Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

seviyorum seni ondandır

Boşver dediğin gibi o ancak tartıda uzun süre eksi göremeyince imdat çekiçi olarak bir kenarda beklesin yani o liste
Allahın izniyle biz yaza kadar çok güzel kilolar verip kaliteli hayatımıza kavuşacağız

Çok haklısın Semirancığım;yaşadığım çok doğal bir süreç ama yine de olsun istemiyor insan...

Bilinç altıma da elimdeki tığı dürtesim var......

Çok haklısın Semirancığım;yaşadığım çok doğal bir süreç ama yine de olsun istemiyor insan...

ablacım alemsin tığı dürteceksin demek hem de bilinçaltına bana da bana da dürt abla yaa

Doğru canım;moralimi bozmamaya çalışıyorum....

3 adet kuru kayısı suda bekliyor;sabah yenmek üzere...İnşallah iyi gelecek.2-3 gün kayısı yemeyi planlıyorum...

nilüfercim cnm arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini çocuklarının başında sapasağlam duracaksın değilm mi lütfen kendine dikkat et barışıda çok öp Allahım acil şifalar versin inş
bu ilk mesajım ve artık hep burdayım. ismim meryem beni de aranıza alırmısınızzz
hg niz aramıza memnun olduk seni gördüğümüze

merhabalar ben geldim gündeyim apartmandaa gün vardı çözüttümü evet yedim vallaa yedim kendimden de nefret ettim yediklerimi hesaplayamıyorum offfff dövün beni beyzuş abla beni tığla dürtme şole kocaman bir sopa lazım :26::26::26::26:

sağol canım benim bende seni seviyorum
aynen öyle canım imdat çekici çünkü biliyorsun benim aylık hedefim hep 5 kilo ama bu ay bayramında etkisiyle çok az verdim o nedenle moralim bozuldu ,kendimi biliyorum veremeyince amannn deyip geri alıyorum ama bu kez çok kararlıyım o hedef kiloya ulaşmak için her yol mübah yani ... tamam sağlıksız bir diyet ama inanılmaz motive edici örneğin geçen hafta giremediğim pantolana girdim çok az sıktı o kadar bundan daha keyifli birşey var mı aç kaldığına değiyor inan...
kaliteli hayata kavuşmak ve çocuğumun peşinden daha rahat koşmak, onunla oynamak,parka gitmek istiyorum ve ne güzel doğum yapmışsınız ama zayıfsınız demelerini istiyorum ay çok mu şey istiyorum ya...

bilinçaltını tığ ile dürtmek ha harikasın ablacım ya :)))) allahtan elinde balta falan yok ...
Doğru canım;moralimi bozmamaya çalışıyorum....

3 adet kuru kayısı suda bekliyor;sabah yenmek üzere...İnşallah iyi gelecek.2-3 gün kayısı yemeyi planlıyorum...

bozma tabi moralini gidecek emin ol 1 hafta takılırsa diğer hafta çok daha güzel gidiyor .
sabaha ye ablacım suyunuda iç ablacım yok eğer yine olmazsa ertesi gün sabah aç karnına patates kızartması ye 4-5 tane ve ardından bol su iç ,ben bunu yapınca grev bitiyor :)

bana da lazim o sopadan

Aaaa kızlar ne oluyor sizlere böyle. Çozutmayacağız dikkat ediceğiz dedikce daha fazla kaçamak yapar oldunuz. Kasmayın kendinizi bukadar yoksa bilinç altı daha fazla bastırıyor tersini yap diye
Çok fazla umursamayın ki stres oluşmasın sizler sonuçta bir gün yemeklemi şişeceksiniz yavaş yavaş vericeğiz nasılsa kilolarımızı bir günden de birşey olmaz sonuçta
İki güne kadar gider o yedikleriniz zaten heee ille dayak istiyorsanız topiğin büyüklerine müracaat

[/FONT]

teşekkür ederm nursena inş gider,ayrılmam artık sizlerden:)

ama ben nasıl çizelge yapacagım asumanzeynep link verir arkadaşlar demiş...kim verebilir acaba. ben beceremedim bu işi

hoş geldin aramıza ben elimden geldigince sana çizelge için yardım ederim ben çok çekmiştim zamanında[/QUOTE]

ahh teşekkr ederm fadime,hoşbuldum..misafir gelnce bilgisayarın basından kalkmıstım,yeni gördüm. deneyecegm şimdi inşallah beceririm

Sağol Nursenacığım....Tekrar hoş geldin...

Sen de geldin ;artık beraber eriyelim inşallah...

naptın kız herşeyden ama azar azar yemişindir kesin değil mi semiran
bana da lazim o sopadan

hadi artık yeter toplanın aaa
diyene bak bende de iştah maşallah ama en azından az kalorili şeyler yiyerek kandırıyorum kendimi sanırsam

Sopam yok canım.Ne olur ne olmaz diye evde bulundurmuyorum,elimden bir kaza çıkmasın diye....

9 numara şiş var;olurmu????

ya valla banucum napim yedim kendimi tutamadımm yarın oruçlu geçireyim bariii akşamda hafif geçireyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…