Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrr ben geldimmmmmm

Ya bana ne oluyor anlamıyorum yine tansiyonum yerlerde ve devamlı midem bulanıyor hatta bir ara istifrağ ettim :26:
Eşim bu ara çok tuzsuz yiyorsun o yüzden düşüyor tansiyonun diyor ama ben ondan olduğunu sanmıyorum.
Bir yerde bir yanlışmı yapıyorum acaba?

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar Umarım çok güzel vakit geçirir iyice motive olup geri dönersin
Aman listede iki gün geç oluversin takma kafana

Harikasın canım inşallah bundan sonra hep böyle devam edersin :122: Darısı bizlerin başına

ceco canım geçmiş olsun aman dikkat et. uykusuzmuydunda öyle oldu?

Valla bende anlamadım canım evet bu ara geç yatıyorum ama ona görede geç kalkıyorum :26:
Bakalım bir iki kere daha böyle olursa doktora giderim herhalde.

Kızlar merhaba :))
İki gündür giremedim, gerçi kimse merak edip sormamış ama anlatayım neler oldu :) (Araya da sitemimi sıkıştırırım böyle)

Pazartesi günü gidip aile danışmanı ile görüştük. Aile danışmanı dediğim, aile ilişkileri, çocuk ve ergen konusunda çalışan bir psikolog malum. Ama çevreye karşı "öyle en ufak şeyde psikologlara koşturan biri" etkisini yaratmak istemediğimden böyle söylemeyi tercih ettim. Hatta kızımın okulu ile ilişkilendirdim olayı, aile danışma merkezi filan dedim :)) Tabii sizlerden bir şey saklamadığım için açıkça söylüyorum. Neyse gittik; öyle süper geçmedi, ben de elindeki sihirli değnekle bir günde her şeyi düzeltmesini beklemiyordum tabii ama 1 saat pıt diye bitti :) Çok soru sordu, tarzını sevdim aslında sorduğu sorularla sorunu da çözümü de bize söyletiyor. Temel sorunun otorite eksikliği olduğunu söyledi (kızım için) devam edip 1-2 seans daha gideriz sanırım. Domino etkisi ile bir şey düzelince hayatımızda pek çok şeyin düzelmesi fikrini sevdim. Sonraki görüşmeye çocuklarla gideceğiz.

Görüşmeden sonra eşimle hastaneye gittik, eşimin beli tutulmuştu, ağrısı çok artmış yürüyemez haldeydi. Muayene-iğne işlemleri olurken ben de kötüleştim. Zaten midem kötüydü, bacaklarım sızım sızım sızlıyor, eve zor attım kendimi. Eşim gitti yattı çocukların ikisi de bana kaldı. İlk 2 saat idare ettim, ilacın etkisi ile, sonra çok feciydi ama ateşim 39 civarındaydı, gece çok zor geçti. Baygın gibi yattım, minik oğlum da kendi kendine takıldı yavrum :) Sabaha kadar ateşim vardı, ara ara ateş düşürücü aldım. Toplam 18-19 saat de uyudum. (Arada kızı okula yolladım tabii) Sağlıktan değerli bir şey yok vallahi :)

Bugün gittim babamla konuştum. Biraz kırdık soğukluğu. Yarın da yolcuyum. Geçtiğimiz haftalarda "kendime seyahat programı yapmaya çalışıyorum" diyordum. Eşim iş seyahatine gidecekti ortağı ile, ikna ettim hepsini biz eşle de dahil olduk programa. Sonra bu hafta bu aile içi tartışmalar olunca vaz geçer gibi oldum gitmekten hiç hevesim kalmadı çünkü, ama biletler filan alınmıştı iptal edemedik. Fransa (Strasbourg) ve Almanya (Sttutgart) gideceğiz. Cumartesi akşamı dönüyoruz, bu hafta bildirim yapmayacağım.

**Bu şehirleri bilen varsa bana tavsiye iletsinler lütfen, pek de turistik yerler değil galiba :))

kizlar ikinize de cok gecmis olsun dikkat edin kendinize
ben de hastaligi yeni atlattim umuttcugum 4 gun atesimi dusuremedim hayatimda hic bu kadar uzun ateslenmemistim. atlattim diye seviniyorum odumu patlatmisti cunku.. sen de umarim en kisa zamanda iyilesirsin.
ceco dusuk tansiyon yuksek tansiyondan iyidir.. yine de berbat bir his biliyorum. diyetteyken bazen oluyor boyle seyler demek birseylerin dengesini bozuyoruz. tatliyi tuzluyu tamamen kesmemek lazim dengelemeden olmuyor iste gidiyor saglik elden hizli kilo vericez diye (

nasıl katılıyoruz bende katılmak istiyorum nasıl oluyor yardımcı olabilirmisin
İki gündür giremeyince rötarlı cevaplıyorum, bilmem görür müsün?
Listeyi "Dolakaysmom" arkadaşımız tutuyor, her Cuma kilo bildirimi yaparken spor bildirimi de yapıyoruz, o hafta ne kadar spor yaptığımızı dakika olarak belirtiyoruz. İki hafta düzenli bildirdikten sonra listeye alınıyor, en az 180 dakikayı tamamlamayı hedefliyoruz, ilk üçe girenler kraliçe ve prensesler olarak tebrik ediliyorlar. Alışveriş, ev işi vb. hareketler spor sayılmıyor ve düzenli yapma şartı da var, durup durup son gün yaptığın spor da sayılmıyor yani :)) Unuttuğum bir şey varsa arkadaşlarım tamamlarlar :) Umarım kalıcı olur, hedefine ulaşırsın :)
Umuttt,annenle görüşmen çok iyi geçecektir eminim..
Gerçek ismin olduğunu tahmin etmiştim.:)
aptala malum olur derler ya o misal sanırım..:)

Canım, pek ferahladım sayılmaz; babam kendi doğrularından başka doğru kabul etmediği için konuyu uzatmadım. "Özeleştiri yapalım" dedi ama ben 1-2 cümle söyleyince bile hemen bozuldu, ben de çark ettim, bundan sonrasına dair paylaşımda bulunduk. Gene de iyi oldu tabii.
Ben de bir tahminde bulunayım o zaman: Yena baş harflerden oluşan bir rumuz mu? Senin ismin de çok güzel ama ben sana Yena demeyi seviyorum. Eskiden beri arkadaşlarıma onlara özgü isim takmayı severim ben :)

Yazalım hayatım yazalımmm. Geç bile kaldık :))

Sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Ateş çok kötü gerçekten, vücudu kırılıyor insanın. Gerçi bugün iyiyim, ateşim çıkmadı en azından, umarım oralarda da hortlamaz hastalığım...

Son düzenleme:
Yenacığım; sonradan gelen düzeltme: Mesajı göndedim sonra hemen fark ettim, tahminim doğru olamaz. Çocukların isimlerini de biliyorum çünkü. Teorim çöpe gitti :)

Ama bir şeyin kısaltması değil mi?

Son düzenleme:

umut geçmiş olsun, ve iyi yolculuk. ben de antepe gideceğim eşimin şapsallığı yuzunden 1 günlüğüne ama neyse şehrin merkezini gezeriz baharat falan alır geliriz.

yokluğunu ben anlamadım çünkü kendi derdime düşmüştüm.hastane çizmeye çalışıyorum bebekle evde yalnızım saat 9 dan sonra uyursa ki hala uyumadı oturup 2-3 kadar çalışıyorum. pek giremiyorum neyazıkki. terapinin böyle mi denir tam bilemiyorum işe yarayacağına eminim en azından tarafsız ve eğitimli bir gözle değerlendirilmek ve öneri almak herzaman iyi. hayırlısı olsun.

ben de annemdem yardım istedim ablamın ve abimin çocuklarına aylarca bakmıştır. ama baya bir mırın kırın etti ben de önemli değil sen keyfine bak sözleri ile kapattım teli.

Son düzenleme:
hadi öpücükler ben dalayım hayalimdeki binanın koridorlarına inşallah verimli geçer. uyudu şükür adam da yok çalışmak için engel kalmadı.

bir sirkülasyon çıksın minik bir maket yaparım belki

Mutlucuğum sana da iyi yolculuklar. Bu arada ben de sana hayırlı olsun demeyi atladım galiba Geçen gün yazacaktım, koşulları netleştirdin mi diye, bizim iş adamları "konuşuruz" "hallederiz" laflarına bayılırlar malum :) Ben de senin gibi yüzyüze pazarlık işlerini (eğer kişisel konudaysa) fazla beceremem ama yazılı durumlarda süperimdir :)) Sen de bir teklif yollasan, hem çalışma şartlarını da yazsan (sonradan düzeltmeler, avans vb.) olur mu acaba? Belki böylece adı konur :)

Sen Antep'te daha uzun kalacaksın zannediyordum, bir günlüğüne bile olsa değişiklik değişikliktir. Daha önce de yazmıştım, İmam Çağdaş'da yemeden gelinmez derler :))

Çocukla çalışmak çok zor, ben de metin yazarlığı yaparken deliriyordum. Ama ben hem hatır işi yapıyordum, hem de en uzun iş 2-3 gün sürüyordu. Bazıları 1 saatlik işlerdi.Seninki daha zor. Aslında çevrende bir genç kız olsa, bir kaç saatliğine Dalokay'a ablalık yapıp oyun oynatsa, hem kız harçlığını çıkarır, hem sen biraz rahat edersin hem oğluşa da değişiklik olurdu.

umutcum sitemini sevsinler senin
ama haklsın gönül umduğu yere küsermiş aslında yokluğunuz hemen farkediliyor ama her zaman dile gelmiyor işte
aile danışmanıyla görüşmek iyi gelmiş sanırım en azından rahatlamışsın biraz
güle güle git gel bakalım gez bi güzel ayrıca da geçmiş olsun inşallah geçmiştir de oralarda sıkıntı olmaz canım sana

mutluuu sana da iyi yolculuklar canım

cecom geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak

Sağolasın canım :) Görüşme sandığım kadar rahatlatmadı aslında ama hoşuma gitti, yeni bi bakış açısı getirmesi bile yeter. Bir sefer daha gideceğim sonra gider miyim bilmem :))

Son düzenleme:
Sağolasın canım :) Görüşme sandığım kadar rahatlatmadı aslında ama hoşuma gitti, yeni bi bakış açısı getirmesi bile yeter. Bir sefer daha gideceğim sonra gider miyim bilmem :))

olsun canım en azından aklında kalmaz gitmeseydin kafana takılır kalırdı

geçmis olsun canim ve iyi yolculuklar gule gule git gel

canım çok geçmiş olsun geçmedi demek hala, yemeklerini çok tuzsuz yeme o zaman yavaş yavaş azalt allah korusun ya diakkat et ne olur...

sitem etmekte haklısın :) ben seni hep merak ediyorum gözlerim arıyor ama yazmak aklıma gelmedi :)
demek gittiniz çok iyi olmuş en azından bir uzmanın gözünden neler oluyor anlarsınız. hem beğendimde demişsin hayırlısı olsun bakalım
çok geçmiş olsun canım ya ikinizde hastasınız demek ,allah şifa versin
hımm babayla ara düzeldi demek ne güzel.
eşini kandırdın sende gidiyorsun öyle mi :) ne güzel gez toz gel bakalım ,güle güle git ve gel ,iyi eğlenceler sana....

bakalım yarına ne çıkacak kilom şimdiden merak ediyorum, bugün -200den sonra pek fazla birşey ummuyorum ama neyse, ben bu -200ü geçen 1 haftada vermiştim nankörlük etmeyeyim :)

Tekrar ben geldim

Eşim sonunda halime dayanamadı ve beni hastaneye götürdü zorlada olsa.
Eski Vakıf Gurebba yenilenmiş hatta adıda değişmiş ama ben çok beğendim tertemiz ve doktorda şansımıza çok güzel ilgilendi okadar kalabalık olmasına rağmen
Tansiyonumu ölçtü ve o an tansiyonum büyüğü 9 küçüğü 4 tü. Hemen kan aldırdı ve yaklaşık 45 dakika sonra sonuçu aldık ama görünürde birşey yok dedi. Tabi o arada tembihledi tatlı birşeyler ye yada meyve suyu iç diye.
Çok şükür şu an çok daha iyiyim Allah herkese şifa versin... Amin...

Evet canım onuda doktora söyledim 3 aydır şekeri ve tuzu tamamen kesmiştim. Yağıda çok çok aza indirmiştim ve bunları söyleyince zaten büyük ihtimalle sebebi odur arada da olsa tuzlu yada tatlı vucudununda ihtiyacı var tamamen kesersen dengen bozulur dedi oda. Hatta eşimde kızdı kendi kendini hasta edip benimde ödümü koparıyorsun bundan sonra az da olsa tuz ve şeker tüketeceksin diye

cecom geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak

Çok sağ ol canım geçti gibi birşey zaten. Şu an tansiyonum büyük 11 küçük 7 oldu da hastaneden eve döndük şükür.

canım çok geçmiş olsun geçmedi demek hala, yemeklerini çok tuzsuz yeme o zaman yavaş yavaş azalt allah korusun ya diakkat et ne olur...

Yok güzelim iki üç gündür çektiğimi ben biliyorum zayıflamak uğrunada olsa tamamen kesmek hataymiş ve bende karar verdim biraz daha yavaş gitsin yeterki tansiyonla uğraşmim. Şu an tansiyonum çok daha iyi ama o ani düşüş yüzünden başımda oluşan ağrı hala var hafif de olsa. Aman diyim sizler tamamen kesmeyin şekeri ve tuzu. Özellikle tuz çok önemliymiş vucudun dengesi için

canım özeline yazdım ben indirdiğim linki ve nasıl indirileceğini.bende en çok 5 mil yapıyorum en hızlı olanı bu 1 saati az geçiyor bide 3 millik olanı o da 45 dk.çok güzel toparlıyor.

neden olmayasın beni geçersin bile canım ben 35 den sonra kilo vermek zormuş diye duyardım hep ama bak işeki ben 36 yaşında verdim bu kiloları
sen de Allah a emanet ol canım kolay gelsin

ayyy yaşımızda yakınmış baya.bende 33 yaşındayım.senin kocaman kızın olunca bilemeiştim yaşını.resimlerden genç görünüyorsun zaten ama kaç yaşında oldu çocuklar???

haklısında biraz kuruntu yapıyorum işte.bebişim 3,5 ay önce 8 kilo idi.şimdi 8,750 olmuş(( bu benim diyet yaptığım dönemde aldığı kilo.dr da bi sürü öğüt verdi.bi ara güzel yiyor bi ara ağzını açmıyor.bilemedim yani...emmeye her zaman istekli ve bende artık eskisi gibi süt yok tabi.ondan canım sıkılıyor.inek sütünü ben 2 çoxuğumada vermedim 1 yaşına kadar.şimdi de bazen kahvaltısına ekliyordum içine muz,ceviz fln da koyup.su ile karıştırayım haklısın.zaten yeni yeni veriyordum.

gündeki başarından dolayı tebrikler eferin eferinn

bende bu akşam gezmedeydim ve nefiss ıspanaklı börek ve kurabiye vardı.ikisindende küçük 2 ısırık aldım ama şuan açıııııııımmmmm

lesliyi kızınla yaparsın hem zevkli olur.spor salonu daha zahmetli çocuklular için.

Allahtan sebze seviyoruz canım bi de sevmesek ne ederdik diyetteyken?meyve ben severim ama yetiştiremiyorum fazala.günde 1 elma 3-4 kuru kayısı yiyorum genelde.aslında bi sürü yerim de çoğu zaman leblebi nescafe fln çekiyor canım o zman ara öğünüm bu oluyor malesef.aslında nescafe içmesem iyi

ceco ve umut ikinizede çok geçmiş olsun.ceco cum benim bi ara gebeliğimde yüksek tansiyonum çıkmıştı.o zman çok araştırmıştım ve sıfır tuzu önermeimşti dr lar.zaten sanada söylemişler.ama azaltmalsın denmişti.çok dikkat et canım.

umut çocuklu olunca hasta olmak yasak dimi?üstelik eşinde hastaymış .ikinizede çok geçmiş olsun.benim ateşim çıkmaz .gariptir ama gripten ölsem ateşim olmaz.ablamların da çıkmıyor.hasta olduğumuzuda kimseye inandıramıyoruz bu nedenle.okulda müdüre hanım kontrol etmişti eliyle birgün ve ateşin yok demişti.yani nasıl anlatimmm çıkmıyor işte.sadece oğlum 2 aylıkkn bi kere çıktı.önce o hasta olmuştu.sonra ben.ateşim 39 u geçti ben şoklardayım.kimsem yok.eşimi işten çağırmıştım.o bebeğe baktı.ben özele gidip serum yedim kısa yoldan olsun diye.7 yıl önce 100tl fark ödeyerek çıktım poliklinikten.adamcağız mama yapacak evde bişi yok.(sadece anne sütü alıyordu)üst kattan istemiş .o da vermiş ama tam mama yapmış verecekken görmüş mama böceklenmiş. biz annelerin hasta olma lüksümüz bile yok rahat rahat:2::2::2:

Umuttt canım sanada eşinede çok geçmiş olsun
Dediğin gibi annelere hasta olmak yasak sanki. Benim ufaklık bide ne zaman kendimi iyi hissetmesem daha çok bana sırnaşacağı tutuyor sanki içine doğuyor.
Bazen kovalıyorum ama normalde de hep ona yürü git gelme üstüme diye oyun yaptığım için kahkahalarla gülüyor ve daha çok üzerime gelip sarılmaya çalışıyor

Birde beni öptüğünde ohhhh yağlarım eridi dedikce onun daha çok hoşuna gidiyor. Bugün beni öp yerine gel kuzum yağlarımı eritsene dedim anında gelip şap diye öptü vakumluya vakumluya keşke gerçektende erise öyle öpmeyle sabah akşam hepsine öptürürdüm kendimi ( eşim ve kızlara )

Neyse umarım sizde bir an önce toparlarsınız kendinizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…