Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canım;hoş geldin...

Hazirandan beri verdim....Bu seni yanıltmasın;ben çocukluğumdan beri kiloluyum ve 25 li yaşlarımdan beri diyetle boğuşuyorum...

Dönem dönem başarılı kilo verişlerim oldu ama tekrar aldım...Şimdi yaş oldu 50 ,daha çok sağlığım için kiloma dikkat etmeli;daha önemlisi

külliyetli miktarda kilo vermeliyim.

Eminim yaşın çok gençtir ve benden çok çok kolay kilo verirsin...

Diyet listesi konusunda yardım istersen benim menüm genel hatlarıyla şöyle:

SABAH: 1 Dilim kepekli yada tam buğday ekmeği,peynir,kaşar veya lor..(Miktarı yok ekmeğim bitene kadar peyniri götürüyorum)Tabii domates salatalık ve biber de yiyorum.Fazla tuzlamıyorum ve zeytinyağ koymuyorum....

ARA: 1 Meyva veya 6-7 badem veya 1 bardak ayran yada süt.

ÖĞLEN:1 Tabak az yağlı sebze yemeği,1 bardak ayran veya 1/2 kase yoğurt,bazen biraz çorba,bol salata(az yağlı)

ARA:Yine aynı

AKŞAM: Yağsız ızgara et veya köfte veya tavuk veya balık.Miktar :makul ölçüde.....Bol salata ve ayran......

GECE YATMADAN:Ya bir meyva yada 1 küçük kutu meyvalı yoğurt....

Bu ay hariç;her gün en az 45 dak;en fazla 1.5 saat yürüyüş yaptım.Kolay gelsin;sakın gözünde büyütme.Ben verebiliyorsam sen daha kolay verirsin....

Ayrıca öğlen ve akşam yemeklerinde 1-2 ince dilim ekmek yemelisin;ben sabahki dilimimi epey kalın kestiğim için tüm ekmek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum....

canim ben ilk önce ekmegi kesiyorum ve en önemliside gec vakitte yediklerimi yememeye calisiyorum önceden koca bi porsiyon yerdim simdilerde yine yari yariya azalttim bide mesela makarnami yapicam haslanmisindan ayiriyorum bol salata yesillik yemeye calisiyorum sabredip bu sekilde yaparsam veriyorum ama yolun yarisinda sapitiyorum ve hersey en basa dönüyo insallah bu sefer aklimi basima alip dellenmem

çooookkkkkk teşekkür ederim.
bir solukta okudum yazdıklarınızı.
ben 28 yaşındayım boyum 175 kilom 88,7
1,5 yıllık evliyim ve düğünden bu yana nereden baksan 10 kilo aldım.
tabi buna değişen hayat koşullarım ve doğum kontrol haplarının da etkisi var.
çoğu kıyafetime sığamıyorum, çıldıracağım.
şaçma sapan şok diyetlerle bozdum kafamı bu ara ya bakalım hayırlısı ne olacak.
çabanızdan ve başarınızdan güç aldım.
çok teşekkür ederim.

Bir şey değil canım....

Lütfen.....lütfen .......lütfennnnn şok diyetler yapma.Verilen kilolar kat be kat geri dönüyor...Ben çok denedim şok diyetleri ama hep sonrasında kilolar geri geldi.Şimdi çok zararlı olduğunu hem yaşayarak hem de araştırarak öğrendim....Yavaş verilen kilo kalıcı oluyor...Sabır et ve kendine inan....

teşekkür ediyorum desteğiniz için
umarım bende zayıflayabilirim :)

Son düzenleme:
çok tatlısınız ya.
teşekkür ederim düşünceleriniz için.
bir de şu 70 li haneleri ben görebilsem :)

hosgeldin canim ahh ah ben de 80li haneleri gorebilsem diyorum ama malesef bu aralar motivasyon dusuklugu yasamaya basladim allah sonumu hayir etsin :26:
verirsin canim onemli olan irade (su an benimki bitmis halde ama olsun yarin yeni bir gun), hep beraber vericez mezun olcaz sonra basari hikayeleri bolumunde boy boy resimlerimizi ve hikayemizi paylasicaz

hep birlikte başaralım o zaman
millet nasıl yapıyor?
bizde başarabiliriz.

çok tatlısınız ya.
teşekkür ederim düşünceleriniz için.
bir de şu 70 li haneleri ben görebilsem :)

Hoşgeldin canım biraz geç oldu ama benim ufak civcivin maşallahı var bu gece yerinde durmuyor
Uyutmaya çalışıyorum bi yandan
Umarım hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

Hoşgeldin canım biraz geç oldu ama benim ufak civcivin maşallahı var bu gece yerinde durmuyor

ay canimcim sen böle civcivinle ilgili yazarken benimde aklima benim civcivlerimin kücüklükleri geliyo aralarinda 11 ay var ikiz gibi büyüdüler diyebilirim resimleri var bakabilirsin gözlerinde okunuyo yaramazliklari zaten simdi kizim 1 e oglumda 2ye gidiyor büyüdüler sayilir yinede onlarla ugrasmak gercekten cok zor

Allah bağışlasın
Maşallah
fena mı spor yapmış oluyorsunuz minik civcivle uğraşırken.
benim henüz civcivim yok.
zayıflamadan da civcive niyetim yok :)

Allah bağışlasın
Maşallah
fena mı spor yapmış oluyorsunuz minik civcivle uğraşırken.
benim henüz civcivim yok.
zayıflamadan da civcive niyetim yok :)
sahsen bencede zayiflamadan yapma ben bazen neydim noldum diyorum gerci bu canavarlarimin olacagini bilsem yine yine hamile kalmak isterdim oda ayri bi konu ama sen yinede söle 70lere bi düs derim canimcim nacizane fikrim
Şimdilik iyi geceler güzeller....Fırsatım olursa tekrar gelirim inşallah...

beyzus ablaaaaa kib gel yine sik sik yoksa beni kötü duygular dürtüklüyo arada bana göz kulak ol

sahsen bencede zayiflamadan yapma ben bazen neydim noldum diyorum gerci bu canavarlarimin olacagini bilsem yine yine hamile kalmak isterdim oda ayri bi konu ama sen yinede söle 70lere bi düs derim canimcim nacizane fikrim

kesinlikle :)

herkese iyi geceler :)

İLknur bayıldım çoçuklarına Allah nazardan saklasın
Benimde kardeşimle aram 11 ay Annem ikiz gibi büyütmüş bizi de
Bu arada ben evlendiğimde 52 kiloydum ama ilk hamilelikte 26 kilo aldım neredeyse eeee bide öncesinde 15 sonrada sıkıntı KV derken bu hale geldim ama şükür ikincide çok dikkatli beslendim zararlı şeylerden uzak durdum okadar çok yediğim halde 5 kilo verdim ama tabi sonradan yine sapıttım süt olsun hesabı
1 Yaşına kadar emzirdim çok şükür şurda 4.cü ayımıza girdik sütü bırakalı ve sağlıklı beslenmeye başlayalı

Hatta benim albümdeki eski halim bile var görmek istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…