Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet;bunlar ''Alaaddin'in sihirli şişleri''

Her işe yarıyor....
eniştenin adı değil değil mi :))) yaramaz mı her işe yarar ...
canım güzel kilolar verdin ya maşallah kilo çizelgen de yok bmı yi de göremiyorum nasıl görünüyor olabileceğini merak ettimdi
benim boyum 1.70 canım senin de boyun bence ortalamanın üstünde sayılır

sağol canım ben bebişime çizelge yaptım :) hımmm söyle bakalım nasıl görünüyorum sence :)
senin boyun benden uzun ay tek kısa ben miyim burada ya ((
herkes maşallah selvi gibi hiç 150ye rastlamadım diyeceğim ama kimsenin boyunuda bilmiyorum ki

kilolarımız aynı sayılır canım boyda da 3 cm fark çok etkiilemez bence aynı görünüyoruzdur ama vucüt yapısından fark edebilir bilemem ekle bir resim de bileyim bari

Amin....Cümlemizin inşallah....

Öyle deme kız burda boydan kısa kilodan zengin ben varım
Boyum 1.54 topuklu giyersem eccük daha iyi oluyor ama bebişle her zaman olmuyor

kilolarımız aynı sayılır canım boyda da 3 cm fark çok etkiilemez bence aynı görünüyoruzdur ama vucüt yapısından fark edebilir bilemem ekle bir resim de bileyim bari

tamam haftasonu güzel ciciler giyeyim çektireyim bir resim eklerim o zaman ,ev haliyle sosyeteye rezil olamam :)))) benim yapım narin değildir ama iri yarıda değilim o da boyum gibi orta halli :) örneğin yazın 94 kiloyum dediğimde yok canım 85 ancak demişlerdi sanırım kurtarıyorum

hadi bakalım bekliyoruz cici fotoları bence de kurtarıyosundur

Öyle deme kız burda boydan kısa kilodan zengin ben varım
Boyum 1.54 topuklu giyersem eccük daha iyi oluyor ama bebişle her zaman olmuyor

aaa sen 154 müsün hiç göstermiyorsun resimlerini hatırlıyorumda daha uzun gibisin... topuklu hayal oldu hem zayıflamam gerek hemde okula başlamam :) gerçi okuldada hep ayaktayım rahat olsun diye babet giyiyorum ....

bakalım yarına kaç gram gidecek çok merak ediyorum bugün ve yarın olmak üzere 1,5 daha gitse ne süper olurdu ya....

iyi geceler kızlar maşaallah yine iyice kaynatmalardasınız boşuna demiyorlar kg lu insanlar daha neşeli,enerjik, mutlu oluyorlar diye öyle topikler varki bir sayfayı bir günde dolduramıyorlar bizimkini ise 1saatbırakmya gelmiyor sonra oku okuyabilirsen kaçırdıklarını

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn......
halinde ne var ablacım ya maşallahın var ,benim bilmediğim bir şey yoksa tabi :)

Hoş geldin canım..Allah hep güldürsün inşallah...
''Şu halimle''diyorsun...Neyin var canım....

DDemiiiii??????????[..../B]

midem bir kaç gündür iyi çok şükür kan tahlillerim iyi çıkmadı iltihaplı romatizmam vardı çok yukselmiş birde karaciğerde sorun görünüyor doktorum romatizma değerlerini düşürelimde bir karaciğer ultrasonu çekelim dedi...bütün bunların tuzu biberi birde özel hayatımda sorunlar var off ki offf....

evet neysekı daha yaşlarımız genç,dietimizi yapar,hoplar zıplar veririzz
hahha sölemedm zaten,ancak haziranda ögrenirzaten sanslıyım anlayışlı,beni sıkmayan, seven bitanecik eşim var
hayır henüz bebek yok ben buraya gelin geldm kmsem yok,çok evde hareketsiz kaldım yedim içtim oturdum,ama küüçüklügümden beri hormon düzensizliğim,adet düzensizliğim var hiç zayıf olmadım ama bu kadar da olmamıstım.90larda evlenmiştim 1,5 yıl önce ama 20kilo almısım ama hala şaşkınım o kadar fark etmedimkizaten pcos um var dogumkontrol hapıyla tedavim devam ediiyor zayıflamadan düşünemem hamileliği...
maaşallah emzirdigin halde ii vermişsin,darısı başıma

ooooo +90 da parti var süpersiniz kızlar,

hastanenin koridorları aydınlanmaya başladı 1 haftadır kasıl kasıl bir oh dedim işin komiği ilk gün aklıma gelen şeyler offfff ki offfff neyse buldum eşeğimi çok hgeyecanlandım sizle paylaşayım dedim güzellerim....

aaa sen bize kilolu mu diyorsun cık cık cık çok ayıp çok :) canım sen nerelere takılıyorsun bırak oraları bak hayat burada :)

çok üzüldüm ablacım allah şifa versin bir an önce , özel hayatında ne oldu oğluşun mu üzdü yoksa ,bak beyzus ablaya söyler dürttürürüz :) ha enişteyse onuda dürttürürüz nasıl olsa bilinçaltına inen beyzuş ablam var :)

Kullandığın ilaçlar karaciğerini yormuştur canım.Çabucak düzelir merak etme....

Romatizman için Allah yardımcın olsun...Tedavini aksatmıyorsundur biliyorum ama yine de ihmal etmeden kullan ilaçlarını diyorum...

Özel hayatta bazen dalgalanmalar olur,üzme sakın kendini.İnşallah tatlı bir dalgalanmadır,geçer gider...Allah hayırlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…