Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzuş ablam sağolsun valla şişleri dürtü dürtüveriyor

ilknur eğer abartmayıp bir avuç yediysen sorun yok amaaa abarttıysan yağmurgözlünün de dediği gibi beyzuş ablam dürtüverir şişi

yenam hoşgeldin bu gece topik kalabalık kadro güzel aklımda sen vardın sen de geldin rahatladım
barış nasıl sen nasılsın canım

YENAM,

Hoş geldin canım...Sen ve kuzucuğun daha iyisiniz değilmi?

Daha iyiyiz şükür..açıkçası barış çok iyi maşallah..
Bende onu iyi görünce haliyle toparladım..
Rabbim kimseyi darda bırakmasın sağlık gibisi yok herşey boş ..

ilknur eğer abartmayıp bir avuç yediysen sorun yok amaaa abarttıysan yağmurgözlünün de dediği gibi beyzuş ablam dürtüverir şişi

yok asucum abartmadim dedigin gibi bir avuc kadar yedim napiyim kocis bana inat gitti cekirdek aldi baktim citliyo dayanamadiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

ahhh ceco teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın. ama kime desem pkoluyum,doktor falan hepsi tedavi tedavi dedi...
ama evet burda bir kaç hikaye okudum ama senin söledigin kadar da cok olduğunu bilmiyordum,sevindim:))
Senin de gözünaydın sağlıkla büyüt bebegini inşallah

doğru söylüyosun hersey nasip canım.. senin kiloların dogum kilosu ozaman,peki hamileliği istedikten kaç ay sonra kaldın? o zaman kaç kiloydun? sana da böle sorular sordum umarım özel deildir...

gelmis gecmis olsun yenacim kapilardan disarda olsun
bizde oglusu sünnet ettiricez ayin 27sinde bendede feci derecede onun srresi var

şükürler olsun canım
Allah bidaha yaşatmasın
çok sevindim yaaa maşallah barışa

Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarım çook teşekkür ederim..
İyiki varsınız sanalda olsa güzel ve teselli cümleleri okumak insanı çok iyi hissettiriyor..

Mutlucum,evet pediatri doktoruyumuş..

Son düzenleme:

Amin.....

Evladı hasta bir anne ;evladından daha kötü durumda oluyor...Çok şükür iyi olduğunuza çok sevindim...

herkese iyi geceler kızlar..nasılsınız bakalım diyetiniz nasıl gidiyo..
bugün devlet hastanesinin diyetisyenine gittim saolsun 22 şubata gün verdi şaka gibi ben o tarihece 10 kilo daha veririm (inşallah)
havada güneşliydi gezdik biraz ailecenek..hastaneye yürüyerek gittik 45 dakika falandı..nedense hiç yorulmadım walla bi o kadar yol daha giderim bu hızla beyin şartlanınca demekki hiç yorulmuyomuş insan..

yenacım geçmiş olsun gerçekten en değerli şey sağlık malesef kaybedince değerini daha iyi anlıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…