Sopam yok canım.Ne olur ne olmaz diye evde bulundurmuyorum,elimden bir kaza çıkmasın diye....
9 numara şiş var;olurmu????
nilüfercim cnm arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini çocuklarının başında sapasağlam duracaksın değilm mi lütfen kendine dikkat et barışıda çok öp Allahım acil şifalar versin inş
hg niz aramıza memnun olduk seni gördüğümüze
hb semiran teşekkür ederm bende memnun oldum seni gördügüme
ama su an çizelgeyle başım dertte:18:
neden sordun eşgalimi mi alıyorsun buraya gelirsen hah bizim toparlak bu mu diyeceksin :))))özlem boyun kaç senin canım
canım ya sana sopa değil motivasyon lazım, bende buraya geldiğimde yani 3,5 ay önce seninle aynı kilodaydım bak şimdi 8oleri terketmek üzereyim ,sende disipline et kendini....bana da lazim o sopadan
Bir taraftanda ''Muhteşem Yüzyıl'' ı izliyorum..
Ayyy Hürrem'ime bir şey olacak diye ödüm patlıyor.Kendisi manevi kızım olur da....
Dizi yeni başladığında eşim ''Ben de Sülüüman olmak istiyorum'' demişti.Bilenler bilir.
Az önce kullanıma sunduğum şişle; bilincinin altını-üstünü-yanını dağlayıverdimdi...
Şimdi sessizce izliyor diziyi;artık bilmem Osmanlıya saygısından mı şişe olan saygısından mı artık Sülüüüman olmak isteğinden vazgeçti...
neden sordun eşgalimi mi alıyorsun buraya gelirsen hah bizim toparlak bu mu diyeceksin :))))
canım benim boyum standart türk hatunu ortalaması işte 1.67 cm ya senin kaç?
Ankara'ya gelirsem bende hemen bulurum seni....
canım ya sana sopa değil motivasyon lazım, bende buraya geldiğimde yani 3,5 ay önce seninle aynı kilodaydım bak şimdi 8oleri terketmek üzereyim ,sende disipline et kendini....
ay ne güzel şiş bunlar böyle hiç görmemiştim gerçi nereden göreceğim örmeyince....
Ayyy Hürrem'ime bir şey olacak diye ödüm patlıyor.Kendisi manevi kızım olur da....
Dizi yeni başladığında eşim ''Ben de Sülüüman olmak istiyorum'' demişti.Bilenler bilir.
Az önce kullanıma sunduğum şişle; bilincinin altını-üstünü-yanını dağlayıverdimdi...
Şimdi sessizce izliyor diziyi;artık bilmem Osmanlıya saygısından mı şişe olan saygısından mı artık Sülüüüman olmak isteğinden vazgeçti...
Güzel gerçekten ama benim değil...Netten bulduğum bir resim maalesef...
bence tek etken şişler
neden sordun eşgalimi mi alıyorsun buraya gelirsen hah bizim toparlak bu mu diyeceksin :))))
canım benim boyum standart türk hatunu ortalaması işte 1.67 cm ya senin kaç?
Ankara'ya gelirsem bende hemen bulurum seni....
canım ya sana sopa değil motivasyon lazım, bende buraya geldiğimde yani 3,5 ay önce seninle aynı kilodaydım bak şimdi 8oleri terketmek üzereyim ,sende disipline et kendini....
ay ne güzel şiş bunlar böyle hiç görmemiştim gerçi nereden göreceğim örmeyince....
alemsin ablacım yaa şu halimde beni güldürdün
Hoş geldin canım..Allah hep güldürsün inşallah...alemsin ablacım yaa şu halimde beni güldürdün
çok ciciler ya ,sende alırsın ablacım daha güzellerini sende bu dürtme duygusu olduktan sonra :)
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn......
halinde ne var ablacım ya maşallahın var ,benim bilmediğim bir şey yoksa tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?