bu ilk mesajım ve artık hep burdayım. ismim meryem beni de aranıza alırmısınızzz
bu ilk mesajım ve artık hep burdayım. ismim meryem beni de aranıza alırmısınızzz
merhaba meryem aramıza hoşgeldin ,inşallah kalıcı olursun. kendini anlatsana biraz yakından tanıyalım. kaç kilosun, kaç yaşındasın vb?
hoşgeldin meryem inşallah kalıcı olup hedefine sağlıkla ulaşırsın
teşekkür ederm arkadaşım tam 119 kiloyum ilk burada yazdım eşime bile söyleyemedm,kendisi 100 varmısın diyo
ben nerdeyse 1 yıldır tartılmamısım ve sok oldum diyetisyende kadın neler neler anlattı benm aklım kıloda.. geçen yaz 90lardaydım şimdi ama... ağlamak istiyorum
sana maaşllah diyorum ne güzel ç.zelgen var kaç ayda verdin? ve de kaç yasındasın?benden çok tecrübelisindir bir kaç temel bilgi verirmisin?
aynı şoku hepimiz yaşadık canım
ben de mart ayında yaşadım o zamandan beri de uğraşıyorum asıl kiloyu ilk 4 5 ayda verdim son 5 ayda nacak 10 kilo verebildim hele son 1 aydır nerdeyse hiç veremedim yaşım 37
bizim topikçe genel kuralımız sağlıklı beslen ve haftada 3 gün de olsa spor yap
bunları yapınca vermen için bir engelin yoksa veriyosun
süper erişmişsinn valla azimli arkadaşımGünaydın arkadaşlar;hayırlı bir gün olsun inşallah....
Bu gün artıdayım;moralim bozuk.....Sağlık olsun ne yapalım....
Dün 15 yıldır görüşemediğim çocukluk arkadaşımla buluştuk.Annelerimiz de arkadaş...Çok çok yakındık...Çok mutlu olduk görüşünce...
Çocukluğuma ve gençliğime geri döndüm..Saatlerce konuştuk.Tekrar görüşeceğiz inşallah.....(Kızı İstanbul'da işe başlamış;sıkça geleceğim dedi)
Yalnız ;öğlen yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım doğal olarak.Izgara köfte yedim.Nasıl yağlı geldi anlatamam...Peçeteyle ağzımın içini silesim geldi.......
Tabii sırf dışarda yenen bir öğlen yemeği yüzünden artıda değilim.Ceco'nun dediği gibi benim barsaklarda grevde...Bakalım cumaya kadar ne olacak.Hayırlısı artık....
yena barışa çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler getirirsin dr danMerhaba hanımlar,
canım çok sıkkın dün sabahtan gece 12 ye kadar acildeydik..
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..
Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.
Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
Allahım inşallah astım değildir.
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.
gider inşallah bu topikten ayrılmazsan gider acayip motivasyon varmerhaba ilbatum kalıcı olacagım tabikii..niyetim bu:)) bugün diyetisyene de başladım 26yyasndayım ve sıkı dur 119 kiloyum. sence gidermi bu kilolarrrr
teşekkür ederm ve de maaşallah sanabenmde hedefim 15 hazirana kadar 85 kilo olmak...
ayda 5 kg gibi bir rakama denk geliyor,uçuk bir hedef değil dimi?
1 de bende çizelge istiyorum ama baktım çok karışık geldi,sen nasıl yaptın bana anlatabilirmisin?
gider inşallah bu topikten ayrılmazsan gider acayip motivasyon var
yenacım çok geçmiş olsun oglun inşallah daha iyidir .dr dogru söylemiş benim ikizlerde hep hastanelerde hava verilerek büyüdüler .ama şimdi maşallahları var .artık antibiyotikte vermiyorum .bademcikleri agrıdıgında hemen limonu kesip 2 kaşık içiriyorum ama hiç ardından su vermem 2 kez tekrarlarım hiç birşeyleri kalmazMerhaba hanımlar,
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..
Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.
Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.
Kendine dikkat et canım...Neden diyetisyeninin önerilerini uygulamıyor ve şok diyetlere yöneliyorsun ...Ne güzel zayıflıyordun diyerisyene ilk gittiğin zamanlar...
Şok diyetler ;adamı şok ediyor böyle.....Geçmiş olsun canım...İnşallah şimdi çok iyisindir...
bugün meyve günüm canım ,tartıldım evet ve ne saçma bir bünyem olduğunu gördüm dün 200 gitmişti ya bugün 1300 gitmiş ,81.2 yi gördüm :)))) şimdi nasıl gaza geldim anlatamam giden su biliyorum ama beni çok motive etti.... toplamda 2300 gitti :)
Merhaba hanımlar,
kimsecikler yokbende gidip yemegimi yapiyim bari bugün orucumun 3. günü ama Allahtan cozutmuyorum dün aksamda gelemedim orucumu actiktan sonra bi bas agrisi geldi koltukta sizmisim resmen neyse aksam umarim gelirim öptüm sizi
merhaba ilbatum kalıcı olacagım tabikii..niyetim bu:)) bugün diyetisyene de başladım 26yyasndayım ve sıkı dur 119 kiloyum. sence gidermi bu kilolarrrr
selam hanimlar,
benim pc tuhaf sayfalar gec aciliyor bu yuzden gecmisi okuyamadim
bugun daha önce de yazdigim gibi almanlarla yaprak sardik mercimekli köfte melemen ve tavuk gögsu yaptik
hele melemene lecker lezzetli diye diye yediler ama cok yoruldum ne kadar kalabalik olsa da otuz kisilik yemegi yönetmek
cok zormus atlattim neyse
hala cocuklarimi göremedim ja daki kadin cins keyfi yetmedi randevu veremedi hala igrenc bir durum
kendi dogurduklarimi görebilmek icin hanimefendinin iznine tabiyim
bugun bir hasta geldi defalarca intihara kalkistigi halde cocugunu almamislar bunlar bana niye takti bu kadar anlamiyorum
is merkezinden de gecici bir is bulmuslar bana 4 aylik gunde 6 saat buro yonetimi bende kendimi tam 8 hafta Turkiyeye hazirliyodum
simdi kabul etmesem de diycek adam is is diye kafayi yedin sana is buldum nere gidiyosun diye
ya bu hayat niye bu kadar zor :2:
inşallah kalıcı olursun canım. gider tabi aramızda o kilolardan kurtulanlar var hem yaşında genç çok daha çabuk verebilirsin canım.merhaba ilbatum kalıcı olacagım tabikii..niyetim bu:)) bugün diyetisyene de başladım 26yyasndayım ve sıkı dur 119 kiloyum. sence gidermi bu kilolarrrr
bırak söyleme eşine 100e inince söylersin :))) neden bu kadar kilo aldın doğum falan mı yaptın?teşekkür ederm arkadaşım tam 119 kiloyum ilk burada yazdım eşime bile söyleyemedm,kendisi 100 varmısın diyo
ben nerdeyse 1 yıldır tartılmamısım ve sok oldum diyetisyende kadın neler neler anlattı benm aklım kıloda.. geçen yaz 90lardaydım şimdi ama... ağlamak istiyorum
sana maaşllah diyorum ne güzel ç.zelgen var kaç ayda verdin? ve de kaç yasındasın?benden çok tecrübelisindir bir kaç temel bilgi verirmisin?
ohh ne güzel atlamışsın ben bile derdine düşmüştüm 30 kişi nasıl olur diye :)selam hanimlar,
benim pc tuhaf sayfalar gec aciliyor bu yuzden gecmisi okuyamadim
bugun daha önce de yazdigim gibi almanlarla yaprak sardik mercimekli köfte melemen ve tavuk gögsu yaptik
hele melemene lecker lezzetli diye diye yediler ama cok yoruldum ne kadar kalabalik olsa da otuz kisilik yemegi yönetmek
cok zormus atlattim neyse
hala cocuklarimi göremedim ja daki kadin cins keyfi yetmedi randevu veremedi hala igrenc bir durum
kendi dogurduklarimi görebilmek icin hanimefendinin iznine tabiyim
bugun bir hasta geldi defalarca intihara kalkistigi halde cocugunu almamislar bunlar bana niye takti bu kadar anlamiyorum
is merkezinden de gecici bir is bulmuslar bana 4 aylik gunde 6 saat buro yonetimi bende kendimi tam 8 hafta Turkiyeye hazirliyodum
simdi kabul etmesem de diycek adam is is diye kafayi yedin sana is buldum nere gidiyosun diye
ya bu hayat niye bu kadar zor :2:
bende ayda 5i hedefledim buraya başladığımda bende 99 kiloydum şimdi 81i gördüm ağustos 10-11 falandı yavaştı o zamnalar emzirdiğim için ama emmeyi bırakınca asıldım yoksa emzirirken hedefim 2 kiloydu şimdi aynı senin gibi 5 kilo ayda...teşekkür ederm ve de maaşallah sanabenmde hedefim 15 hazirana kadar 85 kilo olmak...
ayda 5 kg gibi bir rakama denk geliyor,uçuk bir hedef değil dimi?
1 de bende çizelge istiyorum ama baktım çok karışık geldi,sen nasıl yaptın bana anlatabilirmisin?
gider inşallah bu topikten ayrılmazsan gider acayip motivasyon var
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün çok azda olsa tuz ve şekeri hayatıma tekrar dahil edince çok çok iyi oldum daş gibiyim daşşşş
Gündüz biraz ev işi yaptıktan sonra öğlenden akşama kadar dikiş diktimevde hiç kullanmadığım bir çarşaftan 4 tane yastık kılıfı diktim kendime makineyide çıkarmak zor geldi deymez onun için dedim elimde yaptım makine dikişini özlemişim birşeyler dikmeyi iyi geldi.
Eşim dün nasıl korktuysa sabahtan akşama kadar defalarca aradıarada bir fenalaşmak lazım ilgini çekmek için dedim de eşşek seni ödümü kopardın gece dedi
Rabbim kimseye hastalık yaşatmasın
Sağ ol ablacığım çok iyiyim şükür. Ben zaten şok diyet yapmıyorum ki ablacığım İlbatumla karıştırdın galibaben sadece yapmayı aklımın ucundan geçirmiştim ama henüz teşebbüs etmedim
Aşırı herşeyden kısmam yaramadı bana. Diyetisyen şeker, tuz ve undan uzak dur demişti ama ben yanlış anlayıp tamamen uzak durdumbugün çok az da olsa tükettim şeker ve tuz şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım bu saate kadar.
Aboooowwww kız sen bu gazla yılbaşına kadar az zorlasan 10 kilo bile verirsin
Valla bence motivasyonun senin tavan yapmıştır bu sonuçla. Artık haftanın birincisi belli ikincisi kim diyecek kıvama gelmişsin
Süpersin valla okadar patatese katlandıktan sonra hak ettintacı.
İnşallah böyle devam edip hedefine sağlıkla ulaşırsın
Yenacığım çooooook geçmiş olsun. Rabbim sana sabır versin şimdi cumartesi olmak bilmez senin için ama ben inanıyorum inşallah kötü bir durum olmayacak ve oğlun en kısa zamanda iyice sağlığına kavuşacak.
Tüm dualarımız seninle...Aklına güzel şeyler getirki güzel şeyler olsun
Bizide haberdar et canım güzel haberlerini bekliyoruz
Geçmiş olsun canım inşallah bu akşam böyle bir durum olmaz tekrarŞimdiden Allah orucunu kabul etsin canım.
Aramıza hoşgeldin canımİnşallah sende hedefine bizimle elbirliği yaparak ulaşırsın. Merak etme canım burada senden daha kilolu olupta inanılmaz yol kat edenelerde var eminim sende en kısa zamanda vermeye başlayacaksındır yeterki kendini kasma streste kilo vermeni engeller o yüzden stres yok kilo vermek var :122:
Canım sabret eminim eninde sonunda evlatlarına kavuşacaksın. Bence sana buldukları işi kabul etmen hem onlar için çok güzel bir izlenim yaratır hemde kendini oyalamış olur az da olsa biraz para kazanmış olursun.
Tamam tatil tabiki herkesin tercihi olur ama inan yarın öbür gün mahkeme olduğunda senin türkiyeye gelmiş olman bile çocuklarını umursamayan anne izlenimi verirdi hani gitti tatil yaptı çocuklarını umursamadı gibilerinden.
Diyorum sana bence sen eşini kafaya almaya bak arada da olsa dışarda parka falan çıktıklarında sana haber verir orada da olsa bir yarım saat çocuklarını görürsün. Yarın öbür gün senin '' kuma'' sıkılınca zaten eşini ikna edecektir çocukları geri vermek için sonuçta ne kadar çocukları seven biri de olsa öz evladı gibi olmaz.
Sabret ve verdikleri işe girki onların gözünde kendini toplamaya çalışan azimli ve fedakar bir anne olduğunu anlasınlar
Allah yardımcın olsun... Dualarımız seninle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?