneler,çocuk ertesi gün hastalanır..Buna benzer şekilde kendi kendine nazar ettin farkında olmadan galiba.İnşallah tekrarı olmaz.
ASUCUĞUM;
Moralini bozma lütfen canım...Hiç katlanılabilir bir durum değil ama ,diyetin de bir rutini bu duraklamalar...Çok iyi kilolar verdin;zoru başardın;artık sağlığın için endişelenmene gerek kalmadı maaşallah.Bundan sonrası daha çok estetik konusunda olur ancak.Nasıl görünmek istediğine bağlı artık vereceğin kilolar.Bence süper görünüyorsun;stres yapıp kendini sıkma ve üzülme..Harika kilo verdin yine vereceksin.Sonuçta tabiatın önüne geçemiyoruz.Kuralları o koyuyor bazen.Şimdi bedenin dinleniyor;2-3 güne kadar coşar bence...
Sporu daha da arttırırsan,diyetin bitince ne yapacaksın canım.Kilo almamak için ömür boyu spora devam etmen gerekebilir.Ben yapacağım dersen tamam ama bizim hayat tarzımızda biraz zor görünüyor.Bence diye vurguluyorum canım;daha iyisine sen karar vereceksin tabii....
EFSUNLU;
Güle güle git gel canım.İyi eğlen,dinlen,diyeti bozma inşallah...
İLBATUM;
Patatesle savaşın bitti şükür değilmi?Çok zor tatsız tuzsuz patates yemek...Bu diyetle amaçladığın kiloyu verirsin inşallah;bir daha bu tür zorluk çekmek durumunda kalmazsın...
YENİ GELEN ARKADAŞLAR;
Hoş geldiniz;sefalar getirdiniz.Umarım istediğiniz kilolara kolayca inersiniz....
amin canim benim bagirsaklara tik demiyo ne is anlamadim valla bendeAllah kabul etsin canım
form çayını ben arada içiyorum bağırsaklar çalışmayınca
Allah azmini daim etsin canım inşallah sen de verirsin kiloları neden veremeyesin hem yaşında benden küçük metabolizma daha hızlıdır
akşama kadar gayet iyiymiş aslında akşam ne olduysa olmuş :) ama eritirsin sen canım...
maşallah canım sana helal valla... yap yapabildiğin kadar bakalım ne faydası olacak cumaya kadar inşalalh olur canım ....
canım çok geçmiş olsun kıyamam ne yaptın dün sen az mı yedin yoksa? neden düştü tansiyonun dikkat et fıstığım sen bize lazımsın
bakalım başladık melisle inşallah fıstık olacağız hep beraber. gördük bakalım yarına ne olur bilemiyorum ....
onuda yapıyoruz canım ama ağrıyı kesen bir şey olsa daha iyi olacak sanki.... bizimkide seviyor senin fıstık gibi ...
köprü, tünel,altgeçit, üstgeçit herşey var annemdede :))) aman aman yol yakınken dikkat et yaptır hemen..... yıkılmasın köprüler :)))
fazla birşey yememişsin zaten canım afiyet olsun, rabbim oruçlarınızı kabul etsin ....
hımmm beni kobay yaptın yani :))) hadi bakalım cumaya memnun kalırsan yaparsın sende :)
amin canim benim bagirsaklara tik demiyo ne is anlamadim valla bendeaaa kizicam bak simdi seni duyanda 70lik nene sancak
askolsun cnm ben seni hic kobay yaparmiyimyani diyorum bakiyim benim verdiklerimden fazla verebiliyorsan bende yaparim diyorum
İLKNUR;
Tekrar hoş geldin...
Burayı bırakıp gidenlerin kilo işi maalesef kötüye gidiyor...Motivasyon odağımızı boşlamayacak gibi görüyorum seni bu sefer.İnşallah
gidecek kilolar...
Geçmiş olsun canım...Sakın kendi nazarın değmiş olmasın.
Genellikle öyle de olur ya .Hani çocuk bu aralar iyi hastalanmıyor der anneler,çocuk ertesi gün hastalanır..Buna benzer şekilde kendi kendine nazar ettin farkında olmadan galiba.İnşallah tekrarı olmaz.
ASUCUĞUM;
Moralini bozma lütfen canım...Hiç katlanılabilir bir durum değil ama ,diyetin de bir rutini bu duraklamalar...Çok iyi kilolar verdin;zoru başardın;artık sağlığın için endişelenmene gerek kalmadı maaşallah.Bundan sonrası daha çok estetik konusunda olur ancak.Nasıl görünmek istediğine bağlı artık vereceğin kilolar.Bence süper görünüyorsun;stres yapıp kendini sıkma ve üzülme..Harika kilo verdin yine vereceksin.Sonuçta tabiatın önüne geçemiyoruz.Kuralları o koyuyor bazen.Şimdi bedenin dinleniyor;2-3 güne kadar coşar bence...
Sporu daha da arttırırsan,diyetin bitince ne yapacaksın canım.Kilo almamak için ömür boyu spora devam etmen gerekebilir.Ben yapacağım dersen tamam ama bizim hayat tarzımızda biraz zor görünüyor.Bence diye vurguluyorum canım;daha iyisine sen karar vereceksin tabii....
EFSUNLU;
Güle güle git gel canım.İyi eğlen,dinlen,diyeti bozma inşallah...
İLBATUM;
Patatesle savaşın bitti şükür değilmi?Çok zor tatsız tuzsuz patates yemek...Bu diyetle amaçladığın kiloyu verirsin inşallah;bir daha bu tür zorluk çekmek durumunda kalmazsın...
YENİ GELEN ARKADAŞLAR;
Hoş geldiniz;sefalar getirdiniz.Umarım istediğiniz kilolara kolayca inersiniz....
ablacım ne güzel yazmışsın okumak rahatlattı aslında çok da takmıyorum ama yine de yeter takıldığım değil mi ama
spor konusunda da haklısın ablacım çok da abartmam zaten
ilknur bana asuman hatta asu bile diyebilirsin canım
zevkle sen yeterki isteama bazen kime nasi hitap edecegimi sasiriyorum asucummmmmm
İLKNUR;
Tekrar hoş geldin...
Burayı bırakıp gidenlerin kilo işi maalesef kötüye gidiyor...Motivasyon odağımızı boşlamayacak gibi görüyorum seni bu sefer.İnşallah
gidecek kilolar...
amin canim benim bagirsaklara tik demiyo ne is anlamadim valla bendeaaa kizicam bak simdi seni duyanda 70lik nene sancak
askolsun cnm ben seni hic kobay yaparmiyimyani diyorum bakiyim benim verdiklerimden fazla verebiliyorsan bende yaparim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?