Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 çocukla zor çalışmak ben bazen 2 tane olsa bile neyaparım diye başlıyorum düşünmeye. ama çalışmak da ayrı bir besleyici anne için aile için.

günaydın kızlar ne zaman diyete başlıyorum desem buraya gelmeye başlasam pc de sorun oluyo netimde sorun var o yüzden gelemiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum yılbaşına kadar 6 kg kesin kesin :)

canım akşam yorgunluk çok fazla oluyorda neyseki eşimde spora başladı onun gittiği akşamlar bende evde yapıcam nasılsa 1-2 saat yalnız kalıyorum. Hadi bakalım sonuçta kaç kilo gidicek.

okula ne zaman başlayacaksın var mı plan. Ben yaza inşallah kilo verip 2. Yi yola çıkarmayı düşünüyorum kısmetse. Ama hala hamilelik fikri sıkıntı yarattıyor.

mutlu inşallahh yazın beraber hamile oluruz ya inşallah(amin)

herkeslere günaydın

Sabah kalktım 30 dk yapabildim leslie oda bişeydir yaa hiçbişey yapammak kilo ver verme daha cok sıkıyor ınsanın canını en azından cabalamak lazım.inşallah davemi gelicek.

Günün bir gün olsun herkes için

Kendine dikkat et canım...Neden diyetisyeninin önerilerini uygulamıyor ve şok diyetlere yöneliyorsun ...Ne güzel zayıflıyordun diyerisyene ilk gittiğin zamanlar...
Şok diyetler ;adamı şok ediyor böyle.....Geçmiş olsun canım...İnşallah şimdi çok iyisindir...

Günaydın arkadaşlar;hayırlı bir gün olsun inşallah....

Bu gün artıdayım;moralim bozuk.....Sağlık olsun ne yapalım....

Dün 15 yıldır görüşemediğim çocukluk arkadaşımla buluştuk.Annelerimiz de arkadaş...Çok çok yakındık...Çok mutlu olduk görüşünce...

Çocukluğuma ve gençliğime geri döndüm..Saatlerce konuştuk.Tekrar görüşeceğiz inşallah.....(Kızı İstanbul'da işe başlamış;sıkça geleceğim dedi)

Yalnız ;öğlen yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım doğal olarak.Izgara köfte yedim.Nasıl yağlı geldi anlatamam...Peçeteyle ağzımın içini silesim geldi.......

Tabii sırf dışarda yenen bir öğlen yemeği yüzünden artıda değilim.Ceco'nun dediği gibi benim barsaklarda grevde...Bakalım cumaya kadar ne olacak.Hayırlısı artık....

günaydın asuman seni teselli edeyim derken başıma gelene bak güya cumaya kadar tartılmayacaktım dün akşam dayanamadım tartıldım
birdene göreyim 88.800 oysa daha pazartesi 86.500 düm 2300g artıdayım sabaha kadar uyandıkça tartıldım en son şimdi 87.300 oldum
tabiki bir anormallik var insan bir gecede 1500g verebilirmi oysa başladığımdan beri ciddi anlamda en dikkat ettiğim haftaydı ama malesef regl haftam sanırım nedeni bu

ben de seni seviyorummmm çokkkk

ablacım bozma moralini sen de biliyorsun ki yaşamışsın ara sıra vücut kendini sıkıyor bilinç altı çalışmaya başlıyor yeme isteği geliyor fren işe yaramıyor sağlık olsun en azından hepimiz biliyoruz ki biz sağlıklı yaşayacağız ara sıra bunlar olacak sonunda vereceğiz yola devam

senin yavrularına da maşallah canım 41 de çok bi yaş değil hem sen hem çocuk yapmışın hem mesleğini eline almışsın canım ben de okulu yarım bıraktım
her anın tadını çıkarm akonusunda çok haklısın öyle çabuk geçiyor ki zaman anlayamıyorsun büyümeleri hem çok hoş oluyor hem de zor tabii küçükken de farklı zorluklar var

canım akşam tartılma moralin çok bozulur hem de regl haftanmış normal o zaman artı çıkman bol su iç atarsın birkaç güne inşallah

beyzuş ablacım senin artılar da ödemdir giderler takma kafana

selammmmmmmmmmm nasılsınız bakalım hanımlar?
bugün giremedim elektrikler kesildi 11 gibi ,o zamana kadarda bebişten fırsat bulamadım ,şimdi yatıyor ama kalkmak üzere :)

doğru demişin canım 200 grmı küçümseme bence de
değil mi :)))
canım ya kıyamam geçmiş olsun .bende hamileyken yaşadım bu sorunu dr bana yanında mutlaka kesme şeker ve tuz bulundur dedi, bir parmak bandırsan bile sana yeter demişti haberin olsun, hani şu lokantalarda minik tuzlar olur ya onları atmadım çantama koydum, şekeride kaplı aldım onuda çantama attım hemen düzeldi valla....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.... 3 günlük dünya doğru valla ama bu 3 günlük dünyada insan fit olmak için neler yapmıyor :)
ohhh çok güzel canım 2 saat yapman süper olur gitsin kilolarrrrr :) hadi kolay gelsin şimdiden...

ablacım bazen oluyor +lar malesef ama gider merak etme bende geçen hafta çok çektim ya şişlikten
ne güzel özlem gidermişsinizdir insan arıyor zaman zaman eski arkadaşlarını değil mi?
dışarıda yediğim yemekler bana da öyle geliyor ben yağı bayağı azalttım.....
sabah aç karnına kayısı yesen ama akşam suya bırak öyle ye inşallah faydası olur

bugün ne günü özlem tartıldınmı durum nedir

bugün meyve günüm canım ,tartıldım evet ve ne saçma bir bünyem olduğunu gördüm dün 200 gitmişti ya bugün 1300 gitmiş ,81.2 yi gördüm :)))) şimdi nasıl gaza geldim anlatamam giden su biliyorum ama beni çok motive etti.... toplamda 2300 gitti :)

vay beeee mutlu bak kaç gitmiş yaaa
ben 94.5 kiloyum 105 den düştüm bende sizlere dahil olabir miyim

hoşgeldin aramıza dahil oldun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…