Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim toplamda 1.600 gitti iyi gidiyor bugun meyve gunum zorlaniyorum pek meyveci degilim (zorla yiyorum)yarin guzel geçeck gibi tavuk yapmayi dusunuyorum

melissss mesajım 3 kere çıkmış neyse herkes kaç kilo verdiğini iyice gördü vurgulamışım farkında olmadan....

insallah hep boyle gitsin kilolar gitsin gitsinde gelmesinler (Amiiiiinnnnnn)

ellerine saglik eminim guzel olmustur bende severim karnibahari brokoliyi de çok severim (gerçi bi meyvelerle aram yok)onun disinda herseyi severim pis bogazim ben ya

Selam kizlaarr oku oku bitmedi ya ne guzel seymis aktif bir topigin uyesi olmak

ben karnabahara bayilirim. ya haslayip yiyorum ya da brokoli iile beraber graten yapiyorum. ama bu tarifi aninda not ettim hemen bu aksam denemeyi dusunuyorum :)) sagol canim paylastigin icin

ay ilknur icimi actin ben de neredeyse simdi cikip yihuuu diye bagiricam ofiste tebrik ederim canim basarilarinin devamini dilerim bir de seni motive eden neyse ben de ondan istiyorum

ayy darisi basima ya ben de 1.5 haftalik cozutmadan sonra bugun ilk kez dikkat etmeye basladim ama eski yuksek motivasyon ucup gitmis bile. nasil geri gelicek bilmiyorum cok uzuluyorum.. var mi bir ipucu sen nasil basardin?

hah iste benim ruh halimi de aciklamissin.. yazin kolay da iste kisin cok zor diyet spor falan hepsi ( ben de cok durgun tembel ve usengec oluyorum kislari malesef. ama o zinciri bu yil kirmam lazim onumuzdeki yaza fistik olmak istiyorum

hosbulduk canim amin hepimiz hedefimize bir an once saglikli bir sekilde ulasiriz umarim. ben psikologum evet ama malesef kendime care olamiyorum bu konuda. belki topikte baskalarina olurum :)) yeme bozuklugu sebepleri kisiden kisiye cok farkediyor o yuzden ortaya genelleme yapamiyorum malesef.. baslangic farkli ama gidisat hep ayni hepimizde

asuman abla sen lelie nin hangisini yapiyorsun? baya degisik videolari var yag yakmaya yariyan falan falan.....
ismini verebilirmisin bi ben degistirmek istiyorum yaptigimi benim yaptigim 15dk lik bisey sIkIldm hareketlerinden
bide ben bulmadim baska yerde kk daki videodan yapiyordum digerleri çook kisa gicik oluyo surekli basa al yap
sen bana yazarmisin? hangisini yaptigini ben bi arastiriyim
simdiden tesekkur ederim

Son düzenleme:
inşallah iyi gelir sana canım yarım saat bile yeter bence haftada3 günle felan başla olmazsa daha sonra çoğaltırsın
hadi bismillah ablacım başla bakalım

inşallah saol canım benim..senin kadar olamasakta belki ucundan yakalarız.

bende cıkayım artıkın bugün imalat izinli zaten ben tek başıma takılıyorum.allaha emanet ol.

herkesi öptüm

canım bende2 3 ve 5 mil var daha çok 3 ve 5 mil olanını yapıyorum ben ençok da 5 mil olanını bazen bitiriyorum bazen yapabildiim kadar yapıyorum tamamı 1 saati geçiyor 3mil de 45 dk sürüyor canım ben VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsıfla diyebi site var ordan indirmiştim yanlış hatırlamıyorsam ama sen leslie sansone küçültülmüş linkler diye bi arama yap bakalım

Mutlu canim gule gule git gel gidipte gezmemek gezip gorupte yememek olmaz(gez,gor,ye guzel mamalari) ama dondugunde eski azimli mutlu istiyoruz senin azmine hayrndim verdiginiz kilolari okudukça heveslenerek girmistim araniza insallah eski gunlerine doneceksin ve yilbasina 85 yada 85 alti ile gireceksn olmaz diye bisey yok ALLAH in izniyle hersey olur daha 1ay var en kotu ihtimal 3kilo versen yine guzel valla senin azmin gelsin bi 3 kiloda neymis fazlasini verirsin inaniyorum ben

çıkıyordum yazını gördüm. evet gururlanmak gibi olmasında topiğimiz çok aktiftir

ara ara sana danışırız artık bu psikolojimiz nasıl bi şeydirki elalem yeme içmeden kesilirken biz durmadan yiyoruz stresle beraber...
bunun bir hastalık olmasından korkuyorum açıkcası...

hep beraber motive olup kiloları vermek dileğiyle.

inşallah saol canım benim..senin kadar olamasakta belki ucundan yakalarız.

bende cıkayım artıkın bugün imalat izinli zaten ben tek başıma takılıyorum.allaha emanet ol.

herkesi öptüm

neden olmayasın beni geçersin bile canım ben 35 den sonra kilo vermek zormuş diye duyardım hep ama bak işeki ben 36 yaşında verdim bu kiloları
sen de Allah a emanet ol canım kolay gelsin

saol ablacim bi arastiriyim ben kk dakini yapiyordum 15dk suruyor 3kez yapiyordum 45dkya tamamlamak için

senin yaptigin 5mil burning walk 5mil galiba (yazdim ama ismini yasakmi bilmiyorum)ben uzun bulamadim biserde hep kisa kisa
neyse braz daha arastiriyim

cuma 85.7 idi kilom.artık haftada bir tartılmaya karar verdim ya kilo veremediysem diye daha az yiyorum.bu da tartıya güzel bi

biçimde yansıyo.arkadaşlar size de tavsiye ederim
ben bu ara her gün tartılıyorum ....
canım onuda veriyorum ,aaa filenin yerine çorap hiç aklıma gelmemişti sağol kullanmadıklarım var yıkarım veririm olmazsa....
süpersin inşalah hep böyle gider...
ayy yasemin bende muhakkat hergün tartılıyorumm yukarımı aşağımı diyee...eğer yukarı 100 gr bile cıkmışşsam ..kendimi topluyorumm..tartılmasan ipin ucu kaçmışş gibi hissediyorummmm.....
bende sendenim azcık fazla görsem durrrrrrrrrr diyorum :)
hımmm güzele benziyor denemek lazım.....
bende sabah vücut daha çok kalori yakar diye duymuştum inşallah öyle olur gider senin kilocuklar ama sen sabah kalkabilecek miisn? zor olmasın...

senin iyi gitti canım ya benim 1000 gram gitti
meyve günüm benim yarın ben yanlış mı yapıyorum ya

canım benim oğlum 11 aylığı bugün itibarile bitirdi. yaşına gün sayıyoruz. lesliyi diyetcenter da bulabilirsin ben ordan indirdim.

ece canım benim oğlum 6 aylıkken dişleri görünmüştü. yanlış anlama ama annesinin üstüne titrediği hiçbir çocuk açlıktan ölmez. çocuk için yemeği işkenceye çevirme. mutlaka yemek için ağlayacaktır. sen yemek yerken yanına al. yediklerinden ister mutlaka. benim oğlum öyle yapıyordu. eskiler süt veriyormuş haklısın. protein değeri yüksek olduğu için vücut tarafından emilemiyor inek sütü o yüzden sulandırarak ver canım.

ceco canım geçmiş olsun aman dikkat et. uykusuzmuydunda öyle oldu?

bugün apartmanda gün vardı. geç kahvaltı yaptım hafif atıştırdım gittim. gezmede de 4 tane mercimek köfte ve 1 tane yufka börek yedim. akşama balık var. şimdiden afiyet olsun.

selam kızlar nasılsınız ..ben her sabah b-fite gittiğim halde kilolar beni bırakmıyor yaptığım ufak kaçamaklar yüzünden zaten haftaya son bir daha gitmeyeceğim çocukla zor oluyor her sabah 10 yada 1030 civarı gitmeye çalışıyorum annem bana geliyor naza bakmak için yada nazı giydirip yanıma alıyorum öğleye kadar hiçbirşey yapamıyorum her işim kalıyor ,en iyisi leslie yapmak işlerim bitiğizaman...

sende guzel vermissin ama tuzlu yedigin için odem olmus uzulme persembeye kadar gider ben yarinida yaparim ama persembe gunu esim evde beraber kahvalti faan derken tutamayabilirim kendimi oyuzden bugun ve yarinda sabretmem gerek persembeden umutsuzum (yeme konusunda) bakalim kismette ne kadar varsa okadar gider
persembe fazla tozutmamak için arkadasla pazara gitmeyi dusunuyorum kizi esime birakip hatta arkadasi ayarladim gibi yuruyerek gidip gelicez(spor olsun diye) en azindan yesemde artiya geçmem gibi çunki pazar uzak git gel 3 saati bulur havada soguk ohhh biyandan usuruz biyandanda vucut kendini isitmaya çalisirken kalori harcar

ne guzel masallahbenim kizda yurumeye basladi yasina yeni girdi
bi bakiyim insallah bende bulabilirim bendeki video 15dk kisa ve SKILDIM ayni seyden

bencede leslie en iyisi disari çikamadigin zamanlarda
can simidi gibi bisey
bende tekrardan duzenli olarak yapicam kafaya koydum yine

Son düzenleme:

tabi aslında 1 haftada verdiğimi 2 günde verdim ama diyetin adı böyle olunca insan daha fazlasını bekliyor :) hem ben ilk yaptığımda 4,5 kilo vermiştim sanırım onu istiyorum ama dedim ya 80i görsem yetecek.... sen perşembe yesende yürüyüş yapacağın için fark etmez bayağı uzakmış gideceğin yer ... sen yinede cuma günkü tartıyı düşün ve çok kaçırma hem cumaya ne kaldı :))) aslında bende dışarı çıkabilsem ne güzel olur hem soğuktan fazla kaloride cabası ama bebiş var hasta olursam onada bulaştırırım diye korkuyorum, yakında spora başlayacağım az ya da çok bana yettiğince başlayacağım bakalım....

canımya zaten 7 de kalkıyorum 1 saatte fedakarlık yapıcam kendım ıcın allahtan eşmde uykuyu sevmıyor zaten koşa koşa kahvaltı yapmayı sevmıyor ole uzun uzun yapar sabah

ya birde baya kilo verdin nedne bu kadar takıyorsun hem sağlıksız yaptığın hemde stres yaptıkça canım kılolar gıtmuyor bı cogumuz bunu yasadık burda.kolay gelsin sanaa

okuyunca yorum yapmadan gecemedım cunku güniçinde küçük sandıgımız o kaçamakların maalesef toplmda 1 öğün kalorisini geçiyor vede boşa gidiyor emekler kendımde yaptım bunu.lesliye başlıcam bende yeniden.

Trulyscrumptious kendime söz verdim 78 kilo olana kadar 8 den sora bişi yemicem diye

ancak bi misafir gelir veya ben gidersem azar azar yerim dedim.ilk hedef 78 sonra 68 sora 64 .

İNŞAALLAH başarılı olucam. yoksa bu irade pek sık uğramıyo yolunu pek bi gözletiyo meret

Son düzenleme:
süpersin ilknurcum süperrr alkışlıyorum seni canı gnülden devamını diliyorumm
tşk ederim asumanımm geldi annem geldiiiii şimdi uyuyor yanımda ne güzel bir duygu arada bana bakıyor arada uyuyorr ne sevimliiiii

saat 7de kalkmak yerine akşam yapsan olmuyor mu?
evet yaptığım sağlıklı değil ama ne bileyim işte 5 günde 5 kilo deyince ve aç kalmana rağmen böyle gidince insan takıyor, tabi 16-17 kilo verdim doğru diyorsun, stres yaptıkça gitmiyor ve ben stres yapıyorum ya zaten bugün 3. gün bitti kaldı 2 gün yani çoğu gitti yarın daha rahat olur meyve günü ya güzel geçer.....

çok tatlı yaa öp anneciğinin yanaklarını ellerini bakim benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…