Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh canım kuzum bitanedir anneciğini hiç üzmez enişte canım enişte enişteler götürsün onu ...

geçmiş olsun cnm düzelirsin inş en kısa zamandaaa özel hayatıda hayırlısı olsun takmaaa

hg cnmcımmmmmeşek mi arıyordun anlamadımm:26::26::26::26::26:

inşallah öyledir ablacım biraz olsun rahatladım

tabiki verirsin canım ya ne demek... evlenince insan nedese kilo alıyor . neredesin canım sen ? hımm çocukluktan bu yana var demek kilo sorunun . bendede pko var bende zayıflamıştım hamile kalabilmek için sonra hepsi fazlasyla geri geldi :)
canım ben emzirirken vermedim bebiş emmeyi bırakınca başladım diyete, emzirirken fil gibi yiyordum:)
hadi o zaman işin yükünü hafiflettin kolay gelsin ...

geçmiş olsun cnm düzelirsin inş en kısa zamandaaa özel hayatıda hayırlısı olsun takmaaa

hg cnmcımmmmmeşek mi arıyordun anlamadımm:26::26::26::26::26:

öyle denebilir. bu mimarlıkta en önemli kısım ana sirkülasyon elemanlerını doğru yerleştirmekle başlıyor, beceremedim daha doğrusu kafama yatmadı bu akşam sonunda oturdu taşlar yerine daha çok yol var da en azından giriş tamam gibi

ben gölcükte yasıyorum 1,5 yıldır,ailem adana da ben yalnızım burda

artık evde otur otur depresyona bile girmiştim..zaten pkolular kilo almaya çok müsait insanlarmış..aslında benmde hamile kalablmek için de vermem gerekıyor. peki nekadar zamanda hamile kalabildin?tedavi ile mi oldu? bildigin gibi pkoluların kendiliğinden biraz zor oluyormuşya?
ahh ahhh ben bir zayıflayayımda sonra agzıma fermuar çekip hiç bir şey yemeyeceğim:18::18:

maşallah canım gerisi de su gibi gelsin inşallah

Canım tabiki ilk önce sağlığın için kilo vermen gerekiyor hepimizin olduğu gibi
Pkoyu bence kafana fazla takma Rabbim nasip ettikten sonra zaten bebişin olur. Bende Pkoluyum ve tam tedaviye başlayacakken hamile kaldığımı öğrendik hatta o zamanki doktor tüp bebekmi yaptınız, aşılamamı yoksa başka birşeymi diye ısrarla sordu bende yooo dediğimde imkansız pko tedavi olmadan çocuk olmaz demişti Kadına Allahın işi işte pko dinlemez demiştim hatta yinede bu bir mucize falan diyip durdu. Evet Allahın mucizesi dedimde sustu

Dediğin gibi ilk önce hep birlikte kilolarımızdan kurtulalım ama Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman zaten olucaktır Burada tedavi olmadan çocuk sahibi olamıyacağı söylenen kaç tane arkadaşımız tedavisiz hamilelik müjdesi verdi bir bilsen
Herşey nasip kısmet işte o yüzden şimdiden onları düşünüpte kendini stresse sokma sadece zayıflamaya odaklan.

yenam hoşgeldin bu gece topik kalabalık kadro güzel aklımda sen vardın sen de geldin rahatladım
barış nasıl sen nasılsın canım

Son düzenleme:
herkese selaaaaaaaaaammmmm ben geldim gec oldu ama geldim kuzey güneye baktimda ascikin bi taraftanda kizima atki örmeye basladim sanirim aksam acliklarimi örgü örerek yenmeye basliyorum bi ara geldim kimse yoktu bende sonra yemek yaptim yemek yedik bugün 3ledim orucum Allah kabul ederse yemekten sora kocisle ve kizimla yürüyüse ciktik 1 bucuk saat yürümüsüz iyide oldu yalniz bana kizin en iyisi yaf ben cok kötü bise yaptim cekirdek yedimmmmm gecmiside okudumda baya kaynatmissiniz dürtük dürtük etmissiniz valla

teşekkürler arkadaşlarrr

çizelgemi katkılarınızla yapmış bulunmaktayım.artık 4*4 lük oldum,herşeyimle hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…