aaa sen bize kilolu mu diyorsun cık cık cık çok ayıp çok :) canım sen nerelere takılıyorsun bırak oraları bak hayat burada :)
çok üzüldüm ablacım allah şifa versin bir an önce , özel hayatında ne oldu oğluşun mu üzdü yoksa ,bak beyzus ablaya söyler dürttürürüz :) ha enişteyse onuda dürttürürüz nasıl olsa bilinçaltına inen beyzuş ablam var :)
geçmiş olsun cnm düzelirsin inş en kısa zamandaaa özel hayatıda hayırlısı olsun takmaaamidem bir kaç gündür iyi çok şükür kan tahlillerim iyi çıkmadı iltihaplı romatizmam vardı çok yukselmiş birde karaciğerde sorun görünüyor doktorum romatizma değerlerini düşürelimde bir karaciğer ultrasonu çekelim dedi...bütün bunların tuzu biberi birde özel hayatımda sorunlar var off ki offf....
ooooo +90 da parti var süpersiniz kızlar,
hastanenin koridorları aydınlanmaya başladı 1 haftadır kasıl kasıl bir oh dedim işin komiği ilk gün aklıma gelen şeyler offfff ki offfff neyse buldum eşeğimi çok hgeyecanlandım sizle paylaşayım dedim güzellerim....
ahh canım kuzum bitanedir anneciğini hiç üzmez enişte canım enişte enişteler götürsün onu ...
Kullandığın ilaçlar karaciğerini yormuştur canım.Çabucak düzelir merak etme....
Romatizman için Allah yardımcın olsun...Tedavini aksatmıyorsundur biliyorum ama yine de ihmal etmeden kullan ilaçlarını diyorum...
Özel hayatta bazen dalgalanmalar olur,üzme sakın kendini.İnşallah tatlı bir dalgalanmadır,geçer gider...Allah hayırlar versin...
Yapma Yağmurgözlüm......Geçer gider....Çözümsüz hiç bir şey yoktur;yeter ki çözmek isteyelim...
Seni üzmesine izin verme...Alışkanlık yapar....
tabiki verirsin canım ya ne demek... evlenince insan nedese kilo alıyor . neredesin canım sen ? hımm çocukluktan bu yana var demek kilo sorunun . bendede pko var bende zayıflamıştım hamile kalabilmek için sonra hepsi fazlasyla geri geldi :)evet neysekı daha yaşlarımız genç,dietimizi yapar,hoplar zıplar veririzz
hahha sölemedm zaten,ancak haziranda ögrenirzaten sanslıyım anlayışlı,beni sıkmayan, seven bitanecik eşim var
hayır henüz bebek yok ben buraya gelin geldm kmsem yok,çok evde hareketsiz kaldım yedim içtim oturdum,ama küüçüklügümden beri hormon düzensizliğim,adet düzensizliğim var hiç zayıf olmadım ama bu kadar da olmamıstım.90larda evlenmiştim 1,5 yıl önce ama 20kilo almısım ama hala şaşkınım o kadar fark etmedimkizaten pcos um var dogumkontrol hapıyla tedavim devam ediiyor zayıflamadan düşünemem hamileliği...
maaşallah emzirdigin halde ii vermişsin,darısı başıma
hadi o zaman işin yükünü hafiflettin kolay gelsin ...ooooo +90 da parti var süpersiniz kızlar,
hastanenin koridorları aydınlanmaya başladı 1 haftadır kasıl kasıl bir oh dedim işin komiği ilk gün aklıma gelen şeyler offfff ki offfff neyse buldum eşeğimi çok hgeyecanlandım sizle paylaşayım dedim güzellerim....
bak farkında olmadan sana uyum yakalattım ama nedense aklımdanda sonu kesin -tin ile bitiyordur diyede geçiriyordum malum mu oldu ne :)))Hayrettin.....
Ben ;Allaaddinin sihirli lambasını düşünerek yazmıştım,ama isimlerde de fonotik uyum varmış bak şimdi fark ettim...
ahh canım kuzum bitanedir anneciğini hiç üzmez enişte canım enişte enişteler götürsün onu ...
ahh enişte ahhh hiç mi kıymet bilmiyorsun sen bulmuş benim fıstık gibi hemde becerikli ablamı bunuyor ,ne istiyorlar bu erkekler ya çok merak ediyorum .... götürsün enişteler :)))
neyse inşallah önemli bir şey değildir halledersiniz..
inşallah öyledir ablacım biraz olsun rahatladım
geçmiş olsun cnm düzelirsin inş en kısa zamandaaa özel hayatıda hayırlısı olsun takmaaa
hg cnmcımmmmmeşek mi arıyordun anlamadımm:26::26::26::26::26:
tabiki verirsin canım ya ne demek... evlenince insan nedese kilo alıyor . neredesin canım sen ? hımm çocukluktan bu yana var demek kilo sorunun . bendede pko var bende zayıflamıştım hamile kalabilmek için sonra hepsi fazlasyla geri geldi :)
canım ben emzirirken vermedim bebiş emmeyi bırakınca başladım diyete, emzirirken fil gibi yiyordum:)
ooooo +90 da parti var süpersiniz kızlar,
tabiki verirsin canım ya ne demek... evlenince insan nedese kilo alıyor . neredesin canım sen ? hımm çocukluktan bu yana var demek kilo sorunun . bendede pko var bende zayıflamıştım hamile kalabilmek için sonra hepsi fazlasyla geri geldi :)
canım ben emzirirken vermedim bebiş emmeyi bırakınca başladım diyete, emzirirken fil gibi yiyordum:)
hadi o zaman işin yükünü hafiflettin kolay gelsin ...
bak farkında olmadan sana uyum yakalattım ama nedense aklımdanda sonu kesin -tin ile bitiyordur diyede geçiriyordum malum mu oldu ne :)))
ahh enişte ahhh hiç mi kıymet bilmiyorsun sen bulmuş benim fıstık gibi hemde becerikli ablamı bunuyor ,ne istiyorlar bu erkekler ya çok merak ediyorum .... götürsün enişteler :)))
neyse inşallah önemli bir şey değildir halledersiniz..
şımardı canım kaba tabirle g...ü kalktı derler ya işte öyle
geçmiş olsun fıstık vardır bişiler düzene girer 2 hafta önce daloki için kantesti ile neler dendi neyse atlattık. bu ay sonunda tekrar baktırsamda kan değerlerinin herşey olmadığını öğrendim.
[B .!.:şımardı canım kaba tabirle g...ü kalktı derler ya işte öyle[/B]
aman bütün erkekler aynı ne yüz vermeye gelirler ne de boş bırakmaya
napsak yaranamıyoruz yani
ben gölcükte yasıyorum 1,5 yıldır,ailem adana da ben yalnızım burda
artık evde otur otur depresyona bile girmiştim..zaten pkolular kilo almaya çok müsait insanlarmış..aslında benmde hamile kalablmek için de vermem gerekıyor. peki nekadar zamanda hamile kalabildin?tedavi ile mi oldu? bildigin gibi pkoluların kendiliğinden biraz zor oluyormuşya?
ahh ahhh ben bir zayıflayayımda sonra agzıma fermuar çekip hiç bir şey yemeyeceğim:18::18:
[B .!.:şımardı canım kaba tabirle g...ü kalktı derler ya işte öyle[/B]
Anladım canım anladım....Bu tür tavırlar ilişkinin rutinidir maalesef.........
Kadın ve erkeğin;duygusal ritmini bir grafik gibi anlatan uzmanlar;bu grafiğin ilk başta erkek yönünde çok yükseldiğini,bu dönemde kadına çok ilgili ve sevgi dolu davrandığını;bu dönemde kadının grafiğinin sabit yol aldığını ve erkek kadar hızla yükselmediğini anlatırlar.
Sonraki dönemlerde ;erkekte grafik (ilgi yönünden) düşmeye başlarken;kadında yükselirmiş ve bu dönemde istenmeyen bir takım şeyler yaşanırmış....Daha sonraki dönemlerde ise kadın ve erkeğin grafiği eşitlenir ve sabit olarak devam edermiş.....Uzmanlar diyor valla...İnanmak lazım....
Demek ki biraz sabır...Hepsi geçecek;yeter ki sen kendini fazla üzme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?