Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

melis canım senden 700 gram daha gitmiş sanırım, sen benden daha başarılısın :) ben yürüyüş yapamıyorum ama sanırım şişliğin sebebinide buldum dün akşam salatayı eşime yaptırdım o da maşallah tuzun içine atmış malzemeleri çok tuzluydu ,tembellikten kalkıp yenidende yapmadım sanırım tuz su tuttu .....

ya evet ben bütün gün cebbeleşiyorum irademle ama gece olunca pes ediyorum kaçamaklarda bile cebelleşme devam vallaa offffffff
sağlıcakla git ben de liste yapıyorum bebekle ilk gezmemiz bilmediğimiz bir yere bakalım neler olcak
hadi bakalım güzel güzel gez benim yerime de yediklerinden tat çok kaçırma ama kendini de sıkma tadını çıkar
ya ben de oleyim annem yanımda anlatıyorum derdimi ama yaşlandıkça takıntılı olunuyor sanırım annem üzülüyorr ben de artık çok fazla dertlerimden bahsetmiyorum napim arada burda paylaşıyorum apartmanda var bir arkadaşım onla paylaşıyorum geliyor geçiyorr

aminnnnnnn aminnnnnnnnn

hayırlı günler arkadaşlar

sanırım eski düzenime kavuştum. akşamları 8 den sonra yemiyorum sadece yeşilçay ve süt okadar.öğle öğününü atlıyodum şimdi vaktim olmasa dahi bi kaç lokma ekmek zeytin veya peynirle yiyorum öğle öğünümü

geldi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iradem geri geldi çok şükür RABBİME

ve hedefimi belirledim en geç ramazan bayramına 64 kiloyum:122:

Son düzenleme:
melissss mesajım 3 kere çıkmış neyse herkes kaç kilo verdiğini iyice gördü vurgulamışım farkında olmadan....

harika canım ya .bencede öğleni atlama 2 lokmada olsa ye üşeniyorsan nesfit falan ye...
hadi bakalım bayrama ne kaldı ki zaten :) şimdi kaç kilosun?

cuma 85.7 idi kilom.artık haftada bir tartılmaya karar verdim ya kilo veremediysem diye daha az yiyorum.bu da tartıya güzel bi

biçimde yansıyo.arkadaşlar size de tavsiye ederim

canım bana doktorumm soğuk meyve önermişti..dolaptan cıkardığın havuç yada elmayı ver kemirsin demişti bebek cok küçükse filenin içine koyarak ver ama yoksa temiz bi tül corabın içine sararakk ver ..ben tül corak kullanmıştıöö..file alamadığım zamanda...

slm topik arkadaslariiiiiiiiiiimmmmmmmmmm ay ben bugün pek bi mutluyummmmmm yasasin oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyy yihhuuuuuuuuuuu falan diye bagirmak geliyo icimden kizlar sabah tartildim 97 yi de gördüm cok sükür ay ne diycegimi sasirdim resmen ayol insallah böyle böyle kilolar ucar giderde eski fistiklar oluruz simdi cikmam lazim kizlarrr alisveris yapmam lazim hem sporumuda yapmis olurum öptüm hepinizi aksam görüsürüz

cuma 85.7 idi kilom.artık haftada bir tartılmaya karar verdim ya kilo veremediysem diye daha az yiyorum.bu da tartıya güzel bi

biçimde yansıyo.arkadaşlar size de tavsiye ederim

ayy yasemin bende muhakkat hergün tartılıyorumm yukarımı aşağımı diyee...eğer yukarı 100 gr bile cıkmışşsam ..kendimi topluyorumm..tartılmasan ipin ucu kaçmışş gibi hissediyorummmm.....

ayy yasemin bende muhakkat hergün tartılıyorumm yukarımı aşağımı diyee...eğer yukarı 100 gr bile cıkmışşsam ..kendimi topluyorumm..tartılmasan ipin ucu kaçmışş gibi hissediyorummmm.....

karanfil önceleri bende senin gibi her gün tartılıyodum baktım bu işin sonu yok bıraktım.şimdi böylesi daha mantıklı geliyo

arada bi kriz tutuyo (özellikle perşeembe günü) amma velakin sabrediyorum

canım tebrik ederimm ne kadar güzelll...

kızlar pazar günü elimde olan kocaman karnıbaharı ne yapacağımı düşünürken internette bikaç tarif gördüm.hiçbirinde de malzemeler tam değildi bende kafama göre uyarladım.eşimde bende çok beğendik.çocukalr gebe biraz burun kıvırdı ama yediler.

bendeki biraz büyük olduğu için yarım karnıbaharı 1 yemek kaşığı sirke ve biraz tuz koyduğum suda haşladım ama biraz diri kalacak şekilde.yoksa dağılırları heralde.
bi yandan 2 yumurtayı güzelce çırptım.sonra 3,5 yemek kaşığı kepek unu(galeta tavsiye ediliyor ama yoktu) ile çırpmaya devam ettim çırpma teli ile.2 yemek kaşığı sıvıyağ ,1,5 çay kaşığı tuz(tuzu 1 diyordu gerçi ama bize göre iyi oldu),yarım şişe maden suyunuda ekleyip çırpmaya devam ettm.yağlanmış kağıt serdiğim tepsiye haşlanmış karnıbaharları karışıma bulayarak (çiçek çiçek demişlerdi benimki biraz büyük çiçeklerden oluştu) dizdim.kızarana kadar pişirdim.nefis oldu aynı kızartma gibi.hem ortalık batmadı hem de lezzetli oldu.belki biliyorsunuzdur zaten ama benim gibi elinde karnıbahar olup değişik bişi denemek isteyenlere örnek olsun:)))

var bende de ödem neyim bişeyler ama çözemedim gitti hafif kaçamaklarım da oluyor tabii ama onları yiyince yemeklerimden kısıp dengelmeye çalışıyorum kendimce yürüyüşleri de mümkün olduğunca bırakmıyorum ama sonuç yok
tabii pes etmek de asla yok yağlarım pes edene kadar
oleeeey süper ben varım her daim ne güzel olur eski günlerdeki gibi topikce coşalım inşallah sen hele bi git gel bakalım canım
beyzayı da bi arayın sorun ya ben çok merak ediyorum
semiran kaçar gidip giyineyim bu arada annem geliyorr ne güzel bişey evde sessiz sedasız oturuyordum şimdi yalnız kalmayacağım yaşasınnnnn
gözün aydın canım yalnızlık zor tabii anne kız ne güzel birbirinize arkadaş olursunuz

bravo canım bak ne güzel gidiyo kilolar zaten onları yeni aldığın için çabucak gidecekler aynen böyle devam et canım

nevincim bende 3tane kızkardeş var şükür iyi ki doğurmuş annecim
ama biz de burda abla kardeş gibi olduk hele aynı şehirde olsak ben sana da ablalık yapardım
bu arada günüm güzeldi canım simit istiyordu ankarada bi sürü simit sarayı var güzelce 1 simit tabii k içıtırdı kalsik kahvaltı ve çayla yaptık kahvaltıyı azcık da börek yedim ama sonra da dondurmaşimdi yeşil çayımı içiyim akşam da çorba salata oh zararsız atlatırım günü inşallah
gidip gelirken de toplam 1 saat yürüdüm daha gezdiklerimi saymıyorum

ece karnıbaharı çok severim hele de kızartmasını en yakın zamanda alıp yapacağım kendime evde benden başka yiyen yok da

ayy ablacım çok teşekkür ederim saol hep öyle yaklaşıyorsun insanlara zaten seni çok seviyorum bu yüzdennn.

Ablacım bende artık sıkıldım yol alamamktan kendımden bezmış hiisediyorum kendimi bişiler yapmnam lazım lazım yoksa ruh sağlığım bozulacak yaf.. Sabah 6 gibi kalkıp spor yapmaktan başka fikir gelmiyor aklıma aç karnına spor yapmak zararlıymış ama napıyımkı başka vaktim yok...bi akıl verin bana nolurr

nevincim sabah sporun zararlı olduğunu duymadım ben canım hani kan şekerim ani düşer felan dersen hafif atıştırısın meyve ve süt veya k flakes ve süt olabilir sonra yaparsın sporunu canım ben ne zaman denk gelirse o zaman yapıyorum valla kafama göre

başka vakit bulamadım ablacım akşam zaten 6,30 bazen 7de evde oluyorum yemekti filan derken ee eşimlede bi akşam görüşüyorum Aslında halimde olmuyor.
Sabah erken kalkmak zaten faydalı ezanla birlikte kalkmak en güzeli olucak. Dediğin gibi yapıyım ben hatta kara üzüm kurusu yerim halsizliğime iyi geliyor.bismillah deyip başlıcam yeter artıkın

inşallah iyi gelir sana canım yarım saat bile yeter bence haftada3 günle felan başla olmazsa daha sonra çoğaltırsın
hadi bismillah ablacım başla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…