slm arkadaşlarrr beni yeniden aranıza alırmısınız acebaaa((
listeye girmek istiyorum zayıflamak incelmek istiyorum ama bende mutlu olmak istiyorumm inşallah cuma günü kilo bildirimi yapıp başlıcam kolay gelsinnn
Aramıza tekrar hoşgeldin diyelim o zaman
Umarım bu defa kalıcı olursun kaçakHep birlikte inşallah hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşacağız
Bu arada kilo cetvelini bir güncelle istersen hem bizde bilelim kader arkadaşımızın kilosunu hemde o yazı sinir bozar
sorma yaaa kaçak ki ne kaçak ben her yönden kaçırdım piskolojim bozuldu ipin ucu kaçtıı gitti çocuk ağlıyo yarın ilk iş inşallah çizelge yapmak
çocukla dışarı çıkamadığım için leslie iyi oluyor evt bakalım artık inşallah sıkmılıp bırakmam....ne guzel masallahbenim kizda yurumeye basladi yasina yeni girdi
bi bakiyim insallah bende bulabilirim bendeki video 15dk kisa ve SKILDIM ayni seyden
bencede leslie en iyisi disari çikamadigin zamanlarda
can simidi gibi bisey
bende tekrardan duzenli olarak yapicam kafaya koydum yine
canımya zaten 7 de kalkıyorum 1 saatte fedakarlık yapıcam kendım ıcın allahtan eşmde uykuyu sevmıyor zaten koşa koşa kahvaltı yapmayı sevmıyor ole uzun uzun yapar sabah
ya birde baya kilo verdin nedne bu kadar takıyorsun hem sağlıksız yaptığın hemde stres yaptıkça canım kılolar gıtmuyor bı cogumuz bunu yasadık burda.kolay gelsin sanaa
okuyunca yorum yapmadan gecemedım cunku güniçinde küçük sandıgımız o kaçamakların maalesef toplmda 1 öğün kalorisini geçiyor vede boşa gidiyor emekler kendımde yaptım bunu.lesliye başlıcam bende yeniden.
öptm öptm hemde sıkı sıkı 1 hafta olmuş ama özlemişim valla anacığımı bu arada semiran gece kuşu hala yatmadım ancak fırsat yatmaya geldi sizide öpim yatcam kimsecikler yok ama hissedersinizzzz ben biliyorum biliyorrçok tatlı yaa öp anneciğinin yanaklarını ellerini bakim benim için
umutttt bacım hg şimdi yoksun ama okursun girince ben biliyommmKızlar merhaba :))
İki gündür giremedim, gerçi kimse merak edip sormamış ama anlatayım neler oldu :) (Araya da sitemimi sıkıştırırım böyle)
Pazartesi günü gidip aile danışmanı ile görüştük. Aile danışmanı dediğim, aile ilişkileri, çocuk ve ergen konusunda çalışan bir psikolog malum. Ama çevreye karşı "öyle en ufak şeyde psikologlara koşturan biri" etkisini yaratmak istemediğimden böyle söylemeyi tercih ettim. Hatta kızımın okulu ile ilişkilendirdim olayı, aile danışma merkezi filan dedim :)) Tabii sizlerden bir şey saklamadığım için açıkça söylüyorum. Neyse gittik; öyle süper geçmedi, ben de elindeki sihirli değnekle bir günde her şeyi düzeltmesini beklemiyordum tabii ama 1 saat pıt diye bitti :) Çok soru sordu, tarzını sevdim aslında sorduğu sorularla sorunu da çözümü de bize söyletiyor. Temel sorunun otorite eksikliği olduğunu söyledi (kızım için) devam edip 1-2 seans daha gideriz sanırım. Domino etkisi ile bir şey düzelince hayatımızda pek çok şeyin düzelmesi fikrini sevdim. Sonraki görüşmeye çocuklarla gideceğiz.
Görüşmeden sonra eşimle hastaneye gittik, eşimin beli tutulmuştu, ağrısı çok artmış yürüyemez haldeydi. Muayene-iğne işlemleri olurken ben de kötüleştim. Zaten midem kötüydü, bacaklarım sızım sızım sızlıyor, eve zor attım kendimi. Eşim gitti yattı çocukların ikisi de bana kaldı. İlk 2 saat idare ettim, ilacın etkisi ile, sonra çok feciydi ama ateşim 39 civarındaydı, gece çok zor geçti. Baygın gibi yattım, minik oğlum da kendi kendine takıldı yavrum :) Sabaha kadar ateşim vardı, ara ara ateş düşürücü aldım. Toplam 18-19 saat de uyudum. (Arada kızı okula yolladım tabii) Sağlıktan değerli bir şey yok vallahi :)
Bugün gittim babamla konuştum. Biraz kırdık soğukluğu. Yarın da yolcuyum. Geçtiğimiz haftalarda "kendime seyahat programı yapmaya çalışıyorum" diyordum. Eşim iş seyahatine gidecekti ortağı ile, ikna ettim hepsini biz eşle de dahil olduk programa. Sonra bu hafta bu aile içi tartışmalar olunca vaz geçer gibi oldum gitmekten hiç hevesim kalmadı çünkü, ama biletler filan alınmıştı iptal edemedik. Fransa (Strasbourg) ve Almanya (Sttutgart) gideceğiz. Cumartesi akşamı dönüyoruz, bu hafta bildirim yapmayacağım.
**Bu şehirleri bilen varsa bana tavsiye iletsinler lütfen, pek de turistik yerler değil galiba :))
canım özeline yazdım ben indirdiğim linki ve nasıl indirileceğini.bende en çok 5 mil yapıyorum en hızlı olanı bu 1 saati az geçiyor bide 3 millik olanı o da 45 dk.çok güzel toparlıyor.
ayyy yaşımızda yakınmış baya.bende 33 yaşındayım.senin kocaman kızın olunca bilemeiştim yaşını.resimlerden genç görünüyorsun zaten ama kaç yaşında oldu çocuklar???
haklısında biraz kuruntu yapıyorum işte.bebişim 3,5 ay önce 8 kilo idi.şimdi 8,750 olmuş(( bu benim diyet yaptığım dönemde aldığı kilo.dr da bi sürü öğüt verdi.bi ara güzel yiyor bi ara ağzını açmıyor.bilemedim yani...emmeye her zaman istekli ve bende artık eskisi gibi süt yok tabi.ondan canım sıkılıyor.inek sütünü ben 2 çoxuğumada vermedim 1 yaşına kadar.şimdi de bazen kahvaltısına ekliyordum içine muz,ceviz fln da koyup.su ile karıştırayım haklısın.zaten yeni yeni veriyordum.
gündeki başarından dolayı tebrikler eferin eferinn
bende bu akşam gezmedeydim ve nefiss ıspanaklı börek ve kurabiye vardı.ikisindende küçük 2 ısırık aldım ama şuan açıııııııımmmmm
lesliyi kızınla yaparsın hem zevkli olur.spor salonu daha zahmetli çocuklular için.
Allahtan sebze seviyoruz canım bi de sevmesek ne ederdik diyetteyken?meyve ben severim ama yetiştiremiyorum fazala.günde 1 elma 3-4 kuru kayısı yiyorum genelde.aslında bi sürü yerim de çoğu zaman leblebi nescafe fln çekiyor canım o zman ara öğünüm bu oluyor malesef.aslında nescafe içmesem iyi
günaydıııın günaydıııın günaydııııın hepinize
bugün güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
lapa yapıyım diyodum bugün ama vazgeçtim yaa 3 günlük dünya yediğim 1 yumurta peynir onlardan da vazgeçmeyim dedim
ece benim kızların büyüğü 14 küçüğü 12 yaşında canım
semiranım okudum yazdıklarını seviyorum seni
günaydınnnn
maşallah yavrularına..benimkiler senin yaşa gelince ben 41 olacağımmm
büyüsünler istiyorum ama yaşlanmak istemiyorum.dokunuyor insana.tüm annelerinde sanki ağız birliği gibi dedikleri laf 'en güzeli bu yaşları sonra sıkıntılarda büyüyor'..eeee o zman her zamanın kıymetini bilip doya doya yaşamak lazım.anın değerini bilmek lazım değilmi?
ececim senin bebek kaç aylık oldu ben 6. ayla beraber ek gıdalara bir de gece mamasına başlamıştım. gece cok uyanıyor belki uyur diye hala son öğün veriyorum. kilo az alsa bile uzaması nasıl. dr kilo yahut boy uzarsa endişe etmiyoruz demişti. son olarak ben keçi sütü veriyorum şimdi. keçi sütü ile yapıyorum mamalarını.(1 yaşından sonra)
geceleri sıkıntımız olmadığı içinmama düşünmedim hiç.akşamları emzirmemeye çalışıyorum yemeği hemen yedikten sonra istesede biraz biriksin diye vermiyorum.yatarken emziriyorum o uyuynca gece kalktığındada veriyorum.ses duyuorum(emme sesi) ağlamıyorda uyuyor(genelde bu şekilde.mesela dün uyku düzenimiz sapıttı.en son 4 te yemişti.6 da emdi uyudu ve bi daha uyanmadı.gece tabi uykusu dağılmış bir şekilde uyandı.sonra ne kadar emsede doymadı.kalktım bişiler yedirdim.rahatça uyudu).
en son kilo 8750 geldi
boyuda 76 cm(şimdi sen sorunca baktım da boyda üst seviyede.neden acaba:)))
keçi sütü bende ortancama kullanmıştım yoğurt yaparken.bi mandıraya internetten getittiriyordum ama bana çok ağır geldi.ben yedirirken tiksinmiştim((
ayrıca 11 aydan sonra yürüyüşe başlamıştım. neden dersen eğer yoğun spor yaparsan kaslarda biriken laktik asit süte karısıp tadını bozuyormuş. bebeğin emmesi azalıyormuş(nette pek birşey yok ama evde güzel bir kitabım var orda yazıyor bebeğinizin ilk yılında sizleri neler bekler). o yuzden bebği çok kucuk olanların dıkkatlı olması lazım.
okula ne zaman başlayacaksın var mı plan. ben yaza inşallah kilo verip 2. yi yola çıkarmayı düşünüyorum kısmetse. ama hala hamilelik fikri sıkıntı yarattıyor.
kaç aylık oldu
geceleri sıkıntımız olmadığı içinmama düşünmedim hiç.akşamları emzirmemeye çalışıyorum yemeği hemen yedikten sonra istesede biraz biriksin diye vermiyorum.yatarken emziriyorum o uyuynca gece kalktığındada veriyorum.ses duyuorum(emme sesi) ağlamıyorda uyuyor(genelde bu şekilde.mesela dün uyku düzenimiz sapıttı.en son 4 te yemişti.6 da emdi uyudu ve bi daha uyanmadı.gece tabi uykusu dağılmış bir şekilde uyandı.sonra ne kadar emsede doymadı.kalktım bişiler yedirdim.rahatça uyudu).
en son kilo 8750 geldi
boyuda 76 cm(şimdi sen sorunca baktım da boyda üst seviyede.neden acaba:)))
keçi sütü bende ortancama kullanmıştım yoğurt yaparken.bi mandıraya internetten getittiriyordum ama bana çok ağır geldi.ben yedirirken tiksinmiştim((
10 ayı bitti 24 ünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?