Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hep birlikte başaralım o zaman
millet nasıl yapıyor?
bizde başarabiliriz.

eh evet yapan yapiyor ama donem donem duraksamalar oluyor malesef benim iradem o kadar saglam degil moralim bozuksa malesef kendimi surekli birseyler tikinirken buluyorum.. bir de psikologum yani dusun artik
bu diyet gruplarina devam etmemin sebebi de belki utanirim kilo veremezsem kendimi sorumlu hissederim diger arkadaslara diye bogazimi tutarim diye dusunmustum. gercekten de oyle oldu yalniz bu aralar biraz cozuttum birinin beni soyle iyice bir silkelemesi lazim. topikcek bana bir kizsaniz biraz kizsaniz, tatli sert yapsaniz kendime gelicem :26::26:

hastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.
çok ama çok kolay gelsin mutlucum canım arkadaşım dalokiyide öptm sıka sıkaaaa şoleee kocamannnn
1 saat yürüdüm geldim ankaranın ayazında öğlen bile ayaz var yaaa
şimdi gidiyim de yemek yapıyım bari
asumanım ne gayretlisnn sana baktıkça az azim gelsin yaaaaa nolurrrrrr
herkese iyi geceler diliyorum
semiranım geçmiştesin sanırım

geldim geldim face kapandı hemen buraya koştum asumanım yanlış anlamasın bana kızmasın diye face de ole açık doru düzgün bakmıyorum açık mı açıkkkkk geldim hemen burayaa pc dondu yazamadım ordan sanaaaa

merhabalar fıstıkla nasılsınız semiran iyi mi şükür iyi sağlığım yerinde ama kaçamak çok kolay olmuyor kış bitin nolur diye dua ediyorum

ben de bebis istiyorum kizlar (( ama once kilo vermem lazim. bu halde hamile kaldigimi dusunemiyorum kimbilir kac kiloya cikarim...
kendime 1 sene veriyorum normal sinirlar icinde bir kiloya inmek icin. sonra hamilelikte dikkatli kilo alicam sonrasinda cekecegim eziyeti dusunerek

Semiran nasılsın..?
Daha çok paylaşım lütfen..:)

Ayşe de yok umarım sorunları azda olsa çözülmüştür..

iyiym cnm bu aralar bole salaş vaziyetteyim sabahları bir de geceleri fırsat buluyorum ancak yazıyorum çıkıyorum dengem alt üst oldu inanın gece mutlaka bişiler oluyor giremiyorum sabahta uyan kahvaltı et okula git eve gel zaman yok akşamlarıda ya biz de birisi oluyor ya da biz gidiyoss zaman mı yok ne oluyor bilemedim kii ayşe nerde bişi mi oldu okuyorum ama sürekli kaçırdımmı bişilerr:26::26::26:

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali desene
Sen şimdi bizlerin yazdıklarından meslek içabı neler çıkarıyorsundur
Seninde işin gerçekten çok zor milletin bin türlü derdini dinlemek ama kendine gelince belkide aynı taktikler işe yaramıyordur sonuçta eşin hepsini ezberlemiştir.
Valla ben bir dönem eşime diyordum ben bu kafayla bir phsykologla görüşsem eminim beni dinledikten sonra o bile kafayı yer diye ama tabi baktım öyle kendime zarar veriyorum bende işi deliliğe vurmaya başladım çokta iyi oldu bence
Allah kimsenin Aklını başından almasın, kimseye de sıkıntı yaşatmasın .... Aminnnn
Ama senin gibi güzel insanları da eksik etmesin ... Aminnnnnnnnn

valla Allahım her isteyene versin inş olsun kilo sorun değil dünya meyvesi çocuklar mutlaka olmalı ben de evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum ama demekki hala vakti değil kısmet herşey nasipten ötesi boşş inş dilediğin kiloya iner sağlıklı sıhhatli bebişin olur biz de teyze oluruzzz cnm

sen acilen zayiflamalisin fistik gibi hatunsun bacim valla cocuklar dedigim kadar var dimi gözler felfecir okuyo özellikle kizima dur durak yok hala ben dogumlardan sonra üstüne cok aldim
Almanyaya geldigimde 59 60 kiloydum boyumda cok uzun deil 1 65 o zamanlar iyiydi kötü görünmüyodu sonra ben rahata bi alistim cocuk yok bise yok esimde calismiyodu biz evde on dönüm bostan yan gel yat osman modundaydik sora bi baktim ben olmusum 70 kilo gerci bunda dogum kontrol haplarinin ve bebek olsun diye kullandigim ilaclarinda etkisi vardi haplar fayda etmeyince artik doktorum igneye gecti 2 3 igne olduktan sora normalde adet olmam lazim olmadim doktora gittik demezmi hamilesin sok sok sok neyse ogluma hamileyken 16 kilo aldim 86yla dogum yaptim sonra 75e falan düstüm 40im cikinca emzirirken cocuk olmaz dediler bizdeona güvendik ama 80 kiloylada kizima hamile kaldim iyikide kalmisim neyse 92 kiloyla dogum yaptim 80 kiloya tekrar düstüm ama aci son niyeyse üstüne cok kilo aldim en son gördügüm rakam 102 ydi saka gibi iste benim hikayemde böle

İyi olmana sevindim ama ne güzel bir ara azmin vardı okadarda kilo verdin yine kendini toparlarsan süper olur
Aslında doğru söylüyorsun insan kışın daha zor dikkat ediyor hem vucudun daha fazla yağa ihtiyacı oluyor hemde dışarı cıkma imkanı çok azalıyor :26: ben biraz güneş gördüğümde kendimi sokağa atmak istiyorum ama balkona çıktığım anda vazgeçiyorum çünkü ufaklığın hastalanmasından korkuyorum acıkcası. İnşallah bu kışı zaiyatsız ( böylemi yazılıyordu bu ) atlatırızda en azından koruma programı olarak sayarız eğer zayıflamazsak ama zayıflayacağız başka çaresi yok

güzel hatunlar bana müsade gidem yatam bugün oruc tuttum yarinda nasipse tutucam hepiniz Allaha emanet olun öptüm kocaman

aynen canim ben o terziyim iste. yeme bozuklugu var, depresyon var, panik atak var, okb var, var oglu var
esim baslarda pek mutluydu meslegimden oturu ama ara ara da cok sinir oluyor benden birsey saklayamiyor ya o yuzden (aninda yakalarim ), bazen de ben uzun uzun bilimsel konusmalar yapiyorum bana ev islerinde yardim etmemesinin altinda yatan psikolojik nedenler konulu, o zaman isyan ediyor yazik

eh orasi oyle canim bazen cok istiyorum ne olcaksa olsun diyorum yasim gecmeden yapayim, bazen de diyorum daha erken biraz kilo vereyim hem biraz daha calisayim para biriktireyim falan.. ama o kadar cok istiyorum ki kendime inanamiyorum. eskiden evlenecegime bile ihtimal vermezdim kariyer derdindeydim. sonra asik oldum kariyeri aileyi birakip buralara tasindim. bebek olmaz derdim simdi resmen 180 derece dondum. o kadar istiyorum ki akliniz hayaliniz durur. ama hala korunuyoruz zamani degil mantigi ile hareket ediyoruz icim gidiyor ama siz boyle civcivlerden bahsettikce buralarda bir gun bana da nasip olur umarim annelik

Buraya ilk üye olduğumda emziriyordum..Sabahları güzel bir kahvaltı ediyordum 2-3 dilim çavdar,tb ekmek,peynir,yumurta,reçel yahut bal..
acıktığımda meyve,kahve vs.
Sonra akşam üzeri ne pişirmişsem eve, pilav makarna dahil onları yediğimde ekmek yemiyordum.:)
ev halkı akşam yemeği yediğinde bende onlarla oturup meyve yerdim..
Haftada 4 gün muhakak yürürdüm..
Günde 3-4 öğünü bulurdu beslenmem..
Bu şekil beslenmeyle her hafta kilo veriyordum..Zaten 89 u bir gördüm sonra yok oldu..:)
Kendimizi tanımamız şart..KAlıplaşmış beslenme şekli herkese uymayabilir..
Bahsetmiştim daha önce yakın arkadaşım günde hemen hemen 1 veya 2 kere yer birşeyler.. ama 130 kg. civarı net olmasada..
Demekki onun sık sık yemesi gerek..

iyiyim banucum çok tşk ederim zayıflayacağım tabiki kaçamak yapıyorsam da boşvermişlik yok hala su içmeye çalışıyorum hala diyet yapıyorum ama sıkamıyorum kendimi bu bıkkınlık gşdşnce yoluma aynı hızda devam
güzel hatunlar bana müsade gidem yatam bugün oruc tuttum yarinda nasipse tutucam hepiniz Allaha emanet olun öptüm kocaman

ben de tutacağım kalkıp yemek yemeliyim Allah kabul etsin herkesin ibadetini inş yatacağım ben de öptm herkesiii

ben hemen yap derim çocuk evin neşesi altın topu der annem bir aile varmış karı koca evlerinde çok mutlularmış hep gülüyolarmış onları gıpta ile takip eden bir aile daha varmış mutlu değillermiş bir gün sormuşlar sizler neden bu kadar mutlusunuz hep gülücükler duyuyoruz evinizden demişler mutlu çift bizim altın topumuz var sürekli onunla oynuyoruz hoplatıp zıplatıyoruz demişlerr diğer karı koca gidip altın bir top almışlar eve gelmişler hoplatıp zıplatmışlar ama hiç onların ki gibi mutluluk vermemiş altın topları olmadı gidip bakalım demişler gidip bakmışlar ki evde bir çocuk var altın top çocukmuş çocuklarını hoplatp zıplatıyolarmış oyunlar oynuyolarmış mutlukları çocuklarıymış o yüzden çocuk evin neşesi olmalı her ailede Allahım hepimize tüm isteyen ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin inş en kısa zaman da topiğimizde de isteyen annelerimiz var onlara da dua edelim bu mübarek aylarda inş aminnn:)))

ayy ceco resimlerine baktim bebek gibi yuzun hem ne kadar guzelmissin... hele zayifken insanin durusu havasi da bir baska oluyor bak senin resimlere bakip kendimi gaza getirdim gece gece. verelim su kilolari kurtulalim artik kizlar :84:
kizin da ayni sana benziyor bu arada, civcivin de tam civcivmis

ben kaciyorum sevgili topik size doyum olmaz, sabah erken kalkicam. calismak guzel de ev hanimi olmayi ozlemedim desem yalan olur :18: gec kalkmayi ve hergun spor yapabilmeyi cok ozledim..

yarin gorusuruz opuyorum hepinizi

amiiiiiiiiinnnn

Güel iltifatlarıniçin çok teşekkür ederim o senin yüreyinin güzelliği
Bu kadar iltifatın üzerine bende çok pis gaza geldim hakikaten yaaa eskilere dönebiliriz sonuçta bizim elimizde dimi ama
Ben inanıyorum başarıcağız Allahın izniyle elbirliği ile

bende yatayım bari yarın görüşürüz inşallah
Hepiniz kendinize iyi bakın

Allaha emanet olun

İlbatumcum oğluşa geçmiş olsun..demişsin ya elini kulağına götürüyor diye..
Kulak ağrısı olmasın.??
Diş çıkarma rahatsızlığında genelde el hep ağızda olur..
Benimkilerden yola çıkarak iki çocuğumda öyleydi..

dentinox jel kullanıyordum ara ara.
Onlarda çözüm değil açıkçası o acıyı çekiyorlar bir şekilde..
Çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…