gittiler bir daha da gelmesinler ... aslında niyetin varsa 1 günlük bir detoks yapabiirsin ender saraç 10 günde bir yapılabilir dedi tvde izledim... yani 1 kereden 1 şey olmaz....vay beeee mutlu bak kaç gitmiş yaaa
hoşgeldin aramıza dahil oldun bile
harikaaaa, süper sihirli gibi. yani 20 gün sıksak dişimizi 36-38 bedene gireriz ne müthiş...
gittiler bir daha da gelmesinler ... aslında niyetin varsa 1 günlük bir detoks yapabiirsin ender saraç 10 günde bir yapılabilir dedi tvde izledim... yani 1 kereden 1 şey olmaz....
yok anam yok ne 20 günü bu bitsin daha yapmam hele patatesi hatırladıkça midem bulanıyor, okudunmu bilmiyorum ama bir kız sevgi diye bu diyetle 30un üstünde kilo vermiş nasıl azmettiyse artık ben hayatta yapamamda yapmamda, dediğim gibi kilo vermem durunca yaparım bunun gibi diyetleri cuma itibariyle herşeyden azar azar yemeye devam :) senin boyun uzun 20 gün yapsan manken gibi olursun sen ya... patates günü hariç inan diğer günler çok rahat geçiyor, istediğin kadar ye ve nasıl istersen onu yap ,bence denemekte fayda var sen yapmazsın biliyorm ama denesen sende mutlu olursun en azından aldıkların gider sonrada dikkat eder geri almazsın. ben bunu 2 yıl önce yaptım ve inan geri almadım ama sonrasında çok dikkat ettim. tamam sağlıksız kabul ediyorum ama tartıda insanın yüzünü güldürüyor be :)))
haklısın canım 1 günlük detoks yapılabilir ama hiç canım istemiyor öyle yapmak napıyım almayım da razıyım bakalım şimdilik bu durumu kabullendim ben
sen de inşallah verdiklerini geri almazsın canım yüzün hep gülsün
canım ya sağol inşallah geri almayacağım ve almamak için elimden geleni yapacağım...
sana ne diyeceğim lapa yerine yenanın verdiği listeyi yapsana ya cuma seninde yüzün gülsün ne olurrrrrr yazıyorum bak :)
sabah: 1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta ( bak sevdiklerinde var :))
öğlen: 1/2 tavuk göğsü
cacık, yoğurt ya da ayran
akşam: öğlenle aynı
acıkılırsa aralarda 1 elma ,şart değil bak yeme :) yeşilçay iç lapadan daha keyifli bence hem yena 2 gün yapıp 2 kilo verdim demişti hatırlarsan ,tavuğu bol baharatla haşla tuzu çok koyma ,hadi kolay gelsin
ben önümüzdeki ay sonu deneyeceğim 1 gün yap ki yorum alayım :)
Merhaba hanımlar,
canım çok sıkkın dün sabahtan gece 12 ye kadar acildeydik..
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..
Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.
Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
Allahım inşallah astım değildir.
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.
bende tuttum bu listeyi yapılabilir geldi açıkçası, tamam canım ne zaman istersen o zaman yap :)canım benim sağol liste güzel gerçekten yapılabilir görünüyor haftaya yapayım inşallah yarın oruç tutmak istiyorum bakalım ama tutmazsam yarın da yapabilirim
Merhaba hanımlar,
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..
Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.
Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.
cok tesekkür ederim cnmmmcanım tebrik ederimm ne kadar güzelll...
asucummmmmm insallah canimcimmmm insallah senin gibi basarabilirim bendevar bende de ödem neyim bişeyler ama çözemedim gitti hafif kaçamaklarım da oluyor tabii ama onları yiyince yemeklerimden kısıp dengelmeye çalışıyorum kendimce yürüyüşleri de mümkün olduğunca bırakmıyorum ama sonuç yok
tabii pes etmek de asla yok yağlarım pes edene kadar
oleeeey süper ben varım her daim ne güzel olur eski günlerdeki gibi topikce coşalım inşallah sen hele bi git gel bakalım canım
beyzayı da bi arayın sorun ya ben çok merak ediyorum
gözün aydın canım yalnızlık zor tabii anne kız ne güzel birbirinize arkadaş olursunuz
bravo canım bak ne güzel gidiyo kilolar zaten onları yeni aldığın için çabucak gidecekler aynen böyle devam et canım
nevincim bende 3tane kızkardeş var şükür iyi ki doğurmuş annecim
ama biz de burda abla kardeş gibi olduk hele aynı şehirde olsak ben sana da ablalık yapardım
bu arada günüm güzeldi canım simit istiyordu ankarada bi sürü simit sarayı var güzelce 1 simit tabii k içıtırdı kalsik kahvaltı ve çayla yaptık kahvaltıyı azcık da börek yedim ama sonra da dondurmaşimdi yeşil çayımı içiyim akşam da çorba salata oh zararsız atlatırım günü inşallah
gidip gelirken de toplam 1 saat yürüdüm daha gezdiklerimi saymıyorum
amin issallah yerin yedi kat dibine girsinlerde cikamaslinlar issallahhhhcanim toplamda 1.600 gitti iyi gidiyor bugun meyve gunum zorlaniyorum pek meyveci degilim (zorla yiyorum)yarin guzel geçeck gibi tavuk yapmayi dusunuyorum
insallah hep boyle gitsin kilolar gitsin gitsinde gelmesinler (Amiiiiinnnnnn)
ellerine saglik eminim guzel olmustur bende severim karnibahari brokoliyi de çok severim (gerçi bi meyvelerle aram yok)onun disinda herseyi severim pis bogazim ben ya
sagol canimcim insallah bu sefer hersey kolay olur motivasyonum cogunlugu buraya ait diger geri kalaninida aynalara borcluyum her baktigimda bu ben degilim diyorumSelam kizlaarr oku oku bitmedi ya ne guzel seymis aktif bir topigin uyesi olmak
ben karnabahara bayilirim. ya haslayip yiyorum ya da brokoli iile beraber graten yapiyorum. ama bu tarifi aninda not ettim hemen bu aksam denemeyi dusunuyorum :)) sagol canim paylastigin icin
ay ilknur icimi actin ben de neredeyse simdi cikip yihuuu diye bagiricam ofistetebrik ederim canim basarilarinin devamini dilerim bir de seni motive eden neyse ben de ondan istiyorum
ayy darisi basima ya ben de 1.5 haftalik cozutmadan sonra bugun ilk kez dikkat etmeye basladim ama eski yuksek motivasyon ucup gitmis bile. nasil geri gelicek bilmiyorum cok uzuluyorum.. var mi bir ipucu sen nasil basardin?
hah iste benim ruh halimi de aciklamissin.. yazin kolay da iste kisin cok zor diyet spor falan hepsi( ben de cok durgun tembel ve usengec oluyorum kislari malesef. ama o zinciri bu yil kirmam lazim onumuzdeki yaza fistik olmak istiyorum
hosbulduk canim amin hepimiz hedefimize bir an once saglikli bir sekilde ulasiriz umarim. ben psikologum evet ama malesef kendime care olamiyorum bu konuda. belki topikte baskalarina olurum :)) yeme bozuklugu sebepleri kisiden kisiye cok farkediyor o yuzden ortaya genelleme yapamiyorum malesef.. baslangic farkli ama gidisat hep ayni hepimizde
amin insallah canimmmmben bu ara her gün tartılıyorum ....
canım onuda veriyorum ,aaa filenin yerine çorap hiç aklıma gelmemişti sağol kullanmadıklarım var yıkarım veririm olmazsa....
süpersin inşalah hep böyle gider...
bende sendenim azcık fazla görsem durrrrrrrrrr diyorum :)
hımmm güzele benziyor denemek lazım.....
bende sabah vücut daha çok kalori yakar diye duymuştum inşallah öyle olur gider senin kilocuklar ama sen sabah kalkabilecek miisn? zor olmasın...
senin iyi gitti canım ya benim 1000 gram gitti
meyve günüm benim yarın ben yanlış mı yapıyorum ya
cok tesekkürler canim hep beraber verelim insallahsüpersin ilknurcum süperrr alkışlıyorum seni canı gnülden devamını diliyorumm
tşk ederim asumanımm geldi annem geldiiiii şimdi uyuyor yanımda ne güzel bir duygu arada bana bakıyor arada uyuyorr ne sevimliiiii
amin canim aminnnnnn vercez taabi sorada kendimize güzel ciciler alip boy boy fotolarimizi koycazKızlarrrrrr ben geldimmmmmm
Ya bana ne oluyor anlamıyorum yine tansiyonum yerlerde ve devamlı midem bulanıyor hatta bir ara istifrağ ettim :26:
Eşim bu ara çok tuzsuz yiyorsun o yüzden düşüyor tansiyonun diyor ama ben ondan olduğunu sanmıyorum.
Bir yerde bir yanlışmı yapıyorum acaba?
Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklarUmarım çok güzel vakit geçirir iyice motive olup geri dönersin
Aman listede iki gün geç oluversin takma kafana
Harikasın canım inşallah bundan sonra hep böyle devam edersin :122: Darısı bizlerin başına
Valla bende anlamadım canım evet bu ara geç yatıyorum ama ona görede geç kalkıyorum :26:
Bakalım bir iki kere daha böyle olursa doktora giderim herhalde.
bugün meyve günüm canım ,tartıldım evet ve ne saçma bir bünyem olduğunu gördüm dün 200 gitmişti ya bugün 1300 gitmiş ,81.2 yi gördüm :)))) şimdi nasıl gaza geldim anlatamam giden su biliyorum ama beni çok motive etti.... toplamda 2300 gitti :)
ben 94.5 kiloyum 105 den düştüm bende sizlere dahil olabir miyim
günaydın kızlar ne zaman diyete başlıyorum desem buraya gelmeye başlasam pc de sorun oluyo netimde sorun var o yüzden gelemiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum yılbaşına kadar 6 kg kesin kesin :)
Merhaba hanımlar,
canım benimki 4 aydan sonra bıraktı emmeyi o yüzden rahat diyet yapıyorum, emzirirken yapmadım sadece su alımını artırdım ,tatlıları azalttım....İLBATUM merhaba,sanırım bebeğin var ,benimde var ve dietteyim,5 gün 5 kilo dieti yapıyorsun sanırım,mesajlarınızı takip ediyorum genelde,bu diet sütünüzü azalttımı,tşkler şimdiden
aynen öyle giden su ama motivasyon için çok iyi oldu düşünsene 70leri göreceğim kısmetse.... sende 1-2 gün dene bakalımSelam kizlar yine bir ogle molasi solugu burada aldim. yemegimi bilgisayar karsisinda yiyorum artik daha fazla yorum okuyabilmek icin
canim evet giden sudur ama su rakamlari gordukce inan ben de dusunur oldum yapmayi.. cunku motivasyona cok ihtiyacim var su aralar. en az yarim kilo almisim gibi gorunuyor
hosgeldin canim hangi diyeti uyguluyorsun cok guzel vermissin basarilarinin devamini diliyorum
selam canim ben de seni merak ediyordum son gaz devam ediyorsun demek harikabeni gececeksin o zaman kesin hatta belki gecmissindir bile helal olsun valla. ben kilo verecegime malesef almisim cumaya kadar aldigim kismi verip en azindan dengelemeye caliscam sonra da bilmiyorum napicam 1 ayda ne kadar verebilcem. motivasyonum geri gelse kesin 5 kiloyu garantilerim ama maleseeeeeeefffffffff..... su 5 gunde 5 kilo beni cok cezbetmeye basladi sok diyetleri hic sevmesem de diyorum 80leri belki ucundan gorursem gaza gelirim de devam ettiririm. beni tek tutan sey saglik, bugun tansiyonum dustu saat 11 gibi, cok actim belki ondandir.
kimsecikler yokbende gidip yemegimi yapiyim bari bugün orucumun 3. günü ama Allahtan cozutmuyorum dün aksamda gelemedim orucumu actiktan sonra bi bas agrisi geldi koltukta sizmisim resmen neyse aksam umarim gelirim öptüm sizi
yeniden hos geldin aramizaslm arkadaşlarrr beni yeniden aranıza alırmısınız acebaaa((
listeye girmek istiyorum zayıflamak incelmek istiyorum ama bende mutlu olmak istiyorumm inşallah cuma günü kilo bildirimi yapıp başlıcam kolay gelsinnn
günaydıııın günaydıııın günaydııııın hepinize
bugün güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
lapa yapıyım diyodum bugün ama vazgeçtim yaa 3 günlük dünya yediğim 1 yumurta peynir onlardan da vazgeçmeyim dedim
ece benim kızların büyüğü 14 küçüğü 12 yaşında canım
semiranım okudum yazdıklarını seviyorum seni
keçi sutu neden veriyorsun canim bi nedeni varmi?ececim senin bebek kaç aylık oldu ben 6. ayla beraber ek gıdalara bir de gece mamasına başlamıştım. gece cok uyanıyor belki uyur diye hala son öğün veriyorum. kilo az alsa bile uzaması nasıl. dr kilo yahut boy uzarsa endişe etmiyoruz demişti. son olarak ben keçi sütü veriyorum şimdi. keçi sütü ile yapıyorum mamalarını.(1 yaşından sonra)
geceleri sıkıntımız olmadığı içinmama düşünmedim hiç.akşamları emzirmemeye çalışıyorum yemeği hemen yedikten sonra istesede biraz biriksin diye vermiyorum.yatarken emziriyorum o uyuynca gece kalktığındada veriyorum.ses duyuorum(emme sesi) ağlamıyorda uyuyor(genelde bu şekilde.mesela dün uyku düzenimiz sapıttı.en son 4 te yemişti.6 da emdi uyudu ve bi daha uyanmadı.gece tabi uykusu dağılmış bir şekilde uyandı.sonra ne kadar emsede doymadı.kalktım bişiler yedirdim.rahatça uyudu).
en son kilo 8750 geldi
boyuda 76 cm(şimdi sen sorunca baktım da boyda üst seviyede.neden acaba:)))
keçi sütü bende ortancama kullanmıştım yoğurt yaparken.bi mandıraya internetten getittiriyordum ama bana çok ağır geldi.ben yedirirken tiksinmiştim((
bunu ilk kez duyuyorm benim pasalar erken dis çikartmisti buna uzulmelimiyim?ayrıca dişlerin geç çıkması çok iyi diyorlar daha sağlıklı oluyormuş o konu da bence hiç endişelenme.
büyüyor mutlucum, en son gittiğimizde sadece 5 cm di. ama eli kolu agzı burnu herşeyi belliydi, 2 hafta sonra yine gidicez bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz
bugün meyve günüm canım ,tartıldım evet ve ne saçma bir bünyem olduğunu gördüm dün 200 gitmişti ya bugün 1300 gitmiş ,81.2 yi gördüm :)))) şimdi nasıl gaza geldim anlatamam giden su biliyorum ama beni çok motive etti.... toplamda 2300 gitti :)
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bisekildeben 94.5 kiloyum 105 den düştüm bende sizlere dahil olabir miyim
Geçmis olsun ablacim insallah korktugun gibi çikmaz dualarimiz seninle ALLAH im yavrularimi korusun çocuk konusunda bende hemen paniklarim çok hassasimdirMerhaba hanımlar,
ilbatum cvp vermis ama bende yaziyim dedim ilbatumla beraber yapiyoruz bende emziriyorum sutumde azalma hissetmedimİLBATUM merhaba,sanırım bebeğin var ,benimde var ve dietteyim,5 gün 5 kilo dieti yapıyorsun sanırım,mesajlarınızı takip ediyorum genelde,bu diet sütünüzü azalttımı,tşkler şimdiden
geçmis olsun tekrardan insalah bidaha yasamazsin boyle seyler dikkat et bencede tamamen çikarmak dogru degil azaltmak en iyisiTekrar ben geldim
Eşim sonunda halime dayanamadı ve beni hastaneye götürdü zorlada olsa.
Eski Vakıf Gurebba yenilenmiş hatta adıda değişmiş ama ben çok beğendim tertemiz ve doktorda şansımıza çok güzel ilgilendi okadar kalabalık olmasına rağmen
Tansiyonumu ölçtü ve o an tansiyonum büyüğü 9 küçüğü 4 tü. Hemen kan aldırdı ve yaklaşık 45 dakika sonra sonuçu aldık ama görünürde birşey yok dedi. Tabi o arada tembihledi tatlı birşeyler ye yada meyve suyu iç diye.
Çok şükür şu an çok daha iyiyimAllah herkese şifa versin... Amin...
Evet canım onuda doktora söyledim 3 aydır şekeri ve tuzu tamamen kesmiştim. Yağıda çok çok aza indirmiştim ve bunları söyleyince zaten büyük ihtimalle sebebi odur arada da olsa tuzlu yada tatlı vucudununda ihtiyacı var tamamen kesersen dengen bozulur dedi oda. Hatta eşimde kızdı kendi kendini hasta edip benimde ödümü koparıyorsun bundan sonra az da olsa tuz ve şeker tüketeceksin diye
Çok sağ ol canım geçti gibi birşey zaten. Şu an tansiyonum büyük 11 küçük 7 oldu da hastaneden eve döndük şükür.
Yok güzelim iki üç gündür çektiğimi ben biliyorum zayıflamak uğrunada olsa tamamen kesmek hataymiş ve bende karar verdim biraz daha yavaş gitsin yeterki tansiyonla uğraşmim. Şu an tansiyonum çok daha iyi ama o ani düşüş yüzünden başımda oluşan ağrı hala var hafif de olsa. Aman diyim sizler tamamen kesmeyin şekeri ve tuzu. Özellikle tuz çok önemliymiş vucudun dengesi için
evet canim sebze yemkerine bayilirimcanım özeline yazdım ben indirdiğim linki ve nasıl indirileceğini.bende en çok 5 mil yapıyorum en hızlı olanı bu 1 saati az geçiyor bide 3 millik olanı o da 45 dk.çok güzel toparlıyor.
ayyy yaşımızda yakınmış baya.bende 33 yaşındayım.senin kocaman kızın olunca bilemeiştim yaşını.resimlerden genç görünüyorsun zaten ama kaç yaşında oldu çocuklar???
haklısında biraz kuruntu yapıyorum işte.bebişim 3,5 ay önce 8 kilo idi.şimdi 8,750 olmuş(( bu benim diyet yaptığım dönemde aldığı kilo.dr da bi sürü öğüt verdi.bi ara güzel yiyor bi ara ağzını açmıyor.bilemedim yani...emmeye her zaman istekli ve bende artık eskisi gibi süt yok tabi.ondan canım sıkılıyor.inek sütünü ben 2 çoxuğumada vermedim 1 yaşına kadar.şimdi de bazen kahvaltısına ekliyordum içine muz,ceviz fln da koyup.su ile karıştırayım haklısın.zaten yeni yeni veriyordum.
gündeki başarından dolayı tebrikler eferin eferinn
bende bu akşam gezmedeydim ve nefiss ıspanaklı börek ve kurabiye vardı.ikisindende küçük 2 ısırık aldım ama şuan açıııııııımmmmm
lesliyi kızınla yaparsın hem zevkli olur.spor salonu daha zahmetli çocuklular için.
Allahtan sebze seviyoruz canım bi de sevmesek ne ederdik diyetteyken?meyve ben severim ama yetiştiremiyorum fazala.günde 1 elma 3-4 kuru kayısı yiyorum genelde.aslında bi sürü yerim de çoğu zaman leblebi nescafe fln çekiyor canım o zman ara öğünüm bu oluyor malesef.aslında nescafe içmesem iyi
onlar mezun oldu mu bilmem ama bizim niyetimiz o :)Hahaha 1. Sayfadan baslamısım okumaya:d
yeniden hos geldin aramiza
masallah ablacim
insallah bende 34 yasindayken boy boy olucaklar buyugum 14 ortanca 11 kuçukte 8 daha dogurmassamALLAH im saglik sihhat versin evlatlarimiza
keçi sutu neden veriyorsun canim bi nedeni varmi?
canim kilosu çokta dusuk degil seninki 11aylikti dimi?
sizinkilere bakarak benim kizin kilosu çokmu ne gerçi dr bisey demedi ama kafam karisti:44:
bunu ilk kez duyuyorm benim pasalar erken dis çikartmisti buna uzulmelimiyim?
ALLAH a emanetsiniz canim
sendende guzel gitmis canim
ben bu sabah 73.8 1.400 daha gitti geldim toplam 3kilo gidivermis
canim benim bugun son çunki yarin esim evde beraber kahvalti yapmayi seviyoruz pazardan gelincede film izliyelim dedi isi yokmus disari çikmicakmis oyuzden biraz tozutabilirim
senin için bi sakincasi olurmu?4 gun yapmis olucam ben
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bisekilde
Geçmis olsun ablacim insallah korktugun gibi çikmaz dualarimiz seninle ALLAH im yavrularimi korusun çocuk konusunda bende hemen paniklarim çok hassasimdir
ilbatum cvp vermis ama bende yaziyim dedim ilbatumla beraber yapiyoruz bende emziriyorum sutumde azalma hissetmedim
ve ben bebegim kuçukkende bir kez 3gun yapmistim ozamanda azalma olmadi çunku istedigin kadar yiyebiliyorsun sana yap demem yapma da demem merak edip sormussun (gerçi bana sormadin ama) cevapliyim dedim umarim yardimci olabilmisimdir
geçmis olsun tekrardan insalah bidaha yasamazsin boyle seyler dikkat et bencede tamamen çikarmak dogru degil azaltmak en iyisi
evet canim sebze yemkerine bayilirim
ispanak,pirasa,brokoli,karnibahar,lahana daha neler eler pasta boregede dayanamm ama meyvelerle aram yok ki zorla yerim bikaçtanesi hariç
canim tesekkur ederim mesajn içine ama olmadi yapamadim ben beceremiyorum galiba
yemek yapmam gerek çikiyorum insallah aksama gorusuruz hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?