Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlarrr beni yeniden aranıza alırmısınız acebaaa((
listeye girmek istiyorum zayıflamak incelmek istiyorum ama bende mutlu olmak istiyorumm inşallah cuma günü kilo bildirimi yapıp başlıcam kolay gelsinnn

Aramıza tekrar hoşgeldin diyelim o zaman
Umarım bu defa kalıcı olursun kaçak Hep birlikte inşallah hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşacağız
Bu arada kilo cetvelini bir güncelle istersen hem bizde bilelim kader arkadaşımızın kilosunu hemde o yazı sinir bozar

sorma yaaa kaçak ki ne kaçak ben her yönden kaçırdım piskolojim bozuldu ipin ucu kaçtıı gitti çocuk ağlıyo yarın ilk iş inşallah çizelge yapmak

sorma yaaa kaçak ki ne kaçak ben her yönden kaçırdım piskolojim bozuldu ipin ucu kaçtıı gitti çocuk ağlıyo yarın ilk iş inşallah çizelge yapmak

Takma kafana el birliği ile toparlarız piskolojinide ipin ucunuda
Benim kücük cadıda inat etti uyumuyor bıdı bıdı birşeyler anlatmaya çalışıyor ama anlaşılan birşey yok
Bende uyursa inşallah hemen yatıcağım ki sabah geç kalkmıyayım sonra zaten gün kısa bir bakıyorum akşam olmuş

Neyse kızlar size hayırlı geceler ben şimdi kaçayımda kendim uyutayım yoksa daha iki saat oturur cimcime
Hepinizi kocaman öpüyorum
Yarın akşam görüşürüz inşallah yine
Kendinize iyi bakın ve allaha emanet olun

çocukla dışarı çıkamadığım için leslie iyi oluyor evt bakalım artık inşallah sıkmılıp bırakmam....

biliyorum canım ama bile bile yapıyoruz bir lokma ondan bir lokma ondan derken bir porsiyonu geçiyor

umut geçmiş olsun canım eşinede sanada ....

çok tatlı yaa öp anneciğinin yanaklarını ellerini bakim benim için
öptm öptm hemde sıkı sıkı 1 hafta olmuş ama özlemişim valla anacığımı bu arada semiran gece kuşu hala yatmadım ancak fırsat yatmaya geldi sizide öpim yatcam kimsecikler yok ama hissedersinizzzz ben biliyorum biliyorr
umutttt bacım hg şimdi yoksun ama okursun girince ben biliyommm sana iyi tatiller azcık stres at bu arada danışmanlık alman iyi olmuş aklından en azından çıkmıştır danışmandan yardım almak fikri ben eminm mutlaka daha güzel olacaka herşey bu arada ben de ole sık girmiyorum kızıyolar bana amaa kopmuyorum da dimi mutlaka girip bakınıyorum gece de olsa sabahta olsa yazıyorum gelmeyenleri de biliyorum ama bende gelmeyince sık sık yazmayım bana ayıp lur önce sen gel derler banaaaa
neyse leahcım cnm arkadaşım da yok benim ortim gitti dilenci de gitti oy oy ne çok özlem var unuttuğum kişilerde olur sakın kızmasınlar bana herkesi eşit seviyorum ben herkesi arıyor gözlerimiz zeynep ablam malum neyse inş yine herkesler gelir ben de artık yatayım bu arada ben o şehirleri bilmiyorum sebep şu daha ben güzel türkiyemin çoğu şehrini bilmiyorum kıs yurt dışına nasıl çıkıyım seni fahri elçimiz ilan ediyorum gez gel resim çekin bizde faydalanalım olur mu senş kocaman kocamannnn öpüyorum kendine dikkat et yediklerini değil gördüklerini anlat cnm benimm

zeynep ablam nasılsın gördüm şimdi seni ben de seni anıyordum ablam malum gelemiyor diyordum eşin nasıl bir gelişme var mı Allahım hakkında hayırlısını versin sen nasılsın ablacım

Kızlar çoooook tatlısınız. Biraz sitem ettim, hemen tatlı diliniz, iyi dileklerinizle moralimi düzelttiniz. Alıntı yapamadım çünkü bilgisayarı kapatmak için oturduğumda gördüm yazdıklarınızı, hepsini okudum ama alıntılayamadım :))

Zeynep hep kalbimizdesin, sizler için en iyisini, en hayırlısını diliyoruz. Tüm arkadaşlarım gibi ben de dua ediyorum.

Semirancığım, gece kuşu arkadaşım, bir şarkı vardı ama çıkaramadım şimdi, "ara sıra olsa da geeeel" gibi birşeydi. Yeter ki gel, yazdıklarını sonradan da olsa okumak yetiyor.

İyi geceler, sevgiler, kocaman öpücükler

günaydıııın günaydıııın günaydııııın hepinize
bugün güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
lapa yapıyım diyodum bugün ama vazgeçtim yaa 3 günlük dünya yediğim 1 yumurta peynir onlardan da vazgeçmeyim dedim
ece benim kızların büyüğü 14 küçüğü 12 yaşında canım
semiranım okudum yazdıklarını seviyorum seni

ececim senin bebek kaç aylık oldu ben 6. ayla beraber ek gıdalara bir de gece mamasına başlamıştım. gece cok uyanıyor belki uyur diye hala son öğün veriyorum. kilo az alsa bile uzaması nasıl. dr kilo yahut boy uzarsa endişe etmiyoruz demişti. son olarak ben keçi sütü veriyorum şimdi. keçi sütü ile yapıyorum mamalarını.(1 yaşından sonra)

günaydınnnn
maşallah yavrularına..benimkiler senin yaşa gelince ben 41 olacağımmm
büyüsünler istiyorum ama yaşlanmak istemiyorum.dokunuyor insana.tüm annelerinde sanki ağız birliği gibi dedikleri laf 'en güzeli bu yaşları sonra sıkıntılarda büyüyor'..eeee o zman her zamanın kıymetini bilip doya doya yaşamak lazım.anın değerini bilmek lazım değilmi?

ayrıca 11 aydan sonra yürüyüşe başlamıştım. neden dersen eğer yoğun spor yaparsan kaslarda biriken laktik asit süte karısıp tadını bozuyormuş. bebeğin emmesi azalıyormuş(nette pek birşey yok ama evde güzel bir kitabım var orda yazıyor bebeğinizin ilk yılında sizleri neler bekler). o yuzden bebği çok kucuk olanların dıkkatlı olması lazım.

Son düzenleme:

okula ne zaman başlayacaksın var mı plan. ben yaza inşallah kilo verip 2. yi yola çıkarmayı düşünüyorum kısmetse. ama hala hamilelik fikri sıkıntı yarattıyor.

geceleri sıkıntımız olmadığı için mama düşünmedim hiç.akşamları emzirmemeye çalışıyorum yemeği hemen yedikten sonra istesede biraz biriksin diye vermiyorum.yatarken emziriyorum o uyuynca gece kalktığındada veriyorum.ses duyuorum(emme sesi) ağlamıyorda uyuyor(genelde bu şekilde.mesela dün uyku düzenimiz sapıttı.en son 4 te yemişti.6 da emdi uyudu ve bi daha uyanmadı.gece tabi uykusu dağılmış bir şekilde uyandı.sonra ne kadar emsede doymadı.kalktım bişiler yedirdim.rahatça uyudu).

en son kilo 8750 geldi
boyuda 76 cm(şimdi sen sorunca baktım da boyda üst seviyede.neden acaba:)))

keçi sütü bende ortancama kullanmıştım yoğurt yaparken.bi mandıraya internetten getittiriyordum ama bana çok ağır geldi.ben yedirirken tiksinmiştim((

kaç aylık oldu

bende sporun sütün tadını değiştirdiğini fln duymuştum ve çok okudum o aralar.yürüyüşten hemen sonra vermeyin gibi bişi okumuştum.hatta ben yine ortamcam 3-4 aylıkkn yürüyüş yaptım bikaç kere ve beibşim doymadı.hemen bırktım yürümeyi.ama şimdi gene lesli fln yaptıktan hemen sonra vermemeye çalışıyorum kızm kudurmadıkça.ek gıda bu anlamda kurtarıcı oluyor.bende sütü etkilediğini düşünüyorum ama kısa sürede.sonra sanki su fln içip dinlenince geçiyor gibime geliyor bilmem ne kadar doğru.benmi diyetisyende mutlaka yürüyüş önerdi bana insülin direncinden dolayı 30 ila 60 dk .

okula ne zaman başlayacaksın var mı plan. ben yaza inşallah kilo verip 2. yi yola çıkarmayı düşünüyorum kısmetse. ama hala hamilelik fikri sıkıntı yarattıyor.

aslında 15 hazirana kadar izin aldım ama istediğim tarihte dönebiliyorum.bazen diyorum şubat tatili dönüşü başlayayım.bazen diyorum ev rahat.şu sıralar ciddi bu konuyu düşnmeye başladım.çünkü yılbaşına kadar karar vermem lazım.3 çcocuğun sorumluluğu çok yoruyor insanı.oğlum okula başladı mesela ve çok hırçın yaramaz değildir ama hareketlidir.özel bir okula gönderiyoruz 40 kşiilik sınıflarda olmasın diye.zaten 2 küçük kardeşle ne kadar ilgilenebileceğimiz malum.dün bir not geldi okuldan.ingilizce öğretmeni yazmış derste konuşuyor ve ayağa kalkıyor uyarılarıma rağmen diye.bu 3 haftadır cidd problem olmaya başladı demiş kadın yabancı kadın ve speaking öğretmeni.eşimin kan beynine sıçradı araya girdim.sakinleştirdim.dur bakalım bir dinleyelim çocuğu belki öğretmen idare edemeiyor.problem çocuk olsa tüm derslerde belli olur.sınıf öğretmeni ve diğer öğretmenleri teşekkür yazıları yazıyor çünkü.neyse baya bi konuştuk.bilgisayarı yakaladık ceza olark.yani 3ünün derdi ayrı.bi de okulda gıcık idareyi çekmek zor gelri bana.bakalım zaman ne gösterecek.evde de sıkılıyorum bazen

ayrıca dişlerin geç çıkması çok iyi diyorlar daha sağlıklı oluyormuş o konu da bence hiç endişelenme.

10 ayı bitti 24 ünde.

maşallah biz 1 ay erken doğduk sonradan 2.800 doğdu 2400 du 3 gün sonra emmemiş sütün falan yok dedi dr. neyse sağdım falan zar zor 40 günlük kendi emmeye başladı. 1 aylıkken ancak 3200 olabildik. sonra açıldı. ama neredeyse 20 saat memedeydi. ilk 12 ay normal boy ve kiloyu bulsakta son 6 aydır 1.5 kilo ancak alabilmiş. benimki 10.5 aylık 76 cm miş baktım ama erkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…