Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydııııııııın bu saat oldu hala gelen giden yok
ben de gdiyorum işte kardeşimle kahvaltı yapıp sonra da gezeceğiz biraz doyasıya yemeyi planlıyorum günlerdir kıstım kıstım sonuç artıdayım yine 1 kilo hem de bugün yiyim de yarın ve perşembe bakarız icabına napıyım
hepinizi öpüyorum

öncelikle hoşgeldin. inşallah başarılı olursun canım zaten kilon aşırı değil ben 103 le başladım 1,5 yıllık evliyim çocugum yok bende en cok bebiş için isityorum kilo vermeyi.gıda mühendisiyim unlu maüllerde calışmaktayım. sende psikologmussun yeme bozukluğumudur bizimkisi altında yatan etmenler nelerdir acaba??

ablacım günaydın ben yazana kadar sen gitmişsin. afiyet olsun sana.ahh ahh bi kızkardeşimin olmasını çok isterdim 1tane abim var oda cok uzaklarda...gurbet cok zor cokk...

ye asucum ye ama saglıklı şeyler ye .zaten yeteri kadar vermişsin vucut biraz dinlensin sonra yine başlarsın

bende aynen yaptığını yapıyorum allaha şükür şimdiye kadar sapıtmadım ama ilk kez bu kadar kararlıyım ondan sanırım... sende sapıtma bak vermemiz gereken çooook kilo var...
inşallah canım rabbim sana da bir melek gönderir ama önce zayıfla hamilelikte ister istemez alıyorsun....
çok sağol canım ,netten baktım diş çıkarırken en önemli belirtilerden diyor her zaman eli orada değil bende ilk önce senin dediğin gibi sandım ama gözledim .
bizde salya falan hiç olmadı ,elleri sürekli ağzında zaten :) yetmiyor bizimkileride istiyor bulaşık falan yıkadıysam bazen kontrol amaçlı bakıyorum nasıl ısırıyor sıpa daha doğru düzgün çıkmadı ama tırtık tırtık :)
o jeli deneyelim olmazsa belki fayda eder.
çünkü gazda herkes zincoyu önerdi bize o fayda etmedi metsil etti
çok teşekkür ederim...
günnaydııııınnnnn ,sen verirsin takılma
günaydın kızlar

günaydınnnnnnn

bugün tartıldım ama dünkü kadar gitmemiş sadece 200 gram gitmiş, belliydi zaten çünkü bugün kalkar kalkmaz yine vücudumda şişlik hissettim sanırım benim regl tarihim yaklaşıyor ve vücut kendince birşeyler yapıyor :) dün tüm gün sebze yememe rağmen giden çok az ... melis ne yaptı acaba?

asumancım ozaman zaman banada oluyor çok dikkat ediyorum bir kaç gün sonra bakıyorum artıdayım canım sıkılıyor ama sanırım oan vücut su topluyor veya ödem filan olmuş oluyor sonra diyetide tartılmayıda bırakıyorum sonra merak ediyorum yemeye başladım diye
daha fazla çıkacağımı düşünerek bir tartılıyorum inanılmaz bir rakamla karşılaşıyorum yani eksiyle onun için pes etme vücudun sana şaka yapıyordur toptan gösterecektir verdiklerini

günaydın kızlar ben bu haftasonu antepteyim. bahanelerim bitmiş olcak 5 aralık itibari ile, ne yazıkki bir türlü motive olamadım.sizlere de o enerjiyi veremedim beni affedin.

birde listeyi yapamayacağım cuma yolda olucam, pzt yaparım tamam mııııı, beyzuşum beni izinli yazarsan harika olur bu hafta

şimdiiiii

gruptaki kaçak(kaçamaklı mı desem) dövüsenler lütfen, toparlanıyoruz kaçamak falan bitiyor,

semiran,

yena,

leah(kayıp bayadır)

asuman

umutt

nevo(nevin)

2011 mart nisan ekibi bi silkinip kendimize gelelim yahuuuuuuu, yeni gelenlerin pozitif enerjilerini alalım, motive olalım. eski yeni hep beraber yeni bir destan yazalımmmm.heyyyoooooooo.....

ben de ben deeee benim de yok kız kardeşim ağbim de ankara da zaten kız kardeş gibi hayatta olmaz napalım arkadaşlarımız kızkardeşlerimiz gibi oluyolarr

tmm hayatım diyorumm güle güle git gel iyi eğlen bizim yerimize de eğlen gelince başlayalım ben de senle gidiyomuş gibi mazeret ürettim yaaa seni öptm dalokiyi öptmmmm

semiran kaçar gidip giyineyim bu arada annem geliyorr ne güzel bişey evde sessiz sedasız oturuyordum şimdi yalnız kalmayacağım yaşasınnnnn

semoşum güneş acınca böyle nasıl diyeyim(istanbulun bu kısmı güneşli şu an) içim kıpır kıpır iştahım sıfır ve enerji doluyum. saat 4 olup kış güneşide gidince tekrar depresif yeme bağımlısı mutlu ortaya çıkıyor. bilemedim nasıl geçecek bu kış.

hehehesevdim ben bunu haklısın canım ne bu böle iradesizlik diz boyu..enerjin yüksek ve bu benide etkiledi hep böle olalım inşallah.

sana şimdiden hayırlı yolculuklar. kafan dağılır değişiklik her zaman için iyidir bişey düşünmeden eğlen ye, gez,sonra geldiğinde yine devam edicez beraber..yaza kadar bu işi bitirmemiz lazım başka yolu yok...

çizim işleri nasıl gidiyor dalokiyle beraber zordur illaki.allah kolaylık versin canım

semirancım maalesef zor oluoyr gerci annemle heP KIZKARDEŞ GİBİYDİM AMA UZAKTA OLUNCADA ARTIK HERSEY ANLATILMIYOR AKLI BENDE KALMASIN DİYE. BENDE BURDA PAYLAŞIYORUM ELŞMDEN GELDİĞİNCE.

YA BU ARADA LEAH UZUN SÜREDİR YOK HABERİ OLAN VARMI?

AYŞEDE YOK BU SIRA KÖTÜ BİŞEY OLMAMIŞTIR İNŞALLAH.

gule gule git gel canim ozliyecegiz seni

canim onceki sayfalarda yazilmis ama bencede belki kulagi agriyor olabilir yada otit olmus olabilir ateside varsa bence ihmal etme eger kulagini surekli elliyorsa

geçmis olsun banuuu dikkat et canim bidahada esine kizip kendini bukadar yorma

ALLAH kabul etsin canim

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
ALLAh im sana ve tum isteyenlere bebis nasip etsin (Amiiiiiiiinnnnnnn)

Amiiiinnnnnn
haklisin semiran çocuk evin nesesi yasam sevinci benim için onlarsiz hayat dusunemiyorum ALLAH im yavrularimizi korusun olmayanlarada nasip etsin (Amiiiiiiinnnnnnnn)

canim bende regl oldum 75.2 olmusum ben yuruyuste yapiyorum belki ondan gitti benden yoksa bendede var hala sislik dert etme bikaçgun sonra sisliklerle beraber daha fazla gider

Son düzenleme:
ne güzel ya güle güle git ve gel inşallah, bizim yerimizede gez ,ye ... antep'e gidilirde yenmez miiiii ......

tamam canım dr a gideriz bu durum devam ederse.... bugün kulağını falan tutmuyor ,ateşide yok inşallah olmaz...

maşallah sana dün ne kadar olmuştun sen? yani ne kadar gitti bugün? off gitsinler ya 80in altını göremeyeceğim sanırım ben, performansım pek parlak değil :) 80i görsem yeter bakalım....

melis canım senden 700 gram daha gitmiş sanırım, sen benden daha başarılısın :) ben yürüyüş yapamıyorum ama sanırım şişliğin sebebinide buldum dün akşam salatayı eşime yaptırdım o da maşallah tuzun içine atmış malzemeleri çok tuzluydu ,tembellikten kalkıp yenidende yapmadım sanırım tuz su tuttu .....

melis canım senden 700 gram daha gitmiş sanırım, sen benden daha başarılısın :) ben yürüyüş yapamıyorum ama sanırım şişliğin sebebinide buldum dün akşam salatayı eşime yaptırdım o da maşallah tuzun içine atmış malzemeleri çok tuzluydu ,tembellikten kalkıp yenidende yapmadım sanırım tuz su tuttu .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…