Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hb semiran teşekkür ederm bende memnun oldum seni gördügüme
ama su an çizelgeyle başım dertte:18:

Bir taraftanda ''Muhteşem Yüzyıl'' ı izliyorum..

Ayyy Hürrem'ime bir şey olacak diye ödüm patlıyor.Kendisi manevi kızım olur da....

Dizi yeni başladığında eşim ''Ben de Sülüüman olmak istiyorum'' demişti.Bilenler bilir.

Az önce kullanıma sunduğum şişle; bilincinin altını-üstünü-yanını dağlayıverdimdi...

Şimdi sessizce izliyor diziyi;artık bilmem Osmanlıya saygısından mı şişe olan saygısından mı artık Sülüüüman olmak isteğinden vazgeçti...

özlem boyun kaç senin canım
neden sordun eşgalimi mi alıyorsun buraya gelirsen hah bizim toparlak bu mu diyeceksin :))))
canım benim boyum standart türk hatunu ortalaması işte 1.67 cm ya senin kaç?
Ankara'ya gelirsem bende hemen bulurum seni....
bana da lazim o sopadan
canım ya sana sopa değil motivasyon lazım, bende buraya geldiğimde yani 3,5 ay önce seninle aynı kilodaydım bak şimdi 8oleri terketmek üzereyim ,sende disipline et kendini....
Bu kadar candan isteğe dayanamam;buyrun arkadaşlar....

İçinizden en güçlüsü de şişin birini benim bilinç altıma hedeflesin;sevaptır....

ay ne güzel şiş bunlar böyle hiç görmemiştim gerçi nereden göreceğim örmeyince....

hahahahaaaan enişteme bak heleeee

Güzel gerçekten ama benim değil...Netten bulduğum bir resim maalesef...

Aramıza hoşgeldin canım İnşallah sende hedefine bizimle elbirliği yaparak ulaşırsın. Merak etme canım burada senden daha kilolu olupta inanılmaz yol kat edenelerde var eminim sende en kısa zamanda vermeye başlayacaksındır yeterki kendini kasma streste kilo vermeni engeller o yüzden stres yok kilo vermek var :122:

teşekkr ederm canım. suana kadar benden daha kilolusunu görmedim:26: ama evet inanıyorumki bende başaracağım sizlerin de destegiyle

bence tek etken şişler

alemsin ablacım yaa şu halimde beni güldürdün

canım güzel kilolar verdin ya maşallah kilo çizelgen de yok bmı yi de göremiyorum nasıl görünüyor olabileceğini merak ettimdi
benim boyum 1.70 canım senin de boyun bence ortalamanın üstünde sayılır

meryem ben de sana yakındım canım başladığımda 113 le başladım ben de
bunlar geçici kilolarımız eriyip gidecekler inşallah

Son düzenleme:

Alemsin Ablacığım hiç gülesim yoktu eminim o senin o şişleri gördükten sonra hayatının tek hürremmi seni ilan etmiştir. Başka bir hürremi aklından geçirdiğinde senin yapabileceklerinden korkmuştur kesin

Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…