hep birlikte başaralım o zaman
millet nasıl yapıyor?
bizde başarabiliriz.
çok ama çok kolay gelsin mutlucum canım arkadaşım dalokiyide öptm sıka sıkaaaa şoleee kocamannnnhastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.
asumanım ne gayretlisnn sana baktıkça az azim gelsin yaaaaa nolurrrrrr1 saat yürüdüm geldim ankaranın ayazında öğlen bile ayaz var yaaa
şimdi gidiyim de yemek yapıyım bari
herkese iyi geceler diliyorum
semiranım geçmiştesin sanırım
Semiran nasılsın..?
Daha çok paylaşım lütfen..:)
Ayşe de yok umarım sorunları azda olsa çözülmüştür..
eh evet yapan yapiyor ama donem donem duraksamalar oluyor malesef benim iradem o kadar saglam degil moralim bozuksa malesef kendimi surekli birseyler tikinirken buluyorum.. bir de psikologum yani dusun artik
bu diyet gruplarina devam etmemin sebebi de belki utanirim kilo veremezsem kendimi sorumlu hissederim diger arkadaslara diye bogazimi tutarim diye dusunmustum. gercekten de oyle oldu yalniz bu aralar biraz cozuttum birinin beni soyle iyice bir silkelemesi lazim. topikcek bana bir kizsaniz biraz kizsaniz, tatli sert yapsaniz kendime gelicem :26::26:
ben de bebis istiyorum kizlar(( ama once kilo vermem lazim. bu halde hamile kaldigimi dusunemiyorum kimbilir kac kiloya cikarim...
kendime 1 sene veriyorum normal sinirlar icinde bir kiloya inmek icin. sonra hamilelikte dikkatli kilo alicam sonrasinda cekecegim eziyeti dusunerek
sen acilen zayiflamalisin fistik gibi hatunsun bacim vallaİLknur bayıldım çoçuklarına Allah nazardan saklasın
Benimde kardeşimle aram 11 ayAnnem ikiz gibi büyütmüş bizi de
Bu arada ben evlendiğimde 52 kiloydumama ilk hamilelikte 26 kilo aldım neredeyse eeee bide öncesinde 15 sonrada sıkıntı KV derken bu hale geldim ama şükür ikincide çok dikkatli beslendim zararlı şeylerden uzak durdum okadar çok yediğim halde 5 kilo verdim ama tabi sonradan yine sapıttım süt olsun hesabı
1 Yaşına kadar emzirdim çok şükür şurda 4.cü ayımıza girdik sütü bırakalı ve sağlıklı beslenmeye başlayalı
Hatta benim albümdeki eski halim bile vargörmek istersen
çok ama çok kolay gelsin mutlucum canım arkadaşım dalokiyide öptm sıka sıkaaaa şoleee kocamannnn
asumanım ne gayretlisnn sana baktıkça az azim gelsin yaaaaa nolurrrrrr
geldim geldim face kapandı hemen buraya koştum asumanım yanlış anlamasın bana kızmasın diye face de ole açık doru düzgün bakmıyorum açık mı açıkkkkk geldim hemen burayaa pc dondu yazamadım ordan sanaaaa
merhabalar fıstıkla nasılsınız semiran iyi mi şükür iyi sağlığım yerinde ama kaçamak çok kolay olmuyor kış bitin nolur diye dua ediyorum
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali desene
Sen şimdi bizlerin yazdıklarından meslek içabı neler çıkarıyorsundur
Seninde işin gerçekten çok zor milletin bin türlü derdini dinlemek ama kendine gelince belkide aynı taktikler işe yaramıyordursonuçta eşin hepsini ezberlemiştir.
Valla ben bir dönem eşime diyordum ben bu kafayla bir phsykologla görüşsem eminim beni dinledikten sonra o bile kafayı yer diyeama tabi baktım öyle kendime zarar veriyorum bende işi deliliğe vurmaya başladım çokta iyi oldu bence
Allah kimsenin Aklını başından almasın, kimseye de sıkıntı yaşatmasın .... Aminnnn
Ama senin gibi güzel insanları da eksik etmesin... Aminnnnnnnnn
eh orasi oyle canim bazen cok istiyorum ne olcaksa olsun diyorum yasim gecmeden yapayim, bazen de diyorum daha erken biraz kilo vereyim hem biraz daha calisayim para biriktireyim falan.. ama o kadar cok istiyorum ki kendime inanamiyorum. eskiden evlenecegime bile ihtimal vermezdim kariyer derdindeydim. sonra asik oldum kariyeri aileyi birakip buralara tasindim. bebek olmaz derdim simdi resmen 180 derece dondum. o kadar istiyorum ki akliniz hayaliniz durur. ama hala korunuyoruz zamani degil mantigi ile hareket ediyoruz icim gidiyor ama siz boyle civcivlerden bahsettikce buralardavalla Allahım her isteyene versin inş olsun kilo sorun değil dünya meyvesi çocuklar mutlaka olmalı ben de evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum ama demekki hala vakti değil kısmet herşey nasipten ötesi boşş inş dilediğin kiloya iner sağlıklı sıhhatli bebişin olur biz de teyze oluruzzz cnm
güzel hatunlar bana müsade gidem yatambugün oruc tuttum yarinda nasipse tutucam hepiniz Allaha emanet olun öptüm kocaman
ben kendi vucudumdan yola çıkarak katılmıyorum gün de 2 öğüne. özellikle şantiye yaptığım zamanlarda (ki heralde günde 9-6 arası örneğin, 1 saat oturabiliyordum devamlı kosturmaca) gün de 2 öğün ancak yıyordum. ve aralarda hiç atıştırma olmadan. hiç zayıflamadığım gibi genelde kilo aldım bu surelerde. ha çok sebze yahut meyve tüketmedim sabah sigara çay kahve(korkunç içiyordum bir ara), öğlen çorba yemek vs.(santiye yemeği), akşam 8-9 civarı daha çok et ve garnitur(kolay yoldan bişiler) böyle ne derisi masallahım vardı. bu kilolarda olmasamda 70-80 arasındaydım.
iyiyim banucum çok tşk ederim zayıflayacağım tabiki kaçamak yapıyorsam da boşvermişlik yok hala su içmeye çalışıyorum hala diyet yapıyorum ama sıkamıyorum kendimi bu bıkkınlık gşdşnce yoluma aynı hızda devamİyi olmana sevindim ama ne güzel bir ara azmin vardı okadarda kilo verdin yine kendini toparlarsan süper olur
Aslında doğru söylüyorsun insan kışın daha zor dikkat ediyor hem vucudun daha fazla yağa ihtiyacı oluyor hemde dışarı cıkma imkanı çok azalıyor :26: ben biraz güneş gördüğümde kendimi sokağa atmak istiyorum ama balkona çıktığım anda vazgeçiyorum çünkü ufaklığın hastalanmasından korkuyorum acıkcası. İnşallah bu kışı zaiyatsız ( böylemi yazılıyordu bu) atlatırızda en azından koruma programı olarak sayarız eğer zayıflamazsak ama zayıflayacağız başka çaresi yok
güzel hatunlar bana müsade gidem yatambugün oruc tuttum yarinda nasipse tutucam hepiniz Allaha emanet olun öptüm kocaman
aynen canim ben o terziyim iste. yeme bozuklugu var, depresyon var, panik atak var, okb var, var oglu var
esim baslarda pek mutluydu meslegimden oturu ama ara ara da cok sinir oluyor benden birsey saklayamiyor ya o yuzden (aninda yakalarim), bazen de ben uzun uzun bilimsel konusmalar yapiyorum bana ev islerinde yardim etmemesinin altinda yatan psikolojik nedenler konulu, o zaman isyan ediyor yazik
eh orasi oyle canim bazen cok istiyorum ne olcaksa olsun diyorum yasim gecmeden yapayim, bazen de diyorum daha erken biraz kilo vereyim hem biraz daha calisayim para biriktireyim falan.. ama o kadar cok istiyorum ki kendime inanamiyorum. eskiden evlenecegime bile ihtimal vermezdim kariyer derdindeydim. sonra asik oldum kariyeri aileyi birakip buralara tasindim. bebek olmaz derdim simdi resmen 180 derece dondum. o kadar istiyorum ki akliniz hayaliniz durur. ama hala korunuyoruz zamani degil mantigi ile hareket ediyoruz icim gidiyor ama siz boyle civcivlerden bahsettikce buralardabir gun bana da nasip olur umarim annelik
ben hemen yap derim çocuk evin neşesi altın topu der annem bir aile varmış karı koca evlerinde çok mutlularmış hep gülüyolarmış onları gıpta ile takip eden bir aile daha varmış mutlu değillermiş bir gün sormuşlar sizler neden bu kadar mutlusunuz hep gülücükler duyuyoruz evinizden demişler mutlu çift bizim altın topumuz var sürekli onunla oynuyoruz hoplatıp zıplatıyoruz demişlerr diğer karı koca gidip altın bir top almışlar eve gelmişler hoplatıp zıplatmışlar ama hiç onların ki gibi mutluluk vermemiş altın topları olmadı gidip bakalım demişler gidip bakmışlar ki evde bir çocuk var altın top çocukmuş çocuklarını hoplatp zıplatıyolarmış oyunlar oynuyolarmış mutlukları çocuklarıymış o yüzden çocuk evin neşesi olmalı her ailede Allahım hepimize tüm isteyen ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin inş en kısa zaman da topiğimizde de isteyen annelerimiz var onlara da dua edelim bu mübarek aylarda inş aminnn:)))
ayy ceco resimlerine baktim bebek gibi yuzun hem ne kadar guzelmissin... hele zayifken insanin durusu havasi da bir baska oluyorbak senin resimlere bakip kendimi gaza getirdim gece gece. verelim su kilolari kurtulalim artik kizlar :84:
kizin da ayni sana benziyor bu arada, civcivin de tam civcivmis
ben kaciyorum sevgili topik size doyum olmaz, sabah erken kalkicam. calismak guzel de ev hanimi olmayi ozlemedim desem yalan olur :18: gec kalkmayi ve hergun spor yapabilmeyi cok ozledim..
yarin gorusuruz opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?