BEYZUS merhaba
88 kiloyum ama forumun bu bölümünü de takip ediyorum.
diyetime başladım.
inşallah bende zayıflayacağım.
sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda nasıl verdin.
günlüğünü bulamadım.
yardım et nolur.
:)) şaka tabi canım ya bakalım bende merak ediyorum ne kadar vereceğimi inşallah 3,5 falan olur ya çok sevinirim valla 5te gözüm var ama yok diyeyim ilk gün giden 800 olunca pekte 5i göremem diyorum açıkçası ve bende sporda yok :)
sen ne yapıyorsunda veriyorsun peki bu kadar kiloyu ...
Merhaba canım;hoş geldin...
Hazirandan beri verdim....Bu seni yanıltmasın;ben çocukluğumdan beri kiloluyum ve 25 li yaşlarımdan beri diyetle boğuşuyorum...
Dönem dönem başarılı kilo verişlerim oldu ama tekrar aldım...Şimdi yaş oldu 50 ,daha çok sağlığım için kiloma dikkat etmeli;daha önemlisi
külliyetli miktarda kilo vermeliyim.
Eminim yaşın çok gençtir ve benden çok çok kolay kilo verirsin...
Diyet listesi konusunda yardım istersen benim menüm genel hatlarıyla şöyle:
SABAH: 1 Dilim kepekli yada tam buğday ekmeği,peynir,kaşar veya lor..(Miktarı yok ekmeğim bitene kadar peyniri götürüyorum)Tabii domates salatalık ve biber de yiyorum.Fazla tuzlamıyorum ve zeytinyağ koymuyorum....
ARA: 1 Meyva veya 6-7 badem veya 1 bardak ayran yada süt.
ÖĞLEN:1 Tabak az yağlı sebze yemeği,1 bardak ayran veya 1/2 kase yoğurt,bazen biraz çorba,bol salata(az yağlı)
ARA:Yine aynı
AKŞAM: Yağsız ızgara et veya köfte veya tavuk veya balık.Miktar :makul ölçüde.....Bol salata ve ayran......
GECE YATMADAN:Ya bir meyva yada 1 küçük kutu meyvalı yoğurt....
Bu ay hariç;her gün en az 45 dak;en fazla 1.5 saat yürüyüş yaptım.Kolay gelsin;sakın gözünde büyütme.Ben verebiliyorsam sen daha kolay verirsin....
Ayrıca öğlen ve akşam yemeklerinde 1-2 ince dilim ekmek yemelisin;ben sabahki dilimimi epey kalın kestiğim için tüm ekmek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum....
çooookkkkkk teşekkür ederim.
bir solukta okudum yazdıklarınızı.
ben 28 yaşındayım boyum 175 kilom 88,7
1,5 yıllık evliyim ve düğünden bu yana nereden baksan 10 kilo aldım.
tabi buna değişen hayat koşullarım ve doğum kontrol haplarının da etkisi var.
çoğu kıyafetime sığamıyorum, çıldıracağım.
şaçma sapan şok diyetlerle bozdum kafamı bu ara ya bakalım hayırlısı ne olacak.
çabanızdan ve başarınızdan güç aldım.
çok teşekkür ederim.
Bir şey değil canım....
Lütfen.....lütfen .......lütfennnnn şok diyetler yapma.Verilen kilolar kat be kat geri dönüyor...Ben çok denedim şok diyetleri ama hep sonrasında kilolar geri geldi.Şimdi çok zararlı olduğunu hem yaşayarak hem de araştırarak öğrendim....Yavaş verilen kilo kalıcı oluyor...Sabır et ve kendine inan....
teşekkür ediyorum desteğiniz için
umarım bende zayıflayabilirim :)
teşekkür ediyorum desteğiniz için
umarım bende zayıflayabilirim :)
hosgeldin cnm verirsin insallah cabucak 89 da neki benim o kiloyu görmem icin 10 kilo vermem lazim sen yine iyisin
hoşgeldin topiğimize zaten aşırı kilon yok kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
çok tatlısınız ya.
teşekkür ederim düşünceleriniz için.
bir de şu 70 li haneleri ben görebilsem :)
hosgeldin canim ahh ah ben de 80li haneleri gorebilsem diyorum ama malesef bu aralar motivasyon dusuklugu yasamaya basladim allah sonumu hayir etsin :26:
verirsin canim onemli olan irade (su an benimki bitmis halde ama olsun yarin yeni bir gun), hep beraber vericez mezun olcaz sonra basari hikayeleri bolumunde boy boy resimlerimizi ve hikayemizi paylasicaz
çok tatlısınız ya.
teşekkür ederim düşünceleriniz için.
bir de şu 70 li haneleri ben görebilsem :)
Hoşgeldin canım biraz geç oldu ama benim ufak civcivin maşallahı var bu gece yerinde durmuyor
Uyutmaya çalışıyorum bi yandan
Umarım hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız
Hoşgeldin canım biraz geç oldu ama benim ufak civcivin maşallahı var bu gece yerinde durmuyor
Uyutmaya çalışıyorum bi yandan
Umarım hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız
sahsen bencede zayiflamadan yapma ben bazen neydim noldum diyorumAllah bağışlasın
Maşallah
fena mı spor yapmış oluyorsunuz minik civcivle uğraşırken.
benim henüz civcivim yok.
zayıflamadan da civcive niyetim yok :)
Şimdilik iyi geceler güzeller....Fırsatım olursa tekrar gelirim inşallah...
herkese iyi geceler diliyorum
semiranım geçmiştesin sanırım
sahsen bencede zayiflamadan yapma ben bazen neydim noldum diyorumgerci bu canavarlarimin olacagini bilsem yine yine hamile kalmak isterdim oda ayri bi konu ama sen yinede söle 70lere bi düs derim canimcim nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?