herkese selaaaaaaaaaammmmmben geldim gec oldu ama geldim kuzey güneye baktimda ascikin bi taraftanda kizima atki örmeye basladim sanirim aksam acliklarimi örgü örerek yenmeye basliyorum bi ara geldim kimse yoktu bende sonra yemek yaptim yemek yedik bugün 3ledim orucum Allah kabul ederse yemekten sora kocisle ve kizimla yürüyüse ciktik 1 bucuk saat yürümüsüz iyide oldu yalniz bana kizin en iyisi yaf ben cok kötü bise yaptim cekirdek yedimmmmm gecmiside okudumda baya kaynatmissiniz dürtük dürtük etmissiniz valla
teşekkürler arkadaşlarrr
çizelgemi katkılarınızla yapmış bulunmaktayım.artık 4*4 lük oldum,herşeyimle hazırım
beyzuş ablam sağolsun valla şişleri dürtü dürtüveriyor
ablacım önce sağlığım gelir kendi bilir hiççççç onunla uğraşamayacağım anlasın birazAnladım canım anladım....Bu tür tavırlar ilişkinin rutinidir maalesef.........
Kadın ve erkeğin;duygusal ritmini bir grafik gibi anlatan uzmanlar;bu grafiğin ilk başta erkek yönünde çok yükseldiğini,bu dönemde kadına çok ilgili ve sevgi dolu davrandığını;bu dönemde kadının grafiğinin sabit yol aldığını ve erkek kadar hızla yükselmediğini anlatırlar.
Sonraki dönemlerde ;erkekte grafik (ilgi yönünden) düşmeye başlarken;kadında yükselirmiş ve bu dönemde istenmeyen bir takım şeyler yaşanırmış....Daha sonraki dönemlerde ise kadın ve erkeğin grafiği eşitlenir ve sabit olarak devam edermiş.....Uzmanlar diyor valla...İnanmak lazım....
Demek ki biraz sabır...Hepsi geçecek;yeter ki sen kendini fazla üzme.....
yenam hoşgeldin bu gece topik kalabalık kadro güzel aklımda sen vardın sen de geldin rahatladım
barış nasıl sen nasılsın canım
YENAM,
Hoş geldin canım...Sen ve kuzucuğun daha iyisiniz değilmi?
ilknur eğer abartmayıp bir avuç yediysen sorun yok amaaa abarttıysan yağmurgözlünün de dediği gibi beyzuş ablam dürtüverir şişi
ilknur eğer abartmayıp bir avuç yediysen sorun yok amaaa abarttıysan yağmurgözlünün de dediği gibi beyzuş ablam dürtüverir şişi
Canım tabiki ilk önce sağlığın için kilo vermen gerekiyor hepimizin olduğu gibi
Pkoyu bence kafana fazla takma Rabbim nasip ettikten sonra zaten bebişin olur. Bende Pkoluyum ve tam tedaviye başlayacakken hamile kaldığımı öğrendik hatta o zamanki doktor tüp bebekmi yaptınız, aşılamamı yoksa başka birşeymi diye ısrarla sordu bende yooo dediğimde imkansız pko tedavi olmadan çocuk olmaz demiştiKadına Allahın işi işte pko dinlemez demiştim hatta yinede bu bir mucize falan diyip durdu. Evet Allahın mucizesi dedimde sustu
Dediğin gibi ilk önce hep birlikte kilolarımızdan kurtulalım ama Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman zaten olucaktırBurada tedavi olmadan çocuk sahibi olamıyacağı söylenen kaç tane arkadaşımız tedavisiz hamilelik müjdesi verdi bir bilsen
Herşey nasip kısmet işte o yüzden şimdiden onları düşünüpte kendini stresse sokma sadece zayıflamaya odaklan.
Daha iyiyiz şükür..açıkçası barış çok iyi maşallah..
Bende onu iyi görünce haliyle toparladım..
Rabbim kimseyi darda bırakmasın sağlık gibisi yok herşey boş ..
ablacım önce sağlığım gelir kendi bilir hiççççç onunla uğraşamayacağım anlasın biraz
Dimi ama Ablacığım yaaa hem dur azdaha verdiğinde ne kısmetler cıkacak sonra oda Ex enişte gibi çok pişman olur
Şaka bir yana Ablacığım Rabbim her şeyin hayırlısını, güzelini nasip eder inşallah sana
ASUCUĞUM;
Ben şişi elime alınca;sen sopayı bıraktın...Rahatladın bakıyorum......Kaçamakçıları bana havale ediyorsun artık....
hadi bakalım hayırlı olsun yolunda başarılar dilerim
gelmis gecmis olsun yenacim kapilardan disarda olsun
bizde oglusu sünnet ettiricez ayin 27sinde bendede feci derecede onun srresi var
evet ablacım öyle oldu sen şişi ele alınca bana da usluca oturmak düşer
ben de şişlik durumdayım zaten malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?