bende sporun sütün tadını değiştirdiğini fln duymuştum ve çok okudum o aralar.yürüyüşten hemen sonra vermeyin gibi bişi okumuştum.hatta ben yine ortamcam 3-4 aylıkkn yürüyüş yaptım bikaç kere ve beibşim doymadı.hemen bırktım yürümeyi.ama şimdi gene lesli fln yaptıktan hemen sonra vermemeye çalışıyorum kızm kudurmadıkça.ek gıda bu anlamda kurtarıcı oluyor.bende sütü etkilediğini düşünüyorum ama kısa sürede.sonra sanki su fln içip dinlenince geçiyor gibime geliyor bilmem ne kadar doğru.benmi diyetisyende mutlaka yürüyüş önerdi bana insülin direncinden dolayı 30 ila 60 dk .
aslında 15 hazirana kadar izin aldım ama istediğim tarihte dönebiliyorum.bazen diyorum şubat tatili dönüşü başlayayım.bazen diyorum ev rahat.şu sıralar ciddi bu konuyu düşnmeye başladım.çünkü yılbaşına kadar karar vermem lazım.3 çcocuğun sorumluluğu çok yoruyor insanı.oğlum okula başladı mesela ve çok hırçın yaramaz değildir ama hareketlidir.özel bir okula gönderiyoruz 40 kşiilik sınıflarda olmasın diye.zaten 2 küçük kardeşle ne kadar ilgilenebileceğimiz malum.dün bir not geldi okuldan.ingilizce öğretmeni yazmış derste konuşuyor ve ayağa kalkıyor uyarılarıma rağmen diye.bu 3 haftadır cidd problem olmaya başladı demiş kadın yabancı kadın ve speaking öğretmeni.eşimin kan beynine sıçradı araya girdim.sakinleştirdim.dur bakalım bir dinleyelim çocuğu belki öğretmen idare edemeiyor.problem çocuk olsa tüm derslerde belli olur.sınıf öğretmeni ve diğer öğretmenleri teşekkür yazıları yazıyor çünkü.neyse baya bi konuştuk.bilgisayarı yakaladık ceza olark.yani 3ünün derdi ayrı.bi de okulda gıcık idareyi çekmek zor gelri bana.bakalım zaman ne gösterecek.evde de sıkılıyorum bazen
büyüyor mutlucum, en son gittiğimizde sadece 5 cm di. ama eli kolu agzı burnu herşeyi belliydi, 2 hafta sonra yine gidicez bakalım belki cinsiyetini de öğrenirizgünaydın nasılsınız büyor mu minişin
saat 7de kalkmak yerine akşam yapsan olmuyor mu?
Evet yaptığım sağlıklı değil ama ne bileyim işte 5 günde 5 kilo deyince ve aç kalmana rağmen böyle gidince insan takıyor, tabi 16-17 kilo verdim doğru diyorsun, stres yaptıkça gitmiyor ve ben stres yapıyorum yazaten bugün 3. Gün bitti kaldı 2 gün yani çoğu gitti yarın daha rahat olur meyve günü ya güzel geçer.....
okula ne zaman başlayacaksın var mı plan. Ben yaza inşallah kilo verip 2. Yi yola çıkarmayı düşünüyorum kısmetse. Ama hala hamilelik fikri sıkıntı yarattıyor.
Tekrar ben geldim
Eşim sonunda halime dayanamadı ve beni hastaneye götürdü zorlada olsa.
Eski Vakıf Gurebba yenilenmiş hatta adıda değişmiş ama ben çok beğendim tertemiz ve doktorda şansımıza çok güzel ilgilendi okadar kalabalık olmasına rağmen
Tansiyonumu ölçtü ve o an tansiyonum büyüğü 9 küçüğü 4 tü. Hemen kan aldırdı ve yaklaşık 45 dakika sonra sonuçu aldık ama görünürde birşey yok dedi. Tabi o arada tembihledi tatlı birşeyler ye yada meyve suyu iç diye.
Çok şükür şu an çok daha iyiyimAllah herkese şifa versin... Amin...
Evet canım onuda doktora söyledim 3 aydır şekeri ve tuzu tamamen kesmiştim. Yağıda çok çok aza indirmiştim ve bunları söyleyince zaten büyük ihtimalle sebebi odur arada da olsa tuzlu yada tatlı vucudununda ihtiyacı var tamamen kesersen dengen bozulur dedi oda. Hatta eşimde kızdı kendi kendini hasta edip benimde ödümü koparıyorsun bundan sonra az da olsa tuz ve şeker tüketeceksin diye
Çok sağ ol canım geçti gibi birşey zaten. Şu an tansiyonum büyük 11 küçük 7 oldu da hastaneden eve döndük şükür.
Yok güzelim iki üç gündür çektiğimi ben biliyorum zayıflamak uğrunada olsa tamamen kesmek hataymiş ve bende karar verdim biraz daha yavaş gitsin yeterki tansiyonla uğraşmim. Şu an tansiyonum çok daha iyi ama o ani düşüş yüzünden başımda oluşan ağrı hala var hafif de olsa. Aman diyim sizler tamamen kesmeyin şekeri ve tuzu. Özellikle tuz çok önemliymiş vucudun dengesi için
günaydıııın günaydıııın günaydııııın hepinize
bugün güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
lapa yapıyım diyodum bugün ama vazgeçtim yaa 3 günlük dünya yediğim 1 yumurta peynir onlardan da vazgeçmeyim dedim
ece benim kızların büyüğü 14 küçüğü 12 yaşında canım
semiranım okudum yazdıklarını seviyorum seni
Kızlar çoooook tatlısınız. Biraz sitem ettim, hemen tatlı diliniz, iyi dileklerinizle moralimi düzelttiniz. Alıntı yapamadım çünkü bilgisayarı kapatmak için oturduğumda gördüm yazdıklarınızı, hepsini okudum ama alıntılayamadım :))
Zeynep hep kalbimizdesin, sizler için en iyisini, en hayırlısını diliyoruz. Tüm arkadaşlarım gibi ben de dua ediyorum.
Semirancığım, gece kuşu arkadaşım, bir şarkı vardı ama çıkaramadım şimdi, "ara sıra olsa da geeeel" gibi birşeydi. Yeter ki gel, yazdıklarını sonradan da olsa okumak yetiyor.
İyi geceler, sevgiler, kocaman öpücükler
ben de seni seviyorummmm çokkkkgünaydıııın günaydıııın günaydııııın hepinize
lapa yapıyım diyodum bugün ama vazgeçtim yaa 3 günlük dünya yediğim 1 yumurta peynir onlardan da vazgeçmeyim dedim
Günaydın arkadaşlar;hayırlı bir gün olsun inşallah....
Bu gün artıdayım;moralim bozuk.....Sağlık olsun ne yapalım....
Dün 15 yıldır görüşemediğim çocukluk arkadaşımla buluştuk.Annelerimiz de arkadaş...Çok çok yakındık...Çok mutlu olduk görüşünce...
Çocukluğuma ve gençliğime geri döndüm..Saatlerce konuştuk.Tekrar görüşeceğiz inşallah.....(Kızı İstanbul'da işe başlamış;sıkça geleceğim dedi)
Yalnız ;öğlen yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım doğal olarak.Izgara köfte yedim.Nasıl yağlı geldi anlatamam...Peçeteyle ağzımın içini silesim geldi.......
Tabii sırf dışarda yenen bir öğlen yemeği yüzünden artıda değilim.Ceco'nun dediği gibi benim barsaklarda grevde...Bakalım cumaya kadar ne olacak.Hayırlısı artık....
senin yavrularına da maşallah canım 41 de çok bi yaş değil hem sen hem çocuk yapmışın hem mesleğini eline almışsın canım ben de okulu yarım bıraktımgünaydınnnn
maşallah yavrularına..benimkiler senin yaşa gelince ben 41 olacağımmm
büyüsünler istiyorum ama yaşlanmak istemiyorum.dokunuyor insana.tüm annelerinde sanki ağız birliği gibi dedikleri laf 'en güzeli bu yaşları sonra sıkıntılarda büyüyor'..eeee o zman her zamanın kıymetini bilip doya doya yaşamak lazım.anın değerini bilmek lazım değilmi?
günaydın asuman seni teselli edeyim derken başıma gelene bak güya cumaya kadar tartılmayacaktım dün akşam dayanamadım tartıldım
birdene göreyim 88.800 oysa daha pazartesi 86.500 düm 2300g artıdayım sabaha kadar uyandıkça tartıldım en son şimdi 87.300 oldum
tabiki bir anormallik var insan bir gecede 1500g verebilirmi oysa başladığımdan beri ciddi anlamda en dikkat ettiğim haftaydı ama malesef regl haftam sanırım nedeni bu
değil mi :)))doğru demişin canım 200 grmı küçümseme bence de
canım ya kıyamam geçmiş olsun .bende hamileyken yaşadım bu sorunu dr bana yanında mutlaka kesme şeker ve tuz bulundur dedi, bir parmak bandırsan bile sana yeter demişti haberin olsun, hani şu lokantalarda minik tuzlar olur ya onları atmadım çantama koydum, şekeride kaplı aldım onuda çantama attım hemen düzeldi valla....Tekrar ben geldim
Eşim sonunda halime dayanamadı ve beni hastaneye götürdü zorlada olsa.
Eski Vakıf Gurebba yenilenmiş hatta adıda değişmiş ama ben çok beğendim tertemiz ve doktorda şansımıza çok güzel ilgilendi okadar kalabalık olmasına rağmen
Tansiyonumu ölçtü ve o an tansiyonum büyüğü 9 küçüğü 4 tü. Hemen kan aldırdı ve yaklaşık 45 dakika sonra sonuçu aldık ama görünürde birşey yok dedi. Tabi o arada tembihledi tatlı birşeyler ye yada meyve suyu iç diye.
Çok şükür şu an çok daha iyiyimAllah herkese şifa versin... Amin...
Evet canım onuda doktora söyledim 3 aydır şekeri ve tuzu tamamen kesmiştim. Yağıda çok çok aza indirmiştim ve bunları söyleyince zaten büyük ihtimalle sebebi odur arada da olsa tuzlu yada tatlı vucudununda ihtiyacı var tamamen kesersen dengen bozulur dedi oda. Hatta eşimde kızdı kendi kendini hasta edip benimde ödümü koparıyorsun bundan sonra az da olsa tuz ve şeker tüketeceksin diye
Çok sağ ol canım geçti gibi birşey zaten. Şu an tansiyonum büyük 11 küçük 7 oldu da hastaneden eve döndük şükür.
Yok güzelim iki üç gündür çektiğimi ben biliyorum zayıflamak uğrunada olsa tamamen kesmek hataymiş ve bende karar verdim biraz daha yavaş gitsin yeterki tansiyonla uğraşmim. Şu an tansiyonum çok daha iyi ama o ani düşüş yüzünden başımda oluşan ağrı hala var hafif de olsa. Aman diyim sizler tamamen kesmeyin şekeri ve tuzu. Özellikle tuz çok önemliymiş vucudun dengesi için
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.... 3 günlük dünya doğru valla ama bu 3 günlük dünyada insan fit olmak için neler yapmıyor :)günaydıııın günaydıııın günaydııııın hepinize
ohhh çok güzel canım 2 saat yapman süper olur gitsin kilolarrrrr :) hadi kolay gelsin şimdiden...canım akşam yorgunluk çok fazla oluyorda neyseki eşimde spora başladı onun gittiği akşamlar bende evde yapıcam nasılsa 1-2 saat yalnız kalıyorum. Hadi bakalım sonuçta kaç kilo gidicek.
mutlu inşallahh yazın beraber hamile oluruz ya inşallah(amin)
herkeslere günaydın
Sabah kalktım 30 dk yapabildim leslie oda bişeydir yaa hiçbişey yapammak kilo ver verme daha cok sıkıyor ınsanın canını en azından cabalamak lazım.inşallah davemi gelicek.
Günün bir gün olsun herkes için
Günaydın arkadaşlar;hayırlı bir gün olsun inşallah....
Bu gün artıdayım;moralim bozuk.....Sağlık olsun ne yapalım....
Dün 15 yıldır görüşemediğim çocukluk arkadaşımla buluştuk.Annelerimiz de arkadaş...Çok çok yakındık...Çok mutlu olduk görüşünce...
Çocukluğuma ve gençliğime geri döndüm..Saatlerce konuştuk.Tekrar görüşeceğiz inşallah.....(Kızı İstanbul'da işe başlamış;sıkça geleceğim dedi)
Yalnız ;öğlen yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım doğal olarak.Izgara köfte yedim.Nasıl yağlı geldi anlatamam...Peçeteyle ağzımın içini silesim geldi.......
Tabii sırf dışarda yenen bir öğlen yemeği yüzünden artıda değilim.Ceco'nun dediği gibi benim barsaklarda grevde...Bakalım cumaya kadar ne olacak.Hayırlısı artık....
bugün ne günü özlem tartıldınmı durum nedir
vay beeee mutlu bak kaç gitmiş yaaabugün meyve günüm canım ,tartıldım evet ve ne saçma bir bünyem olduğunu gördüm dün 200 gitmişti ya bugün 1300 gitmiş ,81.2 yi gördüm :)))) şimdi nasıl gaza geldim anlatamam giden su biliyorum ama beni çok motive etti.... toplamda 2300 gitti :)
ben 94.5 kiloyum 105 den düştüm bende sizlere dahil olabir miyim
vay beeee mutlu bak kaç gitmiş yaaa
hoşgeldin aramıza dahil oldun bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?