- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
eh evet yapan yapiyor ama donem donem duraksamalar oluyor malesef benim iradem o kadar saglam degil moralim bozuksa malesef kendimi surekli birseyler tikinirken buluyorum.. bir de psikologum yani dusun artik
bu diyet gruplarina devam etmemin sebebi de belki utanirim kilo veremezsem kendimi sorumlu hissederim diger arkadaslara diye bogazimi tutarim diye dusunmustum. gercekten de oyle oldu yalniz bu aralar biraz cozuttum birinin beni soyle iyice bir silkelemesi lazim. topikcek bana bir kizsaniz biraz kizsaniz, tatli sert yapsaniz kendime gelicem :26::26:
ablacım günaydın ben yazana kadar sen gitmişsin. afiyet olsun sana.ahh ahh bi kızkardeşimin olmasını çok isterdim 1tane abim var oda cok uzaklarda...gurbet cok zor cokk...günaydııııııııın bu saat oldu hala gelen giden yok
ben de gdiyorum işte kardeşimle kahvaltı yapıp sonra da gezeceğiz biraz doyasıya yemeyi planlıyorum günlerdir kıstım kıstım sonuç artıdayım yine 1 kilo hem de bugün yiyim de yarın ve perşembe bakarız icabına napıyım
hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar
günaydııııııııın bu saat oldu hala gelen giden yok
ben de gdiyorum işte kardeşimle kahvaltı yapıp sonra da gezeceğiz biraz doyasıya yemeyi planlıyorum günlerdir kıstım kıstım sonuç artıdayım yine 1 kilo hem de bugün yiyim de yarın ve perşembe bakarız icabına napıyım
hepinizi öpüyorum
bende aynen yaptığını yapıyorum allaha şükür şimdiye kadar sapıtmadım ama ilk kez bu kadar kararlıyım ondan sanırım... sende sapıtma bak vermemiz gereken çooook kilo var...canim ben ilk önce ekmegi kesiyorum ve en önemliside gec vakitte yediklerimi yememeye calisiyorum önceden koca bi porsiyon yerdim simdilerde yine yari yariya azalttim bide mesela makarnami yapicam haslanmisindan ayiriyorum bol salata yesillik yemeye calisiyorumsabredip bu sekilde yaparsam veriyorum ama yolun yarisinda sapitiyorum ve hersey en basa dönüyo insallah bu sefer aklimi basima alip dellenmem
inşallah canım rabbim sana da bir melek gönderir ama önce zayıfla hamilelikte ister istemez alıyorsun....ben de bebis istiyorum kizlar(( ama once kilo vermem lazim. bu halde hamile kaldigimi dusunemiyorum kimbilir kac kiloya cikarim...
kendime 1 sene veriyorum normal sinirlar icinde bir kiloya inmek icin. sonra hamilelikte dikkatli kilo alicam sonrasinda cekecegim eziyeti dusunerek
çok sağol canım ,netten baktım diş çıkarırken en önemli belirtilerden diyor her zaman eli orada değil bende ilk önce senin dediğin gibi sandım ama gözledim .İlbatumcum oğluşa geçmiş olsun..demişsin ya elini kulağına götürüyor diye..
Kulak ağrısı olmasın.??
Diş çıkarma rahatsızlığında genelde el hep ağızda olur..
Benimkilerden yola çıkarak iki çocuğumda öyleydi..
dentinox jel kullanıyordum ara ara.
Onlarda çözüm değil açıkçası o acıyı çekiyorlar bir şekilde..
Çok geçmiş olsun...
günnaydııııınnnnn ,sen verirsin takılmagünaydııııııııın bu saat oldu hala gelen giden yok
hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar
günaydııııııııın bu saat oldu hala gelen giden yok
hepinizi öpüyorum
ben de ben deeee benim de yok kız kardeşim ağbim de ankara da zaten kız kardeş gibi hayatta olmaz napalım arkadaşlarımız kızkardeşlerimiz gibi oluyolarröncelikle hoşgeldin. inşallah başarılı olursun canım zaten kilon aşırı değil ben 103 le başladım 1,5 yıllık evliyim çocugum yok bende en cok bebiş için isityorum kilo vermeyi.gıda mühendisiyim unlu maüllerde calışmaktayım. sende psikologmussun yeme bozukluğumudur bizimkisi altında yatan etmenler nelerdir acaba??
ablacım günaydın ben yazana kadar sen gitmişsin. afiyet olsun sana.ahh ahh bi kızkardeşimin olmasını çok isterdim 1tane abim var oda cok uzaklarda...gurbet cok zor cokk...
günaydın kızlar ben bu haftasonu antepteyim. bahanelerim bitmiş olcak 5 aralık itibari ile, ne yazıkki bir türlü motive olamadım.sizlere de o enerjiyi veremedim beni affedin.
birde listeyi yapamayacağım cuma yolda olucam, pzt yaparım tamam mııııı, beyzuşum beni izinli yazarsan harika olur bu hafta
şimdiiiii
gruptaki kaçak(kaçamaklı mı desem) dövüsenler lütfen, toparlanıyoruz kaçamak falan bitiyor,
semiran,
yena,
leah(kayıp bayadır)
asuman
umutt
nevo(nevin)
2011 mart nisan ekibi bi silkinip kendimize gelelim yahuuuuuuu, yeni gelenlerin pozitif enerjilerini alalım, motive olalım. eski yeni hep beraber yeni bir destan yazalımmmm.heyyyoooooooo.....
ben de ben deeee benim de yok kız kardeşim ağbim de ankara da zaten kız kardeş gibi hayatta olmaz napalım arkadaşlarımız kızkardeşlerimiz gibi oluyolarr
tmm hayatım diyorummgüle güle git gel iyi eğlen bizim yerimize de eğlen gelince başlayalım ben de senle gidiyomuş gibi mazeret ürettim yaaa seni öptm dalokiyi öptmmmm
semiran kaçar gidip giyineyim bu arada annem geliyorr ne güzel bişey evde sessiz sedasız oturuyordum şimdi yalnız kalmayacağım yaşasınnnnn
günaydın kızlar ben bu haftasonu antepteyim. bahanelerim bitmiş olcak 5 aralık itibari ile, ne yazıkki bir türlü motive olamadım.sizlere de o enerjiyi veremedim beni affedin.
birde listeyi yapamayacağım cuma yolda olucam, pzt yaparım tamam mııııı, beyzuşum beni izinli yazarsan harika olur bu hafta
şimdiiiii
gruptaki kaçak(kaçamaklı mı desem) dövüsenler lütfen, toparlanıyoruz kaçamak falan bitiyor,
semiran,
yena,
leah(kayıp bayadır)
asuman
umutt
nevo(nevin)
2011 mart nisan ekibi bi silkinip kendimize gelelim yahuuuuuuu, yeni gelenlerin pozitif enerjilerini alalım, motive olalım. eski yeni hep beraber yeni bir destan yazalımmmm.heyyyoooooooo.....
semirancım maalesef zor oluoyr gerci annemle heP KIZKARDEŞ GİBİYDİM AMA UZAKTA OLUNCADA ARTIK HERSEY ANLATILMIYOR AKLI BENDE KALMASIN DİYE. BENDE BURDA PAYLAŞIYORUM ELŞMDEN GELDİĞİNCE.ben de ben deeee benim de yok kız kardeşim ağbim de ankara da zaten kız kardeş gibi hayatta olmaz napalım arkadaşlarımız kızkardeşlerimiz gibi oluyolarr
tmm hayatım diyorummgüle güle git gel iyi eğlen bizim yerimize de eğlen gelince başlayalım ben de senle gidiyomuş gibi mazeret ürettim yaaa seni öptm dalokiyi öptmmmm
gule gule git gel canim ozliyecegiz seniKızlar ben anneye gidiyorum,sanırım çarşamba perşembeye kadar yokum Allah'a emanet olun hepiniz.
Özlem ve Melis sizin şu diyet iyi giderse haftaya da ben yapcam bu hafta imkansız yoğun geçece benziyor çünkü,dönüşte annemler (kv) bana gelcekler hafta sonu pazar filan giderler onların yanında halsiz filan kalmıyım diye başlamıycam.Merakla bekliyorum dönüşte sizin sonuçları.
Öpüyorum hepinizi
canim onceki sayfalarda yazilmis ama bencede belki kulagi agriyor olabilir yada otit olmus olabilir ateside varsa bence ihmal etme eger kulagini surekli elliyorsaKIZLARRRR YARDIMMMMM
özellikle deneyimlisiniz diye size soruyorum benim bebiş diş çıkarıyor zor bir süreç ,sanırım çok ağrıyor sürekli kulağını çekiyor ,bana jel ve şurup dışında önerebileceğiz doğal bir yöntem var mı? onları kullanıyoruz zaten ama sık kullanamadığımız için doğal birşeyler olsun istiyorum varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim.....
geçmis olsun banuuu dikkat et canim bidahada esine kizip kendini bukadar yormaSelam Kızlarrrrrrrrrrrr
Akşam yemeğinden sonra büyük kızım babasıyla KPye indi bizde küçük kızımla baş başa kalmışken rahat rahat geçmişi okuyalım dedik ama resmen ikimiz birden laptobun başında oturduğumuz yerde uyuya kalmışız
Dün gece hesapta yatıcaktım buradan cıktıktan sonra ama kızım anne performans ödevimin kapağını yaparmısın dedi birazda onunla uğraştım sonrada kulağına 2.ci küpelerini takmak için uğraşırken birden ne olduğunu anlamadım ve resmen içim geçti bayılıyordum az daha :26: Allahtan yerde oturuyordum ve eşim beni o an yakaladı yoksa kafayı fena yere vururdum. Beni tokatlamış biraz kendime geleyim diye ama ne gözümü açabildim nede elimi ayağımı oynatabildim gece. Meğer tansiyonum düşmüş o an ve eşim ölçtüğünde büyük 8 küçük 4 müş. Kolonyalar falan derken biraz kendime geldimde sabah 4 gibi uyudum. Tabi ona göre geç uyandım ve bütün gün sersem gibiydim ama şu an dipçik gibiyim çok şükür
Eşim tabi o an 3buçuk atmış hatun elden gidiyor diyeBütün gün 1 saat arayla arayıp durdu iyimisin iyimisin diye
Ablacığımmmmm ne demek canımızı sıkmakbizler seni çok seviyoruz ve her an senin ve ailen için dua ediyoruz. Her gelişmeden bizlerde haberdar olmak isteriz tabiki. Çoğu arkadaşımızın da söylediği gibi insan birşeyleri paylaştıkca biraz daha iyi hissediyor kendini o yüzden asla bizlerin sıkılacağını düşünme. İnşallah Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sanada o mucizeyi gösterecek ve o güzel yüzünü yine güldürecektir Bir sonraki girişinde bizlere güzel Haberler verirsin inşallah... Amin.
Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsuninşallah bu işinde üstesinden başarıyla geleceksindir. Daloki yi kocaman öpüyorum
Anammmmmm melisle bir oldunuz fıstık olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsunuzValla maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel ya daha ilk günden baya bir fark görmüşsünüz :122: darısı bizlerin başına.
Doktorla görüştüm iki gün daha antibiyotiğini kullanki iltihap iyice kurusun ondan sonra hemen kapatırız o dişi bir daha ağrın olmaz dedi. Çok şükür bu gece diş ağrım yok ama ne olur ne olmaz hıç kurcalamıyorum da neme lazım yine ağrı falan tutar.
Çok ince bir sızı var ama herhalde antibiyotik işe yaradı ki öyle dünki gibi ağrım olmadı şükür. Az kaldı iki güne kadar bu dertten de kurtulacağım ondan sonrada ağrı tutmadan en ufak çürüğü tamir ettiriceğim. Tabi bir ara ayarlayıp şu köprüleride yaptırmam lazım ağrı yapmaz nasılsa sinir yok dişte diye sallamamam lazım artık.
ALLAH kabul etsin canimslm kizlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiimbugün pek giremedim gecmise söyle bi bakindimda ne cok cogalmis Allah kabul ederse bugün oruca basladim ama hic zorlanmadim cok sükür sabahtan cayla tost yedim ama öle yagli falan yapmadim sonra cocuklari okula gönderdim kafayi bi vurdum 11 e kadar uyumusum öglen cocuklar geldi yemek yedir ders yaptir zaten nerdeyse aksam olmustu kocis bende sana eslik ediyim dedi beraber oruc tuttuk cani tarhana cekmis köfteli patates yemegi cekmis garibimin bende kiyamadim yaptim corba yemedim iftarda ama 2-3 kasik pilavla yemekten yedim :26::26::26: baktim ekmegimiz cok az kocisle yürüyerek markete gittik ekmek falan aldim kendime diyet meyveli yogurt ve yagsiz normal yogurt aldim 1 saatlik yürüyüsümüde yapmis oldum az öncede cocuklara portakal suyu sikmistim bende yararlanayim dedim affiyetle hüplettim iste böyle kizlar bugünlük yaptiklarim bunlar özetle
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsinçooookkkkkk teşekkür ederim.
bir solukta okudum yazdıklarınızı.
ben 28 yaşındayım boyum 175 kilom 88,7
1,5 yıllık evliyim ve düğünden bu yana nereden baksan 10 kilo aldım.
tabi buna değişen hayat koşullarım ve doğum kontrol haplarının da etkisi var.
çoğu kıyafetime sığamıyorum, çıldıracağım.
şaçma sapan şok diyetlerle bozdum kafamı bu ara ya bakalım hayırlısı ne olacak.
çabanızdan ve başarınızdan güç aldım.
çok teşekkür ederim.
ALLAh im sana ve tum isteyenlere bebis nasip etsin (Amiiiiiiiinnnnnnn)ben de bebis istiyorum kizlar(( ama once kilo vermem lazim. bu halde hamile kaldigimi dusunemiyorum kimbilir kac kiloya cikarim...
kendime 1 sene veriyorum normal sinirlar icinde bir kiloya inmek icin. sonra hamilelikte dikkatli kilo alicam sonrasinda cekecegim eziyeti dusunerek
Amiiiinnnnnnben hemen yap derim çocuk evin neşesi altın topu der annem bir aile varmış karı koca evlerinde çok mutlularmış hep gülüyolarmış onları gıpta ile takip eden bir aile daha varmış mutlu değillermiş bir gün sormuşlar sizler neden bu kadar mutlusunuz hep gülücükler duyuyoruz evinizden demişler mutlu çift bizim altın topumuz var sürekli onunla oynuyoruz hoplatıp zıplatıyoruz demişlerr diğer karı koca gidip altın bir top almışlar eve gelmişler hoplatıp zıplatmışlar ama hiç onların ki gibi mutluluk vermemiş altın topları olmadı gidip bakalım demişler gidip bakmışlar ki evde bir çocuk var altın top çocukmuş çocuklarını hoplatp zıplatıyolarmış oyunlar oynuyolarmış mutlukları çocuklarıymış o yüzden çocuk evin neşesi olmalı her ailede Allahım hepimize tüm isteyen ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin inş en kısa zaman da topiğimizde de isteyen annelerimiz var onlara da dua edelim bu mübarek aylarda inş aminnn:)))
canim bende regl oldum 75.2 olmusum ben yuruyuste yapiyorum belki ondan gitti benden yoksa bendede var hala sislik dert etme bikaçgun sonra sisliklerle beraber daha fazla giderbugün tartıldım ama dünkü kadar gitmemiş sadece 200 gram gitmiş, belliydi zaten çünkü bugün kalkar kalkmaz yine vücudumda şişlik hissettim sanırım benim regl tarihim yaklaşıyor ve vücut kendince birşeyler yapıyor :) dün tüm gün sebze yememe rağmen giden çok az ... melis ne yaptı acaba?
ne güzel ya güle güle git ve gel inşallah, bizim yerimizede gez ,ye ... antep'e gidilirde yenmez miiiii ......günaydın kızlar ben bu haftasonu antepteyim. bahanelerim bitmiş olcak 5 aralık itibari ile, ne yazıkki bir türlü motive olamadım.sizlere de o enerjiyi veremedim beni affedin.
şimdiiiii
semiran,
yena,
leah(kayıp bayadır)
asuman
umutt
nevo(nevin)
gule gule git gel canim ozliyecegiz seni
canim onceki sayfalarda yazilmis ama bencede belki kulagi agriyor olabilir yada otit olmus olabilir ateside varsa bence ihmal etme eger kulagini surekli elliyorsa
geçmis olsun banuuu dikkat et canim bidahada esine kizip kendini bukadar yorma
ALLAH kabul etsin canim
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
ALLAh im sana ve tum isteyenlere bebis nasip etsin (Amiiiiiiiinnnnnnn)
Amiiiinnnnnn
haklisin semiran çocuk evin nesesi yasam sevinci benim için onlarsiz hayat dusunemiyorum ALLAH im yavrularimizi korusun olmayanlarada nasip etsin (Amiiiiiiinnnnnnnn)
canim bende regl oldum 75.2 olmusum ben yuruyuste yapiyorum belki ondan gitti benden yoksa bendede var hala sislik dert etme bikaçgun sonra sisliklerle beraber daha fazla gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?