ya evet ben bütün gün cebbeleşiyorum irademle ama gece olunca pes ediyorum kaçamaklarda bile cebelleşme devam vallaa offffffffsemoşum güneş acınca böyle nasıl diyeyim(istanbulun bu kısmı güneşli şu an) içim kıpır kıpır iştahım sıfır ve enerji doluyum. saat 4 olup kış güneşide gidince tekrar depresif yeme bağımlısı mutlu ortaya çıkıyor. bilemedim nasıl geçecek bu kış.
hadi bakalım güzel güzel gez benim yerime de yediklerinden tat çok kaçırma ama kendini de sıkma tadını çıkarsağlıcakla git ben de liste yapıyorum bebekle ilk gezmemiz bilmediğimiz bir yere bakalım neler olcak
ya ben de oleyim annem yanımda anlatıyorum derdimi ama yaşlandıkça takıntılı olunuyor sanırım annem üzülüyorr ben de artık çok fazla dertlerimden bahsetmiyorum napim arada burda paylaşıyorum apartmanda var bir arkadaşım onla paylaşıyorum geliyor geçiyorrhehehesevdim ben bunu haklısın canım ne bu böle iradesizlik diz boyu..enerjin yüksek ve bu benide etkiledi hep böle olalım inşallah.
sana şimdiden hayırlı yolculuklar. kafan dağılır değişiklik her zaman için iyidir bişey düşünmeden eğlen ye, gez,sonra geldiğinde yine devam edicez beraber..yaza kadar bu işi bitirmemiz lazım başka yolu yok...
çizim işleri nasıl gidiyor dalokiyle beraber zordur illaki.allah kolaylık versin canım
semirancım maalesef zor oluoyr gerci annemle heP KIZKARDEŞ GİBİYDİM AMA UZAKTA OLUNCADA ARTIK HERSEY ANLATILMIYOR AKLI BENDE KALMASIN DİYE. BENDE BURDA PAYLAŞIYORUM ELŞMDEN GELDİĞİNCE.
YA BU ARADA LEAH UZUN SÜREDİR YOK HABERİ OLAN VARMI?
AYŞEDE YOK BU SIRA KÖTÜ BİŞEY OLMAMIŞTIR İNŞALLAH.
gule gule git gel canim ozliyecegiz seni
canim onceki sayfalarda yazilmis ama bencede belki kulagi agriyor olabilir yada otit olmus olabilir ateside varsa bence ihmal etme eger kulagini surekli elliyorsa
geçmis olsun banuuu dikkat et canim bidahada esine kizip kendini bukadar yorma
ALLAH kabul etsin canim
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
ALLAh im sana ve tum isteyenlere bebis nasip etsin (Amiiiiiiiinnnnnnn)
Amiiiinnnnnn
haklisin semiran çocuk evin nesesi yasam sevinci benim için onlarsiz hayat dusunemiyorum ALLAH im yavrularimizi korusun olmayanlarada nasip etsin (Amiiiiiiinnnnnnnn)
canim bende regl oldum 75.2 olmusum ben yuruyuste yapiyorum belki ondan gitti benden yoksa bendede var hala sislik dert etme bikaçgun sonra sisliklerle beraber daha fazla gider
hayırlı günler arkadaşlar
sanırım eski düzenime kavuştum. akşamları 8 den sonra yemiyorum sadece yeşilçay ve süt okadar.öğle öğününü atlıyodum şimdi vaktim olmasa dahi bi kaç lokma ekmek zeytin veya peynirle yiyorum öğle öğünümü
geldi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iradem geri geldi çok şükür RABBİME
ve hedefimi belirledim en geç ramazan bayramına 64 kiloyum:122::122::122::122:
KIZLARRRR YARDIMMMMM
özellikle deneyimlisiniz diye size soruyorum benim bebiş diş çıkarıyor zor bir süreç ,sanırım çok ağrıyor sürekli kulağını çekiyor ,bana jel ve şurup dışında önerebileceğiz doğal bir yöntem var mı? onları kullanıyoruz zaten ama sık kullanamadığımız için doğal birşeyler olsun istiyorum varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim.....
cuma 85.7 idi kilom.artık haftada bir tartılmaya karar verdim ya kilo veremediysem diye daha az yiyorum.bu da tartıya güzel bi
biçimde yansıyo.arkadaşlar size de tavsiye ederim
ayy yasemin bende muhakkat hergün tartılıyorumm yukarımı aşağımı diyee...eğer yukarı 100 gr bile cıkmışşsam ..kendimi topluyorumm..tartılmasan ipin ucu kaçmışş gibi hissediyorummmm.....
slm topik arkadaslariiiiiiiiiiimmmmmmmmmmay ben bugün pek bi mutluyummmmmm yasasin oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyy yihhuuuuuuuuuuu falan diye bagirmak geliyo icimden kizlar sabah tartildim 97 yi de gördüm cok sükür ay ne diycegimi sasirdim resmen ayol insallah böyle böyle kilolar ucar giderde eski fistiklar oluruz simdi cikmam lazim kizlarrr alisveris yapmam lazim hem sporumuda yapmis olurum öptüm hepinizi aksam görüsürüz
var bende de ödem neyim bişeyler ama çözemedim gitti hafif kaçamaklarım da oluyor tabii ama onları yiyince yemeklerimden kısıp dengelmeye çalışıyorum kendimce yürüyüşleri de mümkün olduğunca bırakmıyorum ama sonuç yokasumancım ozaman zaman banada oluyor çok dikkat ediyorum bir kaç gün sonra bakıyorum artıdayım canım sıkılıyor ama sanırım oan vücut su topluyor veya ödem filan olmuş oluyor sonra diyetide tartılmayıda bırakıyorum sonra merak ediyorum yemeye başladım diye
daha fazla çıkacağımı düşünerek bir tartılıyorum inanılmaz bir rakamla karşılaşıyorum yani eksiyle onun için pes etme vücudun sana şaka yapıyordur toptan gösterecektir verdiklerini
oleeeey süper ben varım her daim ne güzel olur eski günlerdeki gibi topikce coşalım inşallah sen hele bi git gel bakalım canımgünaydın kızlar ben bu haftasonu antepteyim. bahanelerim bitmiş olcak 5 aralık itibari ile, ne yazıkki bir türlü motive olamadım.sizlere de o enerjiyi veremedim beni affedin.
birde listeyi yapamayacağım cuma yolda olucam, pzt yaparım tamam mııııı, beyzuşum beni izinli yazarsan harika olur bu hafta
şimdiiiii
gruptaki kaçak(kaçamaklı mı desem) dövüsenler lütfen, toparlanıyoruz kaçamak falan bitiyor,
semiran,
yena,
leah(kayıp bayadır)
asuman
umutt
nevo(nevin)
2011 mart nisan ekibi bi silkinip kendimize gelelim yahuuuuuuu, yeni gelenlerin pozitif enerjilerini alalım, motive olalım. eski yeni hep beraber yeni bir destan yazalımmmm.heyyyoooooooo.....
gözün aydın canım yalnızlık zor tabii anne kız ne güzel birbirinize arkadaş olursunuzsemiran kaçar gidip giyineyim bu arada annem geliyorr ne güzel bişey evde sessiz sedasız oturuyordum şimdi yalnız kalmayacağım yaşasınnnnn
slm topik arkadaslariiiiiiiiiiimmmmmmmmmmay ben bugün pek bi mutluyummmmmm yasasin oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyy yihhuuuuuuuuuuu falan diye bagirmak geliyo icimden kizlar sabah tartildim 97 yi de gördüm cok sükür ay ne diycegimi sasirdim resmen ayol insallah böyle böyle kilolar ucar giderde eski fistiklar oluruz simdi cikmam lazim kizlarrr alisveris yapmam lazim hem sporumuda yapmis olurum öptüm hepinizi aksam görüsürüz
var bende de ödem neyim bişeyler ama çözemedim gitti hafif kaçamaklarım da oluyor tabii ama onları yiyince yemeklerimden kısıp dengelmeye çalışıyorum kendimce yürüyüşleri de mümkün olduğunca bırakmıyorum ama sonuç yok
tabii pes etmek de asla yok yağlarım pes edene kadar
oleeeey süper ben varım her daim ne güzel olur eski günlerdeki gibi topikce coşalım inşallah sen hele bi git gel bakalım canım
beyzayı da bi arayın sorun ya ben çok merak ediyorum
gözün aydın canım yalnızlık zor tabii anne kız ne güzel birbirinize arkadaş olursunuz
bravo canım bak ne güzel gidiyo kilolar zaten onları yeni aldığın için çabucak gidecekler aynen böyle devam et canım
nevincim bende 3tane kızkardeş var şükür iyi ki doğurmuş annecim
ama biz de burda abla kardeş gibi olduk hele aynı şehirde olsak ben sana da ablalık yapardım
bu arada günüm güzeldi canım simit istiyordu ankarada bi sürü simit sarayı var güzelce 1 simit tabii k içıtırdı kalsik kahvaltı ve çayla yaptık kahvaltıyı azcık da börek yedim ama sonra da dondurmaşimdi yeşil çayımı içiyim akşam da çorba salata oh zararsız atlatırım günü inşallah
gidip gelirken de toplam 1 saat yürüdüm daha gezdiklerimi saymıyorum
ece karnıbaharı çok severim hele de kızartmasını en yakın zamanda alıp yapacağım kendime evde benden başka yiyen yok da
mutlaka denemelisin gerçekten çok güzel oluyor.bende hep haşlayıp yiyordum çocuklar sevmiyor diye bir alternatifim olmuş oldu.
nevincim sabah sporun zararlı olduğunu duymadım ben canım hani kan şekerim ani düşer felan dersen hafif atıştırısın meyve ve süt veya k flakes ve süt olabilir sonra yaparsın sporunu canım ben ne zaman denk gelirse o zaman yapıyorum valla kafama göre
başka vakit bulamadım ablacım akşam zaten 6,30 bazen 7de evde oluyorum yemekti filan derken ee eşimlede bi akşam görüşüyorumAslında halimde olmuyor.
Sabah erken kalkmak zaten faydalı ezanla birlikte kalkmak en güzeli olucak. Dediğin gibi yapıyım ben hatta kara üzüm kurusu yerim halsizliğime iyi geliyor.bismillah deyip başlıcam yeter artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?