- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
demek daşşş gibisin ha vay hatuna bak sen :)
dikiş dikmek çok güzel bir şey hep özenmişimdir ama beceremiyorum allahtan yapamıyorum yoksa hergün birşeyler dikerdim...
kocişin korkmuş demekki ne yapsın adamcağız ...
kız bu diyeti tak ben mi yapyorum meliste yapıyor hep benim adımı veriyorsun allah allah ya :)
sen tuzu ve şekeri azalt birden kesilir mi ya ...
yok canım ya bu diyet yöntemiyle zorlayamam malesef bu ne ya işkence gibi ben yine herşeyden az yemeye devam edeceğim ve 6dan sonra keseceğim en güzeli... motivasyonum artsın diye yaptım bayram beni mahvetti çünkü ...
haftanın 1.si ben olur muyum bilmiyorum ben 2300 melis 3000 gram vermiş ona ulaşırda geçersem belki ...
ayyy bana belli bir süre patates deme ne olur :))
inşallah canım inşallah hepimiz veririz...
ben de seni seviyorummmm çokkkk
ablacım bozma moralini sen de biliyorsun ki yaşamışsın ara sıra vücut kendini sıkıyor bilinç altı çalışmaya başlıyor yeme isteği geliyor fren işe yaramıyor sağlık olsun en azından hepimiz biliyoruz ki biz sağlıklı yaşayacağız ara sıra bunlar olacak sonunda vereceğiz yola devam
Çok haklısın Semirancığım;yaşadığım çok doğal bir süreç ama yine de olsun istemiyor insan...
Bilinç altıma da elimdeki tığı dürtesim var......
değil mi :)))
canım ya kıyamam geçmiş olsun .bende hamileyken yaşadım bu sorunu dr bana yanında mutlaka kesme şeker ve tuz bulundur dedi, bir parmak bandırsan bile sana yeter demişti haberin olsun, hani şu lokantalarda minik tuzlar olur ya onları atmadım çantama koydum, şekeride kaplı aldım onuda çantama attım hemen düzeldi valla....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.... 3 günlük dünya doğru valla ama bu 3 günlük dünyada insan fit olmak için neler yapmıyor :)
ohhh çok güzel canım 2 saat yapman süper olur gitsin kilolarrrrr :) hadi kolay gelsin şimdiden...
ablacım bazen oluyor +lar malesef ama gider merak etme bende geçen hafta çok çektim ya şişlikten
ne güzel özlem gidermişsinizdir insan arıyor zaman zaman eski arkadaşlarını değil mi?
dışarıda yediğim yemekler bana da öyle geliyor ben yağı bayağı azalttım.....
sabah aç karnına kayısı yesen ama akşam suya bırak öyle ye inşallah faydası olur
nilüfercim cnm arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini çocuklarının başında sapasağlam duracaksın değilm mi lütfen kendine dikkat et barışıda çok öp Allahım acil şifalar versin inşMerhaba hanımlar,
canım çok sıkkın dün sabahtan gece 12 ye kadar acildeydik..
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..
Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.
Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
Allahım inşallah astım değildir.
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.
hg niz aramıza memnun olduk seni gördüğümüzebu ilk mesajım ve artık hep burdayım. ismim meryem beni de aranıza alırmısınızzz
merhabalar ben geldim gündeyim apartmandaa gün vardı çözüttümü evet yedim vallaa yedim kendimden de nefret ettim yediklerimi hesaplayamıyorum offfff dövün beni beyzuş abla beni tığla dürtme şole kocaman bir sopa lazım:26::26::26::26:
bana da lazim o sopadan
sağol canım benim bende seni seviyorumseviyorum seni ondandır
Boşver dediğin gibi o ancak tartıda uzun süre eksi göremeyince imdat çekiçi olarak bir kenarda beklesin yani o liste
Allahın izniyle biz yaza kadar çok güzel kilolar verip kaliteli hayatımıza kavuşacağız
bilinçaltını tığ ile dürtmek ha harikasın ablacım ya :)))) allahtan elinde balta falan yok ...Çok haklısın Semirancığım;yaşadığım çok doğal bir süreç ama yine de olsun istemiyor insan...
Bilinç altıma da elimdeki tığı dürtesim var......
Doğru canım;moralimi bozmamaya çalışıyorum....
3 adet kuru kayısı suda bekliyor;sabah yenmek üzere...İnşallah iyi gelecek.2-3 gün kayısı yemeyi planlıyorum...
merhabalar ben geldim gündeyim apartmandaa gün vardı çözüttümü evet yedim vallaa yedim kendimden de nefret ettim yediklerimi hesaplayamıyorum offfff dövün beni beyzuş abla beni tığla dürtme şole kocaman bir sopa lazım:26::26::26::26:
bana da lazim o sopadan
[/FONT]
teşekkür ederm nursena inş gider,ayrılmam artık sizlerden:)
ama ben nasıl çizelge yapacagım asumanzeynep link verir arkadaşlar demiş...kim verebilir acaba. ben beceremedim bu işi
süper erişmişsinn valla azimli arkadaşım
yena barışa çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler getirirsin dr dan
1 aydır benim kızda hasta ilk defa duyduğum bi hastalığa yakaldı KURUP hastalığıymış şimdi iyi allaha şükür boğulup gidiyodu çocuk kendimi bi toparlayıp diyete başlayamadım allahın izniyle cuma listedeyim inşallah gidecek kilolarrr
gider inşallah bu topikten ayrılmazsan gider acayip motivasyon var
ablacım alemsin tığı dürteceksin demek hem de bilinçaltınabana da bana da dürt abla yaa
naptın kız herşeyden ama azar azar yemişindir kesin değil mi semiranmerhabalar ben geldim gündeyim apartmandaa gün vardı çözüttümü evet yedim vallaa yedim kendimden de nefret ettim yediklerimi hesaplayamıyorum offfff dövün beni beyzuş abla beni tığla dürtme şole kocaman bir sopa lazım:26::26::26::26:
bana da lazim o sopadan
Tüm topiğin bilinç altına dürttüm Asucuğum...
Kötü ne varsa gitsin niyetiyle...
Aaaa kızlar ne oluyor sizlere böyle. Çozutmayacağız dikkat ediceğiz dedikce daha fazla kaçamak yapar oldunuz. Kasmayın kendinizi bukadar yoksa bilinç altı daha fazla bastırıyor tersini yap diye
Çok fazla umursamayın ki stres oluşmasın sizler sonuçta bir gün yemeklemi şişeceksinizyavaş yavaş vericeğiz nasılsa kilolarımızı bir günden de birşey olmaz sonuçta
İki güne kadar gider o yedikleriniz zatenheee ille dayak istiyorsanız topiğin büyüklerine müracaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?