eniştenin adı değil değil mi :))) yaramaz mı her işe yarar ...Evet;bunlar ''Alaaddin'in sihirli şişleri''
Her işe yarıyor....
canım güzel kilolar verdin ya maşallah kilo çizelgen de yok bmı yi de göremiyorum nasıl görünüyor olabileceğini merak ettimdi
benim boyum 1.70 canım senin de boyun bence ortalamanın üstünde sayılır
eniştenin adı değil değil mi :))) yaramaz mı her işe yarar ...
sağol canım ben bebişime çizelge yaptım :) hımmm söyle bakalım nasıl görünüyorum sence :)
senin boyun benden uzun ay tek kısa ben miyim burada ya((
herkes maşallah selvi gibi hiç 150ye rastlamadım diyeceğim ama kimsenin boyunuda bilmiyorum ki
hoşbuldum canım ben hep burdayımda okuyup kaçıyorum ....:)
Alemsin Ablacığım hiç gülesim yoktueminim o senin o şişleri gördükten sonra hayatının tek hürremmi seni ilan etmiştir. Başka bir hürremi aklından geçirdiğinde senin yapabileceklerinden korkmuştur kesin
Allah mutluluğunuzu daim etsin
sağol canım ben bebişime çizelge yaptım :) hımmm söyle bakalım nasıl görünüyorum sence :)
senin boyun benden uzun ay tek kısa ben miyim burada ya((
herkes maşallah selvi gibi hiç 150ye rastlamadım diyeceğim ama kimsenin boyunuda bilmiyorum ki
kilolarımız aynı sayılır canım boyda da 3 cm fark çok etkiilemez bence aynı görünüyoruzdur ama vucüt yapısından fark edebilir bilemem ekle bir resim de bileyim bari
tamam haftasonu güzel ciciler giyeyim çektireyim bir resim eklerim o zaman ,ev haliyle sosyeteye rezil olamam :)))) benim yapım narin değildir ama iri yarıda değilim o da boyum gibi orta halli :) örneğin yazın 94 kiloyum dediğimde yok canım 85 ancak demişlerdi sanırım kurtarıyorum
Öyle deme kız burda boydan kısa kilodan zengin ben varım
Boyum 1.54topuklu giyersem eccük daha iyi oluyor ama bebişle her zaman olmuyor
hadi bakalım bekliyoruz cici fotoları bence de kurtarıyosundur
Yok canım; eşimin adı Alaaddin değil...Çok hoşsun valla....
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn......
halinde ne var ablacım ya maşallahın var ,benim bilmediğim bir şey yoksa tabi :)
Hoş geldin canım..Allah hep güldürsün inşallah...
''Şu halimle''diyorsun...Neyin var canım....
DDemiiiii??????????[..../B]
Yok canım; eşimin adı Alaaddin değil...Çok hoşsun valla....
hoşum değil mi hoşumdur valla :)))) :123: eniştenin adı ne ki benziyor mu bu isme :)
inşallah kalıcı olursun canım. gider tabi aramızda o kilolardan kurtulanlar var hem yaşında genç çok daha çabuk verebilirsin canım.
bırak söyleme eşine 100e inince söylersin :))) neden bu kadar kilo aldın doğum falan mı yaptın?
bende ayda 5i hedefledim buraya başladığımda bende 99 kiloydum şimdi 81i gördüm ağustos 10-11 falandı yavaştı o zamnalar emzirdiğim için ama emmeyi bırakınca asıldım yoksa emzirirken hedefim 2 kiloydu şimdi aynı senin gibi 5 kilo ayda...
hem sağlıklı hemde mantıklı bence kim ne dersin....
[/FONT]
yeni kan olursun sende bize çok iyi olur gaza geliriz iyice.... çizelge için link vermeyi bilmiyorum ama kkda resimlerle anlatım var...
aaa sen bize kilolu mu diyorsun cık cık cık çok ayıp çok :) canım sen nerelere takılıyorsun bırak oraları bak hayat burada :)iyi geceler kızlar maşaallah yine iyice kaynatmalardasınız boşuna demiyorlar kg lu insanlar daha neşeli,enerjik, mutlu oluyorlar diye öyle topikler varki bir sayfayı bir günde dolduramıyorlar bizimkini ise 1saatbırakmya gelmiyor sonra oku okuyabilirsen kaçırdıklarını
midem bir kaç gündür iyi çok şükür kan tahlillerim iyi çıkmadı iltihaplı romatizmam vardı çok yukselmiş birde karaciğerde sorun görünüyor doktorum romatizma değerlerini düşürelimde bir karaciğer ultrasonu çekelim dedi...bütün bunların tuzu biberi birde özel hayatımda sorunlar var off ki offf....
midem bir kaç gündür iyi çok şükür kan tahlillerim iyi çıkmadı iltihaplı romatizmam vardı çok yukselmiş birde karaciğerde sorun görünüyor doktorum romatizma değerlerini düşürelimde bir karaciğer ultrasonu çekelim dedi...bütün bunların tuzu biberi birde özel hayatımda sorunlar var off ki offf....
hoşum değil mi hoşumdur valla :)))) :123: eniştenin adı ne ki benziyor mu bu isme :)
Hayrettin.....
Ben ;Allaaddinin sihirli lambasını düşünerek yazmıştım,ama isimlerde de fonotik uyum varmış bak şimdi fark ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?