Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vay beeee mutlu bak kaç gitmiş yaaa

hoşgeldin aramıza dahil oldun bile
gittiler bir daha da gelmesinler ... aslında niyetin varsa 1 günlük bir detoks yapabiirsin ender saraç 10 günde bir yapılabilir dedi tvde izledim... yani 1 kereden 1 şey olmaz....
harikaaaa, süper sihirli gibi. yani 20 gün sıksak dişimizi 36-38 bedene gireriz ne müthiş...

yok anam yok ne 20 günü bu bitsin daha yapmam hele patatesi hatırladıkça midem bulanıyor, okudunmu bilmiyorum ama bir kız sevgi diye bu diyetle 30un üstünde kilo vermiş nasıl azmettiyse artık ben hayatta yapamamda yapmamda, dediğim gibi kilo vermem durunca yaparım bunun gibi diyetleri cuma itibariyle herşeyden azar azar yemeye devam :) senin boyun uzun 20 gün yapsan manken gibi olursun sen ya... patates günü hariç inan diğer günler çok rahat geçiyor, istediğin kadar ye ve nasıl istersen onu yap ,bence denemekte fayda var sen yapmazsın biliyorm ama denesen sende mutlu olursun en azından aldıkların gider sonrada dikkat eder geri almazsın. ben bunu 2 yıl önce yaptım ve inan geri almadım ama sonrasında çok dikkat ettim. tamam sağlıksız kabul ediyorum ama tartıda insanın yüzünü güldürüyor be :)))

haklısın canım 1 günlük detoks yapılabilir ama hiç canım istemiyor öyle yapmak napıyım almayım da razıyım bakalım şimdilik bu durumu kabullendim ben
sen de inşallah verdiklerini geri almazsın canım yüzün hep gülsün

canım ya sağol inşallah geri almayacağım ve almamak için elimden geleni yapacağım...
sana ne diyeceğim lapa yerine yenanın verdiği listeyi yapsana ya cuma seninde yüzün gülsün ne olurrrrrr yazıyorum bak :)

sabah: 1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta ( bak sevdiklerinde var :))

öğlen: 1/2 tavuk göğsü
cacık, yoğurt ya da ayran

akşam: öğlenle aynı

acıkılırsa aralarda 1 elma ,şart değil bak yeme :) yeşilçay iç lapadan daha keyifli bence hem yena 2 gün yapıp 2 kilo verdim demişti hatırlarsan ,tavuğu bol baharatla haşla tuzu çok koyma ,hadi kolay gelsin

ben önümüzdeki ay sonu deneyeceğim 1 gün yap ki yorum alayım :)

canım benim sağol liste güzel gerçekten yapılabilir görünüyor haftaya yapayım inşallah yarın oruç tutmak istiyorum bakalım ama tutmazsam yarın da yapabilirim

Merhaba hanımlar,

canım çok sıkkın dün sabahtan gece 12 ye kadar acildeydik..
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..

Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.

Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
Allahım inşallah astım değildir.
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.

canım çooook geçmiş olsun
kolay değil tabii ama lütfen kötü düşünme inşallah doktordan olumlu sonuçlar alırsınız ve bir daha tekrarlanmaz Allah beterinden korusun canım dermansız dert vermesin
öpüyorum seni ve barışı

canım benim sağol liste güzel gerçekten yapılabilir görünüyor haftaya yapayım inşallah yarın oruç tutmak istiyorum bakalım ama tutmazsam yarın da yapabilirim
bende tuttum bu listeyi yapılabilir geldi açıkçası, tamam canım ne zaman istersen o zaman yap :)

çok ama çok geçmiş olsun rabbim bir an önce şifasını versin, içinde yaşadığın durum çok zor rabbim sana da güç versin sabır versin, barış güçlü bir çocuk aşacak bunlarıda merak etme ,herşey tertemiz çıkacak allahın izniyle, ihmal etmiyorsun zaten ama mutlaka başka bir dr a göster, inşallah o hocayla görüşürsünüz canım. allah kolaylık versin işlerinizde inşallah.

İLBATUM merhaba,sanırım bebeğin var ,benimde var ve dietteyim,5 gün 5 kilo dieti yapıyorsun sanırım,mesajlarınızı takip ediyorum genelde,bu diet sütünüzü azalttımı,tşkler şimdiden

canım tebrik ederimm ne kadar güzelll...
cok tesekkür ederim cnmmm
asucummmmmm insallah canimcimmmm insallah senin gibi basarabilirim bende
amin issallah yerin yedi kat dibine girsinlerde cikamaslinlar issallahhhh
sagol canimcim insallah bu sefer hersey kolay olur motivasyonum cogunlugu buraya ait diger geri kalaninida aynalara borcluyum her baktigimda bu ben degilim diyorum
amin insallah canimmmm
cok tesekkürler canim hep beraber verelim insallah
amin canim aminnnnnn vercez taabi sorada kendimize güzel ciciler alip boy boy fotolarimizi koycaz

Selam kizlar yine bir ogle molasi solugu burada aldim. yemegimi bilgisayar karsisinda yiyorum artik daha fazla yorum okuyabilmek icin

canim evet giden sudur ama su rakamlari gordukce inan ben de dusunur oldum yapmayi.. cunku motivasyona cok ihtiyacim var su aralar. en az yarim kilo almisim gibi gorunuyor

ben 94.5 kiloyum 105 den düştüm bende sizlere dahil olabir miyim

hosgeldin canim hangi diyeti uyguluyorsun cok guzel vermissin basarilarinin devamini diliyorum

günaydın kızlar ne zaman diyete başlıyorum desem buraya gelmeye başlasam pc de sorun oluyo netimde sorun var o yüzden gelemiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum yılbaşına kadar 6 kg kesin kesin :)

selam canim ben de seni merak ediyordum son gaz devam ediyorsun demek harika beni gececeksin o zaman kesin hatta belki gecmissindir bile helal olsun valla. ben kilo verecegime malesef almisim cumaya kadar aldigim kismi verip en azindan dengelemeye caliscam sonra da bilmiyorum napicam 1 ayda ne kadar verebilcem. motivasyonum geri gelse kesin 5 kiloyu garantilerim ama maleseeeeeeefffffffff..... su 5 gunde 5 kilo beni cok cezbetmeye basladi sok diyetleri hic sevmesem de diyorum 80leri belki ucundan gorursem gaza gelirim de devam ettiririm. beni tek tutan sey saglik, bugun tansiyonum dustu saat 11 gibi, cok actim belki ondandir.

kimsecikler yok bende gidip yemegimi yapiyim bari bugün orucumun 3. günü ama Allahtan cozutmuyorum dün aksamda gelemedim orucumu actiktan sonra bi bas agrisi geldi koltukta sizmisim resmen neyse aksam umarim gelirim öptüm sizi

çok gecmş olsun yena,çok zor. inşallah bulursunuz bir insan. ablamın oğlu 11 yasında gecen sene ona da hava verildi. 6 yasından beri alerji tedavisi görüyor ilaçlaını kullanmamış.astım değil ama tedavi için ilaçların aksatılmaması gerekiyormus.
çocuk alerji bölümü mü. gideceğiniz yer

İLBATUM merhaba,sanırım bebeğin var ,benimde var ve dietteyim,5 gün 5 kilo dieti yapıyorsun sanırım,mesajlarınızı takip ediyorum genelde,bu diet sütünüzü azalttımı,tşkler şimdiden
canım benimki 4 aydan sonra bıraktı emmeyi o yüzden rahat diyet yapıyorum, emzirirken yapmadım sadece su alımını artırdım ,tatlıları azalttım....
aynen öyle giden su ama motivasyon için çok iyi oldu düşünsene 70leri göreceğim kısmetse.... sende 1-2 gün dene bakalım
kimsecikler yok bende gidip yemegimi yapiyim bari bugün orucumun 3. günü ama Allahtan cozutmuyorum dün aksamda gelemedim orucumu actiktan sonra bi bas agrisi geldi koltukta sizmisim resmen neyse aksam umarim gelirim öptüm sizi

allah kabul etsin canım ....

yenacım çok geçmiş olsun, mevzu çocuk olunca söyleyecek söz bulamıyorum, barışa ve kendine dikkat et

yeniden hos geldin aramiza

masallah ablacim
insallah bende 34 yasindayken boy boy olucaklar buyugum 14 ortanca 11 kuçukte 8 daha dogurmassamALLAH im saglik sihhat versin evlatlarimiza

keçi sutu neden veriyorsun canim bi nedeni varmi?

canim kilosu çokta dusuk degil seninki 11aylikti dimi?
sizinkilere bakarak benim kizin kilosu çokmu ne gerçi dr bisey demedi ama kafam karisti:44:

ayrıca dişlerin geç çıkması çok iyi diyorlar daha sağlıklı oluyormuş o konu da bence hiç endişelenme.
bunu ilk kez duyuyorm benim pasalar erken dis çikartmisti buna uzulmelimiyim?

büyüyor mutlucum, en son gittiğimizde sadece 5 cm di. ama eli kolu agzı burnu herşeyi belliydi, 2 hafta sonra yine gidicez bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz
ALLAH a emanetsiniz canim

sendende guzel gitmis canim
ben bu sabah 73.8 1.400 daha gitti geldim toplam 3kilo gidivermis
canim benim bugun son çunki yarin esim evde beraber kahvalti yapmayi seviyoruz pazardan gelincede film izliyelim dedi isi yokmus disari çikmicakmis oyuzden biraz tozutabilirim
senin için bi sakincasi olurmu?4 gun yapmis olucam ben

ben 94.5 kiloyum 105 den düştüm bende sizlere dahil olabir miyim
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bisekilde

Geçmis olsun ablacim insallah korktugun gibi çikmaz dualarimiz seninle ALLAH im yavrularimi korusun çocuk konusunda bende hemen paniklarim çok hassasimdir

ilbatum cvp vermis ama bende yaziyim dedim ilbatumla beraber yapiyoruz bende emziriyorum sutumde azalma hissetmedim
ve ben bebegim kuçukkende bir kez 3gun yapmistim ozamanda azalma olmadi çunku istedigin kadar yiyebiliyorsun sana yap demem yapma da demem merak edip sormussun (gerçi bana sormadin ama) cevapliyim dedim umarim yardimci olabilmisimdir
geçmis olsun tekrardan insalah bidaha yasamazsin boyle seyler dikkat et bencede tamamen çikarmak dogru degil azaltmak en iyisi

evet canim sebze yemkerine bayilirim
ispanak,pirasa,brokoli,karnibahar,lahana daha neler eler pasta boregede dayanamm ama meyvelerle aram yok ki zorla yerim bikaçtanesi hariç
canim tesekkur ederim mesajn içine ama olmadi yapamadim ben beceremiyorum galiba

yemek yapmam gerek çikiyorum insallah aksama gorusuruz hepinizi seviyorum

Son düzenleme:
Hahaha 1. Sayfadan baslamısım okumaya:d
onlar mezun oldu mu bilmem ama bizim niyetimiz o :)

maşallah canım ya ben senin hızına yetişemem ayol aradaki o 1 günlük farkla belki kapanır :)
bende cumartesi başlamak istememiştim eşimle şöyleeeee güzel bir kahvaltı yapamayım diye, canım sen bilirisin benim için bir sakıncası tabiki yok ben aynen devam edeceğim bakalım... maşallah 73 ügördün demek helalllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…